PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در برنامه نویسی با دات نت

pershianix
10-08-2009, 15:35
من با دانت نت یه برنامه ی کنسول نوشتم و بعد از کامپایل توی سیستم خودم جواب میده اما وقتی این برنامه رو که شامل فایل exe و باقی فایلهای مربوطه هست رو توی یه کامپیوتر دیگه که فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.
حالا سوالم اینه: اول اینکه چرا توی سیستم دیگه اجرا نمیشه و دو اینکه من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟
ممنون.

mahdi7s
10-08-2009, 18:22
با سلام

فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.

اگر هیچ خطایی هم نمیده مشکل از فریم ورک است(یا نصب نیست یا ورژن پایین تر هست)
بهتره فریم ورک 3.5 رو دوباره نصب کنید...

من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟

اگر این توی برنامه dll جداگانه و resource استفاده نکردین می تونید فقط از exe استفاده کنید.

موفق باشید.

mahdi7610
10-08-2009, 20:02
من با دانت نت یه برنامه ی کنسول نوشتم و بعد از کامپایل توی سیستم خودم جواب میده اما وقتی این برنامه رو که شامل فایل exe و باقی فایلهای مربوطه هست رو توی یه کامپیوتر دیگه که فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.
حالا سوالم اینه: اول اینکه چرا توی سیستم دیگه اجرا نمیشه و دو اینکه من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟
ممنون.

شما پروژه رو به صورت Release کامپایل کن .

برای این کار ابتدا از نوار وضعیت به جای Debug گزینه Release رو انتخاب کن و بعد از منوی Build گزینه Rebiuld Solution رو بزن . اگر کامپایل درست انجام بشه ،در مسیر پروژه در داخل پوشه bin ، پوشه release رو پیدا خواهی کرد.

مهمترین فایل ، فایل اجرایی پروژه با پسوند exe است . که باید به سیستم مقصد انتقال پیدا کنه . بسته به نوع پروژه اگه از فایل های Dll یا .... استفاده کرده باشید باید اونها را هم به سیسم مقصد انتقال بدید .

موفق باشی