مشاهده نسخه کامل
: پيشنهاد نور
با سلام ،
در 3dsMax براي ايجاد نور در صحنه در فضاي خارج و فضاي داخل از چه منبع نوري استفاده كنم؟ ( بيشتر منظورم فضاي خارجي و نورهاي SkyLight هست در منتال ري )
N O V A L I S
18-10-2009, 21:04
اول از همه که سعی کن همیشه از نورهای فتومتریک استفاده کنی.. نه این که استاندارد به درد نمی خوره.. نه.. تو نمایش نورهای فتومتریک از محاسبات فیزیکی استفاده می شه و جلوه های واقعی تری داره.. ولی استفاده ازشون یه شرطی داره که موضوعات رو با مقیاس واقعی مدلینگ کنی..تا مثلا از یه لامپ 100 وات واسه نور پردازی یه هواپیمای هرکول تو آشیانه اش استفاده نکنی! حالا برای نورپردازی داخلی بسته به نوع نور پردازیت که می خوای نقطه ای باشه یا جلوه های نورهای IES و داشته باشه یا حالت نورپردازی Area رو داشته باشه می تونید از هر کدوم از انواع نورهای فتومتریک با تنظیمات پارامتراش استفاده کنی.. برای نور خارجی هم بهت نور Daylight رو پیشنهاد می کنم...
من نور Vray lighe و خیلی دوس دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشر برای فضای خارجی ازش استفاده میکنم.
آخه به نظرم خیلی نور نرمیه!
ولی بازم بستگی به فضا و سبکه کارت داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maziar_1233d
19-10-2009, 19:47
با سلام بستگی به کارت داره اگه انیمیشنه باید از نورای استاندارد استفاده کنی چون سرعت می گیره حتی در بعضی موارد باید سایه رو خاموش کنی و از رندر تو تکستچر استفاده کنی که سرعت کارت بره بالا ولی اگه کارت معماریه باید از موتور رندر های مخصوص استفاده کنی
maziar_1233d
19-10-2009, 19:50
مثلا برای یک فضای خارجی باید 44 تا نور معمولی و یک نور اصلی استفاده کنی 44 نور را باید به صورت کروی و با زاویه 30 درجه بزاری جواب خوبی به شما میده
SSS_HHH_OOO
19-10-2009, 21:38
خوب مازیار جان درست میگه ولی الان منابع نوری که موتورای رندر دارن دیگه نیازی به این کار نداره
میتونی با استفاده از یه skylight و یه عکس HDRI این کارو بکنی
خیلی هم طبیعی تر میشه
برای نمای خارجی یه نور خورشید نیاز داری که میتونه یه نور Tearget Direct باشه یا نور خورشیدی که هر موتور رندر مخصوص خودش داره و یه نور Skylight یا توی موتورای رندر دیگه Domelight
نمای خارجی هم از نورهای گسترده با سایه های نرم استفاده کن
SSS_HHH_OOO
19-10-2009, 21:54
دوست خوبمون حمید رضا یه تاپیک خیلی خوب زده در رابطه با رندر که آموزش نور توش داره وعالیه
دقیقا طبق همین عمل کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.