ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمای داخلی ...

3dlove
03-08-2009, 18:58
سلام به بچه های گل پی سی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبید ایشالا
خب خدارو شکر
اینو همین ظهر شروع کردم و تا عصر تموم شد (کلا حدود 5 ساعت )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رندرش واسم مهمه و میخوام روش حسابی کار کنم ( اینو همینجوری گرفتم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخوام اشکالاشو بگیم و اگه هم ممکنه راهنماییم کنین که رفعش کنم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وایر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

/.,mnb
03-08-2009, 19:20
سلام.

خیلی زیبا شده، آفرین.
فقط یه مقدار رفرکت متریال زمین زیاده و اینکه بامپ نداره یه مقدار غیر طبیعی کرده و بهتر بود اون سنگها هم بامپ داشته باشه و یه مقدار توی نورها ابهام هست، بهتر بود منبع اصلی پنجره بود یا تعداد پنجره ها زیاد تر بود تا اطاف پنجره ها روشنایی قابل توجهی مشاهده بشه و مثلا اون گوشه ی دیوار کنار مبل اینقدر روشن نباشه یا اینکه چراغ هایی اونجا هم قرار می دادید متریال چوب کمد زیر پنجره هم زیاد به طوری که مبلها توی اون دیده میشه.

موفق باشید.

3dlove
04-08-2009, 11:21
سلام.

خیلی زیبا شده، آفرین.
فقط یه مقدار رفرکت متریال زمین زیاده و اینکه بامپ نداره یه مقدار غیر طبیعی کرده و بهتر بود اون سنگها هم بامپ داشته باشه و یه مقدار توی نورها ابهام هست، بهتر بود منبع اصلی پنجره بود یا تعداد پنجره ها زیاد تر بود تا اطاف پنجره ها روشنایی قابل توجهی مشاهده بشه و مثلا اون گوشه ی دیوار کنار مبل اینقدر روشن نباشه یا اینکه چراغ هایی اونجا هم قرار می دادید متریال چوب کمد زیر پنجره هم زیاد به طوری که مبلها توی اون دیده میشه.

موفق باشید.

ممنون کورش جان سعی میکنم چیزایی رو که گفتی اصلاح کنم .
راستی یه سوال :
چرا هرکاری میکنم شعاع نور رو زمین نمیفته ؟! ( پشت پنجره یه vray sunlight گذاشتم )

simin-silver
04-08-2009, 11:29
چقد خوشگله
فقط اون هليكوپتره سايه داشته باشه بهتره
بابا آواتور بابا قاب عكس
خيلي محشره دمت گرم :10:

/.,mnb
04-08-2009, 11:30
ممنون کورش جان سعی میکنم چیزایی رو که گفتی اصلاح کنم .
راستی یه سوال :
چرا هرکاری میکنم شعاع نور رو زمین نمیفته ؟! ( پشت پنجره یه vray sunlight گذاشتم )

توی global switches در تنظیمات وی ری shadow فعال هست؟
توی object broperties اشیا cast shodow + recive shodow فعال هست؟
اگه فعال هست فکر کنم می افته ولی به دلیل اینکه رفلکت داره زمین پیدا نیست، در global switches در overrid mtl یه متریال رو استفاده کنید که رفکت نداشته باشه و همه چیز اون متریال رو داشته باشند و چک کنید سایه داره یا نه.
البته شعاع های primery از نورها تون باید به زمین برسن.

موفق باشید.

simin-silver
04-08-2009, 11:32
زمين كه بامپ نميخواد :13:
همينطوري خوبه
ولي بامپ اون سنگا رو راست ميگه بذاري خيلي بهتره :46:

3dlove
04-08-2009, 12:37
چقد خوشگله
فقط اون هليكوپتره سايه داشته باشه بهتره
بابا آواتور بابا قاب عكس
خيلي محشره دمت گرم :10:
ممنون بابت دلگرمیت :20:
اون بالام گفتم رندرو اولیه زدم هنوز رو نور و سایه ها کار نکردم . :46:

توی global switches در تنظیمات وی ری shadow فعال هست؟
توی object broperties اشیا cast shodow + recive shodow فعال هست؟
اگه فعال هست فکر کنم می افته ولی به دلیل اینکه رفلکت داره زمین پیدا نیست، در global switches در overrid mtl یه متریال رو استفاده کنید که رفکت نداشته باشه و همه چیز اون متریال رو داشته باشند و چک کنید سایه داره یا نه.
البته شعاع های primery از نورها تون باید به زمین برسن.

موفق باشید.
ممنون رفیق :11:
میرم نیگا میکنم
راستی تو بعظی آموزشا دیدم که از دایرکت لایت استفده میکنن شاید اونم امتحان کنم .
خیلی لطف کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زمين كه بامپ نميخواد :13:
همينطوري خوبه
ولي بامپ اون سنگا رو راست ميگه بذاري خيلي بهتره :46:
e
این چرا دوتا شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZOHAA
04-08-2009, 13:56
خیلی کار زیبایی شده خسته نباشی:10:
به نظرم اون 3 تا تابلو رو بیاری پایین تر بهتر میشه خیلی نزدیک سقفن
در کل کارت درسته :31:

SSS_HHH_OOO
04-08-2009, 14:35
خوب آفرین
چه نور و رندر خوبی
تکسچرا به دلم نشنست
بعد فضای خونه یه طوری بد تقسیم شده انگار
مثلا مبلا اون ته بعد یه تیکه این زیر پنجره یه میز و بعد دیگه هیچی یه فضای بزرگ خالیه

mj_nosratzadeh
11-08-2009, 10:54
در كل كارت خوبه حرف نداره
ولي يه كم دقت ميخواد مثلا هلي كوپتره زياد سه بعدي به نظر نمياد و همچنين سايه نداره در ضمن رفلكت زمين كه جنسش چوب هست زياده و بايد بياريش پايين تر

mamal2003
19-08-2009, 19:51
نور تو پنجره یه جورایی سوخته
در کل کارت خوبی موفقیت باشی

hrgh2
20-08-2009, 13:37
آفرین رفیق کار زیبایی شده
اما یه سری مشکلاتی در نورپردازی و شایدم تنظیمات رندرت وجود داره که کار و مصنوعی جلوه میده
هنوز نور و رندرش جای کار داره
ولی در کل کارت خوب شده