PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست توضیح در باره تنظیمات سند جدید در فتوشاپ

s_r_asadiyan
26-10-2009, 19:06
سلام
لطفا دوستان در باره این تنظیم درایجادسند توضیح بفرمایید بهترین تنظیم کدوماست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا به سیستم چاپ ایران ارتباط داره؟ چند بیت باید تنظیم کنیم؟

huti_421
26-10-2009, 21:35
تفاوت 8 بیت و 16 بیت بودن تصاویر در تعداد رنگ ها و وضوح بیشتر تصاویر موقع چاپ و یا روی مانیتور هست ( RGB ) مثل فرق بین LCD های 16 میلیون رنگی و 256 هزار رنگی که اگه دیده باشید ، زمین تا آسمون با هم از نظر شفافیت و کیفیت تصویر متفاوت هستن

در اسکرین شات دوم شما میتونید نسبت عرض و ارتفاع صفحه رو مشخص کنید مثلا تصاویر NTCS که مربوط به تصاویر کشور آمریکا هستند ، نسبت عرض و ارتفاع خاصی دارن

و در شات سوم شما میتونید با توجه به محل زندگی خودتون و نوع رنگ هایی که در اون ناحیه وجود داره ، تصاویر خودتون رو طراحی و با اون رنگ ها به نمایش بذارید

s_r_asadiyan
26-10-2009, 21:43
تفاوت 8 بیت و 16 بیت بودن تصاویر در تعداد رنگ ها و وضوح بیشتر تصاویر موقع چاپ و یا روی مانیتور هست ( RGB ) مثل فرق بین LCD های 16 میلیون رنگی و 256 هزار رنگی که اگه دیده باشید ، زمین تا آسمون با هم از نظر شفافیت و کیفیت تصویر متفاوت هستن

در اسکرین شات دوم شما میتونید نسبت عرض و ارتفاع صفحه رو مشخص کنید مثلا تصاویر NTCS که مربوط به تصاویر کشور آمریکا هستند ، نسبت عرض و ارتفاع خاصی دارن

و در شات سوم شما میتونید با توجه به محل زندگی خودتون و نوع رنگ هایی که در اون ناحیه وجود داره ، تصاویر خودتون رو طراحی و با اون رنگ ها به نمایش بذارید

پس 16 برای چاب بزاریم
ناحیه منظورتون چیه؟ شهرکشور؟

huti_421
26-10-2009, 22:44
باید تجهیزات چاپ خونه ساپورت کنه

بله !

s_r_asadiyan
27-10-2009, 00:51

ببخشید من تو پست قبلی عجله داشتم فقط یک سئوال پرسیدم بعدش با اجازتون بجای شما دوستای خوبم رفتم حرم زیارت امام رضا علیه السلام ولی الان دوتا مسئله برام باقیه :1- تنظیمات مناسب با دستگاههای رایج کشور ما ایران چه در زمینه چاپ بنر و فلکسی و چه در زمینه چاپ افست و دیجیتال با مود cmyk که ما تعریف می کنیم باید چه تنظیماتی رو داشته باشیم مثلا اگه کلر مود را16 بدیم اشکالی ایجادنمی کنه یا مثلا در کلر پروفایل باید از چه تنظیمی استفاده بکنیم؟
با تشکر و دعاگوی شما

احمد ترابی
27-10-2009, 19:17
ببین هر کاری یه تنظیماتی میخواد که هم میتونی کم بدی هم زیا اما در کیفیت تاثیر میزاره و کم و زیادش میکنه

موفق باشید............................../

huti_421
27-10-2009, 19:32
ببخشید من تو پست قبلی عجله داشتم فقط یک سئوال پرسیدم بعدش با اجازتون بجای شما دوستای خوبم رفتم حرم زیارت امام رضا علیه السلام ولی الان دوتا مسئله برام باقیه :1- تنظیمات مناسب با دستگاههای رایج کشور ما ایران چه در زمینه چاپ بنر و فلکسی و چه در زمینه چاپ افست و دیجیتال با مود cmyk که ما تعریف می کنیم باید چه تنظیماتی رو داشته باشیم مثلا اگه کلر مود را16 بدیم اشکالی ایجادنمی کنه یا مثلا در کلر پروفایل باید از چه تنظیمی استفاده بکنیم؟
با تشکر و دعاگوی شما

قبول باشه ... مارم دعا میکردی

متاسفانه اطلاعاتم در زمینه ی چاپ کامل نیست :)

یا به بخش چاپ مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید ، یا صبر کنید تا دوستانی که در زمینه ی چاپ اطلاعات دارن کمکتون کنن :)

s_r_asadiyan
28-10-2009, 01:27
قبول باشه ... مارم دعا میکردی

متاسفانه اطلاعاتم در زمینه ی چاپ کامل نیست :)

یا به بخش چاپ مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید ، یا صبر کنید تا دوستانی که در زمینه ی چاپ اطلاعات دارن کمکتون کنن :)

خیلی ممنون از استاد خوبم هومن جان
من همیشه به یاد اساتید خودم هستم ایشالله 8/8/88 که تولد امام هشتم هم هست به نیت همه ی دوستای خوبم تو حرم امام رضا یک زیارت امین الله می خونم بجای این همه خوبی که در حق این شاگرد کوچیکشون کردن.
........
اما امشب از اپراتور چاپ بنر که بااش کار می کنم این مسئله رو پرسیدم اون می گفت با 16 بیت دستگاش رنگا رو قاطی می کنه و جواب نمی ده و ظاهرا همون 8بیت رو پیشنهاد می داد .

Maysam-BFU
28-10-2009, 23:45
پس 16 برای چاب بزاریم
ناحیه منظورتون چیه؟ شهرکشور؟

هـومن جان ، توضیحات خوبی داد.

فقط به این توجه داشته باشید ، از گذینه 16 Bit برای کاری که چاپ خواهد شد استفاده نکنید !!

بعضی افراد فکر میکنم اگر روی 16 Bit باشه کیفیت کارشون بیشتر میشه ، ولی در مورد کار چاپی اصلا چنین چیزی نیست !

در بعضی مواقع کارهای 16bit داخل Corel خراب باز میشه...

موفق باشی./

huti_421
29-10-2009, 01:26
ممنون میثم جان

و پیشنهاد میکنم حتماً این صفحه رو مطالعه کنید برای افزایش اطلاعاتتون :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در صورت نیاز به مترجم آنلاین از مترجم گوگل استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید