PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستایی که g10 دارن یا اطلاعات کامل دارن یه کمک کنن

alibhroz
14-10-2009, 13:51
سلام.بچه ها تی وی من g10 زمانی که میرم از جلو تصویر رو میبنم تصویر لرزش داره و یه چیزای خیلی کوچیک مثل برفک رو تصویر داره البته از دور اینطوری نیست. با تعریف هایی که از g10 شنیدم و انتخابش کردم فکر کنم این چیزا واسش عادی نباشه. اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم. در ضمن وقتی یه کلیپ اچ دی هم دیدم روش همون برفکای خیلی ریزو داشت البته با لپ و تاب و کابل معمولی. اعصابم خیلی خورده:sad:

Bahram.EE
14-10-2009, 16:20
من تجربه ای در این زمینه ندارم اما برای روشن شدن قضیه بگید در حال تماشای چه سورسی بودید؟

*Alucard*
14-10-2009, 18:38
لرزش تصویر ممکنه روی حالت سینما مد دیده بشه چون رفرش ریت روی 48 هرتز قرار میگیره برای sync شدن با 1080/24p ولی نویز رو نمیدونم ممکنه TV شما مشکل داشته باشه چون من G10 های زیادی دیدم که مشکلی که شما میگی نداشتن البته یک مقدار نویز روی همه پنلها وجود داره که از فاصله یک متر بیشتر قابل روئیت نیست توی تنظیمات شارپنس پنل رو کم کنید ممکنه بهتر بشه.

alibhroz
14-10-2009, 21:35
تو همه سورسا این لرزش و برفکای خیلی کوچیک البته از فاصله 20 سانتی دیده میشه.

abbas_p
14-10-2009, 22:05
من هم جی 10 دارم ..این برفک هایی که میگی تو خود دفترچه هم گفته که بعضی از پیکسلها همیشه روشن میمونن...تو دفترچه این طوری توضیح داده..
به دلیل فرایند تولید به کار گرفته شده در این فناوری ممکن است بعضی از پیکسل ها بطور دائم روشن یا خاموش باشند.این یک نقص نیست.

*Alucard*
14-10-2009, 22:24
شما مطمئنی دفترچه پلاسمای G10 رو خوندی چون این مسئله که شما میگین مربوط به LCD پنلها هست که بعضی پیکسلها همیشه روشن یا خاموش میمونن.

تو همه سورسا این لرزش و برفکای خیلی کوچیک البته از فاصله 20 سانتی دیده میشه.

یعنی شما میشینید از فاصله 20 سانتی تلویزیون نگاه میکنید !!؟ به نظر من اینکار به چشمتون آسیب میزنه دوست عزیز.
به هر جهت PWM نویز توی این فواصل تو اغلب HDTV ـها دیده میشه که تو فواصل متعارف Visible نیست و نقص به حساب نمیاد.

abbas_p
14-10-2009, 22:42
حالا خوبه دفترچه رو گزاشتم جلوم از روش نوشتم..یک و هم جا نداختم..بعد شما میگی دفترچه رو خوندی!!!
این هم دفترجه انگلیسیش...
Due to production process involved in this technology this may result in some pixeles which are permanently lit or unlit. This is not a malfunction.

*Alucard*
14-10-2009, 22:54
من نمیدونم شما دفترچه ای که خوندی مربوط به چی بوده اگر فارسی هست که بهتره بندازینش سطل آشغال ولی این دفترچه اصلی مدل G10 هست من توش این چیزی که شما میگی ندیدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو صفحه 35 راجب گزینه های که ممکنه رو بعضی سیگنالها نویز ایجاد کنه یا برعکس توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دفترچه مدلهای اروپایی رو چک کردم به این نکته ای که دوستمون abbas_p گفتن داخلش اشاره شده ولی فکر نمیکنم ارتباطی با نویز داشته باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alibhroz
14-10-2009, 23:15
فاصله 20 سانتی که نه ولی] وقتی میرم جلو میبینم حالم گرفته میشه حالا شرطی شدم میرم جلوش رد میشم بایدیبینم که بازم حالم گرفته میشه. راستی میشه روش کالیبره کردن g10 رو بهم بگین تو یکی از تاپیکا یه چیزایی بود ولی نگفته بود چکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه