PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کارت شبکه ی مادر برد.

babak_deghat
25-08-2009, 14:19
سلام
من یه مادربرد گیگابایت دارم که کارت شبکه داره و تا دیروز نمی دونستم!من خیلی وقت بود که یه کارت شبکه خریده بودم و روش نصب کرده بودم و دیروز که کارت شبکه هه خراب شده بود من کندمش انداختمش دور و خواستم از کارت شبکه ی خود مادر برد استفاده کنم.مشکل اینه که کابل کراس که بهش وصل می کنم چراغش روشن میشه اما ویندوز نمیشناستش.درایور مادربرد هم کامل نصبه.حالا چی کار کنم؟

amir_toos
25-08-2009, 17:34
يك ويندوز عوض كن بعدش سي دي مادربرد رو بزار و روي نصب اتومات قرار بده تا خود سي دي به ترتيب درايور ها رو نصب كنه و در طول اين مدت نصب درايور ها دست به چيزي نزن به خوب كه كارش تموم شد يك پيغام ريست ميده اوكي كن بعدش ببين درست شده يا نه.
دارم تآكيد مي كنم در هنگام نصب هيچ عملي انجام ندي.
خبرشو حتما بده ببينم چي شده

saman3230
25-08-2009, 17:57
سلام
من یه مادربرد گیگابایت دارم که کارت شبکه داره و تا دیروز نمی دونستم!من خیلی وقت بود که یه کارت شبکه خریده بودم و روش نصب کرده بودم و دیروز که کارت شبکه هه خراب شده بود من کندمش انداختمش دور و خواستم از کارت شبکه ی خود مادر برد استفاده کنم.مشکل اینه که کابل کراس که بهش وصل می کنم چراغش روشن میشه اما ویندوز نمیشناستش.درایور مادربرد هم کامل نصبه.حالا چی کار کنم؟

دوست من اگر ویندوز حتی در به عنوان device ناشناخته هم نشان داده نمیشه شما باید در تنظمیات بایوسحتما گزینه LAN رو برروی ENABLE قرار بدید

babak_deghat
25-08-2009, 17:59
حالا اگه نخوایم ویندوز عوض کنیم چی؟هیچ راهی نداره؟

دوست من اگر ویندوز حتی در به عنوان device ناشناخته هم نشان داده نمیشه شما باید در تنظمیات بایوسحتما گزینه LAN رو برروی ENABLE قرار بدید

چه جوری؟

saman3230
25-08-2009, 18:03

چرا اول کاری که بهت گفتم رو انجام بده بعد سی دی مادبررد در درایوت قرار بده بعد اتوران خودش device که نصب نشده رو تیک دار میکنه بعد تو express intall بزن

saman3230
25-08-2009, 18:15

چه جوری؟

وقتی دستگاه رو روشن کردی کلید del کیبرد بزن بعد وقتی وارد تنظمیات بایوس شدی یه گزینه داره به اسم PCI MANGMENT فکر می کنم گزینه 4 از سمت چب اونجا یه گزینه داره به اسم ONBOARD LAN اونو ENABLE کن

babak_deghat
25-08-2009, 18:28
چرا اول کاری که بهت گفتم رو انجام بده بعد سی دی مادبررد در درایوت قرار بده بعد اتوران خودش device که نصب نشده رو تیک دار میکنه بعد تو express intall بزن
خب من قبل از اینکه این تاپیک را بزنم همه ی این کارها را کردم اما درست نشد

saman3230
25-08-2009, 18:30
پس شما باید از تنظمات بایوس LAN رو فعال کنید

babak_deghat
25-08-2009, 19:20
ممنون از راهنماییت!درست شد. . .