PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فونت برای سایت

esyo
12-09-2009, 18:03
سلام
دوستان چه فونتی رو برای سایت انتخاب کنم تا هم خوانا هم شیک باشه و هم اینکه روی همه سیستم ها به طور پیش فرض نصب باشه؟

با تشکر

Leyth
12-09-2009, 20:29
سلام

Tahoma فونت معمول کامپیوتر و اینترنت هست. تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.

اما یک فونتی هست به اسم: FreeFarsi که هم فونت قشنگی هست و هم مشکل کپی رایت نداره (البته اون گزینه ی دومی عملا بی فایده هست!) می تونید اول یک پیغام به بیننده بدید که فونت رو نصب کنه.

یک نمونه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

btheme
14-09-2009, 22:51
بهترینش به نظر من تامز نیو رومن و تاهما و در آخر و از روی مجبوری آریا و آریا بلک هست :دی

s.m.mirkazemi
15-09-2009, 01:28
یکی از فونت ها که معمولا استفاده نمیشه courier هست . که جزو فونت هايي هست که روی تمام سیستم ها کار می کنه .

btheme
15-09-2009, 20:35
یکی از فونت ها که معمولا استفاده نمیشه courier هست . که جزو فونت هايي هست که روی تمام سیستم ها کار می کنه .

این فونت به علت نداشتن پشتیبانی خوب زبان فارسی در وب و به خصوص در ایران کمتر استفاده میشه و اگر بخوای از لحظ آماری استفاده فونت تو ایران رو بخوای اول :Tahoma دوم : Times New Roman سوم: هم Aria ..... هست

mohsensoft
15-09-2009, 23:49
Tahoma فونت معمول کامپیوتر و اینترنت هست. تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.

اما یک فونتی هست به اسم: FreeFarsi که هم فونت قشنگی هست و هم مشکل کپی رایت نداره (البته اون گزینه ی دومی عملا بی فایده هست!) می تونید اول یک پیغام به بیننده بدید که فونت رو نصب کنه.
بدترین چیز توی طراحی همین هست که سایت شما براساس سیستم اکثر بازدید کننده ها طراحی نشه و نیاز به یه سری چیزای اضافی داشته باشه
اکثر بیننده ها هم با دیدن اینجور صحنه ها(مثل همین که گفتین پیغامی بیاد که نصب بشه) به سرعت سایت شما رو ترک میکنن
بهترین فونت از نظر خیلی ها همون tahoma هست که روی همه ی سیستم ها هم وجود داره و به اصطلاح فونت استاندارد محسوب میشه

Leyth
16-09-2009, 22:40
بدترین چیز توی طراحی همین هست که سایت شما براساس سیستم اکثر بازدید کننده ها طراحی نشه و نیاز به یه سری چیزای اضافی داشته باشه
اکثر بیننده ها هم با دیدن اینجور صحنه ها(مثل همین که گفتین پیغامی بیاد که نصب بشه) به سرعت سایت شما رو ترک میکنن
بهترین فونت از نظر خیلی ها همون tahoma هست که روی همه ی سیستم ها هم وجود داره و به اصطلاح فونت استاندارد محسوب میشه

خوب طبیعتا چیز "اضافی" باعث ترک کاربر میشه.
ولی اگه بهش اطلاع برسونید و اون رو با این فونت آشنا کنید، مطمئنا خودش تشخیص میده که نصب کنم یا نه!
طبیعتا هرکه فیل خواهد جور هندستان کشد. و این هم "جور کشیدن" نیست. با سرعت 4 کیلو بایت در ثانیه هم میشه دانلود کرد.

فکر می کنم اون "خیلی ها" تابع بقیه ی "خیلی ها" بودند. همان خیلی هایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند.
در مورد فایر فاکس، اضافه است؟ اینترنت اکسپلورر مرورگر استاندارده؟

البته من این رو در پست بالا گفتم:

تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.ولی دلیل بر استاندارد بودنش که نیست! همه گیره، (همه گیر شده! یا همه گیرش کردن!)

در ضمن فکر کنم بشه با قابلیت های برنامه نویسی PHP بر مشکلاتی مثل این فائق اومد!

خودتون یک مقایسه ای بین این دو بکنید:
(لطفا در اندازه‏ی اصلی ببینید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و:

btheme
17-09-2009, 22:42
خوب طبیعتا چیز "اضافی" باعث ترک کاربر میشه.
ولی اگه بهش اطلاع برسونید و اون رو با این فونت آشنا کنید، مطمئنا خودش تشخیص میده که نصب کنم یا نه!
طبیعتا هرکه فیل خواهد جور هندستان کشد. و این هم "جور کشیدن" نیست. با سرعت 4 کیلو بایت در ثانیه هم میشه دانلود کرد.

فکر می کنم اون "خیلی ها" تابع بقیه ی "خیلی ها" بودند. همان خیلی هایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند.
در مورد فایر فاکس، اضافه است؟ اینترنت اکسپلورر مرورگر استاندارده؟

البته من این رو در پست بالا گفتم:

ولی دلیل بر استاندارد بودنش که نیست! همه گیره، (همه گیر شده! یا همه گیرش کردن!)

در ضمن فکر کنم بشه با قابلیت های برنامه نویسی PHP بر مشکلاتی مثل این فائق اومد!

خودتون یک مقایسه ای بین این دو بکنید:
(لطفا در اندازه‏ی اصلی ببینید)

و:

دوست عزیز شما درست میگین ولی مردم ما این قدر حوصله ندارند که به خاطر یک فونت بخوان چند دقیقه بیشتر صبر کنند مگر این که عضو اون باشند یا مثلا به صورت روزانه یا هفتگی به اون سر میزنند :5: