مشاهده نسخه کامل
: طراحی بازی های دوبعدی یا سه بعدی با Vb
Prince_ of _Persia
11-03-2006, 07:12
با سلام خدمت تمامي اعضا و مديران محترم :cool:
مي خواستم ببينم نظر شما در مورد طراحي بازي دوبعدي يا سه بعدي با vb چیه ؟ کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا نه ؟
مثلا نحوه کار با Directx یا opengl . من کتاب در مورد Directx داشتم وقتی خوندم این جوری شدم. :blink:
به نظر من طراحی بازی چه دوبعدی چه سه بعدی با Vb بسیار پیچیده است نظر شما چیه ؟
براي طراحي بازيهاي 3 بهدي و 2 بعدي ويبي امكانات زيادي دارد و همچنين به صورت كلي از
directx8
پشتيباني ميكند ولي براي كار با آنها در حد ساخت بازي بايد هلپ تخصصي اراعه شده از طرف ميكروسافت را كاملا بلد باشي من آن كتاب رادارم اما واقعا مطالب سنگيني دارد و علاوه بر ويبي بايد به طريقه كار گرافيك كاميوتري هم اشنايي داشته باشي
EEart
mehdi_bjt
11-03-2006, 08:47
سلام
تمام بازيهاي حرفه اي با C يا C++ نوشته ميشن.
پس وقتت رو با VB هدر نده. :cool:
منم يه بازي با وي بي ساختم اما وايه جوونيام يه هواپيما هست كه نبايد به يه سري سنگ بخوره بايد كنترل كني همشم از دستور
ايف و فور استفاده كردم اگه خاستي بگو بهت بدم
Prince_ of _Persia
13-03-2006, 08:11
از دوستاني كه جواب دادن ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بيشتر نظر شما را در اين مورد مي خواهم. من خودم هم تا حالا بازي طراحي كردم. يه نمونه اش را بزودي upload می کنم.
از یک مگا بایت بیشتری . به نظر شما رو چه سایتی upload کنم megaupload بهتره یا rapidshare.
در مورد بازی های سه بعدی من یکم کار کردم. با موتور های سه بعدی ساخته شده free که تحت وب فراوانه.
اصلا نظرتون در مورد طراحی بازی حالا با هر نرم افزاری که می خواد باشه چیه؟
به نظرتون سخته ، وقت تلف کردنه یا هیجان انگیزه و ارزششه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این نظر سنجی دلیلی دارم که بعدا می فهمید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_bjt
13-03-2006, 08:25
از دوستاني كه جواب دادن ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بيشتر نظر شما را در اين مورد مي خواهم. من خودم هم تا حالا بازي طراحي كردم. يه نمونه اش را بزودي upload می کنم.
از یک مگا بایت بیشتری . به نظر شما رو چه سایتی upload کنم megaupload بهتره یا rapidshare.
در مورد بازی های سه بعدی من یکم کار کردم. با موتور های سه بعدی ساخته شده free که تحت وب فراوانه.
اصلا نظرتون در مورد طراحی بازی حالا با هر نرم افزاری که می خواد باشه چیه؟
به نظرتون سخته ، وقت تلف کردنه یا هیجان انگیزه و ارزششه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این نظر سنجی دلیلی دارم که بعدا می فهمید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر من وقت تلف كردنه چون كار با موتورهاي از پيش ساخته شده چه 2 بعدي و چه 3 بعدي داراي
محدوديت هاي زيادي براي ساخت بازي دارن. :cool:
Prince_ of _Persia
15-03-2006, 06:43
طوري ميگه محدوديت داره آدم فكر ميكنه مي خواهي باهاش Prince_Of_Persia 4 بسازی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فکر می کنم امکاناتش برای ما کافیه در ضمن من از نرم افزاری استفاده می کنم که امکانات کدنویسی به زبان c را دارد .
من حدود 2 تا 3 سال پیش با این نرم افزار اولین بازی خودمو طراحی کردم. اون موقع تو برنامه نویسی VB هنوز خیلی عقب بودم ولی با این نرم افزار براحتی بازی طراحی کردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prince_ of _Persia
15-03-2006, 08:00
سلام
بالاخره تونستم بازي خودمو upload کنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام بازی : مهاجمان Invaders
اینم یه اسکرین شات از بازی :
pic: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی رو من با Game Maker6 طراحی کردم و بزودی آموزش آن را در همين انجمن يا انجمن آموزش خواهم داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این روی این بازی فقط 5 -6 ساعت کار کردم و این قدرت نرم افزار Game Maker را نشون می ده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prince_ of _Persia
17-03-2006, 06:36
کسی نبود نظری درباه بازی بده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی خودم کشتم تا upload کردمش لطفا کسانی که دانلودش می کنن نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظراتتون هستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dj-ali-gator
17-03-2006, 07:04
من كه نتونستم بازش كنم
يعني فايل اجرايي بود!!!!
Prince_ of _Persia
17-03-2006, 07:28
لينك اولي اجرايي است بايد هم اجرايي باشه. سورس كد كه نيست نسخه قابل اجراي بازيه.
اما لينك دومي عكس بازيه
نسخه سورس كدش رو هم اگه كسي خواست بگه بزارم ولي سورس كد vb نیست سورس کد موتور بازی game Maker که باید قبلش انو دانلود کرده باشید یا داشته باشیدش تو نرم افزار های تاپ سی دی یا کینگ جدید هم می تونید پیداش کنید.
در ضمن حجم بازي هم 2مگا بايته .
دانلود كنيد و نظر بديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.