مشاهده نسخه کامل
: در خواست برای جدا کردن #C از این بخش
سلام
یه مدت بود می خواستم این تاپیکو بزنم که دوستان نظر بدن آیا لازمه #C در این بخش باشه و اگه مدیرا صلاح میدونن
#C به بخش net. برده بشه فکر میکنم اینجوری هم یه نظمی داده میشه و هم کاربرا با دیدن سوال گمراه نمیشن
که سوال مربوط به چه زبانی هست چون برای خودم زیاد اتفاق افتاده.
این موضوع رو به صورت عمومی مطرح کردم که دیگر کاربرا هم بیان نظر بدن که اگه موافقن مدیران محترم بخش یه تصمیمی در این مورد بگیرن
با تشکر
من کاملا موافقم، درسته که C# از خانواده ی C هست ولی اساسش بر پایه ی .NetFrameWork است و هیچ ربطی به این بخش نداره
mahdi7610
05-08-2009, 21:30
خب الان هم بخش C# با C کاملا جدا هستش . و همون طور که pishi0014 جان گفتند مربوط به قسمت دات نت هستش .
اگه دقت کنید می بینید که تاپیکهای c# را اگه مدیر ببینند انتقال میدن .
اگه منظورتون این جمله هستش که فکر نمیکنم کاربری بر اساس این جمله اینجا تاپیک می زنه .
C کلیه مباحث و موضوعات در مورد این زبان برنامه نویسی ... C , C++ , C# , Visual C
تنها کاری که میشه کرد اینه که اگه تاپیکی در مورد دات نت توی انجمن C زده میشه توسط مدیر منتقل بشه .
در کل شما درست می فرمائید .
موفق باشید :)
sin2x=2sinxcosx
05-08-2009, 21:55
سلام
یه مدت بود می خواستم این تاپیکو بزنم که دوستان نظر بدن آیا لازمه #C در این بخش باشه و اگه مدیرا صلاح میدونن
#C به بخش net. برده بشه فکر میکنم اینجوری هم یه نظمی داده میشه و هم کاربرا با دیدن سوال گمراه نمیشن
که سوال مربوط به چه زبانی هست چون برای خودم زیاد اتفاق افتاده.
این موضوع رو به صورت عمومی مطرح کردم که دیگر کاربرا هم بیان نظر بدن که اگه موافقن مدیران محترم بخش یه تصمیمی در این مورد بگیرن
با تشکر
شما #C رو مي گين من Visual C رو هم مي گم . چون Net. يه زبان برنامه نويسي نيست . پس وقتي براي اون يه انجمن باز شده پس نيازي نيست که ديگه Visual C و #C اينجا باشن . حالا مي خواين Visual C رو هم جدا کنين بگين MFC اينجا باشه و C++/CLI تو دات نت .
البته فقط يه پيشنهاد دادم . اين کلمه "نيازي نيست" رو زياد جدي نگيرين . قصد جسارت ندارم .
موفق باشين ...
خوب من بر این اساس این حرف رو زدم که هنوز خیلی پستای سی شارپی تو این بخش زده میشه
همین پست هایی که در صفحه اول این بخش هست رو اگه ببینید یک سوم یا شایدم بیشتر در مورد سی شارپه
اگه قراره کاملا جدا باشه فکر مکینم بهتر باشه این پستا هم حداقل منتقل بشن. البته اینو میزاریم به حساب مشغله مدیران
همین عنوان که شما هم اشاره کردین کاربرایی که تازه به اینجا میان با دیدنش ممکنه فکر کنن خوب این بخش
برای سی شارپ هست و سوالشون رو اینجا می پرسن.
به هر حال اگه جدا هست که هیچی دیگه
شما #C رو مي گين من Visual C رو هم مي گم . چون Net. يه زبان برنامه نويسي نيست . پس وقتي براي اون يه انجمن باز شده پس نيازي نيست که ديگه Visual C و #C اينجا باشن . حالا مي خواين Visual C رو هم جدا کنين بگين MFC اينجا باشه و C++/CLI تو دات نت .
البته فقط يه پيشنهاد دادم . اين کلمه "نيازي نيست" رو زياد جدي نگيرين . قصد جسارت ندارم .
موفق باشين ...
اینکه حتی این بخش به بخشهایی مثل MFC و ... جدا بشه به نظرم فکر خوبیه، البته نمیدونم مدیرها بر چه اساس این کارو میکنن
ولی فکر میکنم باید پست هایی که تو اون زمینه زده میشه به یه حد نسابی برسه. که اینجا به اون اندازه در یه حد قابل قبول
پستی زده نمیشه (متاسفانه:13:)
Peyman2003
05-08-2009, 23:28
به نظرم زبان C رو جدا كن و++Cو ++Visual C رو هم با هم كنن و #C رو هم جدا كنن
Peyman2003
05-08-2009, 23:32
البت نا گفته نماند بحثه كم تو اين بخش در مورد اونا ميشه واسه همين فكر كنم ديگه رقبتي به جدا كردنشون و شلوغ كردن فروم اصلي نمي كنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.