ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SAMSUNG 245T

SHAHRAMMSTEIN
13-08-2009, 04:29
سلام:40::40:
دوستان كسي با اين مانيتور كار كرده ؟ SAMSUNG 245T
خيلي جالبه چون هم
DVI داره
هم
D SUB
هم
COMPONENT
هم
HDMI
رزلوشن 1920*1200
24 اينچ هم هست
ممنون ميشم اگه اطلاعات ديگري يا بررسي تخصصي دارين بزارين
همچنين قيمتش
من بدجوري بين 4 مدل گير كردم بطوري كه از خريد منصرف شدم چون هركي يه چيزي ميگه
SAMSUNG T220P
SAMSUNG 245T
LG 2284
LG 2161V

alborz_k
13-08-2009, 22:02
سلام:40::40:
دوستان كسي با اين مانيتور كار كرده ؟ SAMSUNG 245T
خيلي جالبه چون هم
DVI داره
هم
D SUB
هم
COMPONENT
هم
HDMI
رزلوشن 1920*1200
24 اينچ هم هست
ممنون ميشم اگه اطلاعات ديگري يا بررسي تخصصي دارين بزارين
همچنين قيمتش
من بدجوري بين 4 مدل گير كردم بطوري كه از خريد منصرف شدم چون هركي يه چيزي ميگه
SAMSUNG T220P
SAMSUNG 245T
LG 2284
LG 2161V
سلام. این مانیتور خوبیه ، و چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت !! :دی یک سر و گردن از سایر مانیتور های این گروه بهتره!!

Yi Yi
14-08-2009, 01:18
قیمتش چقدره؟

Smafias
14-08-2009, 02:07
سلام دوست عزيز

245T رو به هيچ وجه توصيه نميكنم.

دليل اول: خيلي قديميه!
دليل دوم: الان مدلهاي بهتري از همين سامسونگ جايگزينش شدن!
دليل سوم: اگر ميخواين مانيتوري با اين امكانات بگيرين يك مدل الجي هست كه حتي امكاناتش و قابليتاش از اين بيشترن!!
دليل چهارم: كيفيت تصوير اين مانيتورها (245T و 305T) افتضاحه (واقعا با كلمه ي ديگه اي نميشه توصيفش كرد!) من خودم به شخصه از نزديك ديدم، رنگهاي مرده، كنتراست پايين واقعا پايين! اصلا قابل تحمل نيست!!
بازم دليل دارم كه ديگه از حوصله اين ارسال خارجه!

اگر وروديهاي زياد و سايز بالا براتون مهمه، الجي M2794D بي نظيره (توي كلاس خودش). قيمتش هم نسبت به مشخصاتش، عاليه!
تلويزيون هم هست تازه! هيچي كم نداره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يه مورد ديگه هم هست M2294D

----

از ديار سامسونگ هم ميشه به SN2233 و SN2333 اشاره كرد البته اينا وروديهاي زياد ندارن! فقط همون dvi و d-sub

----

اينكه ميگيد بين
SAMSUNG T220P
SAMSUNG 245T
LG W2284F
LG W2261V
مونديد جاي تعجب داره چون اينا همه با هم فرقاي اساسي دارن!!

لطف كنيد بگيد بره چه كاري ميخواين تا بشه بهتر راهنماييتون كرد.

متشكرم :11:

alborz_k
14-08-2009, 03:03
سلام دوست عزيز

245T رو به هيچ وجه توصيه نميكنم.

دليل اول: خيلي قديميه!
دليل دوم: الان مدلهاي بهتري از همين سامسونگ جايگزينش شدن!
دليل سوم: اگر ميخواين مانيتوري با اين امكانات بگيرين يك مدل الجي هست كه حتي امكاناتش و قابليتاش از اين بيشترن!!
دليل چهارم: كيفيت تصوير اين مانيتورها (245T و 305T) افتضاحه (واقعا با كلمه ي ديگه اي نميشه توصيفش كرد!) من خودم به شخصه از نزديك ديدم، رنگهاي مرده، كنتراست پايين واقعا پايين! اصلا قابل تحمل نيست!!
بازم دليل دارم كه ديگه از حوصله اين ارسال خارجه!

اگر وروديهاي زياد و سايز بالا براتون مهمه، الجي M2794D بي نظيره (توي كلاس خودش). قيمتش هم نسبت به مشخصاتش، عاليه!
تلويزيون هم هست تازه! هيچي كم نداره!

يه مورد ديگه هم هست M2294D

----

از ديار سامسونگ هم ميشه به SN2233 و SN2333 اشاره كرد البته اينا وروديهاي زياد ندارن! فقط همون dvi و d-sub

----

اينكه ميگيد بين
SAMSUNG T220P
SAMSUNG 245T
LG W2284F
LG W2261V
مونديد جاي تعجب داره چون اينا همه با هم فرقاي اساسي دارن!!

لطف كنيد بگيد بره چه كاري ميخواين تا بشه بهتر راهنماييتون كرد.

متشكرم :11:
مانیتور 245t سامسونگ از پنل s-pva استفاده می کنه و دلیل قیمت بسیار بالاش هم همین هست!! ولی سایر مانیتور هایی که نام بردین از پنل بسیار ارزان و بی کیفیت tn استفاده می کنند که بزرگترین مشکل این پنل ها هم محدودیت در تولید رنگ و زاویه ی دید بسیار بد هست!!
حالا شما چه جوری به t245 (حداقل در مقابل این مانیتور ها!!) می گید آشغال ، خدا عالمه!!

SHAHRAMMSTEIN
14-08-2009, 04:10
دوستمون با تعصب حرف میزنه
این مانیتور آخرشه
من همه کار باهاش میخوام بکنم
1920*1200 برام مهمه
÷ورت hdmi مهمه
به نظر من مانیتوری باید خرید که تا چند سال عوض نکرد مثل قطعات داخل کیس نیست که هر چند وقت یکبار عوض کنیم
قیمتش هم بگین ؟
مرسی از همتون
نمیدونم هفته نامه عصر ارتباط رو میخونید یا نه
تو قسمت سخت افزارش یه سیستم برای تست قطعات استفاده میکنهکه خیلی جالبه
core i7 975 extreme
gigabyte x58 extreme
samsung 245t
inno3d 285 gtx overclocked
2 * raptor 150gb raido western
3*2 g-skill trident2000
green 885b
coleer master z600 i7

Smafias
14-08-2009, 08:27
مانیتور 245t سامسونگ از پنل s-pva استفاده می کنه و دلیل قیمت بسیار بالاش هم همین هست!! ولی سایر مانیتور هایی که نام بردین از پنل بسیار ارزان و بی کیفیت tn استفاده می کنند که بزرگترین مشکل این پنل ها هم محدودیت در تولید رنگ و زاویه ی دید بسیار بد هست!!
حالا شما چه جوری به t245 (حداقل در مقابل این مانیتور ها!!) می گید آشغال ، خدا عالمه!!

دوست گرامي، من كي گفتم آشغاله؟ گفتم افتضاحه!! :دی

بله پنل s-pva مربوط به خود شركت سامسونگ هست. ولي دليل نميشه هر مانيتوري پنلش اين بود بشه بهترين مانيتور جهان!!
"حتي يك S-IPS هم ميتونه كيفيت ساخت پاييني داشته باشه."
ما به برند كاري نداريم! ميگيم اين سري رو بد زده! (245T و 305T)
گرون و ارزون و غيره و ذلك رو بيخيال! ميگيم اين مانيتور كيفيت تصويرش پايين (همون افتضاح!) كنتراست پايين به قدري كه باورش سخته!
رنگ ها طوري هستن كه آدم فك ميكنه داره با مانيتور سياه سفيد كار ميكنه. (البته رنگيه ها ! :دی) واقعا نميشه توصيف كرد!

حالا شما ميگي اينجوريه. من ميگم خودم به شخصه از نزديك ديدمش و باهاش كار كردم حتي بازي هم كردم! واقعا بدترين مانيتوري بود كه به عمرم ديدم.

من نميدنم چه اصراري دارين كه يه مانيتور كه واقعا قديمي شده و مال چند سال پيش هست رو به يه مانيتور مدرن ترجيح بدين؟

در زمان خودش خوب بوده (تقريبا!) ولي الان با اين مانيتورهايي كه تو بازاره به هيچ وجه (تاكيد!) توصيه نميشه.
مثلا شما ميتوني بري Dell UltraSharp 2408 بگيري كه پنلش هم S-IPS هست. و اينكه حداقل تاريخ گذشته نيست! در ضمن قيمتش هم در همين حدودا (حالا يكم بالاتر) در مياد!

من خودم وقتي ميخواستم lcd بگيرم درباره اينا هم تحقيق كردم!

به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن!

جسارت من رو هم ببخشيد.
موفق باشين :11:

alborz_k
14-08-2009, 13:19
دوستمون با تعصب حرف میزنه
این مانیتور آخرشه
من همه کار باهاش میخوام بکنم
1920*1200 برام مهمه
÷ورت hdmi مهمه
به نظر من مانیتوری باید خرید که تا چند سال عوض نکرد مثل قطعات داخل کیس نیست که هر چند وقت یکبار عوض کنیم
قیمتش هم بگین ؟
مرسی از همتون
نمیدونم هفته نامه عصر ارتباط رو میخونید یا نه
تو قسمت سخت افزارش یه سیستم برای تست قطعات استفاده میکنهکه خیلی جالبه
core i7 975 extreme
gigabyte x58 extreme
samsung 245t
inno3d 285 gtx overclocked
2 * raptor 150gb raido western
3*2 g-skill trident2000
green 885b
coleer master z600 i7
سلام. مانیتور خوبیه ، البته همون طور که دوستمون گفت ، انتخاب های بهتری هم می تنه باشه ، چوا قیمت این مانیتور حدود 600 دلار هست !! و صرفه ی خرید رو کمی پایین می اره!!
این سیستمی که عصر ارتباط استفاده می کنه ، یک سیستم بسیار نیرومند هست که اصلأ خریدش به صرفه نیست ، یک و نیم میلیون پول پردازنده ، 600 هزارتومان پول هارد ، 500 هزار تومان پول مین برد!! خیلی گرونند و ممکنه که اصلأ نیاز نباشند!!

alborz_k
14-08-2009, 13:27
دوست گرامي، من كي گفتم آشغاله؟ گفتم افتضاحه!! :دی

بله پنل s-pva مربوط به خود شركت سامسونگ هست. ولي دليل نميشه هر مانيتوري پنلش اين بود بشه بهترين مانيتور جهان!!
"حتي يك S-IPS هم ميتونه كيفيت ساخت پاييني داشته باشه."
ما به برند كاري نداريم! ميگيم اين سري رو بد زده! (245T و 305T)
گرون و ارزون و غيره و ذلك رو بيخيال! ميگيم اين مانيتور كيفيت تصويرش پايين (همون افتضاح!) كنتراست پايين به قدري كه باورش سخته!
رنگ ها طوري هستن كه آدم فك ميكنه داره با مانيتور سياه سفيد كار ميكنه. (البته رنگيه ها ! :دی) واقعا نميشه توصيف كرد!

حالا شما ميگي اينجوريه. من ميگم خودم به شخصه از نزديك ديدمش و باهاش كار كردم حتي بازي هم كردم! واقعا بدترين مانيتوري بود كه به عمرم ديدم.

من نميدنم چه اصراري دارين كه يه مانيتور كه واقعا قديمي شده و مال چند سال پيش هست رو به يه مانيتور مدرن ترجيح بدين؟

در زمان خودش خوب بوده (تقريبا!) ولي الان با اين مانيتورهايي كه تو بازاره به هيچ وجه (تاكيد!) توصيه نميشه.
مثلا شما ميتوني بري Dell UltraSharp 2408 بگيري كه پنلش هم S-IPS هست. و اينكه حداقل تاريخ گذشته نيست! در ضمن قيمتش هم در همين حدودا (حالا يكم بالاتر) در مياد!

من خودم وقتي ميخواستم lcd بگيرم درباره اينا هم تحقيق كردم!

به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن!

جسارت من رو هم ببخشيد.
موفق باشين :11:
من هم نگفتم بهترین مانیتور جهانه!! من فقط گفتم که از نظر کیفیت و قیمت!! از سایر مانیتور هایی که ایشون معرفی کردن ، یک سر و گردن بالاتره!
در ضمن ، منظور من از کیفیت ، کیفیت تصویری که نشون می دن بود و نه کیفیت ساخت.
پنل tn از 6 بیت رنگ پشتیبانی می کنه ، یعنی اصلأ نمی تونه 16 میلیون رنگ یسازه ، ولی پنل s-pva 8 بیتی هست ، و توانایی تولید تمام 16.7 میلیون رنگ رو داره! پس نمی شه گفت که کیفیت تصویرش بده ( من همن دیشب که پست شما رو دیدم ، به چند تا سایت تست سخت افزار معتبر سر زدم و مقاله های مربو یه اسن مانیتور رو خوندم ، اون جا هم نوشته بود که کیفیت مناسبی داره!) حالا ممکنه که مانیتوری که شما دیدین ایرادی داشته یا تنظیم نبوده و ... ولی فکر نکنم که این قدر هم بد باشه!
در ضمن من باز می گم که خرید این مانیتور رو توصیه نکردم و فقط گفتم که از سایر مانیتور های معرفی شده بهتره!!
و یک چیزه دیگه ، مطمئنأ dell ultra sharp 2408 با پنل s-ips کیفیت و کارایی بیشتری داره و همچنین گرون تر هم هست!!

Stream
14-08-2009, 18:26
این مانیتور Samsung 245T بدون شک بهترین مانیتور جهان نیست، ولی بدترین هم نیست!
شاید به نسبت قدیمی باشه، ولی دلیل نمیشه کیفیت افتضاحی داشته باشه. صفحه های TN در این یکی دو سال پیشرفت خوبی داشته اند ولی هنوز در سطح مانیتورهای VA نیستند.

Anandtech هم این محصول رو Review کرده، و به نظرش این مانیتور افتضاح نبوده!

مثلا شما ميتوني بري Dell UltraSharp 2408 بگيري كه پنلش هم S-IPS هست. و اينكه حداقل تاريخ گذشته نيست! در ضمن قيمتش هم در همين حدودا (حالا يكم بالاتر) در مياد!اگه منظور شما مانیتور Dell UltraSharp 2408WFP است که این مانیتور هم از پنل های S-PVA استفاده می کنه. البته مطلبی که درباره قیمت هم گفتید کاملا صحیحه.

SHAHRAMMSTEIN
15-08-2009, 03:43
دوستان t220p گیر نمیاد میگید چیکار کنم هیچ مانیتور که 22 اینچ باشه و 1920*1200 رو ساپورت کنه نیست
لطفا راهنمایی کنید حالا hdmi هم نداشت بیخیال

SHAHRAMMSTEIN
15-08-2009, 06:38
دوستان این کاتالوگ سامسونگ که در سال 2009 درست شده دانلود کنین که براتون خیلی جالبه 100%
مدل t220p رو گفته رزلوشن استاندارد برای کشیده نشدن تصویر 1680*1080 بزارید ولی
مدل 245t رو رزلوشن استانداردش 1920*1200 !!!!!!!!!!!!!!!
همچنین در صفحات آخر این کاتالوگ مانیتورهای ال سی دی مدل t220p رو نزده فول اچ دی بلکه تنها مدل اچ دی همین
مدل 245t میباشد
حتما دانلود و بخونید و نظر بدید

Stream
15-08-2009, 12:30
دوستان این کاتالوگ سامسونگ که در سال 2009 درست شده دانلود کنین که براتون خیلی جالبه 100%
همچنین در صفحات آخر این کاتالوگ مانیتورهای ال سی دی مدل t220p رو نزده فول اچ دی بلکه تنها مدل اچ دی همین
مدل 245t میباشد
حتما دانلود و بخونید و نظر بدید

من ندیدم جایی همچین چیزی نوشته باشه. ولی عموم مانیتورهای 22 اینچ همون رزولوشن 1680x1050 هستند و عموم 24 ها هم 1920x1200 . بر اساس همین پیشنهاد کرده مانیتورهای 22 اینچ روی 1680x1050 تنظیم بشن. T220P از این قاعده مستثنی است.

مدل 245t میباشد

این هم اشتباه هست (و تنها اشتباه موجود در این کاتالوگ نیست!)
هر سه مدل T220P, 245T و 305T همگی Full HD هستند.

shabe.saket
15-08-2009, 23:29
سلام دوست عزیزی که می خوای مانیتور 24 اینچ بگیری من فقط یه توصیه میکنم بهت اول یه ساعت بشین پشت مانیتور 24 اینچ باهاش فقط یه ساعت کار کن بعد بخر. من با 22 اینچ کار کردم متنفر شدم ازش. به خاطر بزرگی بیش از حد. تلویزیون نمی خوای بخری که. البته هر کسی یه جور سلیقه داره. فقط توصیه میکنم یک ساعت کار کن یه جایی بعد بخر.:40:

SHAHRAMMSTEIN
16-08-2009, 04:43
سلام دوست عزیزی که می خوای مانیتور 24 اینچ بگیری من فقط یه توصیه میکنم بهت اول یه ساعت بشین پشت مانیتور 24 اینچ باهاش فقط یه ساعت کار کن بعد بخر. من با 22 اینچ کار کردم متنفر شدم ازش. به خاطر بزرگی بیش از حد. تلویزیون نمی خوای بخری که. البته هر کسی یه جور سلیقه داره. فقط توصیه میکنم یک ساعت کار کن یه جایی بعد بخر.:40:

ممنون دوست عزیز از راهنماییت :40::40:
اولا فاصله من از مانیتور تقریبا خیلی بید
دوما من فیلم زیاد میبینم به طور مثال شاهکار دیوید فینچر به نام زودیاک(2007) رو 7 دفعه دیدم 2 بار تو تی وی 5 بار هم دی وی دی تو پی سی یعنی تو پی سی فیلم میبینم نه تو تی وی و دی وی دی پلیر

سوما خفن بازی میکنم سری call of رو هر کدوم چند بار تموم کردم
چهارما رزلوشن 1920*1200 برام مهمه چون کارت گرایک خفنی دارم
پنجما میخوام آینده نگری کنم و تا چند سال از خرید مانیتور راحت بشم (hdmi & 1920*1200)
بازم ممنون از راهنماییت

SHAHRAMMSTEIN
16-08-2009, 04:59
من ندیدم جایی همچین چیزی نوشته باشه. ولی عموم مانیتورهای 22 اینچ همون رزولوشن 1680x1050 هستند و عموم 24 ها هم 1920x1200 . بر اساس همین پیشنهاد کرده مانیتورهای 22 اینچ روی 1680x1050 تنظیم بشن. T220P از این قاعده مستثنی است.

این هم اشتباه هست (و تنها اشتباه موجود در این کاتالوگ نیست!)
هر سه مدل T220P, 245T و 305T همگی Full HD هستند.

دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه مرسی مرسی مرسی
همانطور که گفتم مانیتور چیزی نیست که فرت و فرت هر چند ماه عوضش کنیم

2 : دوما 3 تا مدل مد نظرمه نظرتونو بگین راجع به این مدلها
samsung 245t
Dell Ultrasharp 2408WFP
Samsung 2493HM
باز مدل دیگه ای مد نظرتونه ممنون میشم بگین
245 چون قدیمیه یه ذره انتخابش کمتره
تو نتیجه گیری این دو مدل تو سایت Prad.de زده very good
منظورم 245 و مدل دل

بازم از همتون ممنون که کمک میکنین

چنتا لینک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Stream
16-08-2009, 10:16
دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه مرسی مرسی مرسی
همانطور که گفتم مانیتور چیزی نیست که فرت و فرت هر چند ماه عوضش کنیم

2 : دوما 3 تا مدل مد نظرمه نظرتونو بگین راجع به این مدلها
samsung 245t
Dell Ultrasharp 2408WFP
Samsung 2493HM
باز مدل دیگه ای مد نظرتونه ممنون میشم بگین
245 چون قدیمیه یه ذره انتخابش کمتره
تو نتیجه گیری این دو مدل تو سایت Prad.de زده very good
منظورم 245 و مدل دل

بازم از همتون ممنون که کمک میکنین

چنتا لینک

هر کدومشون مزایا و معایبی دارند. Dell UltraSharp 2408WFP مانیتور خیلی خوبیه ولی کمی مشکل Input Lag داره.
در کل اگه براتون دقت رنگ ها و واقعی دیدنشون مهمه، برید سراغ 2408WFP و اگه براتون سرعت در بازیها مهمه از 2493HM استفاده کنید.

من بهتون همون Samsung 2493HM رو پیشنهاد می کنم. مانیتور خیلی خوبیه و همه نیازهای شما رو بدون شک برطرف می کنه. نیازی به هزینه بالاتر برای UltraSharp 2408WFP ندارید.