مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد جراحی بینی
saeid000
12-08-2009, 11:37
دوستان اگه میشه منو در مورد جراحی بینی راهنمایی کنید میخوام ینی را عمل کنم یکم گوشتیه
1= قیمت عمل جراحی چقدر در میاد دوره بره چند؟
2= کلا راهنمای کنین با تشکر
سلام.. جراحی بینی از 1 میلیون و خرده ای شروع میشه تا حتی 7 میلیون(که اینو من شنیدم با لیزر انجام میدن)..
بینی گوشتی ترجیحا باید کمتر جمع و جور بشه چون ممکنه افتادگی بده.. اگه از نحوهی جراحی سوال داری که باید بگم لایه ی بیرونی بینی شما یعنی پوستشو کاملا بر می دارن(نه کامل ااا) و بعد از انجام کار های لازم (که حالا به شکل بینی شما بستگی داره) دوباره پوست رو بر می گردونن سر جاش و بخیه میکنن.. شما بیهوشی کامل قاعدتا می گیری.. و قبل از انجام عمل پزشک از شما می خواد که یکسری آزمایش ها رو انجام بدین
saeid000
13-08-2009, 23:02
سلام.. جراحی بینی از 1 میلیون و خرده ای شروع میشه تا حتی 7 میلیون(که اینو من شنیدم با لیزر انجام میدن)..
بینی گوشتی ترجیحا باید کمتر جمع و جور بشه چون ممکنه افتادگی بده.. اگه از نحوهی جراحی سوال داری که باید بگم لایه ی بیرونی بینی شما یعنی پوستشو کاملا بر می دارن(نه کامل ااا) و بعد از انجام کار های لازم (که حالا به شکل بینی شما بستگی داره) دوباره پوست رو بر می گردونن سر جاش و بخیه میکنن.. شما بیهوشی کامل قاعدتا می گیری.. و قبل از انجام عمل پزشک از شما می خواد که یکسری آزمایش ها رو انجام بدین
دوست عزیز تو شهرستون ما یه متخصص گوش و حلق و بینی هست که با هاش صحبت کردم میگه 700 میگیرم عمل میکنم به نظرت مل کنم آیا دماغی که میخوام میشه یا فقط خوده دکتر میگه چجوری میتونم بکنم
kiarash3500
14-08-2009, 18:33
وقتي مساله يه عمر ديدن خودت تو آينه هست سعي كن بالاترين هزينه و بيشترين تحقيق رو انجام بدي...
دوستمون درست می گه سعی کن پیش یه دکتری بری که تبحر داشته باشه.. می پرسه چه جوری می خوای ولی نهایتا اون چیزی که را دستش باشه معمولا در میاد..
hassan_magic2000
15-08-2009, 12:53
دوستان سلام
منم یه سوال داشتم
چند وقت پیش خون دماغ میشدم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی نگاه کرد گفتش سمت چپ بینی انحراف داری باید عمل کنی
نمیدونم اگه میشه راهنماییم کنید خوبه یا نه ؟ اگه عمل نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
کلا چه پیشنهادی میکنین ؟
راستی گفت هزینه عمل 400-500 میشه . اگه این انحراف رو درست کنه تو ظاهر بینی تغییری پیش میاد ؟ اگه بخوام هر دو ( هم انحراف هم یه خورده ظاهرشو درست کنم چطور ؟ )
بازم ممنون و ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
دوستان سلام
منم یه سوال داشتم
چند وقت پیش خون دماغ میشدم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی نگاه کرد گفتش سمت چپ بینی انحراف داری باید عمل کنی
نمیدونم اگه میشه راهنماییم کنید خوبه یا نه ؟ اگه عمل نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
کلا چه پیشنهادی میکنین ؟
راستی گفت هزینه عمل 400-500 میشه . اگه این انحراف رو درست کنه تو ظاهر بینی تغییری پیش میاد ؟ اگه بخوام هر دو ( هم انحراف هم یه خورده ظاهرشو درست کنم چطور ؟ )
بازم ممنون و ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
خوب باید دید این انحراف به حدی هست که نیاز به عمل داشته باشه یا خیر...که چون همکار مون بعد از معاینه این تشخیص رو دادند می شه گفت بله نیاز داره ...
منتها شما اگر می خواهید مطمئن بشید می تونید به یک پزشک متخصص دیگر هم مراجعه کنید و نظرشون رو بپرسید.
بطور معمول انحراف بینی اگر از یک حد خاصی بیشتر بشه می تونه منجر به عوارضی بشه که نیاز به عمل پیدا می کنه..
از مهمترین اون ها میشه به سینوزیت ها و عفونت های مجاری تنفسی مکرر ...و حتی تغییر شکل فک در اثر باز ماندن دهان ..و ..و ..اشاره کرد..
M o h a m m a d
16-08-2009, 16:26
بعضی ها انحراف بینی شون اونقدر زیاده که توی ظاهر بینی شون معلومه.. بینی تون فرمش عوض نمی شه چون از
راه سوراخ بینی این عمل انجام میشه و مثل عمل رینوپلاستی نیست ..فکر میکنم بشه که هم سپتوپلاستی کنی هم
رینوپلاستی توی یه عمل
hassan_magic2000
23-08-2009, 16:06
خوب باید دید این انحراف به حدی هست که نیاز به عمل داشته باشه یا خیر...که چون همکار مون بعد از معاینه این تشخیص رو دادند می شه گفت بله نیاز داره ...
منتها شما اگر می خواهید مطمئن بشید می تونید به یک پزشک متخصص دیگر هم مراجعه کنید و نظرشون رو بپرسید.
بطور معمول انحراف بینی اگر از یک حد خاصی بیشتر بشه می تونه منجر به عوارضی بشه که نیاز به عمل پیدا می کنه..
از مهمترین اون ها میشه به سینوزیت ها و عفونت های مجاری تنفسی مکرر ...و حتی تغییر شکل فک در اثر باز ماندن دهان ..و ..و ..اشاره کرد..
دوست من خیلی ازت ممنونم واقعا
من یه مدت سفر بودم نتونستم بیام ببخشید
حالا باز هم میرم پیش ایشون ببینم آیا 100 در صد باید عمل کنم یا نه
بازم ممنون:11:
Bs_panzer
23-08-2009, 16:59
منم بینیم انحراف شدیدی داره ولی چون 16 سالمه دکتر میگه حتما باید 18 سالت باشه.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.