ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موسیقی داخل ایران بهتره یا خارج از ایران ؟

Greedy
22-08-2009, 18:49
در حال حاضر به نظرتون موسیقی داخل ایران بهتره یا خارج از ایران خواننده داخل ایران پیشرفت بهتری کردند یا خواننده های لس انجلسی؟ در نظرسنجی هم شرکت کنید مرسی

vandu
22-08-2009, 22:23
به نظر من موسیقی داخل ایران بهتر هست در حال حاضر، هر چند اونجا همین الانش هم در بعضی موارد جلوتره ها! ولی خب جوون های اینجا بهتر کار می کنن...

ehsannirvana
22-08-2009, 22:53
منم با نظر vandu موافقم.
نمیدونم چه داستانیه که هرکی تو ایرانِ کارش خوبه تا میره اونور خراب میشه,نمونه نمیارم تا به طرفدارا جسارت نکنم اما کم نیستن از این موارد.

Greedy
23-08-2009, 09:13
به نظر منم موسیقی لس انجلسی به جز اون معروفاش مثه ابی داریوش قمییشی و معین دیگه به درد نمیخوره

SA3EDLORD
23-08-2009, 13:07
داخل ایران خیییییییییییییییییییییییل ی بهتره.

mohammad.moein
23-08-2009, 16:39
خارج ایران خیلیییییی بی خوده!!
فقط جدیدا یه خورده کلیپاشون حرفه ای تر شده!
وگرنه به جز یه سری مثل شادمهر و سیاوش قمیشی و ... بی خوده!

ramin1988
23-08-2009, 17:42
خواننده های داخلی خیلی بهترن ....

vioman
24-08-2009, 00:53
بستگی به این داره که از چه بعدی به این مساله نگاه کنیم اما من فکر میکنم با توجه به محدودیت هایی که اینجا وجود داره ،کلیت موسیقی ایران پیشرفت قابل توجهی داشته.

البته این پیشرفت بیشتر کمی بوده تا کیفی:46:

:11:

iman_abi
25-08-2009, 00:15
منم میگم خواننده های داخلی بهترن! یه مقایسه بکنید مشخص میشه
داخل ایران: محسن چاوشی، محسن یگانه، رضا صادقی،احسان خواجه امیری،بنیامین و... توی پاپ البته اون طرفم خواننده های خوب زیاد داره... توی پاپ رقابت خیلی نزدیکه!
توی موسیقی کلاسیک که اینوری ها 100 به 20 برنده میشن!
توی رپم که هیچکس و یاس به همه سرن!

MaMaD LooTi
04-09-2009, 15:38
به قول معروف خواننده و موسیقی توی خاک خودمون یه چیز دیگس. ولی خوب بماند که برخی ها هم که ایرانین و خارج کشور بدک نیسن. هزاری هم که از ما جلو تر باشن بازم فقط ایرانی و ایران.

tirdad_60
06-09-2009, 22:12
بر خلاف نظر دوستان به نظر من علیرغم اینکه موسیقی داخل ایران پیشرفت بسیار زیادی داشته اما خیلی از موسیقی پاپ خارج از ایران چه از لحاظ شعر یا آهنگسازی یا کیفیت کارها عقب تر هست بیشتر کارهای امروزی موسیقی داخلی ما شدیدا مصرفی و در محدوده زمانی خاص قابل استفاده هستند به خاطر همینه که بعد از چند سال یا چند ماه به دست فراموشی سپرده میشند البته نمیخوام موسیقی داخلی رو نفی کنم امادر اکثر مواقع واقعا از کارهای ماندگار و قابل تحسین خبری نیست

Arash_K7
08-09-2009, 11:14
بر خلاف نظر دوستان به نظر من علیرغم اینکه موسیقی داخل ایران پیشرفت بسیار زیادی داشته اما خیلی از موسیقی پاپ خارج از ایران چه از لحاظ شعر یا آهنگسازی یا کیفیت کارها عقب تر هست بیشتر کارهای امروزی موسیقی داخلی ما شدیدا مصرفی و در محدوده زمانی خاص قابل استفاده هستند به خاطر همینه که بعد از چند سال یا چند ماه به دست فراموشی سپرده میشند البته نمیخوام موسیقی داخلی رو نفی کنم امادر اکثر مواقع واقعا از کارهای ماندگار و قابل تحسین خبری نیست

موافقم

موسیقی تو ایران ، اهنگسازی ضعیف و شعر ضعیف داره .

ولی تو خارج از ایران چون امکانات دارن (و صد البته آزادی ) از لحاظ آهنگسازی و شعر واقعا قوی هستن.

vandu
08-09-2009, 14:14

من زیاد موافق نیستم با این موضوع؛
شاید اون قدیم ترها این مسئله درست بود ولی الان دیگه نه؛
من نمیخوام استثناهایی که هستند رو انکار کنم ها؛
مثلا سیاوش قمیشی همیشه خوب میخونه یا مثلا صادق نوجوکی همیشه خوب ملودی میسازه و تنظیم می کنه؛
ولی قبول کنید خیلی از اون وری ها دارن پس رفت می کنن. چون مارکت اونجا این رو می طلبه شاید؛
من نمیخوام اسم ببرم ولی خیلی ها که قبلا برا خودشون برو بیایی داشتن الان دیگه گرفتار سلیقه نازل بعضی مخاطبان شدن.
برای خودشون هم البته راحت تره ها. یعنی انرژی زیادی هم پای کارهاشون نمیذارن...

vandu
08-09-2009, 14:16
موافقم

ولی تو خارج از ایران چون امکانات دارن (و صد البته آزادی ) از لحاظ آهنگسازی و شعر واقعا قوی هستن.

درسته! آزادی در کلام مشکل اصلی اشعار داخلیه...

AMIR TERROREST
11-09-2009, 16:57
اینم حرفه که میزنی 100 % خارج ایران

S0R3N4
11-09-2009, 19:40
وااااا
مشخصه
داخل ایران
ما الان کجا تو لس آنجلس تنظیم کننده هایی مثل:dj sorosh s.g trackداریم؟کجا مثل بهروز صفاریان داریم؟
یا خواننده هایی مثل متین دو حنجره!یا خوش صداهایی مثل بابک جهانبخش و احسان غیبی؟
اونور دارن گند میزنن خدایی با اراجیف خوندن!گاهی اوقات حواسشون نیست یه کار نسبتا خوب میدن بیرون!اونم شانسی

s_paliz
29-09-2009, 23:58
خواننده های ایرانی توی سالهای اخیر پیشرفت بسیاری داشتن .... و میشه گفت از اون وری ها پیشی گرفتن

ولی خواننده هایی مثل شادمهر معین و قمیشی (کمی) جدیدا هم کارهای زیبایی ارائه میدهند

در ضمن درآینده اسم سروش رو بیشتر خواهیم شنید !

jigar-tala
30-09-2009, 12:18
معلومه داخل ایران خیلی خیلی بهتره با این همه محدودیت میبینید چقدر خواننده با استعداد دارن اهنگ بیرون میدن

Mohammad_Ahrari
30-09-2009, 12:43
شک نکنید داخل ایران!!!خارج از ایرانی ها همگی دارن پسرفت میکنن.درسته هر از گاهی آهنگ یا آلبوم قشنگی از اونور میاد اما باید قبول کنیم که با این همه محدودیت اینوری ها خیلی بهترن!!!

AmirIliya
30-09-2009, 13:32
من به موسیقی ایرانی رای دادم!
خواننده های خارج کشور با آزادی که دارن باید خیلی قشنگ تر از این کار کنن!

TheR0ck
02-10-2009, 00:02
والا اگه کسایی مثه رضا یزدانی،محسن چاوشی و خیلی‌های دیگه آزادی و امکانات لس آنجلسی ها رو داشتن خیلی خیلی بهتر از اوننا کار میکردن.

در واقع من یکی که اثری که نشان از آهنگسازی خوب یا شعر قوی داشته باشه رو تو آهنگای اونور آبی که پشتش کلی تعریف و تمجید هست نمیبینم.بقیه کارا که بماند!

tirdad_60
02-10-2009, 22:35
والا اگه کسایی مثه رضا یزدانی،محسن چاوشی و خیلی‌های دیگه آزادی و امکانات لس آنجلسی ها رو داشتن خیلی خیلی بهتر از اوننا کار میکردن.

به نظرم در حال حاظر کسانی که در داخل کار میکنند اصلا محدودیتی ندارند مثلا چه امکاناتی باید داشته باشند که ندارند و چه محدودیتی دارند که جلوشون رو گرفته ؟

اکثرا شعرا ضعیفه آهنگسازی ضعیفه صدا ضعیفه تنظیم ها که دیگه حرف نداره

نیکی پناهتان:40:

Nabakhshoode
10-10-2009, 23:59
من كاراي داخليا رو ترجيح ميدم !‌

halflife g
11-10-2009, 22:54
در واقع من یکی که اثری که نشان از آهنگسازی خوب یا شعر قوی داشته باشه رو تو آهنگای اونور آبی که پشتش کلی تعریف و تمجید هست نمیبینم.بقیه کارا که بماند!

كاراي داخلي ها ضعيفه مخصوصا از لحاظ شعر و تنظيم حالا مثلا بهترينشون كه چاووشي يا يگانه يا..... هس هم باز نميتونن كل موسيقي ايراني رو قوي جلوه بدن.

موسيقي داخلي تو ايران جوون(البته مدل بعد از انقلابش منظورمه)ولي لس آنجلسي ها به وقتش و اونوقتي كه ايرانيهاي اونجا ايراني تر بودن كار خودشونو كردن و شاهكارهايي رو آفريدن كه تتمش حالا هم داره ديده ميشه.

DJ POLESTAR
11-10-2009, 23:18
بنظر من هیچ کدوشون! همشون بدرد .... میخوره! (نظر شخصی)

Nabakhshoode
11-10-2009, 23:53
كلا اين تيپ تاپيكا كه مقايسه اي هستن و ميگن اين بهتره يا اون ! معمولا از ريشه مشكل داره و برتري رو بايد گفت بر چه اساسي و محدود كرد فاكتورا رو تا بشه جواب داد و مثلا مقايسه صدها خواننده داخلي با خارجي اونم در دهها فاكتور مثه شعر و صدا و تنظيم و آهنگسازي و... خيلي كار سخت و شايد ناممكنيه و حتي اگه همه ما كارشناس موسيقي بوديم بازم در مورد برتري نظراتمون سليقه اي ميشد ! پس بهتره همونطور كه زننده تاپيك در سوال نظر سنجي ( بر خلاف عنوان تاپيك ) گفته بگيم كه كدوم رو ميپسنديم و گر نه اين يه مقايسه خيلي كلي با كلي فاكتوره كه خيلي منطقي و شدني نيست !

S0R3N4
16-11-2009, 19:01
منتظر كاراي جديد دي جي سروش باشيد كه بعد از ما ه محرم مياد!
ايران رو ميتركونه
قول ميدم...

MohandesMCD
16-11-2009, 19:08
منتظر كاراي جديد دي جي سروش باشيد كه بعد از ما ه محرم مياد!
ايران رو ميتركونه
قول ميدم...
اولا:چه ربطی داشت
دوما: کی هست این یارو؟

hamid65sr
23-11-2009, 01:16
صد در صد داخل ايران

iman_s
23-11-2009, 02:32
داخليها بيشتر به حال و هواي ما نزديكتره.

neverhood66
23-11-2009, 11:51
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% داخل ایران بهترن من کاری به غیر مجازها ندارم شما باید موسیقی ایران رو البومهای مجاز بسنجید (راه دیگه ای هم نیست)
با توجه به امکانات ضعیفی که تو ایران وجود داره ولی بازم کارای خوبی میشنویم (فصل تازه - یه شاخه نیلوفر - وایسا دنیا و... که از هرلحاظ حرفه ای هستن)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از این مشکلات همین استدیوها هستند که اکثرا پروتولز نیستن و خواننده ای که برای کارش ارش قایل میشه مجبوره به دبی سفر کنه (رضا صادقی) یا به ترکیه بره (محسن یگانه) که کلی مشکل داره (البته جدیدا استدیوهای پروتولز تاسیس شده)
حالا شما بشمارید خواننده هایی رو که در ایران پاپ فاخر کار میکنن با خارجی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج از ایران فکر نمیکنم 3-4 نفر بیشتر باشن اونارو با عدم محدودیتیشون رو با داخلی های با محدودیت مقایسه کنید
فکر کنم حداقل نتیجه 10-4 تموم بشه به نفع داخلی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه یا پرحرفی شد ببخشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeedn70
23-11-2009, 12:09
من اول فکر میکردم که داخل ایران بهتره. الان چند وقته که سری مسابقه next persian star رو میبینم نظرم عوض شد
آهنگسازای بزرگی خارج از ایران با خوانندگان لس آنجلسی کار می کنند.
شما یه آهنگ داریوش یا قمیشی یا گوگوش بخای با داخلیها مقایسه کنی جای بحث نمیذاره.

payam.n5
23-11-2009, 17:09
مسلما داخل ایران خیلی بهتر از لس انجلسی هاست
درسته تو خارج بزرگانی هستند ولی داخل ایران هم خواننده هایی هستند که با وجود امکانات و محدودیت ها کارهای قوی عرضه میکنند فکر میکنم کمتر کسی باشه دیگه موسیقی اونور اب رو گوش بده

3Dmajid
23-11-2009, 21:32
یه سری خواننده های داخلی مثل چاوشی، یگانه و سعید شهروز و ... واقعا آدمو امیدوار میکنن ...
این خوننده های جدید که خیلی بی استعدادن ... البته از این جدیدا ناصر صدر فوق العادس و جای امیدواری داره.

sise
23-11-2009, 23:56
خب یجورایی نمیشه رای ثابتی داد:

موسیقی خارج کشور سالهاست که داره راههای جدیدی را تجربه میکنه و نسبت به داخل مهارت و تجربه بیشتری دارن.

در سالهایی که ساختن این نوع موسیقی محدود و ممنوع بوده اونا داشتن کارشونو می کردن و مثل هر مورد دیگه کارهای بزرگ و البته ناقص و بی محتوایی هم داشته اند.

کسی نمیتونه منکر کارهای بزرگ اونا بشه که سالها همه با هر نوع سلیقه به ان گوش میدادن.

تفاوتی که کارهای داخل با خارج داره اینه که:

اولا حال و هوای کارهای داخل به حس و حال شنونگانشون نزدیکتره. چون که اونا در داخل هستند و بهتر میتونن این حس و حال را دریافت و در موسیقی انعکاس دهند.

دوم اینکه به دلیل جوانتر بودن، کارهای پر انرژی تری را ارائه میدن و نوآوریهای بیشتری به خرج می دهند.

موسیقی داخل کشور هنوز جوانه و باید مدتی بگذره تا بشه نظر دقیقتری به اون داد.