ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال پیغامها

Mahdi/s
10-09-2009, 17:05
سلام.....یه سوال... میشه پیغام خصوصی هایی که تو یه یوزر دیگه هست....رو انتقال داد به یوزر دیگه....نمیخوام تک تک..بفرستم.....منظورم اینکه همرو با همون مشخصاتی که هرکس فرستاده...انتقال بدم به یک یوزر دیگه....:10:

Mahdi/s
11-09-2009, 16:48
اگر منظورم رو درست متوجه نشدید.... بیشتر توضیح بدم.......بازم ممنون

sin2x=2sinxcosx
11-09-2009, 23:28
اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم فکر نکنم يه همچين کاري بشه کرد . اگه هم بشه فقط مديرها . اون هم مديرهاي Admin .
البته اگه منظورتون اين باشه که من پيغام هايي که تو ليست پيغام خصوصي من هستن بفرستم تو ليست پيغام خصوصي شما .

tajrobenik
12-09-2009, 04:04
کاری نداره که بک آپ بگیر و بعد تو هاردت داشته باش....

arashbi2
12-09-2009, 09:58
فکر نکنم بشه اگه بخوایی میتونی هر پیغام رو از یوزر قبلیت به فرستی به اون یوز فقط پایین هر پیغام اسم فرستنده اصلی رو بنویس :دی

Mahdi/s
12-09-2009, 11:02
البته اگه منظورتون اين باشه که من پيغام هايي که تو ليست پيغام خصوصي من هستن بفرستم تو ليست پيغام خصوصي شما درسته...منظورم همین بود......ممنون...

کاری نداره که بک آپ بگیر و بعد تو هاردت داشته باش.... نمیخوام تو هارد باشه...میخوام تو همین پی سی باشه.....ممنون...

فکر نکنم بشه اگه بخوایی میتونی هر پیغام رو از یوزر قبلیت به فرستی به اون یوز فقط پایین هر پیغام اسم فرستنده اصلی رو بنویس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ممنون.....گفتم شاید راهی باشه..که این کارو نکنم....

Mahdi/s
19-09-2009, 15:23
راهی هست.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

officer
19-09-2009, 17:07
نه فکر نکنم بتونی / بخوای باید فوروارد کنی که بعد به نام خود فرستاده میشه !

یا زودتر کاربر فعال شو ..!

Carl
19-09-2009, 17:57
راهی هست.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً چه دلیلی داره که توپی۳۰ باشه؟

این برنامه برای خوندن آفلاین پی‌ام‌ها بدک نیس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار یه ایرانیه.

saviss
19-09-2009, 19:57
نمیخوام تو هارد باشه...میخوام تو همین پی سی باشه.....ممنون...
ممنون.....گفتم شاید راهی باشه..که این کارو نکنم....

اصلاً چه دلیلی داره که توپی۳۰ باشه؟
ترجیحابهتره که اگه میتونی باهمون یوزرقبلی داون شون کنی.....حجمی هم روی هاردت نمیگیره...اگرهم نگران پریدنشون ویا زبونم لال...هستی میتونی با جی میل ویا هرچیز!!دیگه ای براخودت فورواردشون کنی...خب ..دراینصورت باتوجه به این که روی یک "سرور"دیگه به عنوان "بک آپ"ذخیره می شه..امنیت بالائی داره که فقط خودت بهشون دسترسی خواهی داشت...:46:(تازه بعدشم میشه "آفلاین نگاهشون کرد)

Mahdi/s
19-09-2009, 20:03
این برنامه برای خوندن آفلاین پی‌ام‌ها بدک نیس:
ممنون............

ترجیحابهتره که اگه میتونی باهمون یوزرقبلی داون شون کنی.....حجمی هم روی هاردت نمیگیره...اگرهم نگران پریدنشون ویا زبونم لال...هستی میتونی با جی میل ویا هرچیز!!دیگه ای براخودت فورواردشون کنی...خب ..دراینصورت باتوجه به این که روی یک "سرور"دیگه به عنوان "بک آپ"ذخیره می شه..امنیت بالائی داره که فقط خودت بهشون دسترسی خواهی داشت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif(تازه بعدشم میشه "آفلاین نگاهشون کرد) ممنون.....

نه فکر نکنم بتونی / بخوای باید فوروارد کنی که بعد به نام خود فرستاده میشه !

یا زودتر کاربر فعال شو ..! ممنون امیر جان...