مشاهده نسخه کامل
: مشکل با پورت های Edifier R451
Atropates
24-08-2009, 10:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید اسپیکر من Edifier R451 هستش , بعد الان مشکلی که من دارم وردی صدا به اسپیکر این شکلیه :
بعد من این 6 تا پورت رو میبرم کنار کارت صدا یه غول میسازم این شکلی:
بعد اون ته که یه جک 3.5 میلیمتری درست شد اون رو وارد کارت صدا میکنم :19: ( نمی دونم چرا فکر میکنم احمقانه ترین کار ممکن رو کرده ام)
حالا یکی بگه کار من اشتباهه یا نه چاره ی دیگه ای نیست همه همین کار رو میکنن !!!!!
(هر اسپیکری که دیدم یک ورودی داشت که آخر اون پورت خودش ختم میشد به یه جک 3.5 میلیمتری خلاص , ولی اسپیکر من تنها ورودی که داره همون 6 تا ورودی هستش که بالا عکسش رو گرفتم گذاشتم , 10 تا هم خوروجی که اونام بالا معلومه , به جز اینا هیچی)
Atropates
25-08-2009, 02:54
آقا یعنی این کار رو همه میکنن؟!! :blink: چون آخه وقتی به این غولی که ساختم یکی یه ذره فقط برخورد کنه صدای دو تا از 5 اسپیکر میره مثلا !!! یعنی هیچ راهی به جز این راهی که من استفاده کرده ام نیست؟! اصلا کسی دیده اسپیکر PC پورت های پشتش این شکلی باشه؟ (یکی میگفت " این اسپیکر تو مخصوص دی وی دی پلیر و ایناست نه PC :blink: واس همین 3.5 میلیمتری اصلا نداره " )
Atropates
25-08-2009, 16:56
بابا الان دو تا از اسپیکر های من اصلا صدا شون قطع شده کامل ! :blink: هر کاری هم میکنم هیچ صدایی ازشون در نمیاد ! یکی نیست یه کمکی به ما بکنه ؟!
دوست عزیز
این کار شما عملا قابلیت های اسپیکر به 10 درصد میرسونه:13:
شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنید (یا حداقل برای هر 2 لاین یک جک و کابل استریو تهیه کنید)
اگر مادربورد شما به میزانی که نیاز دارید خروجی نداشته باشه باید یک کارت صوت 5.1 تهیه کنید تا پروسس و تفکیک 5.1 واقعی رو داشته باشید.:20:
موفق باشید:11:
H.Operator
27-08-2009, 17:23
کاری که کردید اصلآ توصیه نمیشه چون قابلیت اسپیکر رو میکشه تو ایجاد صدای چند بعدی و تفکیک شده,جاش یک کارت صدا بگیر(مگه مادربردت مدلش چیه که ساپرت نمیکنه 5.1 رو)....
Atropates
28-08-2009, 02:04
دوست عزیز
این کار شما عملا قابلیت های اسپیکر به 10 درصد میرسونه:13:
شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنید (یا حداقل برای هر 2 لاین یک جک و کابل استریو تهیه کنید)
اگر مادربورد شما به میزانی که نیاز دارید خروجی نداشته باشه باید یک کارت صوت 5.1 تهیه کنید تا پروسس و تفکیک 5.1 واقعی رو داشته باشید.:20:
اول باید بگم , واقعا مرسی از راهنماییتون :11: یه دنیا ممنون
من کارت صوتی PCI دارم که فقط یک خروجی داره , و با این حرف شما تصمیم گرفتم یک کارت صوتی 5.1 خریداری کنم , حالا درخواستی که از شما دارم اینه که بهم یک کارت صوتی 5.1 خوب معرفی کنید که قیمتش دور و ور پنجاه شست هزار تومن باشه تا بتونم باهاش به شکل مطلوب به موسیقی گوش بدم. ( با کارت صوتی به این قیمت میشه Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم حداکثر تواناییشون رو تجربه کرد , یا نه واس حداکثر توانایی این سه اسپیکر و هدفون باید به دنبال یه کارت صوتی گرونتر باشم؟ یعنی کارت صوتی با این قیمت به این سه اسپیکر و هدفون می خوره و توو یه سطح ان یا نه کارت صوتی کم میاره؟ ) اگه این قیمت خوبه توو این قیمت اگه میشه یک کارت صوتی معرفی کنید . ممنون :11:
کاری که کردید اصلآ توصیه نمیشه چون قابلیت اسپیکر رو میکشه تو ایجاد صدای چند بعدی و تفکیک شده,جاش یک کارت صدا بگیر(مگه مادربردت مدلش چیه که ساپرت نمیکنه 5.1 رو)....
مرسی دوست عزیز
والا کارت صدا که یدونه از اون باستانیاش دارم خودم :31: Z-Cyber Nightingale Value :19: فقط خوبیش نسبت به آنبورد اینه که صداش بیشتره وگرنه انگار نه انگار که کارت صوتی چیزی رو سیستمه :27: 5.1 و اینا هم نمی دونه به چی میگن !
ولی با این اوصاف می خوام یه کارت صوتی جدید بخرم که خوشحال میشم نظر شما رو هم در کنار ویومن عزیز بدونم
مادربورد من هم اینه: ASUS P5KPL/1600 که فکر نکنم 5.1 و اینا رو ساپروت کنه (ساپورت هم اگه میکرد باز صداش کمه , مخصوصا توو هدفون , یه کرات صوتی درست حسابی باید داشته باشم)
پ.ن : الان باید برم بخش مشاوره ی خرید کارت های جانبی , تاپیک جدید بزنم یا عیبی نداره اینجا؟ فک نکنم مشکلی باشه ولی هرجور شما صلاح بدونید.
اول باید بگم , واقعا مرسی از راهنماییتون :11: یه دنیا ممنون
من کارت صوتی PCI دارم که فقط یک خروجی داره , و با این حرف شما تصمیم گرفتم یک کارت صوتی 5.1 خریداری کنم , حالا درخواستی که از شما دارم اینه که بهم یک کارت صوتی 5.1 خوب معرفی کنید که قیمتش دور و ور پنجاه شست هزار تومن باشه تا بتونم باهاش به شکل مطلوب به موسیقی گوش بدم. ( با کارت صوتی به این قیمت میشه Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم حداکثر تواناییشون رو تجربه کرد , یا نه واس حداکثر توانایی این سه اسپیکر و هدفون باید به دنبال یه کارت صوتی گرونتر باشم؟ یعنی کارت صوتی با این قیمت به این سه اسپیکر و هدفون می خوره و توو یه سطح ان یا نه کارت صوتی کم میاره؟ ) اگه این قیمت خوبه توو این قیمت اگه میشه یک کارت صوتی معرفی کنید . ممنون :11:
مرسی دوست عزیز
والا کارت صدا که یدونه از اون باستانیاش دارم خودم :31: Z-Cyber Nightingale Value :19: فقط خوبیش نسبت به آنبورد اینه که صداش بیشتره وگرنه انگار نه انگار که کارت صوتی چیزی رو سیستمه :27: 5.1 و اینا هم نمی دونه به چی میگن !
ولی با این اوصاف می خوام یه کارت صوتی جدید بخرم که خوشحال میشم نظر شما رو هم در کنار ویومن عزیز بدونم
مادربورد من هم اینه: ASUS P5KPL/1600 که فکر نکنم 5.1 و اینا رو ساپروت کنه (ساپورت هم اگه میکرد باز صداش کمه , مخصوصا توو هدفون , یه کرات صوتی درست حسابی باید داشته باشم)
پ.ن : الان باید برم بخش مشاوره ی خرید کارت های جانبی , تاپیک جدید بزنم یا عیبی نداره اینجا؟ فک نکنم مشکلی باشه ولی هرجور شما صلاح بدونید.
دوست عزیز
اگر در توانتون هست ، برای کارت صوت بیشتر هزینه کنید و اگر براتون مشکله از این مبلغی که در نظر گرفتید کمتر هزینه کنید.
با این مبلغ میتونید کارت بخرید اما تفاوت این کار با یک کارت 30 هزار تومانی بیش از 20 درصد نیست ، پس بهتره که یا کمتر هزینه کنید یا بیشتر (بالای 80 هزار تومان)
برای پخش برند کریتیو رو پیشنهاد میکنم.
هم میتونید از مدل های اکسترنال استفاده کنید و هم اینترنال.
اگر حداکثر بودجه ی مورد نظرتون رو بفرمایید من چند کارت رو بهتون معرفی میکنم:20:
:11:
Atropates
30-08-2009, 10:38
دوست عزیز
اگر در توانتون هست ، برای کارت صوت بیشتر هزینه کنید و اگر براتون مشکله از این مبلغی که در نظر گرفتید کمتر هزینه کنید.
با این مبلغ میتونید کارت بخرید اما تفاوت این کار با یک کارت 30 هزار تومانی بیش از 20 درصد نیست ، پس بهتره که یا کمتر هزینه کنید یا بیشتر (بالای 80 هزار تومان)
برای پخش برند کریتیو رو پیشنهاد میکنم.
هم میتونید از مدل های اکسترنال استفاده کنید و هم اینترنال.
اگر حداکثر بودجه ی مورد نظرتون رو بفرمایید من چند کارت رو بهتون معرفی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویومن عزیز بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا چی بگم ! 80 تومن یه ذره زیاده الان واسم ! چون یه 100 تومن فک کنم باید بدم واس یکی از اون دو تا هدفونی که گفتم , یه 140 تومن هم برا SkyStar HD2 که نیاز دارم الان , اگه اینم بشه 80 تومن خیلی دیگه خرجم زیاد میشه ! واس همین با همون دور و ور 30 تومن پس یه کارت صوتی 5.1 معرفی کنید !
پ.ن : راستی این کارت صوتی دور و ور 30 تومن مقابل Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم زیاد کم نمیاره ؟ اصلا این کارت صوتی با اینا توو یه رده ست یا نه خنده داره این چیدمان (چه کتابی!!!) ؟ حالا نه این که به قول فرنگی ها پرفکت پرفکت باشن کنار هم ولی میخورن به هم کلا؟
ویومن عزیز بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا چی بگم ! 80 تومن یه ذره زیاده الان واسم ! چون یه 100 تومن فک کنم باید بدم واس یکی از اون دو تا هدفونی که گفتم , یه 140 تومن هم برا SkyStar HD2 که نیاز دارم الان , اگه اینم بشه 80 تومن خیلی دیگه خرجم زیاد میشه ! واس همین با همون دور و ور 30 تومن پس یه کارت صوتی 5.1 معرفی کنید !
پ.ن : راستی این کارت صوتی دور و ور 30 تومن مقابل Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم زیاد کم نمیاره ؟ اصلا این کارت صوتی با اینا توو یه رده ست یا نه خنده داره این چیدمان (چه کتابی!!!) ؟ حالا نه این که به قول فرنگی ها پرفکت پرفکت باشن کنار هم ولی میخورن به هم کلا؟
دوست عزیز
من پایین ترین کارتهای کریتیو رو خدمتتون معرفی میکنم ، از قیمت دقیق این مدل ها در حال حاضر باخبر نیستم اما بالای 50 الی 60 هزار تومان قیمت ندارند.
Creative X-FI Extreme Audio PCI Express
Creative X-FI Extreme Audio
Creative X-FI Extreme Gamer
این مدل اکسترنال هم خروجی بسیار مناسبی داره اما قیمتش یک مقداری بالاست (حدود 90 هزار تومان)
کارت صوت حداکثر خروجی خودش رو زمانی عرضه میکنه که اسپیکر یا هدفون توانایی این کار رو داشته باشه
اسپیکر یا هدفون هم وقتی حداکثر کیفیت رو داره که کارت صوت خوبی کنارش باشه.
مطمئنن این کارت ها با کارتهای گرون قیمت تر تفاوت های کیفی بسیار زیادی دارند اما خیلی بهتر از چیپ صوتی مادربورد ظاهر میشن:46:
شما هدفون رو برای چه منظوری نیاز دارید ؟
موسیقی ؟ فیلم ؟ بازی؟ و...؟
H.Operator
01-09-2009, 02:27
به نظر منم بهترین انتخاب همین Creative هست....
اینم 2 مدل با قیمت مناسب:
creative sound card Sound Blaster 5.1 كارت صدا كريتيو بلستر 5.1
قیمت:27.000تومن
مشخصات:
Experience real-time digital audio & effects with head-turning 3-D positional audio from the EMU10K1 Digital Signal Processor
Create CD quality MP3 or WMA files with a 320Kbps encoder & up to 9x encoding acceleration
Surround yourself with theater-like Dolby Digital 5.1 audio in movies
Easily connect to Cambridge SoundWorks DTT3500, DTT2200 and other Dolby Digital-ready 5.1 home theater systems
Compatible with Windows 95/98/98SE/NT/2000/ME
Warranty Parts : 12 Months
Warranty Labor : 12 Months
Software Included : All necessary software is included
System Requirements : Intel Pentium class 166MHz/AMD K6 200MHz or faster processor, Intel/AMD/100% compatible motherboard chipset, 32MB RAM (64MB rec), open half-length PCI 2.1 compliant slot, Windows 95/98/98SE/NT 4.0/2000/ME, headphones or amplified speakers, CD-ROM
کریتیو Creativeنام تجاری: 1سالمدت گارانتیصدای فراگير
صدای فراگير سينمايی برای فيلمها
تجربه بازی واقعی با EAX
صدای فراگير با بازيهای سه بعدیتوضیحات:
creative sound card Audigy Value كارت صدا كريتيو
قیمت:34.000 تومن
مشخصات:
Signal Processor Creative Audigy 2Sound Output Mode 7.1 channel surroundSound Synthesis Method WavetableDAC Data Width 24-bitSample Rate 8 kHz (min) - 192 kHz (max)Max Speakers Qty 8Compliant Standards EAX, Dolby Digital EX, EAX 4.0, EAX ADVANCED HDSoftware Creative Wavestudio, Creative MiniDisc Center, Creative Diagnostic, Creative SoundFont Bank Manager, Tom Clancy's Splinter Cell, Creative Speaker Calibrator, Creative MediaSource 2, Creative Audio Console, Creative EAX Console, Creative Graphic Equalizer, Creative MediaSource DVD Audio Player, Creative MediaSource Go, Creative MediaSource Organizer, Creative MediaSource Player, Creative Restore Default, Creative Smart Recorder, Creative Speaker Settings, Creative Surround MixerSystem Requirements / OS Required Microsoft Windows Millennium Edition System Requirements / OS Required Microsoft Windows XP System Requirements / OS Required Microsoft Windows 2000 SP3 Peripheral / Interface Devices CD-ROM
کریتیو Creative نام تجاری: 1سال نام صادر کننده ضمانتنامه/مدت گارانتیضبط و پخش صدا با EAX
صدای فراگير سينمايی برای فيلمها
صدای فراگير 7.1 کاناله برای بازيهای سه بعدي
Realistic EAX® ADVANCED HD Effects توضیحات:
Atropates
01-09-2009, 09:45
همه ی این کارت ها که حداکثر 4 تا خروجی داشتن که :23: که یکیش مال میکروفون هستش که میمونه 3 تا خروجی برا TRS ! آخه ویومن عزیز شما توو پست اولتون بهم گفتید
شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنیدمنم فکر کردم کارت صوتی هست که 6 تا خروجی داشته باشه که بشه هر کدوم از این RCA ها که عکسش رو بالا گذاشتم رو تبدیل کنم به یه TRS و وصل کنم به کارت صوتی ! پس حداکثر خروجی روی کارت های صوتی 3 تا هستش برا TRS آره؟ پس هر دو تا RCA رو باید تبدیل کنم به یه TRS ؟
این رو یادتون رفت مدلش رو بنویسید :11:
کارت صوت حداکثر خروجی خودش رو زمانی عرضه میکنه که اسپیکر یا هدفون توانایی این کار رو داشته باشه
اسپیکر یا هدفون هم وقتی حداکثر کیفیت رو داره که کارت صوت خوبی کنارش باشه.نه من منظورم این بود که Edifier R451 و Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ کارت صوتی هم رده با این سه تا قیمتش چنده ؟ یعنی مثلا تایر 500 هزار تومنی برا 206 , تایر 7 ملیونی برا BMW مثلا :31: (قضیه ی همه چیمون به همه چیمون باید بیاد) تونستم منظورم رو برسونم؟ یعنی هم رده ی این سه تا چی هست کلا؟ نه کارت صوتی مقابل اون سه تا کم بیاره , نه اون سه تا مقابل کارت صوتی کم بیاره
شما هدفون رو برای چه منظوری نیاز دارید ؟
موسیقی ؟ فیلم ؟ بازی؟ و...؟80% موسیقی
%20 فیلم
شرایطمم اینا بود:
1- Closed باشه ( فول سایز )
2- برا موسیقی گوش دادن عالی جواب بده (استدیو و اینا نه هااا برا تفریح و لذت از موسیقی )
3- قیمتش دور و ور 80 تومن باشه ( از 100 تومن بیشتر نشه)
که اونطوری که دوستان توو این فروم بهم پیشنهاد دادن آخرش رسیدم به Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که هر دوشون از محدوده ی قیمت تایین شده ی من بالاترن البته :31: (485 رو نمایندگی گفت بهم 115 تومن , Aurvana DJ رو هم نمیدونم چنده ولی یه سایت زده بود 87 تومن که سایت ه کلا مرحوم شده گویا نه به ایمیل جواب میدن نه به شماره تلفن ی که گذاشتن رو سایت (ایرانسل) ! ) حالا هم اگه Aurvana DJ رو 85 تومن بدونم جایی میدن اون رو میگیرم فک کنم ! ولی هنوز هیچکدوم رو نخریدم !
پ.ن : توو پروفایل شما هم پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید بیاید فلان تاپیک نظرتون رو بهم بگید در مورد هدفونی که می خوام بخرم و خوشحال میشم از مشاورتون و اینا , که شما نیومدید :41: ولی بابت کمک هایی که در مورد کارت صوتی میکنید یه دنیا ممنون :11:
hossein_operatorحسین عزیز از شما هم ممنونم :11:
ویرایش :
الان دیدم HD 485 رو Amazon.com داره میده 70 هزار تومن , یه سایت هم هست میشه با استفاده از اون این رو خرید از Amazon , اونم 17 تومن میگیره واس این کار , میشه 87 تومن !! نمایندگیش توو ایران بهم گفت " 130 تومن ولی شما بیا واست 10% هم تخفیف میدیم " یعنی 117 تومن !!! اینو بخرم از همین Amazon میخرم ! این نمیاندگی فروش ه یا راهزن سر گردنه ؟!!!!!! واااا
همه ی این کارت ها که حداکثر 4 تا خروجی داشتن که :23: که یکیش مال میکروفون هستش که میمونه 3 تا خروجی برا TRS ! آخه ویومن عزیز شما توو پست اولتون بهم گفتید
منم فکر کردم کارت صوتی هست که 6 تا خروجی داشته باشه که بشه هر کدوم از این RCA ها که عکسش رو بالا گذاشتم رو تبدیل کنم به یه TRS و وصل کنم به کارت صوتی ! پس حداکثر خروجی روی کارت های صوتی 3 تا هستش برا TRS آره؟ پس هر دو تا RCA رو باید تبدیل کنم به یه TRS ؟
این رو یادتون رفت مدلش رو بنویسید :11:
نه من منظورم این بود که Edifier R451 و Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ کارت صوتی هم رده با این سه تا قیمتش چنده ؟ یعنی مثلا تایر 500 هزار تومنی برا 206 , تایر 7 ملیونی برا BMW مثلا :31: (قضیه ی همه چیمون به همه چیمون باید بیاد) تونستم منظورم رو برسونم؟ یعنی هم رده ی این سه تا چی هست کلا؟ نه کارت صوتی مقابل اون سه تا کم بیاره , نه اون سه تا مقابل کارت صوتی کم بیاره
80% موسیقی
%20 فیلم
شرایطمم اینا بود:
1- Closed باشه ( فول سایز )
2- برا موسیقی گوش دادن عالی جواب بده (استدیو و اینا نه هااا برا تفریح و لذت از موسیقی )
3- قیمتش دور و ور 80 تومن باشه ( از 100 تومن بیشتر نشه)
که اونطوری که دوستان توو این فروم بهم پیشنهاد دادن آخرش رسیدم به Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که هر دوشون از محدوده ی قیمت تایین شده ی من بالاترن البته :31: (485 رو نمایندگی گفت بهم 115 تومن , Aurvana DJ رو هم نمیدونم چنده ولی یه سایت زده بود 87 تومن که سایت ه کلا مرحوم شده گویا نه به ایمیل جواب میدن نه به شماره تلفن ی که گذاشتن رو سایت (ایرانسل) ! ) حالا هم اگه Aurvana DJ رو 85 تومن بدونم جایی میدن اون رو میگیرم فک کنم ! ولی هنوز هیچکدوم رو نخریدم !
پ.ن : توو پروفایل شما هم پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید بیاید فلان تاپیک نظرتون رو بهم بگید در مورد هدفونی که می خوام بخرم و خوشحال میشم از مشاورتون و اینا , که شما نیومدید :41: ولی بابت کمک هایی که در مورد کارت صوتی میکنید یه دنیا ممنون :11:
حسین عزیز از شما هم ممنونم :11:
ویرایش :
الان دیدم HD 485 رو Amazon.com داره میده 70 هزار تومن , یه سایت هم هست میشه با استفاده از اون این رو خرید از Amazon , اونم 17 تومن میگیره واس این کار , میشه 87 تومن !! نمایندگیش توو ایران بهم گفت " 130 تومن ولی شما بیا واست 10% هم تخفیف میدیم " یعنی 117 تومن !!! اینو بخرم از همین Amazon میخرم ! این نمیاندگی فروش ه یا راهزن سر گردنه ؟!!!!!! واااا
دوست عزیز
مدل های کامل کارت های صوت کریتیو رو میتویند در این لینک مشاهده کنید:20:
پیشنهاد اکید میکنم که از سری X-FI مدل مناسب رو انتخاب کنید.
اما برای اتصالات
اسپیکر شما 6 ورودی RCA به این شکل داره
شما به یک کارت صوت ، حداقل با 4 خروجی نیاز دارید.
باید 2 کابل تبدیل TRS to RCA به این شکل (1 به 2)
و 2 کابل به همین شکل (1 به 1) ، یعنی TRS to RCA تک به تک تهیه کنید.
یکی از RCA های جفتی رو به L و R وصل کنید.(مربوط به کانال های Front چپ و راست)
RCA جفتی دیگر رو به SL و SR وصل کنید (مربوط به کانال های ساراند یا Rear چپ و راست)
یکی از تبدیل های تکی رو به SW وصل کنید (مربوط به ساب ووفر)
و تبدیل تکی باقی مونده رو به C وصل کنید (مربوط به کانال Center ) تک اسپیکری که روبروی شما قرار میگیره.
در قرار گیری Right و Left دقت داشته باشید.:46:
سوکت های TRS این تبدیل ها رو سر جمع 4 تا میشه رو به کارت صورت وصل کنید.
بعد در نرم افزار کارت صوت وظیفه ی هرکدام رو به راحتی تعین کنید تا بهترین تفکیک رو داشته باشید و صدا رو با چشماتون ببینید:10:
من برای موسیقی هدفون های بدون افکت رو پیشنهاد میکنم اما چون دوست دارید از صدا به بهترین وجه لذت ببرید پیشنهاد میکنم هدفون کریتیو رو تهیه کنید.
در کیفیت سنهایزر هیچ شکی نیست اما تکنولوژی X-Fi که روی کارت های صوت کریتیو وجود داره با هدفون ها و اسپیکر های خودش خوب جواب میده و صدای 3 بعدی و ساراند بی نظیری ایجاد میکنه:8:
سری آروانا زیر 100 هزار تومان قیمت داره و کیفیت بسیار عالی داره:20:
در مورد هماهنگی کارت صوت و هدفون اسپیکر هم نگران نباشید ، تقریبا مشابه هستند و با هم کنار میان:cool:
اون تاپیک رو هم سر زدم اما هرچی گشتم ندیدم که کسی چیزی ازم پرسیده باشه :46:
Atropates
03-09-2009, 06:54
مدل های کامل کارت های صوت کریتیو رو میتویند در این لینک مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fproducts%2Fwelcomenew.asp%3Fcategory%3D209%26utm _source%3Dasia.creative.com%26utm_medium%3DBanner% 26utm_content%3DFeaturePg_X-Fi_ViewMore%26utm_campaign%3DViewMore_X-Fi%23)
پیشنهاد اکید میکنم که از سری X-FI مدل مناسب رو انتخاب کنید.
مرسی دوست عزیز :11: لینک رو دیدم , و در مجموع تصمیم گرفتم این رو بخرم:
Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card
همونطور که خودتون هم فرمودید خروجی های خیلی خوبی هم داره ! (در ضمن امکان وصل بودن همزمان اسپیکر و هدفون - دیگه لازم نیست آدم هی بره پشت کیس)
اسپیکر شما 6 ورودی RCA به این شکل داره
شما به یک کارت صوت ، حداقل با 4 خروجی نیاز دارید.
باید 2 کابل تبدیل TRS to RCA به این شکل (1 به 2)
و 2 کابل به همین شکل (1 به 1) ، یعنی TRS to RCA تک به تک تهیه کنید.
یکی از RCA های جفتی رو به L و R وصل کنید.(مربوط به کانال های Front چپ و راست)
RCA جفتی دیگر رو به SL و SR وصل کنید (مربوط به کانال های ساراند یا Rear چپ و راست)
یکی از تبدیل های تکی رو به SW وصل کنید (مربوط به ساب ووفر)
و تبدیل تکی باقی مونده رو به C وصل کنید (مربوط به کانال Center ) تک اسپیکری که روبروی شما قرار میگیره.
در قرار گیری Right و Left دقت داشته باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوکت های TRS این تبدیل ها رو سر جمع 4 تا میشه رو به کارت صورت وصل کنید.
بعد در نرم افزار کارت صوت وظیفه ی هرکدام رو به راحتی تعین کنید تا بهترین تفکیک رو داشته باشید و صدا رو با چشماتون ببینید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحاتتون درسته توو کارت صوتی بالا یه ذره فرق میکنه ولی کلیاتش همونه و خیلی به درد بخور هستن , ممنون :11:
من برای موسیقی هدفون های بدون افکت رو پیشنهاد میکنم اما چون دوست دارید از صدا به بهترین وجه لذت ببرید پیشنهاد میکنم هدفون کریتیو رو تهیه کنید.
در کیفیت سنهایزر هیچ شکی نیست اما تکنولوژی X-Fi که روی کارت های صوت کریتیو وجود داره با هدفون ها و اسپیکر های خودش خوب جواب میده و صدای 3 بعدی و ساراند بی نظیری ایجاد میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری آروانا زیر 100 هزار تومان قیمت داره و کیفیت بسیار عالی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویومن عزیز شما تلفنی چیزی از نمایندگی کریتیو در ایران دارید؟ یا جایی رو میتونید معرفی کنید توو تهران که این Aurvana DJ رو اونجا به کمترین قیمت ممکن بخرم؟ یا باید برم همون بازار رضا ؟ بعد اینجور چیزا که تقلبی مقلبی ندارن؟
اون تاپیک رو هم سر زدم اما هرچی گشتم ندیدم که کسی چیزی ازم پرسیده باشه
من منظورم این تاپیک بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست 408
توو این تاپیک درخواستم رو گفتم بعد اومدم توو پروفایلتون بهتون اطلاع دادم و لینک تاپیک رو هم گذاشتم .
حالا ولش کنید , همینجا نظرتون رو بلاخره گفتید , مهم همین بود :8:
مرسی دوست عزیز :11: لینک رو دیدم , و در مجموع تصمیم گرفتم این رو بخرم:
Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card
همونطور که خودتون هم فرمودید خروجی های خیلی خوبی هم داره ! (در ضمن امکان وصل بودن همزمان اسپیکر و هدفون - دیگه لازم نیست آدم هی بره پشت کیس)
توضیحاتتون درسته توو کارت صوتی بالا یه ذره فرق میکنه ولی کلیاتش همونه و خیلی به درد بخور هستن , ممنون :11:
ویومن عزیز شما تلفنی چیزی از نمایندگی کریتیو در ایران دارید؟ یا جایی رو میتونید معرفی کنید توو تهران که این Aurvana DJ رو اونجا به کمترین قیمت ممکن بخرم؟ یا باید برم همون بازار رضا ؟ بعد اینجور چیزا که تقلبی مقلبی ندارن؟
من منظورم این تاپیک بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست 408
توو این تاپیک درخواستم رو گفتم بعد اومدم توو پروفایلتون بهتون اطلاع دادم و لینک تاپیک رو هم گذاشتم .
حالا ولش کنید , همینجا نظرتون رو بلاخره گفتید , مهم همین بود :8:
دوست عزیز
این کارت اکسترنال USB هم خروجی خوبی داره و هم Review های خوبی ازش وجود داره.
فقط به این نکته توجه داشته باشید این کارت مناسب پخش صداست و ورودی پرقدرتی نداره.
باز هم اگر بد گیر اومد در مورد PCI ها هم شکی نداشته باشید ، کیفیت بسیار مطلوبی دارند.:20:
متاسفانه من اطلاعی از نمایندگی های کریتیو ندارم ، اما فکر میکنم اگر سری به مجتمع پایتخت بزنید دست خالی برنمیگردید ، البته شاید به بهترین قیمت نتونید خرید کنید:46:.
من تا به حال نشنیدم که Creative تقلبی داشته باشه:13:
:11:
Atropates
03-09-2009, 09:26
فقط به این نکته توجه داشته باشید این کارت مناسب پخش صداست و ورودی پرقدرتی نداره.یعنی چی ورودی پرقدرتی نداره؟ یعنی Line In اش ضعیفه مثلا؟!!! درست متوجه نشدم چی رو اشاره کردید ! اگه line in رو میگید ( که به احتمال زیاد حالا از شانس من اون منظورتون نیست D: ) من استفاده ام در حال حاضر از Line In در حد TV Card و ایناست و در آینده ی نزدیک یه --- درست حسابی می خوام بخرم (SkyStar HD2) واس همین نگران شدم نکنه رو کیفیت ظبط صدا از --- خیلی تاثیر داشته باشه ! (--- هم مثل TV Card برا صدا باید با یه کابل به کارت صوتی وصل بشه دیگه آره؟ اینم نمیدونم چون تاحالا از ----- استفاده میکردم --- تا حالا نداشتم)
یعنی چی ورودی پرقدرتی نداره؟ یعنی Line In اش ضعیفه مثلا؟!!! درست متوجه نشدم چی رو اشاره کردید ! اگه line in رو میگید ( که به احتمال زیاد حالا از شانس من اون منظورتون نیست D: ) من استفاده ام در حال حاضر از Line In در حد TV Card و ایناست و در آینده ی نزدیک یه --- درست حسابی می خوام بخرم (SkyStar HD2) واس همین نگران شدم نکنه رو کیفیت ظبط صدا از --- خیلی تاثیر داشته باشه ! (--- هم مثل TV Card برا صدا باید با یه کابل به کارت صوتی وصل بشه دیگه آره؟ اینم نمیدونم چون تاحالا از ----- استفاده میکردم --- تا حالا نداشتم)
دوست عزیز
کارت های صوت حرفه ای USB دو نوع هستند.
یک سری مناسب برای پخش صدا هستند که بیشتر کاربرد های خانگی دارند.
مثل این مدل
این دستگاه ها قدرت پخش بسیار مناسبی دارند اما برای رکورد های حرفه ای مناسب نیستند.
البته به این نکته توجه داشته باشید که ورودی این کارت به مراتب پر قدرت تر از چیپ صوتی مادربورد هستش.
نوع دوم کارت های صوت که مخصوص استدیو های خانگی و حرفه ای هستند ، تخصص و تمرکز روی رکورد صدا دارند و از تکنولوژی های پخش چندانی پشتیبانی نمیکنند.
مثل این مدل(از صدها مدل و برند موجود...)
این دستگاه ها قدرت پخش خیلی خوبی دارند اما در کنار اون ورودی های منعطف و پرقدرتی هم دارند.
قمیت این دستگاه ها بالاست و از لحاظ فنی هم به کار شما نمیاد.
مدلی که انتخاب کردید دستگاه بسیار خوبیه:46:
موفق باشید
سلام
من دنبال Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card دست دوم میگردم .
هر کس برای فروش داره به من خبر بده (هر چند تا باشه میخوام)
mrpmmm@yahoo.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.