مشاهده نسخه کامل
: كسي يادش هست مجري اين برنامه تلويزيوني كي بود؟
سلام دوستان.
من يه عادت بدي دارم اونم اينه كه وقتي يه چيزي فكرم را مشغول ميكنه ول كنش نيستم تا اون مسئله را برا خودم حل كنم. يادمه يه برنامه 6و7 سال پيش روزهاي جمعه، ظهرا از شبكه 2 پخش مي شد كه يه آقايي خيلي خوب آموزش 3d max ميداد و يه جورايي اين برنامه باعث شد برم دنبال يادگرفتن 3dmax. اونجور كه يادمه انگار مايا را هم در اين برنامه آموزش داد. چون چندين جلسه اش در مورد ساخت لباس در مايا بود كه انوقتا فكر كنم هنوز تو 3dmaxنميشد به راحتي مايا لباس طراحي كرد.
از دوستان كسي اين برنامه يادشه؟ و يادشه مجريش كي بود؟
Dark Kingdom
27-09-2009, 01:12
تا جایی که یادمه برنامه ی "تصویر و حرکت" بود . مجریش هم قیافش یادمه ولی اسمش نه :)
SSS_HHH_OOO
27-09-2009, 02:16
همینی که بابک میگه بود
فامیلیش فکر کنم دایی بود..
بعد این ریشو بود دیگه نه؟؟همونو میگی؟؟؟
بعد ملت نمونه کار میدادن درسته؟؟
منم چهرش یادمه ، حتی لحن حرف زدنش هم یادمه
انگاری فامیلش عامری بود
مهندس عامری
من خودم یه بار تو کافی شاپ پارک ساعی دیدمش اسمش مهندس فرشید قاسمی بود .:11:
سلام دوستان.
ايول بجه ها . چيزايي را هم كه من تو پستم نگفتم شما گفتيد. آره ريش داشت. و منم صداش يادمه. فكر كنم چون صداش يه تن خاصي داشت تقريبا يادمون مونده.
آره يه مدت بعد آموزش ها بچه ها كاراشونا ميفرستادن براش. انصافا اون زمان با اينكه بحث سه بعدي خيلي داغ نبود ولي بچه ها خيلي كاراي خوبي مي فرستادن يادمه.
ممنون از دوستان.
موفق و پيروز باشيد.
ایول ، اتفاقاً منم وقتی اون برنامه رو دیدم زدم تو خط مایا ...
خیلی ازش یادم نیست ، فقط میدونم اون باعث شد من به این عرصه وارد بشم....
هرکی بود دمش گرم...
hesam_g59
27-09-2009, 23:36
منم عشق تری دی کار شدن...ار همون برنامه تو مخم زد
دمش گرم....
بیاین پیداش کنیم و یه تقدیر حسابی ازش بکنیم
هیچ وقت یادم نمیره..برنامه آخرش...یه نمونه کارش رو گذاشته بود که از بیرون یه ساختمون شروع میشد و میرفت داخلش و همه جاشو نشون میداد
یادش به خیر
من كه اصلا يادم نيست
اصلا شما ها چي ميگين :31:
pcforlife
28-09-2009, 00:41
آره... آفرین به نکته خوبی اشاره کردی... تقریبا 8 سال پیش بود شایدم یه خورده بیشتر...احسنت... اسم برنامش تصویر و حرکت بود که یه بخش کوتاه کامپیوتری داشت و یه بخش انیمیشن به وسیله طراحی روی کاغذ... مجریشم که حرف نداشت... من اولین بار که اسم مکس و مایا رو شنیدم از زبون اون مجریه بود و مثل خیلی از شما ها انگیزه اون یارو بود که اسیر مکس شدم... یادمه تو بخش انیمیشن رایانش به اون صورت آموزش نمیداد چون اون موقع مثل الان همه کامپیوتر و لب تاپ که نداشتن... ولی کارها و بیشتر انیمیشن های رندر شده رو نشون میداد... یه بار یه انیمیشن سه بعدی از آرم های شبکه های سیما رو پخش کرد... یه بابایی هم یه زندان طراحی کرده بود... یادش بخیر... هرجا هست سلامت باشه که کاری کرد که من وقتمو پایای کامپیوتر به بطالت نگزرونم...
یاعلی
هه هه
یه خاطره یادم اومد ( فکر کنم اون برنامه تصویر حرکت 8 سال پش بود.) یادمه من 9 سال پیش هر کاری میکردم مکس 4 رو نصب کنم نمی تونستم این برنامه که شروع شد و آموزشهای این آقا رو میدیدم دق میکردم تا اینکه یه بار اتفاقی تونستم نصبش کنم و وارد دنیای 3D شم همیشه برنامه هاش رونگاه میکردم انصافا اگه اون برنامه نبود فکر نمیکنم اینقدر کارای 3d تو ایران کاربر پیدا میکرد.
Farzad.wow
28-09-2009, 11:22
eeeeeeeeeeeeeeee .... چرا همه ی ما از همون موقع به فکر تری دی افتادیم ....................... من که خودم اصلا همونو که دیدم به فرک خرید کامپیوتر افتادم ..................... یاذش بخیر .............................
ولی یادمه همون موقع بچه ها کارای خفنی می ذاشتن ..............................
آقا اگه دیدینش سلام مننم بهش برسونین :دی
اسمش مهندس " فريد قاسمي " بود نه فرشيد ! :31:
برنامه هم همون تصوير و حركت كه گفتين :46:
Borhan72
28-09-2009, 14:01
آره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بابا حافظه اتون خوبه هااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من اون موقه ها بچه بودم...
هيچی حاليم نبود...
ولی از يكی از رفيقام شنيده بودم كه عيد همين امسال ( عيد 88 ) هم همين برنامه تكرارش از شبكه ی 7 پخش ميشده...
من نديدم ولی از خيلی از دوستام شنيدم...
Dark Kingdom
28-09-2009, 15:17
یادمه اون زمان که بقیه انیمیشن هاشونو میفرستادن واسه برنامه . دو تا از انیمیشن ها واسم خیلی جالب بود .
یکی اون که دو تا سفینه تو شهر میجنگیدن که از انفجار واقعی استفاده کرده بود . یکی هم اون اسکلتها که سوار موتور بودن :دی
نمیدونم یادتون باشه یا نه .
پسر عممم ! یه بار یه انیمیشن فرستاد و پخش شد .
ولی از زمانی که دیگه رفت سراغ مایا دیگه ندیدم :)
از بد شانسي ما هم كه همون ساعت شبكه يك اخبار و فيلم ميداد ، ما هم كه انگار نه انگار ، اگه ادامه داده بودم ميشدم يكي مثل شما حرفه اي ها ! ولي افسوس ... :37:
ولی از زمانی که دیگه رفت سراغ مایا دیگه ندیدم :)
اتفاقاً از اون موقع که رفت تو مایا من دیدم...:27:
ايول .واقعا نميدونم چي بگم. خيلي باحاليد. چي فكر ميكردم چي شد.
ميدونيد من بعد از اينكه اون تاپيك ايميل آقاي عظيمي را زدم يهو به فكرم خورد كه در مورد همين مجري هم سوال كنم. آخه خيلي وقت بود اين سوال تو ذهنم بود.ولي يكم مردد بودم اين تاپيك را برنم يا نه.آخه ميگفتم الان بجه ها ميگن :"چه ربطي داره" يا ... و يه جورايي فكر ميكردم ضايع ميشم. ولي يكم با خودم كلنجار رفتم و تاپيك را زدم. الان واقعا خوشحالم كه اين تاپيك را زدم. فكر نميكردم دوستان به اين خوبي استقبال كنن. ايول.
خوشحالم كه بقيه دوستان هم مثل من فكر مي كردند. و واقعا خوشم اومد از همه دوستان.
به نظر من چيزي كه اين برنامه را واسه من و دوستان جذاب تر و دلنشين تر كرد بيشتر از جذابيت 3dmax و مايا، مجريش بود. چون واقعا نحوه ارائه در جذب مخاطب نقش بسيار مهمي داره. نميدونم آدم يه جورايي جذب ميشد. فكركنم بقيه دوستان هم همين نظر را داشته باشن؟!
منم عشق تری دی کار شدن...ار همون برنامه تو مخم زد
دمش گرم....
بیاین پیداش کنیم و یه تقدیر حسابی ازش بکنیم
هیچ وقت یادم نمیره..برنامه آخرش...یه نمونه کارش رو گذاشته بود که از بیرون یه ساختمون شروع میشد و میرفت داخلش و همه جاشو نشون میداد
یادش به خیر
آره ساختمونه را يادمه.
منم موافق تقدير هستم حتي با يك ايميل از طرف دوستان به ايشون.
من اون چندتا اسم قبلي را سرچ كردم چيز خاصي پيدا نكردم ولي امشب كه اسم "فريد قاسمي" را سرچ كردم يه چيزايي پيدا كردم. اين لينك يك خبر درباره برنامه تصوير و حركت كه انگار برنامه جديدش ولي نمدونم چرا پخش نشده چون انگار خبر مال سال 86.تو اين خبر گفته شده كه مجري برنامه آقايان "فريد قاسمي" و "بابک نکوئي" هستند. اينم لينك خبر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميداورم هرجا كه هستن موفق و پيروز باشن.
موفق باشيد دوستان عزيز.
خوب یه چیزایی یافتم
ایشون عضو هیئت علمی موسسه آزاد عالی پردیس معمار هست
مهندس فرید قاسمی
تحصیلات:
مدرک: مهندسی سازههای صنعتی معدنی
محل تحصیل: دانشگاه آزاد اسلامی تهران
مدرک: مهندسی معماری در تکنیک های معاصر
محل تحصیل: UCLA آمریکا
سوابق حرفهای:
مدیرعامل شرکت مشاور شخصی قاسمی و همکاران
همکاری مستمر با دو مجله تخصصی معماری و شهرسازی
سوابق تدریس:
استفاده از تکنیکهای کامپیوتر در معماری، سازمان میراث فرهنگی کشور
تکنیکهای سهبعدی در معماری در سازمان های مختلف بنیاد مسکن
تکنیکهای سه بعدی و اصول طراحی در نیروهای مسلح و ارگان های وابسته
طراحی معماری، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه سوره و مجتمع فنی تهران
طراحی سهبعدی، شبکهی دو صدا و سیما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه چیزایی یافتم
ایشون عضو هیئت علمی موسسه آزاد عالی پردیس معمار هست
ايول .فرق من و شما معلوم شد. منم اين سايتا ديدم. ولي وقتي اون بالاش ديدم نوشته "كالج معماري و شهرسازي". باخودم گفتم چه ربطي داره. و گفتم حتما تشابه اسميه و صفحه را بستم:41::31:. ولي الان كه سوابقشون را ديدم (فكر كنم اشتباه كردم و تشابه اسمي نبوده) فهميدم كه خودشون هستن.
شبکه هفت حدود چهار پنج سال پیشم یه سری آموزش مکس یاد میداد ... اون موقع نسخه ی 5 بود، یه خانمه هم آموزش میداد فکر کنم خانم فخاریه بود ... :31:
منم از اون موقع دوست داشتم برم سمت مکس.:40:
اگه جدی میرفتم دنبالش تا الان خدای خدایان مکس شده بودم :17:
hosienmax100
29-09-2009, 00:19
شبکه هفت حدود چهار پنج سال پیشم یه سری آموزش مکس یاد میداد ... اون موقع نسخه ی 5 بود، یه خانمه هم آموزش میداد فکر کنم خانم فخاریه بود
آره همیشه Tut های خوده مکس رو آموزش میداد البته با کمی تغییر و تحول ولی کارش خوب بود من همیشه میدیدم
بعد یه مدت شبکه آموزش یه برنامه خارجی رو ترجمه میکرد که هرزگاهی از 3d استفاده میکرد اونم برنامه خوبی بود ..
یه دفعه ایی قطع شدن این آموزش ها / البته علتشم معلومه سطح آموزش تو اینترنت و منابع خارجی خیلی بالاست /
تصویر و حرکت هم فکر کنم تایم پخشش چند وقته پیش اعلام شد قرار بود مایا باشه فکر کنم شبکه ی 2 بود ولی به انجام
رسید یا نه یا اصلا این خبر درست بود یا نه رو نمی دونم
حدود 4 ، 5 سال پیش همون کانال 7 آموزش مایا هم میداد ، که من با ویدیو همش رو ضیط میکردم و میشستم نگاه میکردم ، هنوز هم فیلمهاش هست :دی
خوب تاپیک جالبی بود ، خاطرات واقعا قشنگی با اون تصویر حرکت داشتم
از اون مرده هم واقعا خوشم میومد
در مورد لحن صدا باس بگم ، وقتی صحبت میکرد سرشو میاورد پایین ، جمله هاشو وقتی تموم میکرد که سرش اومده باشه پایین : دی
خوب من قبلش هم گمونم چند سالی مکس کار میکردم اما بعد از برنامه ی تصویر حرکت بد جوری ذوقو شوق پیدا کردم
من یه انیمیشن ساده درست کرده بودمو فرستادم براشون ، اما نمیدونم چرا بعدش کلا برنامه تموم شد ، انیمیشن منم پخش نشد : (
یادش بخیر
کاش بر میگشتم به اون روزا ( تریپ احساسی )
اسم اين يكي مجري هم " طناز فخاريه " بود ، من فقط اسم مجري ها رو خيلي خوب حفظ ميكردم ، كاري به مكس نداشتم :31:
تصوير و حركت هم برنامه 3D Studio Max 3 رو ياد ميداد ( و ما افسوس ... )
saaaraaa
01-10-2009, 12:25
شبکه آموزش حدود دو سال پيش هم برنامه مکس7 رو از پايه شروع کرده بودش به آموزش دادن مدرسشم خانم فخاريه بود...
منم با اینکه نینی بودم یادمه :31:
مخصوصا" اینو:
یادش به خیر
pcforlife
01-10-2009, 22:52
نمی دونم چرا با طناز فخاریه و آموزشش حال نمی کردم:13:، منظورم اون موقست که مکس 5 رو آموزش میداد... نمیدونم آموزشش یه جوری بود...:2: اون طرفی که مایا رو آموزش میداد، نوع بیانش بد نبود ولی کاملا تابلو همه پارامترا رو با نهایت اعتماد به نفس از رو کاغذ میخوند به خصوص وقتی داشت راجع به visor صحبت میکرد!!:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.