PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن کد وبگزر در ورد پرس

amirpcp30
25-09-2009, 15:36
می خواستم ببینم چطوری میشه کد وبگزر رو در وردپرس داد؟
من در بخش پوسته در ویرایشگر بر روی صفحه ی اصلی کلیک می کنم و کد ها می ایند و من هم کد بگزر رو در انتها قرار می دهم واما نمی دونم حالا چطوری ذخیره کنم؟
ممنون

amirpcp30
25-09-2009, 17:02
کسی نیست جواب بده؟

behii
25-09-2009, 17:34
من با وردپرس کار نکردم اما دیدم که یک بلوک می سازن و کد رو تو اون بلوک جا میدهند

amirpcp30
25-09-2009, 17:50
ممنون دوست عزیز اما من مبتدی هستم بلوک نمیدونم چیه!
کسی نیست بیشتر توضیح بده؟

eblis_boy1386
25-09-2009, 18:17
من با وردپرس کار نکردم اما دیدم که یک بلوک می سازن و کد رو تو اون بلوک جا میدهند

مگه نيوكه :10:

بايد بريد عزيز تو Footer كد رو اونجا بزاريد

behii
25-09-2009, 20:09
مگه نيوكه :10:
بايد بريد عزيز تو Footer كد رو اونجا بزاريد

گفتم که با وردپرس کار نکردم و دقیق نمی دونم واژه معادلش تو وردپرس چی میشه . منظورم جایی که منو های کنار رو می سازید یا ویرایش می کنید و تو ادیتور متن اش هم احتمالا باید گزینه باشه که امکان گذاشتن کد رو بده (اینایی که گفتم همش احتمال هست :31:) البته از همش بهتر همون footer هست که این دوستمون گفت :46:

amirpcp30
25-09-2009, 22:43
من میزارم در فوتر نمی دونم چطوری ذخیرش کنم چون وقتی دوباره صفحه رو رفرش می کنم کدهایی که دادم دیگه نیستند و به حالت اول برمی گردند.

amirpcp30
26-09-2009, 06:21
کسی نیست جواب بده؟

amirpcp30
26-09-2009, 14:23
چرا یکی جواب نمیده؟

amirpcp30
26-09-2009, 19:12
یک ی نیست جواب بده ؟ چقدر باید صبر کنم؟

amirpcp30
27-09-2009, 13:52
کسی نمی خواهد جوا منو بده؟

amirpcp30
28-09-2009, 19:34
من چند صفحه باید اینو بنویسم؟

کسی نمی خواهد جوا منو بده؟

behii
28-09-2009, 19:38
لازم نیست این همه پست بدی که تاپیک بیاد بالا . اگه مدیر ها بفهمن .....

من دوستم با وردپرس کار می کنه فردا ازش میپرسم جوابش رو اینجا مینویسم

amirpcp30
28-09-2009, 22:27
دستت درد نکنه بپرس تا پست بعدی رو ندادم:31:

Oscar-Rivers
29-09-2009, 16:40
بله من با ورد پرس کار میکنم و الحق که سیستم عالی هم هست برای وبلاگ. اما من با نسخه انگلیسی ورد پرس کار میکنم امیدوارم مشکلی نداشته باشی. برای اضافه کردن بلوک باید بری به بخش widgets که در لیست کشویی Appearance در سمت چپ صفحه مدیریت ورد پرس هست. بعد با موس یک بلوک از نوع Text بکشی توی ساید باری که میخوا ی (چپ یا راست - این ممکنه در صورتی که تمت تک ساید باره باشه یکی بیشتر نباشه) بعد محتواش رو کد اچ تی ام ال قراربدی که وبگذر بهت میده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eblis_boy1386
29-09-2009, 21:28
من میزارم در فوتر نمی دونم چطوری ذخیرش کنم چون وقتی دوباره صفحه رو رفرش می کنم کدهایی که دادم دیگه نیستند و به حالت اول برمی گردند.

وارد كنترل پانل شويد.. اطلاعات مربوط به وردپرس.. footer.php اديت كنيد.. كد وبگذر در مكان دل خواه وارد كنيد

بعد ذخيره كنيد!!

w700
30-09-2009, 13:06
یه راه آسون دیگه هست .
به قسمت بلوک ها برو (اسم دقیقش رو یادم نیست) و یدونه متن رو ایجاد کن (نوشته محل قرار گرفتن متن یا کد HTML) بعد کد HTML وبگذر رو درونش قرار بده

mummified
07-10-2009, 12:42
برو به قسمت ابزارک ها و ابزارک متن رو انتخاب کن و کد مورد نظرت رو داخلش قرار بده.

amirpcp30
07-10-2009, 14:29
برو به قسمت ابزارک ها و ابزارک متن رو انتخاب کن و کد مورد نظرت رو داخلش قرار بده.
خیلی ممنون
من این کار رو انجام دادم اما در این سایت news.andysheh.com درست شد اما در این دو سایت مثلا اگه در سمت چپ بزارم هر داشتم می پره مثل برچسب ها تقویم و... در سمت راست بزارم دسته ها لینک و... می پره باید چکار کنم؟
pc.andysheh.com
mobile.andysheh.com

mummified
07-10-2009, 16:12
خیلی ممنون
من این کار رو انجام دادم اما در این سایت news.andysheh.com درست شد اما در این دو سایت مثلا اگه در سمت چپ بزارم هر داشتم می پره مثل برچسب ها تقویم و... در سمت راست بزارم دسته ها لینک و... می پره باید چکار کنم؟
pc.andysheh.com
mobile.andysheh.com
دوست عزیز
اولین نکته رو که لازم میبینم بگم اینه که:
شما رو سایتتون از سه تا سیستم وردپرس استفاده کردین که فشار زیادی به cpu سرورتون میاره. اول ببین محدودیت PHP memory شما و پهنای باندت چقدره! چون احتمال داره نیمه راه متوقف بشید.
مطلب بعدی اینه که وقتی یه نویسنده طراحی تم یا پوسته میکنه یه سری دستورات و ابزراک هارو به صورت شرطی قرار میده تا زمانی که شما ابزارکی اضافه نکردین همون ابزارک های پیش فرض نمایش داده میشه ولی وقتی شما ابزارکی رو به صورت دستی وارد کردین اون ابزارک های پیش فرض دیگهفعال نیستن و میتونید خودتون همون ها رو مجدد برقرار کنید.

مطلب آخر هم اینه که شما برای رسیدن سریعتر به پاسخ پرسش هاتون به انجمن تخصصی این سیستم مراجعه کنید خیلی بتره.
هم من و هم سایر دوستان طراح و مقتدر در سایت تخصصی با این آدرس حضور دارند:

موفق باشید عزیز:11:

amirpcp30
07-10-2009, 17:04
شما رو سایتتون از سه تا سیستم وردپرس استفاده کردین که فشار زیادی به cpu سرورتون میاره. اول ببین محدودیت PHP memory شما و پهنای باندت چقدره! چون احتمال داره نیمه راه متوقف بشید.
من 3 تا سیستم رو هاستم نصب نیست بلکه 6 تا هستند من 3 تا رو که ورد پرس بودند گفتم.

مطلب بعدی اینه که وقتی یه نویسنده طراحی تم یا پوسته میکنه یه سری دستورات و ابزراک هارو به صورت شرطی قرار میده تا زمانی که شما ابزارکی اضافه نکردین همون ابزارک های پیش فرض نمایش داده میشه ولی وقتی شما ابزارکی رو به صورت دستی وارد کردین اون ابزارک های پیش فرض دیگهفعال نیستن و میتونید خودتون همون ها رو مجدد برقرار کنید.
چطوری باید اون ها رو هم بیارم؟

مطلب آخر هم اینه که شما برای رسیدن سریعتر به پاسخ پرسش هاتون به انجمن تخصصی این سیستم مراجعه کنید خیلی بتره.
هم من و هم سایر دوستان طراح و مقتدر در سایت تخصصی با این آدرس حضور دارند:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به این فکر افتاده بودم که از پشتیبانی خود وردپرس کمک بگیرم اما دیدم اینجا عضو بیشترداره اومدم اینجا
چشم قربان من سوالامو از حالا اونجا مطرح می کنم

eblis_boy1386
07-10-2009, 19:34
واسه يك كار ساده ببينيد چي پستي ميديد

خوب عزيز FOOTER.PHP بريد كد هارو بزاريد ديگه

amirpcp30
07-10-2009, 19:41
من اونجا میزارم خوب بعدش چکار کنم جایی برای ذخیره کردن نداره و بعدش به حالت اول بر می کرده

mummified
08-10-2009, 00:02
من اونجا میزارم خوب بعدش چکار کنم جایی برای ذخیره کردن نداره و بعدش به حالت اول بر می کرده
داداش من. شما باید کد رو در قسمت مناسبش بذارید که بازم بستگی به اطلاعاتتون از PHP داره ولی نه زیاد.
شما وقتی فایل فوتر رو باز کردی و داخلش تغییرات دادی باید ذخیره اش کنی تا نشون بده.
در ضمن بهترین روش همون ابزارکه که بی دردسر هم هست.

amirpcp30
08-10-2009, 00:05
چطوری باید ذخیرش کنم؟

shasha_ara2001
08-10-2009, 00:39
در بخش ابزارک (widget) یک ابزارک متن اضافه کنید. بعد کد رو درونش کپی کنید. ذخیره و تمام!

mummified
08-10-2009, 09:48
چطوری باید ذخیرش کنم؟
دوست عزیز میتونید فایل footer.php رو در داخل پوشه پوسته خودتون با استفاده از notepad یا notepad++ ویرایش کنید و سپس تغییراترو ذخیره کنید و با استفاده از برنامه های ftp در پوشه اصلی همون پوشه بر روی هاست خودتون جایگزین کنید.
دومین روشش هم ویرایش پوشه از روی خود کنترل پنل مدیریت وردپرس هست که باید به قسمت ویرایشگر رفته و پانویس یا footer.php رو انتخاب کنید تا باز بشه. میتونید این کد رو قبل از بسته شدن کد

و یا

قرار بدید.
و تغییرات رو با فشردن کلیک تغییرات را ذخیره کن یا بروزرسانی تغییرات ذخیره کنی!

eblis_boy1386
08-10-2009, 14:51

يعني چي ؟ بريد از داخل cpanel اين تغيرات را اعمال كنيد