ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MP3 player : مشکل فلش نشدن

CaliTara
31-08-2009, 17:02
سلام

من خیلی خوشحالم که تونستم یه انجمن به فعالی پیدا کنم

من یه MP3 playre مدل QC PASS دارم که میخوام فلشش کنم

نه برنامه فلششو دارم و نه فرمت از طریق درایو میشه حالا میخواستم به من کمک کنید

seymour
01-09-2009, 12:11
من یه MP3 playre مدل QC PASS دارم که میخوام فلشش کنم

نه برنامه فلششو دارم و نه فرمت از طریق درایو میشه حالا میخواستم به من کمک کنید
مدل پلیر شما مشخص نیست ... نمی تونه مدلش QC Pass باشه چون این نام یه مدل نیست ؛ صرفا مخفف "کنترل کیفیت شده" هستش ... متاسفانه اکثر دستگاههای این تیپی اصطلاحا "متفرقه" هستند ، یعنی نشان و اعتبار درستی ندارند و مساله اینه که برای فلش کردن (آپدیت کردن نرم افزار) نیاز به مشخصات دستگاه داریم ...

بنابراین اگه دستگاه شما همینطوری اش هم داره شل کن و سفت کن کار می کنه ، بذار بحال خودش باشه این آخر عمری ... اگه نه که باید مشخصات بیشتر بدی

shohreh2
24-12-2009, 13:38
من یه MP3 playre سامسونگ مدل PY-U2 دارم که سیستم اجازه نمیده فرمتش کنم چه کارکنم

seymour
24-12-2009, 19:03
من یه MP3 playre سامسونگ مدل PY-U2 دارم که سیستم اجازه نمیده فرمتش کنم چه کارکنم
سعی کردی از طریق محیط داس فرمتش کنی ؟ (run---> cmd) و بعدش مثلاً g: اگه اسم اون درایو باشه می زنی: فرمت g:

//

سعی کردی chkdsk انجام بدی؟ .. توی my computer از اون درایو properties می گیری و در قسمت tools باید error checking رو بزنی .. گاهی لازمه دستگاه رو restart کنی تا شروع بشه ..

//

اگه کارهای بالا جواب نداد، میتونی از برنامه های low level format استفاده کنی ... برنامه کوچکی هستند که خیلی راحت هم بصورت مجانی روی وب پیدا میشه و اجازه میده دستگاهت رو فرمت سطح پایین کنی .. مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])