مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ارور : NTDLR is missing
kingzegon
24-08-2009, 23:40
سلام. من روی لپ تاپ قدیمیم ویندوز me داشتم و بعد از مدت ها دیروز تصمیم گرفتم که روش xp نصب کنم... از اونجایی که هارد لپ تاپم کلا 6 گیگ بود (!!!) و بیشتر هارد پر بود میبایست اول درایو c رو فرمت میکردم , اما یه مشکلی وجود داشت... ویندوز xp من داخل یک DVD بود نه CD . و از اونجایی که لپ تاپ DVD-ROM نداشت و فقط CD-ROM داشت , فایل های ویندوز xp رو از داخل DVD کپی کردم روی Flash و چون از روی فلش قابل بوت نبود میبایست از داخل خود ویندوز نصب میکردم ولی همون طور که گفتم هاردم جا نداشت و شروع کردم به صورت دستی خودم فایل هامو پاک کردم... البته به جز فولدر ویندوز... بعد رفتم کلی گشتم تا CD ویندوز XP رو خریدم و گذاشتم تا بوت بشه ولی ایندفعه این Error رو داد:
NTDLR is missing...
Press any key too reboot
تازه فهمیدم که اون وسط مسطا فایل NTDLR رو هم پاک کردم!!
حالا رفتم CD کامل نرم افزار های بوت رو خریدم تا Fdisk کنم و دوباره ویندوز نصب کنم ولی حتی اون CD رو هم بوت نمیکنه !
مینویسه :
Error booting from CD-ROM
press any key too restart
البته این رو هم بگم که این CD تو کامپیوترم boot شد و مشکلی نداشت ولی تو لپ تاپم بوت نمیشه و اون error که در بالا نوشتم رو میده... و البته از داخل BIOS setup تنظیمات رو درست کردم و اول گذاشتم رو CD-ROM و بعدیش رو گذاشتم رو Hard Disk ... پس به نظر شما دیگه مشکل از کجاست؟؟؟ من باید چی کار کنم؟؟ البته خواهشا نگید که دیگه فاتحش خوندست...!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
مرسی.
نه فاتحه اش خونده نیست ! ولی شما به احتمال زیاد cd که خریدی بوت شده و تنظیم شده با درایو شما نیست
بهترین راه اینه که شما Image برنامه ( مجموعه ) Hiren's Boot CD رو بگیرید ( خودش Bootable هست ) و با اون بوت کنید
دقت کنید معمولا توی لپ تاپ ها دستور بوت از توی BIOS نیست و باید مثلا با زدن F12 منوی بوت رو بیاورید و از اون تو CD Drive رو انتخاب کنید
REGISTERED USER
26-08-2009, 12:39
اون سی دی بوتیبل مشکل داره
در ضمن بهتره از کامپیوتری جایی این فایل NTDLR رو گیر بیارید و توی درایو کپی کنید ... مثلا دوستی که چندتا ویندوز را داشته باشه و این فایل مشابه مال شما باشه
reza6969
23-09-2009, 03:15
سلام. من روی لپ تاپ قدیمیم ویندوز me داشتم و بعد از مدت ها دیروز تصمیم گرفتم که روش xp نصب کنم... از اونجایی که هارد لپ تاپم کلا 6 گیگ بود (!!!) و بیشتر هارد پر بود میبایست اول درایو c رو فرمت میکردم , اما یه مشکلی وجود داشت... ویندوز xp من داخل یک DVD بود نه CD . و از اونجایی که لپ تاپ DVD-ROM نداشت و فقط CD-ROM داشت , فایل های ویندوز xp رو از داخل DVD کپی کردم روی Flash و چون از روی فلش قابل بوت نبود میبایست از داخل خود ویندوز نصب میکردم ولی همون طور که گفتم هاردم جا نداشت و شروع کردم به صورت دستی خودم فایل هامو پاک کردم... البته به جز فولدر ویندوز... بعد رفتم کلی گشتم تا CD ویندوز XP رو خریدم و گذاشتم تا بوت بشه ولی ایندفعه این Error رو داد:
NTDLR is missing...
Press any key too reboot
تازه فهمیدم که اون وسط مسطا فایل NTDLR رو هم پاک کردم!!
حالا رفتم CD کامل نرم افزار های بوت رو خریدم تا Fdisk کنم و دوباره ویندوز نصب کنم ولی حتی اون CD رو هم بوت نمیکنه !
مینویسه :
Error booting from CD-ROM
press any key too restart
البته این رو هم بگم که این CD تو کامپیوترم boot شد و مشکلی نداشت ولی تو لپ تاپم بوت نمیشه و اون error که در بالا نوشتم رو میده... و البته از داخل BIOS setup تنظیمات رو درست کردم و اول گذاشتم رو CD-ROM و بعدیش رو گذاشتم رو Hard Disk ... پس به نظر شما دیگه مشکل از کجاست؟؟؟ من باید چی کار کنم؟؟ البته خواهشا نگید که دیگه فاتحش خوندست...!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
مرسی.
KINGZEGON عزیز
یادت باشه دفعه بعد که خواستی CD BOOT را نخری یا دیرتر بخری ، دیگه با فلش ملش از اینکارا نکنی:27:
البته همیشه کل داستان را مطرح نمی کنید یا اونطوری که اتفاق افتاده نمیگید ولی اینو بدون اگه به فولدر ویندوز
کاری نداشتی و از گزینه :
TOOLS>FOLDER OPTIONNS>VIEW
تیک HIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILES رو بر نداشتی و هیچ فایل سوپر هیدنی رو دستی پاک نکردی
اونوقت به احتمال 90 % علت این مشکل کوچولو موچولو یه ویروس خوشگل بوده که از غفلت تو دوست عزیز استفاده
کرده و خودشو به فایل NTDLR تزریق کرده . حالا به نظر من حقیر دو حالت ممکنه وجود داره یا ویروس فایل رو از کار انداخته ، یا آنتی ویروست ترتیب هر دو شونو با هم داده:21:
بعدشم که معلومه پیغام ارور سیستم رو دیدی و حسابی سورپریز شدی ، میتونم قیافه ات رو :18:موقع دیدن ارور
مربوطه و زدن کنترل + آلت + دیلیت و هی برگشتن سرجای اول تجسم کنم :27:
ناراحت نشو چون من خودمم دفعه اول حالم خیلی بد شده بود :2:
حالا خوب گوش کن :
مشکلت راه حل داره اول مطمئن شو تنظیمات بایوس طوری هست که اولویت اول بوت شدن سیستمت با
سی دی رام باشه نه هارد. بعدش سی دی ویندوز ایکس پی رو که خیلی دیر ، ولی بالاخره خریدی رو بذار
و اجازه بده سی د ی رام ، سی دی رو بگیره . هروقت صفحه اول ست آپ(آبی رنگ) رو دیدی گزینه R رو بزن
و برو برای ورود به REPAIR CONSOLE در اینجا صفحه مشکی میشه کمی صبر کن و به پیغام اولش توجه نکن
وقتیکه پرامپت رو دیدی ازت میپرسه کدام ویندوز را میخواهی ری پیر کنی باید شماره شو بزنی و اینتر کنی
اگه فقط یه ویندوز داری عدد 1 رو تایپ و اینتر کن سپس رمز ADMINISTERATOR رو وارد کن و اینتر کن
در این مرحله COMMAND PROMPT رو میینی که مثل RUN>CMD میمونه حالا فقط باید اینکارو بکنی
تایپ کن :
:\COPY *:\I386\NTLDR C
بجای ستاره نام سی دی رام باشه ، هراسمی که تو کامپیوترت نام گذاری شده :N یا :R
حالا اینتر کن
دو باره تایپ کن
:\COPY *:\I386\NTDETECT.COM C
اینترکن
سی دی ویندوز را خارج کن ، ری استارت کن ، برو دم پنجره یه نفس خیلی عمیق بکش و حالشو ببر:20:
البته این پایان ماجرا نیست ، چرا ؟
اول اینکه راه حل بالا ماله ویندوز ایکس پی به ایکس پیه نه ME به ایکس پی
ولی من هرچی تو ذهنم اینور و اونور کردم مانعی برای اون ندیدم
پس بطور نظری باید عملی باشه ولی من شخصا رو ME تستش نکردم
من شخصا و عملا با سی دی ایکس پی ، ایکس پی رو ری پیر کردم و نه ME رو
شما دوست عزیز باید روش بالا رو بکار ببندی و مارو هم از نتیجه اش خبردار کنی من خودم
هرگز با ME کار نکردم و نداشته ام که بخواهم برات تستش کنم
و اما مورد دوم که مهمتره راه حل بالا راه حل حرفه ای این مشکله ، آماتورها فقط اینو کپی میکنن
:\COPY *:\I386\NTLDR C
و فایل دوم رو کپی نمیکنن یا ندیدن من خودمم هیچ ادعایی ندارم و کوچیک و مخلص همه تونم هستم:46:
ولی پی شو که گرفتم و چند تا منبع پیدا کردم دیدم خیلی ها فقط فایل NTLDR رو گفتن کپی کنید و از
دومی خبر نداشتن
اما شاید با دو تا فایل بالا هم که براتون گفتم این مشکل حل نشه بنابراین ........
در صورتیکه خوشتون اومده بود و نظرات مثبتتون رو انعکاس دادید ادامه این ترفند شیرین رو دفعه
بعد برای همه بروبچ خوب و باحال پی سی ورلد میذارم
ارادتمن همه REZA6969 :20:
سلام مهندسا....من امدم فایل ntdlr و boot.in پاک کردم....:n04: حالا هم فقط
error میده...میخواستم ی کمکی کنید که چکارش کنم راه های زیادی رفتم اما جواب نداده...حتی سیف مود هم نمیاد که بخوام restory انجام بدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.