PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فایل هایx ?

iload
21-08-2009, 05:04
سلام

دوستان من میخواستم آبجکت رو که در مکس طراحی شده تبدیل کنم به فرمت x چجوری با چه نرم افزاری میتونم این کار رو انجام بدم .
ممنون . :10:

b3dnet
21-08-2009, 10:34
سلام دوست عزیز
یه برنامه هستش به نام 3d converter شاید با اون بتونی این کارو بکنی...

Borhan72
21-08-2009, 10:42
اگه مكس ورژن 6 رو داری ميتونی با پلاگين Panda DirectX Max Exporter آبجكت هاتو با پسوند .x اكسپورت كنی...
اگر هم نداری همونطور كه بهزاد گفت ميشه با نرم افزار 3D Object Convertor كه از سايت 51render.com ميشه دانلودش كرد همه ی فرمت های فايل های سه بعدی رو به هم تبديل كنی...

unicef
21-08-2009, 11:42
سلام

دانلود 3D.Object.Converter.v4.204

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

یونیسف:11:

hadi665
21-08-2009, 12:27
سلام

بهترین اگسپورتر x اینجاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست پلاگین اگسپورتر فایل x برای مکس 2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

فقط این برای مکس 2009 هست
و البته اگه بعد کپی توی پوشه پلاگینا دیدی مکس ارور میده ، باس بگم یه دایرکت ایکس باس بنصبی که این پلاگین اونو ساپورت کنه

البته من خودم بعضی وقتا با اجرای این پلاگین مشکل دارم !

samadsam
21-08-2009, 18:40
ببخشید من از کجا می تونم از پلاگین های مکس 2010 استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید

اگر هم نداری همونطور كه بهزاد گفت ميشه با نرم افزار 3D Object Convertor كه از سايت 51render.com ميشه دانلودش كرد همه ی فرمت های فايل های سه بعدی رو به هم تبديل كنی...

راستی من به این سایت یه سر زدم واسه دانلود پلاگین ولی گغت باید عضو بشی صفحه ی عضویت هم به صورت چینی بود و موفق به ثبت نام نشدم لطفا اگه امکانش هست کمکم کنید
ممنون

iload
21-08-2009, 23:36
سلام به همگی

ببخشید بحث رو سر نزدم اینترنتم خراب شده بود .

خوب . در کل خیلی ممنون از لطف شما دوستان گرامی ولی من مکس 2010 رو دارم و هیچ ورژنی غییر این رو ندارم و تمام لینک های ورژن های قبلی هم پاک شده بود و نتونستم دانلود کنم و مجبور به دانلود نسخه 32 و 64 بیتی شدم و 3 شب تمام دانلود کردم . اگر ممکنه پلاگینی برای مکس 2010 به من بدید و طریقه ی استفاده ازش رو بگید .
ممنون از همگی . :11:

Borhan72
22-08-2009, 12:20
راستی من به این سایت یه سر زدم واسه دانلود پلاگین ولی گغت باید عضو بشی صفحه ی عضویت هم به صورت چینی بود و موفق به ثبت نام نشدم لطفا اگه امکانش هست کمکم کنید
ممنون

اين دوست عزيزمون كه اين نرم افزار رو برای دانلود گذاشتن...
ايناهاش:

سلام

دانلود 3D.Object.Converter.v4.204

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید

یونیسف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

ولی اگر مايليد در اين سايت هم عضو شيد اين سايت زبان انگليسی هم داره..
بگرديد پيدا ميكنيد...

samadsam
22-08-2009, 14:12
ممنونم
لطفا ؟

من از کجا می تونم از پلاگین های مکس 2010 استفاده کنم و یا ویرایشش کنم لطفا راهنماییم کنید ؟

Borhan72
22-08-2009, 15:38
اينجا پلاگين هایی از مكس 2010 رو ميشه دانلود كرد...
ولی نميدونم چطوری ميشه ويرايشش كرد... فكر كنم با ResHacker بشه...
اگر هم بلد نيستی نصبشون كنی جدا يه تاپيك بزن و سؤالتو اونجا مطرح كن...

samadsam
22-08-2009, 23:50
اينجا پلاگين هایی از مكس 2010 رو ميشه دانلود كرد...
ولی نميدونم چطوری ميشه ويرايشش كرد... فكر كنم با ResHacker بشه...
اگر هم بلد نيستی نصبشون كنی جدا يه تاپيك بزن و سؤالتو اونجا مطرح كن...
اگه امکانش هست ادرس تکسچر های خود مکس رو هم بدید ممنون می شم ؟؟

Borhan72
23-08-2009, 10:03
اگه امکانش هست ادرس تکسچر های خود مکس رو هم بدید ممنون می شم ؟؟

بفرما:
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2008\maps