PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نکاتی در مورد آموزش زبان انگلیسی

ramshad
04-09-2009, 16:26
خوبه یک مقدمه بنویسم برای آموزش زبان. دوستانی که از این تاپیک استفاده می کنن برای یادگیری انگلیسی؛ بعیده که متوسط به بالا باشن. چون اونها خودشون می دونن که کجا باید برن و چی کار باید بکنن. من این تاپیک رو برای دوستانی باز کردم که سطح زبان شون خیلی پایینه و خصوصا مهارتهای گفتاری شنیداری شون خوب نیست. همون توصیه ای که به شاگردهام سر کلاس دارم به اینها هم دارم:
سعی نکنید زبان یاد گرفتن رو به خودتون تحمیل کنید! قرار نیست اذیت بشین برای یادگیری زبان. این جور یادگیری ؛ فراموشی رو هم به دنبال خودش داره. یادتون هست زبان مادری تون رو چه طور یاد گرفتین؟ در واقع هیچ تلاشی براش نکردین. شما یک نوزاد بودید که فقط صداها و کلمات نامفهومی رو می شنیدید و ذهن تان نا خودآگاه بین لغات و موقعیت هایی که توش بودین؛ارتباط برقرار می کرد و لغت ها رو جمع می کرد و بعدها کم کم شروع کردین به کار بردید اونها رو. مطمئنا خیلی هم اشتباه داشتین و کلی مایه خنده و تفریح بزرگترها می شدین. حالا انگلیسی رو هم همین جور یاد بگیرید. شما الان توانایی تون برای یادگیری زبان خیلی بیشتر از موقعیه که یک نوزاد بودین. چون الان می تونید بخونید و اون موقع نمی تونستید! ورودی های ذهن تون رو باز بگذارید. یعنی تا می توانید بشنوید و هم زمان بخوانید. خیلی هم دنبال فهمیدن نباشید. فهمیدن به موقع؛ خودش میاد. به من به عنوان یک مدرس زبان اعتماد کنید! نیازی نیست حرف زدن رو از همین امروز شروع کنید! برای حرف زدن ( و نوشتن) – خروجی - وقت هست. فعلا بخوانید و بشنوید (ورودی). یک پلیر می تونه خیلی کمک تون بکنه. وقتی در خیابون و اتوبوس هستین روشنش کنید بگذارید گوش تون انگلیسی بشنوه. ذهن تون رو با شنیدن مکرر مطالبی که مناسب سطح زبان تونه؛ بمباران کنید. روزی که به زبان انگلیسی خواب ببینید؛ به خودتون کادو بدین. شما خیلی پیشرفت کردین!

ramshad
04-09-2009, 16:26
زبان یاد گرفتن زمان می بره. راه میان بر هم نداره. نباید وسطش خسته و بی خیالش بشید. روزی یک ساعت زبان خوندن بهتر از اینه که آخر هفته 5 ساعت براش وقت بگذارید. اصل آهسته و پیوسته رو یادتون نره. لازمه که از زبان خوندن هدف روشنی داشته باشید. باید بدونید چی کار دارید می کنید و چرا. همه زبان آموزان باید ابتدا به اندازه لازم زبان عمومی بخوانند. بعد بسته به نیازتان بروید سراغ زبان تخصصی. مثلا انگلیسی برای مقاصد تجاری. من به کسی که بلد نیست حرف بزنه و حرف زدن دیگران را متوجه بشه؛ نمیگم زبان بلده. اصل زبان یاد گرفتن اینه. مقاصدتون رو بتونید به دیگرون برسونید و بفهمید دیگران چی میگن و چی می خوان. تاکید من بر روی روان حرف زدنه تا دقیق و درست حرف زدن. عین روندی که در بچگی همه مون پشت سر گذاشتیم. من یادمه برادر زاده ام به آشپزخانه می گفت آشون گوله و به پرتقال می گفت پوکولات. بهش می خندیدیم و از شیرین زبونیش کیف می کردیم اما همین برامون کافی بود که می فهمیدیم چی داره میگه و مهم این بود که روان حرف می زد.
تکرار در یادگیری زبان خیلی مهمه. گیر این نیفتید که دور و بر خودتون رو با کلی کتاب و سی دی شلوغ کنید. یک کتاب رو قبل از این که چندین بار بخونید؛ نروید سراغ کتاب بعدی. تازه بعدش دوباره برگردین سراغش. قوانین مربوط به مطالعه درست برای یادگیری و به خاطر سپردن رو رعایت کنید.
تا می تونید انگیزه خودتون رو برای یادگیری زبان تقویت کنید.باید احساس خوبی داشته باشید از این که زبان یاد می گیرید. این بستگی به این داره که هدف روشنی از این کار داشته باشید.
در یادگیری زبان انگلیسی؛ از زبان های دیگه استفاده نکنید. یادتون هست که فارسی رو پدر مادرتون به فارسی یادتون دادند. انگلیسی رو باید به انگلیسی یاد گرفت. مطلقا سراغ زبان نصرت و این جور داستان ها نروید.
بعد از یک مدتی که راه بیفتید متوجه می شید که ذهن تون می خواد درستی جملات تون رو قبل گفتن چک کنه. بهش اجازه ندید. وگرنه امکان داره خیلی طول بکشه بتونید روان حرف بزنید.
توصیه می کنم اگه امکان داره بروید و در یکی از آموزشگاه های زبان؛ آزمون تعیین سطح بدید. البته اگر کاملا مبتدی نیستین. کتاب هایی که می خونید همیشه باید یک کم بالاتر از سطح زبان تون باشه تا هم شما رو به چالش بکشه؛ هم موجب خستگی تون نشه. این مطالبی که دارم می نویسم خیلی مهمه. چند وقت یک بار برگردید و مرور کنید.

ramshad
04-09-2009, 16:31
این فایل رو گوش بدین. طرف داره توضیح میده که چرا زبان درس میده و چرا شما زبان یاد می گیرید و همه حرفش اینه که ما زبان یاد می گیریم تا با دیگرون یک ارتباط ( اتصال در واقع) عمیق و همه جانبه ( نه فقط تبادل اطلاعات) برقرار کنیم. اصلا توقع ندارم براتون کاملا مفهوم باشه. همین که بتونید یک درک کلی داشته باشید عالیه. از همین ابتدا نروید تو این فاز که اصرار داشته باشید کلمه به کلمه بفهمید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چند بار دیگر فایل رو گوش بدین و هم زمان به متنش نگاه کنید:

دیکشنری چی دارین؟ من توصیه می کنم لانگمن 2009 ویرایش پنجم رو روی کامپیوترتون داشته باشید.

Cambridge Advanced Learner's Dictionary - 3rd Edition هم دیکشنری خوبی است. خصوصا موقعی که همراه بابیلون استفاده شود تا صدای تلفظ ها طبیعی شنیده شود. ( برای این کار از حالت کوئیک فایند این دیکشنری استفاده کنید. با گرفتن دکمه کنترل و انتخاب یک لغت با بابیلون شما تلفظ لغت را با صدای انسان می شنوید)

ramshad
04-09-2009, 16:32
من فیلم دیدن رو برای افراد مبتدی توصیه نمی کنم. بعدها که سطح شون در آستانه پیش متوسط بود؛ تماشای فیلم های کودکان مفید است. مثل فیلم های هری پاتر. تماشای چند باره یک فیلم حتما بهتر از تماشای یک باره چند فیلم است. می توانید برای بار اول فیلم را با زیر نویس فارسی ببینید تا هم لذت تان را ببرید هم چشمان تان برای تماشای بعدی صحنه ها را بشناسد و بیشتر توجه تان به دیالوگ ها باشد.
یادگیری زبان را با لذت توام کنید و سعی کنید مدام از آن و با آن خاطرات خوش بسازید. خوب است کس دیگری را هم پیدا کنید که با هم دیگر زبان بخوانید. حتی در حین زبان خواندن از بوی خوش استفاده کنید تا بعد ها آن بوی خوش برای شما یادآور زبان انگلیسی باشد. زبان آموزی باید برای شما تداعی کننده رنگ و نور و شادی و هیجان و بوی خوش و ... باشد. این هاست که شما را ثابت قدم نگه می دارد تا زبان آموزی را ادامه دهید.
مبادا؛ مبادا از همین ابتدا وقتی جمله ای را به انگلیسی می خوانید برای فهمیدنش آن را در ذهن تان به فارسی ترجمه کنید. انگلیسی را به انگلیسی بفهمید. شما دارید انگلیسی را به انگلیسی یاد می گیرید.
اکیدا توصیه می کنم تا آن جا که مجبور نشده اید به دیکشنری دو زبانه رجوع نکنید. در هر دو دیکشنری معتبری که به شما معرفی کردم؛ معانی لغات خیلی خوب توضیح داده شده و در قالب جملات مثال زده شده. اگر نهایتا نتوانستید بفهمید معنی لغت چیست آن گاه شما مجوز دارید که معنی لغت را در دیکشنری دیگری به زبان فارسی ببینید.
لغت حفظ کردن کار بیهوده ای است. لغت منفرد یاد نگیرید. جای لغت در جمله است و جای جمله در پاراگراف. نگران نباشید. شما به زودی و بدون آن که اراده ای برای حفظ کردن لغات به خرج دهید؛ ذهن تان پر از لغت هایی است که موقع نیاز در آن حاضر می شوند.
برخی اساتید به مبتدیان دیکشنری های ساده تر توصیه می کنند؛ هر دو نوع دیکشنری ها را ملاحظه کنید و ببینید کدام برای شما مناسب تر است. یادتان نرود که سطح زبان تان که بالاتر برود دیکشنری های مخصوص نوآموزان برای تان مناسب نیست.
آخرین نکته ای که الان به ذهنم میرسد آن است که به دیگران با شور و هیجان بگویید که یادگیری انگلیسی را شروع کرده اید. دوستان تان را تشویق کنید مثل شما به این کار روی آورند. احتمالا یکی دو نفری پیدا می کنید که با شما همراه شود. در ذهن تان مجسم کنید که دارید خیلی روان انگلیسی حرف می زنید. سعی کنید مکرر این کار را انجام دهید. جزئیات صحنه را ببینید. چگونه حرف می زنید؟ واکنش اطرافیان تان چیست؟ در کدام موقعیت مالی؛ شغلی و عاطفی هستید و ... نور صحنه را بیشتر کنید. حتی بوی اودکلنی که لباس تان می دهد را حس کنید... شاید شما هم استاد زبان شده اید و دارید برای شاگردان تان تدریس می کنید؟ از همه حواس خود کمک بگیرید و تمام ذهن تان را درگیر یادگیری زبان کنید.

ramshad
04-09-2009, 16:34
خیلی مهمه که موقع گوش کردن به زبان انگلیسی بتونید گفت و گوی درونی و ذهنی تون رو استاپ کنید. وگرنه با مشکل مواجه می شین. برای این کار مفیده که کتاب های تفکر زائد و آگاهی محمد جعفر مصفا رو بخونید. هم چنین می دونید که افسردگی و اضطراب جوهر حافظه رو خشک می کنه. افراد مضطرب و افسرده در یادگیری زبان موفق نیستن. چون چیزی یادشون نمی مونه. خوشحال و ریلکس بودن کمک بزرگیه برای یادگیری زبان.
کمتر کسیه که با خودش تو ذهنش حرف نزنه. یک کار خیلی مفید نه فقط برای یادگیری زبان؛ بلکه برای تجربه آرامش و متوقف کردن افکار سریع خودکار اینه که با خودتون و در ذهنتون انگلیسی حرف بزنید. یعنی به انگلیسی فکر کنید. حتی اگر هم لغت کم بیارین برای موضوعی که مایلید بهش فکر کنید؛ اقل خاصیتش اینه که ذهن تون آروم میشه! تجربه کنید.
شما می تونید جملاتی که مکرر از کتاب درسی تان شنیده اید در ذهن تان مرور کنید.

ramshad
04-09-2009, 16:43
یک سایت بسیار خوب برای همه زبان آموزان در همه سطوح ( در سایت سطوح مختلف تفکیک شده اند و مثلا مبتدیان می توانند ویدئوهای سطح مناسب خود را ببینند). ویدئوها؛ هم با زیرنویس است هم بدون زیرنویس. بدیهی است که دستور کار همان است که قبلا نوشتم. چند بار ویدئو را بدون زیرنویس ببینید بعدا چند بار هم با زیرنویس.

آموزش زبان برای مبتدیان با زیرنویس! حتما دانلود کنید و لذت ببرید. فایل اصلی 3.66 گیگ بوده بدون زیرنویس. اما این نسخه 165 مگ بیشتر نیست زیرنویس هم داره:

بهترین شیوه آموزش زبان دیدن چنین فیم هایی است. هم موقعیت را می بینید هم کلامی که در موفعیت استفاده میشه؛ هم زیرنویس داره و حرفها رو می تونید بخونید.

یکی از کتاب های بسیار مفید برای مبتدی ترین افراد در یادگیری زبان انگلیسی کتاب Cutting Edge - starter - است.
کتاب با حجم 23 مگ:

سی دی اول کتاب:

سی دی دوم:

بسیار خوبه که از همین ابتدا رو لهجه تون کار کنید. آموزش لهجه آمریکایی رو دانلود کنید با حجم کمتر از 500 مگ:

Cambridge English For Schools Starter Student's Book + Audio
این کتاب هم برای مبتدیان عالی است. یک شروع خوب از پایین ترین سطح. آموزش از سلام کردن شروع میشه و ...
لینک هایی که براش پیدا کردم از مگا آپلوده و مستقیم نیست. من خودم چاپ قبلی این کتاب رو دارم. حتما چاپ جدیدترش بهتره. فایل های صوتی همراه کتاب هم در لینک ها هست. جمع حجم حدود 212 مگا بایته. اگه اینترنت سریع ندارید؛ این کتاب رو با سی دیش می تونید از کتاب فروشی بخرید.

اگه فایل ها پسورد نیاز داشتن؛ از tinku استفاده کنید.
امیدوارم این تاپیک به شما در آموزش زبان انگلیسی کمکی کرده باشه. موفق باشید.

holo2000
16-09-2009, 12:19
i am studying english in university , but my level is intermidate
please help me how to improve my language
how to use of your sites which is written by you
please explain more step by step

inspiron
20-09-2009, 15:25
پسورد کتاب Cutting Edge - starter رو بدین لطفا !

holo2000
21-09-2009, 14:16
چگونه می توانیم کتاب و نرم افزار ها را دانلود کنیم؟

seymour
21-09-2009, 14:31
پسورد کتاب Cutting Edge - starter رو بدین لطفا !
it's at the end of the post

اگه فایل ها پسورد نیاز داشتن؛ از tinku استفاده کنید.

inspiron
22-09-2009, 21:22
it's at the end of the post

این پسورد رو قبول نمی کنه!!!

seymour
23-09-2009, 14:34
are you sure? ...

check another link ... link (

are you sure? ... check another [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

siachogha
11-06-2010, 23:04
پسورد : englishtips.org
موفق باشید

extreme2006gh
12-06-2010, 20:34
لطفا مطالبتون رو ادامه بدید جناب رامشاد داریم استفاده میکنیم.

kiuna
11-07-2010, 10:10
لطفا ادامه بدید