ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جستجو در gridview

bluesky_ns
28-10-2009, 18:46
سلام من میخوام اطلاعاتی رو که در بانکم ذخیره میشه رو در gridview نشون بدم این کار رو کردم و الان میخوام که مثلا باکلیک کردن روی عنوان هر فیلد در gridview بتونم باوارد کردن مقدار مورد نظر اون رو جستجو کنم و در gridview نشون داده بشه ممنون

bluesky_ns
28-10-2009, 19:09
من با vb.net کار میکنم

shalineh
28-10-2009, 19:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MTPROG
29-10-2009, 11:58
با تشکر از shalineh برای روشی که ارائه داده ولی واقعا این روش اصلا اصولی نیست چون شما به ازای هر جستجو یکبار دیتاست روFill میکنی که این روش برای بانکهای بزرگ معظله مخصولا اگر تحت شبکه باشه که دیگه بدتر.به نظر من بهترین کار اینه که دیتاست برنامه رو به یک DataView متصل کنید و بعد gridview رو به DataView وصل کنید.DataView ابزار بسیار قتدرتمندی برای مدیریت رکوردهای موجود در دیتاست هستش و میتونه نتایج درستی رو تو هزاران رکورد در زمان بسیار کوتاه بدون Fill کردن مجدد از بانک انجام بده.فقط با یک خط dv.RowFilter="Name=Ali"

shalineh
29-10-2009, 13:09
من فقط اصول چگونگی به دست آوردن مقدار فیلد و عنوان ستون رو ذکر کردم. و آن عبارت SQL فقط برای تعیین یکی از راههای ادامه کد نویسی بود.
وگرنه شما میتونی عملیات Query یا فیـلترینگ رو روی دیتاویو ، دیتا تیبل و ... انجام بدین.
خود بنده یکی از مخالفان Fill کردن چندین باره دیتاست هستم.
خلاصه: حرف شما کاملا بجاست.

bad_boy_2007
30-10-2009, 10:33
سلام دوستان
به نظر من هم MTPROG درست ميگه ، من تو برنامه هام از تكست باكس استفاده ميكنم و گاهي از چند كمبو براي انتخاب فيلد جستجو
ولي چند وقت پيش كه براي احوال پرسي پيش يكي از دوستاي قديميم رفتم ديدم تو برنامش از يك كنترل استفاده ميكنه كه همين كار منو انجام ميده ولي فوق العاده ساده تر و سريع تر (از لحاظ كد نويسي نه اجرا) ، متاسفانه كنترلش كرك نداشت (اسم كنترلش رو هم يادم نيست)
روال كار كنترل به اين صورت بود كه زير هر ستون بين بخش داده ها و عنوان يك تكس باكس بود كه اگه كاربر چيزي توش مينوشت بر اساس همون داده ها رو ----- ميكرد (فوق العاده ساده !!!)

bluesky_ns
30-10-2009, 13:25
سلام میشه در مورد قسمت شرط select کدتون توضیح بدید مثلا اگه من بخوام فیلدی به نام id رو search کنم باید اونو در قسمت شرط به چه صورت بنویسم

MTPROG
31-10-2009, 09:33
ولي چند وقت پيش كه براي احوال پرسي پيش يكي از دوستاي قديميم رفتم ديدم تو برنامش از يك كنترل استفاده ميكنه كه همين كار منو انجام ميده ولي فوق العاده ساده تر و سريع تر (از لحاظ كد نويسي نه اجرا) ، متاسفانه كنترلش كرك نداشت (اسم كنترلش رو هم يادم نيست)

ابزارهای که گفتم جزء خو دات نت هستند احتیاجی به کرک ندارند.
در کل اگر هم کامپونینتی برای اینکار وجود داشته باشه بازم مال خود دات نت بهتره چون هم سریعه،آسونه،کرک نمیخواد،مطمئنه

اگه خواستید یه نمونه بانک با این شی dataView براتون میزارم

bluesky_ns
01-11-2009, 17:42
MTPROG میشه اون نمونه ای رو که گفتید بزارید

MTPROG
02-11-2009, 08:57
اینم یه نمونه برنامه ساده که با dataView اطلاعاتو رو پیدا میکنه

bluesky_ns
02-11-2009, 18:36
من نتونستم این پروزه رو باز کنم

MTPROG
03-11-2009, 09:02
شما باید VB.NET 2008 داشته باشی احتمالا با 2005 بازش کردی هرچند شما میتونید یه پروژه 2005 ایجاد کنید و فرم برنامه رو تو پروژه جدیدتون Add کنید

bad_boy_2007
04-11-2009, 19:31
ابزارهای که گفتم جزء خو دات نت هستند احتیاجی به کرک ندارند.
در کل اگر هم کامپونینتی برای اینکار وجود داشته باشه بازم مال خود دات نت بهتره چون هم سریعه،آسونه،کرک نمیخواد،مطمئنه

اگه خواستید یه نمونه بانک با این شی dataView براتون میزارم

سلام دوست من
منظورم رو درست متوجه نشديد ، كار با DataView ساده است و بابت سورس هم ممنون
ببينيد در هر برنامه اي كه مينويسيد حداقل 4 تا فرم داريد كه نياز به جستجو داره (ساده ترين برنامه ها با كمترين فرم) خب اگه بخوايم براي تك تك اين فرمها با Dtaview و فـــــيلتر كردن كد بنويسيم زمان زيادي به هدر ميره گذشته از اينكه اگر درست نوشته بشه و باگ نداشته باشه مثلا چك كنيم كاراكتر "*" يا موارد مشابه را وارد نكرده كه Exception پرت نكنه و ....

اون كنترلي كه در موردش صحبت كردم "يك كنترل دات نت هست" كه توسعه پيدا كرده و امكان سرچ تركيبي در ستونها رو بهتون ميده بدون هيچگونه كد نويسي اي ، جداي از اينكه حجم كد نويسي تون رو كاهش ميده ، ميتونيد نسبت به صحت كدها اطمينان بيشتري داشته باشيد . سرچهاي مختلف باعث گيج شدن كاربران ميشه ولي اين روش يك شيوه استاندارد را به كاربر نشون ميده براي تمامي فرمهاتون و ....

انشا الله در اولين فرصت يك نمونه از اين كنترل رو كه براي خودم خيلي بهش نياز دارم مينويسم و اينجا هم ميزارم واسه توسعه سريعتر .

ebrahimi_89141
23-07-2012, 12:50
سلام من اطلاعاتی رو که در بانکم ذخیره بود در gridview نمایش دادم .gridviewدارای یک textbox است که از طریق templates به آن اضافه کرده ام .حالا می خواهم با این textbox اطلاعاتی که در gridview وجود دارد را پیدا کنم

saminjoon
04-01-2014, 23:07
اینم یه نمونه برنامه ساده که با dataView اطلاعاتو رو پیدا میکنه

سلام
من این لینکو نتونستم دانلود کنم
میشه یه راهنمایی در مورد دانلودش کنید؟