ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه ای برای چت کردن •Java•

*M!L4D*
29-08-2009, 12:13
سلام ...
خوب ما هم یه درخواست بدیم بد نیستش ...! : دی
دوستان یه برنامه ای میخواستم برای Chat کردن ...! معروف و خوب باشه ...! Java هم باشه ...!
ممنون میشم اگه سریع تر به درخواستم رسیدگی شه ...!:10:

ممنون ...

Majid393
29-08-2009, 12:26
بهترین برنامه چت جاوا به نظرم ShMessenger هست .
امکاناتش هم خوبه .... Invis هارو نشون میده ..... تمامی اسمایلی ها رو هم داره . مصرفش هم بد نیست .

قبلش یه اکانت تو سایتش باید درست کنی البته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIR_EVILPRINCE
09-09-2009, 12:28
نرم افزار زیاده.از نیمباز گرفته تا میگ 33 و ... فعلا نیمباز بهترینه ولی مصرفش زیاده.

dampayi
09-09-2009, 21:24
فعلا نیمباز بهترینه ولی مصرفش زیاده

نه نه نه !!!:دی
من جفت این هارو امتحان کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shmessenger خیلی بهتره! شک نکنید :دی

AMIR_EVILPRINCE
11-09-2009, 15:32
به این سایت یه سر بزنین تعداد دانلود نیمباز رو ببینین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nimbuzz 567,289 downloads last week

Download the best free mobile messenger. All-in-one: free chat & calls. Supports: Yahoo! Skype Windows Live Google Talk AIM ICQ & more.
Total downloads: 19,004,755

ata_e
18-09-2009, 21:29
دوستان کم مصرفترین مسنجر کدومه؟

AMIR_EVILPRINCE
19-09-2009, 17:45
دوستان کم مصرفترین مسنجر کدومه؟

جاوا یا سیمبیان؟

ساکورا
11-10-2009, 20:01
من چون تازه به شما پیوستم احساس میکنم که خیلی توی انجمن شما تنهام چرا یکی پیدا نمیشه که به من کمک کنه و من رو از تنهایی در بیاره یعنی تو ی انجمن شما نمیشه دوست پیدا کرد بابا من مردم از این تنهایی

ساکورا
11-10-2009, 20:12
باز هم سالم من ساکورا هستم ببینید من توی محل کارم عاشق کسی شدم که خیلی دوستش دارم
راستش من تا به حال عاشق نشدم اما از وقتی که این دوستاشتنی را دیدم بد جور عاشقش شدم که هنوز هم
خودم باورم نمیشه اما اون خیلی مغروره و اصلا چیزی نمیگه اما من خیلی دوستش دارم فردا میخواد بیاد محل کارم میخواد بیاد سیستم هامون رو درست کنه من از شما کمک می خواهم کمکم کنید که چیکار کنم هیچ کاری از دستم بر نمی یاد خواهش می کنم که کمکم کنید :11:

AMIR_EVILPRINCE
12-10-2009, 12:14
من چون تازه به شما پیوستم احساس میکنم که خیلی توی انجمن شما تنهام چرا یکی پیدا نمیشه که به من کمک کنه و من رو از تنهایی در بیاره یعنی تو ی انجمن شما نمیشه دوست پیدا کرد بابا من مردم از این تنهایی

باز هم سالم من ساکورا هستم ببینید من توی محل کارم عاشق کسی شدم که خیلی دوستش دارم
راستش من تا به حال عاشق نشدم اما از وقتی که این دوستاشتنی را دیدم بد جور عاشقش شدم که هنوز هم
خودم باورم نمیشه اما اون خیلی مغروره و اصلا چیزی نمیگه اما من خیلی دوستش دارم فردا میخواد بیاد محل کارم میخواد بیاد سیستم هامون رو درست کنه من از شما کمک می خواهم کمکم کنید که چیکار کنم هیچ کاری از دستم بر نمی یاد خواهش می کنم که کمکم کنید :11:

با سایت دوست یابی اشتب رفتی:31:در ضمن بره این جور کارا اصلا تو نت نیا و فیس تو فیس کار کن.با کسی هم اگه میخوای مشورت کنی سعی کن دوستات باشن نه افراد تو نت.

ساکورا
12-10-2009, 14:57
به نظر شما من توی ایران بمونم بهتره یا این که از ایران برم کدوم راه را پیشنهاد میکنید ببینید دوستان من از
این که توی ایران هستم خیلی خسته شدم دوست دارم برم از ایران چون دیگه واصلا این جا را دوست ندار م
من از شما می پرسم برم یا نرم کدومش؟؟؟:20: