مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ یا الجی تا یک و نیم میلیون
smallfrank
25-10-2009, 22:23
سلام
میخاستم LCd بگیرم بین این دو برند موندم
بعضیا میگن سامسونگ بعضیا میگن الجی خیلیا میگن مثل همه
اکه میشه یه مقدار راهنمایی کنید و یه مدل خوب معرفی کنید.
ممنون
FARIBORZ11
26-10-2009, 11:25
دوست من اگه از من مي شنوي برو خودت تحقيق كن از تعميركارهاي ال سي دي چون من اگه بگم فلان مدل ميگي حتماً چون خودم دارم يا تعصب به آن مدل دارم ولي تجربه چندين ماهه رو برات ميگم خودت تصميم بگير اولاً اينكه تفاوت معني داري بين دو مدل سامسونگ و ال جي نمي بيني از نظر پنل و سيستمهاي ديگه شون چون تعمير كارها مي گن هردو يك گنده ( البته شوخي بود) يعني اينه كيفيت كار يكي است .شايد سوني سر باشه اما پولش چي؟ ضمن آنكه شما بين اين دو مدل خواستيد.تنها راهنمايي آخر اينكه حالا كيفيت مشابه است چرا از ساير امتيازات جانبي استفاده نشده مثلاً كنتراست بالا تر ، پاسخ دهي سريع تر، هرتز بيشتر، و..... از همه هم مهم تر نسبتاً قيمت پايين تر و اونجاست كه به ال جي مي رسي حالا هر مدلش و سايزش اصلاً هم توجه به شايعات نكن قبلاً هم بالا عرض كردم از تعميراتچي ها بپرس اينكه تار مي شه و پيكسلش خراب مي شه و چي و چي حرف مفته .انتخابت سعي كن بين lh50,lh70,lh90باشه.
afflatus
26-10-2009, 21:40
دوست عزيز شما كه 42LH70 رو داريد ايا ازش راضي هستيد؟
در كل نقاط ضعف و قوتش چي هست؟
با تشكر
FARIBORZ11
27-10-2009, 08:55
دوست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
محاسن: كنتراست بالا 1: به 100000 ، قابليت دريافت فقط تصوير بصورت بلوتوث از گوشي همراه و هد ست ولب تاپ، USBخور ، سه درگاهHDMI ، درگاه RGB براي اتصال كامپيوتر ، درگاه كامپوننت دو عدد، خاصيت SIMPLINK با سينماهاي خانواده ال جي (استفاده از كنترل تلويزيون براي كنترل سينما ) ، قيمت ارزان با قابليتهاي مشابه در برند هاي ديگر ، پاسخ دهي تصوير 4و2 ميلي ثانيه و باريك بودن آن كمتر از 4 ساني متر، .........كه صرف نظر مي گردد.
معايب : عدم نمايش تصوير در تصوير ، عدم ضبط برنامه هاي تلويزيوني كه مدل عصر زمان اين برند فقط دارا بود و هيچ برند ديگر ندارد.
smallfrank
27-10-2009, 13:31
LH70 قیمتش چنده؟
زاویه دیدش چقدره؟
وست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
محاسن: كنتراست بالا 1: به 100000 ، قابليت دريافت فقط تصوير بصورت بلوتوث از گوشي همراه و هد ست ولب تاپ، USBخور ، سه درگاهHDMI ، درگاه RGB براي اتصال كامپيوتر ، درگاه كامپوننت دو عدد، خاصيت SIMPLINK با سينماهاي خانواده ال جي (استفاده از كنترل تلويزيون براي كنترل سينما ) ، قيمت ارزان با قابليتهاي مشابه در برند هاي ديگر ، پاسخ دهي تصوير 4و2 ميلي ثانيه و باريك بودن آن كمتر از 4 ساني متر، .........كه صرف نظر مي گردد.
معايب : عدم نمايش تصوير در تصوير ، عدم ضبط برنامه هاي تلويزيوني كه مدل عصر زمان اين برند فقط دارا بود و هيچ برند ديگر ندارد.
شما LH70 دارید؟
FARIBORZ11
27-10-2009, 16:24
lh 70 تو بانه 1260000 هزار تومان است و خودم هم يكي از اين مدل رو خريدم .زاويه ديدش 178 درجه است
afflatus
27-10-2009, 19:02
دوست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
دوست عزيز اينا رو خودم مي دونم!(شما داريد مشخصات رو ميگيد كه ميشه با يه سرچ ساده دسترسي پيدا كرد!)
منظورم از نظر كيفيت تصوير ,Black level ,نمايش حركات سريع.........هست
afshin b
27-10-2009, 20:09
دوست عزيز اينا رو خودم مي دونم!(شما داريد مشخصات رو ميگيد كه ميشه با يه سرچ ساده دسترسي پيدا كرد!)
منظورم از نظر كيفيت تصوير ,Black level ,نمايش حركات سريع.........هست
آره بابا مهم اون تستايه كه توسط سايتاي معتبر انجام ميشه نه كنتراست و زمان پاسخگويي كه خود توليد كننده ميده اونم ال جي:27:
smallfrank
27-10-2009, 20:28
این پلاسما ها خوبه؟
آخه شنیدم خیلی قدیمیه و مزایای LCD بیشتره وگرنه همون اول میخاستم G10 بگیرم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.