مشاهده نسخه کامل
: سریال دلنوازان
click_dez
24-10-2009, 21:36
یه سوال فنی:
به نظر شما چه اتفاق خاصی تو این قسمت افتاد؟
بیخود دارن لفتش میدن
N O V A L I S
24-10-2009, 21:53
يلدا كارش تيغيدن نيست
ولي اين عموخيلي پدرسوختس:دي
يلدا يه بار ازدواج داشته بخاطر تيغيدن پول مرد، ولي احساس ميكنم بهزاد واقعادوست داشت
معذرت می خوام ولی ** زیادی خورد تن به ازدواجی داد که عموی کفتارش از اول براش نقشه کشیده بود و جوون بیچاره ی (بهزاد رو می گم نه اون تحفه ی ترشیده ی بد ادا رو) مردم رو بدبخت کرد..
ویرایش: ای بابا! من این سریال رو از ابتدا ندیدم و البته الانم جدی دنبالش نمی کنم! گاهی صداش میاد و گاهی کجنکاو می شم می رم جلوی تی وی... دوستان گفتن منظورم من کی بود؟ خوب منظورم همین لکاته ی آویزون یلدا بود دیگه.. با اون خانوم نازنین روشندل چه کار دارم.. (اگر همین رو اشتباه گرفته باشید و درست فهمیده باشم چون اصلا نمی دونم جریان اوشون چی بوده!)
H a m e e d
24-10-2009, 21:57
یه سوال فنی:
به نظر شما چه اتفاق خاصی تو این قسمت افتاد؟
بیخود دارن لفتش میدن
این قسمت بیشتر تاکیدش بر آشنایی مهتاب و خونواده ش با خونواده دکتر زند بود.
مادر بهزاد هم با اون قیافه همیشه حق به جانبش تازه آخر اپیزود امشب دوزاریش افتاد:2:
pcforlife
24-10-2009, 22:17
امیدوارم آخر این سریال نیان از شخصیت یلدا، یه قدیسهیه دیگه درست کنن،... منظورم اینه که بلایی که سر کارکتر پونه در سریال رستگاران آوردند، سر یلدا نیارن!!
نویسنده مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" ویژگی این مجموعه را ساختار متفاوت ملودرام، جسارت کارگردان در بهره بردن از بازیگران جوان و جاری بودن روح زندگی در آن دانست.
سعید جلالی درباره نگارش "دلنوازان" همراه علیرضا کاظمیپور به خبرنگار مهر گفت: آذرماه 87 از طرف ایرج محمدی برای نگارش فیلمنامه دعوت شدیم. هدف از تهیه این پروژه پرداختن به مسائل ازدواج جوانان بود. ابتدا بدنه اصلی داستان یلدا و بهزاد بود و بعد از آن داستانکها به کار اضافه شد. در سالهای اخیر قصهای به گستردگی و ساختار متفاوت "دلنوازان" نداشتیم.
وی در ادامه افزود: هر چه قصه جلوتر میرود تعلیقها هم بیشتر میشود. قبل از شروع نگارش هم دو تا سه ماه روی طراحی شخصیتها کار و بعد از رسیدن به طرح جامع نگارش را شروع کردیم که کار همچنان ادامه دارد. به احتمال زیاد نگارش "دلنوازان" تا پایان هفته به پایان میرسد.
نویسنده "دلنوازان" با اشاره به همکاری با کاظمیپور گفت: پیش از این مجموعه "آخرین دعوت" و دو فیلم تلویزیونی دیگر هم با کاظمیپور نوشته بودم. در "دلنوازان" هم برای نوشتن سیناپس و دیالوگها مرتب با هم حرف میزدیهم و بعد از اینکه سیناپسها را کاظمیپور مینوشت و من دیالوگها را مینوشتم و بعد بررسی میکردیم که مبادا کار از حالت یکدستی خارج شود.
جلالی ادامه داد: علاوه بر آن در طول نگارش حسین سهیلیزاده کارگردان و محمدی تهیهکننده نظر خود را درباره شخصیتها میدادند. افکار ما به لحاظ شخصیتپردازی با کارگردان خیلی نزدیک بود، حتی برخی سکانسها هنگام اجرا بهتر از فیلمنامه درآمد. آقای محمدی هم از معدود تهیهکنندگانی است که در فیلمنامه صاحب نظر است.
وی اشاره کرد: گرچه "دلنوازان" شخصیتهای زیادی دارد، اما سعی کردیم هر شخصیت قصه خودش را داشته باشند. از سوی دیگر در نگارش مجموعه از ساختار خطی اکثر مجموعههای تلویزیون فاصله گرفتیم و تلاش کردیم قصه تعلیق و جذابیت لازم را برای مخاطب داشته باشد. استقبال زیاد مخاطبان نشان میدهد با این مجموعه ارتباط خوبی برقرار کردند.
این نویسنده درباره اینکه برخی اتفاقهای قصه "دلنوازان" قابل پیشبینی است و جذابیت لازم را ندارد توضیح داد: به هر حال همه ملودرامها ساختار مشابه دارند. ماجرای دختر گمشده در همه آثار خارجی و ایرانی یک ساختار مشخص دارد و نمیتوان از آن فرار کرد، اما در "دلنوازان" سعی کردیم ملودرام متفاوت باشد و از سوی دیگر قصد فریب مخاطب را نداریم.
جلالی درباره مشکلات نگارش همزمان با تصویربرداری گفت: به هر حال فشار کار زیاد است، اما نگارش به زودی به پایان میرسد. دلیل طولانی شدن نگارش هم وسواس زیاد ما برای پایان "دلنوازان" است. معمولاً مجموعههای تلویزیونی که شروع خوبی دارند، پایان مناسب ندارند، به همین دلیل تمرکز زیادی روی پایان قصه کردیم.
این نویسنده در پایان درباره "دلنوازان" گفت: به نظرم مجموعه زنده و روح زندگی در آن جاری است. زندگی خصوصی هر یک از شخصیتها را به تصویر کشیدیم تا برای مخاطبان ملموستر باشد. یکی از نقاط قوت مجموعه جسارت سهیلیزاده در استفاده از بازیگرانی است که چهرههایشان برای مخاطب بکر است و بازی خوبی هم از آنها گرفته است.
پخش مجموعه "دلنوازان" از چهارمهرماه از شبکه سه شروع شده و در آن پرویز فلاحی پور، فریبا کوثری، عبدالرضا اکبری، فریده صابری، محمد حاتمی، شاهرخ استخری، سیاوش خیرابی، سحر قریشی، حدیث میرامینی، سمانه پاکدل، مهدی ماهانی، ایمان موسوی، زهره فکور صبور و ... بازی کردند.
در خلاصه داستان "دلنوازان" آمده است: شکوه و جهان خواهر برادری هستند که سالهاست با فرزندانشان در خانهای قدیمی در کنار یکدیگر زندگی میکنند و قرار است بهزاد پسر جهان با مهتاب دختر شکوه ازدواج کنند، اما با ورود دختری که خود را خواهر گمشده بهزاد میداند ماجرا به گونه دیگری رقم میخورد.
این روزها فیلم تلویزیونی "مهر بیپایان" به کارگردانی محسن منشیزاده و بر مبنای فیلمنامه جلالی مراحل تصویربرداری را سپری میکند.
فرهنگ سبز » شاهرخ استخری: قسمت من همین بوده
به رسم سالهاي گذشته در پاييز امسال سريالي ديگر در حال پخش از شبكه سوم است كه از پنج ماه پيش كليد خورد و تصويربرداري آن همچنان ادامه دارد. اين سريال شبانه، نامش «دلنوازان» است و به طور حتم تاكنون قسمتهاي پخش شده از آن را دنبال كردهايد، يك سريال پربازيگر كه به طور حتم در شمارههاي آينده از ديگر بازيگران اين مجموعه برايتان خواهيم نوشت. اما در اين شماره با دو بازيگر جوان اين مجموعه يعني شاهرخ استخري و سياوش خيرابي گفتگويي ترتيب داديم كه در ادامه خواهيد خواند. البته در يك سال اخير دو گفتگو با سياوش داشتيم كه به طور حتم آنها را دنبال كردهايد و از زندگي سياوش بيشتر ميدانيد، ولي از آنجا كه تاكنون با شاهرخ گفتگويي نداشتيم، گفتگوي ما كمي با شاهرخ استخري طولانيتر است.
گفتگوي ما با شاهرخ در منزلش انجام شد، در هنگام بازي پرسپوليس – پيكان كه هم فوتبال ديديم و همه مصاحبه كرديم، بارها به خاطر لحظات حساس آن بازي، گفتگو كات شد و دوباره پس از لحظاتي دنبال شد. فكر نميكرديم كه استخري در حين گفتگو، آنقدر با وسواس به پرسشها پاسخ بدهد، او پس از گفتگو، صفحات تايپ شده را از ما خواست تا دوباره مصاحبهاش را چك كند و... تصاويري هم كه از اين دو بازيگر گرفتيم، در لوكيشن اصلي اين سريال در يكي از محلههاي شمال تهران گرفته شد و زحمت اين عكسها برعهده «اورنگ خيرابي» برادر سياوش بود كه در كار خود مهارت خاصي دارد و جا دارد از او تشكر كنيم. راستي يك اتفاق جالب... زماني كه خواستيم از اورنگ CD عكسها را بگيريم، ساعت 10 شب بود، هنگامي كه در آپارتمانش را بست و بيرون آمد، تازه متوجه شد كه كليدش را در آپارتمان جاگذاشته است و خلاصه... كه اين موضوع در نوع خودش برايمان جالب بود، بعضي مواقع براي گرفتن يك گزارش، كارها گره ميخورد و به دقيقه 90 هم كشيده ميشود. در پايان جا دارد از دوست خوبمان؛ آقاي مهران مهام به همراه ايرج محمدي؛ تهيهكننده سريال تشكر كنيم كه مانند هميشه ما را در تهيه اين گزارش ياري دادند.
مهندس بازيگر
چهاردهم مهرماه سال 59 به دنيا آمدم، فرزند بزرگ خانوادهام و بعد از من دو خواهر ديگر به دنيا آمدند، پدرم مهندس شيمي است و مادرم ليسانس زبان است، پس از اينكه خواهرم به دنيا آمد، مادرم خانهدار شد. خودم هم ورودي سال 78 هستم و مهندسي صنايع خواندم، براي فوقليسانس هم در رشته سينما شركت كردم كه متاسفانه قسمت نشد.
او در مورد آغاز بازيگري برايمان ميگويد: «سال سوم دانشگاه كه بودم، يكي از دوستانم «هاشم مهدوي» كه ميدانست به دنياي سينما علاقهمندم، مرا به آقاي رحمانيان معرفي كرد، وي آن سال كارگرداني تئاتر «اسبها» را برعهده داشت و من هم به همراه 20، 30 نفر ديگر در كنار بزرگاني چون؛ داوود رشيدي، رضا بابك، علي عمراني، مهتاب نصيرپور، بهناز جعفري، هومن برقنورد و... بود، نقش ما پررنگ نبود، ما يك تيم بوديم كه با پاهايمان روي صحنه، ريتم ميزديم. سپس توسط يكي از دوستانم به كلاس بازيگري رفتيم، حضور در آن تئاتر هم، باعث شد تا من بازيگري را ادامه بدهم، شايد برايتان جالب باشد كه بگويم، حضور در آن تئاتر به همراه اجراي شبانه و تمرين، دستمزدي 170 هزار توماني داشت كه به من خيلي چسبيد! پس از آن كلاسها، يك دوره پيشرفته زيرنظر حبيب رضايي، پيام دهكردي، هدايت هاشمي، مهتاب نصيرپور و... گذراندم. اين روند ادامه پيدا كرد، تقريبا نااميد شده بودم و احساس ميكردم كه زمان زيادي از دست دادم و رفتم سركار ديگري... چرا كه طي اين سالها چند بار هم تست دادم، اما انتخاب نشدم، يادم ميآيد، آخرين بار هم كه تست دادم، براي فيلم «استشهادي براي خدا» به كارگرداني «عليرضا اميني» بود. دو سال بعد امير انصاري از دفتر آقاي اميني زنگ زد و به من گفت كه فيلمي به نام «تلخون» ميخواهيم بسازيم، مداركتان اينجاست. سپس «سياوش خيرابي» هم اضافه شد، «تلخون» چند بار هم از تلويزيون به نمايش درآمد كه جزو اولين كارهاي من و سياوش بود. سپس آقاي اميني مرا به «سامان مقدم» براي بازي در سريال «پريدخت» كه ماه محرم سال 86 پخش شد، معرفي كرد؛ ليلا حاتمي، علي مصفا، حسن پورشيرازي، كامبيز ديرباز و... در آن مجموعه بازي ميكردند كه البته اين سريال زودتر از فيلم تلخون پخش شد، تلخون نوروز 87 پخش شد، پس از «پريدخت» هم در سريال «مثل هيچكس» كه رمضان سال 87 پخش شد و نوروز امسال هم در سريال «ماه عسل» كه از شبكه دو پخش شد، بازي كردم، كه براي من تجربه خوبي بود، بازي در كنار محمد مطيع، سعيد پورصميمي، پروانه معصومي، يوسف تيموري، سحر ولدبيگي، اميرحسين صديق و... بازي در كنار اين بزرگان، براي من تجربه بسيار خوبي بود و از آن بسيار آموختم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور در دلنوازان
براي بازي در «ترانه مادري» پيش كارگردان مجموعه؛ «حسين سهيليزاده» رفتم، اما از آنجا كه قرارداد «مثل هيچكس» را بسته بودم، قسمت نشد با هم همكاري كنيم... آقاي سهيليزاده در انتخاب بسيار دقيق است و ديگر حرفي باقي نماند.
كارگردان خوشاخلاق
«حسين سهيليزاده» كارگردان بسيار خوش اخلاقي است، من پنج ماه در كنار اين آدم بودم و از حضور دركنار ايشان لذت بردم، روز اول هم به من گفتند: شاهرخ ميخواهيم پنج ماه در كنار كار، لذت ببريم. اميدوارم بتوانم در كارهاي بعدي اين كارگردان هم بازي كنم. اين آدم آنقدر به ما انرژي مثبت ميدهد كه باورنكردني است، اگر يك روز از جايي دلش گرفته باشد، همه گروه حالشان گرفته است. خدا كند آقاي سهيليزاده از بازي من در دلنوازان آنقدر راضي بوده باشند.
نگرانم
وقتي كه كار شما در حال پخش شدن است، همه روي آن زوم ميكنند، نشريات مانور ميدهند و... اما وقتي كه نيستي، ديگر خبري از تو نميگيرند. اما اين دليل نيست كه نباشي يعني اين فرصت را داري كه برگردي، اين اتفاق ممكن است براي هر بازيگري بيفتد، يعني مثل يك موج ميماند كه بالا و پايين دارد، به نظر من در چنين شرايطي آنچه كه به ياري يك بازيگر ميآيد، «انتخاب»هايش است، من هم نگران بعد از «دلنوازان» هستم كه انتخابهاي درستي داشته باشم، به همين خاطر سعي ميكنم از مشورت با آدمهاي اهل فن بهترين استفاده را بكنم، بايد قبول كنم كه ماندگاري سخت است. در چنين شرايطي كوچكترين اشتباهي بهاي سنگيني دارد... البته بعضي مواقع ديگر به قسمت شما برميگردد، مثلا من دوست دارم، در يك فيلم سينمايي بازي كنم و آن فيلم هم امسال در جشنواره پخش شود، اما به شما پيشنهاد نميشود، اينجا ديگر شما مقصر نيستيد، بلكه قسمت شما اينگونه است.
ظرفيت هنرمند
بزرگترين و قدرتمندترين ويترين براي ديده شدن، تلويزيون است، من هميشه ميگويم؛ خدايا هر چيزي كه ميخواهي بدهي، ظرفيت آن را هم بده، يعني اگر من ظرفيت مطرح شدن را نداشته باشم، بهتر است كه اصلا مطرح نشوم. اگر 7 سال پيش كه شروع كردم، بازيگر ميشدم، شايد پيشرفت نميكردم، خدا را شكر كه اين اتفاق به وقتش افتاد.
تلويزيون
حضور در تلويزيون معيارهاي خاص خودش را دارد، اگر يك بازيگر در يك سريال بدرخشد، سينما ميآيد دنبالش، اما اين دليل نميشود كه اگر يك بازيگر در سينما بدرخشد، تلويزيون بيايد دنبال او... اگر بازيگر با معيارهاي تلويزيون مطابقت نداشته باشد، به او بازي نميرسد، حتي به عنوان مهمان!
تهيهكنندگان حرفهاي
آقايان؛ مهران مهام و ايرج محمدي تهيهكنندگان حرفهاي هستند، اكثر كارهاي اين دوستان پربيننده است... شما سريالهاي نرگس و ترانه مادري را هيچ وقت فراموش نميكنيد و سريالهاي ديگر، براي مثال وقتي به پسرخالهام ميگويم: دفتر آقاي مهام هستم... ميگويد: دفتر مهام... كارت درسته پسر... مردم ما باهوش هستند، كارگردانان و تهيهكنندگان را ميشناسند و طبقهبندي ميكنند.
بازگشت به گذشته
اگر بخواهم از اول پا به دنياي بازيگري بگذارم و دوباره شروع كنم، ميروم دوباره نقش همون اسبي را بازي ميكنم كه آنقدر ديده نميشد، در ميان تماشاچيان به دنبال آدم معروفهايي بود كه براي ديدن آن تئاتر ميآمدند، قسمت من همين بوده.
در كنار سياوش
من با سياوش دو تا كار كردم كه براي هر دوي ما جالب بود و خاطرات خوبي رقم خورد، دلمان ميخواست در اين سريال بيشتر با هم بازي داشتيم و از اين جور دوستان هم نيستيم كه پشتسر هم حرف بزنيم، هر دو با انگيزه كارمان را از تلخون شروع كرديم، اميدوارم باز هم با يكديگر همبازي شويم.
سرخط با استخري
فوتبال: اجازه بده نگم كه كدام تيم را دوست دارم، آبي يا قرمز... (با خنده) براي مدتي در يكي از تيمهاي پتروشيمي در رده اميد در پيستون راست بازي ميكردم، كه پدرم نگذاشت ادامه بدهم.
اگر صبح پشت چراغ قرمز گير كني رد ميكني! آره، تو رد نميكني! اما من ميگويم: چراغ قرمز را اگر بااحتياط رد كني خيلي بهتر است تا اينكه چراغ سبز را بياحتياط بروي!
براي من «نه گفتن»، سخت است.
خجالتي: آدم خجالتي هستم.
ركگويي: يك كمي بايد قاطي كنم! تا رك صحبت كنم!
يك كلاغ، چهل كلاغ: به هر حال جزوي از فرهنگ ماست كه بعضي وقتها هم جذاب است. به هر حال هميشه شنونده بايد عاقل باشد.(باخنده)
كتاب خواندن: الان خيلي كم شده و به همين خاطر از خودم ناراحتم... (كمي فكر ميكند و ميگويد).
شما كتاب روانشناسي هم ميخواني، اين روزها مثل اينكه ماشاا...همه ميخونند.
زمان عصبانيت: اگر خيلي عصباني شوم، خود به خود صدايم بالا ميرود!
شغل دوم: فعلا ندارم.
رفاقت: آدم رفيقبازي هستم.
مدارس: اول و دوم دبستان، 15 خرداد در بلوار كشاورز بودم. سوم دبستان آمديم شهرك غرب و در سروش آزادي درس خواندم. راهنمايي هم در آزادي و دبيرستان هم در فجر دانش درس خواندم...
آرامش در زندگي: در كنار دوستان خوبم هميشه آرام هستم.
مد: زياد اهميت نميدهم، يك بار يادم ميآيد، سالها قبل يك كفش كه مد شده بود، خريدم و فقط يك بار آن را پوشيدم، به ما نيومده.
پلياستيشن: آنهايي كه با من رفت و آمد دارند، ميدانند عاشق يك بازي هستم. در فوتبال ادعايم نميشود، اما در بازي تيكن (مبارزه دو نفره) خوبم. چند وقت پيش با «مهدي ماهاني» بازي كردم كه يك اتفاقاتي در وقت اضافه دوم افتاد كه... (ميخندد)، بهتر است از خودش بپرسيد.
شغلي كه در بچگي دوست داشتي؟ دوست داشتم مثل پدرم شيمي بخوانم، اما نشد و صنايع قبول شدم.
سختگيريهاي پدر: پدر من روي درس خواندن خيلي سختگير بود. وقتي به خانهمان زنگ زدند كه چرا من ديگر سر تمرين فوتبال حاضر نميشوم، پدرم گفت: شاهرخ بايد درس بخواند و فرصتي براي فوتبال ندارد حتي اجازه نداد من صحبت كنم، البته پشيمان نيستم.
از ميان حرفها
سالها پيش، داستان و فيلمنامه كوتاه مينوشتم.
در بچگي با اينكه روياي بازيگري داشتم، اما فكر نميكردم كه روزي روم بشه جلوي دوربين بروم.
بازي «حميد فرخنژاد» در «عروس آتش» را از ياد نميبرم.
دوست دارم سينماي تجاري هم منتقدپسند باشد، شوكران، سگكشي، دايره زنگي، درباره الي از اين دست فيلمها بودند.
من روزي صد بار خدا را شكر ميكنم كه توانستم كار كنم خودم هم فكر نميكردم، با توجه به دو سال سابقهام در دفتر آقاي اميني، او مرا براي بازي در فيلم تلويزيوني «تلخون» دعوت كند، واقعا شكر.
هر آدمي جايگاه خاص خودش را دارد، اين حرفها كه فلاني زير آب فلاني را زد تا آن نقش را بگيرد، را قبول ندارم.
وقتي كه از او ميپرسيم بازي ميكني كه ديده بشي پاسخ داد: اينكه بگويم براي دلم بازي ميكنم، كليشهاي و تكراري است، هر هنرمندي كه براي مثال نقاشي ميكند، ساز ميزند و... دوست دارد روزي هنرش ديده شود، من هم از اين حيث مستثنا نيستم.
دلم ميخواهد تا آخرين روز عمرم كار كنم و هر كس هم ما را ديد، بگويد؛ شاهرخ آدم خوبيه و اين حتي مهمتر از اين است كه بگويند بازيگر خوبي است.
نميخواهم بعد از «دلنوازان» عجله كنم و به پيشنهادها، چشم و گوش بسته جواب دهم، دلم ميخواهد پس از مشاوره، انتخاب درستي داشته باشم.
زياد به ماديات فكر نميكنم، چون احساسم اين است كه دستمزد بايد پلهاي بالا برود، من هفت سال پيش در 30 روز تمرين و 30 روز نمايش، 170 هزار تومان حقوق گرفتم و پلهپله بالا آمدم تا رسيدم به دلنوازان... انتظارات من آنچناني نيست... اما از كار قبليام بيشتر است.
لطفا اگر نشريات ديگر اين مصاحبه را چاپ ميكنند، حداقل، منبع آن را درج كنند، از نظر من هيچي از شما نشريه محترم كم نميشه!
منبع: خانواده سبز
ghermezeteh
25-10-2009, 00:21
معذرت می خوام ولی ** زیادی خورد تن به ازدواجی داد که عموی کفتارش از اول براش نقشه کشیده بود و جوون بیچاره ی (بهزاد رو می گم نه اون تحفه ی ترشیده ی بد ادا رو) مردم رو بدبخت کرد..
منظورت از تحفه ترشیده بد ادا کیه؟
در ضمن فکر کنم خواهر دکتر زند همون ستایش باشه.
khashi87
25-10-2009, 01:02
ایول الآن یه جوری وصلشون میکنن خواب مهتاب خانوم هم که ظاهرا بله
Rahe Kavir
25-10-2009, 08:39
من فکر کنم یلدا یه مشکلی داره که عموئه ازش خبر داره... اونم واسه اینکه دهن عموش بسته بشه و بی آبرویی نشه، تن به ازدواج اول و بعدش هم طلاق و پول داده....:5:
توی اون قسمت هایی که عموش تازه وارد داستان شده بود، یلدا مستقیما بهش ابراز تنفر میکرد، در صورتی که اگه دستشون تو یه کاسه بود که این رفتار ازشون بعیده دیگه...نه؟:21:
ضمنا عبدالرضا اکبری کلا تو این سریال خیلی قشنگ بازی کرده...باهاش حال میکنم...:20:
معلومه که میشه!!! اصلا کی داده کی گرفته....!!!:27::31:
دقيقا همونه عمو داره باج ميگيره ، حالااحتمالا به خاطر جاي باباهه هم هست ، چون عموازش خبرداره :cool:
من تجربه کرده بودم که یک سری از دختر ها تا چه حد میتونن مزخرف و کثیف باشن
کاری به ادامه سریال ندارم
اما تا این قسمتی که الان پخش شد و یلدا تو دفتر وکالت جهان هیچی نگفت حالم از این جنس 3 برابر بهم خورد
جان؟:blink:
توچراجو ميگيرتت به خانوماتوهين ميكني ;)
اره قبول دارم اين يلدا خيلي ماست بازي دراورد :wac:
قربونتون برم :biggrin:
ولي بذاريه مطلبيو بگم اينكه فيلمه ولي توزندگي عادي هم خيلي وقتا هست مجبوري به كاري ميشي كه نميخواي انجام بدي امامجبوري!!!
البته في نفسه من ترجيح ميدم حقيتو بگم به جاي اينكه باج بدم :)
احتمال زياد ستايش همون دخترنابيناست:20:
اگه اشتباه نكنم توتبليغاتش يه بار اين دخترو نشون دادن كه داشت ميگفت ستايشم :eh:
من تجربه کرده بودم که یک سری از دختر ها تا چه حد میتونن مزخرف و کثیف باشن
کاری به ادامه سریال ندارم
اما تا این قسمتی که الان پخش شد و یلدا تو دفتر وکالت جهان هیچی نگفت حالم از این جنس 3 برابر بهم خورد
پس یجورایی درد همدیگه رو خوب می فهمیم :31:
بعضی از اینا هم تا به دستشون نیاوردی خودشونو میکشن برات :11: بعد که خرشون گذشت از پل ، رنگ عوض می کنن :evil2:
آوای نی از دور خوش است جلوتر که بری بلای گوش است :31:
ولی خب تو هر جنسی ، مرغوب و نامرغوب داریم ولی تو این دوره و زمونه مرغوب کم پیدا میشه، یا اگه پیدا هم بشه توشو که باز می کنی می بینی کرم خوردست. ای لعنت بر روزگار نه بر مردم روزگار :19:
pedram_sad
25-10-2009, 13:04
جان؟:blink:
توچراجو ميگيرتت به خانوماتوهين ميكني ;)
اره قبول دارم اين يلدا خيلي ماست بازي دراورد :wac:
خانوم محترم
شما مثل این که اون قسمتی که نوشتم (( یک سری از دختر ها )) رو نخوندید
واقعا" دیـــگه داره جالــــب میشه این سریــال !
میگم چه شغل پر درآمدی هست این ازدواج ! فقط حیـــفه که واسه زناست :27:
saeedn70
25-10-2009, 17:06
عجب صحنه ای بود اونجا که بهزاد گفت : من مشکلم با شغل یلداست.
مامانش گفت مگه شغله یلدا چیه.....
نفسا تو سینه حبس....دوربین زوم میکنه....صورت بهزاد کلوز آپ....ازدواج
بعد جهان با مادر بهزاد بلند میشن
khashi87
25-10-2009, 18:10
نه برادر من آقایونی هم حتی میشناسم که شغلشون ازدواجه
نه برادر من آقایونی هم حتی میشناسم که شغلشون ازدواجه
:31:
از اون لــحاظ نه !
از لحاظ مهریـــه ! که فقط زنا دارن:27:
H a m e e d
25-10-2009, 19:16
khashi راست میگه، شیادی از طریق ازدواج همونقدر که توسط زنها بوده توسط مردها هم بوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتونه که یه اپیزود از کلانتر بود که اردلان شجاع کاوه نقش شیادی رو بازی میکرد که یه خانواده پولدارو گول زده بود،تیغ زده بود و پسرشونم که بو برده بود سر به نیس کرده بود، یه زنم پایین شهر داشت...
حالا چجوری میخوان دختر دکتر زندو یجوری تبدیلش کنن به همون ستایش؟؛ ظاهرا که هیچ ربطی ندارن.:23:
دیشب یه صحنه که مهتاب میخواست بیاد خونه داییش با رعنا صحبت کنه، چادر گذاشته بود، میدونستا غیر از دایی و زن داییش کسی نیستن جلوی همونا هم چادر گذاشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته دیگه اینکه مهتاب چادریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مادر و خواهرش نیستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، از لحاظ رفتاری هم که خیلی آرومه (و شایدم موذی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حالی که مادر و خواهرش بیشتر اوقات با رفتاراشون و حرفاشون، افکار و ذهنیاتوشونو بروز میدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؛ کلا مهتاب بیش از حد عجیبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، هر چی اتفاق پیش اومده براش سهمگینتر باشه، نرمی بیشتری به خرج میده:25:، شایدم همه رو تو خودش تلنبار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، حالا باید دید منفجر میشه یا نه:27::32:
khashi راست میگه، شیادی از طریق ازدواج همونقدر که توسط زنها بوده توسط مردها هم بوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتونه که یه اپیزود از کلانتر بود که اردلان شجاع کاوه نقش شیادی رو بازی میکرد که یه خانواده پولدارو گول زده بود،تیغ زده بود و پسرشونم که بو برده بود سر به نیس کرده بود، یه زنم پایین شهر داشت...
حالا چجوری میخوان دختر دکتر زندو یجوری تبدیلش کنن به همون ستایش؟؛ ظاهرا که هیچ ربطی ندارن.:23:
دیشب یه صحنه که مهتاب میخواست بیاد خونه داییش با رعنا صحبت کنه، چادر گذاشته بود، میدونستا غیر از دایی و زن داییش کسی نیستن جلوی همونا هم چادر گذاشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته دیگه اینکه مهتاب چادریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مادر و خواهرش نیستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، از لحاظ رفتاری هم که خیلی آرومه (و شایدم موذی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حالی که مادر و خواهرش بیشتر اوقات با رفتاراشون و حرفاشون، افکار و ذهنیاتوشونو بروز میدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؛ کلا مهتاب بیش از حد عجیبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، هر چی اتفاق پیش اومده براش سهمگینتر باشه، نرمی بیشتری به خرج میده:25:، شایدم همه رو تو خودش تلنبار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، حالا باید دید منفجر میشه یا نه:27::32:
کلاً از شخصیتهای زیادی مثبت هیچ وقت خوشم نیومده
رنگ خاکستری مایل به سفید رو بیشتر دوست دارم
یا رنگ سیاهی که ییهو تبدیل به سفید میشه
ghermezeteh
25-10-2009, 19:47
واقعا" دیـــگه داره جالــــب میشه این سریــال !
میگم چه شغل پر درآمدی هست این ازدواج ! فقط حیـــفه که واسه زناست :27:
واسه مردا هم می تونه باشه,فیلم نقاب رو ببین!
درسته می خوان بگن اون چون چادریه همیشه ارامش داره و از همه مثبت تره :27:
حالا ما یه چی گفتیــــم ! :دی
دیگه واقعا حالـــم داره از یـــلدا بهم میخوره ! تیکه تو دادگاه جالب بود ! :دی
saeedn70
25-10-2009, 21:57
این قسمت اونجاش خنده دار بود
که رامین ساک سفر شکوه رو داشت می برد توماشین گفت: عجب اشتباهی کردیم ازدواج کردیم :laughing:
من و داداشم و مامانم زدیم زیر خنده:laughing::laughing::laughing:
mohsen_gh1991
25-10-2009, 22:54
ولی خیلی حال کردم با بهزاد وقتی عکس زنشو چسبونده بود به دارت.وقتی هم که کلید و موبایل رو از یلدا گرفت حس غرور بهم دست داد.خفن تر از همه وقتی بود که گفت من دارم میرم .برای شام قرمه سبزی درست کن. اونجا بود که اشک تو چشام حلقه زده بود.:37:
Miss.Rose
25-10-2009, 23:20
چه جذبه ایی داره این بهزاد :دی
ولی عجب دختر چش سفیدیه یلداااااا میگه منو کتک میزنه
(یاد طلاق دائی و زندائیم افتادم که زن دائیم هم همینو دروغ گفت)
pcforlife
26-10-2009, 00:10
دیگه واقعا حالـــم داره از یـــلدا بهم میخوره !
زیاد حالت بهم نخوره!!:31: چون چند شب دیگه میگن یلدا خوب بود و بهزاد فلان فلان شدس!!! آخر فیلمای اخیر با ژانر به اصطلاح اجتماعی و عاطفی تلویزیون ما همینه دیگه!! شخصیت منفیه داستان که خطاهای نابخشودنی کرده و همه از منفی بودنش مطلع هستند، یهو میاد میشه اولاد پیغمبر... و میشه شخصیت مثبت!!!:41::27:
البته مجبورن...چون اگه این کار رو نکنن هم به تلویزیون انگ مرد سالاری رو میزنن...:27: نمونش تو سریال یوسف پیامبر، بابای سلحشور رو به خاطر دو زنه بودن پیامبر خدا در آوردند... خوبه کارگردان جواهری در قصر تو ایران نیست مگر نه تمامی زنای آشپزخانه و دربار که صیغه امپراتور بودن رو از شاه میگرفتند!!!:27::18:
H a m e e d
26-10-2009, 00:16
نه، نه، به نظر من قرار نیست یلدا از بدیهاش مبرا بشه، دیگه حالا از چند فرسخی داد میزنه که چه مارمولکیه.
قطعا سرنوشت خوبی در پایان داستان نداره، من که شخصا دلم میخواد بمیره (حالا به دست هر کی)
این داستان اونقدرا هم ساده انگارانه نیست، حداقل از اون سریالایی که اسم بردی بهتر و پیچیده تر ساخته شده.
P30QUEEN
26-10-2009, 00:18
شغل زن من ازدواجه!:دی
به به!!!
چه شغل شریفی!
Mahdi.p30
26-10-2009, 00:37
واسه مردا هم می تونه باشه,فیلم نقاب رو ببین!
درسته می خوان بگن اون چون چادریه همیشه ارامش داره و از همه مثبت تره :27:
پارسال ترانه مادری هم یه فرشته نجات داشت که اتفاقا همه جا چادر سرش بود
حال من یکی که به هم میخوره از این مثبت بازی های الکی!!
pcforlife
26-10-2009, 01:09
khashi نکته دیگه اینکه مهتاب چادریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مادر و خواهرش نیستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، از لحاظ رفتاری هم که خیلی آرومه (و شایدم موذی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حالی که مادر و خواهرش بیشتر اوقات با رفتاراشون و حرفاشون، افکار و ذهنیاتوشونو بروز میدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؛ کلا مهتاب بیش از حد عجیبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، هر چی اتفاق پیش اومده براش سهمگینتر باشه، نرمی بیشتری به خرج میده:25:،
شخصا از شخصیت مهتاب خوشم نمیاد، (حالا به ریخت و قیافه و پوشش اون کاری ندارم)...
یه جورایی غیر واقعی و به شدت آرمانیه...:13:
البته به نظر من نویسنده ها و کارگردان ها ها یه جورایی مجبورن از همچین کارکتر هایی در متن و فیلم استفاده کنند تا فیلم حاوی پیام های مثبت باشه که این میتونه یه نقطه ضعف باشه واسه اونا... چون موضوع فیلمی جذابه که هر بیننده پیام های مفید و مثبت اون فیلم رو خودش کشف کنه نه اینکه شخصیت های اون فیلم بیان علنا اون پیام ها رو بگن و به بیننده القاش کنن...:20:
بازیگر نقش مهتاب در سریال دلنوازان در نمایشگاه مطبوعات
«سمانه پاكدل» بازیگر «دلنوازان» گفت: هنوز فیلمنامه 10 قسمت از این سریال تلویزیونی نوشته نشده است.
سمانه پاكدل، بازیگر نقش «مهتاب» دردر حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، گفت: حضور در مجموعه تلویزیونی «دلنوازان» اولین حضور جدی من در عرصه تصویر است و تا پیش از آن فقط در تئاتر كار كرده بودم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی افزود: آقای سهیلی زاده پس از گرفتن تست برای حضور در این سریال از من دعوت كردند و تا به حال هرچه هم در عرصه بازیگری فراگرفتهام، به كمك، مدد و همكاری ایشان بوده است.
وی درباره نقشش در این مجموعه تلویزیونی نیز اظهار داشت: مهتاب دختری تحصیلكرده و منطقی است كه از روی احساس تصمیم نمیگیرد و كارهایی كه انجام میدهد كاملا طبیعی است؛ چون هیجان كاذب ندارد.
پاكدل با بیان اینكه ما تا پایان آبان ماه درگیر تصویربرداری این سریال هستیم، ادامه داد: اگر تلاش و همدلی بازیگران و كمكهای كارگردان اثر نبود، این كار با این میزان بالای موفقیت روبرو نمیشد و این قدر مخاطبان را به خود جذب نمیكرد.
وی درباره سایر كارهای بعدی كه در آنها حضور خواهد داشت نیز گفت: تا به حال چند پیشنهاد داشتهام كه مشغول بررسی آنها هستم؛ چون دوست ندارم كاری را بدون دقت و تامل انتخاب كنم؛ به دلیل اینكه فكر میكنم بر كل كارهایی كه ارائه خواهم كرد، تاثیر میگذارد و فعلا اول راه هستم و دوست دارم كارنامه درخشانی از خود به جای بگذارم.
سمانه پاكدل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها با بیان این مطلب، در مورد بهزاد بازیگر سریال دلنوازان افزود: بهزاد به دلیل عجله و نادانی در انتخاب پشیمان شده و سرش به سنگ میخورد.
وی همچنین در رابطه با سریال دلنوازان بیان كرد: هنوز فیلمنامه 10 قسمت از این سریال نوشته نشده است.
بازیگر سریال دلنوازان با اشاره به این كه موفقیت و محبوبیت در سینمای ایران را هدف خود قرار داده، در مورد الگوی بازیگری خود گفت: الگوی بازیگری من فاطمه معتمدآریا است زیرا او را بازیگری توانا در عرصه بازیگری میدانم.
Rahe Kavir
26-10-2009, 11:35
بااينكه ديدم يلدا تودادگاه دروغ گفت واين حركات رو كرد
اماوقتي بهزاد اونطوري باهاش حرف ميزد دلم براش ميسوخت
يه چهره مظلومي داره ادم دلش ميسوزه:دي
H a m e e d
26-10-2009, 12:24
بااينكه ديدم يلدا تودادگاه دروغ گفت واين حركات رو كرد
اماوقتي بهزاد اونطوري باهاش حرف ميزد دلم براش ميسوخت
يه چهره مظلومي داره ادم دلش ميسوزه:دي
البته خود بهزاد آدمی نیست بشه براش دلسوزی کرد، همه مصیبتها رو به خواست خودش به جون خرید.:10:
ولی اون صحنه ای که اومد خونه برای یلدا تعیین تکلیف کرد، کلید و تلفن همراهشو گرفت و... خیلی صحنه خوبی بود، یلدا حقش بود.:5::13:
به نظر من که یلدا چهره مظلومی نداره، در خوش بینانه ترین حالت شاید بشه گفت داره با ظاهرفریبی مظلوم نمایی میکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
26-10-2009, 14:48
البته باید گفت خاک تو سر بهزاد دختر به این خوبی رو رد کرد که هم از خانومی چیزیی کم نداشت و هم از دکتری
هر چی سرش بیآد حقشه
pedram_sad
26-10-2009, 16:10
دوستان دیشب قسمت چندم بود ؟
میخوام دانلود کنم
اخه اینجا برق رفت ملت هر چی فحش بود نثار دولت کردن
امروزم تکرارش رو ندیدم
منون میشم یکی بگه
مجموعه "دلنوازان" برای مخاطب قابل لمس است
بازیگر نقش روشنک در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" قابل لمس بودن شخصیتها و موضوع را از جذابیتهای این مجموعه دانست. حدیث میرامینی درباره بازی در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" به خبرنگار مهر گفت: آنچه من را برای انتخاب نقش روشنک در این مجموعه ترغیب کرد، ویژگیهای شخصیتی او و تفاوت آن با دیگر نقشهایی بود که تاکنون بازی کردهام. یک دختر شیطان و فعال که روحیاتش بر خلاف خواهرش مهتاب است. روشنک دختری امروزی است و همین تفاوتها من را جذب کرد.
وی ادامه داد: یکی از ویژگیهای آقای سهیلیزاده کارگردان این بود که بازیگر را راحت میگذاشت تا اگر پیشنهادی درباره ایفای نقشش دارد، بگوید. در واقع تعامل خوبی میان بازیگران و کارگردان بود. البته این طور نبود که بداهه بگوییم. پیشنهادها هنگام تمرین انجام میشد و اگر نتیجه خوب میگرفتیم آن را اجرا میکردیم.
میرامینی درباره ویژگی بازی در مجموعههای روتین گفت: معمولاً مخاطبان با مجموعههای هر شبی احساس نزدیکی بیشتری میکنند. مجموعه "دلنوازان" هم یکی از اعضای خانواده مردم شده و با آن همذاتپنداری میکنند. بازیگران هم در مجموعههای هر شبی بیشتر دیده میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در این مجموعه سعی کردم هر سکانس را متفاوت از سکانس قبلیام بازی کنم. در واقع داستان "دلنوازان" پیچیدگیهای زیادی دارد و به مرور به تعلیقهای قصه افزوده میشود. همین مسئله به بازیگر کمک میکند تا نقش خود را متفاوت بازی کند.
بازیگر نقش روشنک در پایان افزود: دومین تجربه من با سهیلیزاده تجربه خوبی برایم است و خوشحالم در این پروژه بازی میکنم. حضور بازیگران پیشکسوت هم در این مجموعه خیلی موثر بود و برای من همچون کلاس درس بود.
pedram_sad
26-10-2009, 17:25
خوب قسمت 27 ام بود
که الان با حجم حدودا 100 مگ دانلودش کردم
blackfish555
26-10-2009, 17:42
ولی به نظر من بهزاد هنوز یلدا رو خیلی دوست داره....
saeedn70
26-10-2009, 17:43
ولی خداییش هم جسارت کارگردان دلنوازان برای استفاده از چهره های بکر جواب داده!!
saeedn70
26-10-2009, 17:47
گفتگو جدید با شاهرخ استخری ستاره سریال دلنوازان
شاهرخ استخری جوان بسیار مستعد و ۲۷ ساله ای که به تازگی وارد عرصه ی هنر و بازیگری شده و به گفته ی خودش الف بای بازیگری رو خیلی خوب و نزد اساتید بزرگی اموخته است جوانی با انگیزه دوست داشتنی و مودب که از گفت و گو با او بسیار لذت بردیم . شما را به خواندن این مصاحبه خواندنی دعوت می کنیم.
شاهرخ استخری جوان بسیار مستعد و ۲۷ ساله ای که به تازگی وارد عرصه ی هنر و بازیگری شده و به گفته ی خودش الف بای بازیگری رو خیلی خوب و نزد اساتید بزرگی اموخته است
جوانی با انگیزه دوست داشتنی و مودب که از گفت و گو با او بسیار لذت بردیم . شما را به خواندن این مصاحبه خواندنی دعوت می کنیم.
● از یک رزومه شروع کنیم:
-اولین کارم در عرصه ی بازیگری یک نقش کوچکی بود در تئاتر اسب های اقای محمد رحمانیان که سال ۸۱-۸۲ بازی کردم بعد یک دوره ی بازیگری هم دیدم زیر نظر خانم نصیرپور و اقای پیام دهکردی و اقای هدایت هاشمی که هم در دوره ی مقدماتی و هم در دوره ی پیشرفته شرکت کردم و ۵ تا کار کوتاه هم بازی کردم که بعضی هاشون برای جشنواره ها بود و زیاد هم مهم نبودند ولی اولین کار بلند تصویری م هم تلخون بود که نقش اصلی رو بازی میکردیم با سیاوش خیرابی و مجید سالم که دوست دارم اسمش رو ببرم و امیدوارم موفق تر بشه و بعد از اون هم خود اقای امینی من رو به اقای مقدم برای فیلم پریدخت معرفی کردند
● رشته ی تحصیلی ت چیه؟
-مهندسی صنایع برنامه ریزی و تحلیل داده ها و سیستم ورودی ۷۸
● مهندسی صنایع برنامه ریزی و تحلیل داده ها وسیستم چه ربطی داره به بازیگری؟
-هیچ ربطی نداره......تقریبا" سال اخر دانشگاه بودم که کار تئاتر اسب ها رو بازی کردم
● از قبل علاقه داشتی؟
-از بچگی ولی یادمه روم نمیشد بروم جلوی دوربین
● اقای امینی چی توی شما دیدند که برای اولین حضورتون یکی از نقشهای اصلی رو بهتون پیشنهاد دادند؟
-اقای امینی یک شخصیه که واقعا" دغدغه ی معرفی بازیگر داره من میتوانم یک لیست بلند بالا از بازیگر تا عوامل پشت صحنه نام ببرم که اقای امینی برای اولین بار معرفی شون کرده
● از نقشت توی سریال دلنوازان بگو؟
دلنوازان یکی از کارهاییی هستش که من خیلی دوستش دارم و فکر میکنم در با نقشی که تو این سریال بازی کردم تجربیات زیادی رو در کنار آقای فتحی کسب کردم، فکر میکنم این سریال یکی از پربیننده ترین سریال های تلوزیون در سال ۸۸ بشه
● اولین جرقه برای بازیگر کی در ذهنتون زده شد؟
-به دلیل حساسیت خانواده ام به تحصیل سال اخر بود که چند اموزشگاه رفتم برای ثبت نام بازیگری و حداقل کاری که میتونستم انجام بدهم این بود که یک دوره ی اموزشی ببینم و اینکه با یک سری جوون در یک موسسه باشی و بین اون همه جوون مستعد بازی کنی و با اونها تمرین میکنی
● چرا از بین اون همه جوون شاهرخ استخری شد؟
-خیلی ها هم بودند ولی خیلی هایی که نشدند امیدوارم بشوند چون ما دیدیم که چه استعدادهایی دارند ولی خودم واقعا" نمیدونم شاید خدا خواسته من تو این زمان وارد این عرصه بشوم نه شش سال قبل و چقدر خوب
● اگه پدرتون به درس خواندنتون علاقه داشت چرا نرفتید دنبال تحصیلات رشته ی هنر؟
-اتفاقا" رفتم برای فوق لیسانس رشته ی هنر رو امتحان دادم ولی رتبه ام شد ۴۰۰ و نتونستم چون نخواندم.............
● از کدوم بازی که انجام دادی راضی تری؟
-فقط تلخون
● دوتای دیگه چطور؟
-کار خوبی بودند اما من از بازی خودم راضی نبودم
● سکوی پرتابتون کدوم یکی از این فیلم ها بود؟
-قطعا" تلخون
● نظرت راجع به سریال های مناسبتی چیست؟
-سریال پریدخت من هم برای محرم بود اما سریال های ماه رمضان و عید برد بیشتری دارد و در حداقل حالت ممکن بالای ۶۰ درصد بیننده داره و از لحاظ دیده شدن خیلی خوبه و اگر خوب باشی که خیلی بهتر
● فیلم های مناسبتی امسال را چه طور دیدی؟
-احساس میکنم امسال خیلی قوی نبود
● چرا توی سینما داریم یک روند رو به رشد رو ادامه میدهیم ولی این روند در تلویزیون رو به نزول؟
-نه فکر میکنم این یک اتفاق و ممکنه سال بعد سریال های قویتری ببینیم
● چگونگی وارد شدنتون در سینما براتون مهمه؟
-اره یه چندتا نقش هم بهم پیشنهاد شد ولی سر کار بودم و نتونستم
● خودتون کدوم سریال ماه رمضان امسال رو قوی تر دیدی؟
-شرایط تولید سریال ها خیلی متفاوت بود ما زمان زیادی داشتیم و از فروردین تا شهریور روی فیلم کار میکردیم و به خاطر همین ترجیح می دهم قضاوت نکنم
● پارتی میتواند بازیگر رو موفق کنه؟
-تجربه که نشون داده میتونه البته تا اسم موفقیت رو چی بذاری
● خودت که پارتی نداشتی؟
-چرا من بزرگترین پارتیه دنیا رو دارم........خدا
● رابطه ات با خدا خیلی قویه؟
-خیلی
● مدیون کسی یا چیزی هستی؟
-مدیون خیلی هام ولی در این عرصه مدیون اقای امینی هستم که در شرایطی که واقعا" نامید شده بودم به من اعتماد کردند
● بازیگری رو به عنوان یک شغل میبینی؟
-اره چرا که نه
● خیلی ها حتی خیلی از اساتید بر این باورند که سینما و بازیگری اصلا" تضمین شغلی ندارد؟
-درست میگویند اما من نمیتوانم شغل دیگری داشته باشم
● تعریفت از سوپر استار چیه؟
-سوپر استار بازیگری که فروش رو تضمین میکنه
● ایا در ایران سوپر استار داریم؟
-بله فقط محمدرضا گلزار
● دستمزد بالای سوپر استارهایی چون محمدرضا گلزار ایا حقشونه؟
-اره بیشتر از این هم حقشونه هرچقدر دلش می خواهد باید بگیره
● چرا؟
-وقتی یک فیلم رو بازی کنه اون فیلم به خاطر همون سوپر استار حداقل ۴۰۰ میلیون در تهران میفروشد
● حالا اگر یک زمانی به امید خدا شما خودتون سوپر استار بشین برای بازی در فیلم دستمزد بالا طلب میکنید؟
-بله
● یعنی اگر یک فیلم رو دوست نداشته باشید به خاطر دستمزد بالاش قبولش میکنید؟
-نمیخواهم این طوری باشه من همین الان هم یک تله فیلم بهم پیشنهاد شده با مبلغ خوب ولی قبول نکردم
● سینمای تجاری رو می پسندی یا سینمای منتقد پسند؟
-دوست دارم هر دو دریک فیلم باشه
● همچین فیلمی داریم؟
-فکر نمیکنم......نمیدونم....سگ کشی چقدر فروخت؟
● نمیدونم اون زمان فکر نمیکنم زیاد فروخت:
-شوکران چقدر فروخت؟
● اون هم فکر نکنم به میلیارد رسید.............فکر میکنم این اواخر دایره ی زنگی قابل قبول بود؟
-اره دایره زنگی خوب بود
● خودت دوست داری در کدوم کار بازی کنی؟
-هر دو کار رو دوست دارم ولی نقشش هم مهمه
● مهمترین عامل برای انتخاب کار چیست؟
-اول کارگردان بعد فیلمنامه به خاطر اینکه من تلخون رو یادمه فیلمنامه کنار بود اصلا" و دیالوگ های من اصلا" دیالوگ های فیلم نامه نبود و اقای امینی من و ازاد گذاشته بودند که در مورد نقش کار کنم واقعا" اقای امینی یک بیوگرافی درباره ی شخصیت به من گفت و بقیه رو به عهده ی من گذاشت و بدترین کار اینه که بگن یک چیز رو حفظ کن و بگن بیا و این رو بگو
● در کارهای بعدی چه طور؟
-در فیلم پریدخت که فیلمنامه اماده نبود و همونجا سر صحنه می نوشتند و به ما میدادند که ما اجرا کنیم با بازیگران دیگه و تجربه ی عجیبی بود برای من و در فیلم مثل هیچ کس فیلمنامه رو دادند و ما کامل خواندیم و من یادمه سکانس تولد نیلوفر بود که من به همراه خانم حنانه شهشهانی بازیگر مقابلم سکانس رو نوع دیگری تغییر دادیم تمرین کردیم و به اقای برزیده نشون دادیم و ایشون هم گفتند که به همین شکل اجرا میکنیم
● پس این سبک رو بیشتر میپسندی که مشورت کنی در کار؟
-اصلا" اگه کارگردانی به من اعتماد بکنه من از جون مایه میذارم ساعت ها روی فیلمنامه کار میکنم
● الان دغدغه ات سینماست یا تلویزیون؟
-دغدغه ام بازیگری اگر قدم ها رو خوب برداری در همه ی زمینه ها موفق میشی
● چرا تلویزیون انقدر ترس داره که میگن اگه بیای تو تلویزیون انگار دم دستی شدی؟
-خودمم هنوز نمیدونم که چرا به یکی این طوری میگن ولی چون تلویزیون یک رسانه ی قدرتمند است نمیشه ازش غافل شد
● برای خودت تئاتر و تلویزیون و سینما رو اولویت بندی نمیکنی؟
-اگه بخوای از کار بازیگری ت لذت ببری فقط تئاتر چون تئاتر اجرا کردم مزه اش زیر زبونم مونده
● اخرین تئاتری که دیدی کی بود؟
-قبل از کار مثل هیچ کس یک سال قبل تئاتر کلبه ی عمو تم اقای بهروز غریب پور اما در حین کار چند نمایشنامه خوانی دیدم
● چرا تئاتر انقدر مظلومه؟
-اولا" تبلیغات روش خیلی ضعیفه و سالن خیلی کم داریم و به دلیل تعدد کار مدت اجرا کار هم میاد پایین
● در کار مثل هیچ کس انتخاب بازیگر بر عهده ی چه کسی بود؟
-به عهده ی اقای نجاریان برنامه ریز و دستیار اول کارگردان بود که خودشون هم در کارهای درخشان بازی کردند و کاندید هم بودند و ایشون بسیار بازی رو میفهمه و اگر هم کارگردانی کنه خیلی خوب این کار رو انجام میده
● شاهرخ استخری مینویسه؟
-من مینویسم ولی هنوز اعتماد بنفس کافی رو ندارم من داستان کوتاه مینویسم و فیلمنامه کوتاه هم مینویسم ولی اگر بهم اعتماد کنند چون ما هم نسلی های خودمون رو بهتر میشناسیم میدونم که چی دوست دارند حداقل در دیالوگ های خودم بهم اعتماد کنند
● اگر از نقشت در مثل هیچ کس راضی نبودی چرا بازی کردی؟
-خب یک سریال مناسبتی ای بود که خیلی دوست داشتم درش بازی کنم بعدش هم ادم در ابتدای کار فیلم هایی رو بازی میکنه که شاید دوست نداشته باشه و من در این سریال فقط دیده شدم
● اگر الان با این شرایط و جایگاهی که داری بازهم همین نقش رو بهت پیشنهاد بدهند بازی نمیکنی؟
-نه قطعا" بازی نمیکنم
● الان که دیگه اول کار نیستی؟
-چرا هنوز هم اول کار هستم تو سینما که اول اول کارم
● کی به اون جایگاه میرسی؟
-نمیدونم میتونم مثال بزنم اقای فروتن رو که وقتی رسیدند به فیلم های مرسدس و قرمز و بعد شب یلدا اون شب یلدا اون جایگاه است
● سراغ کارهای تبلیغاتی هم میری؟
-الان که فکر میکنم یکم به مشکل برخورده نمیدونم اگه یک برند خوبی باشه شاید
● تفاوت کیفی سینمای ایران و هالیوود در چیست؟
-به عنوان مثال وقتی در یک فیلم ایرانی داریم یک صحنه ی خشونت رو استفاده میکنیم حتی اگر از یک فیلم خارجی که دیدیم تقلید کنیم و عین همون رو بسازیم خیلی بهتر از این چیزی میشه که خودمون میسازیم
● چه نقشی رو دوست داری بازی کنی؟
-نقشم در تلخون رو خیلی دوست دارم یک ادمی که پر از عقده باشه و یک سری نقش ها هست که من الان اعتقاد دارم در توانم نیست بازی کنم ولی باید تا چند سال دیگه اون نقش رو بازی کنم چون اگر بازهم نتونم هیچ پیشرفتی نکردم و اصلا" فایده ندارد
● توی این سه کار سه فیلم با یک ویژگی تلخ گونه ی اجتماعی بازی کردی.....فکر نمیکنی اگه بخوای ادامه بدی در همین سبک بمونی؟
-اخه حقیقت تلخه
● البته من فکر میکنم نقش ها رو هم خیلی متفاوت بازی کردی
- تا اخر عمرم هم اگر فیلم تلخ بازی کنم سعی میکنم نقش ها رو متفاوت بازی کنم
● کار طنز هم بازی میکنی؟
-دوست دارم ولی الان نه
● طنازی رو بلدی؟
-همه ی ادم ها برای نزدیکانشان طنازی بلدند
●سیمرغ بلورین؟
-به نظر من بالا ترین جایزه ی ایرانه و خیلی دوست دارم که بگیرمش اگر بگیری دلیل بر این نیست که خیلی خوبی و اگر نگیری اینکه بد باشی نباید خیلی بزرگش کنم
● هالیوود؟
-دوست دارم یک روزی اتفاقی بیفته که بازیگرهای بتوانند انجا هم کار کنند و موفق باشند مثل ورزش و فوتبال که از یک زمان دریچه برای حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای اروپایی باز شد
● داستان بازی کردن خانم فراهانی رو در فیلم هالیوودی شنیدین؟
-واقعا" عالی بود من خیلی خوشحال بودم وقتی شنیدم این اتفاق افتاده چون گلشیفته فراهانی بهترین گزینه بود که میتونست با رفتنش دریچه رو برای بقیه باز کنه و من این رو واقعا" توی رویا میدیدم
● شما کدوم رو می پسندید؟هالیوود یا ایران؟
-هر دوتا رو چون عاشق زبان فارسی هستم
● سینمای ایران ابتذال داره؟
-این حرفها همیشه بوده و این تفکرات خیلی وحشتناکه و چیزیه که همه جا هست و هنرمندان توی دیدترند و اغراق در موردشون بیشتره
● از روی کسی هم مینویسی و الگو برداری میکنی؟
-تا به حال سعی کردم تمام بازیهای درخشان تاریخ سینما رو ببینم و تمرین کنم
● دوست داری شاهرخ استخری رو مقایسه کنند؟
-نه
● نمیخواهی نقش هات رو با صداهای مختلف بازی کنی؟
-این یک کار فوق العاده سخته که بخوای ۵ ماه با صدای دیگری یک فیلم رو بازی کنی ولی دوست دارم و به نظرم خانم مریل استریپ بانوی هزار لهجه یک فوق ستاره است که میتونست هر نقش رو با یک صدا و لهجه بازی کنه
● نظرت درمورد اسامی زیر:
بهروز وثوقی:تکرار نشده
علیرضا امینی:واقعا" بهش مدیونم خیلی دوسش دارم و در بازی گرفتن استادن
سیاوش خیرابی:اولین هم نسلی ای باهاش کار کردم و پارتنر خوب و مستعد من در تلخون
محمد رحمانیان:از قطب های نویسندگی و کارگردانی تئاتر در ایران
ـشاهرخ استخری:از خدا میخوام یک جایگاه محبوب نزد مردم و اهالی سینما بهش بده
● حرف اخر؟
-مرسی از اینکه حرف ها و درد دلهای ما رو شنیدید امیدوارم به کسی توهین نکرده باشم برام دعا کنید.
pedram_sad
26-10-2009, 21:27
خیلی دلم میخواست اونجا که از پشت اومد پیش عموی یلدا دم در
وقتی با دست زد رو شونش و عموش برگشت
محکم با مشت میزد تو صورتش
Miss.Rose
26-10-2009, 21:38
وای دیگه به شدت دلم واسه این بهزاد میسوزه : (
حالا اگه جهان بره پیش شوهر سابق یلدا شاید چیزایی دستگیرش بشه
saeedn70
26-10-2009, 21:42
من شرط می بندم شوهر سابق یلدا همون پیرمرده چون از یلدا بدش میومده .
اتابک بهش گفته این حرفها رو به بهزاد بگو اونم از خدا خاسته قبول کرده تا یلدا زجر بکشه!!!!
شرط 2 به 10
pcforlife
26-10-2009, 21:51
اتابک بهش گفته این حرفها رو به بهزاد بگو اونم از خدا خاسته قبول کرده تا یلدا زجر بکشه!!!!
شرط 2 به 10
حرفت میتونه درست باشه مشروط بر اینکه دلیل این کار اتابک که به قیمت بازی با زندگی پسرش بوده مشخص بشه و مهمتر از اون قانع کننده باشه...
چرا این بهزاد اینقدر لفتش میده؟؟؟:13:دو حالت داره:یلدا رو دوست داره... پس طلاقش نمیده تا موهاش مثه دندوناش بشه(یا برعکس!!!:21:)حالت دوم از یلدا متنفر شده ... پس بازم واسه اذیت کردنش طلاقش نمیده تا موهاش...
H a m e e d
27-10-2009, 00:00
خودش گفت که یلدا رو دوست داره (حتی الآن که اوضاع درونیش آشفته س) و به خاطر اینکه دوستش داره میخواد اختیار یلدا تماما دست خودش باشه، بهزاد یلدا رو به خاطر عشق طلاق نمیده:2: نه تنفر.
حتی اگه موقع ازدواج یه نفر از روی علاقه با طرف مقابلش ازدواج کرده باشه اون بهزاده نه یلدا، که به خاطر یلدا جلوی همه وایستاد.
Miss.Rose
27-10-2009, 11:44
میگم شاید کار این روشنک هم به طلاق بکشه:دی
khashi87
27-10-2009, 14:16
میگم شاید کار این روشنک هم به طلاق بکشه:دی
صد در صد به مشکل میخ.ره اما فکر نکنم طلاق و طلاق کشی بشه
دوتا سوال دارم
چند قسمتشو داده ؟
چند قسمته ؟
مرسی
H a m e e d
27-10-2009, 20:54
50 قسمته، یه ماه و چهار پنج روزه که تقریبا هر شب پخش شده، فکر کنم حداقل 5-34 تا روی آنتن رفته باشه.
saeedn70
27-10-2009, 20:59
شرط 2 به 10
دیدید گفتم حالادیدید من از همتون باهوشترم :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
خدایا شکرت از این مغزی که به من دادی . نوکرتم خدایا
مزخرف ترین سریالی که توی عمرم دیدم... هیچ کدوم از سریالای تلویزیون به جز چند تا خارجی ارزش دیدن ندارن...! اوق
H a m e e d
27-10-2009, 21:32
مزخرف ترین سریالی که توی عمرم دیدم... هیچ کدوم از سریالای تلویزیون به جز چند تا خارجی ارزش دیدن ندارن...! اوق
مثلا سریالای خارجی تلویزیون کجاش خوبن؟
تمام سریالای خارجی درب و داغون یا ماقبل تاریخ دارن از تلویزیون پخش میشه [سریالای روز جهان که تا حالا از تلویزیون پخش نشدن] که هیچ حس همذات پنداری رو نمیشه با شخصیتاش داشته باشیم.
شخصیتای این سریال کاملا ملموسن و کلا به وضعیت جامعه امروز میخورن و بهتره این تعصبو که همه سریالای ایرانی رو از دم نادیده بگیریدو کنار بذارید.
saeedn70
27-10-2009, 21:39
خیلی کارگردانی داستان ضعیفه
فوق ضعیف بگو چرا!!!!!!!!!
خوب چرا یلدا به بهزاد نمیگه بلند شو بریم پیش همون شوهر قبلیم رو به رو شیم صحبت کنیم تا همه چی معلو بشه.
فقط وایستاده میگه نه من اینکاره نیستم!! اشتباه میکنی!!بهزاد هی اخلاقش بدتر میشه!!
این یعنی ضعف فوق شدید کارگردانی داستان که تو فیلمهای ایرانی به وفور دیده میشه .
GiggleClub
27-10-2009, 21:48
کارگردان چه گناهی کرده
یقه نویسنده رو باید بگیری :دی
mani_2004_2006
27-10-2009, 21:52
دست اتابک و یلدا تو یه کاسه ست
حالا ببینید کی گفتم :دی
Miss.Rose
27-10-2009, 22:13
بابا یلدا دروغ گوئه
!!!!
سریال خارجییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی!!!!!
همینایی که نصفش سانسور شده و داستانش کلا دوباره نوشته شده ؟
بی خیال بابا !! سریاله بد نیست .
pedram_sad
28-10-2009, 00:03
دوتا سوال دارم
چند قسمتشو داده ؟
چند قسمته ؟
مرسی
این قسمتی که امشب داد قسمت 29 بود
Rahe Kavir
28-10-2009, 10:22
واي تلفن رامين وبهزاد خيلي باحال بود من مرده بودم از خنده
واي رامين ميگفت ايي چندش :دي:دي
H a m e e d
28-10-2009, 13:06
فوق ضعیف بگو چرا!!!!!!!!!
خوب چرا یلدا به بهزاد نمیگه بلند شو بریم پیش همون شوهر قبلیم رو به رو شیم صحبت کنیم تا همه چی معلو بشه.
فقط وایستاده میگه نه من اینکاره نیستم!! اشتباه میکنی!!بهزاد هی اخلاقش بدتر میشه!!
این یعنی ضعف فوق شدید کارگردانی داستان که تو فیلمهای ایرانی به وفور دیده میشه .
این یلدا کلا قاطی داره!:2: از همون موقعی که تو خونه زندانیش کرد و اونم هیچ کاری نکرد باید میفهمیدیم اینکاره نیست، اصلا قیافه ش نشون میده که IQ ای در حد جلبک داره و احتمالا خواست نویسنده و کارگردان هم بوده.:27:
من مونده م چرا از شما برای این سریال دعوت به همکاری نشد.:31:
ولی خب جدا از شوخی بهزادم در شرایطی نیست که حرف هیچ کسو گوش کنه مخصوصا کسایی که بهشون مظنونه، کلا این بهزادم خیلی قاطی داره حوصله آدمو سر میبره:13:
mahsa1469
28-10-2009, 13:27
می گم بچه ها این رامین با مامانش نسبت نداره ؟؟خیلی شبیهن
attractive_girl
28-10-2009, 13:29
من این سریال رو خیلی نگاه نمیکنم فقط وقتایی که بیکارم بعضی قسمت هاشو دیدم .
توی شخصیت های سریاله از اتابک خوشم میاد.به نظرم از همشون با جنم تره و کمی هم بدجنس.gif
mehdi_360
28-10-2009, 13:52
تکرارش ساعت چنده؟؟
pedram_sad
28-10-2009, 14:34
تکرارش ساعت چنده؟؟
امروز ساعت 15:30
دیشب زیر نویس زد
صبح هم تو سایت شبکه 3 زده بود
اما حالا داره والیبال میده زده 16:35
بساطیه ها !
من خودمم دیشب ندیدم
آهنگ پیشواز دل نوازان هم اومد :دی
برای من الان s شد !
راستی کسی این آهنگ تیتراژ دلنوازان رو داره ؟
khodaya نه ! این یکی الان آخر فیلم پخش میکنه !
Miss.Rose
28-10-2009, 17:10
اگه بگردین همون صفحات اول بچه ها لینک دانلودش گذاشتن
H a m e e d
28-10-2009, 18:10
دیشب زیر نویس زد
بساطیه ها !
من خودمم دیشب ندیدم
منم دیشب ندیدم، اما شنیدم ستایش واقعی رو پیدا کردن (منصور پیداش کرد)
mahsa1469
28-10-2009, 18:17
دیشب زیر نویس زد
بساطیه ها !
من خودمم دیشب ندیدم
تکرارش ساعت چنده؟؟
آره امروز با عرض پوزش 50/16 پخش شد:31:
منم دیشب ندیدم، اما شنیدم ستایش واقعی رو پیدا کردن (منصور پیداش کرد)
نه فکر نکنم. اون ستایش نیست. اون آقاهه هم احساسش اشتباه میکنه.
H a m e e d
28-10-2009, 21:32
نه فکر نکنم. اون ستایش نیست. اون آقاهه هم احساسش اشتباه میکنه.
درسته امشب معلوم شد اونا هم ستایشو به یکی دیگه فروختن؛ اینطوری قویترین احتمال در مورد ستایش همون خواهر اون دکتره س.
مینا هم که بالاخره خلع سلاح شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا که بهزاد به یلدا گفت:
خوشم میاد میبینم حرص میخوری خیلی خوشم اومد.
ولی هیشکی به مارمولکی این منصور نمیشه، حتی اتابکو هم دور میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahsa1469
28-10-2009, 23:03
اینطوری قویترین احتمال در مورد ستایش همون خواهر اون دکتره س
نه بابا اون که مادر زادی نابینا بود
البته می شه گفت نابینا می شه تو دکتر ولش می کنن بعد دکتره دلش براش می سوزه می بره بزرگش می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
Rahe Kavir
29-10-2009, 10:07
نه بابا اون که مادر زادی نابینا بود
البته می شه گفت نابینا می شه تو دکتر ولش می کنن بعد دکتره دلش براش می سوزه می بره بزرگش می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نه مهسا كي گفت اين از اولش نابينابوده؟
منم تقريبامطمئنم اخرش اين ستايش اينگاري توتبليغاتش يه همچين چيزي ديدم
==
ولي ديروز واقعابهزاد نامردي كرد مامانش داره مي مرد:41:
saeedn70
29-10-2009, 10:12
نه مهسا كي گفت اين از اولش نابينابوده؟
منم تقريبامطمئنم اخرش اين ستايش اينگاري توتبليغاتش يه همچين چيزي ديدم
==
ولي ديروز واقعابهزاد نامردي كرد مامانش داره مي مرد:41:
اگه یه نفر با تو همچین کاری بکنه بنظره خودت تو از بهزاد بدتر نمیکنی!!!!!!!!!!
N.E.G.A.R
29-10-2009, 13:59
انقدر حال میکنم که بهزاد حال این دختره رو میگیره :31:
دختره چشم سفید...
در ضمن زهره فکور صبور که الکی نیومده اینجا ... یعنی برای چند تا سکانس که نیومده تو این سریال بازی کنه ...
خود خود ستایش....... .:31:
Farshad_61
29-10-2009, 14:44
اگه یه نفر با تو همچین کاری بکنه بنظره خودت تو از بهزاد بدتر نمیکنی!!!!!!!!!!
انقدر حال میکنم که بهزاد حال این دختره رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختره چشم سفید...
خوب این بهزاد هر بلایی سرش بیاد تقصیر خودشه.
آخه من موندم از چیه این دختره خوشش اومد که باهاش ازدواج کرد؟ :31:
mahsa1469
29-10-2009, 15:11
دختره چشم سفید...
در ضمن زهره فکور صبور که الکی نیومده اینجا ... یعنی برای چند تا سکانس که نیومده تو این سریال بازی کنه ...
خود خود ستایش....... .:31:
بعیدم نیست
قبل از اینکه سریال شروع بشه هم کنار بازیگرای اصلی فیلم عکس الهام هم هست همش فک می کردم هنوز تو سریال نیومده چرا اسمش هست قبل از اینکه بدونم الهامه هم همش می گفتم این ستایشه:31:
mohsen_gh1991
29-10-2009, 16:20
دختره چشم سفید...
اره منم خیلی حال میکنم.مرد به این میگن.فقط یک سبیل درست درمون هم داشت دیگه همه چیز حل میشد.
H a m e e d
29-10-2009, 17:04
امشبم شاهد این خواهیم بود که مادر یلدا به سلامتی میمیره:31:
کسی که وجودش اگه شر نداشت خیر هم نداشت، نمونه شم دختریه که تربیت کرد و به جامعه فرستاد تا خانواده ها رو درگیر کنه و به جون هم بندازه.:2:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیوگرافی سحر قریشی:
سحر قریشی متولد 1366 است و تنها عضو متاهل بین بازیگران جوان دلنوازان به حساب می آید. همسر او مهران اخوان ذاکری است و 25 سال سن دارد . زندگی مشترک آنها چند سالی است که آغاز شده و روز های خوبی را با هم پشت سر میگذارند . سحر قریشی تنها یک برادر دارد و رنگ های مورد علاقه اش مشکی ، آبی و قرمز است . سحر قریشی دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و این آینده را برای خود پیش بینی میکند . برای قریشی نوع پوشش و لباس خیلی اهمیت دارد . او حسین سهیلی زاده را مانند پدرش دوست دارد.
سحر قريشي در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره نحوه ورودش به تلويزيون گفت: من كار اولم در زمينه بازيگري فيلم سينمايي «لج و لجبازي» به تهيه كنندگي آقاي زبر دست بود. در مراحل پاياني اين كار بودم كه از طريق آقاي خيرابي به آقاي سهيليزاده معرفي شدم. آقاي سهيلي زاده از من دعوت كرد تا براي نقش يلدا كه حدود 350 نفر كانديد داشت، تست بدهم و خوشبختانه پس از تست مورد قبول واقع شده و براي بازي در اين نقش آمدم.
وي با بيان اينكه بازيگران در كار روتين تلويزيوني بيشتر ديده ميشوند، درباره بازتاب سريال «دلنوازان» اظهار داشت: استقبال مردم از اين سريال خيلي خوب است و مردم در كوچه و خيابان مرا ميشناسند و مورد محبتشان قرار گرفتهام. البته در اين كار استرس هم داشتهام، چون در كنار پيشكسوتان بزرگي ايفاي نقش ميكردم و كار اولم بود.
وي افزود: من براي بازي در چنين سريال پر قسمتي تجربه چنداني نداشتم. ضمن اينكه نقشم هم پررنگ بود اما آقاي سهيليزاده با من همراهي كرد و كمكهاي او مرا به اينجا رساند.
وي درباره انتخاب بازيگران و اينكه آيا دوست داشته به جاي بازيگر ديگري در اين سريال ايفاي نقش كند؟ پاسخ داد: من در جايگاهي نيستم كه بخواهم در اين باره صحبت كنم ولي به نظرم انتخاب بازيگران خوب است. روزي كه من براي تست آمدم فقط براي نقش يلدا آمدم و امروز هم فكر ميكنم هركدام از بچهها به بهترين شكل در جاي خود قرار گرفتهاند.
قريشي درباره نقش يلدا نيز عنوان داشت: به نظر من تمام گيرايي داستان در اين است كه پيش زمينهاي از زندگي يلدا وجود نداشته باشد. يلدا خودش پر از نگراني و معماست و همين است كه اين جذابيت را براي اين نقش ايجاد كرده است. تا آخر داستان مشخص نميشود كه يلدا كه و چه بوده و همين تعليق باعث ميشود تا اين نقش براي مخاطب خاكستري به نظر برسد و نداند كه مثبت است يا منفي.
بازيگر نقش يلدا درباره اينكه دوست دارد همچنان در تلويزيون بازي كند و يا به سينما برود تيز تصريح كرد: به خاطر اينكه تلويزيون رسانه ملي است، پر بينندهتر است و قشر بيشتري از جامعه تلويزيون ميبينند. ولي هم سينما و هم تلويزيون ميتوانند بازيگر را نشان بدهند و انتخاب درست نقشها در اين ميان خيلي مهمتر است تا تكرار مكرر يك نقش. در تلويزيون ميتوان به قيمت تكراري شدن ديده شد، ولي من دوست دارم در هر دو ژانر ديده شوم و نقشهاي متفاوتي را تجربه كنم.
وي با بيان اينكه من بيشتر برايم نقش و فيلمنامه مهم است و سينما و تلويزيون زياد فرقي ندارد، گفت: يلدا را دوست دارم و با آن ارتباط برقرار كردهام البته خيلي به من شباهت ندارد اما در اتفاقاتي كه برايش ميافتد، خودم را به جاي او ميگذارم و ري اكشنها از طرف خودم بوده است.
.......................................
سحر قریشی: خودم را نمیگیرم
سریال دلنوازان هم مثل خیلی از كارهای دیگر، برای بینندگانش سورپرایز داشت. سحر قریشی در این سریال چهره شد و یك شبه ره صدساله رفت...
سعید سهیلیزاده، همیشه عادت دارد درسریالهایش، بازیگران تازهای را به جامعه معرفی كند؛ او اینبار هم، باحضور سحر قریشی اینكار را انجام داده. دختری كه نقش اصلی سریال است و باید منتظر ماند و دید چقدر، میتواند دراین عرصه موفق باشد و كارش را به درستی انجام دهد! سریال دلنوازان، بسیار پرطرفدار شده و حتما شما هم دوست دارید با بازیگر اصلی آن از نزدیك آشنا شوید. یلدا یا سحر، دختر خوشچهرهای است كه با سریال دلنوازان، مهمان خانههای ما است. سحر قریشی 22 ساله و متاهل است، بسیار سینما را دوست دارد و با همین علاقه، توانسته به دنیای بازیگری قدم بگذارد. زندگی زناشوییاش برایش مهم است، آنقدر كه تلفن همراهش را هم، همسرش جواب میدهد و همهجا با اوست. مهران اخوان ذاكری از پای تلفن، مرد منطقی و روراستی بهنظر میآید. درآیندهای نزدیك، حتما با هردوی آنها به گفتوگو مینشینیم. فعلا این شما و این هم سحر قریشی، البته درنمایی كوچك.
سیاوش خیرابی معرف من بود
وقتی سركار فیلم سینمایی «لج و لجبازی» به كارگردانی آقای برقعی بودم، با آقای خیرابی همكار بودم. ایشان كه از قبل برای بازی درسریال دلنوازان قرارداد داشت، به من گفت آقای سهیلیزاده برای سریالاش بهدنبال یك بازیگر میگردد، دختر جوانی كه نقش اول كار را هم تجربه كند. آقای سهیلیزاده تقریبا 3 ماهی میشد كه دنبال شخصیت یلدا بود تا اینكه من تست دادم و قبول شدم. میتوان گفت تقریبا 8-7 ماه است كه دردنیای بازیگری حضور دارم. برای نقش سایه درفیلم آقای برقعی هم، توسط یكی از دوستان همسرم به این كار ایشان معرفی شدم و تست دادم. نه كلاس بازیگری رفتهام و نه تحصیلات این رشته را دارم و هیچ دورهای هم ندیدهام. از بچگی به بازیگری علاقه داشتم؛ اما به آنصورت كه بخواهم كلاس بروم، به بازیگری نگاه نكردم. بیشتر، كار تجربی را ترجیح میدهم. این علاقه درمن وجود داشت تا اینكه ازدواج كردم. از وقتی متاهل شدم، بهطور جدیتر این قضیه را دنبال كردم، تا اینكه دورادور و توسط دوستان و آشنایان، به پشتصحنه كارهای مختلف سینمایی یا تلویزیونی میرفتم، یعنی درجریان اتفاقات بودم؛ اما فكر نمیكردم روزی بتوانم به این راحتی وارد این حرفه شوم.
همسرم مشوق و مشاورم
نزدیك 3 سال است كه ازدواج كردهام و شاید برای همه جالب باشد كه من بعد از ازدواج، وارد دنیای بازیگری شدم؛ اما خود مهران هم به این كار علاقهمند است و هنر را دوست دارد. دراصل، من به پیشنهاد خودش وارد این كار شدم. بنابراین، از اجازه او متعجب نیستم! الان هم ایشان، علاوه برمشوق بودن برای من، مشاورم هم است. اگر پیشنهادی برای بازی شود یا كاری را بخواهم انجام دهم، اول از همه با او مشورت میكنم. او همیشه همراه و همقدم با من است. حتی روزهایی كه از او میخواهم دركنار من باشد، سرصحنه میآید و به من انرژی میدهد.
تجربه نقشهای متفاوت
همه كارهایم را دوست دارم و فكر نكنم كه چون از یك كار طنز سینمایی شروع كردهام، باید همین نقش را ادامه دهم. اتفاقا دوست دارم نقشهای متفاوتی را تجربه كنم. دوست دارم یك كاراكتر طنز بازی كنم، یك نقش منفی و حتی یك نقش تاریخی! برای همراه شدن با این ایدههای ذهنیام و نزدیك شدن به نقش یلدا، آقای امیر سلیمانی و محمد حاتمی بسیار به من كمك كردند. البته قبلا تجربه كاری با آنها نداشتم؛ اما الان از نظر فكری و بازی، خیلی به من راهنمایی میكنند.
بیشتر از سنم به نظر میرسم
متولد سال 1366 هستم و میدانم سنم خیلی بیشتر بهنظر میآید؛ فكر میكنم علتش هم بهخاطر نقشم دراین سریال است و همچنین از بچگی، همه میگفتند سنت بیشتر بهنظر میآید، چون نوع نگاهم به زندگی، از همسنوسالهای خودم متفاوتتر بود.
قبل از اینكه وارد دنیای بازیگری شوم، مدرك بینالمللی آرایشگری داشتم. دنبال كارهای هنری بودم. هرازگاهی هم، به دوستانم بهصورت تفریحی كمك میكردم. با اینكه همسرم هم مدرك بینالمللی آرایشگری دارد، اما دوست نداشت وارد این كار شوم و احتیاج مالیاش را هم نداشتم.
دركار آقای زبردست، فیلم سینمایی «لجولجبازی» چهره متفاوتتری دارم. شاید چون سن كاراكترم هم، با خودم متفاوت است؛ من درآنجا یك دختر 18 سالهام؛ اما در دلنوازان، یك دختر 25-24 سالهام. پس هم درگریم من تاثیر داشته و هم درنحوه بازیام. كاراكتر سایه با یلدا در دلنوازان خیلی فرق دارد. درفیلم لج و لجبازی، كمدی موقعیت ایجاد میشد؛ اما اینجا همهچیز رئال و واقعی است.
زمان مفید فیلم دیدن
كتاب خواندن را دوست دارم و حتما آن را ادامه خواهم داد، چون با این كار، حرفهایتر به این قضیه نگاه و فكر خواهم كرد. قبلا هم كتاب میخواندم، ولی نه رمان، بلكه همیشه كتابهای روانشناسی میخواندم و دوباره قصد دارم دایره مطالعاتم را گسترش بدهم؛ اما با تمام این اوصاف، فیلم دیدن را بیشتر از كتاب خواندن دوست دارم. شاید دلم بخواهد هرچقدر زمان دارم را خرج فیلم دیدن كنم، اما برای خواندن كمی تنبلم.
همه بازیگرها، وقتی كارشان را از صفر شروع میكنند، آرزوی سوپراستار شدن دارند، من هم خیلی به اینكار علاقه دارم. امیدوارم دراین راهی كه خدا برای من باز كرده موفق شوم
نفر آخری كه به دلنوازان رسید
من با 2 گروه بیشتر كار نكردم؛ اما باید بگویم گروه سریال دلنوازان با مدیریت آقای سهیلیزاده، خیلی صمیمی و گرم بود و من درآن، بسیار احساس آرامش میكردم. درضمن همه كارهایی كه از آقای سهیلیزاده مثل ترانه مادری یا آخرین دعوت دیده بودم، كارهای بسیار موفقی بودند. به همین خاطر، با خودم فكر میكردم انتخابهای ایشان، هیچوقت غلط نیست و 100درصد درمن یك چیزی دیده كه برای این نقش انتخابم كرده است. همین فكر، به من اعتماد بهنفس میداد. كار با آقای سهیلیزاده خیلی جذاب است و واقعا به این مسئله افتخار میكنم. خیلی از او ممنون هستم كه به من اعتماد كرد تا این نقش، تجربه خوبی برای من دركنار ایشان باشد. اگرچه حتی اگر به موفقیتهای بزرگتر هم برسم، دلیلی نمیبینم خودم را بگیرم.
ارتباطم با دوستانم كم شده
متاسفانه از وقتی سركار دلنوازان رفتم، ارتباطم با دوستانم كم شده است. البته سعی میكنم تا آنجا كه میتوانم، این ارتباط را حفظ كنم؛ اما از نظر زمانی، بسیار زیاد به مشكل خوردهام. چون درگذشته من درخانه بیكار بودم و وقت كافی داشتم؛ اما الان دیگر این ارتباط كمرنگتر شده، از نظر زمانی حتی به زندگی خودم هم كمتر میتوانم برسم. قطعا بعد از پایان فیلمبرداری اگر دیگر سركار نباشم، همهچیز به حالت نرمال گذشته خود برمیگردد. 100درصد اگر دوستانم منطقی باشند، كمی به من حق میدهند.
حواس جمع زندگیام
خیلی دوست دارم به خانه و زندگیام برسم. خانه و زندگی هركسی كه آرام باشد، همان آرامش به محیط كارش هم منتقل میشود؛ ولی اگر عكس آن باشد، قطعا اتفاقات منفی زیادی میافتد. الان كه سركار هستم، سعی میكنم بیشتر به زندگی و خانهام اهمیت بدهم، چون بیشتر زمانم را كار میگیرد و حالا باید حواسم به زندگیام باشد. هماهنگ كردن زندگی و كار، خیلی سخت است، من هم دارم از لحاظ تجربی، از آخر شروع میكنم! همسرم و همراهیاش هم، خیلی به اوضاع زندگیمان كمك میكند. خدا را شكر.
یلدا، 100درصد واقعی است. ما مثل یلدا خیلی زیاد داریم. شاید فقط كمی مدل آن متفاوت باشد یا فقط اتفاقاتی كه برای آن میافتد، فیلم است! ولی خود شخصیت او، بسیار واقعی است و من سعی كردم آن را خیلی واقعی نشان دهم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
a1000a_New
29-10-2009, 18:42
این فیلم هم به نظر من آخرش مثل 5 خورشید میشه
khashi87
29-10-2009, 18:50
دمه بهزاد گر روی هر چی مرد سفید کرده
اما عوضشو این رامین درآورده
یعنی واقعا به نظر شما کارای بهزاد روی مردا رو سفید کرده؟!
..........
ELHAM3000
29-10-2009, 19:34
دست اتابک و یلدا تو یه کاسه ست
حالا ببینید کی گفتم :دی
نه، یلدا و منصور هم دستن . اخه اگر فکرم کنیم می بینیم که اتابک بابای بهزاد چه دلیلی داره بخواد پسرشو بدبخت کنه !!!!!!!!!!!!!
درضمن فیلم جالبیه ، من خیلی از مینا بدم میاد ، دختر مغرور و از خود راضیه :2:، حالا یه موقعی روشنک حالشو گرفته ، بسه دیگه اونم حاله اینو گرفت بی خیال نمی شه .
منم با دستان موافقم الهام همون ستایشه
pedram_sad
29-10-2009, 20:34
اره
ولی محدودیت های سریال دست بهزاد رو بسته
وگرنه خیلی بد تر از این ها باید بر خورد کنه
ای بابا !
به نظر من بهــزاد داره زیاده روی می کنه در مورد یلــدا !
من میگم یلــدا بخاطر مهــریه و پــول با بهــزاد ازدواج نکرد ! واقعا" بهزادو دوست داره !:40:
mahsa1469
30-10-2009, 09:28
اما چرا دیروز عمو منصور گفت همه چیز طبق نقشه پیش می رفن؟؟؟؟؟؟؟؟
اما چرا دیروز عمو منصور گفت همه چیز طبق نقشه پیش می رفن؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورش گرفتن پول برای پرداخت بدهکاری سیــروس بود !
هر کدومشون به یک طریقی تو جریان دست دارن!
....
من اگر جای روشنک بودم و دختر:دی!اصلا به رامین نگاه نمیکردم
نه خواهر شوهر خوبی گیر میومد نه خونه نه زندگی
هیچی نداره!
MoJtaBa.R
30-10-2009, 21:24
عجب تشکه ای خورده سریال
پس ستایش همون دختر کورست ( خواهر جناب دکتر که کوره )
بابا سناریو
amin faghihe
30-10-2009, 22:46
به نظر من که کارگردانش سیروس 2 هستش می گی نه نگاه کن.
صابري: قصه «دلنوازان» در زندگي اجتماعي ما جاري است
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «عمه شكوه» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستانهاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن ماجراهاي مربوط به عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواجهاي فاميلي، از واقعيتهاي اجتماعي است.
فريده صابري در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره چگونگي حضورش در مجموعه «دلنوازان» گفت: با انتخاب آقاي سهيليزاده به اين كار آمدم و اولين بار است كه در سريال هرشبي ايفاي نقش كردم.
وي درباره ميزان ارتباطش با اين نقش نيز ادامه داد: من فكر ميكنم كه اگر آدم نتواند با يك نقش ارتباط برقرار كند، همان بهتر كه آن را بازي نكند. من معتقدم با مطالعه و تجربه ميتوان به نقش نزديك شد و مابقي به بيننده مربوط ميشود كه ببيند آيا اين بازيگر به نقش نزديك شده يا خير و بهترين قضاوت را هم همين مردم انجام ميدهند.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه دوست داريد هرشب سريال «دلنوازان» پخش شود يا هفتهاي يكبار؟ پاسخ داد: اين مسأله فقط مختص ايران نيست و فكر ميكنم وقتي تلويزيون تصميم ميگيرد كه يك سريال را هر شبي به روي آنتن ببرد حتما قبلا تحقيقاتي در اين زمينه انجام داده است و بازخوردهايي در اين زمينه ديده است. البته هرشب ديدن يك سريال از نظر من كمي سخت است و نمي توان هر شب در يك ساعت مشخص پاي تلويزيون نشست و سريال ديد. البته برخي هم ميگويند كه اين شيوه پخش عالي است و ما هر شب اين سريال را مي بينيم.
بازيگر نقش عمه شكوه همچنين درباره دلايل موفقيت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» اظهار داشت: وقتي قصه را خواندم برايم خيلي جذاب بود. ديدم روند قصه از كشش زيادي برخوردار است و همه بازيگران در آن جاي كار دارند. بخش اعظم فيلمنامه آماده بود. وقتي قصه را خواندم خيلي مرتب بود و با توجه به طولاني بودن قصه، كار به خوبي پيش رفت و همه آنچه كه قبل از ساخت در فيلمنامه ديدم، به طور كامل ساخته شد.
وي ادامه داد: هر وقت كاري از من روي آنتن است، ترجيح ميدهم كه به تنهايي آن را نگاه كنم و به نقاط ضعف و قدرت خود به طور كامل پي ببرم. البته آن موقع كمي دير است چون كار ديگر ساخته شده اما تجربهاي براي كار بعدي به شمار ميرود.
وي همچنين تصريح كرد: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستانهاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواجهاي فاميلي يكي از همينها است. حتي يك بار خانمي در خيابان جلوي مرا گرفت و گفت شما من هستيد! من دو دختر دارم و زندگي ام به طور كامل شبيه قصه شماست. اين متن بسيار قوي نوشته شده و داستانهاي حاشيهاي آن هم دور از ذهن نيستند و ما هنوز در جامعه ازدواجهاي فاميلي ناخواسته داريم. ضمن اينكه خانوادههاي «دلنوازان» تحصيل كرده هستند اما سنتي عمل ميكنند.
بازيگر سريال «در قلب من» با بيان اين كه كار تئاتر آدم را از تلويزيون دور مي كند و كمكاري من در تلويزيون به دليل حضور در تئاتر بوده است، در پاسخ به اين سوال كه چقدر نقش شكوه را بازي كرديد، گفت: آدمي مثل شكوه را خيلي كم بازي كردم. من فقط كافي بود تا شكوه را پيدا كنم. يك بازيگر وقتي نقشش را پيدا ميكند، ديگر با آن زندگي ميكند. من چون اول شكوه را پيدا كردم به طور كامل ميدانم او حتي در جواني چطور بوده و به راحتي ارتباط او را با سايرين پيدا ميكنم.
/نقد شفاهي مجموعههاي روي آنتن/
كريمي: «دلنوازان» با دغدغههاي خانوادههاي ايراني منطبق است
خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: «دلنوازان» مجموعهاي است كه منطبق با ايدهآلها و دغدغههاي خانواده ايراني شكل گرفته است.
«پژمان كريمي» منتقد و نويسنده روزنامه كيهان در گفتو گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «دلنوازان» ساخته حسين سهيليزاده،گفت: «دلنوازان» مجموعهاي است كه منطبق با ايده آلها و دغدغههاي خانواده ايراني شكل گرفته است.
وي در ادامه افزود: در اين مجموعه خانوادهاي در پي تحكيم پيوندها ميان اجزاي خود است. مادر در كنار همسرش «جهان»، «ستايش»، دختر گمشدهاش را ميجويد و بر آن است كه «بهزاد» را كه به شيوهاي نامأنوس و ناموفق تشكيل خانواده داده، به آرامش و امنيت برساند.
كريمي تصريح كرد: اين هسته و مجموعه پازلهاي سازنده قصه، در كام مخاطب ايراني شيرين آمده و با آن «اين هماني» دارد.
وي ادامه داد: در اين مجموعه به روشني و رواني، دو خصيصه «خودپرستي» (در وجود اتابك و منصور) و «عصيان در برابر ارزشهاي خانوادگي»(در وجود بهزاد و...) به عنوان منشاء رذائلي چون «دروغ»، «نفاق»، «پايمالي حقوق ديگران» و... معرفي و تصوير ميشود و اين اتفاقها به اندازهاي معقول رخ دادهاند كه باورپذير جلوه نموده است.
وي در پايان اظهار داشت: در مجموع «دلنوازان» با بازيهاي خوب بازيگران نقشهاي «روشنك»، «مهتاب» و... و كارگرداني حساب شده، كاري در خور و قصه جذاب، در رديف اثري مطلوب ارزيابي ميشود هر چند كه فيلمنامه در تصويرسازي روابط و برخي شخصيتها مانند: «يلدا» و «منصور» و يا گذشته «اتابك» و يا معرفي يك آژانس مسافرتي در اندازه يك سازمان اداري يا جايگاهي ويژه، دچار نقصان و ايراد است.
saeedn70
31-10-2009, 18:05
امروز روی جلد یه مجله رو خوندم . نوشته بود پایان دلنوازان . مرگ یلدا و افسردگی بهزاد
Mahdi.p30
31-10-2009, 19:42
امروز روی جلد یه مجله رو خوندم . نوشته بود پایان دلنوازان . مرگ یلدا و افسردگی بهزاد
به این مجله ها اصطلاحا میگن: مجله های زرد:31:
چرا یه عکس درست و حسابی ازشون ننداختن؟
منظورم از لحاظ هنری بود
ایرادات:
مثلاً عدم تنظیم خوب نور و وجود سایه های مزاحم، فلاش بی موقع و مستقیم رو به سوژه ، محیط بد عکاسی ، داخل فوکوس نبودن سوژه ها، فیگورهای نامناسب و ترکیب بندی یا کمپوزوسیون بسیار ضعیف مخصوصاً تو اون عکسایی که عکس هنرپیشه های دیگه از پشت بیشتر به چشم میاد تا سوژه های اصلی
بابا دوتا عکس درست درمون پیدا می کردین خب !
ولی در عین حال ممنونم
Mahdi.p30
31-10-2009, 21:09
چرا یه عکس درست و حسابی ازشون ننداختن؟
منظورم از لحاظ هنری بود
ایرادات:
مثلاً عدم تنظیم خوب نور و وجود سایه های مزاحم، فلاش بی موقع و مستقیم رو به سوژه ، محیط بد عکاسی ، داخل فوکوس نبودن سوژه ها، فیگورهای نامناسب و ترکیب بندی یا کمپوزوسیون بسیار ضعیف مخصوصاً تو اون عکسایی که عکس هنرپیشه های دیگه از پشت بیشتر به چشم میاد تا سوژه های اصلی
بابا دوتا عکس درست درمون پیدا می کردین خب !
ولی در عین حال ممنونم
عکسا هیچکدوم ارجینال نیست و بزرگنمایی شده
نسخه اصلی عکسا (به جز 3 تای اول) رو می تونید از آرشیو سایت برنانیوز و فارس نیوز تاریخ 1 آبان ببینید
ضمنا برای خبرگذاری ضعیف برنا ، مهم آرم اونه که حتما توی عکس بیاد، نه این چیزایی که شما گفتین
H a m e e d
31-10-2009, 23:26
من از اینکه تو این سریال نخواستن هیچکدوم از کاراکترها از قشر دانشجو باشن اتفاقا خوشم اومد و بهش توجه کرده بودم و به نظرم اومد که تعمدی در کاره، واقعا هم مشکلات یه جوون ایرانی بعد از دانشگاه چندین برابر حین تحصیلشه که معمولا تو داستانا توجهی نمیشد.
حالا اگه هنرپیشه ها نقششون یه چند سالی از خودشون بزرگتر باشه (بخصوص که میبینیم گریم سریال هم خوب بوده و هنرپیشه ها با قیافه های واقعیشون تفاوت زیادی دارن) به نظرم اونقدر ایراد نداره که تو بعضی از سریالای ایرانی قبلا میدیدم طرف در واقعیت 27، 28 سالشه اونوقت تازه میخواد کنکور بده:27::2:
mahsa1469
01-11-2009, 09:59
طرف در واقعیت 27، 28 سالشه اونوقت تازه میخواد کنکور بده
آخه وقتي مهتاب و يلدا متولد 66 هستن اصلا عجيب نيست كه يه 27 28 ساله بياد تازه كنكور بده حالا يلدا هيچ ولي اين مهتاب دست كم 59 مي خوره!!
آخه وقتي مهتاب و يلدا متولد 66 هستن اصلا عجيب نيست كه يه 27 28 ساله بياد تازه كنكور بده حالا يلدا هيچ ولي اين مهتاب دست كم 59 مي خوره!!
مرگ من مهتاب متولد 66 ه؟ :blink: :18:
بابا تو اون عکس واقعیش هم بزرگتر نشون میده :wac:
خوب اون روشنکه سن واقعیش چنده؟
newhamedpc
01-11-2009, 11:25
ستايش همون خواهر اقا دكتره كه مريضه ميشه .ميگي نه نگاه كن
Mahdi.p30
01-11-2009, 11:36
مرگ من مهتاب متولد 66 ه؟ :blink: :18:
بابا تو اون عکس واقعیش هم بزرگتر نشون میده :wac:
خوب اون روشنکه سن واقعیش چنده؟
من که صفحه قبل گفتم:
مهتاب و یلدا 66
روشنک 67
من دارم میگم اینا چطوری لیسانس گرفتن ، برای همینه!!!
بابا باهوش!!:31:
آخر سریال به نظر من اینه که یه اتفاقی واسه یلدا میفته و بهزاد هم هیچوقت خودشو نمی بخشه ... حالا ببینید کی گفتم .... یادتون باشه !!!
استخري: نميخواهيم مردم از «دلنوازان» دلزده شوند
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «بهزاد» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: ما تمام دقت خود را در اين سريال بهكارگرفتهايم تا مردم نسبت به پيگيري آن، خسته و دلزده نشوند.
«شاهرخ استخري» بازيگر نقش بهزاد در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره نقشهاي متفاوتي كه تا به حال ايفا كرده، گفت: من در فيلم تلويزيوني «تلخون» يك نقش منفي داشتم و ايفاگر نقش جواني بودم كه جرمهاي بسياري داشت اما در سريال «پريدخت»، نقش يك جوان 20 ساله سال 1334 را داشتم كه دانشجوي افسري بود. در «مثل هيچكس» و «ماه عسل» نيز به طور كامل نقش مثبت داشتم و حتي نحوه گويش و بيانم نيز متفاوت بود و هيچكدام از نقشهايم ربطي به ديگري ندارد.
وي افزود: ترجيح من اين است كه در نقشهاي متفاوت بازي كنم كه رنگآميزي داشته باشند و بازيگر بتواند نقش را كمي متفاوت جلوه دهد تا كارهايش يكنواخت نشود.
وي در ادامه سخنان خود با بيان اين كه ما در «دلنوازان» ابعاد مختلفي از شخصيت بهزاد را ميبينيم، اظهار داشت: اين خيلي خوب است كه يك نقش اين قدر رنگ و لعاب داشته باشد و به طور قطع براي بازيگر نيز،ايفاي نقش چنين شخصيتي دلپسندتر است.
استخري درباره اين كه دلايل پذيرفتن نقش در يك سريال 50 قسمتي و براي اولين بار چه بوده، پاسخ داد: اول اين كه من آن را نپذيرفتم، من را پذيرفتند! دوم اين كه نگراني مهمي كه در يك كار 50 قسمتي براي عوامل سازنده ايجاد ميشود، اين است كه كار براي مخاطب تكراري نشود و ما تلاش خود را كرديم كه اين اتفاق رخ ندهد.
اين بازيگر گفت: اينكه ميگويم شخصيت بهزاد ابعاد مختلفي دارد، يكي از اين ويژگيها است و در بازي كردن هم، تلاش كردم تا بازي خود را تقسيم كنم به طوري كه مخاطب به طور متناوب بازيهاي خوبي از من در نقش بهزاد ببيند تا نقشم تكراري نشود. حضور در 50 قسمت يك سريال شوخي نيست. بايد مراقب بود تا مخاطب خسته و دلسرد نشود و همه نگرانيهاي ما حول و حوش اين محور بوده است.
بازيگر نقش «بهزاد» تصريح كرد: اين كه چقدر شخصيت بهزاد خوب از كار درآمده را بايد از مخاطبان و كارگردان بپرسيد، ولي در خط داستان، ما كاملا مطابق آنچه از ما خواسته شده بود پيش رفتهايم. فقط در ابتداي كار فيلمنامه مدون در اختيار نداشتيم كه آن هم به مرور، به كار اضافه شد. در حقيقت آقاي سهيليزاده در دو ماه اول و در مرحله پيش توليد، آنچه را كه در ذهنش بود، با ما درميان گذاشت و ما با اين پيش زمينه جلو آمديم.
وي در توضيح بيشتر در نحوه كارگرداني سهيليزاده در «دلنوازان» گفت: سهيليزاده فيلمنامه را روتوش ميكند، سكانسهايي را كوتاه ميكند و خيلي اصرار به اجراي مو به موي فيلمنامه ندارد بلكه حواسش به كل كار است. ما فقط حواسمان به نقش خودمان است و او مراقب يك دست شدن كليت كار است.
استخري گفت: ايشان ما را محدود نكرده و نميكند و نكاتي كه ارائه ميدهد، همواره در بهبود كيفيت بازي و ايفاي نقش به ما كمك ميكند، ولي اينكه بخواهد دست ما را ببندد، اين طور نبوده و خيلي خوش اخلاق و صبور است.
«شاهرخ استخري» با بيان اين كه از اعتمادي كه به آقاي سهيليزاده داشتهام، خيلي راضي هستم، درباره آينده كاريش و حضور در تئاتر و سينما نيز گفت: تئاتر براي هر بازيگري يك پيشنياز است كه او را قدرتمند ميكند. البته ترجيح من اين است كه وقتي كارم را در تلويزيون شروع كردهام، به جاي مطلوبي برسم. البته كار خوب تئاتر را هم صد در صد قبول ميكنم و حضور در سينما را هم، با يك شروع خوب دوست دارم و نميخواهم بيگدار به آب بزنم. در واقع، حضور در كارهاي خوب تلويزيوني را به بازي در فيلمهاي سينمايي ضعيف ترجيح ميدهم و كارگردان و فيلمنامه هم برايم خيلي مهم هستند.
این دختره روشنک چقدر بی ادب و پرو هستش این چه طرز حرف زدن با شوهر من نمی فهمم
:5:
بیچاره یلدا خیلی بیچاره شده فکر کنم پشیمون شده از کاراش حالام که بارداره انگار دیگه خیلی پشیمونه من فکر کنم بهزاد ببخشتش دوباره زندگیشون خوب بشه:10:
آخر سریال به نظر من اینه که یه اتفاقی واسه یلدا میفته و بهزاد هم هیچوقت خودشو نمی بخشه ... حالا ببینید کی گفتم .... یادتون باشه !!!
نه اینطور به نظر نمی یاد
من فکر می کنم با هم خوب می شن
newhamedpc
01-11-2009, 21:24
ديديد گفتم
mahsa1469
01-11-2009, 21:27
چند قسمت داره اين سريال تموم شد آخه كه...
تنها چيز مجهول اينه كه اتابك از ژيدا شدن ستايش چه سودي مي بره؟؟؟
mahsa1469
01-11-2009, 21:30
اين يلداهه ها كليد و برداشت كه فقط بره آزمايشگاه برداره!!!!
نمیدونم کی این نویسنده های ایرانی میخوان یه داستان درست حسابی بنویسن ...
اخه چرا همه چیرو داره به هم ربط میده :2:
نمیشد ستایش یکی دیگه باشه ...
خیلی مسخره ش کردن
yasrezai
02-11-2009, 09:36
به نظر من فیلم پیامهای جالبی داره فقط رفتار های بهزاد خیلی بد آموزی داره.
Jang Bogo
02-11-2009, 14:14
باور کنید توی همون تبلیغ های اول سریال که نشون میداد و ساعتش رو اعلام میکرد (پیش پرده رو میگم)) ، همون قسمت 2 و 3 بود که من گفتم حتما همین دختر کوره ستایشه
واقعا چقدر این فیلم معمایی هست
Miss.Rose
02-11-2009, 14:34
وا
یعنی یلدا حامله شده؟؟؟؟
یکم زود نیس؟؟
saeedn70
02-11-2009, 14:49
خیلی سریال جالب شده
یلدا حامله ! ستایش پیدا !
فردا حتما
شکوه حامله ! روشنک گم میشه!
سریال دلنوازان دچار ازدواج زدگی است
حسین سهیلیزاده پس از تجربه ساخت سریال شبانه «ترانه مادری» و اقبال نسبتا خوب مخاطبان، سراغ سریال مناسبتی«آخرین دعوت» رفت و حالا سریال شبانه«دلنوازان» را روی آنتن شبکه 3سیما دارد؛ سریالی با موضوع تکراری ازدواج.
آنچه در این سریال واضح است اینکه سهیلیزاده دغدغه جوانان را تنها در ازدواج و مسائل پیرامون آن دانسته و فراموش کرده است که یک جوان در جامعه امروزی مشکلاتی فراتر از اینها دارد.
داستان از این قرار است که پسری به نام «بهزاد» برخلاف میل خانوادهاش با دختری ازدواج میکند که از لحاظ خانوادگی از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و پدرش گم و گور شده است.
«دلنوازان» از ریتم تندی برخوردار است و زندگی «یلدا» تعلیقی را که باید، تا حدودی در داستان ایجاد کرده اما اشکال در اینجاست که مخاطب از همان ابتدای داستان فهمیده است که این خانواده ریگی در کفش دارند و عموی یلدا فقط درصدد ظاهرسازی است و در اصل شیادی بیش نیست.
در این میان آنچه در زندگی «مهتاب» و «روشنک» هم وجود دارد همان دغدغه ازدواج است و گویا چیزی فراتر از آن در زندگی آنها نیست. آنچه تا اینجا گفته شد فقط بحث روایت است و روایت هم گویا در این سریال دچار ازدواجزدگی شده است.
در حوزه شخصیتپردازی، شخصیتها تکبعدی تعریف شدهاند و این یکی از اشکالهای اساسی کار است؛ اینکه ما در مهتاب چیزی جز سپیدی نمیبینیم، غم در وجود این کاراکتر جایی ندارد و جای خود را فقط به مهربانی و فرشتهکنشی داده است. این شخصیت آنقدر از خودگذشته است که خود را فراموش کرده و دائما درصدد این است که ناپاکیها را از وجود دیگران بزداید و از ابتدای داستان تا بدینجا فقط و فقط از روشنک یک سیر اخلاقی دیدهایم و جز آن چیزی نبوده است.
«رامین بیات» یک پسر شیطان است؛ از آن دست پسرهایی که تنها وظیفهاش خنداندن است و در هنر مکتوبمان به وفور در داستانهای مودبپور نمونهاش را خواندهایم. او فقط میخنداند و کاری جز این هم ندارد. این شخصیت رو است و یکرنگیاش گاه تا مرز راه رفتن روی اعصاب تماشاچی هم پیش میرود.
این نوع شخصیتپردازی منسوخ شده است و جایی در سریال و تلویزیون ما ندارد و سهیلیزاده اگر خاطرش باشد، میتواند رجوع کند به همان «ترانه مادری» و از شخصیت دانیال حکیمی الگو بگیرد؛ کاراکتری بسیار چندلایه که تماشاچی با او همذاتپنداری میکرد؛ گاه به او ناسزا میگفت و گاه او را تحسین میکرد اما اگر مثلا نمونه آن در این سریال بخواهد بشود عموی یلدا یا «اتابک» باید با قاطعیت گفت که سهیلیزاده در این امر شکست خورده است.
طراحی صحنه و لباس یکی از نقاط عطف سریال است که خیلی خوب و بجا صورت گرفته است؛ رنگ لباسها گویای احوالات درونی است و زمینه رنگی که در خانه بهزاد یا خانه مادر بهزاد وجود دارد هم میتواند از وضعیت زندگی آنها بگوید. در حالت کلی سریال «دلنوازان» میتواند سریالی باشد که اوقات فراغت تماشاچیان ثابت خودش را پر کند و دیگر هیچ... .
منبع: وطن امروز
H a m e e d
03-11-2009, 00:53
سریال دلنوازان دچار ازدواج زدگی استآیا چیزی مخوف تر و راز آلودتر از ازدواج در جامعه امروز یافت میشود؟!
آنچه در این سریال واضح است اینکه سهیلیزاده دغدغه جوانان را تنها در ازدواج و مسائل پیرامون آن دانسته و فراموش کرده است که یک جوان در جامعه امروزی مشکلاتی فراتر از اینها دارد.اولین چیزایی که بعد از فراغت از تحصیل میتونن ذهن یه جوون ایرانی رو به خودش مشغول کنن شغل و جایگاه اجتماعی و بعد ازدواجه
خانواده های مورد بحث در سریال خدا رو شکر جووناشون همه به برکت تامین مالی خانواده شون صاحب یه شغلی (اونم از نوع درست و حسابی!) بودن (حداقل در حالت پیش فرض ابتدای قصه که طبق معمول هنوز هیچی بهم نریخته بود.)
ضمنا موضوع روابط عاطفی و عاشقانه چیزی نیست که در داستانهای خارجی از این دست هم که ملودرام باشن نادیده گرفته بشه؛ فقط نوع روابطشون فرق میکنه که ممکنه فقط در حد دوستی بمونه و به ازدواج ختم نشه؛ ولی خب ما ملاحظاتی داریم که نمیتونیم اونا رو زیر پا بذاریم.
در حوزه شخصیتپردازی، شخصیتها تکبعدی تعریف شدهاند و این یکی از اشکالهای اساسی کار استاین یکی پای ثابت ایراداتیه که از کارهای داستانی ایرانی در هر حوزه ای (تلویزیون، سینما، تئاترشو خدا وکیلی نمیدونم!) گرفته میشه و دلیل اون هم که واضحه: ضعف فیلمنامه که با شتابزدگیها و محدودیتهای فعلی نمیشه حالا حالاها انتظار رفع این مشکلو حداقل در کارهای روتین داشت.
اینکه ما در مهتاب چیزی جز سپیدی نمیبینیم، غم در وجود این کاراکتر جایی ندارد و جای خود را فقط به مهربانی و فرشتهکنشی داده است. این شخصیت آنقدر از خودگذشته است که خود را فراموش کرده و دائما درصدد این است که ناپاکیها را از وجود دیگران بزداید و از ابتدای داستان تا بدینجا فقط و فقط از روشنک یک سیر اخلاقی دیدهایم و جز آن چیزی نبوده است.صد در صد موافقم و حتی انگار خود بازیگر نقش مهتاب هم از این "به شدت مثبت بودن" ابراز نارضایتی کرده بوده.
البته شخصیت ستایش هم دقیقا مشکل مهتابو داره!
که طبق نقد نوشته شده هم واضحه که این مطلق بودن هم ناشی از همون ضعف شخصیت پردازیه.
«رامین بیات» : این شخصیت رو است و یکرنگیاش گاه تا مرز راه رفتن روی اعصاب تماشاچی هم پیش میرود. موافق نیستم؛ کما اینکه در قسمتای اخیر هم حالا عمدا یا سهوا نشون داده شد که رامین هم میتونه تلافی هایی (هرچند کوچیک و بی اهمیت) رو سر همسرش دربیاره اونم بدلیل اینکه سر سمت همسرش در دفتر کار و اینکه زیر دست اونه دلش پر بوده و دستورهای اون براش عقده شده بوده.
رامین چون آدم شوخ و پرروئیه (مثل بقیه اعضای خانواده ش) در برقراری ارتباط با دیگران راحت و حتی صمیمیه؛ ولی اونطور هم نیست که همه درونیاتشو حتی برای همسرش بروز بده و گاهی اوقات وقتی همه درونشو خالی میکنه طوفانی میشه.
طراحی صحنه و لباس یکی از نقاط عطف سریال است که خیلی خوب و بجا صورت گرفته است+ طراحی گریم و اجرای اون.
گره اصلي داستان «دلنوازان» به دست دكتر زند باز ميشود
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «دكتر فرهاد زند» گفت: اين فرد يك پزشك غير متعارف است كه از قضا گره اصلي داستان نيز به دست او باز ميشود.
مهدي ماهاني در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، درباره نقش دكتر زند در سريال «دلنوازان» اظهار داشت: در اين سريال بايد يك دكتر غير متعارف را به تصوير ميكشيدم و هر شب در مدت زمان كوتاه بازي خود، سعي كردهام به اين هدف برسم و بازي خوبي ارائه كنم چرا كه به نظر من، تهيه كننده سينما و تلويزيون وقت ندارد هرشب پاي تلويزيون بنشيند تا بالاخره بازي من را ببيند و از من براي حضور در آثارش دعوت كند. براي همين، من هر شب، در بخشهايي از بازيام كه روي آنتن ميرود، به گونهاي ايفاي نقش ميكنم كه نقشم كاملا به چشم بيايد و همان بخشهاي 40 ثانيهاي هم در ذهنها بماند چون براي من كيفيت كار مهمتر از كميت است.
ماهاني درباره نقش خود گفت: دكتر زند اصلا قابل حذف از سريال نيست و كليد اصلي داستان به دست دكتر زند باز ميشود. ما در اين سريال اول بعد پرخاشگري اين فرد را داريم، بعد يأس و بعد هم بخش بازگشت به زندگي او را داريم. خوب يك بازيگر به جز اينها به چه فرصت و زماني نياز دارد تا خود را نشان بدهد؟
بازيگر نقش دكتر فرهاد زند در ادامه گفتوگو با فارس افزود: بعد از آقاي مهام و سهيليزاده كه مرا قابل دانستند كه در اين سريال ايفاي نقش كنم، تشكر ميكنم. آنها به من اعتماد كردند تا در اين سريال حضور داشته باشم و خودم را مديون آنها ميدانم. چون بازيگران حرفهاي بسياري براي اين نقش آمده بودند اما آقاي سهيليزاده كار را به من سپرد. زمان كم بود و من فرصت آزمون و خطا نداشتم و نميتوانستم سكانسهاي خود را خراب كنم. من يك آدم عادي هستم كه قرار بود نقش يك دكتر غير عادي را بازي كنم.
وي با بيان اين كه قصد دارم بعد از اين كار، حتما يك نقش طنز را ايفا كنم چون فكر ميكنم از پس طنز موقعيت خيلي خوب برميآيم، اظهار داشت: من هيچ وقت كليشه نميشوم. مدام در حال تغيير نقشهايم هستم و سعي كردهام كه خيلي به تكرار نرسم. دكتر زند يك دكتر 30 ساله است كه تازه از خارج آمده و متأسفانه كاري كه خوب از آب در ميآيد و نظر منتقدان را به خود جذب ميكند، از سوي برخي مورد نقد شديد قرار ميگيرد. البته اگر بخواهيم ايراد بگيريم، دائم ميتوان ايراد گرفت اما اين منصفانه نيست.
وي با بيان اين كه سهيليزاده كارگردان باكلاسي در حوزه خود است و رگه جوان پسندانهاي در كار خود دارد و به جوانان بها ميدهد، تصريح كرد: از روزي كه فيلمنامه را گرفتم فقط 4 سكانس بازي داشت اما مطمئن بودم كه ميتوانم از پس آن بربيايم. خوشبختانه اين بازي به چشم مردم آمد و آن را از عكس العملهاي مردم فهميدهام.
وي درباره سابقه كاري خود در سينما و تلويزيون نيز گفت: من اولين كار تلويزيونيام، سريال «سپيد جامگان» به كارگرداني آقاي درويش بود كه در همان اوايل متوقف شد. پس از آن هم در سريال «فرار بزرگ» به كارگرداني محمدحسين لطيفي ايفاي نقش كردم. در آن سالها فيلمسازان من را نميشناختند و خودم، خودم را به سينماگران شناختم. كسي دنبال من نفرستاد و پس از آن هم تلاش كردم تا زحمات خود را با انتخابهاي نادرست خراب نكنم.
وي درباره تفاوت بازيگري در سينما و تلويزيون گفت: همه آدمهاي سينما از فيلتري رد شدهاند كه آنها را پخته كرده است. قانون سينما ميگويد كسي گاف ندهد چون فرصت آزمون و خطا نداريم. همچنين هزينههاي فيلم بالاست و همه سعي ميكنند حرفهاي كار كنند تا هزينهها بالا نرود.
وي افزود: اما تلويزيون در ايران جايگاه خاصي دارد. وقتي سريالي در ايران پخش ميشود در همان شبهاي اول چيزي بالغ بر 50 ميليون نفر آن را ميبينند و اگر از اين تعداد 5 ميليون هم در سطح نقد باشند كافي است اما در سينما در خوشبينانهترين حالت 3 ميليون نفر يك فيلم را ميبينند كه از اين تعداد شايد 300 نفر در سطح منتقد باشند، پس در تلويزيون فضاي نقد و بررسي بيشتري وجود دارد.
وي با بيان اين كه دو فيلم سينمايي «ستايش» و «خيابان 24» از او هنوز اكران نشده، درباره دلايل حضورش در مجموعه «دلنوازان» اظهار داشت: با حضورم در اين سريال خواستم كه پيش زمينهاي ايجاد كنم تا مخاطبان با چهره من آشنا شوند و از فيلمهايم در سينما استقبال كنند. خوش شانسي ديگرم هم اين است كه در اين فيلمهاي سينمايي با بزرگاني نظير جمشيد هاشمپور، بهرام رادان، نيكي كريمي، شيلا خداداد و ... هم بازي بودهام و درسهاي بسياري از آنها فرا گرفتم.
وي گفت: خواستم كه خالي از طرفدار نباشم و الان از جايگاهم راضي هستم. دوست ندارم چهرهام به قدري ديده شود كه مخاطب زده شود.
M O B I N
03-11-2009, 20:31
خدا خیرت بده دوست من ولی خبر گزاری بهتر نداری تو دم دستت ؟؟
خبرگزاري فارس:
؟؟؟
Mahdi.p30
03-11-2009, 21:05
؟؟؟
شما اگه اخبار فرهنگی (مثل رادیو تلویزیون و سینما) رو دنبال کنی ، به نظر من به آپدیت ترین خبرگزاری ، همین فارسه!!
حالا اگه بخش سیاسی و .. اونطوریه ، دلیل نمیشه که همه بخشهاش مشکل داشته باشند
H a m e e d
03-11-2009, 21:13
؟؟؟
این حساسیت دیگه الآن واقعا بیخوده! اگه دوست نداری برو خودت خبرگزاری بزن!
شما اگه اخبار فرهنگی (مثل رادیو تلویزیون و سینما) رو دنبال کنی ، به نظر من به آپدیت ترین خبرگزاری ، همین فارسه!!
کاملا تایید میشه، خبرهای هنریش تو خیلی از روزنامه ها و وبسایتها نقل قول میشن.
---
دیدین گفتم رامین چقدر عقده ایه؛ الآن داره معلوم میشه!
تایید میشه
چند قسمت داره اين سريال تموم شد آخه كه...
تنها چيز مجهول اينه كه اتابك از پيدا شدن ستايش چه سودي مي بره؟؟؟
نظر من اینه که اتابک میخواد از رعنا انتقام بگیره بابت اینکه اونو تنها گذاشت...
و همونطور که امشب دیدیم به اون زن و مرد فراری پول داده بود تا جلوی اون ها (رعنا و بهزاد) مدعی بشن که جهان بچه رو فروخته ... که غیر از اینه ...
و پیش بینی دیگه ی من ازدواج دکتر زند یا مهتاب هست ...
شما هم نظراتتون رو بگید ببینیم نظر کی درست از آب در میاد ؟
mahsa1469
03-11-2009, 23:11
من كه مي گم بازم يلدا كمك مي كنه آخه يلدا مي دونه پدرش ستايش رو دزده و اون پدرو مادرش بودن كه ستايش رو بردن دكتر من كه مي گم بهزاد عكس باباي يلدا رو مي بينه متوجه ميشه كه پدرش چه دروغي گفته
fariborz_1
04-11-2009, 13:56
اون زن ومرد 5 میلیون به اتابک بدهکار بودن اتابک به این سادگی مگه ول می کردشون
تابلو بود که می خواست جهانو خراب کنه
فیلم ایرانی دیگه
mac_world
04-11-2009, 14:12
مهران مهام فامیل ماست
اگر کسی خواست آخرشو بدونه پیغام بده که براش تعریف کنم
arash66_2m
04-11-2009, 14:19
امروز تکرارش ساعت چنده ؟
دیروز کانال ها ایرانی پارازیت گرفته بودنن ( مال خود ایران ها ) ... /
mohsen_gh1991
04-11-2009, 14:54
سلام دوستان
من دیشب ندیدمش امروز هم تکرارشو نمیتونم ببینم(منظورم قسمت روز سه شنبه هست)یکی لطف کنه برام تعریف کنه که دیشبش چی شد؟
ميراميني: هر كدام از شخصيتهاي «دلنوازان» قصه خود را دارند
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «روشنك» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: در خط داستاني سريال، شخصيتها از يكديگر جدا هستند و هركدام قصه خود را دارند.
حديث ميراميني در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره حضورش در سريال «دلنوازان» گفت: من آشناييام با آقاي سهيلي زاده به زمان ساخت سريال «گيلعاد» برميگردد. ايشان پس از آن سريال از من براي حضور در «دلنوازان» هم دعوت كردند، كه من هم استقبال كردم و پس از خواندن فيلمنامه براي حضور در اين سريال اعلام آمادگي كردم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا روشنك اينقدر شيطان و آتش بيار معركه است نيز اظهار داشت: روشنك همين است و اينگونه به دنيا آمده. ذات آدمها فرق نميكند و من روشنك را شيطان ذاتي فرض كردهام. شايد آن آتش بياري هم به خاطر شيطنت ذاتي است اما در طول قصه جاهايي تغيير ميكند و اتفاقها روي او تاثير ميگذارند.
ميراميني كه متولد 19 بهمن ماه سال 1367 است و حضور در مجموعههايي نظير گيلعاد، گلهاي گرمسيري و شب ميگذرد را در كارنامه خود دارد، معتقد است كه پخش همزمان دو سريال «شب ميگذرد» و «گلهاي گرمسيري» تأثيري بهسزا در ديده شدنش دارد.
وي كه نخستين تجربه تلويزيوني او به سريال «هويت» برميگردد، در ادامه گفت: روشنك يك شخصيت چند بعدي است و ما فعال بودن روشنك را نبايد فراموش كنيم. ضمن اين كه خوشبختانه ما در اين سريال قصه تكراري نداريم و هركس قصه زندگي خود را دارد.
بازيگر نقش «روشنك» درباره آزادي عمل در انتخاب نقشهاي خود تصريح كرد: شخصيتهايي كه تا به حال ايفا كردهام، كاملا متفاوت هستند و در انتخاب نقشهايم خيلي دقت ميكنم و حساس هستم. هيچ وقت عجول نيستم و با حوصله نقشهايم را انتخاب ميكنم. البته تمام سريالهايي كه بازي كردهام، در يك رده سني بودهاند و اين شايد كمي براي مخاطب تكراري به نظر برسد.
او همچنين پيرامون حضور در سريالهاي تلويزيوني و كار در تلويزيون گفت: از حضور در تلويزيون راضي هستم و مشكلي از اين بابت ندارم ضمن اين كه در درجه اول، بازيگري برايم مهم است.
ميراميني درباره پخش هرشبي سريال «دلنوازان» گفت: اين اتفاق خيلي خوب است كه موجب شده كار خيلي خوب ديده شود. براي همين بايد به تخته بزنم تا سريال چشم نخورد!
او گفت: من بيشتر دنبال نقش و فيلمنامه خوب هستم و نقشم را در «دلنوازان» دوست دارم. حضور آقاي سهيليزاده هم منجر شد تا كار از نظر كيفي و جذابيت موفق باشد.
اون زن ومرد 5 میلیون به اتابک بدهکار بودن اتابک به این سادگی مگه ول می کردشون
تابلو بود که می خواست جهانو خراب کنه
فیلم ایرانی دیگه
اصلا اینا فکر نمی کنن اگه داستان این بوده پس چرا خود جهان رفت و ستایشرو پیدا کرد؟!:13:
اصلا همه اینا به کنار، مادر یلدا از کجا اون حرفا رو میزد!
تابلو دیگه!:46:
امریکایی ها میان لاست میسازن، ماهم دلنوازان:31:
مهران مهام فامیل ماست
اگر کسی خواست آخرشو بدونه پیغام بده که براش تعریف کنم
به فامیلتون بگو اینبار که خواس فیلم بسازه، با 4 نفر مشورت کنه:31:
N.E.G.A.R
04-11-2009, 18:20
واقعاً رفتار های رعنا مایه آبرو ریزیه...
آخه یکی نیست بهش بگه اگه دزدیدن ستایش کاره جهان بوده پس چرا اینقدر برای پیدا کردن ستایش تلاش میکنه...
واقعاً جای تأسف داره آخه آدم به شوهرش شک میکنه...
حالم از مظلوم نمایی های یلدا بهم می خوره...
mahsa1469
04-11-2009, 21:53
پس همه ي اين كاراي اتابك براي پس گرفتن زميناييه كه به اسم دخترش كرده:13::27:
واقعاً رفتار های رعنا مایه آبرو ریزیه...
کارگردان بهش گفته دیگه ... :31:
حالم از مظلوم نمایی های یلدا بهم می خوره...
بابا یلدا که بدبخت تقصیری نداره ... معلومه یه چیزی بین یلدا و عمو منصورش هست که همش به حرفای عموش گوش میده وگرنه بی تقصیره :46:
من که کلا حالم داره از فیلمش به هم میخوره :2:
muhandes
05-11-2009, 15:36
این یلدا چقدر زرنگه
نگفت حامله س که نکنه بعدا بهزاد بگه بخاطر بچه میخوای باهام زندگی کنی ....
نمیدونم چرا ... ولی دلم واسه یــلدا می سوزه :37:
majid.khaledi
05-11-2009, 22:31
واقعا خوب مردم رو گذاشتن سره کار
سریال های ایرانی همه مثله هم دیگه هستن
ارزش دیدن ندارن:دی
pcforlife
05-11-2009, 23:37
من که کلا حالم داره از فیلمش به هم میخوره :2:
اینو خوب اومدی...!!:27:
به نظر من نویسنده و کارگردان این سریال خودشون هم قاطی کردن!!:دی
دو دقیقه یلدا بده... بعد یهو خوب میشه...
چند لحظه جهان ضایع میشه، بعده اون میاد همه رو ضایع میکنه!
یه آن ستایش دختر آروم و بخشنده ایه... یهو یه دفعه کنتاک میکنه!!!
D r i v e r
06-11-2009, 00:10
اینو خوب اومدی...!!:27:
به نظر من نویسنده و کارگردان این سریال خودشون هم قاطی کردن!!:دی
دو دقیقه یلدا بده... بعد یهو خوب میشه...
چند لحظه جهان ضایع میشه، بعده اون میاد همه رو ضایع میکنه!
یه آن ستایش دختر آروم و بخشنده ایه... یهو یه دفعه کنتاک میکنه!!!
کاملا باهاتون موافقم
انگار همشون توی این فیلم یه جور دوگانگی شخصیتی دارن
بازی بعضی از بازیگر ها هم فوق العاده سرده
فیلم فارسیه دیگه :13:
چه میشه کرد
حالم از TV ملی به هم میخوره :41:
H a m e e d
06-11-2009, 00:51
فیلم فارسیهالبته سریال فارسیه!!!:دی
منم نمیدونم چرا همه سریالا (مخصوصا روتین ها، حتی اونایی که محکم و با قدرت داستانشونو آغاز میکنن و پیش میبرن) وقتی به این مقطع (مثلا نیمه دوم یا یک سوم پایانی) وارد میشن تو روایت داستان دچار افت میشن که ما احساس میکنیم دارن به داستان آب می بندن، شایدم از مشکلات تولید همزمان با پخش باشه ولی آخه فیلمای سینماییمون همین مشکلو چند مرتبه شدیدتر دارن!
vahidreza2007
06-11-2009, 02:18
واقعا خوب مردم رو گذاشتن سره کار
سریال های ایرانی همه مثله هم دیگه هستن
ارزش دیدن ندارن:دی
اينو خوب اومدي تاييد ميشه 100 در 100
sepid12ir
06-11-2009, 02:27
سریالش از دید من اصلا غنی نیست....
بسیار کلیشه ایست...
سریالی که با دنبال کردن تنها سه چهار فسمت بتونی از کل ماجرا سر در بیاری و حتی اتفاقات را هم به اسانی حدس بزنی یعنی ضعف(باز هم میگم به نظر من)
ELHAM3000
06-11-2009, 07:57
داره فیلم دیگه بی مزه میشه ........... هر دفعه میگم امشبو ببینم شاید بهتر بشه امیدوارم این قدر مردمو سر کار گذاشتن بی مزه تموم نشه .
saeedn70
06-11-2009, 08:02
سریالش از دید من اصلا غنی نیست....
بسیار کلیشه ایست...
سریالی که با دنبال کردن تنها سه چهار فسمت بتونی از کل ماجرا سر در بیاری و حتی اتفاقات را هم به اسانی حدس بزنی یعنی ضعف(باز هم میگم به نظر من)
به نظر من نظر شما خیلی خیلی هم درسته.
از همون اول همه حتس می زدن به این شکل داستان ادامه پیدا کنه.
و واقعا این یک ظعفه نویسندگیه
N.E.G.A.R
06-11-2009, 20:10
امروز در برنامه شما و سیما با جهان که یه گفتگوی کوتاهی کرده بودند سر فیلم برداری سریال دلنوازان جهان گفت:
با وجود اینکه نباید چیزی درباره پایان سریال بگم ولی میشه گفت که جهان یه نقش نسبتاً منفی داره.:13:
H a m e e d
06-11-2009, 21:02
با دنبال کردن تنها سه چهار قسمت بتونی از کل ماجرا سر در بیاری
البته بین "سه تا چهار قسمت اول" با "سه تا چهار قسمت در میانه داستان" تفاوت وجود داره و مسلمه که در مورد دوم حدس زدن ادامه داستان (اون هم یک داستان اجتماعی معمولی) خیلی آسونتره.
pcforlife
06-11-2009, 21:50
من از چند نفر شنیدم که آخر این فیلم یلدا بهزاد و میکشه!!! هرچند فکر کنم اصلا این جریان معتبر نباشه و به قولی در حد یک شوخی باشه!!!:27:
ضمنا به جهان یه خورده منفی بودن میاد!:31:
یاعلی
mf.designing
06-11-2009, 22:05
نظر منم اینه که :
1- بهزاد یلدا رو طلاق میده و با روشنک ازدواج میکنه !
2- اون یکی پسره که روشنک رو طلاق داده ، خواهرش رو میگیره !
3- سر دکتر زند بی کلاه میمونه !
4- مادر بهزاد با عموی یلدا ازدواج میکنه !
5- همسایه ی بهزادینا با همسایه ی دکتر زندینا ازدواج میکنه !
6- ستایش با همون پسره کههمکار جهانه ازدواج میکنه !
7- اتابک با مادر روشنک ازدواج میکنه
8- این ازدواجها همچنان ادامه دارد !!! :دی :دی
من از چند نفر شنیدم که آخر این فیلم یلدا بهزاد و میکشه!!! هرچند فکر کنم اصلا این جریان معتبر نباشه و به قولی در حد یک شوخی باشه!!!:27:
ضمنا به جهان یه خورده منفی بودن میاد!:31:
یاعلی
اقا تایید میشه...
امروز منم شنیدم که یلدا قراره بهزادو بکشه!!!:31:
H a m e e d
06-11-2009, 22:27
اینطور که داره معلوم میشه یلدا بی آزارتر از این حرفاست.
و بیشتر دوست داره تا یه پایگاه قابل اتکا تو زندگیش پیدا کنه تا اینکه وضعو از اینی که هست هم بدتر کنه.
شاید حتی یکم دلسوزی بیننده نسبت به یلدا هم منصفانه باشه.
mohsen_gh1991
06-11-2009, 22:40
نظر منم اینه که :
1- بهزاد یلدا رو طلاق میده و با روشنک ازدواج میکنه !
2- اون یکی پسره که روشنک رو طلاق داده ، خواهرش رو میگیره !
3- سر دکتر زند بی کلاه میمونه !
4- مادر بهزاد با عموی یلدا ازدواج میکنه !
5- همسایه ی بهزادینا با همسایه ی دکتر زندینا ازدواج میکنه !
6- ستایش با همون پسره کههمکار جهانه ازدواج میکنه !
7- اتابک با مادر روشنک ازدواج میکنه
8- این ازدواجها همچنان ادامه دارد !!! :دی :دیازدواج کلا چیز خوبیه ادم خوبه تا میتونه ازدواج کنه.البته اگه عروسی بگیرن خوبه در غیر این صورت حماقته.
و بیشتر دوست داره تا یه پایگاه قابل اتکا تو زندگیش پیدا کنه تا اینکه وضعو از اینی که هست هم بدتر کنه.
درس زندگی:ادما اون جوری نیستن که فکر میکنی.در ضمن اگه بهزاد بمیره خیلی باحال میشه.
saeedn70
06-11-2009, 22:45
بیچاره یلدا همش تا به آخر قسمت میرسه یه بلای جدید سرش میاد
آخره این قسمت بهزاد بهش گفت بچه که به دنیا اوم میندازمت زندان
کدوم زندان بگو بریم سند بزاریم حال بهزاد گرفته شه:دی
ولی به نظرم اذیتش میکرد....
در کل اصلا بهزاد بزرگ نشده!خیلی خره!اولهاش باحال بود که میگفت قرص نخور بده برات!!!:دی
yashgin128
07-11-2009, 01:11
این بهزاد دیگه کفر منو داره در میاره
اینقدر از این هایی که بچه هستن و می خوان ادای ادم بزرگ ها رو در بیارن بدم میاد
pcforlife
07-11-2009, 21:23
پس اتابک رو قسمت بعد میگیرن!!
فردا شب هم که نمیده...
fariborz_1
08-11-2009, 06:36
دم نویسنده ی این سریال گرم تو له کردن شخصیتای داستان هیچی کم نذاشته :31:
Rahe Kavir
08-11-2009, 08:59
من اعصابم خورده امشب نشون نميدن
روشنك رامين نمود واقعي جووناي امروزيه !!!!
اما مهتاب يه شخصيت اغراق شدس
mahsa1469
08-11-2009, 09:58
چند قسمت دیگه مونده؟؟؟؟
من اعصابم خورده امشب نشون نميدن
روشنك رامين نمود واقعي جووناي امروزيه !!!!
اما مهتاب يه شخصيت اغراق شدس
از اولش که روشنک به رامین جواب بله گفت! حماقتش رو ثابت کرد:31:
آخه درسته کمبود شوهره اما دیگه هر کی اول اومد که نباید رفت!!!
با شما موافقم، شخصیت مهتاب وجود خارجی نداره:27:
mehdi_vsgh
08-11-2009, 13:12
داستان دیشب یه نکته داشت
اتابک بعد از اینکه با بهزاد صحبت کرد که اونو راضی کنه بره با مهتاب ازمایش بدن سیمکارتشو از گوشیش خارج کرد و انداختش دور....
اما در پایان سریال اون یاروهه (هوشنگ) چطوری تونست با اتابک تماس بگیره؟؟؟
داستان دیشب یه نکته داشت
اتابک بعد از اینکه با بهزاد صحبت کرد که اونو راضی کنه بره با مهتاب ازمایش بدن سیمکارتشو از گوشیش خارج کرد و انداختش دور....
اگه یادت باشه اتابک یه شماره موبایل به هوشنگ داد و گفت اگه مشکلی پیش اومد خبرش کنه
خوب وقتی با بهزاد تماس میگیره، چون به بهزار اطمینان نداره، از یه سیم کارت دیگه استفاده می کنه
اما برای هوشنگ اینطور نیس:27:
مدير تصويربرداري سريال «دلنوازان»:
وسواس زيادي روي نورپردازي دارم
سهيل نوروزي كه اين روزها مدير تصويربرداري سريال «دلنوازان» برعهده دارد معتقد است: يكي از مزيتهاي سريالهاي هرشبي با تعداد قسمت زياد اين است كه تصويربردار ميتواند به سرعت خود را نسبت به آن چه روي آنتن ميبيند و بازخوردهايي كه دريافت ميكند، تصحيح كند.
نوزي كه تصويربرداري سريالهاي روتين و مناسبي را با «همسران» آغاز و با «خانه سبز»، «سرزمين سبز»،«تولدي ديگر»و«گيلعاد» ادامه داده است در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: من وسواس خيلي زيادي روي نورپردازي دارم و پخش هر شبي در زمينهي اصلاح عملكرد خود در اين زمينه نيز موثر است.
اين مدير تصويربرداري اضافه كرد: آنتن شبكهها با هم فرق ميكند. مثلا من از وضعيت پخش سريال «و خداوند عشق را آفريد» راضي بودم؛ اما پس از آن، سريال روتيني را تصويربرداري كردم كه خيلي بد بود و خودم از خودم غلط ميگرفتم؛ البته آن مجموعه كوتاه بود و تا خواستم خود را با شرايط آنتن آن شبكه تطبيق دهم، تصويربرداري تمام شد.
نوروزي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه واردشدن دوربينهاي تصويربرداري مانند HD چقدر كار تصويربرداران را تسهيل كرده است و چه ميزان تصاوير با همان كيفيتي روي آنتن ميروند كه گرفته ميشوند، تصريح كرد: ادوات پيشرفته وارد كشور شده است، ولي براي مرحلهي پس توليد آن تمهيدات لازم انديشيده نشده است. به عنوان نمونه برخي مواقع تصوير با دوربين «فول اچ دي» و كيفيت بسيار بالاي آن گرفته ميشود، ولي تصوير براي پخش تلويزيوني به پال تبديل و همين امر باعث ميشود كه حدود دوسوم از كيفيت تصوير كاسته شود.
او ادامه داد: برخي نرمافزارهاي تدوين براي حجم بالاي تصاوير«اچدي» مناسب نيستند، بنابراين تدوينگران تصاوير «اچ دي» را به «ديوي» تبديل ميكنند. همين امر موجب ميشود كه كيفيت تصاوير گرفته شده با آن چه ديده ميشود كاملا متفاوت شود در نتيجه اشك تصويربردار درميآيد.
مديرتصويربرداري «دلنوازان» اضافه كرد: كيفيت تصاوير دوربينهاي 35 ميليمتري بسيار بالاست؛ ولي كافيست تله سينمايي بدي از آن كشيده شود تا تصوير افتضاحي روي آنتن رود. در واقع در ايران هنوز اين مساله مديريت نشده است كه تصاوير گرفته شده با همان كيفيت، تدوين و پخش شود.
نوروزي مثال زد: يك فيلم تلويزيوني را با دوربين فول اچ دي تصويربرداري كرديم، هنگام ضبط زماني كه تصاوير را در مانيتور ميديديم، آنها بينظير و عالي بود. در مرحلهي تدوين نيز زحمت زيادي كشيده شد تا تصاوير با همان كيفيت تصويربرداري شده، تدوين شود، ولي كيفيت تصاوير پخش شده بسيار بد بود؛ البته «نردبام آسمان»آخرين سريالي بود كه ديدم با دوربين «فول اچدي» تصويربرداري شده است و تصاوير آن به علت زحمت كشيده شده در مرحلهي پس توليد بسيار مطلوب پخش شد.
اين مدير تصويربرداري با بيان اين كه «دلنوازان» با آخرين مدل دوربين تلويزيوني موجود( Sony 45)تصويربرداري ميشود،گفت: اين مدل مطلوبترين دوربين براي سريالهاست.
او دربارهي لزوم آموزش چگونگي استفاده از دوربينهاي جديد وارد شده به تصويربرداران اظهار كرد: يكي از مشكلات كنوني اين است به علت اندك بودن تعداد دوربينهاي جديدي مثل SIPK و «رد وان» در كشور و اين كه به صورت شخصي وارد ميشوند، كلاسهاي آموزشي در زمينهي چگونگي استفاده از آنها برگزار نميشود. در نتيجه زماني كه اينگونه دوربينها بهدست تصويربردار ميرسد بايد كلي با آن چالش كند.
نوروزي در پايان گفت: من چون خودم اخبار فناوريهاي جديد در زمينهي تصويربرداري را دنبال ميكنم، دربارهي دوربينهاي مختلف مطالعه ميكنم البته تا زماني كه دوربينهاي جديد به دست تصويربردار نرسد و با آن كار نكند به ريزهكاريهاي آن وارد نميشود چراكه آنها« منوي» پيچيدهاي دارند.
fariborz_1
08-11-2009, 17:46
داستان دیشب یه نکته داشت
نمی دونم چرا کلآ تو این فیلمای ما فقط سیم کارت ایرانسلو میندازن دور!
pcforlife
08-11-2009, 18:23
واسه اینکه دو زار نمی ارزه!!:27: هر چند سیم خودم هم ایرانسله!!:31:
mahsa1469
08-11-2009, 19:09
مگه نمی دونید اسم دیگش ایران وله خوب:31:
فیلم تهش کاملا مشخص شده!
اصلا دیگه حال نمی ده، افتاده توی سراشیبی!:41:
N.E.G.A.R
09-11-2009, 16:18
من هنوز هم میگم خیلی حال میکنم که بهزاد این دختره (یلدا) رو ضایع میکنه ولی حیف که طلاقش نمیده...:41:
malaki_mall
09-11-2009, 16:44
دقت کردین تو سریالها همه اش خانمها در حال نماز خوندن هستن ، چرا ؟ چون پولش رو قبلا از جیب مون آوردن بیرون (بیت المال).
ولی در عوض تو فیلمها خانمها همه اش در حال پارتی هستن ، چرا؟ چون اینبار بایستی با دست مبارک خودمون پول رو بیاریم بیرون.
نگارش «دلنوازان» به پايان رسيد
مهران مهام:
سريال با بازيگران قبلي ادامه دارد
درحالي نگارش «دلنوازان» به پايان رسيده است كه تصويربرداري آن همچنان ادامه دارد.
مهران مهام ـ يكي از تهيهكنندگان «دلنوازان» ـ در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر اظهار كرد: احتمال دارد تصويربرداري تا آخرين روزهاي پخش (اواخر ماه جاري) ادامه يابد.
او دربارهي وضعيت همكاري پرويز فلاحيپور ـ بازيگر نقش جهان ـ با اين سريال گفت: تصويربرداري روند طبيعي خود طي ميشود و بين فلاحيپور و گروه نه قهري بوده است نه آشتي، بنابراين او همچنان در اين مجموعه بازي ميكند.
اين تهيهكننده دربارهي علت استفاده بيشتر از يكي از ترانههاي تيتراژ پاياني اظهار كرد: به علت استقبال بيشتر مخاطبان از ترانه «حال من دست خودم نيست...» از آن در تيتراژ پاياني بيشتر استفاده ميكنيم.
مهام در پايان گفت: با وجود اتمام نگارش فيلمنامه، ممكن است قسمت آخر بازنويسي شود. تدوين «دلنوازان» نيز از پخش، چهار قسمت جلوتر است.
به گزارش ايسنا، «دلنوازان» به كارگرداني حسين سهيليزاده، تهيهكنندگي ايرج محمدي و مهران مهام و بازيگري فريبا كوثري، پرويز فلاحيپور، شاهرخ استخري، سياوش خيرابي، عبدالرضا اكبري، فريده صابري، زهره فكور صبور، حديث ميراميني، سمانه پاكدل و سحر قريشي هر شب از شبكهي سه سيما پخش ميشود.
fariborz_1
10-11-2009, 06:44
این جهان با رو در رو کردن اتابک با رعنا تو آگاهی می خواست رابطه ی بین خودشون خوب کنه مثلآ ؟
آقا پیش بینی های من برعکسش همیشه درست از آب درمیاد یه نمونش تو رستگاران که گفتم همش زیر سر کاوه(پورسرخ) هست که 180 درجه برعکس شد
من میگم یلدا سر زایمان میمیره و بهزاد از کرده اش پشیمون میشه از اون طرف ستایش با فرهاد زند ازدواج میکنه
مهتاب هم که مثل خودش شخصیت تماماً سفید و بدون هیچ عیب و نقصی پیدا نمی کنه تا آخرش مجرد میمونه
اتابک هم آزاد میشه با وثیقه جهان ( بعدشو نمی دونم اتابک کجا میره؟ )
قضیه روشنک و رامین هم ختم به خیر میشه
pcforlife
10-11-2009, 13:34
من میگم یلدا سر زایمان میمیره و بهزاد از کرده اش پشیمون میشه
مهتاب هم که مثل خودش شخصیت تماماً سفید و بدون هیچ عیب و نقصی پیدا نمی کنه تا آخرش مجرد میمونه
تحت شرایطی که گفتی امکانش هست بهزاد با مهتاب ازدواج کنه!!!؟؟:27::31:
از اون طرف ستایش با فرهاد زند ازدواج میکنه
مگه میشه!!؟؟!!:18::18:
تلویزیون به عنوان رسانه ملی وظیفه ایجاد سرگرمی سالم برای خانوادهها و طبقات گوناگون جامعه را به عهده دارد و در تمامی فصول سال به شیوهای تقریبا بدون توقف مشغول تولید و پخش برنامههای سرگرمکننده در دامنههای موضوعی و ساختاری مختلف است. با توجه به گستره فراگیر و عمومی مخاطبان تلویزیون در ایران، ماهیت این برنامهها باید از نظر محتوا و ساختار بسیار متنوع و متعدد باشد تا بتواند سلایق جمعی را در تودههای میلیونی و غیرانتخابی تلویزیون اقناع کند.
از این رو صداوسیما با تجهیز و استخدام گروههای فنی، تشکیل اتاقهای فکر و استفاده از نیروهای کارآمد و با تجربه در عرصه طراحی و تولید سرگرمی تلویزیونی سعی میکند برنامههای متنوعی برای طیف گسترده مخاطبانش تدارک ببیند. برنامههایی که شامل سریالهای تلویزیونی، تلهفیلمها، برنامههای ترکیبی و البته فیلمها و سریالهای خارجی میشود. در این میان یکی از پرطرفدارترین برنامههای تلویزیون، سریالهای خانوادگی ایرانی هستند که همواره پای ثابت تلویزیون بودهاند و در هر شرایطی علاقهمندان پیگیر خود را دارند. صداوسیما با تولید و پخش سالانه دهها سریال داخلی مناسبتی و غیرمناسبتی یکی از رکوردداران سرگرمیسازی در جهان محسوب میشود و از لحاظ کمیت و اندازههای آماری در وضعیت قابل قبولی قرار دارد؛ اما از لحاظ استانداردهای کیفی و میزان بازدهی تولیدات داخلی نقایصی وجود دارد که باعث خدشهدار شدن برتریهای این آمار میشود.
در میان دهها سریال داستانی که هر سال در شبکههای مختلف تلویزیون تولید میشود به زحمت میتوان ۲ یا ۳ گزینه را یافت که محبوبیت و استقبال عموم بینندگان را جلب کنند و موفق به جذب اکثریت مطلق بینندگان شوند. این که یک سریال موفق به جذب بینندگان تودهای و عام تلویزیون شود فینفسه امتیاز محسوب نمیشود و بر کیفیت آن سریال و غنای محتوایی آن دلالت نمیکند، اما به هر حال یکی از اهداف اصلی برنامهسازی در سیما جذب مخاطب و ایجاد رضایت در میان بینندگان تلویزیونی است و هر سریال پرمخاطبی فارغ از قوت و ضعف تکنیکی و ساختاری خود، در صورت رسیدن به این هدف میتواند سریالی موفق ارزیابی شود.
● درامهای خانوادگی سیما
نمونه چنین آثاری سریال بسیار پرمخاطب «نرگس» (سیروس مقدم) بود که پس از پخش چند قسمت به پدیدهای در تلویزیون ایران تبدیل شد و هنوز بهعنوان یکی از موفقترین سریالهای خانوادگی در زمینه جذب مخاطب شناخته میشود. شبکه سوم سیما مدتی بعد از تجربه موفق نرگس تلاش کرد با تولید و پخش مجموعه «ترانه مادری» و بهکارگیری همان فرمول امتحانشده نرگس آن تجربه موفق را تکرار کند، ولی ترانه مادری با وجود موفقیت نسبی در جذب خانوادهها و اقناع سلایق بینندگان نتوانست به اندازههای نرگس نزدیک شود و در حد یک سریال پرمخاطب معمولی باقی ماند. سریال «دلنوازان» نیز در امتداد همین نگاه و با استفاده از دستورالعمل ایجاد سرگرمی مطابق با سلیقه عموم بینندگان برای جذب مخاطب گسترده ساخته شده است.
حسین سهیلیزاده، کارگردان دلنوازان یکی از سریالسازان قدیمی و نسبتا پرکار تلویزیون است که در دهه گذشته چندین سریال عامهپسند ساخته و بهاصطلاح قلق جذب مخاطب تلویزیونی را خوب بلد است. سهیلیزاده در سریال دلنوازان تمام مواد خام لازم برای ساخت یک سریال پربیننده را در اختیار داشت، از بازیگران جوان و پرانرژی گرفته تا قصه جذاب و دیالوگهای خوب. اما پشتوانه اصلی دلنوازان داستان پرکشمکش آن و شیوه پردازش فیلمنامه است. داستان با محوریت چند شخصیت جوان شکل میگیرد و رفتهرفته سرنوشت این شخصیتها با هم توازی پیدا میکند، به طوری که بافتی درهمپیچیده از وقایع و ماجراهای مختلف آنان را به هم پیوند میدهد. شخصیتهای اصلی دلنوازان به شیوهای صحیح طراحی شدهاند و داستان زندگی این آدمها برای بیننده، درگیرکننده و جالب است. تکبعدی و مطلق بودن برخی شخصیتها نقص بزرگ فیلمنامه است که گاهی بدجوری توی ذوق میزند. مثل شخصیت مهتاب که یک شخصیت مطلقا مثبت است و هیچگونه فراز و نشیبی در اجزای ماهوی خود ندارد. مهتاب بهقدری غیرمتعارف خوب و مثبت رفتار میکند که انگار اصرار دارد خوبی و فرشته خویی خود را در ذهن بیننده فرو کند. در واقع شخصیت مهتاب به طرز باورناپذیری یکنواخت و استثنایی است تا جایی که بیننده نمیتواند در جامعه اطرافش برای او مابهازای بیرونی پیدا کند و این موضوع مهتاب را تا حد یک تیپ مثبت کلیشهای تنزل میدهد.
● شخصیت بدون احساس
در مرحله کارگردانی هم تلاشی نشده که میزان باورناپذیری مهتاب پایین آورده شود و بازیگر این نقش همراه کارگردان، اجرایی گلدرشت از شخصیت یک خانم جوان مهربان مثبتاندیش ارائه کردهاند که حتی در لحن گفتار و میمیک چهره نیز کوچکترین نشانهای از احساسات طبیعی یک انسان معمولی (مانند حسادت، خشم، ناراحتی و...) بروز نمیدهد. از آن سو شخصیت مینا نیز به صورت یک شر مطلق یا اصلاحناپذیر معرفی میشود که کمترین نشانهای از خوبی و انصاف و انسانیت در وجودش نیست. مینا درست در نقطه مقابل مهتاب قرار دارد و به همان اندازه که مثبت بودن مهتاب قابلباور نیست، رفتار عقدهای و بداندیشانه مینا نیز افراطی و غیرمتعارف به نظر میرسد.
عنصر اصلی ایجاد جذابیت در دلنوازان، قصه و کشمکشهای دراماتیک است. وجه برتری و نقطه قوت سریال این است که داستانی پرکشش و جذاب را با لحنی شیرین بازگو میکنددیگر شخصیتها نسبتا قابلقبول طراحی و اجرا شدهاند و البته همگی مطابق با الزامات همان فرمول رایج و آشنای شخصیتپردازی در سریالهای عامهپسند انتخاب شدهاند؛ شخصیت لمپن که در طول داستان مدام مزه میپراند و بار طنز کلامی را به دوش میکشد (رامین)، شخصیت جوان اول با تاکید بر وجوه قهرمانانه و خاص شخصیت او (بهزاد)، زن مرموز که گذشتهای مبهم دارد (یلدا) و چند شخصیت آشنای دیگر.
درونمایه اصلی قسمتهای نخست را کلکلهای جوانانه و روابط شخصیتها در یک لوکیشن عمومی (آژانس هواپیمایی) تشکیل میداد. فیلمنامه با افزودن عنصر طنز و گفتگوهای مفرح میان شخصیتها فضایی شاد و سبک ایجاد کرده بود که کمکم این فضا با فضای سنگین و جدی توطئه و خیانت جایگزین شد. دیالوگها اغلب روان و شنیدنی هستند، ولی بخشی از گفتگوها بخصوص گفتگوهای دونفره بسیار تصنعی و تکلفآمیز نوشته شدهاند. استفاده از جملههای کتابی و افاضات برخی شخصیتها باعث شده دیالوگهای دلنوازان همواره روان و یکدست به گوش نرسند، البته انتخاب بازیگران در نقشهای متناسب با تواناییها و مهارتهایشان تا حد زیادی این نقیصه را پوشش میدهد، ولی کاملا مشهود است که کارگردان قصد داشته پیامهای اخلاقی منظور نظر خود را به شکلی واضح و بدون پیچیدگی به بیننده منتقل کند. بازیگران دلنوازان همگی در حد قابلقبولی خوب ظاهر شدهاند. گرچه شاید انتخاب بازیگران بعضی نقشهای کلیدی مانند نقش یلدا میتوانست بهتر از اینها انجام پذیرد. بازی شاهرخ استخری در حد و اندازههای یک نقش اول قابلقبول است و برخی نقشها مانند نقش روشنک به واسطه تسلط بازیگر و جزییات ریزی که از سوی او به شخصیت اضافه شده بسیار دلنشین از آب درآمده است.
● ملودی مخاطبپسند
موسیقی و تیتراژ سریال با ترانهای شنیدنی و خوشآهنگ در نوع خود جالب توجه است. این موسیقی و نظمی که ساعت پخش دلنوازان دارد میتواند از عوامل استقبال بینندگان از این سریال باشد. سابقه پخش مجموعههای تلویزیونی نشان میدهد موسیقی و آواز تیتراژ میتواند عامل نشانهدار شدن آن مجموعه در ذهن مخاطب شود و هویتی جدا از مجموعههای دیگر برایش به وجود بیاورد. ضرباهنگ ماجراهای دلنوازان سریع و بیوقفه است. وقایع سریع و پشت سر هم روی میدهند و ریتم تند فیلمنامه بر حساسیت و التهاب درونی داستان میافزاید. ساختار بصری و نوع چینش میزانسن ساده و آنکادر است تا تمرکز بیننده فقط به داستان و ماجراهای سریال معطوف شود. بسامد استفاده از لوکیشنهای اشرافی و ماشینهای لوکس گرانقیمت نیز در این سریال کمتر از نمونههای مشابه است. همینطور تاکید بر اشیا و ابزارهایی که قرار است مفهومی را منتقل یا در داستان تعلیق ایجاد کنند با نماهای بسته کمتری صورت گرفته که این خود از امتیازهای کارگردانی دلنوازان است.
● جذابیت و غافلگیری
عنصر اصلی ایجاد جذابیت در مجموعه دلنوازان، قصه و کشمکشهای دراماتیک است. در حقیقت وجه برتری و نقطه قوت سریال این است که داستانی پرکشش و جذاب را با لحنی شیرین بازگو میکند. برخلاف نرگس که بیشترین میزان جذب مخاطب را در همان قسمتهای اولیه داشت، نمودار تعداد بینندگان دلنوازان سیر صعودی داشته است. دلیلش این است که با پیش رفتن داستان و روشن شدن مناسبات پیچیده حاکم میان آدمهای قصه کمکم بر تعداد کسانی که مجذوب کشش و هیجان درونی داستان دلنوازان میشدند، افزایش یافت. داستان دلنوازان بر ۲ پایه تعلیق و غافلگیری بنا شده است و بیننده در طول سریال مدام از فیلمنامه رودست میخورد و با اتفاقات جدیدی که در هر قسمت برای شخصیتها میافتد، غافلگیر میشود. سهیلیزاده با گنجاندن چند معمای مبهم در لابهلای داستان توانسته کنجکاوی مخاطب را تحریک کند. بیننده برای پی بردن به سرانجام و سرنوشت شخصیتها، مدام به حدس و گمان متوسل میشود و سریال را با اشتیاق دنبال میکند تا صحت و سقم حدسهایی که زده را امتحان کند.
توانایی دلنوازان در قصهگویی و نشاندن جمع پرشماری از طبقات اجتماعی مختلف پای تلویزیون جای تحسین دارد ولی ۲ آفت همیشگی سریالهای داخلی همچنان دلنوازان را تهدید میکند: یکی کشدار شدن ماجراها و دیگری ضعف در گرهگشایی داستان و پایانبندی سریال. بیشتر سریالهای چند سال اخیر با قدرت شروع میکنند و با ضعف به پایان میرسند. اگر برای پایانبندی و فرجام نهایی داستان دلنوازان برنامهریزی مناسبی نشده باشد ممکن است آن آفت قدیمی به این سریال هم سرایت کند. در حال حاضر داستان دلنوازان از نظر دراماتیک در بهترین جای خود قرار دارد و روال منطقی وقایع به سمت یک پایان کوبنده پیش میرود. باید دید که آیا تیم سازندگان سریال میتواند جذابیتهای داستان را تا قسمت آخر و سکانسهای نهایی ادامه دهد یا نه.
جام جم
اخر فیلم که خیلی وقته مشخصه. :31:
دکتر زند با مهتاب ازدواج میکنه.:27:
یلدا و بهزادم مثل بچه آدم میرن سراغ خونه زندگیشون.:11:
مثل همه فیلما حق به حق دار میرسه و جهانم ثابت میکنه که آدم خوبیه:2:
ستایشم میاد پیش ننه بابای اصلیش زندگی میکنه :21:
ولی نمیدونم چرا اینقدر الکی دارن کشش میدن. :13:
khashi87
10-11-2009, 17:38
خوب اگه این کارارو نکنن که میشه لاست و یا ....
fariborz_1
10-11-2009, 18:24
خوب اگه این کارارو نکنن که میشه لاست و یا ....
یا فرار از زندان :31:
H a m e e d
10-11-2009, 19:41
مثل همه فیلما حق به حق دار میرسه و جهانم ثابت میکنه که آدم خوبیه:2:
من در مورد این یه تیکه ش شک دارم:eh:
جهان به این راحتی ها هم از همه اتهاما تبرئه نمیشه، احتمالا یه بلایی سرش میاد . . .
ولی این تیکه های تو ماشین خیلی بد کار شده .gif منظورم نمای بیــرون هســت !
اه ... اه ... چقدر من از این مهتاب بدم میاد :2:
فکر کنم یلدا مهتاب رو گول زد ... الکی بهش گفت تا در رو باز کنه و اونم فرار کنه بره پیش عموش ...
قضیه مشکوکه ...
یکی از پیامد های این فیلم اگه دیدتون خیلی عمیق باشه :
تو این دور و زمونه مثل مهتاب بچه مثبت نباشید چون بقیه از رفتارتون سوءاستفاده میکنن :21:
Kasra 91
10-11-2009, 21:37
اه ... اه ... چقدر من از این مهتاب بدم میاد :2:
فکر کنم یلدا مهتاب رو گول زد ... الکی بهش گفت تا در رو باز کنه و اونم فرار کنه بره پیش عموش ...
قضیه مشکوکه ...
یکی از پیامد های این فیلم اگه دیدتون خیلی عمیق باشه :
تو این دور و زمونه مثل مهتاب بچه مثبت نباشید چون بقیه از رفتارتون سوءاستفاده میکنن :21:
من که میگم یلدا سیر تا پیاز داستانو واسه مهتاب تعریف کنه که مهتاب به بهزاد حالی کنه
Mahdi.p30
10-11-2009, 21:47
این قسمت ماله کشی به معنای واقعی بود!!
طرز صحبت کردن مهتاب ، اسلوموشنه!!
سلام علیکم و رحمت ال...
آقا من اصلا این سیرالو ندیدم حتی یه قسمتشو :دی
تنها سریال ایرانی هم مسافران رو نگاه میکنم که اونم دانلود میکنم .
اگه ارزش داره دانلود کنم بشینم نگاه کنم . خسته شدم بس که فیلمای خارجی دانلود کردم :8:
والسلام علیکم و رحمت ال ...
khashi87
10-11-2009, 22:11
نه ارزششو نداره دانلود کنی
mahsa1469
10-11-2009, 22:48
بچه ها من امروز ندیدم فردا تکرارش کیه ؟ـــــــــــــــــــــــ
click_dez
10-11-2009, 23:00
خداییش چقدر بهزاد این یلدا رو تحقیر میکنه
من اگه جاش بودم یا خودم رو میکشتم یا یلدا رو
سلام علیکم و رحمت ال...
آقا من اصلا این سیرالو ندیدم حتی یه قسمتشو :دی
تنها سریال ایرانی هم مسافران رو نگاه میکنم که اونم دانلود میکنم .
اگه ارزش داره دانلود کنم بشینم نگاه کنم . خسته شدم بس که فیلمای خارجی دانلود کردم :8:
والسلام علیکم و رحمت ال ...
حیف 1 کیلوبایت که واسه دانلود این سریال خرج کنی !!
fariborz_1
11-11-2009, 07:42
یه دفعه چه طور شد ؟
چه زود آشتی کردن !
*maaryaami*
11-11-2009, 12:04
کی گفته آشتی کردن؟!
mahsa1469
11-11-2009, 12:51
تکرارش کیـــــــــــــــــــــــ ـــــه!
تکرارش کیـــــــــــــــــــــــ ـــــه!
تو سایت شبکه سه نوشته اون ستون سمت راست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارشنبه 20/08/88
سريال دلنوازان
16:30:00
:11:
pedram_sad
11-11-2009, 21:36
بعد از 2 یا 3 سال که یک سریال درست جسابی از این رسانه غیر ملی پخش نشد و به جاش چیز هایی رفت رو انتن که به لعنت خدا نمی ارزید این بار ظاهرا به یک مجموعه ارزشمند و درست حسابی طرفیم
خیلی جالب شده دیگه
بعد از 2 یا 3 سال که یک سریال درست جسابی از این رسانه غیر ملی پخش نشد و به جاش چیز هایی رفت رو انتن که به لعنت خدا نمی ارزید این بار ظاهرا به یک مجموعه ارزشمند و درست حسابی طرفیم
خیلی جالب شده دیگه
یعنی چی به لعنت خدا نمی ارزید ؟ مگه میخواستی خدا رو لعنت کنی ؟ :31:
شاید زیاد پیام مثبت داشته باشه ولی جدا این آخراش دیگه جذاب نیست ...
از بس کشش میدن.
هر قسمت 30 دقیقه س ! !
حالا مثلا اگه 45 دقیقه باشه چی میشه ؟
میترسن زود تمومش کنن ... من دیگه خسته شدم از بس نشستم پای این فیلم مزخرف که از همون اولش آخرش معلوم بود !!
اصلا شماها اگه به معنی شعر آخرش هم دقت کنید میتونید تا آخر فیلم رو بخونید :31:
DJ POLESTAR
12-11-2009, 13:13
بچه ها میگم هیف این پسر, بهزاد نبود که میخواستن این دختر ب س ی ج ی , چیه اسمش, آها مهتاب که بندازن به بهزاد؟؟؟
مجموعه ای ارزشمند و درست حسابی ؟
از هیچی بهــتره :دی
بچه ها میگم هیف این پسر, بهزاد نبود که میخواستن این دختر ب س ی ج ی , چیه اسمش, آها مهتاب که بندازن به بهزاد؟؟؟
یعنی هرکی چادر سرش کنه، آدم خوبی باشه، کولیه! و بسیجی؟!:13:
البته با شخصیت مهتاب موافق نیستم، چون کمی اغراق داره، اما حرف شما هم همینطور:27:
مگه دختره عضو بسیجه ؟ :31:
من نمیدونستم ...
به نظر من مهتاب یکی از مزخرف ترین شخصیت های فیلمه، چون مثلا یه دختر کاملا عاقل و خوبه.
اگه اینقدر خوب نبود بهتر بود.
pcforlife
12-11-2009, 21:31
هر روز چرت تر از دیروز...
نویسنده هاش واسه اینکه بتونن رکورد تعداد قسمت جومونگ رو بشکنن، از ریزترین موضوعات بزرگترین مشکلات رو ایجاد میکنن و بعید ترین اتفاقات رو ممکن میکنن...:13:
موسیقی متن فیلم هم در حد افتضاح!:2: رستگاران هر چقدر بد بود، موسیقی متن خوبی داشت...
راجع به بازیگرا هم حرف نزنیم بهتره...:41:
saeedn70
12-11-2009, 21:43
خیلی خیلی داره جالب میشه.خیلی دوست داشتم منصور رو سر معامله میگرفتن . یلدا ناقلا بهش خبر داد.
من که به تمام سریالهای خارجی farsi 1 و pmc ترجیح میدم. فقط دلنوازان.
Mahdi.p30
12-11-2009, 22:00
خیلی خیلی داره جالب میشه.خیلی دوست داشتم منصور رو سر معامله میگرفتن . یلدا ناقلا بهش خبر داد.
من که به تمام سریالهای خارجی farsi 1 و pmc ترجیح میدم. فقط دلنوازان.
اینم بخاطر اینه که باید حتما 50 قسمت بشه ، وگرنه خیلی زودتر از اینا ، سر هم بندی میشد
نویسنده فکر میکنه که چطور کشش بده و یکدفعه به ذهنش خطور می کنه که یه اسلحه پلاستیکی هم بده دست منصور!!!
من که امشب ندیدم ... فردا تکرارش کیه ؟ :5:
eimanpaladin
12-11-2009, 22:49
اینم بخاطر اینه که باید حتما 50 قسمت بشه ، وگرنه خیلی زودتر از اینا ، سر هم بندی میشد
نویسنده فکر میکنه که چطور کشش بده و یکدفعه به ذهنش خطور می کنه که یه اسلحه پلاستیکی هم بده دست منصور!!!
یعنی راه دیگه ای نیست این سریال و کشش بدن
اخرش هم اگه ندید مسخره تموم بشه اما تا اینجاش که خوب بوده .:27:
Mahdi.p30
13-11-2009, 01:00
یعنی راه دیگه ای نیست این سریال و کشش بدن
اخرش هم اگه ندید مسخره تموم بشه اما تا اینجاش که خوب بوده .:27:
نه متاسفانه!!!
فیلم و سریال ایرانی یا آخرش کاملا غمناکه یا حتما باید عده ای رستگار بشن و عده ای نیز به سزای اعمال خود برسن!!
غیر از این راه نداره ، شرمنده!!!!
ghermezeteh
13-11-2009, 02:26
الان دیگه با اتفاقی که دیشب افتاد اگه بهزاد بخواد آخر سریال با یلدا آشتی کنه و همه چی به خوبی و خوشی تموم شه باید اون نویسنده و کارگردان رو دار زد!
fariborz_1
13-11-2009, 07:50
فکر کن
فردا شب جهان یه دفعه ای اصلحه رو بگیره و دو تا کف گرگی بخوابونه تو ملاج منصور
بعدم با یه گلوله منصورو هوا بده :27:
به نظرتون نویسنده ی این داستان همچین چیزی به مغزش میرسه :31:
ولی من به جا نویسنده بودم کاری میکردم جهان واقعا مقصر باشه و تا اینجای فیلم مثلا جهان خودش و زده به اون راه :31:
بعد که بیننده ببینه جهان مقصر بوده حسابی غافلگیر میشه :21:
این نویسنده هام بلد نیستن فیلم هیجانی بنویسن :27:
بابا میخوام کلمو بکوبم به دیفال:31:
الکی دارن کش میدن، مثلا این یلدا چرا باید به عموش کمک می کرد؟:13:
در صورتی که بارها گفته بود ازش بدش میاد؟!
اصلا منصور چرا باید همچین ریسک بزرگی رو بکنه و دنبال جهان بره؟!
اصلا چرا جهان تنها برگشت خونه؟!
اصلا ملتو چیز گیر اوردن، همش کشش می دن، اه
mohsen_gh1991
13-11-2009, 10:53
ولی دیگه از تب و تاب افتاد داره میره تو سراشیبی وصال.در ضمن اگه قرار باشه جهان ادم بدی باشه در صنعت تلویزیون انقلاب عظیمی رخ میده.باید همه تی وی هاتون رو بیمه کنین چون ممکنه کشش این تحول رو نداشته باشه.ولی فک نکنم جهان ادم بدی باشه.اگه هم باشه سریال رو خیلی بد ساختن چون حتی یه نکته مثبت از اتابک تو سریال ندیدیم.
saeedn70
13-11-2009, 10:53
حالم از یلدا بهم خورد دیشب که همه خاب بودن رفت موبایل رو ورداشت به منصور بگه .
درسته ممکنه بازی بازیگرها ، فیلمنامه و داستان و عوامل تکنیکی سریال مثل فیلمبرداری یا موسیقی متن زیاد جالب نباشه ولی با این حال قابل قبوله ضمن اینکه شما باید محتوای این سریال رو ببینی نه قالب سریال رو.
مثل قضیه سینه زنی و عزاداری که اغلب اکثر مردم عادی دنبال قالب و ظاهر عزاداری هستند نه باطن و هدف و محتوای اون.
ولی این ستایش اگه کور نبود که فیلمشون خیلی بهتر و قشنگ تر میشد :2:
جالب تر اینه که آبگرمکن خونه شون ترکیده آباش ریخته تو چشاش کور شده :31:
امشب هم به راحتی قضیه برعکس میشه
منصور می آد تهدید می کنه جهان رو . اون سکانس تموم می شه
از اون ور هم بلدا از خون فرار می کنه و می ره
راستی تکرار دیشبش کیه ؟
من ندیدم :20:
امروز(جمعه ) تکرار نداره؟
pcforlife
13-11-2009, 16:17
ولی این ستایش اگه کور نبود که فیلمشون خیلی بهتر و قشنگ تر میشد :2:
با اینکه ستایش شخصیتی نابینا در سریال است ولی معلومه که جلو آینه خیلی خوب به خودش میرسه!!:21: ماشاءالله چه خوشتیپ هم میگرده!!!:31:
با اینکه ستایش شخصیتی نابینا در سریال است ولی معلومه که جلو آینه خیلی خوب به خودش میرسه!!:21: ماشاءالله چه خوشتیپ هم میگرده!!!:31:
رفیقمون چه خوب نکته ها رو میگیره:31:
ملت همه چششون یلدا رو گرفته، آقا میگه ستایش چه خوش تیپه!:13:
:40:شوخی کردما، یوقت شاکی نشین :40:
رفیقمون چه خوب نکته ها رو میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملت همه چششون یلدا رو گرفته، آقا میگه ستایش چه خوش تیپه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا تا یلدا رو نشون میده همه خونواده ی ما میگن اه این چقدر زشته :31:
MichaelMoore
13-11-2009, 19:02
اتفاقا تا یلدا رو نشون میده همه خونواده ی ما میگن اه این چقدر زشته :31:
هر کس نظری داره و من میگم هیچ کدوم تیپ ندارن:31:
ولی در کل شخصیتهای این سریال کلا ریخت توپی ندارن که بشه بهشون نازید با اینکه خیلی افراد کشته مرده شاهرخ استخری و سیاوش استخری هستن!! ماشالله دیگه تو فیلمای ایرانی شخصیتهای خوش تیپ هم دارن میرن کنار چه برسه به داستان که قربونش برم همه عین هم...
نگران نسل بعد بازیگرا باید باشیم ....نه تیپی و نه بازی آن چنانی:41:
خوش تیپ باشن یا نباشن به ما چه می ماسه ؟ چه افکار غلطی دارن این مردم
اتفاقا توی فامیل هم داریم امثال این افراد رو . مقلا دکتر فرهاد زند می آد یهو میگن اه اه چه زشته !!!
اون ها دارن پول پارو می کنن حالا کار به زشتی و بدی ندارن . ما اینجا غصه تیپ و قیافه اون ها رو می خوریم
ولی در کل شخصیتهای این سریال کلا ریخت توپی ندارن که بشه بهشون نازید با اینکه خیلی افراد کشته مرده شاهرخ استخری و سیاوش استخری هستن!! ماشالله دیگه تو فیلمای ایرانی شخصیتهای خوش تیپ هم دارن میرن کنار چه برسه به داستان که قربونش برم همه عین هم...
منم با شما موافقم ! وقتی یه سریال فاقد همه ارزشهای هنری باشه باید در به در بگردیم دنبال اینکه قیافه کدوم بازیگر خوبه که لااقل این یه مورد رو بذاریم جزو امتیازهای سریال! سال به سال به شدت داریم افت میکنیم و تلاش عجیب و برنامه ریزی شده ایی داره میشه برای پایین آوردن سطح شعور مخاطب برنامه تی وی ! به قولی : همه چیزمان به همه چیزمان باید بیاید دیگر !
pcforlife
13-11-2009, 20:49
رفیقمون چه خوب نکته ها رو میگیره:31:
ملت همه چششون یلدا رو گرفته، آقا میگه ستایش چه خوش تیپه!:13:
منظورم رو خوب متوجه نشدی...
اگه به من بگن کدوم شخصیت زن این سریال دو زار قیافه داره، جواب میدم لطفا سوال بعد!!!:27:
من گفتم کارکتر ستایش نابیناست و ضمنا تنها زن خونواده زند هستش... خیلی جالبه که خوش پوش میاد بیرون، طوری که خط اتوی لباش ممکن یه نفر و زخمی کنه!!!:27: دیگه زیاد وارد جزئیاتش نمیشن...:18:ماشاءالله همه بچه ها اهل فن هستن!!!:31:
:40:شوخی کردما، یوقت شاکی نشین :40:
آقا اگه شوخی هم نبود، باز طوری نیست...:46:این چیزا که شاکی شدن نمیخواد!!!:31:
یاعلی:11:
خوب مثل اینکه جهان هم افقی شد
تمومش کنید این نمایش عامه پسند رو
منم با شما موافقم ! وقتی یه سریال فاقد همه ارزشهای هنری باشه باید در به در بگردیم دنبال اینکه قیافه کدوم بازیگر خوبه که لااقل این یه مورد رو بذاریم جزو امتیازهای سریال! سال به سال به شدت داریم افت میکنیم و تلاش عجیب و برنامه ریزی شده ایی داره میشه برای پایین آوردن سطح شعور مخاطب برنامه تی وی ! به قولی : همه چیزمان به همه چیزمان باید بیاید دیگر !
اولاً لطفاً همه رو جمع نبندید
ثانیاً این مسئله در مورد سریالای غربی هم صدق می کند. سریال ضعیف و قوی داریم چه از نوع داخلی و چه خارجی.
در ضمن نظرات نسبت به اینگونه مسائل نسبی است.
راستی امشب خیلی عجیب غریب شد قضیه من گفتم از امشب شروع میشه به ماست مالیزاسیون ولی مثل اینکه یه گره دیگه تو داستان ایجاد شده
من بالاخره نفهمیدم این یلدا اینوریه یا اونوری؟
fariborz_1
13-11-2009, 21:37
امشب یه ذره هیجان به سریال اضافه کردن عجب هیجانی :27:
خب منصور ستایشو میگیره یلدا فرار می کنه و جهانم معلوم نیست چی شده
تا فردا شب
از بس از این سریالها دیدیم حالمون بهم خورد :2:
من که هروقت شروع میشه میام نت:5:
دم این آقا منصور گرم که یه صفایی به فیلم دادن :11:
خیلی حال کردم با منصور ... دمش گرم.
ولی حیف که آخرش جهان خوب میشه ... انشاالله که خوب نشه :31:
اگه جهان بمیره خیلی حال میده.
بعد منصور ستایش رو بکشه و بره اون ور آب با یلدا خانم با هم دیگه ...
اینجوری بهزاد حرصش میگیره و افسرده میشه و خودکشی میکنه.
رامین و روشنک هم افسرده میشن طلاق میگیرن.
اون سه تا ننه هام از غم اینا دق میکنن میمیرن.
دکتر زند هم که افسردگی داشت وقتی میبینه ستایش رو کشتن از افسردگی دق میکنه.
اون وسط فقط مهتاب میمونه که میترشه و ادامه تحصیل میده :31:
pcforlife
13-11-2009, 21:49
خوب مشخص شد که کارکتر یلدای دلنوازان قراره به سرنوشت پونه رستگاران دچار بشه...(البته طبیعتا بچش زنده میمونه!)....یک قدیسهی دیگر...:2:
ثانیاً این مسئله در مورد سریالای غربی هم صدق می کند. سریال ضعیف و قوی داریم چه از نوع داخلی و چه خارجی.
این دوستمون گفتن که سریال های ایرانی (که یکیشون دلنوازانه) دچار این مشکلات شدن... حالا شما چیکار به مشکلات سریال های غربی داری....:18::46:
می خواید تو این تاپیک همزمان با نقد سریال دلنوازان که سریال کشور خودمونه، راجع به سریال های شرقی و غربی مثل جومونگ و لاست هم بحث کنیم...؟:27::46:
(جملاتم لحن تند نداشت هاااا....:10:)!!
یاعلی
mf.designing
13-11-2009, 21:54
خوب مشخص شد که کارکتر یلدای دلنوازان قراره به سرنوشت پونه رستگاران دچار بشه...(البته طبیعتا بچش زنده میمونه!)....یک قدیسهی دیگر...:2:
اینو خوب اومدی ، ایول . به نظر منم همین میشه! یعنی این دختره میشه فرشته نجات و احتمالا یا حسابی زخمی میشه و یا میمیره !!
راستی سر این جهانه چه بلائی اومد ؟ اون خون ها چی بودن ؟!
H a m e e d
13-11-2009, 22:04
راستی امشب خیلی عجیب غریب شد قضیه من گفتم از امشب شروع میشه به ماست مالیزاسیون ولی مثل اینکه یه گره دیگه تو داستان ایجاد شده
دیگه از وقتی رد پلیسو به منصور گزارش داد باید میفهمیدیم اونوریه که اگه برعکس میشد و یلدا فرار نمیکرد همین چند قسمت باقیمونده رو هم نمیشد تحمل کرد
ضمنا چند نمونه سریال ضعیف خارجی هم که اشاره کردین میشه گفت همونایی که بارها از تلویزیون هم پخش شدن مثل پزشک دهکده:2:، کلید اسرار:31::2:و...
راستی سر این جهانه چه بلائی اومد ؟
یعنی این سعادت نصیبمون میشه که جهانو تا آخر سریال نبینیم؟
اون خون ها چی بودن ؟!
بیشتر میخورد آب انار باشه تا سس گوجه :31:
pcforlife
13-11-2009, 22:05
راستی سر این جهانه چه بلائی اومد ؟ اون خون ها چی بودن ؟!
به نظر من که جهان نمرده... چون اگه منصور جرات داشت فریدون رو میکشت... به احتمال قوی واسه اینکه جهان رو بیهوش کنه، سرشو محکم کوبونده به ماشین و... (چه شرلوک هولمزی شدم!!!:31:) خلاصه یه جا فرستادش تا فعلا پیداش نشه... ضمنا اگه فیلم پالپ فیکشن رو دیده باشید باید بدونید که تیراندازی به مغز یه نفر داخل ماشین چه گندی به ماشین میزنه!!!:27::2:
ghermezeteh
13-11-2009, 22:28
منظورت سیاوش خیرابیه دیگه؟!
اگر در مورد پایین بود سطح شعور مخاطب منظورتونه گفتم تلاش میشه در جهتش ، شما رو باهاش جمع نبستم ! مقایسه نکردم با سریالهای غربی ، منظورم اینه که چند سال اخیر هر چی سریال به صورت روتین شبانه به خورد مخاطب دادن 99% بی محتواست ! درسته همه سریالها لازم نیست خیلی پر محتوا باشه میتونه فقط سرگرمی باشه ! اما خب کلاً همش بشه سرگرمی اونم در ژانر تعیین شده غیر سرگرمی آخرش میشه همین ! نظر منم مربوط به خودم بود نگفتم نظر شما هم هست که فلسفه نسبی بودن مطرح بشه !
H a m e e d
14-11-2009, 00:18
منظورم اینه که چند سال اخیر هر چی سریال به صورت روتین شبانه به خورد مخاطب دادن 99% بی محتواست ! درسته همه سریالها لازم نیست خیلی پر محتوا باشه میتونه فقط سرگرمی باشه ! اما خب کلاً همش بشه سرگرمی اونم در ژانر تعیین شده غیر سرگرمی آخرش میشه همین !
در مورد ضعف محتوا حتی در سریالای روتین غیر طنز باهاتون موافقم، حداقل تو سریالای اجتماعی از این دست یه خرده باید سطحی نگری رو کنار بذارن و اینقدر سرسری کار نکنن، تازه همین چند روز پیش خبر پایان نگارش فیلمنامه سریال تو همین تایپیک نوشته شد که معلوم هم نیست ایندفعه دیگه چه آشی برای سرکار گذاشتنمون پختن.
اگه کسی آشنایی داره، میتونه بگه سریالای روتین در کشورهایی مثل امریکا چجوری برنامه ریزی و ساخته میشن، و فاصله پیش تولید، تولید و پخششون به چه شکلیه.
ممنون میشم :10:
mehdi_vsgh
14-11-2009, 00:32
دم این آقا منصور گرم که یه صفایی به فیلم دادن :11:
خیلی حال کردم با منصور ... دمش گرم.
ولی حیف که آخرش جهان خوب میشه ... انشاالله که خوب نشه :31:
اگه جهان بمیره خیلی حال میده.
بعد منصور ستایش رو بکشه و بره اون ور آب با یلدا خانم با هم دیگه ...
اینجوری بهزاد حرصش میگیره و افسرده میشه و خودکشی میکنه.
رامین و روشنک هم افسرده میشن طلاق میگیرن.
اون سه تا ننه هام از غم اینا دق میکنن میمیرن.
دکتر زند هم که افسردگی داشت وقتی میبینه ستایش رو کشتن از افسردگی دق میکنه.
اون وسط فقط مهتاب میمونه که میترشه و ادامه تحصیل میده :31:
اینجوری که کسی زنده نمیونه که...
شما همه رو کشتی...
ولی اگه واقعا فیلمنامه نویس باشه...باید درستو حسابی داستان رو تموم کنن
ینی جهان باید مرده باشه
اخر کار هم منصور ستایش و یلدا رو بکشه و بره اونور آب و دست هیچ کس هم بهش نرسه...
اون رامین و روشنک هم ازدواج کنن(آخه سریال بدون ازدواج ممکن نیست!!!:27:)
بهزاد هم دچار افسردگی میشه و بستری
داستان به پایان برسه
به نظر من که جهان نمرده... چون اگه منصور جرات داشت فریدون رو میکشت... به احتمال قوی واسه اینکه جهان رو بیهوش کنه، سرشو محکم کوبونده به ماشین و... (چه شرلوک هولمزی شدم!!!:31:) خلاصه یه جا فرستادش تا فعلا پیداش نشه... ضمنا اگه فیلم پالپ فیکشن رو دیده باشید باید بدونید که تیراندازی به مغز یه نفر داخل ماشین چه گندی به ماشین میزنه!!!:27::2:
نه سرشو که نکوبوند بهش شلیک کرده(صدای شلیک اومد ولی قطعا زندس جهان وگرنه چه دلیل داره اینهمه پنهان کاری کنن...مطمئن باش زندس)
ho0rezam
14-11-2009, 00:56
آره...جهان زندست.تهشم یلدا میاد پیشه بهزاد و همه چی به خوبیو خوشی تموم میشه...تازه این یلدا نبوده که لو داده جهان رو فک کنم صاحب معاملات ملکیه این کارو کرده...یلدا هم احتمالا واسه نجات ستایش آرتیست بازی در میاره و همه واسش ته داستان کف و سوت بلبلی میزنن
fariborz_1
14-11-2009, 06:54
آره...جهان زندست.تهشم یلدا میاد پیشه بهزاد و همه چی به خوبیو خوشی تموم میشه...تازه این یلدا نبوده که لو داده جهان رو فک کنم صاحب معاملات ملکیه این کارو کرده...یلدا هم احتمالا واسه نجات ستایش آرتیست بازی در میاره و همه واسش ته داستان کف و سوت بلبلی میزنن
اون موقع یلدا می گفت که بی گناهم بهزاد باور نمی کرد چه برسه به این که حالا بگه همه ی این کارا تقصیر من بوده :31:
ELHAM3000
14-11-2009, 13:55
اما به نظر من یلدا یه ادمیه که با مظلوم نمایی فقط از دیگران سو ء استفاده می کنه .
mani_2004_2006
14-11-2009, 14:05
من که میگم
یلدا پدرش ( سیروس ) رو کشته واسه همین نمیخواد منصور دستگیر شه و ...
جهان هم زنده ست و منصور جایی قایمش کرده
تصویربرداری "دلنوازان" امروز تمام میشود
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" به کارگردانی حسین سهیلیزاده امروز در بیمارستان شهید چمران تمام میشود. مهران مهام یکی از تهیهکنندگان این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: بعد از ظهر امروز تصویربرداری در بیمارستان شهید چمران با حضور تمام بازیگران به پایان میرسد. آخرین بخش این مجموعه دوشنبه شب روی آنتن میرود.
وی ادامه داد: استقبال از مجموعه نشان میدهد که گروه در کارشان موفق بودهاند، داستان تازه، ترکیب بازیگران و ساختار حرفهای این مجموعه برای مخاطب جذاب است.
مجموعه "دلنوازان" هر شب از شبکه سه پخش میشود. شاهرخ استخری، سحر قریشی، فریبا کوثری، عبدالرضا اکبری، پرویز فلاحیپور و حدیث میرعلمی بازیگران و ایرج محمدی و مهران مهام تهیهکنندگان مجموعه هستند. حسین سهیلیزاده به زودی کارگردانی یک فیلم 90 دقیقهای را شروع میکند.
Asalbanoo
14-11-2009, 15:26
سلام
دیگه پیچ داستان سریال را اینقدر پیچیندون که هیچ پیچگوشتی بازش نمی کنه......
ho0rezam
14-11-2009, 15:48
سلام
دیگه پیچ داستان سریال را اینقدر پیچیندون که هیچ پیچگوشتی بازش نمی کنه...... اتفاقا...این فیلمنامه نویس هایه ایرانی خیلی باحالن...اول اینکه کلی کش میدن داستان رو بعدشم اینقدر آسون گره هارو وا میکنن که آدم کف میکنه....همین دزدیدن ستایش خیلی تخیلی و ضایع بود...اصلا سیروس از کجا میدونست که ستایش میخواد آژانس بگیره که مثه یه آژانسی اومد زیره پاش ترمز کرد؟؟؟ تازه اگه میخواست بدزده اینجوری نمیومد جلو...میخوام بگم کلا فیلمنامه هاشون همون قدر که بد گره میخوره....خیلی راحتم باز میشه... مثلا جهان میره توو کما و هیچ امیدی بهش نیست بعدشم با یه دعا از من و تو هم سالم تر میشه یه رقص بندری هم میاد واسمون :دی (منکر دعا کردن نیستم، اتفاقا خیلی هم به دعا اعتقاد دارم،منظورم بیشتر به آبکی بودنه فیلمنامه هاست)
saeedn70
14-11-2009, 15:56
سلام
دیگه پیچ داستان سریال را اینقدر پیچیندون که هیچ پیچگوشتی بازش نمی کنه......
به نظرم همین پیچ دادن جالبش کرده. طوری که هر روز با یه سوپرایز جدید برای مخاطب مواجه میشیم.
مثلا خیلی ها حدس میزدن منصور تو محضر گرفتار بشه اما منصور همه رو شگفت زده کرد. و ستایش رو دزدید.
pedram_sad
14-11-2009, 17:40
دیشب خیلی باحال بود و جالب
تا امشب ببینیم چه شود
Mahdi.p30
14-11-2009, 18:08
بازیگر سریال دلنوازان قهر كرد و رفت
پرویز فلاحیپور كه درسریال دلنوازان در نقش "جهان" را بازی میكرد در اعتراض به كمرنگ بودن نقش خود از ادامه بازی صرف نظر كرد.
بییندگان این سریال شب گذشته به هنگام تماشای تلویزیون با داستان گم شدن جهان روبرو شدند. حال آن كه این اتفاق در متن اصلی فیلمنامه وجود ندارد و كارگردان به دلیل قهر فلاحیپور داستان را تغییر داده است.
به گزارش همشهری جوان ، پرویز فلاحیپور از ابتدای سریال تاكنون به خاط كمرنگ بودن نقش خود بارها با سهیلیزاده ،كارگردان دلنوازان جرو بحث كرده و چون موفق به كرسی نشاندن حرف خود نشده ترجیح داده است از ادامه كار منصرف شود.
پرویز فلاحیپور پیش از این در سریالهای شبدهم و گلهای گرمسیری و یوسف بازی كرده است.
منبع: آینده
منبع اصلی هم که توی گزارش هست.
پرویز فلاحیپور كه درسریال دلنوازان در نقش "جهان" را بازی میكرد در اعتراض به كمرنگ بودن نقش خود از ادامه بازی صرف نظر كرد.
بییندگان این سریال شب گذشته به هنگام تماشای تلویزیون با داستان گم شدن جهان روبرو شدند. حال آن كه این اتفاق در متن اصلی فیلمنامه وجود ندارد و كارگردان به دلیل قهر فلاحیپور داستان را تغییر داده است.
به گزارش همشهری جوان ، پرویز فلاحیپور از ابتدای سریال تاكنون به خاط كمرنگ بودن نقش خود بارها با سهیلیزاده ،كارگردان دلنوازان جرو بحث كرده و چون موفق به كرسی نشاندن حرف خود نشده ترجیح داده است از ادامه كار منصرف شود.
پرویز فلاحیپور پیش از این در سریالهای شبدهم و گلهای گرمسیری و یوسف بازی كرده است.
بابا این شایعه س :16:
جهان با اون موی سفیدش مگه بچه س که قهر کنه ؟
Mahdi.p30
14-11-2009, 18:27
بابا این شایعه س :16:
جهان با اون موی سفیدش مگه بچه س که قهر کنه ؟
چند روز پیش تهیه کننده یا کرگردانش (دقیقا یادم نیست کدوم؟) تکذیب کرده بود ، ولی اینو به خاطر این گذاشتم که اشاره به قسمت دیشبش داره
وگرنه همشهری جوان که اون موقع چاپ شده بوده و خبرش هم حتما مربوط به قسمت دیشب نبوده
چند روز پیش تهیه کننده یا کرگردانش (دقیقا یادم نیست کدوم؟) تکذیب کرده بود ، ولی اینو به خاطر این گذاشتم که اشاره به قسمت دیشبش داره
وگرنه همشهری جوان که اون موقع چاپ شده بوده و خبرش هم حتما مربوط به قسمت دیشب نبوده
اگه فرض کنیم واقعیتم داشته باشه که خیلی دم جهان گرم ... چون فیلم خیلی قشنگ تر شد :31:
mohsen_gh1991
14-11-2009, 19:27
اتفاقا نقشش که خیلی زیاد بود فقط اصلی نبود منم فک نکنم به این خاطر باشه شایدم اضاب وجدان باشه.اخه فهمیده بود که قراره ادم بده سریال بشه.
H a m e e d
14-11-2009, 19:49
تصویربرداری "دلنوازان" امروز تمام میشود
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" به کارگردانی حسین سهیلیزاده امروز در بیمارستان شهید چمران تمام میشود. مهران مهام یکی از تهیهکنندگان این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: بعد از ظهر امروز تصویربرداری در بیمارستان شهید چمران با حضور تمام بازیگران به پایان میرسد. آخرین بخش این مجموعه دوشنبه شب روی آنتن میرود.
حتما صحنه پایانی، صحنه عیادت از جهان و تقدیر از دلاوریشه:2:
اتفاقا...این فیلمنامه نویس هایه ایرانی خیلی باحالن...اول اینکه کلی کش میدن داستان رو بعدشم اینقدر آسون گره هارو وا میکنن که آدم کف میکنه....همین دزدیدن ستایش خیلی تخیلی و ضایع بود...اصلا سیروس از کجا میدونست که ستایش میخواد آژانس بگیره که مثه یه آژانسی اومد زیره پاش ترمز کرد؟؟؟ تازه اگه میخواست بدزده اینجوری نمیومد جلو...میخوام بگم کلا فیلمنامه هاشون همون قدر که بد گره میخوره....خیلی راحتم باز میشه
ستایش که خیر سرش به بچه های استثنایی آموزش میده، اونقدر عقل نداشت که حداقل اسم آژانسی رو که ماشین کرایه کرده بودو اول بپرسه؟:13:بعد سوار بشه.(حالا اگه منصور اسم آژانسو درست میگفت حالتهای دیگه ای پیش میومد:31:)
به نظرم همین پیچ دادن جالبش کرده. طوری که هر روز با یه سوپرایز جدید برای مخاطب مواجه میشیم.
مثلا خیلی ها حدس میزدن منصور تو محضر گرفتار بشه
من که همچین حدسی نزده بودم
سورپرایزهاشونم در حد تیم ملی مالدیوه، خوبه همه چی رو کم و بیش بچه های این تایپیک پیش پیش میگفتن.
منم تو جام جم خونده بودم که از این سریال خیلی ایراد گرفته بود، کلا هربار مصاحبه هاشو جایی خوندم دیدم کلی از خودش تعریف میکنه و دیگرانو مقصر یا ضعیف جلوه میده.:13:
اتفاقا نقشش که خیلی زیاد بود فقط اصلی نبود منم فک نکنم
نقشش هم زیاد بود هم اصلی؛ بهزاد، اتابک، رعنا، شکوه و حتی منصور و کمی هم رامین همگی در تعامل و تعارض با جهان و متاثر از برخوردهای اون بودن، این کمه؟
در کل این روند تولید سریال در کشور مفت نمی ارزه.
ghermezeteh
14-11-2009, 20:11
اتفاقا نقشش که خیلی پر رنگه نکنه توقع داشته کل سریال رو دوربین زوم کنه رو صورتش این حرف بزنه :31:
mehdi_vsgh
14-11-2009, 21:25
سوالی برام پیش اومده
چرا پلیسا باید برای ورود به بانک از ماشینهای پلیس استفاده کنننن و آژیر کشان برن بانک و اونو دستگیر کنن؟ آیا به عقلشون نمیرسه که ممکنه منصور همون اطراف باشه و فرار کنه؟؟
سوال 2
چرا یلدا اینقدر باید قهرمان بازی دربیاره؟؟؟ اه اه اه...گفتیم قهرمان بازی در میاره ولی نه تا این حد که بره حتی خودشو به پلیس معرفی کنه!!!
:2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.