مشاهده نسخه کامل
: دسترسی کاربران به کانالهای تلوزیون تحت شبکه
Hadi_0261
26-09-2009, 11:49
سلام دوستان . ما میخوایم تو شرکتمون امکانی رو فراهم کنیم که کاربران بتونن در ساعت خاصی که ما براشون تعریف می کنیم به کانال یا کانالهایی از تلوزیون دسترسی داشته باشند . آیا نرم افزار خاصی برای این کار هست یا اینکه باید شروع به نوشتن نرم افزار کنیم ؟ از دوستان ممنون می شم اگر در این زمینه نظر بدن و راهنمایی کنن . با تشکر .
mf.designing
26-09-2009, 11:54
اگه منظورتون مشاهده تلوزیون از اینترنت هست 2 راه داره :
1- استفاده از برنامه ی Live Persian Radio Television Player
2- استفاده از سایت صدا و سیما
kourosh_sos
26-09-2009, 13:38
شما باید یک TV Card بر روی یک کام÷یوتر که اون سیستم حکم سرور رو داره نصب کنید و بعد به سیستم های دیگه از طریق شبکه اون روشیر کنید این کار تنها ضعفی که داره اینه که هر شبکه که سرور ÷خش میکنه رو سیستم های دیگه هم همون شبکه رو باید ببینن و این امکان وجود نداره هر کس بطور مجزا شبکه دلخواه خودشو ببیه بنظر من اگر اینکار خیلی براتون مهمه از مانیتورهای TV دار برای شرکتتون استفاده کنید که هم بی دردسر و هم راحت هستش از دوستان دیگر خواهش میکنم نظرشون رو بیان کنن شاید راه دیگه هم وجود داشته باشه
Hadi_0261
26-09-2009, 13:46
شما باید یک TV Card بر روی یک کام÷یوتر که اون سیستم حکم سرور رو داره نصب کنید و بعد به سیستم های دیگه از طریق شبکه اون روشیر کنید این کار تنها ضعفی که داره اینه که هر شبکه که سرور ÷خش میکنه رو سیستم های دیگه هم همون شبکه رو باید ببینن و این امکان وجود نداره هر کس بطور مجزا شبکه دلخواه خودشو ببیه بنظر من اگر اینکار خیلی براتون مهمه از مانیتورهای TV دار برای شرکتتون استفاده کنید که هم بی دردسر و هم راحت هستش از دوستان دیگر خواهش میکنم نظرشون رو بیان کنن شاید راه دیگه هم وجود داشته باشه
با تشکر از شما . دقیقا منظور من همینه و من می خوام همین کار اول رو بکنم یعنی یه کارت تی وی رو یه سیستم به عنوان سرور بزارم و بقیه کلاینتارو به اون وصل کنم در همین حد که همه یک کانال رو ببینن فعلا کفایت می کنه فقطه اگه می شه در مورد شیر کردن اون کارت تی وی توضیح بدین . با تشکر مجدد .
kourosh_sos
27-09-2009, 13:34
دوست عزیز شما باید از انجمن شبکه نحوه شبکه کردن سیستم هارو یاد بگیرید و توسط برنامه خوده کارت تی وی تصویر رو برای تمامی سیستم ها شیر کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.