مشاهده نسخه کامل
: روشي مثل Boolean
سلام ، خيلي ببخشيد كه سوالات سخت ميكنم.
آيا روش ديگري كه مثل Boolean بتواند قسمتي از يك جسم را بردارد ( حذف كند ) وجود ندارد ؟
( Boolean جسم را كمي خراب ميكند )
samadsam
04-10-2009, 15:20
اوووو (م) چه تاپیک به جایی
منم با همین مشکل بر خورد کردم یعنی توی یه شکل مثل یه BOX چجور می تونم یه دایره در بیارم پیوست به شکل باشه
Boolean کدوم روشه اگه امکانش هست کمی توضیح بدید
با تشکر
N O V A L I S
04-10-2009, 16:23
فکر می کنم ProBoolean کمتر این مشکلات رو داشته باشه..
با سلام
دوستان عزیز... تا جایی که یادم میاد قبلا یه پلاگین بود به نام Power Booleans که وقتی 2 شی رو Boolean می کردیم سیگمنت هاش خراب نمی شدند
این نسخه برای Max 6.7.8
که نسخه بیتا هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در خود مکس هم با یه روش آسون میشه ایجور طرح ها رو ایجاد کرد
با استفاده از Shapes ها
آموزش:
مانند شکل یه مستطیل و 5 دایره ایجاد میکنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس مستطیل رو به Editable Spline تبدیل میکنیم
و بعد با استفاده از گزینه Attach 5 تا دایره رو با مستطیل یکی میکنیم سپس از مدیفایر لیست گزینه Extrude رو انتخاب میکنیم
موفق باشید
یونیسف:11:
با تشكر از هر دو عزيز ولي باز هم مشكل حل نشد ، ميخواهم در يك ديوار گرد ( از نماي بالا گرد است) پنجره اي ايجاد كنم ( از نماي روبرو بالاي پنجره هم گرد است يعني مثل پنجره هاي قديمي از مربع و دايره تشكيل شده است ) ولي با Boolean ها face هاي ديوار كمي بهم ميريزد.
با سلام
یکم سخت گفتی اگه عکس بدی خیلی بهتره
منظورت ایجوری که فکر نکنم باشه؟
SSS_HHH_OOO
04-10-2009, 23:28
با proboolean هم تست کن
خیلی عالیه
ولی کلا بگم بولین رو بذار کنار مدلسازیش کن
samadsam
05-10-2009, 09:34
یونیسف تشکر بابت تصویر که گذاشتی می خواستم بدونم چجور می تونم توی مدل یه دایره گرد درست کنم
مثل تصویری که گذاشتی لطفا اگه امکانش هست واسه مکس 2010 یه توضیح مختصری بدید. ممنونت میشم :11:
خوب شما 3 تا راه دارید
اولیش اینی که با خود Boolean کار کنید که میگید مشکل داریدباهاش.
پس گزینه بعدی ProBoolean هست که خیلی تمیزتر کار میکنه اگه با این هم باز مشکل دارید میتونید یه Circle روی سطح مدل بکشید و با ابزار Cut مدل رو برش بدید و بعد Delete کنید.
یونیسف تشکر بابت تصویر که گذاشتی می خواستم بدونم چجور می تونم توی مدل یه دایره گرد درست کنم
مثل تصویری که گذاشتی لطفا اگه امکانش هست واسه مکس 2010 یه توضیح مختصری بدید. ممنونت میشم :11:
در پست 4 توضیح مختصر داده شد که برای هر مکسی میشه انجامش داد
موفق باشید
اول جواب صمد رو ميدم بعدش عكس مدل خودم رو ميذارم :
1- ببين صمد جون اون دايره ها رو با استوانه ميكشي ، بعد جسم اصلي رو انتخاب ميكني . تو قسمت ساخت اشياي سه بعدي(مربع و دايره و ...) توي ليست به جاي Standard Primitives گزينه Compound Objects رو انتخاب كن. بعد Boolean يا ProBoolean رو بزن ، بعدش دكمه Pick Operand B رو بزن و جسم دوم رو انتخاب كن ( مثلا استوانه رو ) . حالا هر كدوم از گزينه هاي تيكدار پايين يك كار انجام ميدن ( اتصال و حذف و ... )
2- عكس ديوار گرد :
سلام
دوست من کاش وایرشو هم میزاشتی میدیدیم اج ها به چه شکل هستند ولی خب اول از همه Boolean جواب نمیده اج ها بهم میخوره
پنجره اصلیتم با مدیفایر Bend یه مقدار قوس بهش بده که با دیوار لبه ها یکی و منظم بشن بعد فکر کنم الان تنها
چیزی که به ذهنم میرسه دیوار رو به ادیت پلی تبدیل کنی بعد با استفاده از گزینه Cut برش بدی ، از داخل پنجره لبه
های دور تا دور دیوار رو برش بدی و بعد Delete کنی فکر کنم این بد نباشه
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.