ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امکان شبکه کردن کامپیوتر با Samsung B650

abbas_p
29-10-2009, 18:20
سلام.
امروز دفترچه پلاسمای سامسونگ B650 رو از سایت سامسونگ دانلود کردم..دیم همچین قابلیتی رو توضیح داده گفتم بزارم اینجا تا بقیه هم نظر خودشونو بگن!!
این عکسهارو از دفترچه پلاسما سامسونگ b650 50 اینج ورداشتم..البته کل این مبحث و نزاشتم(خلاصه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen284
29-10-2009, 23:24
خوب یه توضیح زیر دیپلم هم میدادی بد نبود....

abbas_p
30-10-2009, 00:57
خوب یه توضیح زیر دیپلم هم میدادی بد نبود....

فکر نکنم زیاد پیچیده باشه..اونطوری که من فهمیدم..میتونی با یک مودم و چند متر کابل به راحتی کامپیوتر و با برنامه ای که از سایت سامسونگ دانلود ونصب میکنی ..عکس ها و فیلم و MP3 رو روی تی وی SHARE شبکه کنی .با این کار به راحتی میتونی فایلهای روی پی سی رو در تی وی اجرا کنی (فیلمو عکس ..)

s_silent
30-10-2009, 00:58
ظاهرا موضوعي كه خيلي ها دنبالش بودن روشن شد . امكان شبكه كردن مدل B690 يا B650 با كامپيوتر .

طبق صحبتهايي كه با قسمت VIP سام سرويس داشتم مشخص شد كه اين مدل ها از طريق نرم افزاري كه توي پك تلوزيون هست قابليت شبكه شدن رو با كاميوتر دارن . ابتدا با دادن يك IP به TV و نصب نرم افزار مربوطه بر روي كامپيوتر ميشه فيلمها و يا عكسهاي معرفي شده به برنامه رو توي تلوزيون مشاهد كرد .

afshin b
30-10-2009, 09:24
باهاش ميشه فيلماي 1080p ديد؟ كابل لن قدرت انتقالشو داره؟

s_silent
30-10-2009, 14:04
سرعت انتقال اطلاعات از طريق Lan بسته به نوع كارت شبكه و كابلي كه استفاده ميشه متغيره در حال حاضر ساده ترين كارتهاي شبكه به راحتيMbps 100 سرعت انتقال رو دارن كه براي انتقال ونمايش هر فيلمي كافيه . شايد لود اوليه فيلم يه مقدار زمان ببره

ehs_soltany
30-10-2009, 15:12
B650 که دیگه نیست. الان B690 هست.
این پورت شبکه یا همون قابلیت DLNA چیز جالبیه.
یه نرم افزار داره که رو کامپیوتر نصب میشه و میشه باهاش فیلم روی تلویزیون پخش کرد
فول اچ دی رو با اکثر فرمتها ساپورت میکنه!
بصورت وایرلس هم شبکه میشه.(باید کارت شبکه USB داشته باشید)

starpars
30-10-2009, 17:00
دوستان الان قيمت‎ b650‎ ‎و b690‎ ‎‏ چنده?

afshin b
30-10-2009, 19:17
دوستان الان قيمت‎ b650‎ ‎و b690‎ ‎‏ چنده?

plasma 50b650=2.290.000
lcd 40b650=1.990.000
با سينما خانگي.
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

s_silent
30-10-2009, 21:33
بصورت وایرلس هم شبکه میشه.(باید کارت شبکه USB داشته باشید)
يكي از سوالاتي كه از كارشناسان سام سرويس پرسيدم در همين مورد بود كه گفتن قابل انجام نيست
اگه شما اين مورد رو شخصا چك كردين يا منبعي در اين مورد خوندين عنوان كنيد

abbas_p
31-10-2009, 00:04
يكي از سوالاتي كه از كارشناسان سام سرويس پرسيدم در همين مورد بود كه گفتن قابل انجام نيست
تو دفترجه b650 نوشته که از طریق usb wireless میتونی به شبکه اینترنت وصل بشی نه اینکه با کامپیوتر شبکه بشی!!

s_silent
31-10-2009, 19:38
حق با شماست اما براي راه اندازي اين شبكه , كارت شبكه وايرلس حتما با يد با مارك سامسونگ باشه .
اين مورد رو هم كارشناسانشون متذكر شده بودند .

m654
31-10-2009, 20:22
تو دفترجه b650 نوشته...

شما که دنبال سام هستی بدون صدای بلندگوی 750 ارتقای خوبی داشته و از این مدل هم تنها پخش ویدئو مجاز شده.

ehs_soltany
31-10-2009, 20:22
من خودم B690 دارم ولی تا حالا سراغ DLNA نرفتم
شما چه چیزی رو گفتید نمیشه؟
چیزی که من گفتم این بود که فیلم، عکس و موسیقی ذخیره شده روی کامپیوتر را میشه از طریق شبکه روی تلویزیون نشون داد(Wireless یا با کابل)
گویا برای حالت وایرلس كارت شبكه وايرلس حتما با يد با مارك سامسونگ باشه .
منبعم هم اینه:

ضمنا اگه بشه به اینترنت وصل بشی که وصل شدن به کامپیوتر قطعا ممکنه

m654
01-11-2009, 02:47
آره. اون بعد از 750 ارایه شد و 650 قبل از 750(که محدودیت‌هایی داره).

Reza.mp
05-11-2009, 21:15

این امکان وجود داره فقط محدودیتهایی داره:
اول اینکه مبدل وایرلسی که به usbوصل میشه حتما باید مال خود سامسونگ باشه چون تلویزیون سامسونگ درایور مناسب برای استفاده از سایر wireless usb adabtor ها را نداره
دوم اینه چه وایرلس و چه کابلی شبکه بشید محدودیت هایی در نوع فایلهایی که میتونید از طریق DLNA منتقل و پخش کنید وجود داره و پروتکل انتقال محدود به نرم افزار ویژه سامسونگ و سایر دستگاههای سازگار با DLNA است

برای USB Wireless Adaptor میتونید از این مدل استفاده کنید که نمیدونم در ایرا پیدا میشه یا نه:
WIRELESS LINK USB DONGLE WIS09ABGN

Product Description
Samsung WIS09ABGN is the only LinkStick wireless dongle that supports the BD-P1600 model. Samsung's proprietary Link Stick 802.11b/g/n wireless dongle (WIS09ABGN) takes your HDTV to new heights. The LinkStick is a wireless USB 2.0 adapter that provides instant access to Samsung's Internet@TV service for widget-based content from internet sources, InfoLink RSS newsfeeds from USA TODAY, and access to your media library without cables thanks to DLNA--all on your Samsung HDTV screen. Compatible with BD-P1600 Blu-ray Player and 2009 LCD TV Models 630 series and higher(this DOES NOT work directly with 2008 model year TV's, only through BD-P1600) .

WIS09ABGN Technical Details:

Compatible with IEEE 802.11a/b/g and 802.11n draft 2.0
Supports USB 2.0
Security (64/128bit WEP, WPA/WPA2)
Supports '09 Samsung TVs with Internet@TV, DLNA Wireless OR InfoLink
Support '09 Samsung Blu-ray Disk Players with BD Live
3.3 x 0.8 x 0.5 inches ; 0.5 ounces

Internet@TV

Powered by the revolutionary Yahoo! Widget Engine, Samsung's Internet@TV content service lets users access widget-based content from a wide array of Yahoo! Internet sources including Flickr, News, Weather and Finance along with future third-party providers as they become available.

InfoLink

Samsung's InfoLink RSS Access makes it easy for you to stay on top of the news, even while watching your favorite programs. Get personalized, real-time weather, news, stock price quotations and more delivered to your HDTV screen from USA TODAY.

DLNA

Easily enjoy your PC-based music, video, and pictures from any room in your home. The LinkStick is DLNA-compliant, so you can connect to other DLNA devices to enjoy your media content without the hassle of extra cabling.

BD Live and More

The LinkStick also lets you add wireless entertainment to your Samsung Blu-ray player. Take full advantage of interactive features like downloadable video content, ringtones, games and more. Download additional content from the internet or even chat with friends when watching the same movie.

In addition, find some new tunes on the popular Pandora service, and if you're a Netflix member, stream your favorite movies through Netflix Unlimited.

HDTV Compatibility

The LinkStick supports 802.11a/b/g/n wireless networking, and is compatible with BD-P1600 Blu-ray Player and with several 2009 Samsung LED, LCD, and Plasma HDTVs. Compatible 2009 TV Models (this DOES NOT work with 2008 model year TV's, only through BD-P1600 Blu-ray Player): LCD TVs (630 series and higher).

Key Features:

Supports 2009 Samsung TVs with Internet@TV (2009 LED TV Series 6,7,8,9 - 2009 LCD TV Series 6,7,8 - 2009 PDP TV Series 6,8)

** Some TV Models in LCD, PDP 6 Series TV can not support Wireless LAN Adapter ***

Supports 2009 Blu-ray Player (Samsung BDP1600, BDP3600 and BDP4600 - sold separately) with Netflix and Pandora service (US only) and PC streaming

Size:

3.3"(W) x 1.047"(H) x 0.63"(D)

Key Specs:

Supports USB 2.0 and DLNA Capability
Compatible with IEEE 802.11a/b/g and 802.11n draft 2.0
Net weight: 0.21 (3.36oz) Lbs.

FAHIM2
08-11-2009, 13:29
Internet@TV قابليتي كه سامسونگ led سري 7000 دارا ميباشد ولي تو عمل امكان كانكت وجود نداره
من تمام مراحل را كامل انجام دادم مودم روتر - تنظيمات تلويريون - و اتصالات كامل هست ولي كانكت نميشه
كسي ميتونه كمك كنه ؟

FAHIM2
08-01-2010, 23:14
Internet@TV قابليتي كه سامسونگ led سري 7000 دارا ميباشد ولي تو عمل امكان كانكت وجود نداره
من تمام مراحل را كامل انجام دادم مودم روتر - تنظيمات تلويريون - و اتصالات كامل هست ولي كانكت نميشه
كسي ميتونه كمك كنه ؟

كسي نميتونه كمكي بكنه ؟

Mahdi_Moosavi
08-01-2010, 23:40
كسي نميتونه كمكي بكنه ؟

من باهاش کانکنت شدم ، دقیقا بگو مشکلت کجاست ؟

pmax
08-01-2010, 23:58
باهاش ميشه فيلماي 1080p ديد؟ كابل لن قدرت انتقالشو داره؟

بله باهاش میشه فیلم فول اچ دی هم دید
من هم از روی فلش اجراش کردم هم از روی هارد با کابل شبکه

FAHIM2
09-01-2010, 00:22
بله باهاش میشه فیلم فول اچ دی هم دید
من هم از روی فلش اجراش کردم هم از روی هارد با کابل شبکه
ممنون از دوستان
منظور قابليت وصل از طريق مودم به اينترنت هست
نه شبكه كردن با كامپيوتر چون اين كار را انجام دادم
منظور قابليت Internet@TV هست كه با اون ميشه مثلا به يوتيوب رفت و فيلمها و كليپ ها را از اونجا ديد بدون واسطه ومستقيم از تلويزيون
تونستم منظورم را برسانم

شما ميشه بفرماييد چگونه كانكت شديد كه من اين كار را نميتونم انجام بدم
قلق خاصي داره؟
يا روش من مناسب نبوده ؟

pmax
09-01-2010, 10:23
ممنون از دوستان
منظور قابليت وصل از طريق مودم به اينترنت هست
نه شبكه كردن با كامپيوتر چون اين كار را انجام دادم
منظور قابليت Internet@TV هست كه با اون ميشه مثلا به يوتيوب رفت و فيلمها و كليپ ها را از اونجا ديد بدون واسطه ومستقيم از تلويزيون
تونستم منظورم را برسانم

دوست عزیز
اگر دقت می کردی من پاسخ یک دوست دیگه رو داده بودم
اما در مورد سوال شما حتما آقای موسوی راهنماییتون می کنن

تاپیک زیر رو هم ببینید و بادقت بخونید بد نیست ( یکسری از آپشنهای منوی مخفی رو باید تغییر بدید )

اینترنت و شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

gh452003
10-08-2010, 03:00

با سلام ميشه بفرماييد از كجا تهيه كرديد ؟
با تشكر

alireza2030
12-08-2010, 15:07
سلام دوستان
من یه تلویزیون 46 سری c6900 گرفتم ،توی راهنماش مودم adsl رو مستقیم به کامپیوتر وصل کرده ولی وقتی من وصل کردم کار نکرد .آیا راهی هست که مودم رو مستقیم به تلویزیون وصل کرد ،اگه هست کجا می شه یوزرنیم و پسورد داد؟

bhf
28-09-2010, 13:16
سلام من مشکلی در استفاده از اینترنت led c6900 دارم . تلویزیون در آزمایش شبکه موفق عمل میکند ولی در صفحه استفاده از اینترنت عمل خاصی صورت نمیگیرد راهنمائی کنید برای دریافت اطلاعات چکار کنم . ممنون

t_tanhayam
28-09-2010, 13:38
سلام من مشکلی در استفاده از اینترنت led c6900 دارم . تلویزیون در آزمایش شبکه موفق عمل میکند ولی در صفحه استفاده از اینترنت عمل خاصی صورت نمیگیرد راهنمائی کنید برای دریافت اطلاعات چکار کنم . ممنون

-بايد از دوستاني كه اين امكان رو فعال كردند واستفاده ميكنند در همين تاپيك و تاپيك هاي سام بپرسين
-شما كانكت ميشين و كار خاصي نميكنه ؟
يا فقط تست شبكه رو ok ميده ؟

bhf
30-09-2010, 23:51
تست شبکه ok
اما در صفحه کانکت هیچ اتفاقی رخ نمیده

t_tanhayam
01-10-2010, 00:07
تست شبکه ok
اما در صفحه کانکت هیچ اتفاقی رخ نمیده

-نميدونم والا باز هم تاپيك زير رو بررسي كنيد :

bhf
01-10-2010, 17:52
تلویزیون در آزمایش شبکه موفق عمل میکند ولی در صفحه internet@tv متنی به این شکل میآید :
"به اینترنت متصل شده اید و از محتویات متنوع از طریق internet@tv لذت ببرید . ممکن است در بعضی کشورها موجود نباشد "
و هیچ کلیدی برای عملکرد اینترنت کار نمیکند حتی کلیدهای رنگی

زودتر کمکم کنید . ممنون

t_tanhayam
01-10-2010, 22:54
تلویزیون در آزمایش شبکه موفق عمل میکند ولی در صفحه internet@tv متنی به این شکل میآید :
"به اینترنت متصل شده اید و از محتویات متنوع از طریق internet@tv لذت ببرید . ممکن است در بعضی کشورها موجود نباشد "
و هیچ کلیدی برای عملکرد اینترنت کار نمیکند حتی کلیدهای رنگی

زودتر کمکم کنید . ممنون

-قربونت برم شكر خدا من بهيچ وجه از اين امكانات تي وي استفاده نميكنم تا بتونم كمكتون كنم
اميدوارم دوستاني كه دارند كمكتون كنند

bradan1388
16-02-2011, 19:47
سلام باید بگم که با کابل کراس می تونید PC رو به TV وصل کنید نه کابل شبکه معمولی