مشاهده نسخه کامل
: MikroTik v3.16 چیست؟
without_all
02-10-2009, 00:23
سلام من اطلاعاتی در مورد MikroTik v3.16 میخواستم
توی اینترنت که اصلا ازش چیزی نبود . فقط فک کنم فک کنم ها مربوط به لینوکسه برای همین اینجا سوالو گذاشتم
ممنون
میکروتیک چیست؟
MikroTik Router OS یک سیستم عامل طراحی شده بر پایه سیستم عامل یونیکس و مبتنی بر نیاز های فراوان و بروز شبکه های کامپیوتری با قابلیتهای تکنیکی بسیار بالا و انعطاف پذیر ، پایدار و امن می باشد .ارایه این سیستم عامل بصورت نصب شده بر روی روترهای متنوع تعبیه شده از سوی شرکت میکروتیک و همچنین قابل نصب بر روی سرور های سری x86 می باشد.
این سیستم عامل از سال 1995 میلادی به بازار عرضه شده و تا کنون طرفداران بسیاری در میان کاربران دارای شبکه های Wireless ، ISP ها ، شبکه های کوچک محلی و شبکه های گسترده پیدا کرده است .
ممهمترین مزیت این سیستم عامل ، مدیریت و اعمال تنظیمات بسیار راحت و سریع از طریق رابط نرم افزاری گرافیکی آن تحت نام winbox می باشد که با حجم بسیار کم قابل نصب بر روی سیستم عامل ویندوز بوده و مدیر شبکه از طریق آن به روترهای میکروتیک خود متصل و با بالاترین سرعت ممکن به تنظیم یا دریافت آمار روتر خود می پردازد .
مزیت دیگر این محصولات قیمت بسیار پایین آن می باشد بطوری که روتری که با تمام امکانات فوق الذکر و توانایی سخت افزاری در حد کنترل شبکه ای با ترافیک نزدیک به 8Mb ( این عدد بخاطر میزان دستورات و تنظیمات روتر متغیر است ) در ایران با قیمت کمتر از پانصد هزار تومان در دسترس می باشد.
و همچنین هزینه حق استفاده از Router OS برای کاربرانی که تمایل به نصب آن بر روی PC و عدم استفاده از روتر ها را دارند مابین 45 تا 200 هزار تومان می باشد .
من نیاز به سروری شبیه isa سرور دارم برای کنترل پهنای باند و اعمال تنظیمانی شبیه انچه internet spliter انجام میدهد
ایا دیوایسی از میکروتیک میتونید معرفی کنید که کاربد مشابه داشته باشه و ایا بصرفه هست ؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.