مشاهده نسخه کامل
: حملات پانیک حساس به تغییر شیمیایی در مغز ؟؟؟
saeedn70
02-11-2009, 18:35
سلام و خسته نباشید.
حدود 1 سال است دچار حملات عصبی پانیک شده ام.
تقریبا خوب شدم و دیگه هیچ حمله ای ندارم..
فقط مونده همون حساسیت مغز من به تغییر شیمیایی در درون خودش.که دوباره حملات عصبی بهم دست میده..
مثلامن اگر الکل به مقدار حتی خیلی کم بخورم دچار حمله عصبی بسیار شدید می شوم.
یا مثلا مسکن قوی یا مثلا ترامادول.
آیا من تا آخر عمر نباید هیچ کدوم از ذکر شده ها رو بخورم ؟؟؟
سلام
در مورد حملات عصبی پانیک باید با روانپزشک مشورت داشته باشید ، در هر صورت بهتره از استرس دوری کنید ، سعی کنید در تنها بودن ذهنیت مثبت تداعی کنید ،در محیطهایی که باعث ترس و وحشت میشه یا حتی تاریکی سعی کنید همراه با فردی که باعث اعتماد به نفس بیشتر در شما میشه همراه باشید و به مرور با محیطهای دلهره آور قرار بگیرید تا ترس کذایی از شما دور بشه
در مورد مصرف الکل و ترامادول در دید اول بنظر میرسه که مشکل کبدی باید داشته باشید
اما صرف نظر از مصرف و عکس العمل آن باید در مورد قرصهایی از قبیل ترامادول این نکته رو روشن کنم که:
ترامادول معمولا برای دردهای سرطانی و بعد از عمل های جراحی سخت و سنگین تجویز میشه و مصرفش بدون تجویز پزشک غیر قانونی هست و خطرات زیاد جسمی و روحی به بار میاره...
یا مثلا مسکن قوی
چه مسکنی؟
saeedn70
04-11-2009, 19:19
سلام
در مورد حملات عصبی پانیک باید با روانپزشک مشورت داشته باشید ، در هر صورت بهتره از استرس دوری کنید ، سعی کنید در تنها بودن ذهنیت مثبت تداعی کنید ،در محیطهایی که باعث ترس و وحشت میشه یا حتی تاریکی سعی کنید همراه با فردی که باعث اعتماد به نفس بیشتر در شما میشه همراه باشید و به مرور با محیطهای دلهره آور قرار بگیرید تا ترس کذایی از شما دور بشه
در مورد مصرف الکل و ترامادول در دید اول بنظر میرسه که مشکل کبدی باید داشته باشید
اما صرف نظر از مصرف و عکس العمل آن باید در مورد قرصهایی از قبیل ترامادول این نکته رو روشن کنم که:
ترامادول معمولا برای دردهای سرطانی و بعد از عمل های جراحی سخت و سنگین تجویز میشه و مصرفش بدون تجویز پزشک غیر قانونی هست و خطرات زیاد جسمی و روحی به بار میاره...
چه مسکنی؟
با تشکر از شما
قسمت اول جوابتون باید عرض کنم من بیماری حملات عصبی پانیکم خوب شده و حدود 5 ماه است هیچ حمله ای نداشتم
قسمت دوم جوابتون خیر من اصلا مشکل کبدی ندارم.
الان مشکل من اینه که من چرا نمی تونم مثلا نوشیدنی الکلی بسیار حتی درصد کم هم بخورم.
مثلا اگر من 1 گیلاس از نوشیدنی الکلی مقابل شما بخورم خودتون شاهد خاهید بود که به 3 دقیقه نمیرسه
که ترس تمام وجودم رو فرا می گیره و با تما وجود می دوم تا برسم به یه مطب دکتر حس می کنم می خام بمیرم
و شاید از ترس بیهوش بشم.
مشکل من فقط اینه و هنوز هم حل نشده اطفا کمک کنید خیلی به خاطر این مساله ناراحت هستم.
پیش یک دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب تهران به نام دکتر بختیاری که کلینیک تخصصی شخصی ایشون توی میرداماد هست حدود 1 ساله دارم 3 ماهی 1 بار ویزیت می شم ایشون هم می گن تا آخر عمر نمیتونی مصرف کنی
میگن مغز شما به تغییر شیمیایی حساس شده و حملات عصبی به شما دست می ده.
آیا فقط باید برم کشورهای اروپایی برای بهبود یا چاره دیگری هم داره.
تا آخر عمر نمی تونی بخوری
saeedn70
10-11-2009, 18:09
از فعالان انجمن پزشکی میخام بپرسم که : آیا همچین مشکلی برای کسی به وجود اومده تا به حال در ایران یا فقط من در ایران
این مشکل رو دارم.
sasydenzel
26-08-2013, 18:45
salam khub hasti dadash..daghighamn chizayi ke neveshti manam...
2nbale yeli migashtam intori bashe bavaram nemishe peyda kardam
aval fek kardam khodam tu in site umadam inaro neveshtam yadam nist
man be bazi daruham hasas shodam hata ampul bishesi dadndun pezeshkia
sigaro mashrub hata kam untorim mikone... chizaye kheli shirinam baes mishe panik biad
aval me3 khodet budam alaliam panik miomad ama alan ba estefadeye ina hamle aghaz mishe...2kotoram chert migan bazbe to javab dorosti dare...khubish ine ke sigaro alkol tatil....vali vaghan hese margo khafegio gor gereftegio tapeshesh ye faze ajibie ke hichki dark nemikone
دوست عزیز.....پیوستن به جمع کاربران پی 30ورلد رو تبریک میگم......
لطفا طبق قوانین فارسی تایپ کنید.........
hesam_a_r
03-09-2013, 02:25
درمان این حملات با دارو های سرکوبگر cns الکل هم نوغی تضعیف کننده سلسله اعصاب مرکزی -شاید اون حملات به علت ازاد شدن سروتونین ناش از از الکل باشه -ترامادول در عین سرکوبگری cns تا حد کمی محرک سلسله اعصاب هست چون نوعی mao inhibitor اختصاصی حساب نمیشه در کل اول متخصص اعصاب و روان بعد مغز و اعصاب یه سری بزن شاید شما خای ناکرده صرع جنرالیزه مبتلایید
sasydenzel
04-09-2013, 16:51
درمان این حملات با دارو های سرکوبگر cns الکل هم نوغی تضعیف کننده سلسله اعصاب مرکزی -شاید اون حملات به علت ازاد شدن سروتونین ناش از از الکل باشه -ترامادول در عین سرکوبگری cns تا حد کمی محرک سلسله اعصاب هست چون نوعی mao inhibitor اختصاصی حساب نمیشه در کل اول متخصص اعصاب و روان بعد مغز و اعصاب یه سری بزن شاید شما خای ناکرده صرع جنرالیزه مبتلایید
من دقیقا می دونم مشکل کاربرمون اقای saeedn70 چیست...چون دقیقا منم همینطورم و توضیحات ایشان شامل حال منم میشه...نه مطمینم صرع جنرالیزه نیست چون اصلا ما علایم پانیکو داریم و با صرع متفاوته ...به قولی ترشحات مغزی حساس شده و به حالت (پرواز و فرار) می رود در واقع یک عملکرد اشتباه مغز است که باید در مواقع خطرهای جدی مثل سقوط و مقابله با حیوانات وحشی و خطر مرگ رخ دهد که حالت گریز و فرار است...
سیگار.قند زیاد.مشروب.مواد مخدر.کافیین و هر چیزی که باعث تنش های حتی خفیف در بدن شود باعث علایم پانیک می شود ..اوایل خود به خود هم علایم رخ می داد ولی بعد چند ماه به زندگی عادی خودم برگشتم ولی با مصرف چیزایی که گفتم علایم رخ مده...اینم بگم قرص الپروزولام مثل اب رو اتش میمونه واسم و بعد 15 دقیقه کاملا به حالت عادی بر میگردونه...قرص اسنترا خوردم پانیک شدید رخ داد!!!!!!!!
علایم بنده:تپش قلب.لرزش دست.حس گیجی و منگی و مبهم بودن فضای اطراف.حس نزدیکی به مرگ.تشنگی.گرما.بی قراری.تنگی نفس و.....
خواهشن اگه کسی می خونه و اطلاعات داره کمک کنه...در مانش چیه؟؟!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.