ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد باز کردن مغازه تایپ و تکثیر(خدمات کامپیوتری)

hosseingrami
21-09-2009, 00:29
سلام دوستان خسته نباشید من در مورد یه کاری میخوام با شما مشورت کنم راستش لازمه قبلش یه کم وصف حالم رو بیان کنم و بعد به موضوع بپردازم!:19:

من جوانی 18 ساله هستم که الانم از درسم یه مدت عقب موندم و تقریبا علافم چون هی تجدید میشم و هم کار گیرم نمیکنه(درست و حسابی)!:41:

خلاصه تا به اکنون خیلی فکر کردم و الانم از یکی از دوستان یه مغازه 12 متری جور کردم و میخوام اگه بشه توش یه خدمات کامپیوتری بزم ولی چند تا مشکل هم دارم!:10:

1.راستش من در ضمینه رایانه تقریبا حرفه ای هستم حداقلش نسبت به اطرافیانم ولی متسفانه مدرکی ندارم(نمیشه از طریق مدرک یکی دیگه جواز رو گرفت و خودم مشغول به کار بشم؟):46:

2.مشکل پول دارم! میخواستم بدونم حداقل چه قدر پول نیاز دارم تا بتونم حداقل دست دو خوب کلیه قطعات لازم رو بگیرم!(اگه میشه کلیه قطعات رو با ذکر نام و ذکر قیمت نو بگید! خواهش میکنم).
چون میشکل پول دارم راهی سراغ دارید تا بشه این پول رو جور کرد؟مثلا برم فنی حرفه ای رشته هایی مثل تراشکاری و وامش رو بگیرم ولی در این راه صرف کنم؟ اصلا برا خدمات وام میدن؟ اگه میشه در این مساله که چه جوری پولم جور کنم کمک کنید!:20:

3.چون من سرمایه ای ندارم خیلی از این کار میترسم که تو این کار شکست بخورم و اگه خدایی نکرده شکست بخورم بیچاره ام چون از این که بدونم عقب تر میفتم و هم پول جور شده حدر میره و هم حوصله سرزنش اطرافیانم رو ندارم چون خودتونم میدونین که چه قدر مانع برا کار ما جون هاست!:18:

4.و در آخر هم یک خواهش جدی دارم: میخوام جیک و پوک این کار رو برام بگید و این که کلا میتونم اونجا چه کار کنم تا درامدمم خوبی داشته باشم!(مثلا کارای فرعی؟ مثل آهنگ ریزی موبایل؟! :40:

5. راستی کیله مراحل اداری این کار از شروع تا ثبت و قانونی شدن رو برام توضیح بدین!:31:

ببخشید این قدر مطالب زیاد شده خواهش میکنم به همشون جواب بدین که خیلی کارم لنگه!
یا علی!
با عرض تشگر و معزرت!
:11::40::31:

hosseingrami
21-09-2009, 00:31
ببخشید نمیدونستم کجا باید پست بدم ولی شما رو به خدا همین جا جواب من رو بدین!

ata.royalfalcon
21-09-2009, 06:38
پيشنهادم اين است كه تحت هر شرايطي درسهاتو ادامه بدي تا لااقل مدركي داشته باشي چون تو اين دوره زمونه هركي مدركي نداشته باشه كلاهش پس معركه است و مدركي تحصيلي نداشته باشي هزارتا بدبختي داري ليسانسه بيكار بهتر از بيسواد است
مدرك نداشته باشي آبدارچي هم نميتوني بشي (پايينتر از ليسانس بيسواد محسوب ميشه)
من ليسانس حسابداري دارم و ناشنوا هستم و معافيت سربازي گرفتم ولي كار دولتي دارم و شكر خدا راضي هستم
تاكيدم اينه كه درسهاتو ادامه بدي داري بيخودي تنبلي ميكني
ناراحت نشو توكل به خدا

hosseingrami
21-09-2009, 11:50
نوکرتم به خدا!
قول دادم و میدم که درسا رو هم بخونم ولی در مورد مطالب بالا کمک خواستم!
یعنی فعلا تا دی بیکارم و میخوام این مغازه رو دست و پا کنم!
ممنون!

hosseingrami
22-09-2009, 00:41
خواهش میکنم من رو کمک کنین!
تا ثواب هم کنین و من جون هم به فیض های کار + زندگی + درس + دین برسم!

mohammad66
22-09-2009, 02:35
درس+مغازه داری امکانش نیست
یعنی کارت نمی گیره
مغازه اگه می زنی باید بهش بچسبی . این زمونه کاسبی نون درست حسابی نداره

کارمندی با حقوق خوب+مزایا خیلی بهتره

این را میگم چون قبلا تجربه کردم

hosseingrami
22-09-2009, 11:26
درس+مغازه داری امکانش نیست
یعنی کارت نمی گیره
مغازه اگه می زنی باید بهش بچسبی . این زمونه کاسبی نون درست حسابی نداره

کارمندی با حقوق خوب+مزایا خیلی بهتره

این را میگم چون قبلا تجربه کردم

ببخشید حرف شما رو قبول دارم ولی خیلی از کسا رو دیدم که درسشون رو هم خوندن و هم این کارا رو هم کردند!
من میگم جون تا دی بیکارم و عقبم هستم این مغازه رو باز کنم و مواقع بیکاری درسامو هم بخونم نشد آخر شب نشد بعد از نماز صبح خلاصه یه جوری سخت میشه ولی اذیت میشه آدم!
اگه هم مدرک گرفتم و یه کار کارمندی گیرم کرد مغازه رئو یا میفروشم یا یه شاگرد میارم توش تا همه کاراشو بکنه یه حقوقی هم بهش میدم!
اینا شدنی نیست؟!
:11::40:

Diego
22-09-2009, 12:23
دوست عزیز....تایپ و تکثیر و خدمات کامیوتری دو کار کاملا جدا هستند که متاسفانه امروزه اینگونه مد شده که هر تایپ و تکثیری خدمات کامپیوتری هم انجام میده که رو کیفیت کار خیلی تاثیر میذاره.
نکته دوم هم اینه که این کار خیلی کلیشه ای شده...درست مثل فست فود.خ0 4

hosseingrami
22-09-2009, 16:40
دوست عزیز....تایپ و تکثیر و خدمات کامیوتری دو کار کاملا جدا هستند که متاسفانه امروزه اینگونه مد شده که هر تایپ و تکثیری خدمات کامپیوتری هم انجام میده که رو کیفیت کار خیلی تاثیر میذاره.
نکته دوم هم اینه که این کار خیلی کلیشه ای شده...درست مثل فست فود.خ0 4

سلام اینا رو کمه میدونم دیگه به قول معروف باید طبیعی باشی دیگه!
حالا در مورد مطالبی که گفتم کمک کن!
اینا رو میدونم!
ممنون!
:11:

mf.designing
22-09-2009, 16:57
به ترتیب جواب میدم :

1- اگه علمش رو دارید و مدرک ندارید ، میتونید به سازمان فنی و حرفه ای مراجعه کنید و در ارض 3 ماه مدرک معتبر فنی بگیرید که میتونید باهاش هم مجوز بگیریر و هم وام خود اشتغالی...

2-مشکل پول با وامی که گفتم حل میشه . برای شروع کار یه 2-3 میلیونی لازمه ، البته به محل که میخوای مغازه بگیری هم ربط داره !

3- خوب ریسک داره ... میدونی که از این شغل زیاد و ... پس برای اطمینان ز این باید ائی رو برا زدن شروع کار انتخاب کنی که همیشه این خدمات لازمه ، مثلا نزدیک یا داخل دانشگاه !!

4- کارای فرعی :دی بابا یدفعه آهنگ غیر مجاز واسه مردم میزنی و ... میان جمت میکن ها :دی اینا نباید باشه ، اگرم بود باید سایلنت باشه ! ....

5- اول کارش ، داشتن مدرک هست !! پس پیش به سوی سازمان فنی و حرفه ای :دی

hosseingrami
23-09-2009, 10:50
به ترتیب جواب میدم :

1- اگه علمش رو دارید و مدرک ندارید ، میتونید به سازمان فنی و حرفه ای مراجعه کنید و در ارض 3 ماه مدرک معتبر فنی بگیرید که میتونید باهاش هم مجوز بگیریر و هم وام خود اشتغالی...

2-مشکل پول با وامی که گفتم حل میشه . برای شروع کار یه 2-3 میلیونی لازمه ، البته به محل که میخوای مغازه بگیری هم ربط داره !

3- خوب ریسک داره ... میدونی که از این شغل زیاد و ... پس برای اطمینان ز این باید ائی رو برا زدن شروع کار انتخاب کنی که همیشه این خدمات لازمه ، مثلا نزدیک یا داخل دانشگاه !!

4- کارای فرعی :دی بابا یدفعه آهنگ غیر مجاز واسه مردم میزنی و ... میان جمت میکن ها :دی اینا نباید باشه ، اگرم بود باید سایلنت باشه ! ....

5- اول کارش ، داشتن مدرک هست !! پس پیش به سوی سازمان فنی و حرفه ای :دی

سلام ممنون جواب دادید!
1.
آره علمشو دارم!
چه قدر پول میخواد؟ به چه مدارکی احتیاج داره؟ چند دوره ه هست؟

2..وامش چه قدره با چند درصد سود و کارمزد؟برجی چه قدر باید داد؟
2 یا 3 میلیون چه وسایلی میشه گرفت؟

3.جای بدی نیست تقریبا نزدیک به 2 مدرسه هست البته دور حسابمیشه ولی ما نزدیک ترینیم!
در کل از اون نظر متوسط هست هم خوبه هم بده جاش!

4.نه منظورم کارای موبایل و .... یود!میتونم باکسم بیارم؟!
راستی اگه تابلوش رو کنم خدمات کامپیوتر و موبایل تختش میکنن؟!
برا موبایلم باید جدا مجوز بگیرم؟

5.بعد از مدرک چه کار کنم؟مراحلش رو بگو؟
در مورد خدمات کامپیوتر و موبایل چی؟!

hosseingrami
25-09-2009, 23:19
چی شد خوب!
ادامه بدین خواهش میکنم ازتون!

hosseingrami
27-09-2009, 13:33
سلام ممنون جواب دادید!
1.
آره علمشو دارم!
چه قدر پول میخواد؟ به چه مدارکی احتیاج داره؟ چند دوره ه هست؟

2..وامش چه قدره با چند درصد سود و کارمزد؟برجی چه قدر باید داد؟
2 یا 3 میلیون چه وسایلی میشه گرفت؟

3.جای بدی نیست تقریبا نزدیک به 2 مدرسه هست البته دور حسابمیشه ولی ما نزدیک ترینیم!
در کل از اون نظر متوسط هست هم خوبه هم بده جاش!

4.نه منظورم کارای موبایل و .... یود!میتونم باکسم بیارم؟!
راستی اگه تابلوش رو کنم خدمات کامپیوتر و موبایل تختش میکنن؟!
برا موبایلم باید جدا مجوز بگیرم؟

5.بعد از مدرک چه کار کنم؟مراحلش رو بگو؟
در مورد خدمات کامپیوتر و موبایل چی؟!

خوب خواهش ميكنم بحث رو ادامه بدين!
بقيه هم نظراتشون ور بگين!

hosseingrami
03-10-2009, 16:08
سلام به همه دوستان چرا اینجا این قدر سوت و کور شده؟
با این اوضاعی که من دیدم و تحقیق کردم هم اوضاع جواز خدمات و یا موبایل جالب نیست!
به نظر شما چه جوازی میشه گرفت که به هم کامپیوتر و هم موبایل ربط داشته باشه یعنی توش این کارو رو هم بکنی ولی جوازش خدمات نباشه؟!
یکی از دوستان گفت جواز برا محصولات فرهنگی بگیر؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مغازه ای بدون جواز کار کنه چه مشکلاتی خواهد داشت؟!
:40:

hosseingrami
08-10-2009, 12:09
سلام به همه دوستان چرا اینجا این قدر سوت و کور شده؟
با این اوضاعی که من دیدم و تحقیق کردم هم اوضاع جواز خدمات و یا موبایل جالب نیست!
به نظر شما چه جوازی میشه گرفت که به هم کامپیوتر و هم موبایل ربط داشته باشه یعنی توش این کارو رو هم بکنی ولی جوازش خدمات نباشه؟!
یکی از دوستان گفت جواز برا محصولات فرهنگی بگیر؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه مغازه ای بدون جواز کار کنه چه مشکلاتی خواهد داشت؟!
:40:

نبود!
:10:

mr-secret
08-10-2009, 12:47
سلام دوست عزیز
من درست وضعیت شمارو دارم ولی اولین تصمیمی که من گرفتم اینکه برم کارت پایان خدمتمو بگیرم که مشکلی نداشته باشم که الان تو هفتمین ماه خدمتم تازه یه بار رفتم حفاظت واسه یه کاری مجوز بگیرم ازم پایان خدمت و زن میخواستن D: یعنی میگفتم باید متاهل باشی!
بعد برم یکمه درسمو ادامه بدم حد اقل یه فوق دیپلمی بگیرم
فوق دیپلم گرفتن فقط برای اینه که بگن اره یکم درس خونده وگر نه من دنبال مدارک بین المللی مثل a+ , mcse خواهم رفت
بعد میرم دنبال کارهای مغازه و وام و کارهای دیگه ش
بهترین راهای جذب مشتری وسع تر کردن کارهای خدماتی و کمی ارزان کاری بهترین راهشه و خوش اخلاقی