ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل کردن اسپیکر Microlab به خروجی هدفون لپتاپ،درست یاغلط ؟؟

varians
18-08-2009, 14:53
با سلام
راستش چند روز پیش که لپتاپمو (dell inspiron 1545) خریدم آوردم خونه گفتم خروجی صداشو یه تست بزنم و اسپیکر دسکتاپم که microlab هستش به جک هدفون که قسمت جلوی لپ تاپ هست بزنم. اما متاسفانه فیشش خوب فیت نمی شد و صداشم قشنگ در نیومد کیفیت پایین داشت و صداشم ضعیف ( انگار یکی تو دوردست تو حموم داره اواز میخونه) منم سریع درش آورم.
حالا این هیچ...
از اون موقع فکر میکنم صدای خروجی اسپیکر لپتاپم کم شده ولومش. ولوم و بقیه چیزارو هم از تو ویندوز گذاشتم آخرش. البته مطمئن نیستم شاید به نظر من اینجوری شده
حالا هدفم از این پست اینه که کلا در مورد اینمورد بحث کنیم که آیا وصل کردن اسپیکر قوی به خروجی هدفون لپ تاپ درسته یا نه؟ و اینکه باتوجه به اینکه اینسپایرون 1545 من همش یه خروجی هد فون داره و بس چطور میشه صدای با کیفیت روی یه اسپیکر قوی داشت ؟
بسم الله...

Nima_sardius
18-08-2009, 16:11
[quote=varians;4100302]با سلام
راستش چند روز پیش که لپتاپمو (dell inspiron 1545) خریدم آوردم خونه گفتم خروجی صداشو یه تست بزنم و اسپیکر دسکتاپم که microlab هستش به جک هدفون که قسمت جلوی لپ تاپ هست بزنم. اما متاسفانه فیشش خوب فیت نمی شد و صداشم قشنگ در نیومد کیفیت پایین داشت و صداشم ضعیف ( انگار یکی تو دوردست تو حموم داره اواز میخونه) منم سریع درش آورم.
حالا این هیچ...

من اسپیکر 6 بانده به لپتاپم زدم. هیچ مشکلی نداره. مدل مال من هم1545 مثل خودته

Gesher
18-08-2009, 17:40
درود.اینجانب هم لپتاپ را به باند استریو وصل میکنم و مشلی ندارم.ولی درباره ی سیستم دسکتاپ تجربه ای دارم که بد نیست بشنوید
بوسیله ی تبدیل یک به دو , باند استریو و یک باند 3 تکه را به خروجی صدای آنبرد سیستم دسکتاپ وصل کرده بودم ولی بعد از مدتی صدا ضعیف و در مدت کوتاهی چیپ صدا آسیب دید و دیگر صدا نداد و مجبور به خرید یک کارت صدای PCI برای آن شدم.به نظرم نوع باند میتواند موثر باشد و نباید بر چیپ صدا فشار بیاورد

varians
18-08-2009, 19:39
پس چرا وقی من وصل میکنم صدا کیفیت نداره؟ چکار کنم که فیشش بخوره ؟ تبدیل بگیرم براش ؟ آخه فیش میکرولب یکم از سوکت خروجی هدفون بزرگتره.
پس میگید ضرر نداره یعنی؟
حالا یه چیز دیگه : من ویندوزمو عوض کردم از xp به seven تو سون خروجی خیلی ضعیف تر از xp شد. اما کیفیت پخش بالاتر شده خیلی. ولوم سیستم حداقل نصف xp شد. کسی اینو متوجه شده ؟ یا بازم اشتباه میکنم.(البته تو این یکی مورد مطمئنم که اشتب نمی کنم)