مشاهده نسخه کامل
: // تاپیک بحث در مورد موتور رندر V-Ray و مشتقات آن (نورپردازی ، دوربین ، متریال و ... ) \\
linkin_park
27-10-2009, 12:23
سلام ، :46:
از اونجایی که Vray طی 10 سال گذشته روز به روز همه گیر تر و حرفه ای تر میشه ، بد نیست یه تاپیک جامع اینجا داشته باشیم تا بتونیم با بچه ها توی یه محیط دوستانه در مورد Vray و هر چیزی که بهش مربوط میشه بحث کنیم .
هر سوالی که برای شما در موردش تو ذهنتون هست کافیه اینجا مطرح کنید . اینجا خدا رو شکر Vray کار کم نداریم . خودمم یه مدتی میشه دارم بصورت جدی روش کار میکنم .
اینجا فقط در مورد پارامتر های رندر صحبت نمیکنیم بلکه در مورد :
چگونگی ساختن متریال Vray MTL و آشنایی با پارامتر های آن
چگونگی نورپردازی صحنه های Interior و Exterior با Vray Sun , Sky , Vray Light و پارامتر های مخصوص نور
چگونگی کار با Vray Physical Camera
و روش های مختلف نورپردازی مثل HDRI
چگونگی بهینه سازی تنظیمات Vray برای رندر صحنه های سنگین
و انتخاب بهترین روش GI برای رندر صحنه های شما ....
خوب دوستان اگه موافق باشید شروع کنیم ........ امیدوارم یه تاپیک پر محتوا برای همه باشه :10: :11:
linkin_park
30-10-2009, 10:30
خوب برای شروع بهتره در مورد موضوع نور پردازی صحنه های Interior روز صحبت کنیم .
< آموزش نحوه نور پردازی روز توسط Vray Sun و Sky >
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب صحنه شما اگه فقط بخواد با نور خورشید (روز) نورپردازی بشه واقعا باید یه مساله رو مورد توجه قرار بدید که تنها روزنه شما برای ورود نور پنجره هست . و مهم ترین مساله برای پخش خوب و رئال نور تو اتاق غلظت نور (تعداد فوتون ها) و سایزش هست ...
کاری که شما باید بکنید اینه که فقط یه Vray Sun به صحنه بدید ... خودش ازتون میپرسه Vray Sky هم بدم بهت یا نه و شما بگین آره !
بعد موقعیت خورشید رو متناسب با پنجره تنظیم کنید . و بعد هم برید سراغ تست رندر .
اگه نور ورودی شدتش زیاده کمش کنید .... (تست رندر رو بدون GI) بگیرید ... بعد Gi رو روشن کنید و جفتش رو بذارید رو Light Cache حالا یه رندر بگیرید .... اگه پخش نور تو اتاق راضی تون کرد که هیچی ... اگه نه برید سراغ Render Setup و Environment و Vray Sky رو انتخاب کنید و Multiplier اش رو به حدی زیاد کنید که نور محیط اتاق قابل قبول بشه ....
نکته : برای آشنایی با پارامتر های Vray Sun حتما این صفحه رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته 2 : اگه خیلی Intensity نور رو کم کنید نور ورودی کم میشه و شاید دلیل اصلی شما برای کم کردن intensity شدت سفیدی نوری هست که روی زمین میوفته و این اشتباس . کم کردن غلظت نور تا حدی درسته بعد از آن باید برید سراغ Color Mapping و Bright Multiplier رو بیشتر کنید تا نوری که روی زمین میوفته شدتش نرمال بشه .
و در نهایت اگر واقعا دیدید قسمت هایی از اتاق نورشون واقعا کمه و با دست کاری Vray Sun و environment نورش بازم کمه دو تا راه دیگه دارین ....
راه اول : Color Mapping میتونید Multiplier مربوط به Dark رو افزایش بدید ... پیشنهاد من Exponential هست ...
راه دوم : در نهایت میتونید یه Vray Light با Multiplier خیلی کم بدید که نور موشعی باشه برای اون محیط و اصلا بیننده متوجه نشه که اونجا چشمه نوری شما گذاشتید .
:11:خسته نباشيد
ميشه آموزش Vray مايا رو هم بذارين ؟
linkin_park
30-10-2009, 14:04
فکر نمی کنم vray Maya فرقی بکنه ... متاسفانه چون 95 درصد یوزر های اینجا با مکس کار میکنن از جمله خودم مجبوریم اینجوری پیش بریم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا میخوام اشکالات خودم با کمک بچه ها حل کنم :
این کار رو من برای شرکت دارم میزنم و مشکلم اینه که شیشه پارتیشن سمت چپ اصلا خوب رندر نمیشه ! یعنی به آدم حس شیشه بودن نمیده . من تنظیمات متریال شیشه رو هم میذارم ببینید اشکال از کجاس :
مشکلات من با این رندر :
1 - من میخوام شیشه مثل هر شیشه دیگه ای Glossiness و رفلکت تمیز و رئال داشته باشه اما اینجا یه رفلکت ابتدایی و Blur گرفته به خودش که اصلا خوب نیست .
2 - در ضمن بالای عکس سمت راست (سقف) بعضی جاها Noise زیاد شده .... مشکل از Light Cache هست یا IR ؟
من Noise Threshold رو روی .005 گذاشتم فک کنم کافی باشه .... ولی بازم اونجا نویزی شده ....
3 - اشکال آخرم هم متریال چوب هست . میزی که این جلو هست با اینکه تکسچرش خیلی با کیفیته اما اصلا خوب Gloss خودش رو نشون نمیده و تکسچرش انگار کیفیتش خیلی افت کرده و پیکسلی شده .... این مشکلو از کجا حل کنم ؟
N O V A L I S
31-10-2009, 16:27
خیلی تاپیک به جائی بود.. دستت درد نکنه..
من هنوز کار با وی ری رو شروع نکردم ولی در مورد سوال اولت پیشنهاد می کنم به کرکره ی پائین این کرکره ای که الان نشون دادی بری و با تنظیمات BRDF کار کنی.. تو منتال ری این خیلی جواب می ده (bidirectional reflectance distribution function).
و یه سوال خیلی مهم :
برای شروع کار با وی ری هلپ وی ری (که آدرسش رو گذاشتی و نسبتا کم هم هست) خوبه، چطوره؟ و به نظرت تا چه حد آدم رو وی ری مسلط میشه؟ من می خوام اون کتاب 1000 صفحه ای معروف وی ری رو سر فرصت بخونم اما می خوام بدونم قبلش و تا زمانی که وقتی پیدا کنم این هلپ تا چد حد کارم رو راه می ندازه؟
linkin_park
31-10-2009, 18:13
ببین برای یاد گرفتن وی ری بهتره آموزش های ویدئویی شو ببینی ... مثلا یه آموزش وی ری Gnomon داده خیلی خوبه ...
آموزش های VisMasters Online هم واقعا عالی هستن ... Basic وی ری رو عالی توضیح دادن .
اصولا شما باید Basic وی ری رو خوب متوجه بشی و گرنه گنگ عمل میکنی .... که اصول رو یکی از آموزش ها ی بالا رو بگیری حله .
هلپ خودش اصول رو توضیح نداده به نظر من بهترین چیز هلپش فقط همون Example های پارامتر ها هست که خیلی به درد بخوره ...
سوالی بود در خدمتیم .... البته من هنوز خودم جواب سوالمو نگرفتم !
شهاب هم که به ما افتخار نمیده تو این تاپیک ...
N O V A L I S
31-10-2009, 19:36
مرسی از راهنمائیت..
آخه می دونی.. آموزش ویدئویی به جای خودش اما خوبی کتاب اینه که می تونی خط به خط بفهمی داره چی میگه و چه کار می کنه و عمیق تر مطلب رو بفهمی.. یعنی اون توضیحاتی که حین انجام آموزش ویدئوئی میگه و معمولا ما نمی فهمیم چی میگه رو میشه تو کتاب پیدا کرد.. اما خوب ویدئو هم خیلی خوبه.. و در کل ویدئو و کتاب کنار هم عالیه...
اسم اون اموزش های خاص Gnomon و VisMasters Online رو میشه لطف کنی بگی؟ آموزش های Gnomon رو میشه یه جور پیدا کرد ولی دومی فکر کنم پولیه و راحت گیر نیاد.. مثلا این چطوره :
linkin_park
31-10-2009, 23:37
ببین آموزش Gnomon خوب خیلی کامل تر و با کلاس توضیح داده .... اما Vismasters هم اگه Gnomon گیر نیاوردی برو سراغش ...
لینکشو من الان ندارم ولی سرچ بزنی باید باشه .... 9 تا Module داره Vray Basic رو میگه .... سایتش هم اگه عضو شی بد نیست :
Vismasters.com
کافیه GI رو یاد بگیری نصف راه رو رفتی ...
سلام این اموزش هارو میشه واسه دانلود بزارین ؟ممنون میشم
sajjad ranjbar
18-12-2009, 09:06
من نمی دونم چطوری باید vray رو نصب کنم و وارد max کنمش می شه کمکم کنید؟
N O V A L I S
18-12-2009, 13:29
من نمی دونم چطوری باید vray رو نصب کنم و وارد max کنمش می شه کمکم کنید؟
خوش اومدی.. :40:
کار سختی نیست.. نسخه ی مربوط به مکستون رو دانلود کنید یا بخرید و بعد روی آیکون نصبش کلیک کنید و طبق توضیحات نصب پیش برید.. و بعد کرکش رو طبق توضیحات فایل های نوت پد خودش تو آدرس های لازم کپی کنید.. (یه کم بگردید تاپیک های با عکس و تصویر و توضیح بیشتر رو پیدا می کنید.)
بعد که نصب کردید و مکس بالا اومد باید برید موتور رندر وی ری رو انتخاب کنید..
F10 رو بزنید و بعد به تب Common برید و تو پائین ترین کرکره (Assign Renderer) روی مربعی که 3 تا نقطه روشه، جلوی Production (عکس پانین) کلیک کنید و وی ری رو انتخاب کنید..
sajjad ranjbar
18-12-2009, 16:20
خیلی ممنون لطف بزرگی کردی
sajjad ranjbar
18-12-2009, 16:30
بچه ها به سایت cg arena هم یه سری بزند آموزشای تصویری جالبی د اره
sajjad ranjbar
18-12-2009, 18:36
هر چی تو نت میگردم نمی تونم یه نرم افزار vray برای مکس 2010 دانلود کنم اگه سایتی رو میشناسید که میتونه کمک کنه معرفی کنید
درود
برای دانلودش باید اکانت داشته باشی
Vray 1.5 SP3 for 3D Max 2010 | 32-64 bit | cracked
اینو مجانی میتونی دانلود کنی
Vray 1.5 SP3 for 3D Max 2010 32bit
or
or
N O V A L I S
18-12-2009, 21:49
pclord جان.. این کرکش سالمه؟ شما تست کردید؟
sajjad ranjbar
22-12-2009, 15:29
vray رو موفق شدم نصب کنم ولی موقع رندر گرفتن error میده
linkin_park
31-12-2009, 14:01
من کلا مکس 2010 رو بیخیال شدم فقط به خاطر Vray ...
Vray اش خیلی کنده و یه رندر در میون Watermark داره ... همون Max 2009 از همه بهتره ....
فقط مشکلم اینه که دنبال یه ورژن از Vray میگردم که رندر شبکه هم داشته باشه .... اینایی که تو نت هست چن تا شو گرفتم DRSPawner که واسه Distributed Rendering هست رو نداره ......
archi_251
21-01-2010, 20:51
agha ye linke dl v-ray 64 bit crack shode 2010 kasi nadare?plz help
mahyarSAMSUNG
23-01-2010, 17:47
خوب کسی میتونه لینک وی ری برای ورژن 2009 رو بده ؟ 2010 که کرک نداشت !
سلام.آموزش vray کتاب فارسی هم داره؟ اگه هستش میشه به من معرفی کنید؟اسم و آدرس و ناشر ؟؟؟ ممنون!
سلام منم مثل" sajjad ranjbar" موفق شدم vray رو نصب کنم ولی موقع رندر گرفتن error میده:41: حالا باید چی کار کنم؟ اینم عکس پنجره:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.