ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : my book studio edition و firewire 800

fpess
28-09-2009, 17:48
سلام

من یک هارد اکسترنال My book studio edition خریدم. می‌خوام با استفاده از firewire به لپ‌تاپ وصلش کنم. مشکل اینجاست که پورت‌های پشت my book فقط firewire 800 هستن بنابراین ۹ پین هستن. کابلی هم که شرکت داده یک کابل ۹ پین به ۶ پین هست در حالی که لپ‌تاپ من پورت ۴ پین داره. برای توضیح بیش‌تر از عکس‌های
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده می‌کنم. عکس پشت هارد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس کابل ۹ پین به ۶ پین که شرکت برای استفاده از firewire 400 داده. در واقع این کابل firewire 800 رو به firewire 400 تبدیل می‌کنه؛ سمت راستی ۹ پین هست و سمت چپی ۶ پین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] V_cable.jpg

تا اونجایی هم که می‌دونم ۴ تا از پین‌های کابل ۶ پین برای دیتا هست و بقیه برای power. راحت‌ترین راهی هم که به ذهنم رسید استفاده از یه همچین مبدلی هست:

که لینکش تو سایت آمازون این هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی متأسفانه نتونستم این کابل رو تو بازار پیدا کنم. روش دیگه‌ای هم هست که تو این پست توضیح داده شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی مثله این که به طور کامل جواب نداده. کسایی که مثل من my book studio دارن برای حل این مشکل چه راه حلی پیشنهاد می‌کنن؟ اصلاً کابل firewire که ۹ پین به ۴ پین باشه پیدا می‌شه؟

kyhia327#3
08-10-2009, 13:13
leopard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])tongue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])easyg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])garden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Between ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bijibuji
21-05-2010, 13:00
من هم خریدم و مشکلم مثل شما اینه که نوت بوک سونی دارم با پورت Firewire400 با 4 پین و این هارد پورت Firewire800 داره با 9 پین.
این عکس چیزیه که ما دنبالش هستیم:

و قیمتش در سایت آمازون 25 دلاره.

من تهران بازار رضا وایرشاپ رفتم گفت هنوز این تبدیل نیومده چون تقاضاش نبوده تا حالا
باید یکمی صبر کنیم میاد

bijibuji
21-05-2010, 13:09
مثلا همین کابل از سایت AppleStore فروشگاه آنلاین اپل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید