PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد Dreamweaver

M i L @ D
03-08-2009, 19:21
سلام دوستان ...

یه سوال داشتم :

من میخوام در برنامه ی Dreamweaver چندتا Layout استفاده کنم ... ولی میشه بگید چطوری میتونم براشون حاشیه بذارم ؟

maryshayegh
04-08-2009, 00:01
سلام عزیز
راستش dream نصب ندارم ولی قبلا باهاش کار کردم فکر میکنم اگه لایه رو انتخاب کنی وراست کلیک کنی بتونی رنگیش کنی یا براش border بذاری یه امتحانی بکن

M i L @ D
04-08-2009, 08:17
سلام عزیز
راستش dream نصب ندارم ولی قبلا باهاش کار کردم فکر میکنم اگه لایه رو انتخاب کنی وراست کلیک کنی بتونی رنگیش کنی یا براش border بذاری یه امتحانی بکن

روشون راست کلیک میکنم چیزی واسه اینکار وجود نداره ... فقط اون پایین یه گزینه هست به اسم Bg Color که وقتی رنگ رو انتخاب میکنم محیط داخل لایه رو رنگ میکنه ( ! )

شرمنده ، چون تازه کارم نمیدونم این border رو از کجا بیارم ... ممنون میشم توضیح بدید ( ! )

tabriz-info
04-08-2009, 09:47
خوب چرا از قسمت code استفاده نمیکنید و کد border رو دستی اضافه نمیکنید؟

M i L @ D
04-08-2009, 11:38
خوب چرا از قسمت code استفاده نمیکنید و کد border رو دستی اضافه نمیکنید؟

میشه در مورد این کد بیشتر توضیح بدید ...

شرمنده ... گفتم که تازه کارم ( ! )

M i L @ D
07-08-2009, 23:08
دوستان کسی نبود کمک کنه ؟

MAXXX
07-08-2009, 23:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین انقدر ساده و پایه هستش که از رویه هرچی یاد بگیری اول اینو یاد میدن بعد کلمه layout !

M i L @ D
08-08-2009, 01:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین انقدر ساده و پایه هستش که از رویه هرچی یاد بگیری اول اینو یاد میدن بعد کلمه layout !

دوست عزیز اینی که شما میگی برای Table هستش نه Layout ... من میخوام واسه Layout حاشیه درست کنم ( ! )

ممنون ( ! )

MAXXX
08-08-2009, 11:23
ببخشید مگه شما تگی به اسم layout کشف کردین ؟
معمولا با تیبل یا div میسازن قسمت layout dreamweaver هم بری همین دوتا گزینه هستن

M i L @ D
08-08-2009, 11:53
ببخشید مگه شما تگی به اسم layout کشف کردین ؟
معمولا با تیبل یا div میسازن قسمت layout dreamweaver هم بری همین دوتا گزینه هستن

مرسی دوست عزیز ... مشکلم حل شد ( ! )

ای کاش کمی مسالمت آمیزتر با تازه کارها برخورد کنید ( ! )

در کل بسیار ممنون ( ! )