مشاهده نسخه کامل
: 2 تا سوال اساسی
mohsensoft
25-10-2009, 10:31
سلام
من 2 تا سوال داشتم
1-آبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
2-اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جادوگر جوان
25-10-2009, 12:47
2-اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
معمولا به این عکسها وکتور میگن
mohsensoft
25-10-2009, 13:00
معمولا به این عکسها وکتور میگن
وکتور بودنش رو میدونم داداش
ولی میخوام ببینم مدل خاصیه؟
مثلا این یه مدل خاص از دیجیتال پینتینگه؟
لطفا اون سوال اولی رو هم جواب بدین با همین
huti_421
25-10-2009, 17:49
سلام
من 2 تا سوال داشتم
1-آبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
تصاویر انتزاعی و یا هنر های اتفاقی رو به اصطلاح Abstract میگن که شامل خیلی از طرح ها و مدل ها میشه
اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
سبک کار که Vector هست ، این حالت رو هم میگن Emo یا Emotional که به برگردان فارسی ، یعنی آدم احساساسی ( به عام : خل و چلایی که خود زنی می کنن و عاشق شکست خورده ان )
mohsensoft
26-10-2009, 09:48
ممنون هومن جان
من از کجا میتونم این جور تصاویر رو پیدا کنم؟
منظورم تصاویر کارتونی با این سبکه نه اینکه حتما Emotional باشه
مرسی
huti_421
26-10-2009, 15:27
ممنون هومن جان
من از کجا میتونم این جور تصاویر رو پیدا کنم؟
منظورم تصاویر کارتونی با این سبکه نه اینکه حتما Emotional باشه
مرسی
خواهش می کنم :)
من نمیتونم دیتا بیس مشخصی رو بهت معرفی کنم ولی به طبع Deviant Art یکی از بهترین گزینه هاست
عبارت هایی شبیه به Vector Emo , Vector Girls و امثالهم رو سرچ کنی تو گوگل یا دویانت ، مطمئنا به نتایج مطلوبی میرسی ( برای من که همیشه اینطوره )
mohsensoft
26-10-2009, 18:29
من نمیتونم دیتا بیس مشخصی رو بهت معرفی کنم ولی به طبع Deviant Art یکی از بهترین گزینه هاست
عبارت هایی شبیه به Vector Emo , Vector Girls و امثالهم رو سرچ کنی تو گوگل یا دویانت ، مطمئنا به نتایج مطلوبی میرسی ( برای من که همیشه اینطوره )
مرسی هومن جان
اینا دقیقا همون چیزاییه که مد نظرم بود
بازم یه دنیا ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.