مشاهده نسخه کامل
: خرید LCD TV Full HD
سلام میخواهم یک LCD TV بخرم
و بهترین چیزی هم که برام مهمه کیفیت و رنگ فوق العاده زنده هستش
و برای کارهای وِزه مثل سینمای خانگی با فیلم ها BLU Ray و بازی کنسول ps3 و 360 مد نظرم هست
قیمت هم تا 2/5 تا 3 حالا بیشتر هم بشه شما قیمت بالا رو معرفی کنید پایین توی همون رنج قیمت هم که گفتم بگید
یک نکته این من تعریفش رو شنیدم کدام بهتره
lPanasonic TC-P50V10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سری 46x450Aسونی که کمی گرونه خلاصه توی
سامسونگ کدومش از همش بهتره و رنگ ها رو فوق العاده زنده میکنه در مورد این مدل پاناسونیک چطوره توی ایران هستش ؟؟؟
قیمت چنده توی بازار جهانی که 50 اینج نزدیک دو هزار دلاره
حالا توی سونی توی بانه 46X450A کسی نمیدونه چنده ؟
یک چیز شیک و عالی به من معرفی کنید که واقعا نهایت لذت رو بشه باهاش توی دیدن رنگ ها برد
چون واقعا این پولی که میخواهم هزینه کنم میخواهم یک مدتی خیالم راحت باشه مایه دار نیستم که .....:27:
:11::11::11:
آفرین به تو پسر حرف گوش کن وبا سلیقه:31:
اول در مورد 46x450 بگم که بهترین سری سونی هستش اما دیگه تولید نمیشه وبجای اون مدل x550 میاد
و اینکه این مدل از نظر کیفیت تصویر جلوی v10 هیچ حرفی واسه گفتن نداره (با اون قیمته مسخرش:31:)
v10و باید بگم تا چند هفته دیگه میاد و وقتی اومد بهت توصیه میکنم تو خریدش تردید نکنی:8:
از نظر دکور بسیار شیکه(با طرح کلاسیک) قیمتشم به احتمال 99% زیره 2.500 هستش
اطلاعات بیشتر در این تاپیک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سامسونگ هم LED b8500 بهترین تلویزیونیه که سامسونگ ساخته و هنوز وارد ایران نشده
کیفیت تصویرش کمی بهتر از v10ه اما نه در حدی که چشمای ما به راحتی تشخیصش بدن و مهمترین ضعفش در برابر v10 قیمت بالای اونه
اطلاعات بیشتر:
موفق باشی
ممنون دوست من با خانواده مشورت کردم و واقعا از اون مدل سامسونگ LED B8500 خوشم آمد ولی لامسب قیمتش بالاست خوب سری 7000 شم که 120Hz هستش ولی 8500 240Hz هستش به نظرتون توی سری 467000ww با b8500 چقدر فرقشونه
ولی بابام که گفت این پاناسونیکه از همش فکر کنم بهتره نسبت به قیمتش و امکانتش
حالا کدومشون توی ایران اومده الان پاناسونیک رو باید از کجا خرید توی شیراز ؟؟ اصلا اومده توی بازار ایران ؟
خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو بشنوم ؟
در ضمن پلاسما برای چشم ضرر نداره ؟ یا LED با LCD کلا فرقشون چیه ؟؟؟
خواهش میکنم
v10و که گفتم هنوز نیومده که البته یه چند روزی هست تو سایته عربی خاورمیانه معرفی شده به نظرم یکی دو هفته دیگه میاد
فرق LED7000 و b8500 که خیلیه در همه زمینه ها اونقد که 8500 الان تو تاپ5 Cnet الان اوله و7000 معلوم نیس کجاس:20:
به نظره من شما حرفه پدرتو گوش کن:31:
پلاسما برای چشم ضرری نداره
LEDها در حقیقت همون LCD هستن که از بک لایت LED استفاده میکنن به همین دلیل باریکتر و کم مصرف تر و با وجود مدلی مثل 8500 بسیار کیفیت تصویر بهتری دارن
اطلاعات بیشتر:
afshin b
14-10-2009, 22:48
به نظر من اصلا دنبال b7000 نرو يا v10 بگير يا b8500 كه يكمم زياد گرونه.
به احتمال قوی همین v10 رو بگیرم امیدوارم توی ایران نکشند روش البته با این قیمت خوب چهانی که داره
اما یک سوال توی v10 رنگ ها واقعا زنده هستند ؟ نسبت به بقیه برندهای LCD SONY یا ....چون من تا حالا lcd tv نداشتم که بخواهم درک کنم من یکی از چیزها که خیلی اهمیت میدهم همینه
آخه چند تا Blue ray فیلم و مستند دارم که از دبی آوردم و میخواهم واقعا آخرش بشه و با ps3 بازی و.... همچنین یک ----- hd هم دارم که برای کانالهای hd که فقط مونده بود این LCD TV که دیگه نهایت ....تصویر و کیفیت رو داشته باشم
مرسی از دوستان بابت راهنمای های خوبشان
ولی چه کنم که این B8500 بد جوری دلمو برد اما حیف بودجه نمیرسه !! البته فکر کنم چون تازه اومده قیمت بالای داره نه !! یعنی یک مدت دیگه ارزون نمیشه !!
اما یک سوال توی v10 رنگ ها واقعا زنده هستند ؟ نسبت به بقیه برندهای LCD SONY یا ....چون من تا حالا lcd tv نداشتم که بخواهم درک کنم من یکی از چیزها که خیلی اهمیت میدهم همینه
در مورد کیفیت تصویر وقتی اومد میتونی از نزدیک با مدلای دیگه مقایسش کنی و تفاوتو احساس کنی:27:
آخه چند تا Blue ray فیلم و مستند دارم که از دبی آوردم و میخواهم واقعا آخرش بشه و با ps3 بازی و.... همچنین یک ----- hd هم دارم که برای کانالهای hd که فقط مونده بود این LCD TV که دیگه نهایت ....تصویر و کیفیت رو داشته باشم
شما واقعا به یه تلویزیون با کیفیت نیاز داری:27:
ولی چه کنم که این B8500 بد جوری دلمو برد اما حیف بودجه نمیرسه !! البته فکر کنم چون تازه اومده قیمت بالای داره نه !! یعنی یک مدت دیگه ارزون نمیشه !!
LEDها کلا قیمته بالایی دارن البته طی 1ماهه اخیر کاهش قیمت داشتن اما خوب بازم گرونن در کل خرید پلاسماهای جدید چه پانا چه سامسونگ(این دو برند در ضمینه پلاسما خوبن مخصوصا پانا) خیلی به صرفه هستش
موفق باشی
من هم دقیقآ شرایطم مثل QSEVEN هست و قصد خرید تلوزیون رو تو این هفته دارم
و الان دو روز هست که مطالب این تالار رو خوندم به نظرم مدلهایی که چه تو پلاسما و
چه تو ال سی دی یا ال ای دی برای خرید معقول هست هیچ کدوم به بازار ایران نیومده.
راستش من میخواستم همون B7000 سامسونگ رو بخرم ولی الان مردد شدم که صبر
کنم یا نه. یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مدل جدید ال جی که فکر کنم LH-90
باشد و من تو این تالار مطالبی رو ازش خوندم و از نمایندگی هم سوال کردم گفت هفته
دیگه قابل خریده بهتر هست یا B7000 سامسونگ؟
من هم دقیقآ شرایطم مثل QSEVEN هست و قصد خرید تلوزیون رو تو این هفته دارم
و الان دو روز هست که مطالب این تالار رو خوندم به نظرم مدلهایی که چه تو پلاسما و
چه تو ال سی دی یا ال ای دی برای خرید معقول هست هیچ کدوم به بازار ایران نیومده.
راستش من میخواستم همون B7000 سامسونگ رو بخرم ولی الان مردد شدم که صبر
کنم یا نه. یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مدل جدید ال جی که فکر کنم LH-90
باشد و من تو این تالار مطالبی رو ازش خوندم و از نمایندگی هم سوال کردم گفت هفته
دیگه قابل خریده بهتر هست یا B7000 سامسونگ؟
دوست عزیز من همه چیو تو پستای قبلی گفتم دیگه تصمیم با خودته
به نظر من شما هم یه چند هفته صبر کن و v10و بخر مطمئن باش پشیمون نمیشی:46:
در مورد LH-90 هنوز ندیدیمش که نظر بدیم اما با توجه به بررسی Cnet LH-90 باید بهتر باشه
موفق باشی
Ami R 940
15-10-2009, 15:01
b8500 به دلیل زاویه دید پایینش اگر غیر از روبرو از جهت های دیگه به تلویزیون خیره بشید ,افت کنتراست رو حس می کنید.
به نظر من v10 هنوز برترین پنل با توجه به قیمت فوق العاده اش هست .
چند درصد اختلاف کیفیت تصویر(رنگ مشکی و..) در 8500 و v10 باور کنید با چشم طبیعی ما قابل رویت نیست و با نرم افزارهای مخصوص کیفیت تست پنل مشخص میشه .
چند درصد اختلاف کیفیتی تصویر بین این دو تلویزیون ارزش بهای 3000 هزار دلار بیشتر رو نداره .
v10 جهش خیره کننده ای در پنل هایی که تا کنون عرضه شده بودن بود.درخشش فوق العاده تصویر در کنار مشکی عمیق جهش فوق العاده بود.8500 در این زمینه کاملا عاجزه و فقط به خوبی تونسته مشکی عمیقی داشته باشه .
درخشش بسیار بالا تصویر و حفظ کردن مشکی عمیق قدرت فوق العاده پنل v10 رو می رسونه .
سامسونگ با پایین آوردن brightness تونسته چند درصد مشکی عمیق تری به v10 داشته باشه .
مشکل این هست که شما در مورد تلوزیونهایی دارید صحبت میکنید که تو بازار نیومده . من قصد دارم
تا آخر هفته آینده خرید کنم ولی مدلهای v10 و یا سامسونگ 8500 معلوم نیست کی وارد بازار بشه
و این LH-90 هم که از ال جی هست طبق گفته فروشگاه های ال جی هفته آینده عرضه میشه . حالا
اینطور که دوستان میگن v10 تو سایت خاورمیانه اومده ولی سامسونگ 8500 کی عرضه میشه؟
میخواستم سوال کنم x450 سونی و یا B7000 سامسونگ از نظر کیفیت و امکانات چقدر با مدلهای
8500 یا v10 یا LH-90 تفاوت دارند و آیا برای استفاده های معمولی مثل تماشای dvd یا ماهواره قابل
مقایسه با مدلهای فوق هستند یا خیر؟
kamal2004
15-10-2009, 20:09
با سلام
مدلهای جدید فیلیپس واقعا فوق العاده هستن از همه به نظر من سر ترند
kamal2004
15-10-2009, 20:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$jpglarge$
Brings movies to life
With Ambilight and LED Pro
Be captivated by the immersive power of Ambilight. Featuring the stunning Perfect Pixel HD engine, a LED Pro and powerful sound, movies really come to life in your living room.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-drp4 (javascript:void(0))
360
Specifications
Picture/Display (javascript:void(0)) Aspect ratio Widescreen Brightness 500 cd/m² Dynamic screen contrast 5.000.000:1 Response time (typical) 1 (BEW equiv.) ms Viewing angle 176º (H) / 176º (V) Diagonal screen size (inch) 52 inch Diagonal screen size (metric) 132 cm Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix Panel resolution 1920x1080p Picture enhancement Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion, Perfect Contrast, Perfect Colors, Wide Color Gamut display, 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control + Light sensor, Jagged Line Suppression, Progressive Scan, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing, 200Hz Clear LCD*, Scanning backlight, Local dimming LED backlight, Segmented LED backlight Screen enhancement Anti-Reflection coated screen Color processing 2250 trillion colors 17bit RGB Ambilight (javascript:void(0)) Ambilight Features Ambilight Spectra 3, Lounge light mode Dimming Function Manual and via Light Sensor Ambilight light system LED wide color Supported Display Resolution (javascript:void(0)) Computer formats 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 1920 x 1080, 60Hz Video formats 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30Hz Sound (javascript:void(0)) Output power (RMS) 2 x 15W Sound Enhancement Auto Volume Leveller, Digital Signal Processing, Dynamic Bass Enhancement, Treble and Bass Control Sound System BBE Loudspeakers (javascript:void(0)) Built-in speakers 4 Loudspeaker types 2 integrated subwoofers, 2x Dome tweeter Convenience (javascript:void(0)) Child Protection Child Lock+Parental Control Connection Enhancement Easy link Ease of Installation Auto Program Naming, Automatic Channel Install(ACI), Automatic Tuning System (ATS), Autostore, Fine Tuning, PLL Digital Tuning, Plug & Play Ease of Use Auto Volume Leveller (AVL), Delta Volume per preset, Graphical User Interface, On Screen Display, Program List, Settings assistant Wizard, Side Control, Connectivity assistant, Automatic setup wizard, Demo mode, Onscreen Usermanual, Touch control buttons, Favorite program selection, Iconic home sceen, Mozaïc channel grid Electronic Program Guide Now + Next EPG, 8day Electronic Program Guide* Picture in Picture Text dual screen Remote Control DVD, DVD-R, Sat, STB (Set-Top Box), Universal, HTS (Home Theater System) Remote control type RC4496 Screen Format Adjustments Auto Format, Movie expand 16:9, Super Zoom, Widescreen, unscaled (1080p dot by dot) Teletext 1200 page Hypertext Firmware upgradeable Firmware auto upgrade wizard, Firmware upgradeable via USB Multimedia Digital media reader (browser), USB autobreak-in, DLNA media Browser, Net TV services Smart mode Game, Cinema, Personal, Power saver, Standard, Vivid Multimedia Applications (javascript:void(0)) Multimedia connections Ethernet-UTP5, USB, Wi-Fi 802.11g (built in) Playback Formats MP3, WMA v2 up to v9.2, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Progam-stream PAL, WMV9/VC1 Tuner/Reception/Transmission (javascript:void(0)) Aerial Input 75 ohm coaxial (IEC75) TV system --- COFDM 2K/8K Video Playback NTSC, SECAM, PAL --- --- Terrestrial *, ----T MPEG4*, ----C MPEG4*, MHEG Tuner bands Hyperband, S-Channel, UHF, VHF Connectivity (javascript:void(0)) Ext 1 Scart Audio L/R, CVBS in, RGB Ext 2 Scart Audio L/R, CVBS in, RGB Ext 3 YPbPr, Audio L/R in, VGA PC-in Front / Side connections HDMI v1.3, S-video in, CVBS in, Audio L/R in, Headphone out, USB PC network link DLNA 1.0 certified Other connections Analog audio Left/Right out, S/PDIF out (coaxial), Common Interface HDMI 1 HDMI v1.3 HDMI 2 HDMI v1.3 HDMI 3 HDMI v1.3 HDMI 4 HDMI v1.3 EasyLink (HDMI-CEC) One touch play, EasyLink, Pixel link, Remote control pass-through, System audio control, System standby Power (javascript:void(0)) Ambient temperature 5 °C to 35 °C Mains power AC 220 - 240 V +/- 10% Power consumption (typical) 116 W Standby power consumption < 0.15 W
مشکل این هست که شما در مورد تلوزیونهایی دارید صحبت میکنید که تو بازار نیومده . من قصد دارم
تا آخر هفته آینده خرید کنم ولی مدلهای v10 و یا سامسونگ 8500 معلوم نیست کی وارد بازار بشه
و این LH-90 هم که از ال جی هست طبق گفته فروشگاه های ال جی هفته آینده عرضه میشه . حالا
اینطور که دوستان میگن v10 تو سایت خاورمیانه اومده ولی سامسونگ 8500 کی عرضه میشه؟
میخواستم سوال کنم x450 سونی و یا B7000 سامسونگ از نظر کیفیت و امکانات چقدر با مدلهای
8500 یا v10 یا LH-90 تفاوت دارند و آیا برای استفاده های معمولی مثل تماشای dvd یا ماهواره قابل
مقایسه با مدلهای فوق هستند یا خیر؟
LED b8500 معلوم نیس کی میاد اگر بیاد مطمئنا خیلی گرونه پس بیخیاله 8500
در مورد LH-90 هنوز از نزدیک ندیدمش و یه چیزه دیگه اصلا نمیشه به حرف این فروشنده ها اعتماد کرد مثلا همین v10 چند تا از بچه ها با نمایندگی تماس گرفته بودن گفتن این هفته میاد اما...
حالا شما در مورد x450 و 7000 صحبت کردی باید بگم v10 خیلی از این مدلا سرتره و اگه مثلا 7000 بخری بعد از ورود v10 پشیمون میشی که چرا دو هفته صبر نکردی چون v10 خیلی سره
الان من و چندتا از دوستان 2 3 ماهه منتظر v10 هستیم 2 3 تا از دوستان که 5 6 ماهه منتظرشن:18:
حالا شما واسه 2 هفته...:13:
بازم تصمیم با خودته من فقط میخوام کمکت کنم بهترین انتخابو انجام بدی
موفق باشی
با سلام
مدلهای جدید فیلیپس واقعا فوق العاده هستن از همه به نظر من سر ترند
OMG
تا حالا بحث سر سامسونگ و ال جی و پلاسمای تو آسمونها بود حالا فیلیپس هم اضافه شد.
آیا این مدل فیلیپس هم تا یکماه آینده قرار بیاد ایران یا تازه تو نمایشگاهها رونمایی شده؟!!
به هرحال با توضیحاتی که شما دادید و مطالبی که خوندم متاسفانه فکر میکنم ما در حد فاصل
میان دو نسل تکنولوژی البته برای بازار ایران قرار گرفتیم که یا باید تکنولوژی قدیم رو خریداری
کنیم یا منتظر محصولات جدید بمونیم.
اما سوالی که من دارم این که آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی
G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش
رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید
ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سری Z یا W سونی در مقابل
B7000 سامسونگ ؟
kamal2004
16-10-2009, 08:32
مدلهای فیلیپس وارد بازار هستند حداقل تو بیشتر خاورمیانه مالزی و ... که هست در کیفیت تصویر با دیگر برندها مقایسه کنید متوجه میشیداینو خودم خریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$jpglarge$
Excite your senses
Immerse yourself in a captivating experience. Featuring Perfect Pixel HD Engine, this TV combines Perfect Motion Sharpness, Perfect Colors and Perfect Contrast - lighting up your viewing experience
#valueCampaign-banner-justText-wrapper, #valueCampaign-banner-movie-wrapper { overflow:hidden; position:relative; width:411px; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-topCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 0; width:411px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-topCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 0; width:411px; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-content, #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-content { padding:6px 0 6px 6px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-content { padding:12px 0 15px 15px; } #valueCampaign-banner-column1 { float:left; width:120px; height:88px; padding:0; margin:0; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper .valueCampaign-banner-cornerGold { left:369px; position:absolute; top:0; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-column2 { float:right; margin-right:10px; padding:0px 0 5px; width:253px; } p.valueCampaign-banner-punchline { color:#005af5; font-weight:bold; margin-bottom:10px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper p {width:380px;} #valueCampaign-banner-justText-wrapper p.valueCampaign-banner-punchline { width:300px; } #valueCampaign-banner-bottomCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 -389px; height:11px; width:411px; } [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:void(0))
Enhance your TV viewing with a halo of light
Ambilight systems project a soft, pleasing glow onto the walls around your TV screen, using LED light. It's a practical and...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Picture/Display (javascript:void(0)) Aspect ratio Widescreen Brightness 500 cd/m² Dynamic screen contrast 30.000:1 Response time (typical) 2 (BEW equiv.) ms Viewing angle 176º (H) / 176º (V) Diagonal screen size (inch) 47 inch Diagonal screen size (metric) 119 cm Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix Panel resolution 1920x1080p Picture enhancement Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion, Perfect Contrast, Perfect Colors, Wide Color Gamut display, 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control + Light sensor, 100Hz Clear LCD, Jagged Line Suppression, Progressive Scan, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing Screen enhancement Anti-Reflection coated screen Color processing 2250 trillion colors 17bit RGB Supported Display Resolution (javascript:void(0)) Computer formats 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 1920 x 1080i, 60Hz, 1920 x 1080p, 60Hz Video formats 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30Hz Sound (javascript:void(0)) Output power (RMS) 2 x 15W Sound Enhancement Auto Volume Leveller, Digital Signal Processing, Dynamic Bass Enhancement, Graphic Equaliser, Smart Sound Sound System Virtual Dolby Digital, BBE Loudspeakers (javascript:void(0)) Built-in speakers 2 Loudspeaker types 2 integrated subwoofers, Dome tweeter Convenience (javascript:void(0)) Child Protection Child Lock+Parental Control Ease of Installation Auto Program Naming, Automatic Channel Install(ACI), Automatic Tuning System (ATS), Autostore, Fine Tuning, PLL Digital Tuning, Plug & Play Ease of Use 4 favorite lists, Auto Volume Leveller (AVL), Delta Volume per preset, Graphical User Interface, On Screen Display, Program List, Settings assistant Wizard, Side Control Picture in Picture Text dual screen Remote Control Universal Remote control type RC4492 Screen Format Adjustments 4:3, 6 Widescreen Modes, Auto Format, Movie expand 14:9, Movie expand 16:9, Subtitle and Heading Shift, Super Zoom, Widescreen, unscaled (1080p dot by dot) Teletext 1200 page Hypertext Teletext enhancements Habit Watch, Program information Line Firmware upgradeable Firmware auto upgrade wizard, Firmware upgradeable via USB Multimedia Digital media reader (browser), USB autobreak-in Smart mode Game, Movie, Personal, Power saver, Standard, Vivid Multimedia Applications (javascript:void(0)) Multimedia connections USB Playback Formats MP3, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2
OMG
تا حالا بحث سر سامسونگ و ال جی و پلاسمای تو آسمونها بود حالا فیلیپس هم اضافه شد.
آیا این مدل فیلیپس هم تا یکماه آینده قرار بیاد ایران یا تازه تو نمایشگاهها رونمایی شده؟!!
به هرحال با توضیحاتی که شما دادید و مطالبی که خوندم متاسفانه فکر میکنم ما در حد فاصل
میان دو نسل تکنولوژی البته برای بازار ایران قرار گرفتیم که یا باید تکنولوژی قدیم رو خریداری
کنیم یا منتظر محصولات جدید بمونیم.
اما سوالی که من دارم این که آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی
G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش
رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید
ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سری Z یا W سونی در مقابل
B7000 سامسونگ ؟
مدلهای فیلیپس وارد بازار هستند حداقل تو بیشتر خاورمیانه مالزی و ... که هست در کیفیت تصویر با دیگر برندها مقایسه کنید متوجه میشیداینو خودم خریدم
بله دیگه خودم خریدمو خیلی خوبه و ار همه سرتره دوست من آخه چرا ندانسته یه چیزی میگی که باعث گمراهی بشه خوب یه تحقیقی یه سرچی تو گوگل اصلا گوگل هم نه یه سرچ تو همین فرومی که اومدی
آقا رامین من دیگه نمیدونم چجوری باید بهت بگم دو هفته صب کن و بهترین تلویزیون دنیا تو امتیاز اورال رو بخر
هم شما هم آقا کمال موفق باشید:40:
بله دیگه خودم خریدمو خیلی خوبه و ار همه سرتره دوست من آخه چرا ندانسته یه چیزی میگی که باعث گمراهی بشه خوب یه تحقیقی یه سرچی تو گوگل اصلا گوگل هم نه یه سرچ تو همین فرومی که اومدی
آقا رامین من دیگه نمیدونم چجوری باید بهت بگم دو هفته صب کن و بهترین تلویزیون دنیا تو امتیاز اورال رو بخر
هم شما هم آقا کمال موفق باشید:40:
اقا زیاد حرص نخور
شما راهنمایتو کردی حالا دیگه خودشون میدونند با پولشون چکار کنند.:32:
whitewolf
16-10-2009, 14:35
سلام به همه.
راستش منم می خواستم یکی بگیرم برای منم کیفیت تصویر عالی و رنگ های زنده مهمه ، full hd و 42 اینچ . میشه راهنماییم کنید.من خودم اول از همه V10 مدنظرم هست.که از روی این تاپیک دیدم :
قیمت42 اینچ V10 الان چنده؟اصلا اومده بازار؟
V10 خودش بازم مدل های مختلف داره؟
این که میگن LG و SAMSUNG و SONY به درد نمیخوره چون هم تقلبیشون زیاده و هم ایران خودش میزنه راسته؟
مدلای دیگه ی SHARP و PHILIPS و DEAWOO چه طورن؟
و یک سوال اساسی : با توجه به نیازهام تا حد 2 تومن LCD بهتره یا PLASMA ؟
کلا یه راهنمایی جامع می خواستم.به نظر شما چی بگیرم.
سلام به همه.
راستش منم می خواستم یکی بگیرم برای منم کیفیت تصویر عالی و رنگ های زنده مهمه ، full hd و 42 اینچ . میشه راهنماییم کنید.من خودم اول از همه V10 مدنظرم هست.که از روی این تاپیک دیدم :
قیمت42 اینچ V10 الان چنده؟اصلا اومده بازار؟
V10 خودش بازم مدل های مختلف داره؟
این که میگن LG و SAMSUNG و SONY به درد نمیخوره چون هم تقلبیشون زیاده و هم ایران خودش میزنه راسته؟
مدلای دیگه ی SHARP و PHILIPS و DEAWOO چه طورن؟
و یک سوال اساسی : با توجه به نیازهام تا حد 2 تومن LCD بهتره یا PLASMA ؟
کلا یه راهنمایی جامع می خواستم.به نظر شما چی بگیرم.
سلام
v10 سایزه 50 اینچ به بالا داره و هنوز نیومده
در سایز 42 اینچ بهترین انتخاب p42g10 هستش که یه مدل پایینتر از v10 هستش با قیمته حدودا 1.550.000
بسیار تلویزیون خوب و با کیفیتیه تو همون تاپیکی که دیدی از صفحه 5 6 به بعد زیاد ازش صحبت شده در حال حاظر بهترین انتخاب در بازاره
موفق باشی
اقا زیاد حرص نخور
شما راهنمایتو کردی حالا دیگه خودشون میدونند با پولشون چکار کنند.:32:
:31:نه داداش دمت گرم
راستی خیلی با امضات حال میکنم:40:
اول تشکر از راهنمایی بی دریغ دوستان
ولی من سوالم یک بخش دومی هم داشت مه کسی جواب نداد :
آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست
که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که
ال ای دی نامیده میشن خرید ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سریX یا Z یا W
سونی در مقابل B7000 سامسونگ ؟
Ami R 940
16-10-2009, 17:16
اول تشکر از راهنمایی بی دریغ دوستان
ولی من سوالم یک بخش دومی هم داشت مه کسی جواب نداد :
آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست
که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که
ال ای دی نامیده میشن خرید ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سریX یا Z یا W
سونی در مقابل B7000 سامسونگ ؟
اینجا رو مرور کنید
اینجا رو مرور کنید
بازهم تشکر بخصوص از دوست خوبمون Ami R 940
من با توضیحات شما جواب بعضی از سوالاتی که تو ذهنم بود رو گرفتم ولی جواب آخرین قسمت
سوالم هنوز مونده:
آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید ال سی دی بازهم
منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سریX یا Z یا W سونی در مقابل B7000 سامسونگ ؟
Ami R 940
16-10-2009, 20:22
بازهم تشکر بخصوص از دوست خوبمون Ami R 940
من با توضیحات شما جواب بعضی از سوالاتی که تو ذهنم بود رو گرفتم ولی جواب آخرین قسمت
سوالم هنوز مونده:
آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید ال سی دی بازهم
منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سریX یا Z یا W سونی در مقابل B7000 سامسونگ ؟
led در اصل همون lcd ها هستن فقط بک لایت یا همون نور پشت زمینه به جای لامپ ccfl به led تغییر کرده .
تنها یه مدل از led ها هستن که در حال حاظر کیفیت بالاتری از پلاسماها داره اونم مدل b8500 سامسونگ هست که اخیرن تولید شده که فعلا تو ایران عرضه نشده . led های سامسونگ موجود تو ایران سری 6 و 7 کیفیت تصویر پایین تر و زاویه دید محدود تری نسبت به ال سی دی b750 از همین برند دارند .
سری ایکس سونی سایز 46 اینچ با توجه به دست دادن جزییات بسیار و از دست دادن نکات مثبت دیگر با استفاده از تکنولوژی rgb در led تونسته تا حدودی به پلاسماهای نسل جدید از جمله v10 کمی نزدیک بشه ولی قیمت فوق العاده بالایی داره حدود 6 هزار دلار .
lh900 از برند ال جی با بک لایت led ,این مدل تا چند روز دیگه به طور رسمی در ایران عرضه میشه,در حال حاظر برترین تلویزیون led که میشه در ایران خرید این مدل هست .در مورد این تلویزیون یه تاپیک ایجاد کردم یه سرچ کنی پیداش می کنی
بین این چند سری که گفتی به ترتیب کیفیت تصویر
سری x
سری led 6000 70000
سری z
سری w
.
اگر قصد خرید پلاسماهای نسل جدید رو نداری پیشنهاد میکنم انتخاب خودت معطوف lh900 lg کنی .
whitewolf
17-10-2009, 03:20
راستش با خوندن کل صفحه های پانا وی10 کلی حرفه ای شدم دست امیر و مهدی عزیز درد نکنه.ولی پدرم در اومد.پسر 43 صفحه بود.
حالا چند تا سوال دارم:
1. سینما در حد 300 تومن چی بگیرم که 7.1 باشه و کیفیت توپ
2. از بین این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟ کیفیت تصویر مد نظرم هست فقط.
Panasonic TC-P42G10
Samsung PN50B650
Samsung PN50B850
Samsung PN50B860
راستش توی این پست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که ایرادات جی10 گفته شده دلم رو یه جوری زد.چی کار کنم؟اخرین قیمت این 4 مدل هم بگین.
3. برای یه اتاق 20-30 متری 42 اینچ جواب میده یا 50؟چون نمی خوام تصویر نویز (دون دون) داشته باشه.
4. یه dvd player خوب در حد 100 تومن هم بگین.فکر کنم تو این زمینه ال جی بهترین مارکه درسته؟
مرسی.
سلام این مدل هنوز نیومد Panasonic TC-P50V10
در ضمن اگه بیات ساخت کدام کشوره اصلش برای کجاست ؟؟؟
سلام این مدل هنوز نیومد Panasonic TC-P50V10
در ضمن اگه بیات ساخت کدام کشوره اصلش برای کجاست ؟؟؟
هنوز که نیومده .
پنل اون ژاپنی و ساخت ستگاپور هست
پس کی میات کسی خبر داره توی بازار دبی آمده اخه یک اشنا داریم وارد میکنه گفته مدلش چیه نمیدونم اونجا اومده یا نه تا بهش بگم؟؟
tehran_boy
27-10-2009, 12:52
سلام به همه . من میخوام یه تلویزیون ال سی دی 32 اینچ بخرم در حدود 550 تا 600 تومان به نظر شما چه مارک و چه مدلی بخرم با این پول خوبه. که کیفیتشم خوب باشه اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
(راستی اگر یه توضیحی در رابطه با این مانیتور جدید ال جی که تلویزیون هم هستش بدید ممنون میشم مدل M2794DP هم تلویزیون و هم مانیتور 27 اینچ هم هستش این چه طوره آدم بخره اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.)
پیشنهاد من سامسونگ مدل LA32B350 با قیمت 650
البته اگه بتونی مدل LA32B470
را بگیری خیلی بهتر ه قیمت 740
Gangster_Benington
28-10-2009, 18:01
همين الان رفتم نمايندگي شماره 1 پاناسونيك تو شريعتي پرسيدم V10 كي مياد. گفت پارتمون تازه امروز اومده توش نبوده. پارت بعدي 45 روز ديگه مياد كه شايد تو اون باشه شايد نباشه.
Ami R 940
28-10-2009, 19:51
همين الان رفتم نمايندگي شماره 1 پاناسونيك تو شريعتي پرسيدم V10 كي مياد. گفت پارتمون تازه امروز اومده توش نبوده. پارت بعدي 45 روز ديگه مياد كه شايد تو اون باشه شايد نباشه.
نمایندگی کارش فروش محصول و درصد گرفتن است
وارد کننده محصولات پاناسونیک شرکت بانیان هست,وظیفه واردات بر عهده این شرکت هست
حرف فروشندگان ایرانی هم حرف نیست این دوستان تا 3 هفته پیش نمی دونستن v10 چی هست و دو ماه پیش مدل g10 رو بهشون می گفتی عرضه شده یا خیر طوری نگاه می کردن و می گفتن همچین مدلی نیست از کجا دیدی و.. ! در حالی که چند روز بعد در ایران عرضه شد.
در مورد عرضه با بانیان باید تماس گرفته بشه ,که ظاهرا این شرکت هفته دیگه رو زمان عرضه این مدل ذکر کرده .
مهم عرضه این محصول به خاورمیانه بود که حدود دو هقته است صورت گفته ,
طبق روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک برای خاورمیانه و آسیا , پس از معرفی در سایت خاورمیانه حداکثر 3 هفته بعد در ایران قابل خرید هست , حدود دو هفته ای هم هست وارد دبی شده .
Gangster_Benington
28-10-2009, 21:33
نمایندگی کارش فروش محصول و درصد گرفتن است
وارد کننده محصولات پاناسونیک شرکت بانیان هست,وظیفه واردات بر عهده این شرکت هست
حرف فروشندگان ایرانی هم حرف نیست این دوستان تا 3 هفته پیش نمی دونستن v10 چی هست و دو ماه پیش مدل g10 رو بهشون می گفتی عرضه شده یا خیر طوری نگاه می کردن و می گفتن همچین مدلی نیست از کجا دیدی و.. ! در حالی که چند روز بعد در ایران عرضه شد.
در مورد عرضه با بانیان باید تماس گرفته بشه ,که ظاهرا این شرکت هفته دیگه رو زمان عرضه این مدل ذکر کرده .
مهم عرضه این محصول به خاورمیانه بود که حدود دو هقته است صورت گفته ,
طبق روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک برای خاورمیانه و آسیا , پس از معرفی در سایت خاورمیانه حداکثر 3 هفته بعد در ایران قابل خرید هست , حدود دو هفته ای هم هست وارد دبی شده .
گيج كه مي زدن شديد. اول يكيشون اومد مي گفت اين مدل كه قديميه جمع شده. بعد بزرگترش اومد اونجوري بهم گفت.
:31:نه داداش دمت گرم
راستی خیلی با امضات حال میکنم:40:
سلام
قربونت اقا چشات قشنگ میبینه :7:
امروز زنگ زدم شرکت بانیان در مورد v10. گفتن فعلا نمیاد.
saeed.1388
31-10-2009, 13:57
امروز زنگ زدم شرکت بانیان در مورد v10. گفتن فعلا نمیاد.
کاملآ تایید میشه :41:
V10 روهم دارن نصف امكاناتشو ميپرونن تا تبديل به مدل آسيايي بشه تا بفرستن واسمون . عزيزان در تبديل به مدل آسيايي و كم كردن امكانات بايد سرعتشون بالا رفته باشه چون تجربه قبلي دارن اما ظاهرا هنوز نشده !!!
morteza_farrokhi
01-11-2009, 15:55
فقط LG 42 LH500
morteza_farrokhi
02-11-2009, 13:09
lg lh500 42 از هم رده و هم قيمتهاي خود چه سوني و سامسونگ و پاناسونيك و...... يه سرو گردن بالاتره...
200hz.....زمان پاسخگويي 2.7 ms......منو و تلتكست فارسي....پخش تصاوير 24-30 فرم بر ثانيه....پنل درجهA... صدا و تصوير عالي......پنل 10 بيت....usb2.....كم مصرف.....طراحي بي نظير.....hdmi 1.3....پايه رو ميزي متحرك....انواع خروجي و ورودي ....تقويت كننده تصاوير دريافتي داخلي....منو بسيار ساده ولي كارامد.....
تو سايتها اگه رفته باشيد(lh50) جزو پنج ال سي دي 42 اينچ دنيا است حتي در مقايسه با ال اي دي ها....
مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
قیمتشو نمی دونم ولی احتمالا بالای 3 3.5 باشه.
afshin b
02-11-2009, 19:41
lg lh500 42 از هم رده و هم قيمتهاي خود چه سوني و سامسونگ و پاناسونيك و...... يه سرو گردن بالاتره...
200hz.....زمان پاسخگويي 2.7 ms......منو و تلتكست فارسي....پخش تصاوير 24-30 فرم بر ثانيه....پنل درجهA... صدا و تصوير عالي......پنل 10 بيت....usb2.....كم مصرف.....طراحي بي نظير.....hdmi 1.3....پايه رو ميزي متحرك....انواع خروجي و ورودي ....تقويت كننده تصاوير دريافتي داخلي....منو بسيار ساده ولي كارامد.....
تو سايتها اگه رفته باشيد(lh50) جزو پنج ال سي دي 42 اينچ دنيا است حتي در مقايسه با ال اي دي ها....
عجب...!
مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
قیمتشو نمی دونم ولی احتمالا بالای 3 3.5 باشه.
اگه درست باشه كه بد ضدحالي ميشه. ميشه منبع خبرو بگين؟
عجب...!
اگه درست باشه كه بد ضدحالي ميشه. ميشه منبع خبرو بگين؟
اول كه تو سايت بانيان ديدم فقط 58 اينچو زده. بعد زنگ زدم اون پاناسونيكي كه تو پايتخته. گفت 45 روز ديگه مياد فقطم 58 اينچه.كلا ضدحاله.
فرزاد9012
06-11-2009, 11:17
کیفیت LED 7000 و LCD های 6000 سامسونگ از نظر زاویه دید و کنتراست چگونه هستند و کدامشان بهتر است ؟
ضمنا به نظر شما سایز 50 اینچ به بالا در فاصله حدو 2 متری باعث آزار چشم نمیشود ( در تلویزیونهای سامسونگ lcd )
فرزاد9012
08-11-2009, 22:13
چرا کسی ما را تحویل نمیگیرد . در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که اینجانب LCD سامسونگ بخرم یا LED سامسونگ. به نظر شما led 7000 سایز 46 بهتر است یا lcd سری 6 با سایز 52 . با تشکر از همه اساتید محترم:41:
mohsen284
09-11-2009, 13:47
چرا کسی ما را تحویل نمیگیرد . در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که اینجانب LCD سامسونگ بخرم یا LED سامسونگ. به نظر شما led 7000 سایز 46 بهتر است یا lcd سری 6 با سایز 52 . با تشکر از همه اساتید محترم:41:
هيچكدام.......
اگه ميخواي بودجه خوب ، با اين سايز ، بزاري ؛ LED ال جي بگير..........
کیفیت LED 7000 و LCD های 6000 سامسونگ از نظر زاویه دید و کنتراست چگونه هستند و کدامشان بهتر است ؟
ضمنا به نظر شما سایز 50 اینچ به بالا در فاصله حدو 2 متری باعث آزار چشم نمیشود ( در تلویزیونهای سامسونگ lcd )
به نظره من b650 بخر (50 اینچ پلاسمای سامسونگ)
زاویه دیدش از اون دو مدلی که گفتی بهتره و همینطور کنتراستش قیمتش حدودا 1.950.000
البته برای فاصله 2 متر بزرگه واسه این فاصله به نظرم 42 اینچ مناسبه که تو این سایز حرف اولو g10 (پلاسمای پاناسونیک) میزنه قیمتش 1.550.000
موفق باشی
من دیروز برای خرید LCd رفتم جمهوری ولی بین b690 و lh900 نتونستم انتخاب کنم و با اعصاب خردشده برگشتم(Led های سامسونگ بنظرم حیف پول بود و فرق آنچنانی با b690 نمیکرد). میدونم این دوتا مدل یکیشون LCd و ال جی Led هست و روی کاغذ کیفیت ال جی بالاتره ولی وقتی تصاویر رو میبینم نمیتونم اون تفاوت کیفیت رو احساس کنم و مشکل اینه که بقول دوستان هیچ مغازه ای هم نیست که این برندهای مختلف رو کنار هم بزاره. من تا 5/3 بودجه گذاشتم ولی نمیخوام پولم رو برای کیفیتی که با چشم قابل تشخیص نباشه دور بریزم. اگه میتونید کمکم کنید بدجوری کلافه شدم.
من دیروز برای خرید LCd رفتم جمهوری ولی بین b690 و lh900 نتونستم انتخاب کنم و با اعصاب خردشده برگشتم(Led های سامسونگ بنظرم حیف پول بود و فرق آنچنانی با b690 نمیکرد). میدونم این دوتا مدل یکیشون LCd و ال جی Led هست و روی کاغذ کیفیت ال جی بالاتره ولی وقتی تصاویر رو میبینم نمیتونم اون تفاوت کیفیت رو احساس کنم و مشکل اینه که بقول دوستان هیچ مغازه ای هم نیست که این برندهای مختلف رو کنار هم بزاره. من تا 5/3 بودجه گذاشتم ولی نمیخوام پولم رو برای کیفیتی که با چشم قابل تشخیص نباشه دور بریزم. اگه میتونید کمکم کنید بدجوری کلافه شدم.
نمایندههای الجی شاید کمتر با تنظیم و نمایش آشنا باشن.
شما باید در تصاویر کاملآ مشکی و یا کاملآ سفید تفاوت را متوجه بشی و یا در رنگ صورت افراد ولی در کل چون این دو مدل کنارهم پیدا نمیشه مقایسه بینشون سخته.
*Alucard*
11-11-2009, 16:44
تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
-----------------------------------------
MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...
مدل LH900 ال جی Local dimm هست و مدلهای 6000 , 7000 , 8000 سامسونگ Edge-lit هستن یعنی از LED در اونها فقط در کناره های کابینت پنل برای پائین آوردن مصرف برق و کم کردن عمق پنل استفاده شده.
تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
-----------------------------------------
MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...
مدل LH900 ال جی Local dimm هست و مدلهای 6000 , 7000 , 8000 سامسونگ Edge-lit هستن یعنی از LED در اونها فقط در کناره های کابینت پنل برای پائین آوردن مصرف برق و کم کردن عمق پنل استفاده شده.
ممنونم از پاسخ شما و آقا رامین.
در مجموع میخواستم بدونم فعلآ خرید LH900 منطقی هست در مقایسه با b690 . راستش من عاشق فیلم و
فوتبال هستم و دوست دارم وضوح تصاویر و رنگها در یک dvd عالی باشه و یا در فوتبال تاخیر تصاویر زیاد نباشه
ولی به دلایلی نمیتونم پلاسما بگیرم بنابراین بین این دو مدل باید انتخاب کنم.
یک سوالی هم برای پیش اومد و اونم این هست که آیا مصرف برق LH900 چون لامپهای بیشتری توش
استفاده شده بیشتر از b690 هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.