PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسانیکه دانلود افلاین دارن بیان تو

afshin113
29-09-2009, 11:55
سلام به همه شما
انتظار دارم همه کسانیکه تو کار دانلود افلاین اند حد اقل مشخصات سیپی یو-مادر بورد و رم و گرافیک سیستم خود وکیفیت دریافت فایل از طریق افللاین ومشاهده تصاویر با پلیر خود رو بیان کنن
پیشاپیش ممنونم

max_3d
29-09-2009, 12:13
درود
اگه سيستمت قوي هم نباشه ميتوني دانلودي خوب داشته باشي منتها موقع دانلود با سيستم نبايد كاره سنگين كني وقدرت سيگنال هم بايد هر چقدر ميتونيد ببريد بالا تا ميتونيد تنظيم كنيد
دوستاني كه سيستم قوي دارن من براي دانلود من مانا رو پيشنهاد ميكنم براي گرفتن آفلاينها تا اسكاينت البته منكر اسكاي نت نيستم

syamak790
29-09-2009, 15:04
سلام
سیستمی که فقط برای آفلاین کنار گذاشتم :
p3 800
128 mb
vga 4000mx

تا حالا هم مشکل نداشتم
ولی خوب باهاش ور نمیرم همین الانم رو w3 دان دارم خب دی سی 15 اونم بخاطر صبحه که سیگنال حدودا ضعیفه

andy_lopen
04-10-2009, 12:02
درود
اگه سيستمت قوي هم نباشه ميتوني دانلودي خوب داشته باشي منتها موقع دانلود با سيستم نبايد كاره سنگين كني وقدرت سيگنال هم بايد هر چقدر ميتونيد ببريد بالا تا ميتونيد تنظيم كنيد
دوستاني كه سيستم قوي دارن من براي دانلود من مانا رو پيشنهاد ميكنم براي گرفتن آفلاينها تا اسكاينت البته منكر اسكاي نت نيستم

سلام دوست عزیز غیر از سیستم عواملی همچون کارت دی وی بی ، دیش و ال ان بی و تنظیمات و نرم افزار مورد استفاده از آفلاین هم مهم هستند.

شما با یک سیستم ساده هم میتوانی آفلاین داشته باشی البته اگر رم بالایی داشته باشی خیلی بهتر است چون میتوانی علاوه بر آفلاین کار دیگری انجام دهی دوم ظرفیت هارد است اگر ظرفیت هارد بالا باشد امکان ذخیره کردن در یافتی بالایی را دارید. حال نوع کارت دی وی بی میباشد که متداول ترین آن skystar2 v 2.8a است که خیلی کارکردن با آن ساده میباشد .
نکته بعدی دیش وال ان بی هست که شما باید به آفلاین اختصاص دهید که برای اینکه آفلاین بصورت حرفه ای داشته باشید سعی کنید یک مسیر مناسب انتخاب کنید واز یک دیش و ال ان بی استفاده نمایید تا بصورت حرفه ای تری آفلاین داشته باشید.
بهترین مسیر W3 و فرکانسهای 10928 ،11351 ، 11354 میباشد که فایلهای ایرانی دانلود دارد. لول و کوالیتی شما برای بهتر گرفتن فایلها باید بالای 50 درصد باشد .
نکته بعدی استفاده از یک برنامه مناسب برای دانلود افلاین میباشد که skynet مناسب این کار میباشد .

سیستمی که من استفاده میکنم .
cpu 9550 quad
ram 4 G
vga 9600 Gt 1 G DDR3
H.D.D 2 T

afshin113
07-10-2009, 12:48
ANDY LOPEN عزیز ممنون از مطالبت
مادر بوردتو معرفی نکردی وکیفیت دانلود وپخش با پلیرت

mostafait
07-10-2009, 23:17
با سلام.

دوست عزیز سیستم خوب مد نظر است اما نه دیگه اونقدر!

در حال حاضر هم اکثر سیستم ها کم کم CPU 3000 به بالا دارند و رم کامپیوتراشون 1 گیگ و بیشتر است!

بهترین عاملی که کمک می کنه همون دی سی کم هستش که ابتدا باید دیش را تا حد ممکن دقیق تنظیم کنید و سپس از یک اسکای نت خوب استفاده کنید و از استریم ریدر مناسب!!!

از دریافت فایل های بیهوده هم بپرهیزید!!! آخه پهنای باند رو میگیره و باعث سوختن فایل های دیگه میشه!