PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینتر HP Laser Jet P2014

adel28
11-08-2009, 13:00
یه پرینتر لیزری اچ پی مدل P2014 داریم بدجوری اذیت میکنه.
1- چراغ اتمام کارتریج روشن میشه ولی میدونم که پودر داره (چون 1 ماهه که گرفتم)
و وقتی مثلا 1 صفحه پرینت میکنیم، اون صفحه رو 2-3 با برامون (با مکث مثلا 2 دقیقه ای) چاپ میکنه.

2- بعضی اوقات با بعضی از فایل ها مشکل پیدا میکنه و اونها رو چاپ نمیکنه و چراغ کاغذ روش میشه.

3- بعضی اوقات نمیشه فایل هایی رو از حافظه اش پاک کرد حتی با ریستارت ویندوز و خاموش کردن پرینتر هم دوباره اون رو چاپ میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته:
1- با تغییر ویندوز و نصب مجدد درایور تغییری حاصل نشد.
2- فریم ورش رو آپدیت کردم ولی نشد.

کسی میتونه برای رفع مشکل کمکم کنه؟
پیشاپیش متشکرم.

ne555
12-08-2009, 20:55
از یه نگاه شبیه ml1640 سامسونگه. مال یکی از دوستانم هم اتفاقا همینجوری بود کابل هاشو بررسی کرد درست شد.
برای پاک کردن حافظه پرینت به این قسمت مراجعه کن:
start-printer and faxes یعد پرینتر خودتو تنتخاب کن واز منو printer گزینه cancel all documents رو بزن.

adel28
12-08-2009, 23:40
مشکل جدی تر از این حرف هاست.
مبتدی نیستم دوست عزیز
با اون کاری که شما گفتید بازم چاپ میکنه.

بنظر مشکل نرم افزاری است ولی هم فریم ور آپدیت کردم و هم درایور دوباره نصب کردم.
نتیجه نگرفتم.

pny8gb
04-09-2009, 04:38
هر وقت اینطوری شد تونر در بیار دوباره بزار درست میشه

hamed_totally
12-09-2009, 00:16
این نوع پرینتر ها با برق ups هم مشکل دارن. بعضی وقتها برق Ups مشکل ایجاد می کنه براشون

.AraMesh.
19-01-2013, 15:53
از یه نگاه شبیه ml1640 سامسونگه. مال یکی از دوستانم هم اتفاقا همینجوری بود کابل هاشو بررسی کرد درست شد.
برای پاک کردن حافظه پرینت به این قسمت مراجعه کن:
start-printer and faxes یعد پرینتر خودتو تنتخاب کن واز منو printer گزینه cancel all documents رو بزن.
منم با اکثر چاپگرهای HP این مشکلات رو دارم. پیر شدیم سر این چیزا. وقتی میخوام چاپ بگیرم اگه مثلا کاغذش تموم بشه و پیغام خطا بده یا اشتباه کردم چاپ زدم میخوام لغو بشه، مصیبت داریم. تا دستور قبلی از حافظش پاک نشه ، چیز دیگه ای چاپ نمیکنه. راهی ، برنامه ای چیزی داره خالی کردن رم پرینتر؟؟؟ ( با خاموش کردن ، دراوردن کارتریج، کشیدن USB، کشیدن کابل برق و .... شانسی خالی میشه وگرنه باید کلا سیستم ریست کنیم.) برادرا این مشکل همست. یکی جواب کارشناسی بده. ممنونم.
2- راهی وجود داره ک سرعت چاپگر ، بیشتر بشه؟ خصوصا چاپگرهای رنگی ک با حجم بالای تصویر و ... مواجه میشند؟ ( با USB2 هم سرعت کمه.)
3- چرا چاپگرهای رنگی، حجم تصاویر رو چند برابر میکنند؟ عکس 2MB موقع چاپ شدن ، توی حافظه چاپگر میشه 40MB!!!
بیزحمت اینا رو جداگانه پاسخ بدید. تشکر

m_2t_ab
20-01-2013, 00:40
منم با اکثر چاپگرهای HP این مشکلات رو دارم. پیر شدیم سر این چیزا. وقتی میخوام چاپ بگیرم اگه مثلا کاغذش تموم بشه و پیغام خطا بده یا اشتباه کردم چاپ زدم میخوام لغو بشه، مصیبت داریم. تا دستور قبلی از حافظش پاک نشه ، چیز دیگه ای چاپ نمیکنه. راهی ، برنامه ای چیزی داره خالی کردن رم پرینتر؟؟؟ ( با خاموش کردن ، دراوردن کارتریج، کشیدن USB، کشیدن کابل برق و .... شانسی خالی میشه وگرنه باید کلا سیستم ریست کنیم.) برادرا این مشکل همست. یکی جواب کارشناسی بده. ممنونم.
2- راهی وجود داره ک سرعت چاپگر ، بیشتر بشه؟ خصوصا چاپگرهای رنگی ک با حجم بالای تصویر و ... مواجه میشند؟ ( با USB2 هم سرعت کمه.)
3- چرا چاپگرهای رنگی، حجم تصاویر رو چند برابر میکنند؟ عکس 2MB موقع چاپ شدن ، توی حافظه چاپگر میشه 40MB!!!
بیزحمت اینا رو جداگانه پاسخ بدید. تشکر

سلام دوست عزیز
1- ابتدا پرینتر رو خاموش کنید، یا به نحوی ارتباطش رو با کامپیوتر قطع کنید. (مثلا کابل یو اس بی رو جدا کنید) بعد در صفحه دستگاه ها در کنترل پنل، روی پرینتر راست کلیک کنید و گزینه See what's printing رو انتخاب کنید. اینجا اسنادی که در حافظه چاپ (در کامپیوتر) مقیم هستند نشون داده میشه. اگر ارتباط دستگاه قطع باشه، همه رو انتخاب و پاک کنید.
2- متاسفانه به غیر از کاستن از کیفیت چاپ راهی برای افزایش سرعت نیست، سرعت جزء مشخصات دستگاه هست.
3- تصاویری که در کامپیوتر ذخیره میشن فشرده شده هستن و وقتی می خوان چاپ بشن باید از حالت فشرده خارج بشن و به فرمت خام دربیان تا پرینتر بتونه چاپ کنه و به همین دلیل حجمشون زیاد میشه.
موفق باشید

.AraMesh.
20-01-2013, 01:39
سلام دوست عزیز
بعد در صفحه دستگاه ها در کنترل پنل، روی پرینتر راست کلیک کنید و گزینه See what's printing رو انتخاب کنید.

سلام" ممنون از پاسختون. ولی اون آدرسی ک فرمودید منظور همون Printers and faxes توی ویندوز XP هست دیگه؟ باز کنمو بقیه ماجرا..

m_2t_ab
20-01-2013, 12:55
سلام" ممنون از پاسختون. ولی اون آدرسی ک فرمودید منظور همون Printers and faxes توی ویندوز XP هست دیگه؟ باز کنمو بقیه ماجرا..

بله همونجاست ...
البته شاید یکم عناوین تفاوت داشته باشه اما کلیت کار همونه.
موفق باشید

.AraMesh.
27-01-2013, 22:37
بله همونجاست ...
البته شاید یکم عناوین تفاوت داشته باشه اما کلیت کار همونه.
موفق باشید
آقا من کل آپشن ها رو زیروزبر کردم، پاک نشد ک نشد. اذیت میکنه باید کلی صبر کرد تا خالی کنه. آخرشم میریم سر خونه اول: پست 6
ب نظر من این ی ایراد از خود محصولات HP و... هست.

amin_post
14-07-2013, 13:15
منم این مشکلو دارم کس نیست اینو حل بکنه
در ضمن من با دو بار درایور نصب کردن و انتخاب هر مرتبه پرینتر کمی مشکلو حل کردم البته در ویندوز سون .

h_khozooei
15-07-2013, 22:31
یه پرینتر لیزری اچ پی مدل P2014 داریم بدجوری اذیت میکنه.
1- چراغ اتمام کارتریج روشن میشه ولی میدونم که پودر داره (چون 1 ماهه که گرفتم)
و وقتی مثلا 1 صفحه پرینت میکنیم، اون صفحه رو 2-3 با برامون (با مکث مثلا 2 دقیقه ای) چاپ میکنه.

2- بعضی اوقات با بعضی از فایل ها مشکل پیدا میکنه و اونها رو چاپ نمیکنه و چراغ کاغذ روش میشه.

3- بعضی اوقات نمیشه فایل هایی رو از حافظه اش پاک کرد حتی با ریستارت ویندوز و خاموش کردن پرینتر هم دوباره اون رو چاپ میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته:
1- با تغییر ویندوز و نصب مجدد درایور تغییری حاصل نشد.
2- فریم ورش رو آپدیت کردم ولی نشد.

کسی میتونه برای رفع مشکل کمکم کنه؟
پیشاپیش متشکرم.

کابل USB تو عوض کن
یا با کابل LPT امتحان کن

amin_post
17-07-2013, 00:13
کابل USB تو عوض کن
یا با کابل LPT امتحان کن

من انجام دادم نشده

sadeghlinux
01-10-2013, 12:23
سلام
این فایل رو دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه ویندوز 7 یا 8 دارین روش راست کلیک و با مدیر سیستم اجرا کنید

براحتی بافر پرینتر رو پاک میکنه

gity74
21-09-2014, 20:54
ایراد مربوط به کارتریج با تعویض چیپ تونر رفع خواهد شد.برای پاک کردن حافظه پرینتر از دستورات چاپ قبلی با کلیک راست بر روی مدل پرینتر درقسمت printer & faxes پرینت های ارسالی را دیلیت کنید ، در غیر این صورت پرینتر را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه خاموش کنید. سرعت هیچ پرینتری قابل اضافه کردن از سرعتی که برای برد اصلی پرینتر تعریف شده نیست،این پرینترها page print هستند ، تنها با افزایش رم میتوان سرعت دانلود اطلاعات را افزایش داد. متاسفانه حافظه داخلی این نوع پرینتر قابل افزایش نیست.در سایر مدلهای پرینتر HP با افزایش رم پرینتر مشکل سرعت دانلود اطلاعات از کامپیوتر به پرینتر رفع میشه.

aria442
21-09-2014, 23:59
منم پرینتر 2014 اچ پی دارم.دهن منم صاف کرده این پرینتر.کسی خواست 350 فروشنده هستم با یک کارتریج نو طرح اصلی.منم بعضی وقتا فایلهای اکسل را نمیتونم پرینت بگیرم باید اول تبدیل کنم به پی دی اف بعد پرینت بگیرم.

h_khozooei
06-10-2014, 23:34
منم پرینتر 2014 اچ پی دارم.دهن منم صاف کرده این پرینتر.کسی خواست 350 فروشنده هستم با یک کارتریج نو طرح اصلی.منم بعضی وقتا فایلهای اکسل را نمیتونم پرینت بگیرم باید اول تبدیل کنم به پی دی اف بعد پرینت بگیرم.

نیازی به تبدیل نیست. کافی تو پراپرتیز یا پریفرنس پرینتر بری و print optimization و RET و ... disable کنی

samoni
17-02-2016, 07:56
سلام
فایلی وجود نداره!
دوستان منم این مشکلو دارم چون پرینتر قبلن رو این سیستم بوده بعد بردم روی سیستم دیگه تو شبکه مون و share کرده بودم واسه همین pc اما الان که دوباره رو همین سیستم نصب کردم تمام مستندات خیلی وقت پیش رو با یه دستور پرینت جدید پرینت میگیره