مشاهده نسخه کامل
: اتفاقي عجيــــــــــــــــــــــ ب!!!!!!!!!!
hobab1987
01-11-2009, 14:24
امروز مشغول save كردن فايل pdf تو پوشه اي بنام كامپيوتر بودم كه خودبه خود يه پوشه ديگه به همين نام ساخته شد و بقيه فايل ها رو با اينكه به پوشه قبلي ميريختم اما به پوشه جديد ريخته ميشد!!!!!!!!!!!!!!
حسابي گيج شدم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tichismor
03-11-2009, 12:14
این ویروسه
که یکی از پوشه هات هم به احتمال زیاد باید هیدن باشه که اصلیتس
اگه اون فایلی که هیدن نیست رو دیلیت کنی هیچ اتفاق خاصی نمی افته چون در واقع شورتکاتی از فایل اصلیته
با آنتی ویروس نود 32 کشته میشه
البته باید آپدیت باشه
آپدیتش رو هم از اینجا دانلود کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Smart Security Offline Update 4486 (2009-10-07) for v3.x v4.x
mkIANI_en
03-11-2009, 13:43
سلام دوست عزیز
شما اول ببین کدوم فولدرت EXE هست بعد اونا پاک کن مواظب باش اشتباه پاک نکنی
hobab1987
03-11-2009, 21:37
من چند بار اسكن كردم با Mcafee و Nod32 اما چيزي پيدا نكردم اين لينكي كه شما معرفي كرديد مشكل داره.
همچنين پوشه مخفي يا با پسوند اجرايي نديدم.
گاهي هم ويندوزم خودش از يه برنامه خارج ميشه يا يه كاري انجام ميده كه بهش نگفتم!
اما چرا ويروسي پيدا نمي كنم!!! من تازه ويندوزم رو عوض كردم قبلش هم همين مشكل رو داشتم !! چه كار كنم!!
tichismor
03-11-2009, 22:25
اين لينكي كه شما معرفي كرديد مشكل داره
مشکل که نداره چون من هفته ای یک بار اپدیت رو از اینجا می گیرم الان هم چکش کردم شما با یه مرورگر دیگه چک شاید باز بشه
اینها جفتش هم نشونه ویروسه
من تازه ويندوزم رو عوض كردم قبلش هم همين مشكل رو داشتم !! چه كار كنم!!
من هرجا میرم برای نصب ویندوز اینکار رو می کنم که الان میگم
اول که یک بار درایو C یا درایوی که ویندوز روش هست رو 2 بار فرمت می کنم در این صورت فایلهای پارتیشن کاملا از بین می رن و موقعی که ویندوز می خواد نصب بشه از اول بازسازی میشه
وقتی هم که ویندوز نصب شد و میاد بالا هیج کدوم از درایو ها رو باز نمی کنم تا اینکه آنتی ویروس یه چک کامل درایو ها رو بره البته بجز درایو ویندوز چون تازه فرمت شده دیگه
حالا اگه شما حالشو دارید دوباره ویندوز عوض کنید و این راه رو برید حتما حتما جواب میده
اگر هم که آنتی ویروستون رو روی سی دی ندارید و دانلود کردین روی هاردتون بزاریدش توی ریشه یکی از درایوها بعد از توی RUN آدرس فایلی exe نصب آنتی ویروس رو انتخاب کنید اینجوری دیگه شما وارد درایوهاتون نمیشد وقتی نصب شد یه اسکن کلی برید و ...
به امید خدا که حل بشه
موفق باشید
امروز مشغول save كردن فايل pdf تو پوشه اي بنام كامپيوتر بودم كه خودبه خود يه پوشه ديگه به همين نام ساخته شد و بقيه فايل ها رو با اينكه به پوشه قبلي ميريختم اما به پوشه جديد ريخته ميشد!!!!!!!!!!!!!!
حسابي گيج شدم!!
من چند بار اسكن كردم با Mcafee و Nod32 اما چيزي پيدا نكردم اين لينكي كه شما معرفي كرديد مشكل داره.
اما چرا ويروسي پيدا نمي كنم!!! من تازه ويندوزم رو عوض كردم قبلش هم همين مشكل رو داشتم !! چه كار كنم!!
سلام.
دوست عزیز، هر اتفاقی که افتاده باشه، اون چیزی که مسلم هست اینه که سیستم تون بد جوری ویروسیه...
آنتی ویروس هم در حالت عادی قادر به یافتن ویروس نیست...
مگر اینکه آپدیت بشه...
بنابراین شما مجبورید برای از بین بردن ویروس، آنتی ویروستون رو آپدیت کنید.
اگه از دیال آپ استفاده میکنید، باید بگم که آپدیت NOD32 بیش از یک و نیم ساعت طول بکشه. (هنوز این از بقیه بهتره باز :دی)
موفق باشید :11:
hobab1987
03-11-2009, 23:47
من كه همه آنتي ويروس ها رو تو سي دي دارم شما گفتيد نود32 خوبه منم عوض كردم آپديتشم كردم ولي..
تازه با Idsl كانكت ميشم!
آخه من مي ترسم با كلي زحمت باز نصب كنم ويندوز رو باز همين آش و همين كاسه باشه ((((((مثل الان كه ويندوزم جديده!!!!))))):4:
من كه همه آنتي ويروس ها رو تو سي دي دارم شما گفتيد نود32 خوبه منم عوض كردم آپديتشم كردم ولي..
تازه با Idsl كانكت ميشم!
آخه من مي ترسم با كلي زحمت باز نصب كنم ويندوز رو باز همين آش و همين كاسه باشه ((((((مثل الان كه ويندوزم جديده!!!!))))):4:
نه... مطمئن باشید هیچی نمیشه... آپدیتش کنید...
حجم آپدیت هم حدود 18 مگ هست..
بهترین کار اینه که ویندوزو عوض کنی بعد بلافاصله یه آنتی ویروس نصب کنی و کلک ویروسای سیستمو که کم نیستنو بکنی.
sanatoramir
05-11-2009, 22:05
اره این ویروس new folder هست باید با eset پاکش کنی می تونی ابدیت کنی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sanatoramir
05-11-2009, 22:07
لینک دانلود
سلام
البته نسخه ی 4 کارساز تر خواهد بود :
ESET NOD32 Antivirus & ESET Smart Security
موفق باشید :40:
hobab1987
10-11-2009, 17:51
سلام دوستان
تشكر از راهنمايي هاتون
سرانجام:
كل درايوها رو فرمت كردم بعد آنتي ويروس Eset Nod 32 رو نصب كردم كه مدتي بود ، كركش رو هم تو سي دي داشتم فايده نداشت براي آنتي ويروس Norton هم همين مشكل رو داشتم كه عصابم حسابي خورد شده بود!!!!
فعلا با آنتي ويروس Kaspersky دارم با Comim زندگي مي گذزونيم و هيچ مشكلي در ظاهر نداريم!!
در ضمن با همشوش 1 بار Comim رو محك زدم در كل 10 تا تروجان داشتم.
sanatoramir
11-11-2009, 11:17
دوست عزیز nod 32 که کرک نمی خواد فقد می تونی تو سایت
ابدیت کنی و هر ویروسی تو این جهان باشه رو پاک می کنه
سلام.
دوست عزیز، هر اتفاقی که افتاده باشه، اون چیزی که مسلم هست اینه که سیستم تون بد جوری ویروسیه...
آنتی ویروس هم در حالت عادی قادر به یافتن ویروس نیست...
مگر اینکه آپدیت بشه...
بنابراین شما مجبورید برای از بین بردن ویروس، آنتی ویروستون رو آپدیت کنید.
اگه از دیال آپ استفاده میکنید، باید بگم که آپدیت NOD32 بیش از یک و نیم ساعت طول بکشه. (هنوز این از بقیه بهتره باز :دی)
راه سریعتری هم هست؛ استفاده از ضدویروس پُرتِبل و کافینِت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.