ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايى:خريدبى نظير

alireza20
21-09-2009, 19:09
سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره
ممنونم:40:

REGISTERED USER
21-09-2009, 19:18
سونی از همه لحاظ عالی نداره تا 5 میلیون ... فوق 17 اینچی هاست که به نظرم در برابر بقیه برندها صفره ! یه HP HDX ازش قویتره !

برو Asus Mammoth بگیر :

ایسوس که با تولید نت بوک های کوچک خود، سهم زیادی از بازار کامپیوترهای قابل حمل را از آن خود کرده بود. این بار تولید نوت بوک ماموت 90w را که نخستین نوت بوک این شرکت با نمایشگر 4/18 اینچی است و از تصویر hd کامل پشتیبانی می کند، روانه بازار کرد. به گزارش وب سایت تحلیلی تامزهاردور، این نوت بوک با پردازنده 8/2 گیگاهرتزی duo2core ، حافظه اصلی 6 گیگابایتی و 320 گیگابایت دیسک سخت عرضه می شود. کارت گرافیکی این دستگاه که 4870 ati است، با یک گیگابایت حافظه اصلی، این نوت بوک را به دستگاهی قدرتمند و قابل حمل، هم برای بازی های رایانه ای و هم امور تجاری تبدیل کرده است. اما، به نظر می رسد این نوت بوک بیشتر از آن که قابلیت حمل را مدنظر داشته باشد، روی قدرت بیش از حد تمرکز کرده است چرا که وزنی حدود 4 و نیم کیلوگرم و ابعادی بزرگ دارد. اگر نوت بوک شما نمی خواهد میز کارتان را ترک کند، ماموت ایسوس گزینه مناسبی است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خدایی از نظر قدرت هیچ چیز به HP HDX نمیرسه ... Quad core سرش نصبه :دی

amir200812
21-09-2009, 19:35
سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره

این جور لپتاب ها چیزی نیست که هر روز تو هر مغازه ای بتونی پیدا کنی! چون معمولا تکی وارد میشن! چون فروش نمیره! بهتره شما بگید این لپتاب رو برای چی میخواهید؟ کارتون چی هست؟ چی براتون بیشتر مهم هست! چون عالی بودن چیزی نیست که بشه 100% گفت! چون نظر هر کس در مورد عالی بودن فرق داره!

دضمن از ایران میخواهید بخرید یا خارج؟

MasterGeek
21-09-2009, 20:57
سلام
تا5ميليون بود عيب نداره
اگر میتونین تا ۵ ملیون هزینه کنید (و احتمالا بیشتر) این خدای لپ تاپ ها رو بگیرین:31::

پردازده core i7 Extreme و دو تا کارت گرافیک قوی با تکنولوژی SLI و سه تا هارد ۱.۵ ترابایتی با RAID که هیچ اطلاعاتی از دست نمیره به اضافه رم Thriple Channel و کلی چیز دیگه که مخ من یکی سوت کشید:19:
برند SOGER هم که دیگه...
وقتی این رو میبینم دیگه کرک و پر بقیه لپ تاپها هم میریزه
البته در آینده نزدیک همچین مدلی منسوخ تلقی میشه ....
من که متحیرم مثلا با این چه میشه کرد؟؟؟

prowler88
21-09-2009, 21:07
سلام
تا5ميليون بود عيب نداره
چند وقت پیش هم یکی از بچه ها یه پستی شبیه این داده بود.
اگه میتونی از خارج بگیری یا بگی برات بیارن که بهتره. 5 میلیون هم زیاده واسه لپ تاپ. 3 تومن بده لپ تاپ 2 تومن هم یه دسکتاپ خوف جمع کن.
بعد هم سونی برای کسی خوبه که میخواد لپ تاپ گرون بخره. کسی که میخواد لپ تاپ خیلی گرون بخره باید بره طرف Asus و Toshiba و Alienware و...

REGISTERED USER
21-09-2009, 23:20
اگر میتونین تا ۵ ملیون هزینه کنید (و احتمالا بیشتر) این خدای لپ تاپ ها رو بگیرین:31::

پردازده core i7 Extreme و دو تا کارت گرافیک قوی با تکنولوژی SLI و سه تا هارد ۱.۵ ترابایتی با RAID که هیچ اطلاعاتی از دست نمیره به اضافه رم Thriple Channel و کلی چیز دیگه که مخ من یکی سوت کشید:19:
برند SOGER هم که دیگه...

اینو من در موردش خوندم فعلا خوف ترین لپ تاپ پورت شده توسط ای شرکت تازه کاره

کلا کاراش خوفه ولی قیمت های بالایی داره :18:

amir200812
22-09-2009, 00:21

برند SOGER هم که دیگه...

عزیز این چیزی که معرفی کردید(کامپیوتر نمیگم! اگه این کامپیوتر باشه ماله ما قابلمه هست!) اصلا لپتاب نیست! دسک تاپ هست! اینو شوخی نمیکنم! جددی گفتم!
این مدل :
powerful desktop replacement
هست! یعنی نوعی دسکتاپ هست نه لپتاب! درضمن این مدل از چیپ X58 استفاده میکنه اصلا مال لپتاب نیست و مخصوص دسکتاپ هست! حالا این دسکتاپ رو چطوری اینشکلی ساختن نمیدونم! ولی 100% لپتاب نیست!

prowler88
22-09-2009, 00:40
عزیز این چیزی که معرفی کردید(کامپیوتر نمیگم! اگه این کامپیوتر باشه ماله ما قابلمه هست!) اصلا لپتاب نیست! دسک تاپ هست! اینو شوخی نمیکنم! جددی گفتم!
این مدل :
هست! یعنی نوعی دسکتاپ هست نه لپتاب! درضمن این مدل از چیپ X58 استفاده میکنه اصلا مال لپتاب نیست و مخصوص دسکتاپ هست! حالا این دسکتاپ رو چطوری اینشکلی ساختن نمیدونم! ولی 100% لپتاب نیست!
نه عزیز دل. 100 درصد لپ تاپ هست.
desktop replacement یعنی این که این لپ تاپ اندازه ش بزرگه و مشخصات بالایی داره و میشه به عنوان یک جایگزین برای desktop ازش استفاده کرد. البته لپ تاپ های desktop replacement معمولا 17 اینچ و 18 اینچ هستند و چون باتریشون زیاد دوام نمیاره و وزن و ابعادشون زیاده برای حمل و نقل مناسب نیستند. فقط برای اینکه یه وقتی اگه خواستین برین مسافرتی جایی با خودتون ببرین.

amir200812
22-09-2009, 00:57
نه عزیز دل. 100 درصد لپ تاپ هست.
desktop replacement یعنی این که این لپ تاپ اندازه ش بزرگه و مشخصات بالایی داره و میشه به عنوان یک جایگزین برای desktop ازش استفاده کرد. البته لپ تاپ های desktop replacement معمولا 17 اینچ و 18 اینچ هستند و چون باتریشون زیاد دوام نمیاره و وزن و ابعادشون زیاده برای حمل و نقل مناسب نیستند. فقط برای اینکه یه وقتی اگه خواستین برین مسافرتی جایی با خودتون ببرین.
ببینین شما نمیتونین با ظاهر یک دستگاه بگید مدلش چی هست! وقتی اسمش دسکتاپ هست شما میگید لپتاب هست!!؟ جالبه!
وقتی یک سیستم کامپیوتری از قطعات دسکتاپ استفاده میکنه شما میگید لپتابه!؟ بازم جالبه!

hoha881
22-09-2009, 09:46
اگه می خوای 5 میلیون هزینه کنی یک سر برو دبی یک alienware بگیر. m17x فکر کنم خوب باشه. هم تفریح و هم خرید لب تاب

MasterGeek
22-09-2009, 09:51
ببینین شما نمیتونین با ظاهر یک دستگاه بگید مدلش چی هست! وقتی اسمش دسکتاپ هست شما میگید لپتاب هست!!؟ جالبه!
وقتی یک سیستم کامپیوتری از قطعات دسکتاپ استفاده میکنه شما میگید لپتابه!؟ بازم جالبه!

دوست عزیز نمیدونم انگلیستون در چه حده ولی به اینا میگن Desktop Replacement به معنی جایگزین دسکتاپ نه دسکتاپ!!
توی لپ تاپها معمولا لپ تاپهای بزرگ رو برای این هدف میسازن و به این دست لپ تاپها Desktop Replacement میگن میشه جابه جاش کرد و توی این اتاق و اون اتاق گذاشت وزنش هم خیلی زیاد نیست ۵-۶ کیلو یا کمی بیشتر ولی کلا واسه کول گرفتن و ازین اداره به اون اداره از این ور شهر به اون ور.... درست نشده
مطمئن باشین لپ تاپ هست شرکت SAGER هم تخصصش توی ساخت همچین لپ تاپهای خفنی هست یعنی واسه Gamer ها لپ تاپ میسازه

MasterGeek
22-09-2009, 09:59
A desktop replacement computer is a laptop that provides most of the capabilities of a desktop computer, with a similar level of performance. Desktop replacements are usually larger and heavier than standard laptops. They contain more powerful components and have a 15" or larger display. Because of their bulk, they are not as portable as other laptops and their operation time on batteries is typically shorter; instead, they are meant to be used as a more compact, easier to carry alternative to a desktop computer

بهرحال اینم واسه اینکه بحثی در این زمینه نمونه گفتم نکته ای که اینجا بهش اشاره شده اینه که چون این لپ تاپها خیلی خفن اند پس باتری زیادی مصرف میکنن و در نتیجه خیلی نمیشه روی باتریشون حساب باز کرد و تقریبا دائم باید به برق وصل باشند در واقع مسئله باتری در اینا مهمتر از وزنش هست (وزنش رو حالا میشه یه کاریش کرد:دی)

به نظر من اگر کسی پولشو داره و دوست داره یه چیز بی نظیر بخره این عالیه شکلش هم عالیه

amir200812
22-09-2009, 10:20
عزیز ببینید شما میگید جایگزین دسکتاپ! نه لپتاب! هر گردی که گردو نیست!

درضمن وقتی یک سیستم کامپیوتری چیپستی داره که از سازنده چیپ اونو تو رده دسکتاب قرار داره!
Performance desktop chipsets

Intel® X58 Express Chipset
Intel® X48 Express Chipset
Intel® X38 Express Chipset
Intel® 975X Express Chipset
Intel® 955X Express Chipset

و سی پی یو که برای دسکتاپ ساخته شده استفاده شده! شما بازم میگید لپتاب هست!!!

می تونید بریید سایت اینتل و لیست رو ببینید! هم چیپ X58 و هم cpu کور ای 7 برای دسکتاپ هستند نه لپتاب!
اسم خودشم که جایگزین دسکتاپ هست! شما بازم میگید این لپتاب هست!!؟

فکر کنم شما سر رنگ ماست هم بحث کنید!!!! کمی منطقی باشید!
دوچرخه هم میتونه جایگزین خودرو بشه! ولی خودرو که نیست! هست؟

Diego
22-09-2009, 10:22
این Sager NP9280 قیمتشو فکر کنم زده 2400 دلار...

عزیز ببینید شما میگید جایگزین دسکتاپ! نه لپتاب! هر گردی که گردو نیست!

درضمن وقتی یک سیستم کامپیوتری چیپستی داره که از سازنده چیپ اونو تو رده دسکتاب قرار داره!
Performance desktop chipsets

Intel® X58 Express Chipset
Intel® X48 Express Chipset
Intel® X38 Express Chipset
Intel® 975X Express Chipset
Intel® 955X Express Chipset

و سی پی یو که برای دسکتاپ ساخته شده استفاده شده! شما بازم میگید لپتاب هست!!!

می تونید بریید سایت اینتل و لیست رو ببینید! هم چیپ X58 و هم cpu کور ای 7 برای دسکتاپ هستند نه لپتاب!

فکر کنم شما سر رنگ ماست هم بحث کنید!!!! کمی منطقی باشید!
دوچرخه هم میتونه جایگزین خودرو بشه! ولی خودرو که نیست! هست؟
شما هم گیردادی ها!!!
حق با سایر دوستانه...لپتاپ های جایگزین دسکتاپ لپتاپی هستند که به خاطر قابلیت های زیاد و ابعادشون و قدرتشون میتونند جای کامپیوتر دسکتاپ رو بگیرند.
همین که شما داری میگی:

داری اعتراف میکنی که لپ تاپ هستش!
تو لینک خود شرکت سازنده هم برو بخون:
نوشته NP9280 Notebook

BBNHFAK
22-09-2009, 13:09
به نظر من هم اگه از دبی یه Alienware بگیری بهتره
مخصوصا M17x

amir200812
22-09-2009, 13:28
این Sager NP9280 قیمتشو فکر کنم زده 2400 دلار...

شما هم گیردادی ها!!!
حق با سایر دوستانه...لپتاپ های جایگزین دسکتاپ لپتاپی هستند که به خاطر قابلیت های زیاد و ابعادشون و قدرتشون میتونند جای کامپیوتر دسکتاپ رو بگیرند.
همین که شما داری میگی:

داری اعتراف میکنی که لپ تاپ هستش!
تو لینک خود شرکت سازنده هم برو بخون:
نوشته NP9280 Notebook

من به سیستمی که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه نمیگم لپتاب! شمارو نمیدونم!!!؟

Diego
22-09-2009, 14:05
من به سیستمی که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه نمیگم لپتاب! شمارو نمیدونم!!!؟

من به لپ تاپ desktop replacement میگم: لپ تاپ desktop replacement !!!!
حالا اگه شما اطلاعات بیشتری دارید مطرح کنید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
شما desktop replacement laptop رو معنی کن لطفا.

شمارو نمیدونم!!!؟
ضمناً پافشاری در یک قضیه ی اشتباه مخصوصا در مسائل علمی و طعنه زدن به بقیه در حالی که خودتون در حال اشتباه هستید باعث میشه که همه از شما متنفر بشند...

من و باقی دوستان بی صبرانه منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم.

amir200812
22-09-2009, 15:37
من به لپ تاپ desktop replacement میگم: لپ تاپ desktop replacement !!!!
حالا اگه شما اطلاعات بیشتری دارید مطرح کنید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
شما desktop replacement laptop رو معنی کن لطفا.

ضمناً پافشاری در یک قضیه ی اشتباه مخصوصا در مسائل علمی و طعنه زدن به بقیه در حالی که خودتون در حال اشتباه هستید باعث میشه که همه از شما متنفر بشند...

من و باقی دوستان بی صبرانه منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم.

من حرفمو گفتم!

به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu سری دسکتاپ استفاده میکنه من میگم کمپیوتر دسکتاپ! حالا ممکنه کمی فشرده ساخته شده باشه! ولی من بخاطر ظاهرش نمیگم لپتابه!

شما به اردی میگید پژو هست یا پیکان؟ من چون موتورش پیکان هست میگم پیکانه! خوب بعضیها هم ممکنه بخاطر ظاهرش بگن پژو هست! ولی من میگم پیکان هست!

Diego
22-09-2009, 17:49
من حرفمو گفتم!

به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu سری دسکتاپ استفاده میکنه من میگم کمپیوتر دسکتاپ! حالا ممکنه کمی فشرده ساخته شده باشه! ولی من بخاطر ظاهرش نمیگم لپتابه!

شما به اردی میگید پژو هست یا پیکان؟ من چون موتورش پیکان هست میگم پیکانه! خوب بعضیها هم ممکنه بخاطر ظاهرش بگن پژو هست! ولی من میگم پیکان هست!

شما اگه رو پژو موتور وانت بذاری بعد اسم ماشینت رو میذاری وانت؟ باهاش بار جا به جا میکنی اونوقت؟
البته حرف های من بی فایده است.چون شما اصرار واقعا عجیبی در این که لپ تاپ رو دسکتاپ معرفی کنید دارید...

amir200812
22-09-2009, 18:02
البته حرف های من بی فایده است.چون شما اصرار واقعا عجیبی در این که لپ تاپ رو دسکتاپ معرفی کنید دارید...

من هم نظر کاملا مشابه ای نصبت به شما دارم!(البته برعکس)

prowler88
22-09-2009, 18:45
آقا اصلا من اطلاعاتم ناقص.
از اساتید بپرس معنی desktop replacement رو برات بگن.

amir200812
22-09-2009, 19:00
آقا اصلا من اطلاعاتم ناقص.
از اساتید بپرس معنی desktop replacement رو برات بگن.

من با اطلاعات شما کار ندارم! اصلا هم نمیدونم چی میدونید چی نمیدونید!

حرف من واضح هست!!!
من به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه لپتاب نمیگم!!!
درضمن این سیستم cpu که داره 130 وات مصرف داره! پس یا باید یه باتری 40 50 سلولی براش تهیه کنید یا همیشه توی برق باشه! چون باتری 50 سلولی شاید پیدا کردنش سخت باشه پس همیشه توی برق هست! و برای اینکه همیشه توی برق باشه باید همیشه روی میز باشه! و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!

درضمن من نمی خوام بحث کنم! بهتره ادامه ندید!

Diego
22-09-2009, 19:36
من هم نظر کاملا مشابه ای نصبت به شما دارم!(البته برعکس)

من با اطلاعات شما کار ندارم! اصلا هم نمیدونم چی میدونید چی نمیدونید!

حرف من واضح هست!!!
درضمن این سیستم cpu که داره 130 وات مصرف داره! پس یا باید یه باتری 40 50 سلولی براش تهیه کنید یا همیشه توی برق باشه! چون باتری 50 سلولی شاید پیدا کردنش سخت باشه پس همیشه توی برق هست! و برای اینکه همیشه توی برق باشه باید همیشه روی میز باشه! و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!

درضمن من نمی خوام بحث کنم! بهتره ادامه ندید!

چرا ادامه ندیم؟ داریم خیلی دوستانه بحث میکنیم تا به یه نتیجه برسیم.

ببین دوست من.شما قرار بود desktop replacement laptop رو کامل اینجا توضیح بدی.شاید واقعاً من و دوستان و شرکت تولیدی در اشتباه باشیم.
دلایل شما سلیقه ای هستش در صورتی که ما داریم به شما با مدرک علمی بحث میکنیم.
مهم نیست که شما به تنهایی اسم این لپ تاپ رو چی میذارید,مهم اینه که علم کامپیوتر چه اسمی رو این میذاره.
اگه قرار باشه هر کسی بنا به سلیقه اش بیاد یه چیزی بگه من میگم اینجافروم نیست و وبلاگ هست!

و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!
اتفاقاً نوت بوک من هم همیشه روی میزه...(تا امروز نمیدونستم به جای نوت بوک دسکتاپ به من قالب کردن نامردا!)

در ضمن قرار بود desktop replacement laptop رو کامل توضیح بدید.(به کلمه ی laptop دقت کنید!)

amir200812
22-09-2009, 19:40
چرا ادامه ندیم؟ داریم خیلی دوستانه بحث میکنیم تا به یه نتیجه برسیم.

ببین دوست من.شما قرار بود desktop replacement laptop رو کامل اینجا توضیح بدی.شاید واقعاً من و دوستان و شرکت تولیدی در اشتباه باشیم.
دلایل شما سلیقه ای هستش در صورتی که ما داریم به شما با مدرک علمی بحث میکنیم.
مهم نیست که شما به تنهایی اسم این لپ تاپ رو چی میذارید,مهم اینه که علم کامپیوتر چه اسمی رو این میذاره.
اگه قرار باشه هر کسی بنا به سلیقه اش بیاد یه چیزی بگه من میگم اینجافروم نیست و وبلاگ هست!

اتفاقاً نوت بوک من هم همیشه روی میزه...(تا امروز نمیدونستم به جای نوت بوک دسکتاپ به من قالب کردن نامردا!)

در ضمن قرار بود desktop replacement laptop رو کامل توضیح بدید.(به کلمه ی laptop دقت کنید!)

حرف من:
یک سوال دارم:
لپتاب به چی میگن؟

Diego
22-09-2009, 19:57
حرف من:
یک سوال دارم:
لپتاب به چی میگن؟

کامپیوتر شخصی که از نظر ظاهری lid دار باشه و قابل جا به جایی.

ضمناً بیزحمت قبل از فرافکنی سوالات منو جواب بدید.ممنون. اول جواب سوالات من بعد پرسش.

amir200812
22-09-2009, 20:26
کامپیوتر شخصی که از نظر ظاهری lid دار باشه و قابل جا به جایی.

ضمناً بیزحمت قبل از فرافکنی سوالات منو جواب بدید.ممنون. اول جواب سوالات من بعد پرسش.

جالبه!!!

1:عزیز یک خواهش دارم!
برید به این آدرس:

همون آدرس سازنده هست! لطفا بخونید! و به من بگید در یک صفحه معرفی لپتاب! چند بار کلمه لپتاب تکرار شده! خوب بشمارید!

چند بار بود؟؟

وقتی نوشته "The world’s most powerful desktop replacement featuring " و هیچ حرفی از لپتاب بودن نکرده! فقط نوشته جایگزین دسکتاپ! همین!!!!
و باز هم میگم از چیپ و cpu دسکتاپ استفاده کرده! چطوری میگید لپتاب هست!؟

H@mid-Vista
22-09-2009, 21:17
كاربر گرامي amir200812

من ادعايي ندارم اما اينو مطمئن هستم كه درخت هر قدر پر بارتر باشه سرش پايينتره

Diego
22-09-2009, 22:08
جالبه!!!

1:عزیز یک خواهش دارم!
برید به این آدرس:

همون آدرس سازنده هست! لطفا بخونید! و به من بگید در یک صفحه معرفی لپتاب! چند بار کلمه لپتاب تکرار شده! خوب بشمارید!

چند بار بود؟؟

وقتی نوشته "The world’s most powerful desktop replacement featuring " و هیچ حرفی از لپتاب بودن نکرده! فقط نوشته جایگزین دسکتاپ! همین!!!!
و باز هم میگم از چیپ و cpu دسکتاپ استفاده کرده! چطوری میگید لپتاب هست!؟

میبینم که هیچ کدوم از سوالات من رو جواب ندادید!

طبق ادرسی که دادید به عکس زیر توجه کنید لطفاً:

بالای اون عکس چی نوشته؟!
اگه مشکلی در خوندنش دارید واستون میخونم: New NP928 NoteBook !!!!!!!!!!!!! :27:

توصیه میکنمیک بار دیگه سوالاتی رو که در پست های قبلی ازتون پرسیدم رو جواب بدید.
شاید نمیدونید منظورش از notebook چیه؟:27:
-------------------------------------------------
ببینید دوست من!
من نمیخواستم اینقدر پیگیر بحث بشم ولی وقتی پیش میاد که کسی به اشتباه خودش اصرار میورزه و میخواد خودشو با دانش تر از بقیه نشون بده مجبورم که بیام وسط.
الان هم از این همه اصرارت چی گیرت اومد؟اینکه کل تاپیک دارن به حرف های شما میخندن.
شما وقتی که میبینی حرفت درست نبوده خیلی حرفه ای میتونستی بگی : درسته بچه ها...حق با شماست!
کلا اعتراف به اشتباه یه عمل خیلی professional هستش...
متاسفانه الان که نگاه کردم دیدم شما تو اکثر تاپیکهای خرید نوت بوک پستهایی میزنی که کاملا اطلاعات غلطی داره...جالبه که با همه هم درگیر میشی و شدیداً اصرار میکنی که حرف شما درست و حرف بقیه غلط!
نمونه اش تو تاپیکی هستش که لینکشو میذارم:

در ضمن تو اون تاپیک هم یه پست در رابطه با حرف اشتباهتون در رابطه با رم کارت گرافیک گفتم..(همون که گفتید:رم گرافیک لپ تاپ همش از رم سیستم share میشه! و رم اختصاصی کارت همش از رم سیستم هست!)
پیشنهاد میکنم سایر دوستان اون تاپیک رو هم بخونن.
حالا هم اگه باز هم میخواهید بحث کنید جای خود داره...

قرار نیست همه در علم کامپیوتر متخصص بشند.میدونم که شما سعی داری به دیگران کمک کنی.ولی سعی کنید اول وارد این رشته بشید و بعد از اینکه اطلاعاتتون کامل شد برگردید و به سایر دوستان کمک کنید.
با ارزوی موفقیت...

amir200812
22-09-2009, 22:21
میبینم که هیچ کدوم از سوالات من رو جواب ندادید!

طبق ادرسی که دادید به عکس زیر توجه کنید لطفاً:

بالای اون عکس چی نوشته؟!
اگه مشکلی در خوندنش دارید واستون میخونم: New NP928 NoteBook !!!!!!!!!!!!! :27:

توصیه میکنمیک بار دیگه سوالاتی رو که در پست های قبلی ازتون پرسیدم رو جواب بدید.
شاید نمیدونید منظورش از notebook چیه؟:27:
-------------------------------------------------
ببینید دوست من!
من نمیخواستم اینقدر پیگیر بحث بشم ولی وقتی پیش میاد که کسی به اشتباه خودش اصرار میورزه و میخواد خودشو با دانش تر از بقیه نشون بده مجبورم که بیام وسط.
الان هم از این همه اصرارت چی گیرت اومد؟اینکه کل تاپیک دارن به حرف های شما میخندن.
شما وقتی که میبینی حرفت درست نبوده خیلی حرفه ای میتونستی بگی : درسته بچه ها...حق با شماست!
کلا اعتراف به اشتباه یه عمل خیلی professional هستش...
متاسفانه الان که نگاه کردم دیدم شما تو اکثر تاپیکهای خرید نوت بوک پستهایی میزنی که کاملا اطلاعات غلطی داره...جالبه که با همه هم درگیر میشی و شدیداً اصرار میکنی که حرف شما درست و حرف بقیه غلط!
نمونه اش تو تاپیکی هستش که لینکشو میذارم:

در ضمن تو اون تاپیک هم یه پست در رابطه با حرف اشتباهتون در رابطه با رم کارت گرافیک گفتم..(همون که گفتید:رم گرافیک لپ تاپ همش از رم سیستم share میشه! و رم اختصاصی کارت همش از رم سیستم هست!)
پیشنهاد میکنم سایر دوستان اون تاپیک رو هم بخونن.
حالا هم اگه باز هم میخواهید بحث کنید جای خود داره...

قرار نیست همه در علم کامپیوتر متخصص بشند.میدونم که شما سعی داری به دیگران کمک کنی.ولی سعی کنید اول وارد این رشته بشید و بعد از اینکه اطلاعاتتون کامل شد برگردید و به سایر دوستان کمک کنید.
با ارزوی موفقیت...

فکر میکردم شما می گید لپتاپ هست نه نوتبوک! نظرتون عوض شد؟
نگفتی تو صفحه معرفی یک لپتاب چند بار کلمه لپتاب بود؟
در مورد مموری هم توهمون جا یک پست زدم برید بخونید! تمام مواردی که به من توصیه میکنید مخصوصا اینکه "اول وارد رشته بشید" رو به خودتونم توصیه میکنم!

prowler88
22-09-2009, 22:54
ببینید من نمیخوام باعث بالا گرفتن بحث (البته منظورم در راه نادرست هست) بشم. ولی خب امیرجان برای من هم پیش اومده همچین مسائلی. یکی دو بار شد که اطلاعات کافی راجع به چیزی نداشتم دوستان می اومدن راجع بهش صحبت میکردیم من رو حرفم پافشاری میکردم. ولی الان که تعداد پستام زیاد شده دیگه دستم اومده که:
1. هیچ حرفی رو از روی نظر شخصی نزنم و اگه میزنم تاکید کنم که این نظر شخصی منه.
2. همیشه برای حرفم دلیل و مدرک داشته باشم و چیزی که ازش مطمئن نیستم رو تبدیل به واقعیت و یک امر بدیهی نکنم.
3. اگه با کسی اختلاف نظر پیدا کردم سعی کنم حرفش رو موشکافانه بررسی کنم و دلایل و مدارکشو برای اثبات حرفش نگاه کنم تا اگه در موردی اشتباه کردم متوجه اشتباه خودم بشم تا هم بقیه گمراه یا خسته نشن و هم این که به اطلاعات خودم اضافه کرده باشم.
4. اگه اشتباه کردم اشتباه خودمو با جرات تمام اعلام کنم. نه تنها باعث کسر شان نیست, بلکه نشون میده کاملا آدم باز و روشن فکری هستم و اشتباهات خودم رو می پذیرم.

Diego
22-09-2009, 22:59
فکر میکردم شما می گید لپتاپ هست نه نوتبوک! نظرتون عوض شد؟
نگفتی تو صفحه معرفی یک لپتاب چند بار کلمه لپتاب بود؟
در مورد مموری هم توهمون جا یک پست زدم برید بخونید! تمام مواردی که به من توصیه میکنید مخصوصا اینکه "اول وارد رشته بشید" رو به خودتونم توصیه میکنم!

یه خواهش عاجزانه: notebook یعنی چی به نظر شما؟!
گر چه از زیر تمامی سوالات فرار میکنید ولی لطفا به این یکی جواب بده!

در مورد تخصص هم همینکه توی دوتا تاپیک سوتی دادید کافیه!مهم سوتی بود که دادید.

prowler88
22-09-2009, 23:06
دوستان توصیه میکنم به جای این که یه جوری با هم حرف بزنین انگار مناظره ی تلویزیونیه منطقی بحث کنین.

به نظر من در این مورد امیر حرفش کاملا اشتباهه ولی در مورد گرافیک onboard حرفش کاملا درسته. تموم شد رفت. دیگه ادامه ندین بحثو.

amir200812
22-09-2009, 23:20
یه خواهش عاجزانه: notebook یعنی چی به نظر شما؟!
گر چه از زیر تمامی سوالات فرار میکنید ولی لطفا به این یکی جواب بده!

در مورد تخصص هم همینکه توی دوتا تاپیک سوتی دادید کافیه!مهم سوتی بود که دادید.

نوتبوک معنیش اینه که قابل حمل هست! مثل دفتر یاداشت! یا کتاب!
درضمن شما در جایگاهی نیستیدکه تایین کنید کی سوتی داده!
توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!
من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....

Diego
22-09-2009, 23:22
دوستان توصیه میکنم به جای این که یه جوری با هم حرف بزنین انگار مناظره ی تلویزیونیه منطقی بحث کنین.

به نظر من در این مورد امیر حرفش کاملا اشتباهه ولی در مورد گرافیک onboard حرفش کاملا درسته. تموم شد رفت. دیگه ادامه ندین بحثو.
نه prowler جان...بحث ما در اون تاپیک در موردDedicated memory هست.Dedicated مموری share شده نیست و اختصاصیه.ولی ایشون مخالفند.

Diego
22-09-2009, 23:27
نوتبوک معنیش اینه که قابل حمل هست! مثل دفتر یاداشت! یا کتاب!

خب خدا اجرت بده! notebook نوعی از لپ تاپه که کمی سبکتر و ظریفتره و قابلیت جابه جایی راحت تری داره.
حالا وقتی خود شرکتش میاد میگه نوت بوک شما دیگه چه مخالفتی داری؟
laptop که سنگین وزن تر از نوت بوکه!

توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!
:11: :40:

من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....
من به تمامی سوالات شما پاسخ دادم.ولی شما به هیچ کدوم از سوالات قبلی من جواب ندادید.قرار بود یه تعریف دقیق از Desktop replacement laptop به ما بدید!

prowler88
22-09-2009, 23:36
نه prowler جان...بحث ما در اون تاپیک در موردDedicated memory هست.Dedicated مموری share شده نیست و اختصاصیه.ولی ایشون مخالفند.
نه. متوجه هستم. در اون که شکی نیست. ولی صحبت ایشون ظاهرا اینه که این گرافیک onboard اصلا dedicated نداره که بخواد شیر بشه.

خب خدا اجرت بده! notebook نوعی از لپ تاپه که کمی سبکتر و ظریفتره و قابلیت جابه جایی راحت تری داره.

خب این تعریف متاسفانه اشتباهه. notebook همون laptop هست. اسم دیگه شه. اون چیزی که اندازه ش کوچیکه (لپ تاپ های مثلا زیر 13 و 12 اینچ) اصطلاحا بهش netbook میگن.

MasterGeek
22-09-2009, 23:47
من واقعا متعجب شدم از اینکه این بحث اینقدر ادامه پیدا کرده توی همون پست صفحه دو دو تا لینک از ویکپدیا هست که کامل این بحث رو با جزئیات توضیح داده توی همونجا Desktop Replacement به نوعی از لپ تاپها گفته میشه که به خاطر داشتن خاصیت دسکتاپ (من جمله چیپست و سی پی یو ..)‌و در نتیجه بزرگ تر بودن یا bulky و سنگینتر بودن و پر مصرف تر بودن باتری زیادی مصرف میکنه و اغلب باتری هاش بیشتر از ۳ ساعت دووم نمیارن و....
اینا یه سری تعریف استاندارد هست حالا اگه امیر عزیز میگه ««من به فلان جورش نمیگم لپ تاپ...»» این دیگه نظر شخصیه و اینقدر لزومی نداره کش پیدا کنه...
امیرجان درست میگید این خیلی از خواص دسکتاپها رو داره ولی اسم گذاری کلاسهای مختلف کامپیوترها براساس معماریشون نیست مثلا شما ممکنه از پردازنده های PPC توی یه کامپیوتر استفاده کنی که بهش بگن دسکتاپ (مثل نسلهای قبل و حتی فعلی اپل) یا از کلون مادربوردهای دسکتاپ با استفاده از تکنولوژی کلاسترینگ یه سیستم کامپیوتری درست کنی که بهش میگن ابرکامپیوتر کلاستر شده....

ضمنا توی بحث منطقی نباید از تشبیه استفاده بشه این یکی از معمولترین مغلطه هاست که به خاطر ادبیات غنی پارسی در بین ایرانیان بسیار بسیار رواج داره و همون جریان طوطیه هست که میگه: ای کل از چه با کلان آمیختی// تو مگر از شیشه روغن ریختی؟ :دی
بهرحال تاپیک آزاده ولی به نظرم بهتره تاپیک به روال اصلی خودش برگرده...

amir200812
22-09-2009, 23:48

:11: :40:

من به تمامی سوالات شما پاسخ دادم.ولی شما به هیچ کدوم از سوالات قبلی من جواب ندادید.قرار بود یه تعریف دقیق از Desktop replacement laptop به ما بدید!

جددددی؟ عجبببببببببببب؟
چیزی که 5 6 کیلو وزن داره! حدود 6 سانتی متر قطر داره ، میگی سبک و ظریف!؟ پس با ین حساب لپتاپ ها باید بیشتر از 10کیلو وزن و حداقل 10 15 سانتی قطر داشته باشه!؟ تورو خدا پستت رو بخون ببین خندت نمیگیره؟

من با لپتاپ بودنش مخالفم! لپتاب! نقطه مقابل دسکتاپ! یعنی کامپیوتری که روی زانو یا پا قرار میگیره!
نوتبوک کلا کامپیوتری هست که قابل حمل هست! بنظرت چقدر میتونی وزن 6 کیلو با گرمای تولیدی که قطعات ایجاد میکنن که حداقل 250 وات هست رو تحمل کنی؟

معمولا نوتبوک ها لپتاب هم هستند و لپتاب ها نوتبوک هم هستند! ولی نه همیشه! شما توضیح بدید اگه لپتاب هست چرا در سایت سازنده حتی یک بار هم به کلمه لپتاپ اشاره نشده!؟

Diego
22-09-2009, 23:50
نه. متوجه هستم. در اون که شکی نیست. ولی صحبت ایشون ظاهرا اینه که این گرافیک onboard اصلا dedicated نداره که بخواد شیر بشه.

خب این تعریف متاسفانه اشتباهه. notebook همون laptop هست. اسم دیگه شه. اون چیزی که اندازه ش کوچیکه (لپ تاپ های مثلا زیر 13 و 12 اینچ) اصطلاحا بهش netbook میگن.

نه prowler88 جان.منظورم netbook نبود.(مثل eee pc ایسوس).
ولی معمولا اینو شنیدم. :10::46:

prowler88
22-09-2009, 23:50
حرف MasterGeek تایید شد رفت. ویکی پدیا حلال همه ی مشکلاته. هر وقت خواستین راجع به هر چیزی اطلاعات کسب کنین از شیر مرغ تا جون آدمیزاد فقط کافیه تو ویکی سرچش کنین تا هر چی میخواین راجع بهش بدونین بخونین.

ویرایش: همین الان تو wikipedia اینا رو سرچ کنین:

NOTEBOOK
LAPTOP
DESKTOP REPLACEMENT
DEDICATED GRAPHICS CARD
INTEGRATED GRAPHICS CARD
و...

ویرایش 2:

A desktop replacement computer (dtr) is a computer that provides the full capabilities of a desktop computer while remaining mobile. They are often larger, bulkier laptops. Because of their increased size, this class of computer usually includes more powerful components and a larger display than generally used in smaller portable computers and can have a relatively limited battery capacity (or none at all). Some use a limited range of desktop components to provide better performance at the expense of battery life. These are sometimes called desknotes, a portmanteau of the words "desktop" and "notebook," though the term is also applied to desktop replacement computers in general

اگه انگلیسیتون خوب نیست بگین ترجمه کنم.

Diego
22-09-2009, 23:59
جددددی؟ عجبببببببببببب؟
چیزی که 5 6 کیلو وزن داره! حدود 6 سانتی متر قطر داره ، میگی سبک و ظریف!؟ پس با ین حساب لپتاپ ها باید بیشتر از 10کیلو وزن و حداقل 10 15 سانتی قطر داشته باشه!؟ تورو خدا پستت رو بخون ببین خندت نمیگیره؟

من با لپتاپ بودنش مخالفم! لپتاب! نقطه مقابل دسکتاپ! یعنی کامپیوتری که روی زانو یا پا قرار میگیره!
نوتبوک کلا کامپیوتری هست که قابل حمل هست! بنظرت چقدر میتونی وزن 6 کیلو با گرمای تولیدی که قطعات ایجاد میکنن که حداقل 250 وات هست رو تحمل کنی؟

معمولا نوتبوک ها لپتاب هم هستند و لپتاب ها نوتبوک هم هستند! ولی نه همیشه! شما توضیح بدید اگه لپتاب هست چرا در سایت سازنده حتی یک بار هم به کلمه لپتاپ اشاره نشده!؟
الان شما چیو قبول داری بالاخره؟
یه نگاه به لینک بنداز:

اسم لینک چیه؟ به زبون شیرین انگلیسی نوشته: Sager-NP9280-Gaming-Notebook
بحث دیگه هم مونده؟
اینو قبول داری یا نداری؟

بحث با شما کاملا بیفایده است...
گفتنی ها گفته شده.
باقیش به قضاوت خوانندگان این تاپیک.
خدایا خودت همه رو به راه راست هدایت کن!:42:

amir200812
23-09-2009, 00:20
A desktop replacement computer (dtr) is a computer that provides the full capabilities of a desktop computer while remaining mobile. They are often larger, bulkier laptops. Because of their increased size, this class of computer usually includes more powerful components and a larger display than generally used in smaller portable computers and can have a relatively limited battery capacity (or none at all). Some use a limited range of desktop components to provide better performance at the expense of battery life. These are sometimes called desknotes, a portmanteau of the words "desktop" and "notebook," though the term is also applied to desktop replacement computers in general

اگه انگلیسیتون خوب نیست بگین ترجمه کنم.

عزیز خودت این متن رو خوندی؟ معنی شو میدونی؟ کجای این متن گفته لپتاب هست!؟
فقط گفته جایگزین دسکتاب هست و بزرگتر از لپتاب! قطعات قدرتمند داره و ایز اینجور چیزا! ولی نگفته لپتاب هست!

الان شما چیو قبول داری بالاخره؟
یه نگاه به لینک بنداز:

کد:
اسم لینک چیه؟ به زبون شیرین انگلیسی نوشته: Sager-NP9280-Gaming-Notebook
بحث دیگه هم مونده؟
اینو قبول داری یا نداری؟

بحث با شما کاملا بیفایده است...
گفتنی ها گفته شده.
باقیش به قضاوت خوانندگان این تاپیک.
خدایا خودت همه رو به راه راست هدایت کن!:42:
1: من قبلا گفتم م با نوتبوک بودنش مشکلی ندارم! من میگم لپتاب نیست!
2:خدارو شکر خودتونم به زبان شیرین انگلیسی میگید نوتب بوک نه لپتاپ!(خوبه تو متن بالا دیدی نوشته یه چیزی بین نوتبوک و دسکتاب هست! که شده "دسک نوت" !!! اگه حرف شما درست بود و لپتاپ بود باید میشد "دسک لپ" نه "دسک نوت" درسته!؟
لپتاپ و نوتبوک همیشه یکی نیستند! بنظر من هم باقیش باید خواندگان نظر بدن!
شما اول گفتید لپتاب هست در حالی در سایت سازنده هیچ اثری از کلمه لپتاب نبود! بعد خواستید طوری وانمود کنید که من مخالف نوتبوک بودن هستم! بعد یه متن میزاریک برای تایید گفته های خودتون که ظاهرا خودتون اصلا نخوندید چون داره حرف منو تایید میکنه نه حرف شمارو!
شما گفتید نوتبوک ها نوعی لپتاب هستند که سبک تر و ظریفتر هستند! در حالی که این نوتبوک 6 کیلو وزن و 6 سانتی متر قطر داره! پس به گفته شما لپتابها باید بیشتر از 10 کیلو وزن داشته باشن! که این بعدا حرفی در موردش نزدید!جالبه!
وقتی سایت سازنده میگه لپتاب نیست شما میرید از سایتهای دیگه لینک میزارید!؟ البته اونجا میگه نوتبوک هیت نه لپتاب!

شاید راه من کج باشه ولی راه شما به نا کجا آباد میره! پس شما آخرین کسی هستید که میتونید این ارزو رو بکنید!

Diego
23-09-2009, 00:26
عزیز خودت این متن رو خوندی؟ معنی شو میدونی؟ کجای این متن گفته لپتاب هست!؟
فقط گفته جایگزین دسکتاب هست و بزرگتر از لپتاب! قطعات قدرتمند داره و ایز اینجور چیزا! ولی نگفته لپتاب هست!

1: من قبلا گفتم م با نوتبوک بودنش مشکلی ندارم! من میگم لپتاب نیست!
2:خدارو شکر خودتونم به زبان شیرین انگلیسی میگید نوتب بوک نه لپتاپ!(خوبه تو متن بالا دیدی نوشته یه چیزی بین نوتبوک و دسکتاب هست! که شده "دسک نوت" !!! اگه حرف شما درست بود و لپتاپ بود باید میشد "دسک لپ" نه "دسک نوت" درسته!؟
لپتاپ و نوتبوک همیشه یکی نیستند! بنظر من هم باقیش باید خواندگان نظر بدن!
شما اول گفتید لپتاب هست در حالی در سایت سازنده هیچ اثری از کلمه لپتاب نبود! بعد خواستید طوری وانمود کنید که من مخالف نوتبوک بودن هستم! بعد یه متن میزاریک برای تایید گفته های خودتون که ظاهرا خودتون اصلا نخوندید چون داره حرف منو تایید میکنه نه حرف شمارو!
شما گفتید نوتبوک ها نوعی لپتاب هستند که سبک تر و ظریفتر هستند! در حالی که این نوتبوک 6 کیلو وزن و 6 سانتی متر قطر داره! پس به گفته شما لپتابها باید بیشتر از 10 کیلو وزن داشته باشن! که این بعدا حرفی در موردش نزدید!جالبه!
وقتی سایت سازنده میگه لپتاب نیست شما میرید از سایتهای دیگه لینک میزارید!؟ البته اونجا میگه نوتبوک هیت نه لپتاب!

شاید راه من کج باشه ولی راه شما به نا کجا آباد میره! پس شما آخرین کسی هستید که میتونید این ارزو رو بکنید!
به عنوان آخرین سوال:
لطفا نوت بوک و لپ تاپ را معنی کنید.
والسلام.شدیداً منتظریم.
لینک زیر به دردت میخوره:

ولی مطمئن هستم که سوال منو جواب نمیدی.باز میای بحث رو عوض میکنی.

amir200812
23-09-2009, 00:39
به عنوان آخرین سوال:
والسلام.شدیداً منتظریم.
لینک زیر به دردت میخوره:

ولی مطمئن هستم که سوال منو جواب نمیدی.باز میای بحث رو عوض میکنی.
این جمله رو تو همون لینک نوشته:
Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap
نوشته کامپیوتر قابل حملی که به اندازهای کوچیک اشه کهبرای استفاده روی پا یا زانو هست!
فکر نکنم دستگاهی با وزن 6 کیلو با این ابعاد این خاصیت رو داشته باشه!
و نوشته که لپتاب(ترکی معنیش واضح تر هست! دیزاوستو(روی زانو)) معمولا از نوتبوک سبکتر هست! برخلاف ادعای شما!

prowler88
23-09-2009, 00:40
آقا نیازی نیست کسی نوت بوک و لپ تاپ رو معنی کنه. اینجا که تاپیک ادبیات انگلیسی نیست! ولی خب قضیه اینجاست که شما هنوز ابتدایی ترین تعاریف رو بلد نیستین اون وقت میاین راجع به مسائل تخصصی اظهار نظر میکنین.
اصلا مثل این که هیچ کس به پست من توجه نکرد. من گفته بودم برین سایت ویکی پدیا سرچ کنین LAPTOP
بعد از این که سرچ کردین و نتیجه رو مشاهده کردین سرچ کنین NOTEBOOK COMPUTER
نتیجه رو تو همین تاپیک گزارش کنین. طوری وانمود نکنین انگار این پستو ندیدین.
ضمنا امیرجان خدمت شما که میگی من اون مطلبو نخوندم باید عرض کنم که این شما هستی که خوب نخوندیش. نوشته They are often larger, bulkier laptops
من که گفتم اگه انگلیسیت خوب نیست ترجمه کنم. خوب همون موقع میگفتی. ترجمه ش میشه: آنها اغلب لپ تاپ های بزرگتر و حجیم تر هستند.
ولی شما داری میگی گفته آنها اغلب از لپ تاپ ها بزرگتر و حجیم تر هستند.

از قدیم گفتن: نرود میخ آهنی در سنگ

من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم. هر چقدر تلاش کردم شما رو متوجه اشتباهتون کنم نتونستم.

Diego
23-09-2009, 00:58
این جمله رو تو همون لینک نوشته:
Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap
نوشته کامپیوتر قابل حملی که به اندازهای کوچیک اشه کهبرای استفاده روی پا یا زانو هست!
فکر نکنم دستگاهی با وزن 6 کیلو با این ابعاد این خاصیت رو داشته باشه!
و نوشته که لپتاب(ترکی معنیش واضح تر هست! دیزاوستو(روی زانو)) معمولا از نوتبوک سبکتر هست! برخلاف ادعای شما!

دقیقا اون جمله رو که گفته لپ تاپ از نوت بوک سبکتر هست رو با ذکر منبع بذار اینجا.بحث داره جالب میشه.خیلی داره جالب میشه.
Laptop computers are somewhat larger than notebooks

A standard notebook has the following features:
Ultralight. Less weight is better.

amir200812
23-09-2009, 01:10
دقیقا اون جمله رو که گفته لپ تاپ از نوت بوک سبکتر هست رو با ذکر منبع بذار اینجا.بحث داره جالب میشه.خیلی داره جالب میشه.
Laptop computers are somewhat larger than notebooks

A standard notebook has the following features:
Ultralight. Less weight is better.

Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap.
Notebook: A light, portable computer that is generally thinner than a laptop.

لپتاب برای استفاده تو بغل یا روی پا هست!
نوتبوک معمولا بزرگتر از لپتاب هستند!

درضمن همون جایی که حرفهای شمارو نوشته، همچنین نوشته نوتبوک ها lcd با سایزهای 12 تا 14 اینچ دارن! جالبه پس سایت سازنده اشتباه کرده گفته نوتبوک هست چون ال سی دیش بزرگتر هست! پس زیاد روی اون سایتی که اطلاعاتشو مینویسی حساب نکن!

BursT
23-09-2009, 03:55
چه بحث جالبی شده:27:
امیر خان برادر خوبم.این پست شماست:

این مدل :
اینجا شما گفتی این مدل یه دسکتاپ هست.
توی سایت سازنده گفته شده این یه نوتبوکه
از انجایی که نوت بوک و دسکتاپ یکی نیست پس این اولین اشتباه شما توی این تاپیکه.(نیاز نیست که اثبات کنم که دسکتاپ با نوت بوک فرق می کنه که؟)
دومین اشتباهت هم در مورد طرز نوشتن لپ تاپ هست که شما بهش میگی لپ تاب.

این 2 تا اشتباه رو من در خلال صحبتتون پیدا کردم گفتم خدمتتون عرض کنم

BursT
23-09-2009, 04:50
شرمنده دوبار فرستاده شد.لطف کنید پاک کنید این پست رو

amir200812
23-09-2009, 08:39
چه بحث جالبی شده:27:
امیر خان برادر خوبم.این پست شماست:

اینجا شما گفتی این مدل یه دسکتاپ هست.
توی سایت سازنده گفته شده این یه نوتبوکه
از انجایی که نوت بوک و دسکتاپ یکی نیست پس این اولین اشتباه شما توی این تاپیکه.(نیاز نیست که اثبات کنم که دسکتاپ با نوت بوک فرق می کنه که؟)
دومین اشتباهت هم در مورد طرز نوشتن لپ تاپ هست که شما بهش میگی لپ تاب.

این 2 تا اشتباه رو من در خلال صحبتتون پیدا کردم گفتم خدمتتون عرض کنم

عزیز اوم متن رو خوندی؟
اگه بخونی همونجا نوشته که اینا بین دسکتاپ و نوتبوک هست که بعضی وقتها میگن"دسک نوت" خوب؟ ببینین دسکتاپ و نوتبوک نقطه مقابل هم نیستند! مقابل دسکتاپ ،لپتاپ هست! این دوستمون میگه این مدل لپتاپ هست! در حالی که در سایت سازنده هیچ اشارهای به لپتاب نشده! فقط نشوته نوتبوک!

Diego
23-09-2009, 09:49
Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap.

لپتاب برای استفاده تو بغل یا روی پا هست!
نوتبوک معمولا بزرگتر از لپتاب هستند!

درضمن همون جایی که حرفهای شمارو نوشته، همچنین نوشته نوتبوک ها lcd با سایزهای 12 تا 14 اینچ دارن! جالبه پس سایت سازنده اشتباه کرده گفته نوتبوک هست چون ال سی دیش بزرگتر هست! پس زیاد روی اون سایتی که اطلاعاتشو مینویسی حساب نکن!
I got you
خب..پس بالاخره فهمیدیم مشکل شما چیه دوست من.مشکل زبان انگلیسی داری....

نوت بوک:یک کامپیوتر سبک وزن و قابل حمل که به طور کلی نازک تر از لپ تاپ هستش.

thinner = نازکتر
Light= سبک وزن

مشکلت حل شد؟
میدونم باز میای پست میدی و حر چی به دهنت میاد بار ما میکنی.
جالبه تو تاپیک دیگه میگه: ترکی باید بگم تا حالیت بشه؟ ضریب هوشی شما چنده؟من میخوام حالیت کنم ولی حالیت نمیشه!
فکر کنم معلومه ضریب هوشی کی الان چنده!:27:

amir200812
23-09-2009, 10:16

شما میگید نوتبوک سبکتر از لپتاپ هست!
این یعنی لپتاپ سنگینتر هست!

اگه یک دستگاهی رو نوتبوک در نظر بگیریم (بنا به گفته سایت سازنده) که وزن 6 کیلویی داره و با ابعاد بزرگ! پس لپتاپها باید وزنشون چقدر باشه؟20 کیلو؟
شما منابعی که معرفی میکنید خودشون تو نوتبوک بودن این مدل هم شک ایجاد میکنه! منبعی که شما معرفی کردید گفته نوتبوکها lcd بین 12تا 14 اینچ دارن! در حالی که مال این مدل خیلی بزرگتر هست! با این حساب نوتیوک هم نیست به گفته شما!!!؟؟؟ شما فقط سعی دارید شلوغش کنید تا فکر کنید حرفتون راست هست!

یک بار دیگه میگم!

نوت بوک:یک کامپیوتر سبک وزن و قابل حمل که به طور کلی نازک تر از لپ تاپ هستش.
1:شما میگید لپتاب سنگینتر از نوتبوک هست! نوتبوک ظریفتر از لپتاپ هست! و اگه مدلی که 6 کیلو وزن و 6 7 سانتی متر ضخامت داره رو نوتبوک در نظر بگیریم(سایت سازنده نوتبوک معرفی کرده) لپتاپ هاباید خیلی غولپیکر باشن! در حالی که نیستند!
2:شما اول اسرار داشتید که این مدل لپتاپ هست! و حالا میگید نوتبوک! با نوتبوک بودن مشکلی نیست! سایت سازنده هم اینو میگه که نوتبوک هست! ولی تو سایت سازنده هیچ اشارهای به لپتاپ نشده! حتی کلمه لپتاپ هم ننوشته! حتی یک بار!
3:از منبعی استفده میکنید که در ادامه متن خود نوتبوک بودن این مدل هم زیر سوال برده! این منبع معتبر میتونه باشه؟
4:اسم دیگه این مدل ها "دسک نوت" هست! (تو متن خودتون نوشته) میشه بگید چرا اسم مخلوطی از دسکتاپ و نوتبوک انتخاب شده! و از لپتاپ استفاده نشده؟

شما دارید سر چیزی بحث می کنید که خودتونم میدونید اشتباه هست! ولی نمیتونید قبول کنید!

REGISTERED USER
23-09-2009, 11:10
آقا من هی میخوام وارد بحث بشم می بینم خطرناکه حسن ... :دی

تا حالا به دقت کرده اید HP به بزرگترین کامپیوتر همراهش هم میگه : notebook Pc ؟ :دی

این لفظ نوت بوک و لپ تاپ از بین رفته خیلی وقته !

الان نت بوک netbook به لپ تاپ های فسقلی میگن و به بالای 12 اینچ تا 22 اینچش میگن نوت بوک یا لپ تاپ (notebook - laptop)

:دی

Diego
23-09-2009, 12:44

تا حالا به دقت کرده اید HP به بزرگترین کامپیوتر همراهش هم میگه : notebook Pc ؟ :دی

الان نت بوک netbook به لپ تاپ های فسقلی میگن و به بالای 12 اینچ تا 22 اینچش میگن نوت بوک یا لپ تاپ (notebook - laptop)

این روحیه ی ضریف تو آخرش منو میکشه!:1:
بابا ما دو روزه که منتظرتیم!:34:

MasterGeek
23-09-2009, 13:10

کاملا درسته notbook و laptop یه عنوان کلیه و تعریف استانداردی نیست کلا به ۱۰ اینچ ها و پائینتر Netbook میگن به ۱۱-۱۲ اینچ ها هم Ultra Portable به ۱۳-۱۴ اینچ هم Thin & Light به ۱۵-۱۶ اینچ mainstream و به بالای ۱۷ اینچ هم Desktop Replacement میگن همه شون هم notbook یا laptop هستند.
(این تقسیم بندی رو توی notbookreview دیدم توی فورامش...)
حالا بیخیال!
چه میکنه این لپ تاپ! :دی

prowler88
23-09-2009, 17:35

:42: خدایا شکرت

رجیستر عزیز خیلی ببخشید اینجوری میگم. ولی می مردی یه ذره زودتر پست میدادی که من اینقدر حرض نخورم اینجا؟ :19: والا همه ی موهام سفید شد از دیشب تا حالا.
بی شوخی میگم این بحثی که تو این تاپیک شد خنده دارترین بحثی بود که تو تمام این مدتی که تو p30 هستم دیدم. دو نفر که هر دو اشتباه میکنن سعی میکنن حرف همدیگه رو به زور به هم تحمیل کنن.

alireza20
23-09-2009, 19:07
سلام،ببخشيدچندروزنبودم...
من اصلا ازبرند hpمتنفرم...کارم نرم افزاراي گرافيکي وويرايش ويدئو وبازى ونرم افزارهاى مهندسى الکترونيک وديگه هرچي فکربکنين...فقط ميخوام تو محل محل کار وخونه ازش استفاده کنم...جايى نميبرم باخودم...
يه لبتاب سونى ديدم توسايتش بدنبود مشخصاتش اين جوري بود:
cpu:2.8core
cach:6mb
ram:6gb
hdd:1tb
gpu:1g
monitor:18.4
به نظرتون خوبه؟توايران هست؟اون اسوز ماموته خوبه؟ميوتنم بگم ازخارج بيارن ولى ترجيح ميدم از ايران بخرم اگه نشد سفارش ميدم...

amir200812
23-09-2009, 19:14
سلام،ببخشيدچندروزنبودم...
من اصلا ازبرند hpمتنفرم...کارم نرم افزاراي گرافيکي وويرايش ويدئو وبازى ونرم افزارهاى مهندسى الکترونيک وديگه هرچي فکربکنين...فقط ميخوام تو محل محل کار وخونه ازش استفاده کنم...جايى نميبرم باخودم...
يه لبتاب سونى ديدم توسايتش بدنبود مشخصاتش اين جوري بود:
cpu:2.8core
cach:6mb
ram:6gb
hdd:1tb
gpu:1g
monitor:18.4
به نظرتون خوبه؟توايران هست؟اون اسوز ماموته خوبه؟ميوتنم بگم ازخارج بيارن ولى ترجيح ميدم از ايران بخرم اگه نشد سفارش ميدم...

از اونجا که 18 اینچ هست فکر کنم از سری aw باشه!
این سری کلا خیلی خوب هستند و ایراداشون ابعاد بزرگ/نسبت سنگین بودن/ و قیمت! البته بنظر من نسبت به امکاناتش قیمتش مناسب هست!

شما مدل دقیق بدید تا بهتر بشه برسی کرد! درضمن LCD این سری تا جایی که من میدونم فول اچ دی هستند!

m_s_r_08
23-09-2009, 19:15
از اونجا که 18 اینچ هست فکر کنم از سری aw باشه!
این سری کلا خیلی خوب هستند و ایراداشون ابعاد بزرگ/نسبت سنگین بودن/ و قیمت! البته بنظر من نسبت به امکاناتش قیمتش مناسب هست!

شما مدل دقیق بدید تا بهتر بشه برسی کرد! درضمن LCD این سری تا جایی که من میدونم فول اچ دی هستند!
منم با شما موافقم

Diego
23-09-2009, 20:41
:42: خدایا شکرت

رجیستر عزیز خیلی ببخشید اینجوری میگم. ولی می مردی یه ذره زودتر پست میدادی که من اینقدر حرض نخورم اینجا؟ :19: والا همه ی موهام سفید شد از دیشب تا حالا.
بی شوخی میگم این بحثی که تو این تاپیک شد خنده دارترین بحثی بود که تو تمام این مدتی که تو p30 هستم دیدم. دو نفر که هر دو اشتباه میکنن سعی میکنن حرف همدیگه رو به زور به هم تحمیل کنن.

بابا دیگه در محضر استاد Registered user ( :3: ) و ازین حرفا!؟:15:

alireza20
24-09-2009, 12:01
راستش سنگين و بزرگ بودن مهم نيست،چون تومحل کاروخونه استفاده ميکنم،بقيشم توماشينه!!!
اين مدل چه طوره:؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه عيب بزرگ داره گرافيکش 512ست،اين همون مدليه که بالا گفتم

alireza20
24-09-2009, 16:00
دوستان اين مدل توايران پيداميشه؟يابايدواردکنم؟!

alireza20
25-09-2009, 09:48
آقايون نميخوان جواب ماروبدن؟!

prowler88
25-09-2009, 10:23
به نظر من اگه میخوای از ایران بگیری بهترین مدلی که هست تو ایران Dell Precision هست. قیمتش هم 4 تومنه حدودا. همچنین اگه IBM Thinkpad W700 باشه اونم فوق العاده س. و همینطور Dell XPS M1730. از نظر باتری Precision از همه قوی تره بین 2 تا 5 ساعت جواب میده. از نظر LCD هم XPS عالیه.
ولی اگه از خارج میخوای بگی بیارن از ASUS چند مدل هست که خیلی خوبه (به خصوص از نظر گرافیک) و همینطور Alienware M17x خیلی قویه. SAGER هم من جدیدا اسمشو زیاد میشنوم کانفیگ بسیار بالایی داره.

amir200812
25-09-2009, 11:29
راستش سنگين و بزرگ بودن مهم نيست،چون تومحل کاروخونه استفاده ميکنم،بقيشم توماشينه!!!
اين مدل چه طوره:؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه عيب بزرگ داره گرافيکش 512ست،اين همون مدليه که بالا گفتم

داشتم قطعاتش رو نگاه میکردم گرافیک رو که دیدم شوکه شدم! بنظر من ضعیف هست!
درضمن مهم 512 بودنش نیست! مهم نوع مموری /سرعت مموری و مدل گرافیک هست! اگه ati 4650 با مموری 512 بود خیلی بهتر عمل میکرد!
اگه برای گیم بخوای این بدردت نمی خوره!

بنظر من هم ایسوس تو بازی و گیم خیلی قوی هست!(البته مدل های مخصوص گیم رو میگم)

اگه از خارج بخری خیلی ارزون تر از اینجا میتونی بخری! کمی گرونتر از قیمت لپتاپ معمولی میتونی یک لپتاپ مخصوص گیم خرید!

alireza20
25-09-2009, 16:08
ممنون،ميشه مشخصات يکى از اين اسوس هاروبذارى؟
اون سونيه چه طوربود؟به جزءگرافيکش!!!

prowler88
25-09-2009, 21:12
ممنون،ميشه مشخصات يکى از اين اسوس هاروبذارى؟
اون سونيه چه طوربود؟به جزءگرافيکش!!!
برو تو این لینک تو قسمت specification مشخصاتو نوشته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم 15 اینچش:

اینم یه مدل دیگه:

alireza20
30-09-2009, 22:35
تصميموگرفتم ميخوام همون سونى aw روبگيرم،حالاتوايران پيداميشه يابايدواردبشه؟
اگه ايران نيست دبى پيداميشه؟

prowler88
30-09-2009, 22:49
تصميموگرفتم ميخوام همون سونى aw روبگيرم،حالاتوايران پيداميشه يابايدواردبشه؟
اگه ايران نيست دبى پيداميشه؟
AW???
بابا AW هم شد لپ تاپ آخه؟ تو ایران که پیدا میشه ولی همچین قوی نیست.