مشاهده نسخه کامل
: سریال دلنوازان
من که میگم
یلدا پدرش ( سیروس ) رو کشته واسه همین نمیخواد منصور دستگیر شه و ...
جهان هم زنده ست و منصور جایی قایمش کرده
ای کلک از کجا فهمیدی یلدا پدرشو کشته :18:
همونی که شد
دقیقا یلدا شد فردین
منصور ، آدم بد قصه هم دستگیر شد
pcforlife
14-11-2009, 21:31
من که میگم
یلدا پدرش ( سیروس ) رو کشته واسه همین نمیخواد منصور دستگیر شه و ...
جهان هم زنده ست و منصور جایی قایمش کرده
ماشاءالله پیش بینی!!!
اولی که درست بود!!
دومی هم حتما درسته دیگه!!!:31:
ولی به نظرم این قسمت ضرب آهنگ فیلم خوب بود... فکر کنم اگه باز هم منصور در می رفت ملت کلا کفری میشدن!!:21:
این روش منصور که شماره حساب بده و پول بدن واقعا مسخره بود!!!:2: نویسنده یه خورده فیلم تو ژانر آدم ربایی ندیده!!!:27:
خیلی جالبه ... یلدا با چوب زد به کله ی منصور بعد اسلحه افتاد از دست منصور ...
ولی من نمیدونم چه جوری اسلحه رفت دست ستایش ...
اون که کوره هیچ چی نمیبینه :39:
pcforlife
14-11-2009, 21:36
ولی من نمیدونم چه جوری اسلحه رفت دست ستایش ...
کاره خدا بوده!!:27:
باید ببینیم تکلیف این جهان چی میشه!! خوبه یا بد!!:31:
ضمنا عکس العمل و منت کشی بهزاد هم مونده!!!:27:
ولی خودمونیمووووووووووو ...
ما هم فقط بلدیم بیایم تو این تاپیک سوتی های این فیلما رو بگیریم :31:
muhandes
14-11-2009, 21:42
حالا یلدا اعدام میشه؟:D
اگه هم نشه حتما بهزاد میگه منتظرت می مونم تا ازاد شی بچه مونم سالم به دنیا بیاد:D
ho0rezam
14-11-2009, 21:46
باباهه زندست...مگه وسطایه فیلم رده سیروس رو نگرفته بودن؟؟؟من که میگم زندست باباهه
اینم میشه جزو خود شیرینی هایه یلدا :دی
muhandes
14-11-2009, 21:58
وا
یعنی منصور به یلدا دروغ گفته؟
چون در ازای لو ندادنش حتما ازش پول میخواسته
خدا کنه زنده باشه!:دی
ایشالا این 2 تا جوونم بهم میرسن دوباره:دی
mehdi_vsgh
14-11-2009, 22:12
اگه هم نشه حتما بهزاد میگه منتظرت می مونم تا ازاد شی بچه مونم سالم به دنیا بیاد:D
یلدا پدرشو نکشته
خود منصور اینکارو کرده یه جورایی اتفاق افتاده لحظه قتل که به گردن یلدا افتاده منصور هم از این قضیه استفاده کرده و از یلدا داره استفاده میکنه ......
جهان هم که قطعا زندس شک نکنید....
mahsa1469
14-11-2009, 22:15
اگه جهان زنده است پس خون روی شیشه ی ماشین چی بود؟؟
باباهه زندست...مگه وسطایه فیلم رده سیروس رو نگرفته بودن؟؟؟من که میگم زندست باباهه
اینم میشه جزو خود شیرینی هایه یلدا :دی
کی ردش رو زده بود؟؟؟
mani_2004_2006
14-11-2009, 22:55
:دی دیدین پیش بینی اولیم درست از آب در اومد !!
پیش بینی دوم هم ایشاالله درسته و آقا جهان :دی زنده ست
Mahdi.p30
14-11-2009, 23:08
سوالی برام پیش اومده
چرا پلیسا باید برای ورود به بانک از ماشینهای پلیس استفاده کنننن و آژیر کشان برن بانک و اونو دستگیر کنن؟ آیا به عقلشون نمیرسه که ممکنه منصور همون اطراف باشه و فرار کنه؟؟
جدا برای بنده هم به شدت سواله!!!!!
یلدا پدرشو نکشته
خود منصور اینکارو کرده یه جورایی اتفاق افتاده لحظه قتل که به گردن یلدا افتاده منصور هم از این قضیه استفاده کرده و از یلدا داره استفاده میکنه ......
جهان هم که قطعا زندس شک نکنید....
امروز 09:58
افکار این نویسنده های سریالای ایرانی رو به راحتی میشه حدس زد
یه اصلی همیشه وجود داره که:
آخر سریال باید کاملا به خیر و خوشی تموم بشه و آدمای خوب ، فرشته میشن ،آدمای خاکستری ، به سمت آدم خوب تمایل پیدا کنن ، آدمای بدطینت ، بدترین آدمای دنیا میشن
البته چند تا نکته داره:
1- خانمای چادری بلا استثنا فرشته هستن
2- آدم های ریش دار ، هم همچنین
این دو تا نکته در فیلمای سینمایی کاملا برعکسه!!!
...
و نویسنده هر راهی رو که انتخاب می کنه ، باید به این اصل برسه
توی سریالای مختلف ، راههای مختلفی انتخاب میشه ولی در آخر باید به این اصل ختم بشه!!
البته مردم هم جز این انتظار ندارن و دوست دارن که اینطوری بشه!
ضمنا این بهشاد شریفیان هم که همیشه سیاه لشکره توی فیلما!!!
بازیگری اون کاراگاهه منو کشته!!!
ho0rezam
15-11-2009, 01:19
کی ردش رو زده بود؟؟؟
پلیس و جهان
ج
1- خانمای چادری بلا استثنا فرشته هستن
2- آدم های ریش دار ، هم همچنین
مگه غیر از اینه به نظرت
یا می خوای منصور یک لاقبا بیاد واسه جلو امام جماعت همه پشت سرش نماز بخونن
mahsa1469
15-11-2009, 11:04
پیش بینی دوم هم ایشاالله درسته
ایشاالله:31:
mohsen_gh1991
15-11-2009, 11:05
من موندم اون دختر نابیناهه چطوری تونست تفنگ رو پیدا کنه و دقیقا به سمت منصور بگیره؟
من موندم اون دختر نابیناهه چطوری تونست تفنگ رو پیدا کنه و دقیقا به سمت منصور بگیره؟
منم تو صفحه پیش دقیقا اینو گفتم و سه نفر ازم تشکر کردن ... دلت بسوزه :31:
Mahdi.p30
15-11-2009, 11:33
مگه غیر از اینه به نظرت
یا می خوای منصور یک لاقبا بیاد واسه جلو امام جماعت همه پشت سرش نماز بخونن
بله ، خب مشخصا غیر از اینه
هر قشری آدم خوب و بد دارن!
این خیلی واضحه!
ربطی به امام جماعت بودن یا نبودن منصور نداره
توی همین سریال ، مهتاب یک افتضاح آرمانی هست که وجود خارجی نداره!
اخلاق و رفتار مهتاب هیچ تناسبی با خانوادش نداره
این قدیسه محترم حتما باید چادر بر سرش باشه (در صورتی که هیچکدوم از اعضای خانوادش چادری نیستن!) چون مغز مدیران سازمان توی این موارد ، از گچ پر شده
یا جهان که یه وکیل کاملا آرمانی هست
این قدیسه محترم حتما باید چادر بر سرش باشه (در صورتی که هیچکدوم از اعضای خانوادش چادری نیستن!)
منم دیشب با داداشم دقیقا روی همین موضوع فکر میکردیم :31:
behnam_tr
15-11-2009, 12:42
اقا بذاريد من داستان رو تعريف كنم كه چي ميشه ::
جهان زنده ميمونه يعني تو حالتي پيداش ميكنن كه هنوز نبض داره ! يلدا هم كه خودشو معرفي كرد به احتمال زياد تبرعه ميشه يا حداقل كم آب خنك ميخوره بهزاد يلدا رو ميبخشه و دوباره ميرن سر خونه زندگيشون بعدش هم اين مهتاب با اون دكتره مزدوج ميشن و....
قشنگی این فیلمای ایرانی اینه که بیننده از اولین قسمت فیلم میتونه آخرین قسمت رو حدس بزنه :31:
باور کنید ما داشتیم فیلم میدیدیم داداشم گفت این یلدا آخر با چوب میزنه تو سر منصور بعد ستایش رو میرسونه به دست ننه ش :31:
همه فیلمای ایرانی آخرش خوب تموم میشه :2:
بله ، خب مشخصا غیر از اینه
هر قشری آدم خوب و بد دارن!
این خیلی واضحه!
ربطی به امام جماعت بودن یا نبودن منصور نداره
توی همین سریال ، مهتاب یک افتضاح آرمانی هست که وجود خارجی نداره!
اخلاق و رفتار مهتاب هیچ تناسبی با خانوادش نداره
این قدیسه محترم حتما باید چادر بر سرش باشه (در صورتی که هیچکدوم از اعضای خانوادش چادری نیستن!) چون مغز مدیران سازمان توی این موارد ، از گچ پر شده
یا جهان که یه وکیل کاملا آرمانی هست
بله دقیقاً خیلی بعیده یکی بچه های زنشو مثل بچه های خودش بزرگ کنه و خودشم بچه دار نشه و تازه بر فامیل خونی خودش مثل خواهر و خواهر زاده هاش ترجیح بده. به قول رحمت حمل بر خودستایی نباشه اصولاً بنده هم که تا حدودی آرمانگرا تشریف دارم:20: ، دیگه داره حالم از این جهان تا حدودی و از مهتاب به شدت به هم میخوره :2:
تو اون سریال ترانه مادری هم اون عمشون چی بود اه اه :2:
حالا بازم چادر رو درست و حسابی می پوشیدن و بتونه کاری و آرایش اینا نمی کردن باز می شد تحملشون کرد.
تا حالا بهترین شخصیت پردازی که از یک دختر جوان چادری و مذهبی که دیدم تو تلویزیون مربوط به سریال صاحبدلان با بازی عالی باران کوثری بود، چه از لحاظ پوشش و چه از لحاظ واقع گرایانگی (عجب اصطلاحی)
H a m e e d
15-11-2009, 16:03
شاید قتلی که یلدا مرتکب شده برای دفاع از خودش بوده و به طور غیر عمد سیروسو کشته باشه.
با اون اعترافی که با گریه و زاری دیشب انجام داد، نشون داد که نه عرضه یه زندگی آرومو داره نه عرضه خلافو:31:
منم میگم آخرش برمیگرده به کانون گرم خانواده:2:؛ با بهزاد به زندگیشون ادامه میدن.
چون حتی اگه مهتاب هم بخواد مادر مهتاب حاضر نیست بهزادو تحمل کنه، حق هم داره، درستشم اینه که بهزاد تا آخر عمرش، یلدا رو با همه بدیها و ننگهاش تحمل کنه چون خودخواسته و آگاهانه به سمتش رفته بود.
saeedn70
15-11-2009, 16:16
چند جا خوندم میگن بازیگر نقش جهان قهر کرده بخاطر کمرنگ بودن نقشش. و برای همین نویسنده هم جوری نوشته که جهان
گم میشه ...شما چی فکر می کنید>>؟
mahsa1469
15-11-2009, 16:28
چند جا خوندم میگن بازیگر نقش جهان قهر کرده بخاطر کمرنگ بودن نقشش. و برای همین نویسنده هم جوری نوشته که جهان
آره خبرش رو چند صفحه پیش دوستان کذاشته بودن ولی به نظر نمی یاد درست باشه آخه کجای نقش جهان کمرنگه...
mehdi_vsgh
15-11-2009, 16:56
فکر کنم امشب دیگه اخرین قشمتش باشه؟
شایعه س بابا ... آخه جهان یه دفعه که گم نمیشه.
اگه اینجوریه ستایشم بره اعتراض کنه که چرا کووووره ... این دو سه قسمت آخری بیان بیناش کنن :31:
fariborz_1
15-11-2009, 17:18
فکر کنم امشب دیگه اخرین قشمتش باشه؟
نه بابا 50 قسمته
دیشب 46 یا 47 بود
پايان «دلنوازان» و چند شايعه
خبرگزاري فارس: آخرين قسمت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» فردا شب درحالي به روي آنتن ميرود كه شايعه تغيير پايان اين سريال به دليل قهر يكي از بازيگران هنوز به قوت خود باقي است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، آخرين قسمت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» فرداشب ساعت 20:45 به روي آنتن خواهد رفت.
بنابراين گزارش، طي روزهاي گذشته خبري مبني بر قهر «پرويز فلاحيپور» بازيگر نقش جهان نيز منتشر شد كه بلافاصله از سوي مهران مهام يكي از تهيهكنندگان سريال تكذيب شد. اما حذف يكباره فلاحيپور از سريال آن هم درست همزمان با داغ بودن تنور اين شايعات، بر صحت اين مطلب افزود و آخرين قسمت اين مجموعه تلويزيوني فرداشب درحالي روي آنتن ميرود كه پايان اين سريال با رفتن فلاحيپور دستخوش تغيير شد.
همچنين از دلايل ترك سريال توسط پرويز فلاحيپور از سوي برخي از منابع خبري، اعتراض به كمرنگ بودن نقش جهان و متقاعد نشدن سهيليزاده در پررنگتر شدن اين نقش اعلام شده است.
به گزارش فارس، داستانهاي اين سريال را «عليرضا كاظميپور» و «سعيد جلالي» نوشتهاند و در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده است.
«مهران مهام» و «ايرج محمدي» تهيهكنندگان اين سريال هستند و بازيگراني نظير سياوش خيرابي، شاهرخ استخري، زهره فكور صبور، فريبا كوثري و پرويز فلاحيپور در آن ايفاي نقش كردهاند.
سلطانمحمدي: جوانهاي «دلنوازان» حريمها را شكستهاند
خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اين كه «دلنوازان» از منطق بسيار اندكي برخوردار است، گفت: مجردها و جوانان «دلنوازان» حريمها را شكستهاند.
«حسين سلطانمحمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «دلنوازان» ساخته «حسين سهيليزاده»، گفت: اين سريال به ظاهر موضوع جوانان و ازدواج را در نظر گرفته و ما ميبينيم كه كارآكترها نيز مانند «رعنا» و «جهان»، «بهزاد» و «يلدا»، «روشنك» و «رامين» زوج، زوج هستند و همچنين قرار است دكتر «فرهاد زند» و «مهتاب»، «الهام» و يكي از جوانان باقي مانده در قصه سريال هم، با يكديگر ازدواج كنند و اينها دو به دو جلو ميآيند.
وي در ادامه با اشاره به اين كه در «دلنوازان» يك داستان پليسي هم وجود دارد كه در مجموع خوب در نيامده، گفت: در اين سريال، همه كاراكترها منفي و سياه هستند، زنها همه منفياند و در اين ميان، روابط بسيار خشك و غلط از كار درآمده است.
سلطانمحمدي تصريح كرد: «رعنا» زن قانوني «جهان» است، اما بدون اطلاع شوهرش با مرد غريبه صحبت ميكند و آنچه ميشنود عليه همسرش به كار ميگيرد، اين موارد و روابط كاملاً غلط هستند. يا به طور مثال «بهزاد» در يك سفر به «يلدا» دل ميبندد كه اين مسأله خيلي غيرمنطقي در داستان جلوه ميكند و به هر حال ميشد تمهيدات بهتري براي روايت آن انديشيد. در اين ميان اعتراض كميسيون مجلس در مورد اين سريال چندان هم بيراه نيست كه ميگويند مجردهاي اين سريال حريمها را شكستهاند.
وي گفت: تمام كاراكترهاي زن منفياند و جوانها هم از پختگي بهرهمند نيستند. اگر قرار باشد سريال «دلنوازان» نمادي از جوانهاي ما بعد از انقلاب باشد، در اين قصه نبايد اينگونه به جوانها نگاه ميشد چرا كه اين جوانها، قدرت اداره خود را ندارند و نياز به آدمهايي دارند كه آنها را بچرخانند! به طور مثال «اتابك»، «بهزاد» را ميچرخاند، «منصور»، «يلدا» را ميچرخاند و «جهان» هم بچهها را ميچرخاند و اين سريال بازتاب منفي از جامعه جوانان را نمايش ميدهد.
او در ادامه افزود: «الهام» چشمش به روي چه چيزي بسته شده است؟ اينها بازتاب چه شرايطي از جامعه است؟ در اين سريال چه دلي نواخته ميشود؟ چرا تمام كاراكترها در بدبختي جلو ميروند؟ چرا كاراكترها همه عبوساند؟ در شرايطي كه جامعه نياز به شادي و اميد دارد كداميك از موارد اين سريال شاد و اميد بخش است؟ من نميدانم اينها آگاهانه ساخته شده يا كارگردان نميداند دارد چه كار ميكند؟ چرا كه در كل سريال توهين و تحقير زياد است و داستان پشت داستان!
وي گفت: چرا «اتابك» زميني را به نام دخترش زده و با اين مسئله دعوا راه مياندازد و همچنين استنباط اوليه «يلدا» براي پذيرش دختر خانواده چه بوده؟ آيا او فكر آزمايش ژنتيك را نميكرده؟ بعد از آن روند سريال تغيير پيدا كرد و كاراكترها در نوعي ناداني به سر ميبرند و 90 درصد داستان تلخ است و جوانان يك آژانس را نميتوانند اداره كنند. در صورتي كه براي اثبات شايستگي، ميتوانستند بر مشكلات غلبه كنند. در اين ميان كارگردان نيز، داستان را ساده فرض كرده و آن را به زور ميچرخاند.
Mahdi.p30
15-11-2009, 21:01
خبر تکراری......
واااااااااااااااایییییییی ییییییی :19:
مگه در عرض چندسال استخون آدم تو قبر می پوسه که طرف یه تیکه گوشتش هم نمونده بود :2:
کافی بود فقط یکم بازیگره رو تو خاک می غلتوندند نه اینکه این افتضاح رو به بار می آوردن :31:
mehdi_vsgh
15-11-2009, 21:26
خوب همونطور که گفتم قاتل اصلی همون منصور شد
ولی جل الخالق.....جهان مرد!!!! :18:
Mahdi.p30
15-11-2009, 21:27
اون از آژیر کشیدن دیروز پلیس بغل بانک!!
اینم از دادن خبر مرگ جهان!!!
یعنی واقعا نویسنده فکر نمی کنه که به هر کی اینطوری خبر مرگ شوهرشو بدن ، در جا سکته میکنه؟؟
چقدر یلدا بد گریه میکنه!!!
اصلا بازیگر خوبی نیست!!
ضمنا چرا اینجا هر چی پیش بینی میکنه ، درست درمیاد؟؟
pcforlife
15-11-2009, 21:29
این منصور این قسمت های آخری چه پر دل و جرات شد! (بر خلاف تصور من):18:
خوب خدا رو شکر که ازواج (جمع مکسر زوج!!) به هم رسیدند...:27:من عاشق صحنه های عاطفیم!!:دی
mani_2004_2006
15-11-2009, 21:31
پس معلوم شد این که میگفتن پرویز فلاحی پور (جهان ) قهر کرده ... درست بوده .
ولی دمش گرم یه هیجانی به فیلم داد :دی
pcforlife
15-11-2009, 21:31
ولی جل الخالق.....جهان مرد!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
معلوم شد شایعه، همچین الکی نبوده...
ولی میگم زحمت بازی نکردن پرویز فلاحی پور افتاد رو گردن این بازیگر پلیسه!!:27:
Bibi Gol
15-11-2009, 21:32
وقتي يلدا از كشتن پدرش ميگفت ظاهرش كپي الانش بود
.
.
.
بعد استخاناي پدرش چنان پوسيده بود كه انگار فسيل دايناسورن:31:
mani_2004_2006
15-11-2009, 21:32
واااااااااااااااایییییییی ییییییی :19:
مگه در عرض چندسال استخون آدم تو قبر می پوسه که طرف یه تیکه گوشتش هم نمونده بود :2:
کافی بود فقط یکم بازیگره رو تو خاک می غلتوندند نه اینکه این افتضاح رو به بار می آوردن :31:
اون استخونای سیروس بود !!!!
mf.designing
15-11-2009, 21:33
اناله الله و انا الیه راجعون ، جهان هم به دیدار معبود شتافت ! :دی
کلا این منصور خیلی ضایع بود ! ...
از الان هم میشه پیش بینی کرد که فردا تو لوکیشن بیمارستان یلدا بچشو به دنیا میاره و زنده هم میمونه
(توجه: تو بیمارستان مهتاب اینا این اتفاق میافته چون به غیر از این بیمارستان انگار بیمارستان دیگه ای تو تهرون نیست و جالبه تو تمام زمینه ها هم سررشته داره و در ضمن به همه هم نزدیکه)
قهر کردن جهان هم کاملاً مشخص شد چون حتی جنازه رو هم نشون ندادن.
فکر کردم فیلم به خوبی تموم میشه
اما...
به نظر شما بهزاد یلدا رو میبخشه؟
Bibi Gol
15-11-2009, 21:40
اگه نبخشه كه فيلم ايراني نيست:20:
mehdi_vsgh
15-11-2009, 21:43
فکر کردم فیلم به خوبی تموم میشه
اما...
مگه ندیدی چطور اشک میریخت براش؟؟؟
:46:
از الان هم میشه پیش بینی کرد که فردا تو لوکیشن بیمارستان یلدا بچشو به دنیا میاره و زنده هم میمونه
(توجه: تو بیمارستان مهتاب اینا این اتفاق میافته چون به غیر از این بیمارستان انگار بیمارستان دیگه ای تو تهرون نیست و جالبه تو تمام زمینه ها هم سررشته داره و در ضمن به همه هم نزدیکه)
دقیقا!!! :31:
چقدر این یلدا گریه میکنه ... فکر کنم چون بلد بوده گریه کنه راش دادن تو فیلم ... :31:
به همه تسلیت میگم بابت این که جهان مرد، ولی قضیه مشکوکه ... بر خلاف تصور همه مون یه دفعه جهان مرد !!
ولی فکر نکنم جهان قهر کرده باشه، بعد از این همه وقت که فیلم رو بازی کرده دو سه تا قسمت آخر که قهر نمیکنه بره ...
بهزاد نباید یلدا رو ببخشه ...
آخرش باهات شرط میبندم بهزاد به یلدا میگه منو ببخش :2:
Bibi Gol
15-11-2009, 21:48
بهزاد نباید یلدا رو ببخشه ...
آخرش باهات شرط میبندم بهزاد به یلدا میگه منو ببخش :2:
دقيقا!!!!:2:
mohsen_sir
15-11-2009, 21:50
بايد ببخشه!!!!!!!!
این قسمتش واقعا غم انگیز بود:31:
این قسمتش واقعا غم انگیز بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ...
من که خیلی دلم واسه منصور سوخت :31:
Mahdi.p30
15-11-2009, 21:57
قهر کردن جهان هم کاملاً مشخص شد چون حتی جنازه رو هم نشون ندادن.
قسمت فردا احتمالا تهوع آوره!!!
یلدا عفو میخوره (دستور عفو هم احتمالا عید غدیر صادر میشه ، چون نزدیکه) ، رستگار میشه
بچشو بدنیا میاره ، نماهایی از پارک و مسافرت از یلدا و بهزاد و بچشون و زندگی رویاییشون نشون داده میشه
همچنین زندگی روشنک و مهتاب با شوهراشون
جهان که شهید شده ، سهمیه بنیاد شهید میگیرن!!:31::19:
ضمنا اموال جهان رو به نظر من بدن به بهزیستی:31: (چون معمولا آخر سریالا به بهزیستی ختم میشه)
و ضمنا اینکه این بیمارستان 3 تا دکتر بیشتر نداره: دکتر مهتاب ، دکتر زند ، دکتر رفیعی
یه پرستار تنفر آمیز هم داره
برای چی ببخشه؟؟
خبر لو رفتن بنگاه و ... رو که امشب گفتن شاگرد بنگاهی داده!!
فکر کنم آخرش باید یلدا بهزادو ببخشه:31:
چقدر این یلدا گریه میکنه ... فکر کنم چون بلد بوده گریه کنه راش دادن تو فیلم ... :31:
به همه تسلیت میگم بابت این که جهان مرد، ولی قضیه مشکوکه ... بر خلاف تصور همه مون یه دفعه جهان مرد !!
ولی فکر نکنم جهان قهر کرده باشه، بعد از این همه وقت که فیلم رو بازی کرده دو سه تا قسمت آخر که قهر نمیکنه بره ...
اتفاقا گریه اون خیلی مصنوعی و افتضاح بود
ضمنا به سهیلی زاده نمی خوره که آخر سریالش غم انگیز باشه!!
فکر کنم آخرش باید یلدا بهزادو ببخشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با من موافقی :46:
ولی اکثر بچه های اینجا فکر میکردن آخر داستان هم با خوبی تموم شه ... ولی جهان مرد !!
فکر کنم نویسنده ش هر شب میاد به این تاپیک سر میزنه میبینه ما چی میگیم واسه قسمت بعدی میره کل داستان رو عوض میکنه :31:
Mahdi.p30
15-11-2009, 22:05
پس با من موافقی :46:
ولی اکثر بچه های اینجا فکر میکردن آخر داستان هم با خوبی تموم شه ... ولی جهان مرد !!
فکر کنم نویسنده ش هر شب میاد به این تاپیک سر میزنه میبینه ما چی میگیم واسه قسمت بعدی میره کل داستان رو عوض میکنه :31:
همونطور که بالا گفتم ، به این کارگردان و نویسنده نمی خوره که آخرش غمناک باشه
ضمنا اینجا که همه پیش بینی ها درست از آب درمیاد
اصلا فکر نمیکنم جهان مرده باشه
سوء تفاهم شده :دی
عین جریان قاتل بوودن یلدا
muhandes
15-11-2009, 22:06
چقدر دلم واسه بهزاد سوخت
امشب
muhandes
15-11-2009, 22:08
اصلا فکر نمیکنم جهان مرده باشه
سوء تفاهم شده :دی
عین جریان قاتل بوودن یلدا
از اون حرفا بود
مگه ندیدین گفت
حتی گلوله رو هم شناسایی کردن
بابا 2 روزه مرده
یعنی جنازه ش قابل تشخیص نیس؟:31: نکنه توقع داری اسکلت شده باشه:27:
meshkiposh2200
15-11-2009, 22:14
توی جام جم نوشته بود که اخرین سکانسش را توی بیمارستان گرفتند
muhandes
15-11-2009, 22:16
توی جام جم نوشته بود که اخرین سکانسش را توی بیمارستان گرفتند
e?
حتما اولش میزنن 9 ماه گذشت:31:
ولی چقدر باحال بهش خبر مردن جهان رو داد :39:
" من یه خبر بد براتون دارم ... آقای ملک پور به قتل رسید" :31:
حداقل یه کم لفتش میداد ...
بنده خدا رعنا نزدیک بود در جا سکته بزنه.
بهزادم که خیلی افسرده شده بنده خدا.
ولی گذشته از این حرفا در مورد این که یلدا آخرش به بهزاد میگه منو ببخش یا بهزاد به یلدا میگه میتونیم به آهنگ آخر فیلمش دقت کنیم :31:
بیتی که میگه : تا منو ببخشی آخر ... تا دلت بسوزه کم کم :5:
اول اینو بگم که این واقعا یکی از مزخرف ترین بیت هاییه که تو عمرم دیدم.
یکی به من بگه تا دلت بسوزه کم کم یعنی چی :31:
این فیلم حتی شعر آخرش هم سوتی داره !!
حالا بگذریم ... برگردیم سر اصل مطلب ... واسه این که بفهمیم یلدا به بهزاد میگه ببخشید یا بهزاد به یلدا میگه ببخشید :31: باید فکر کنیم ببینیم این شعر رو از زبون کی میگه :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:
ho0rezam
15-11-2009, 22:22
میگم عجب داستانه ضاقارتی شده این دلنوازان...نه به اونکه بالایه چند هفته کله ملت و گیر آورده بودن تا یه موضوع جلو بره....حالا در عرض 4 قسمت اتابک دستگیر میشه ...جهان میمیره...ستایش رو گروگان میگیرن و کلی داستانه دیگه رخ میده :دی
تازه رو اسنخونه خیلی کار کرده بودنا....جالب اینه که از بدن هم جدا شده بوده( به قول بچه ها فسیل دایناسور از هم جدا نمیشه بعده این همه سال...این کله هه چرا جدا شده بود؟؟؟؟)
از همه باحال تر اشک بهزاد بود...تازه اون سر تکون دادنش واسه سوال یلدا تهه رمانتیک بود
muhandes
15-11-2009, 22:22
«سحر قریشی» متولد ۱۳۶۶ است. کارش را با بازی در فیلم سینمایی «لج و لج بازی» مهدی برقعی شروع کرد. پس از دادن تست، از میان نامزدهای مختلف برای ایفای نقش «یلدا» انتخاب شد. وی در نخستین حضور تلویزیونی اش، در مجموعه پرمخاطب «دل نوازان»، در کنار هنرپیشه های مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون بازی کرد. به گفته خودش خیلی شانس آورده که در هر دو کار هنری اش، از تجربیات بازیگران مطرح برای ارائه بهتر نقش بهره برده است.
حضورش در مجموعه «دل نوازان» و بازی در نقش «یلدا»، نقطه عطفی در کارنامه هنری او به حساب می آید. در فرصتی که دست داد با وی به بهانه پخش این سریال گفت وگویی داشتیم.
● با وجود چندین نامزد برای این نقش چه شد شما برای ایفای نقش «یلدا» انتخاب شدید؟
▪ از طریق تستی که نامزدهای مختلف برای نقش «یلدا» دادند، من برای این نقش انتخاب شدم. از نظر چهره همان چیزی بودم که مد نظر کارگردان بود. به گفته آقای «سهیلی زاده» ایشان برای این نقش، معصومیتی با ته چهره منفی می خواستند.
● قبل از تصویربرداری این مجموعه چه تمریناتی انجام دادید؟
▪ من در پیش تولید حضور نداشتم. هنگامی که برای نقش «یلدا» انتخاب شدم چند نفر از بازیگران جلوی دوربین رفته بودند و چند سکانس هم گرفته شده بود. آن زمان مشغول بازی در فیلم سینمایی «لج و لج بازی» مهدی برقعی بودم. بعد از اتمام بازی ام در این فیلم، سر تصویربرداری «دل نوازان» آمدم و مشغول به بازی شدم. برای بازی در نقش «یلدا» تمرین نداشتم. البته دیگران تمرین و دورخوانی داشتند، من چون به گروه دیر ملحق شدم، فقط دو جلسه دورخوانی با محمد حاتمی داشتم.
● مهم ترین ویژگی فیلم نامه «دل نوازان» چیست؟
▪ داستان قشنگی دارد و اتفاقاتی که در آن به وقوع می پیوندد، واقعی است. همین واقعی بودن داستان مجموعه و نقش «یلدا» برایم جذابیت داشت و مرا ترغیب به بازی در «دل نوازان» کرد. خیلی از هم نسلان من به واقع در زندگی، با چنین مشکلاتی روبه رو هستند و زندگی آن ها مانند یلداست.
● هنگام ضبط اولین پلانی که در آن بازی کردید چه حسی داشتید؟
▪ چند روز بعد از بستن قرارداد، جلوی دوربین «دل نوازان» بازی کردم. تا آن روز اعضای گروه را ندیده بودم و هیچ کدام شان را نمی شناختم. به همین دلیل معذب بودم چون همه بازیگران شناخت قبلی از یکدیگر داشتند. ابتدا احساس غریبی کردم ولی اندکی که گذشت، متوجه شدم کارگردان با مدیریت خوبی که در کار دارد، گروه شاد و سرحالی را گردهم آورده است که به هم انرژی مثبت می دهند. با این وجود پس از ورودم همه مرا پذیرفتند. البته استرس هم داشتم چون قرار بود برای نخستین بار در یک مجموعه روتین، نقش مهمی را در کنار پیشکسوتان سینما، تئاتر و تلویزیون بازی کنم، البته در اولین حضور سینمایی ام -لج و لج بازی- هم اتفاق خوبی برایم افتاد. در کنار بازیگران مطرح سینما بازی کردم اگرچه استرس داشتم. اما هنگام بازی در مجموعه «دل نوازان» این استرس کم تر بود. نگرانی ام از این بابت بود که مبادا بد بازی کنم.
● با توجه به این که «دل نوازان» با یک فشردگی خاص تصویربرداری می شود تا به پخش برسد، فکر نمی کنید به عنوان اولین تجربه تلویزیونی تان کار سختی را انتخاب کردید؟
▪ خواست خداوند و سپس قسمت بود که در مجموعه «دل نوازان» بازی کنم. در اولین حضور سینمایی ام نیز مانند این مجموعه شرایط دشواری را سپری کردم. چون تا آن زمان تجربه حضور در هیچ گونه کار هنری و فیلم تلویزیونی را نداشتم.
● در کارنامه «حسین سهیلی زاده» آثار موفق و مخاطب پسندی مثل «ترانه مادری» و «آخرین دعوت» وجود دارد. احتمال می دادید که این مجموعه هم پرمخاطب باشد؟
▪ تاکنون که این گونه بوده است. سهیلی زاده، مدیر، همراه و دوست خوبی است. چون این کارشان را با عشق انجام می دهند، بی شک موردپسند و استقبال مردم قرار می گیرد.
● آیا قبل از حضور در این مجموعه به کلاس بازیگری رفته بودید؟
▪ به دلیل علاقه ای که به حرفه بازیگری داشتم، از طریق چند تن از دوستانم پشت صحنه چند کار رفتم. تصور نمی کردم از سینما به تلویزیون بیایم. چون نه کلاس رفته بودم و نه پی گیر بودم که به تئاتر بروم. مانند سایر دوستان، علاقه مند شرکت در کلاس های بازیگری و فن بیان نبودم. به همین سبب ورود به عرصه بازیگری برایم تازگی داشت.
● اکنون که وارد این حرفه شدید آیا برای کسب تجربه بیشتر، به کلاس های بازیگری می روید؟
▪ کسانی که به کلاس های بازیگری و فن بیان می روند، حرفه ای تر فکر می کنند و خودشان را بیشتر می شناسند. به دلیل علاقه ای که به بازیگری دارم و در مجموعه «دل نوازان» مشغول بازی هستم، از تجربیات پیشکسوتان این عرصه برای ارائه بهتر نقش بهره جستم.
● برای ارائه بهتر این نقش تا چه حد با کارگردان مشورت کردید؟
▪ برای ارائه نقش خود درباره کار، نوع بازی و نوع بیان دیالوگ هایم، با ایشان بسیار مشورت می کنم.
● اگر در انتخاب نقشی در «دل نوازان» آزاد بودید، کدام نقش را انتخاب می کردید؟
▪ باز هم «یلدا» را انتخاب می کردم.
● چرا؟
▪ چون بخشی از خصوصیات «یلدا» به «سحر قریشی» نزدیک است. واقعی بودن نقش و داستان زندگی «یلدا» برایم اهمیت داشت. دوست داشتم نقشی بازی کنم که برایم جای کار داشته باشد و مردم آن را باور کنند.
● با توجه به این که «دل نوازان» هم زمان با تصویربرداری در حال پخش است، آیا براساس بازخوردها تغییری در نوع بازی آن هم در قسمت های پایانی داده اید؟
▪ اگر روند بازی همین طور ادامه پیدا کند خیلی بهتر است. چون مردم متوجه تغییرات می شوند و با خود می گویند «یلدا» چه قدر تغییر کرده است. البته بازخوردها در ارائه بهتر نقش به من کمک کرده است. بازی ام را که تماشا می کنم صددرصد از آن راضی نیستم. عقیده دارم اگر فلان سکانس یک بار تکرار می شد بهتر بود اگرچه هنگامی که آن سکانس را بازی کردم کارگردان تایید کرد خودم هم از بازی ام راضی بودم.
● به عنوان یک بازیگر، «شهرت» تا چه حد برایتان مهم است؟
▪ شهرت برایم اهمیتی ندارد، بلکه ارائه نقش خوب و مردم پسند برایم مهم است. من به بازی در نقش های متفاوت علاقه مندم تا این که به دنبال شهرت باشم. دوست دارم توانایی هایم را با بازی ام نشان دهم.
● واکنش مردم از دیدن شما پس از پخش «دل نوازان» چگونه است؟
▪ در خیابان و بازار، همه مرا به نام «یلدا» صدا می زنند و به یکدیگر نشان می دهند. تاکنون رفتارها و عکس العمل ها مثبت و خوب بوده است و همه «یلدا» را دوست دارند.
میگم عجب داستانه ضاقارتی شده این دلنوازان...نه به اونکه بالایه چند هفته کله ملت و گیر آورده بودن تا یه موضوع جلو بره....حالا در عرض 4 قسمت اتابک دستگیر میشه ...جهان میمیره...ستایش رو گروگان میگیرن و کلی داستانه دیگه رخ میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه رو اسنخونه خیلی کار کرده بودنا....جالب اینه که از بدن هم جدا شده بوده( به قول بچه ها فسیل دایناسور از هم جدا نمیشه بعده این همه سال...این کله هه چرا جدا شده بود؟؟؟؟)
از همه باحال تر اشک بهزاد بود...تازه اون سر تکون دادنش واسه سوال یلدا تهه رمانتیک بود
واسه همینه که من میگم داستانشون مشکوک میزنه ... کم کم دارم باور میکنم که راست میگن جهان قهر کرده و شایعه نیست !!
Mahdi.p30
15-11-2009, 22:26
e?
حتما اولش میزنن 9 ماه گذشت:31:
نه احتیاجی به این کارا نداره
وقتی باردار شدنش از مرتبه چند روز باشه ، بدنیا آوردنش از مرتبه یک ماه هست و اطلاعی هم از گذشت زمان درج نمیشه!!!
H a m e e d
15-11-2009, 23:45
لابد رعنا هم بعد از آزادی اتابک دوباره باهاش ازدواج میکنه و در نهایت به همراه ستایش و بهزاد و یلدا و بچشون همگی تو اون خونه سکنی می گزینند.:34:
pedram_sad
16-11-2009, 01:19
اینقدر از این سریال ایراد های الکی گرفتید که اینم تمام شد
حالا برام جالبه ببینم سر سریال بعدی این شبکه قراره چه بلاهایی بیارید
fariborz_1
16-11-2009, 07:17
آخرشم بازم پشیمون شدم چرا یه بار دیگه سریال ایرانی دیدم :2:
لابد رعنا هم بعد از آزادی اتابک دوباره باهاش ازدواج میکنه و در نهایت به همراه ستایش و بهزاد و یلدا و بچشون همگی تو اون خونه سکنی می گزینند.:34:
اتابک هم مثل جهان قهر کرده و رفته .
واقعا از مرگ تاسف بار جهان ناراحت هستیم . ما را در غم خود شریک بدونید :دی
شاید خالی بندی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/ امشب معلوم میشه .
از آنجا که پلیس ها در ایران افرادی هستند از طرف خدا و هرگز خطا نمیکنند ، لذا جهان 100% مرده و هیچ راه برگشتی نیست. :دی
mohsen_gh1991
16-11-2009, 12:34
در ضمن قاتل سیروس منصوره.یعنی ضربه اخر رو منصور وارد کرده.
DJ POLESTAR
16-11-2009, 13:11
اتفاقا خیلی هم خوب شد که داره تموم میشه!
تو ایران برا این که سن ازدواج رفته بالا ورداشتن یه سریاله کلیشه ای درست کردن اونم از نوع... که حس و حال جوانهای ما رو شکوفا کنن و دختر پسرهای ما رو سرتخ کنن و دیگه ....
صدا و سیما برای اینکه بیاد این زرتی بازیها رو با اون بازیگرهای... پخش کنه بیاد چندتا از اون سریالهای آمریکایی مخصوصا Lost و Prison Break رو خریداری و پخش کنه تا بعضیها هم بیان ببینن و واس خودشون بگن إ آمریکاییهام سریال نگا میکردن ما هم نگا میکردیم!!!
و دیگر هیچ...
saeedn70
16-11-2009, 14:04
من میگم یلدا آزاد میشه و بهزاد و یلدا به خوبی و خوشی تا آخر عمر با هم زندگی می کنند.
امکان 20% مهتاب با دکتر زند یزدوج.
--------------------------------------------------------------------------------
اتفاقا خیلی هم خوب شد که داره تموم میشه!
تو ایران برا این که سن ازدواج رفته بالا ورداشتن یه سریاله کلیشه ای درست کردن اونم از نوع... که حس و حال جوانهای ما رو شکوفا کنن و دختر پسرهای ما رو سرتخ کنن و دیگه ....
صدا و سیما برای اینکه بیاد این زرتی بازیها رو با اون بازیگرهای... پخش کنه بیاد چندتا از اون سریالهای آمریکایی مخصوصا Lost و Prison Break رو خریداری و پخش کنه تا بعضیها هم بیان ببینن و واس خودشون بگن إ آمریکاییهام سریال نگا میکردن ما هم نگا میکردیم!!!
و دیگر هیچ...
دوست عزیز شما در باکو با ماهواره intelsat 902 می بینید؟؟؟
DJ POLESTAR
16-11-2009, 15:12
دوست عزیز شما در باکو با ماهواره intelsat 902 می بینید؟؟؟
برادر من باکو کجا بود؟!
اصلا چه ربطی داشت؟
ELHAM3000
16-11-2009, 20:23
به نظر من اخر یلذا با بهزاد خوب میشن ، مهتاب با فرهاد ازدواج می کنه ، روشنک و رامین با هم خوب میشن .
منصور که این همه ادم کشت این مینا رو هم ........... :31:فقط برای بقای زندگیه رامینو روشنک گفتم ( فقط یه شوخی بود/):20:
mahsa1469
16-11-2009, 20:43
بچه ها تا چند دقیقه ی بعد یه ضدحال اساسی می خوریم...
ولی خودمونیما دیروز این مهتابه چرا تو حیات خونشون چادر پوشید؟؟؟آخه بهزادم نبود که از پنجره نگاش کنه:31::2:
mehdi_vsgh
16-11-2009, 20:51
لابد الان اسم بچشونو میزارن جهان!!!
فقط یه جمله در مورد این قسمت میشه گفت:
HAPPILY EVER AFTER :2:
در مورد صحنه آخر هم واااااااااااااااااااااااا اااع :2::2::2::2:
دمتون گرم ازبیکاری دست ازسر این دلنوازان هم بر نمی دارین............؟؟؟؟؟
هر شب از شب قبلش ضایعتر میشه :2:
mehdi_vsgh
16-11-2009, 21:27
یه سوال تخصصی از شما کارشناسان محترم فیلم وسریال:دی
چرا باید همیشه توی همه فیلمهای ایرانی تو چنین صحنه هایی بارون بیاد؟؟(منظور صحنه هایی همچون سکانس اخر این سریال؟؟)
saeedn70
16-11-2009, 21:28
بله..........بالاخره دلنوازان به پایان رسید..
شات پایانی بچه بین یلدا و بهزاد تا آخر تیتراژ
Happy Ending ترین پایانی بود که دیدم. اما خدایی حال داد.
Mahdi.p30
16-11-2009, 21:30
فقط یه جمله در مورد این قسمت میشه گفت:
HAPPILY EVER AFTER :2:
در مورد صحنه آخر هم واااااااااااااااااااااااا اااع :2::2::2::2:
در مورد قسمت آخر:
:2::2::2::2::2::2::2::2:
من نظرم اینه که اگه میشه کارگردان ها دیگه قسمت آخر سریالو نسازن ، با قسمت یکی به آخر تموم کنن!!
بیننده خودش باهوشه ، میفهمه چی میشه!!!
واقعا متاسفم واسه خودم که عمرم رو پای این فیلم مزخرف هدر دادم ... فقط میتونم بگم :
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mohsensoft
16-11-2009, 21:30
ته ماست مالی بودا :دی
البته از فیلم های ایرانی بیشتر از این انتطار نمیره
بی باک بی بال
16-11-2009, 21:33
نظر من هم
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::
*maaryaami*
16-11-2009, 21:33
آقااااااااا من عاشق این صحنه های عاطفیم :دی
rambo_1386
16-11-2009, 21:34
ولی خدایی پایانش نسبت به سایر فیلم های ایرانی بهتر بود:31:
saeedn70
16-11-2009, 21:35
چه حالی میداد آخرش که بهزاد یلدا رو صدا زد تو بارون می گفت ....L Love you واقعا رویایی می شد
pcforlife
16-11-2009, 21:38
به نظر من خوب جمع و جورش کردن...:2::31: به خصوص خیلی جالب بود که مشکل روشنک و مینا با یه مهمونی و شام تا حدود زیادی حل شد...:27:
باید منتظر باشیم ببینیم الف و نون بعدی رو کی پخش میکنن...منظورم آخر اسم سریاله..دلنوازان رستگاران :2:...
فکر کنم آخرین پستم تو این تاپیک باشه...:21:
یاعلی:11:
به نظر من خوب جمع و جورش کردن...:2::31: به خصوص خیلی جالب بود که مشکل روشنک و مینا با یه مهمونی و شام تا حدود زیادی حل شد...:27:
باید منتظر باشیم ببینیم الف و نون بعدی رو کی پخش میکنن...منظورم آخر اسم سریاله..دلنوازان رستگاران :2:...
جستجوگران..
خسته دلان
بزوِد ـــــــــــــــــــی
خوب شد باز جهان مرد یه فرقی با بقیه فیلم های ایرانی کرد ...
وگرنه از هر چی فیلم بود دیگه زده میشدم :2:
zanastark
16-11-2009, 21:44
آره خوشم اومد بهتر از سریالهای دیگه تمومش کردن
دم لهراسبی هم گرم که حال داده بود به فیلم
:40:
کسی جواب مارو نداد ها؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا چون اسم بچه شون رو گذاشتن بارون باید حتما بارون میومد :31:
یا شایدم بارون میومد چون میخواستن اسم بچه شون رو بزارن بارون :31:
pedram_sad
16-11-2009, 21:56
فوق العاده قوی و دراماتیک تمام شد
این رو به عنوان کسی که تقریبا تمام سریال های موفق جهان رو دیده میگم
عالی بود در کل
خدا کنه چیزی که بتونه جایگزینه این کار موفق بشه به زودی سر و کلش پیدا شه
اونم با همچین عناوینه زردی رو انتن
MoJtaBa.R
16-11-2009, 22:20
عالی بود در کل
عمو جان من نفهمیدم جدی گفتی یا به طعنه : اگه جدی بود لطف کن شما که اینقدر قوی استدلال آوری خواهشا یه چنتا قیاس بکن این دلنوازان رو با اونایی که گفتی ....
چون بنده خیلی مشتاق شدم ببینم منظورتون از اینکه این سریال با کدومای جهان هم گن بوده ؟؟!!!
کسی جواب مارو نداد ها؟:دی
به همون دلیلی که توی کل سریال شمس العماره هم یه صحنه از نماز خوندن نیستش بعدش صدای موذن میاد و ...
این هم به همون منواله فرق نداره : سازنده هاش ایرونین دیگه و میدونن که همیشه باید دین و مذهب رو وارد عرصه هنر کرد تا کار چش گیر بشه !
rosenegarin13
16-11-2009, 22:34
کسی جواب مارو نداد ها؟:دی
به نظرم این که برای اینکه بهزاد چترش رو بالا سر یلدا و باران بگیره، بارونی فیلمبرداری شد!!:دی
اسم بچه هه هم که باران بود دیگه!:20:
pedram_sad
16-11-2009, 22:49
عمو جان من نفهمیدم جدی گفتی یا به طعنه : اگه جدی بود لطف کن شما که اینقدر قوی استدلال آوری خواهشا یه چنتا قیاس بکن این دلنوازان رو با اونایی که گفتی ....
چون بنده خیلی مشتاق شدم ببینم منظورتون از اینکه این سریال با کدومای جهان هم گن بوده ؟؟!!!
من قبلا اینجا یک نظر دادم که بعضی ها با عنوان کل کل فرستادنش به trash
لازم هم نمیبینم به قول شما قیاس کنم این ها رو با اونها
چون تو هیچ شرایط یکسانی نیستن که قیاس شن
وقتی 2 چیز با هم قیاس میشن که حد اقل تو 1 مورد تو شرایط یکسان باشن
( اینجا نه اون بودجه وجود داره - نه اون ازادی - نه اون فرهنگ - نه اون ظرفیت فکری و درکی و عقلانی )
این سریال نسبت به سایر سریال های ایرانی قوی و عالی بود ( نمیگم بهترین )
پست اخرم تو این تاپیک
عمو جان
ghermezeteh
16-11-2009, 23:26
خیلی قسمت اخرش خنثی بود از پایان پنجمین خورشید هم بدتر بود می تونستن همون دیشب هم تمومش کنن
واقعا روز به روز سریال هاشون دارن بدتر میشن
کلا سهیلی زاده کارگردان ضعیفیه
احتمالا چون اسم بچه شون رو گذاشتن بارون باید حتما بارون میومد :31:
یا شایدم بارون میومد چون میخواستن اسم بچه شون رو بزارن بارون :31:
بهتر بود بچشون پسر میشد اسمشو میذاشتن جهان تا نام جهان هم زنده بمونه :31:
عالی بود در کل
شما احیانا با نویسنده یا کارگردان سریال نسبت ندارین؟:27:
ho0rezam
17-11-2009, 21:59
در کل که قسمته آخرش خیلی مسخره و بد بود...از همون اول قسمته آخر معلوم بود میخواد تهه داستان بهزاد رو عقل بیاد....من نمیدونم چرا کارگردان همچین فکری کرده که انتظار دادن تا این حد هم جذابه؟؟؟ ادمی که 9 ماه قبول نکنه...موقع ترخیص از بیمارستان هم پیشه زنش نره...چطور فقط با دیدنش توو بارون نظرش عوض میشه؟؟؟؟ نکنه فقط عاشق چش و ابروشه؟؟؟؟ آخه بد بختی پشتشم به بهزاد بوده
چه حالی میداد آخرش که بهزاد یلدا رو صدا زد تو بارون می گفت ....L Love you واقعا رویایی می شد
آره منم خوووووووووشم میاد....اگه امریکاییی بود الان یه lip to lip هم چاشنی سکانس آخر میشد...مثه the lake house (البته داستانش فرق میکنه ها)
mahsa1469
17-11-2009, 22:26
بچه ها الآن یه متنی می خوندم که جهان گفته بود قهر نگرفتم آنفلانزای نوع Aگرفتم!!!
Mahdi.p30
18-11-2009, 00:34
بچه ها الآن یه متنی می خوندم که جهان گفته بود قهر نگرفتم آنفلانزای نوع Aگرفتم!!!
جهان"دلنوازان": قهر نکردم،آنفولانزا گرفته بودم
«جهان از دلنوازان قهر کرده است» این شایعهای بود که از هفته گذشته و با نزدیک شدن به پایان سریال در برخی محافل خبری مطرح و بعد هم دهان به دهان در میان مخاطبان این مجموعه پیچید. براساس استدلال طرحکنندگان این شایعه، فلاحیپور از بزرگنمایی بازیگران «دلنوازان» شاکی بوده و ادعا کرده که حرمت بازیگری او در نگارش فیلمنامه این مجموعه نادیده گرفته شده است و تنها چیزی که در این سریال به چشم میآید بازیگران جوان آن هستند(!!) احتمالاً بر همین اساس هم پرویز فلاحیپور با گروه قطع همکاری کرده و از ادامه حضور در پروژه انصراف داده است.
همچنین بودند کسانی که همین خبر را به اختلافات مالی بر سر دستمزد، مستدل کرده و آن را موجب دلگیری فلاحیپور از «دلنوازان» دانستند. یکشنبهشب و با پایان ناگهانی كاراكتر «جهان» در داستان «دلنوازان» و کشته شدن او احتمال صحت این شایعات و اختلافات در ذهن مخاطبان قوت گرفت و حتی برخی پایان سریال را متأثر از این حاشیهها و زودتر از موعد مقرر دانستند، اما اصل ماجرا گویا صورت دیگری داشته است.
پرویز فلاحیپور در گفتوگو با «وطن امروز» درباره کشته شدن «جهان» در سریال و پایان نقشش میگوید: من متاسفانه چند هفتهای است مبتلا به آنفلوآنزای نوعA شدهام و حال خیلی بدی دارم. اصلا در شرایطی نبودم که بخواهم بازی در این مجموعه را ادامه دهم. من حتی در پاسخ به اصرارهای پیاپی آقای مهام (تهیهکننده مجموعه) مبنی بر ادامه حضورم در سریال، به ایشان گفتم بیایند حال مرا ببینند، من تمام بدنم درد میکرد و قادر به حرکت نبودم و به خاطر تزریق انواع و اقسام آمپولها تمام دستم سوراخسوراخ شده بود! بازیگر نقش«جهان» در پاسخ به این سؤال که آیا از ابتدا قرار بود جهان کشته شود یا این تغییر در پایانبندی به دلیل وضعیت او بوده است، گفت: پایان نقش من به شکل دیگری بود و قرار نبود که در نهایت کشته بشوم، اما روال عادی داستان در نسخه فعلی تغییر چندانی نکرده است.
وی درباره حضور پررنگتر بازیگران جوان و نقش بیشتر آنها نسبت به بازیگران پیشکسوت در مجموعه که برخی آن را محور اختلافش با گروه تولید «دلنوازان» اعلام کرده بودند هم گفت: من از حضور جوانان در این سریال راضی هستم و به نظرم حدیث میرامینی و شاهرخ استخری حضور خیلی خوبی داشتهاند.
این حرفها که درباره من گفته شده ساخته ذهن و توهم یک سری افراد است که من اصلا نمیدانم از کجا این حرفها را درمیآورند. اصلا چرا من باید در اینباره حساسیت از خودم نشان دهم، من که اسمم اول عنوانبندی آمده و عملا نقش یک سریال هستم. با وجود تمام این اظهارات اما فلاحی پور به طور قاطع وجود اختلافات را رد نکرد و چنین اختلاف سلیقههایی را طبیعی دانست و گفت: من برای شخصیتپردازیها با عوامل کار اختلاف سلیقه داشتم اما این اختلاف سلیقه دلیل بر دعوا و درگیری نیست. آقای سهیلیزاده از دوستان من است همین طور آقای مهام و محمدی، ما فقط سر شخصیتپردازیها با هم مشکل داشتیم و به نظرم این تضارب سلیقهها موجب بهتر شدن کار میشود.
در حال حاضر هم از برخورد مردم و اینکه سریال «دلنوازان» با اقبال عمومی مواجه شده است، خوشحالم. امیدوارم که سلیقه مردم در آینده ارتقا پیدا کند و جایگاه یک سریال را در قیاس با دیگر سریالها بدانند.
منبع: تابناک
منبع اصلی هم روزنامه وطن امروز هست
Mahdi.p30
18-11-2009, 00:38
ضمنا یکی از نظرات تابناک برای این خبر:
"ما همه باور کردیم شاید کارگردان های بعدی هم باور کنند و به شما نقش بدن"
:31::8:
H a m e e d
18-11-2009, 00:50
من برخلاف خیلیای دیگه پایانشو معقول میدونم، طوری تموم نشد که بگم اه چرا اینطوری شد!
خوشبختانه ادای پایان باز رو هم برخلاف روال معمول درنیاوردن.
ولی این دفعه شانسی تونستن مسیر پایانو تغییر بدن، با یه همچین اتفاقای ناگهانی قطعا مشکل پایان بندیها حل نمیشه.
هر چند بین اون اتفاق و سایر اتفاقات پایانی نتونستن ارتباط خوبی برقرار کنن، تو رفتار بقیه شخصیتها تاثیر اون اتفاق خیلی دیده نشد.
روشنک و رامین که در کل سریال بهشون خوب پرداخته شده بود، سرانجامشونم قابل قبول بود.
همینطور بهزاد که فقط از سر ناچاری به سمت یلدا برگشت، صحنه آخرین صحبتش با مهتاب (راجع به توقعات) و پوزخندهایی که به اون زوج دکتر میزد همه کارایی بود که از بهزاد برمیومدن.
khashi87
18-11-2009, 00:54
میشه بگین قسمت آخر چی شد یعنی سرنوشت هر کی من به تلوزیون دسترسی ندارم
hamid65sr
18-11-2009, 01:08
اتفاقا سريال جالبيه اگه نبود شما نگاه نمي كرديد
اتابک هم مثل جهان قهر کرده و رفته .
متوجه نشدم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:41::41::41:
اقرار به قتل مادر تحت تاثير سريال دلنوازان!
اعتماد: اعتراف مرموز مردي جوان به يک معماي تازه جنايي تبديل شد. در حالي که اين مرد مدعي است چهار سال قبل مادرش را کشته، خانواده او ادعا مي کنند چنين موضوعي صحت ندارد و متهم به خاطر شرايط نابسامان خانوادگي چنين اعترافي را مطرح کرده است.
جوان 22 ساله که منصور نام دارد، بعدازظهر دوشنبه به پليس آگاهي تهران رفت و ادعا کرد چهار سال قبل مادرش را کشته است. ماموران بعد از شنيدن حرف هاي اين جوان او را بازداشت کرده و ديروز به دادسراي جنايي منتقل کردند. منصور صبح ديروز در برابر منصور شهرياري بازپرس شعبه 7 دادسرا، بار ديگر ادعايش را مبني بر کشتن مادر تکرار کرد و گفت؛ «اوايل سال 84 عاشق يک دختر شدم اما مادرم با رفتن به خواستگاري مخالفت مي کرد و مي گفت من هنوز بچه ام و چيزي از زندگي نمي فهمم. مخالفت هاي مادرم ادامه داشت و اين در حالي بود که من هر روز علاقه ام به آن دختر بيشتر مي شد.»
وي ادامه داد؛ حدود ساعت 5 صبح 31 مرداد سال 84 بود. آن روزها معمولاً تا دير وقت بيرون بودم و نزديک صبح به خانه مي رفتم. آن روز هم تا ساعت چهار با دوستانم مشروب زيادي مصرف کرده بودم و تعادل نداشتم. وقتي به خانه رسيدم، ديدم مادرم در آشپزخانه خوابيده است. در يک لحظه به ياد مخالفت هاي او با ازدواجم افتادم و از خود بيخود شدم. يک بالش برداشتم و خيلي آرام روي صورت مادرم گذاشتم و فشار دادم و او را کشتم. صبح روز بعد پدرم جسد مادرم را ديد و پزشکان سکته قلبي را علت فوت او اعلام کردند و کسي متوجه عمل من نشد.
منصور ادامه داد؛ از زمان قتل تا وقتي به اداره آگاهي رفتم، هر شب کابوس مي ديدم و ديگر زندگي برايم غيرقابل تحمل شده بود.
اعترافات منصور به همين جا ختم نشد و او در ادامه ادعاي ديگري نيز مطرح کرد و گفت؛ «مدتي قبل، دو نفر از دوستانم با پيشنهاد مبلغ دو ميليون تومان خواستند خاله شان را به قتل برسانم. من هم قبول کردم و با آن دختر رابطه برقرار کردم و براي عملي کردن نقشه ام به وي پيشنهاد ازدواج دادم و به عقد هم درآمديم. پس از مدتي تصميم گرفتم نقشه ام را عملي کنم اما ديگر عاشق زنم شده بودم و نمي توانستم اين کار را بکنم. به همين خاطر زندگي مان به تنش کشيده شد و در نهايت همسرم قهر کرد و به خانه دايي اش در تبريز رفت.»
در حالي که اعترافات اين جوان مرموز به نظر مي رسيد، بازپرس شهرياري احتمال داد وي دچار بيماري رواني است. براي همين از او سوالاتي درباره شرايط عمومي جامعه و برنامه هاي تلويزيوني پرسيد که منصور به اين پرسش ها جواب هاي منطقي داد اما وقتي گفت سريال دلنوازان را دنبال مي کرده، ظن بازپرس نسبت به اينکه او تحت تاثير داستان اين سريال به بيان چنين اعترافاتي پرداخته باشد، برانگيخته شد ولي منصور توضيح داد چهار قسمت آخر اين سريال را نديده است.
تحقيقات از منصور ادامه داشت تا اينکه خانواده اين جريان به دادسرا رفتند و مدعي شدند چون همسر منصور وي را آزار داده و تحمل زندگي را از وي سلب کرده است، او به دروغ چنين اعترافاتي را بيان مي کند.
بنا بر اين گزارش بازپرس پرونده در پايان جلسه بازجويي از پزشکي قانوني خواست سلامت رواني منصور را مورد بررسي قرار دهد.
شـیـفــو
18-11-2009, 18:08
آخرش حيف شد جهان مرد . اينكه مرد خوبي بود چرا تو نمايش پشت صحنش گفت : فقط همينو ميگم كه جهان نقش منفي داره .
سريالش براي وقت گذروني و وقت تلف كردن بد نبود اما چرا آخرش اينقدر سريع جمع و جورش كردن و اينقدر مزخرف به پايان رسوندنش ، مگه تو ساختش عجله اي بود كه ارزش خراب كردن فيلم رو داشت ؟
«آن زن در باران آمد!»
نقد هوشنگ صدفي بر مجموعه تلويزيوني «دلنوازان»
هوشنگ صدفي در يادداشتي كه با عنوان «آن زن در باران آمد!» به سرويس تلويزيون ايسنا ارائه داد، به نقد سريال «دل نوازان» و ساخت سريالهايي از اين دست در سيما پرداخت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، متن اين منتقد و روزنامهنگار به شرح زير است:
«اين سنت درست يا غلط ما ايرانيها ست كه دوست داريم خوشيها را در آخرين لحظههاي زندگي قطره قطره به كام نوشندگان و به روايتي بينندگان تلويزيوني بچكانيم.
قصه آدم هاي مجموعه 50 قسمتي «دلنوازان» نيز از اين قاعده مستثني نيست و چه بسا كه آسمان و ريسمان قصههاي اصلي و فرعي مجموعه داستاني « دلنوازان» دست به دست هم ميدهند تا جوان اول قصه به مراد دل خود برسد،بماند كه در اين 30 و چند قسمت پخش برنامه، مشاوران و كارشناسان اجتماعي، روانشناسي و فيلمنگاران تلاش كردهاند كه تعادل زندگي زوج هاي جوان و نيمه جوان را به هم بريزند تا مخاطبان تلويزيوني مدتي سرگرم شوند و اما وقتي قصه پشت صحنه مجموعه به رغم تكذيب و تاكيد دست اندركاران برنامه در هم ميريزد ناگهان قصه از حالت منطقي خارج شده و مجموعه بلند مدت تلويزيوني دو شبه با سرهم بندي سكانسها به پايان ميرسد، آن وقت شماي بيننده ميمانيد با پرسشهاي پنهان و آشكاري كه هيچ پاسخي بدان داده نميشود. از اتهامات حقوقي اتابك به جهان تا نقش ناگشوده سيروس و منصور در گشودن رازهاي سر به مهر فيلم بگير تا مرگ شتابزده جهان خان!
تجربه ماههاي گذشته در حوزههاي مختلف نشان داده كه دروغ گفتن آدمها خناق نميآورد و حالا در حوزه رسانهاي، طرح مطالبي درباره پايان شتابناك مجموعه «دلنوازان» نيز به همان سياق دچار شده است، مي ماند مخاطب سرگردان كه قصههاي فرعي رها شده برنامه را باكمك علاقهمندان رسانهاي سرهم بندي كند تا به داستان اصلي شگفت آور پايان برنامه برسد.
قرار بود كه حسين سهيليزاده، كارگردان«دلنوازان» را در 50 قسمت 30 دقيقهاي براي مخاطبان تلويزيوني بسازد اما قهر و آشتي هاي پي در پي روي صحنه برنامه ، گريبانگير پشت صحنه شد و نطق داستان نوازان برنامه را كوركرد.
گذشته از حاشيههاي مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» ، به تصوير كشيدن زندگي سه جوان ايراني در نقشهاي بهزاد، رامين و مهتاب با چاشني ناکامي، تحقير جنسيتي و تحقير انساني توانست خيل زيادي از مخاطبان را پاي تلويزيون بكشاند هرچند كه دست اندركاران اين برنامه نتوانستند مخاطبان را تا پايان برنامه راضي نگه دارند.
آشفتگي در پردازش داستاني بخشهاي پاياني مجموعه، به كليت برنامه نيز ضربه زد، به رغم شتابزدگي در پايان قصه، شخصيتپردازيهاي اوليه و طرح چالشهاي موجود در زندگي داستاني اتابك ، جهان ، بهزاد ،منصور و مهتاب كم كم مردم را به اين برنامه عامه پسند جذب كرده بود.
تعليقهاي داستان در طول بخشهاي اوليه قصه، چه اصلي و فرعي، حساب شده پيش ميرفت هرچند كه مقدمهسازي براي حضور شخصيتهاي الهام و منصور تاحدودي ناپخته مينمود اما توانسته بود گام به گام مخاطبان را با لايه هاي دروني قصه برنامه درگير كند، اما با وجود حضور بازيگران حرفهيي در برنامه، به جز چند بازي گيراي جوان پسند، انتظارمطلوب مخاطبان از بازيگران حرفهيي آن چنان برآوره نشد.
شايد يك دليل موفق بودن مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» در جذب مخاطب به پخش هر روزه آن ازشبكه سوم سيما برمي گردد. علاوه بر آن زمان پخش را نبايد كتمان كرد كه بخودي خود عامل موثري در كشاندن مخاطبان به پاي تلويزيون دارد.
اين برنامه داستاني سلسه وار به روايت شكست و پيروزي جوانان امروزي ميپرداخت، جواناني كه در قامت شخصيتهاي لجباز و يك دنده امروزي دوست دارند بدون دست ياري از تجربه بزرگان خود زندگي را تجربه كنند. يلدا و بهزاد، نماينده اين طيف از جوانان امروزي سرزمين ما هستند ، جواناني كه هيچ گاه تجربه بزرگان را قبول ندارند و در نهايت با رنج و ناكامي زندگي را سپري مي كنند وشايد سرانجام زندگي آنان به پايان خوش يلدايي نيز ختم نمي شود.
« دلنوازان» به روايتي زندگي يك بعدي جوانان اين سرزمين است با ته مايه هاي نشانه فيلم هاي هندي و پايان خوش تحميلي مميزان تلويزيوني .
شايد اين گونه آثار در طبقه بندي فيلم شناسي مخاطبان عام و خاص، نه فيلم فارسي است و نه فيلم هندي ، و گرنه چه لزومي داشت كه شخصيت يلدا در هنگامه بارش باران به آشتي با زندگي بينديشد و بهزاد ، مرد شكاك قصه دلنوازان ، از جلد ضد قهرمان قبلي خارج و در قامت پدري مهربان غم از چهره بزدايد!
با وجود گيرايي عامه پسند انه قصه تلخ و شيرين «دلنوازان» بايد افزود كه شخصيت پردازي هاي اتابك ، رعنا ، مهتاب ، روشنك ، يلدا و رامين به رغم كش و قوس ها در قصه بدرستي انجام نشده است ، كنار هم گذاردن شخصيت هاي خاكستري و سياه بدون تغيير در مقابل رفتارهاي ديگران ، كلكسيوني از شخصيت هاي منفي بود ، در اين برنامه به چز سه نفر از شخصيت ها بقيه يا منفي بودند ويادرقاب شخصيت مثبت صرف عمل مي كردند كه به نوعي تعادل قصه اصلي را به هم زده بودند .
عدم شناخت مادر بهزاد از شيوه هاي رفتاري مناسب در مواجهه با فرزند سركش ، رفتارهاي پخته مهتاب در قالب عاقله زن و نه دختر جوان تا حد زيادي ، فيلم نامه را با تناقض هايي در پرداخت و شناخت روانشناسانه از شخصيت ها مواجه كرد كه تا حدودي از ديد مخاطبان خاص پنهان نماند.شايد گفت به رغم القاي اتابك ، جهان به خوبي توانسته بود در فضاي بي اعتمادي سه خانواده از نقش متعارف و متعادلي برخوردار شود ، نقش ماندگاري كه ناخواسته و برخلاف انتظار تماشا گرانش جوان مرگ شد.
اميدواريم سازندگان برنامه به برخي ازپرسش هاي مطرح مخاطبان ، پاسخ گويند هرچند كه قرار بود برنامه دلنوازان به اين پرسش ها در طول قصه گويي برنامه پاسخ دهد اما برنامه به دلايلي نامعلوم براي مخاطبان و معلوم براي سازندگان، ناخواسته در ميانه قصه پردازي جوان مرگ شد و از تب و تاب قصه گويي براي بينندگان افتاد.
بديهي است اگر وضعيت برنامه سازي در سيما در آينده در گير بازيگر سالاري و يا كنش و واكنش احتمالي دست اندركاران توليد شود مي تواند ضربه سختي را بر پيكره مخاطب شناسي تلويزيون داخلي داشته باشد و اين شليك نهايي به خواسته و انتظار مخاطبان وطني خواهد بود ، خواسته اي كه تاكنون برخلاف انتظار مقامات مسئول و مخاطبان هنوز برآورده نشده و ممكن است در صورت عدم توجه اساسي مرگ رسانه اي تلويزيون وطني را به دنبال داشته باشد ، برخلاف تلويزيونهاي ماهوارهيي كه با تنوع برنامه، جذب كارگردانان معتبر و ساخت برنامههاي چالشي تك تك مخاطبان ايراني را جذب خود ميكنند هنوز مديران و برنامهسازان ايراني در الفباي توليد برنامههاي كيفي دست و پا ميزنند، اميدواريم اين فضاي رسانهيي جذاب، اما خنثي وطني ، درگير كش وقوس مميزي تلويزيون ، رفتارهاي غيرحرفهيي سازندگان و ناتواني نگارش نويسندگان نشود.
و اما در خاتمه بايد گفت كه اغلب بينندگان آثار تلويزيوني مهران مهام دوست دارند آثار فاخري را از او به تماشا بنشينند ، چرا كه قبلا اين گونه برنامههاي فاخر را از او ديدهاند شايد با فقدان يار سفر كردهاش ، مسعود رسام، توليد آثار فاخر نيز از فضاي رسانه ملي رخت بربسته است. ياد كارگردان مخاطب شناس و خلاق تلويزيون، مسعود رسام گرامي باد.»
H a m e e d
18-11-2009, 21:22
آخرش حيف شد جهان مرد . اينكه مرد خوبي بود چرا تو نمايش پشت صحنش گفت : فقط همينو ميگم كه جهان نقش منفي داره .
مگه تو ساختش عجله اي بود كه ارزش خراب كردن فيلم رو داشت ؟
خودش گفت که اگه آنفلوانزا نمیگرفت و کنار نمیرفت، پایان شخصیت جهان یه طور دیگه ای نشون داده میشد؛ حتما قرار بود گندکاریهاش فاش بشه دیگه:13:
عجله که معلومه بود، ولی پایانش با شروع و میانه سریال نسبتا هماهنگ بود و بجز جهان که ناگهانی رفت و آخرم خوبی و بدیش معلوم نشد بقیه شخصیتا سرانجامشون نتیجه طبیعی فعالیتهای گذشته شون بود، وقتی میگین آخرشو خراب کردن توضیح بدین چه مشکلی داره، تنها گفتن اینکه مزخرفه و آخرشو خراب کردن و... چه فایده ای داره آخه!
ولی اون تیکه که مهتاب به بهزاد گفت که قبلاً به دکتر زند از طریق ستایش جواب مثبت داده، قیافه بهزاد خیلی دیدنی بود حال کردم :21:
N.E.G.A.R
19-11-2009, 16:35
اینم پایان بدی داشت...
جهان بیچاره این وسط چه گناهی داشت که از صفحه روزگار حذف شد...:41:
بختکم که به زندگیش چسبید...
نمیخایین دیگه در این تاپیک مضخرفو تخته کنین:2:
این تاپیک که قفل شده بود ... چی شد دوباره باز شد ؟!!
ولی من هنوز یه سوال دارم ...
آخر دلنوازان یه جورایی معلوم بود عجله ای کار کردن و پیچوندن و به اصطلاح که میگن سرشو گرد کردن :31:
دلیلش مشخص نیست ؟
نمیخایین دیگه در این تاپیک مضخرفو تخته کنین:2:
لطفا به نظرات دیگران احترام بذارین:11:
H a m e e d
19-11-2009, 19:19
این تاپیک که قفل شده بود ... چی شد دوباره باز شد ؟!!
ولی من هنوز یه سوال دارم ...
آخر دلنوازان یه جورایی معلوم بود عجله ای کار کردن و پیچوندن و به اصطلاح که میگن سرشو گرد کردن :31:
دلیلش مشخص نیست ؟
من حدس میزنم بعد از اینکه اون قضیه آنفولانزا پیش اومد و جهان نقشش به اون صورت حذف شد، تصمیم گرفتن نقاط منفی این شخصیتو هم محو کنن و واسه همین حتی اون صحنه ملاقات اتابک و ستایش تو زندانو طوری ترتیب دادن که تو قضیه دزدیدن ستایش منشا همه تقصیرا بیفته گردن اتابک (من فکر کنم اول قصد داشتن نشون بدن زیر سر جهانه) که این بنظرم کار جالبی نبود.
نقش جهان طوری بود که داد میزد خلافی تو آستین داره و خودشم گفته بود که منفیه، در نهایت چی شد؟:13:
mahsa1469
19-11-2009, 19:27
اما اصلا بهش نمی یومد منفی باشه....
خب دیگه به اندازه کافی دلهامون نواخته شد با این سریال :d
قفلید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.