مشاهده نسخه کامل
: معرفی شاهکاری از AOC محصولی متفاوت V22 LCD-WLED
minizoro
31-07-2009, 23:30
سلام من یه مانیتور AOC 22 اینچ (V22 WLED WIde)خریدم و میخوام تجربیاتمو به بقیه که ندارند یا میخواند یه LCD با حال بخرند بگم
به نظر من این مانیتور از هر لحاظ عالیه با قیمت 250 تمن این مانیتور میتونه تصویر بسیار شفافی رو بده. من در میان LCD هایی که دیدم این مانیتور خیلی تصویر شفافی داره مثل این میمونه که سطحش مثل آینه صافه و حتی روز که هوا روشنه انعکاس هم داره کمی که در شب از بین میره. من نگران این بودم که اگه این مانیتور رو روی رزولوشن اصلی خودش نذارم تصویر خراب میشه که البته اینطوره ولی حرف اینجاست که با آخرین رزولوشن شما فضای کار خیلی بیشتری به دست میارید که اصلا قابل قیاس با مانیتور قبلیتون نیست ببینید به نظر من اینکه با کاهش رزولوشن کیفیت تصویر کمی پایین میاد کاملا توجیه پذیره چون چند پیکسل کار یک پیکسل رو میکنند من نگران کوچک شدن فونت ها بودم و فکر میکردم کهاگه بذارم رو رزولوشن آخر فونتها خیلی ریز میشه و چشمها اذیت میشه ولی حالا میبینم که اینطور نیست ظرر نداشتن مانیتور برای چشم و بالا بودن کیفیت نمیذاره چشمها اذیت بشه من همین امروز بالغ بر 8 ساعت فقط فیلم دیدم باهاش و با بهترین کیفیت جواب داد توصیه میکنم درنگ نکنید و فورا بخریدش قیمتش هم در مقایسه با کاراییش و کیفیتش خیلی مناسبه علاوه براین دارای بلنگو + میکروفون + وب کم هم 1.3 مگا پیکسلی هم هست
مانیتور رو بانرم افزار monitor tester امتحان کردم پیکسل سیاه و سفید نداشت خوشبختانه
روی کاتن مانیتور 7 تا ویژگی رو برای مانیتور نوشته:
1-Glare Panel واژه glare همونطوری که میدونید به معنای درخشندگی زیاده و من تایید میکنم که همینطوره
2-میکروفون
3-وب کم 1.3 مگا پیکسل
4-زمان واکنش 2 میلی ثانیه 2MS GTG
5-WLED من تو بروشور مادیران دیدم که نوشته LED به محض دیدن گفتم همینه من دنبال همین میگشتم ولی با خریدنش که دیدم روش نوشته LCD V22 Wide شک کردم و گفتم حتما از یک ویژگی استفاده کردند و اسمشو میذارند LED آخه اگه خود LED بود که دیگه بهش نمیگفتند LCD مثل تلویزیونهای جدید LED سامسونگ وقتی آوردم و نصبش کردم و کیفیت خیره کننده اشو دیدم فهمیدم که حتما LED هست و یه فرقی با LCD های معمولی داره
حالا اگه شما چیز بیشتری میدونین بگین
6-DCR 100000:1
تعجب کردید نه؟
کنتراست صد هزار به یک که فوق العاده است واقعا کنتراست بالایی داره طوریکه من ترجیح میدم تو کنتراست پایینتری ازش استفاده کنم!
7-و نهایتا ویژگی دیگه ی منحصر بفردش اینه که فقط 18.5 mm پهنا داره و خیلی نازک به حساب میاد.
این مانیتور واقعا محشره و عالی از دست ندینش میتونید تو اتاقتون یه سینمای خانگی داشته باشین
در ضمن به گرافیست ها هم اکیدا همینو توصیه میکنم
زاویه دید که مشکل دیگه LCD هاست تقریبا تو این مانیتور به طور کامل رفع شده طوری که مثل CRT قدیمیم میمونه:
160 درجه افقی
از اینور اون ور که بهش نگاه میکنی تصویر خیلی خیلی کم فرق میکنه ولی مستقیم وحتی کمی این ور اون ور هم که نگاش کنی تصویر همونه)
170 درجه عمودی
که واقعی هست و من تایید میکنم (انتظار نداشته باشین که تصویر اصلا فرق نکنه پایین تر که میای تصویر سیاه میشه ولی در مقایسه با LCDهای معمولی خیلی کم سیاه میشه و بالاتر هم که میری کمی روشنتر میشه ولی تصویر قابل تفکیک هست و خوبه)
قرار نیست که ما از زمین به مانیتور خیره بشیم ؟ اگرم میخوای که از سطحی کمی بالاتر نگاش کنی بهتره کمی مانیتورو به عقب کج کنی(که حداکثر 5 درجه به عقب خم میشه)
باز اگه سوالی چیزی دارین بگین جواب بگم
دوستان اینو با 2230f مقایسه نکنید این خیلی بهتره گفتم که LED هستش و لی اون نیست
دوستانی که CRT دارند اینو بدونند که تصویر در تمام LCDها با CRT فرق داره و باید بهش عادت کنید ولی خوبه چون به CRT عادت کردید فکر میکنید که این خوب نیست ولی کیفیتشو تو فیلم و گیم نشون میده در ضمن یادم رفت بگم که : FULL HD هست و HD رو کاملا سوپورت میکنه ورودی HDMI هم داره
اینایی که گفتم به نظر من خوبند ولی شاید یکی دیگه خوشش نیاد و استانداردهاش چیزای دیگه ای باشه
دوستان عکس خواستند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoHaMaD ZaNd
01-08-2009, 00:09
ميشه عكسي چيزي ازش بزاري ؟؟؟
pedram_sad
01-08-2009, 00:30
من یک تاپیک جدا زدم که مشاوره برای خرید بین این مدل و w2261v از lg بود
که تو هر فرومی رفتم چه ایرانی چه خارجی به کل مارک AOC رو کوبیدن و گفتن اصلا بحثش نیست
حالا با این تفاسیر شما قضیه خیلی جالب شد
البته خودم با یک مدل 19 کار کردم اصلا راضی نبودم
minizoro
01-08-2009, 01:36
ميشه عكسي چيزي ازش بزاري ؟؟؟
چشم سعی میکنم پستو ویرایش کنم و همون پست اول بذارم ولی خوشگله
چند خریدی ؟
گفتم که 250 تومن
من یک تاپیک جدا زدم که مشاوره برای خرید بین این مدل و w2261v از lg بود
که تو هر فرومی رفتم چه ایرانی چه خارجی به کل مارک AOC رو کوبیدن و گفتن اصلا بحثش نیست
حالا با این تفاسیر شما قضیه خیلی جالب شد
البته خودم با یک مدل 19 کار کردم اصلا راضی نبودم
من نمیدونم کجا اینا رو خوندی ولی توتاپیک منحصر مانیتورهای AOC بچه ها اکثرا تعریفشو کرند حتی این حرفو هم زدند که پنل های سامسونگ رو AOC تولید میکنه و جالبتر اینکه توسال 2007 الجی + سامسونگ 42 میلیون تا فروختند ولی AOC تونسته 43 میلیون تا بفروشه و همین فروش زیاده که باعث شده قیمتش پایین باشه یه چیز دیگه اینکه الجی مال ایرانه ولی این تحت لیسانس AOC مونتاژ چینه که هرچی باشه از ایرانی بهتره
خلاصه داریم حالی میکنیم با این مانیتور جدید :31:
مشکل انعکاس نور ندارید ؟
با ارمان(Stream) که صحبت کردم بین T220P سامسونگ و این مانیتور تقریبا برابر اما کمی V22 ضعیفتر در همه موارد به جز زمان پاسخگویی V22 بهتر عمل کرده .
Persian_Gun's
01-08-2009, 12:28
چشم سعی میکنم پستو ویرایش کنم و همون پست اول بذارم ولی خوشگله
گفتم که 250 تومن
من نمیدونم کجا اینا رو خوندی ولی توتاپیک منحصر مانیتورهای AOC بچه ها اکثرا تعریفشو کرند حتی این حرفو هم زدند که پنل های سامسونگ رو AOC تولید میکنه و جالبتر اینکه توسال 2007 الجی + سامسونگ 42 میلیون تا فروختند ولی AOC تونسته 43 میلیون تا بفروشه و همین فروش زیاده که باعث شده قیمتش پایین باشه یه چیز دیگه اینکه الجی مال ایرانه ولی این تحت لیسانس AOC مونتاژ چینه که هرچی باشه از ایرانی بهتره
خلاصه داریم حالی میکنیم با این مانیتور جدید :31:
میشه منبع بدید؟!
minizoro
01-08-2009, 13:18
مشکل انعکاس نور ندارید ؟
با ارمان(Stream) که صحبت کردم بین T220P سامسونگ و این مانیتور تقریبا برابر اما کمی V22 ضعیفتر در همه موارد به جز زمان پاسخگویی V22 بهتر عمل کرده .
بله کمی اما حرف اینجاست که اگه پشت سرتون منبع نوری نباشه (مثل پنجره) به چشم نمیاد در ضمن اگه مشتری فیلم هستید شب فیلم دیدن با این خیلی عالیه چون شبها و در محیط تاریک خیلی کمه انعکاسش این انعکاس ناشی از صاف بودن سطحش هست و واقعا درخشان بودن مانیتور زیاد اذیت نمیکنه عادت میکنی
حرفی که گفتید در باره زمان پاسخگویی درسته کاملا من الان دارم فیلم جومونگ 2 رو میبینم که کم توش آتیش نداره وخیلی خوب اونا رو نشون میده فعلا تو گیم (ماشین) امتحانش نکردم
میشه منبع بدید؟!
منبع خودم:31:
چون خریدمش و از سی دی ای که توش هست اطلاعاتشو گرفتم
همچنین از تاپیک مخصوص مانیتورهای AOC
این انعکاس ناشی از صاف بودن سطحش هست و واقعا درخشان بودن مانیتور
میشه درباره LED بودن این مانیتور همونتوری که تو پست اول هم پرسیدم بگید؟؟؟؟
امير موسر
01-08-2009, 13:20
حالا چرا dvi نداره !!؟
LED تکنولوژی نور پس زمينه LCD هستش و اين مانيتور هم داره (WLED) اين رو در مقابل LCD های رايج میگن که نور پس زمينشون فلوروسانس هستش
اين مانيتور دارای رزولوشن 1050*1680 هست که به اون FullHD نمی گن
FullHD TV: 1080*1920, monitor: 1200*1920
سيگنالهای dvi و hdmi هر دو ديجيتالند و با يک تبديل ساده (در حد جابجايی سيمها) بهم تبديل میشن، قيمتشم حدود 3-5 تومن هستش و هيچ تاثيری تو کيفيت تصوير نداره
در ضمن دوست عزيز من يه ايميل با عنوان V22 Test به ميل yahoo شما زدم لطفا وقت کرديد جواب بديد
ممنون
minizoro
01-08-2009, 23:08
ممنون از می جوابشو میدم
با همه این اوصاف مانیتور خوبیه روی هم رفته خوبه و من خیلی راضیم
شما راس میگی شاید فول نباشه ولی HD رو ساپورت میکنه به هر حال تو سی دیش هست که من گفتم
pedram_sad
01-08-2009, 23:32
دوست عزیز
یک سوالی دارم
تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟
minizoro
02-08-2009, 00:10
دوست عزیز
یک سوالی دارم
تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟
تو پست اول توضیح دادم میتونی بخونی
ولی خلاصه بگم که شدتش کمتره آیکن ها خیلی کم عوض میشند یکمی فونتها کلفتتر میشند همین
ولی رزولوشن آخر بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد که هیچ فضای کار خیلی زیادی هم بهت میده
hamedjanam
02-08-2009, 14:18
سلام دوستای خوبم !! خوبید .
یه سوال داشتم که بد جوری ذهنمو مشغول کرده نمیدونم تو کدوم فروم خوندم که میگفت این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه .
منم می خوام مانیتور بخرم اما بین aoc v22 و w2284f موندم . نمیدون م اخرش چی میشه . اما من دلم پیش aoc می باشد !!
واقعا جدایی از امکانات خوبش خیلی شیک و با پرستيژ و دوستداشتنیه خیلی ازش خوشم میاد اما یه مواردی از ال جی کم داره .
یکیش اینکه ال جی 22 ولی aoc 21.6 اینچه بعدش الجی 2 سال زمانت میده و اگه مشکلی پیش اومد 2-3 ساعته خدمات ولیaoc یکسال و خدماتشم 24 ساعته !!
نوسان برق کشور ما هم که همه میدونین چه جوریاس نوسان برق ال جی تو رنج(90-264) ولی aoc (100-240) تحمل میکنه
بعد ال جی دارای تکنولوژی f-angine هست که aoc نداره .
بعدش نمیدونم چرا فکر میکنم ال جی کیفیت تصویرش بهتره هرچند هیچ کدومشونو وقتی روشن هستند و تصویر پخش میکنن ندیدم فکر میکنم یه چیز تلقینیه وبیشتر به خاطر اسمو رسم ال جی تو ایران باشه !! اما در کل منم aoc خواهم گرفت هرچه بادا باد .............
اگرم خوشم نیومد 50 زیر قیمت میدم 20 میزارم روش یه ال جی میگیرم تو ارومیه 245 تومنه(aoc) یه سالم گارانتیشو افزایش میدم 12.500 میشه دوسال گارانتی یه محافظم برای مشکل نوسان میگیرم که از شر تلقینات ذهنی خلاص شم .
دوباره می پرسم تو رو خدا دوست عزیز (minizoro)میگن این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه . به دادم برسیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد.
minizoro
02-08-2009, 19:15
یه سوال داشتم که بد جوری ذهنمو مشغول کرده نمیدونم تو کدوم فروم خوندم که میگفت این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه .
منم می خوام مانیتور بخرم اما بین aoc v22 و w2284f موندم . نمیدون م اخرش چی میشه . اما من دلم پیش aoc می باشد !!
واقعا جدایی از امکانات خوبش خیلی شیک و با پرستيژ و دوستداشتنیه خیلی ازش خوشم میاد اما یه مواردی از ال جی کم داره .
یکیش اینکه ال جی 22 ولی aoc 21.6 اینچه بعدش الجی 2 سال زمانت میده و اگه مشکلی پیش اومد 2-3 ساعته خدمات ولیaoc یکسال و خدماتشم 24 ساعته !!
نوسان برق کشور ما هم که همه میدونین چه جوریاس نوسان برق ال جی تو رنج(90-264) ولی aoc (100-240) تحمل میکنه
بعدش نمیدونم چرا فکر میکنم ال جی کیفیت تصویرش بهتره هرچند هیچ کدومشونو وقتی روشن هستند و تصویر پخش میکنن ندیدم فکر میکنم یه چیز تلقینیه وبیشتر به خاطر اسمو رسم ال جی تو ایران باشه !! اما در کل منم aoc خواهم گرفت هرچه بادا باد .............
اگرم خوشم نیومد 50 زیر قیمت میدم 20 میزارم روش یه ال جی میگیرم تو ارومیه 245 تومنه(aoc) یه سالم گارانتیشو افزایش میدم 12.500 میشه دوسال گارانتی یه محافظم برای مشکل نوسان میگیرم که از شر تلقینات ذهنی خلاص شم .
دوباره می پرسم تو رو خدا دوست عزیز (minizoro)میگن این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه . به دادم برسیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد.
من راستش دقیقا سوالتونو متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که موقع فیلم دیدم صدا از تصویر جلو میزنه که باید بگم اگه این حالت پیش بیاد ربطی به مانیتور نداره و به سیستمتون ربط داره و به پلیر که چون سیستم موقع های پر کاری که کار زیادی ازش میکشین اینطوری فیلمو پخش میکنه
در مواقعی هم که فیلم نگاه نمیکنید حرف شما بی معنیه آخه یعنی چی؟ مثلا یه کلیدو تو ویندوز میزنی یکم دیگه صداش میرسه؟؟؟!!!!! این از اون حرفاستا نه داداش این مانیتور (پستای قبلی دوستان رو هم بخون) زمان پاسخگوییش عالیه این درست نیست2میلی ثانیه مدت زمان خیلی کمیه
من نمیدونم اون یکی مانیتوری که مد نظرته چیه ولی من نظرمو درباره این مانیتور در پست اول گفتم ولی یه چیزی رو یادت باشه کیفیت تصویر سامسونگ و aoc از الجی خیلی بهتره این چیزیه که من تو تاپیک مخصوص مانیتورهایaocخوندم
من خودم 250 خریدم حالا اگه میگن 245 که خوبه توصیه میکنم که این کارو که گفتی مانیتورو عوض میکنم نکن چون به نظر من به خاطر 0.4 اینچ تفاوت سایز عاقلانه نیست که ضرر کنی راستی یادت نرفته که aoc فناوری led هم داره که خیلی وضوح تصویر و بالا میبره
Persian_Gun's
02-08-2009, 21:42
دلیله اینکه گارانتیش و خدمات پس از فروشش کمتر از الجی هست نمیدونی چیه؟!
نکنه دلیلش اینه که عمرش کمتره!؟
این aoc ساخت کجاست؟
minizoro
03-08-2009, 10:15
این aoc ساخت کجاست؟
دلیلش به نظر من اینه که وارداتیه
نه عمر همه مانیتورا یکیه تقریبا فکر کنم بسته به استفاده ته
والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم آمریکاست و چین مونتاژ میکندش
ببین هرچی باشه از مونتاژ ایران بهتره ، و از الجی بهتره ولی نمیتونم بگم که سامسونگ بهتره یا این چون سامسونگ هم کسیه واسه خودش
i-like-ddd
03-08-2009, 14:12
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون
golmohammadi
03-08-2009, 19:56
مشکل انعکاس نور ندارید ؟
انعكاس نور فقط زمانيه كه پشت مانيتور نور باشه
من هيچوقت تا حالا چنين مشكلي نداشته ام
من هم اولش بيت اين دو مانيتور گير كرده بودم
و خيلي تحقيق كردم
اخرش هم اينو گرفتم
الان 5 ماهي ميشه فكر كنم
و كاملا راضي هستم
اون هموخاني صدا و تصوير هم اشكال از سيستمه
من تاحالا چنين مشكلي نداشته ام
این aoc ساخت کجاست؟
گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد
======
من چند تايي هم عكس از مانيتور گرفته بودم كه كيفيتشو نشون ميداد
من الان 5 ماهه اين مانيتورو دارم
خيلي راضي هستم
هيچ مشكلي باهاش ندارم
كيفيت عالي داره
مطمئن باشيد از خريدش پشيمون نميشيد
من كاري با بقيه مدلها ندارم ولي v22 را ميتونم تظمين كنم
شفافيت بسيار بالا
رنگهاي عالي
قيافه بسيار شيك و باريك
خلاصه خوبه
راستي يه چيزي هم خيلي وقته كه ميخواستم بگم الان فرصت كردم بگم
يكي از مشكلاتي كه مانيتورهاي lcd دارند اينه كه كيفيت زماني بهتره كه رزوليشن مانيتور در اخر باشه
اين مشكل زماني به چشم مياد كه بخواهي يك گيم را بازي كني
وقتي گيم در رزوليشن اخر اجرا ميشه ممكنه كارت گرافيكي كم بياره و باعث مشكل بشه
در اين مانيتور با پائين اوردن رزوليشن هيچ افت كيفيتي مشاهده نميشه
فقط بايد رزوليشن مناسب انتخاب كرد كه 16:9 باشه
من در چندين گيم از جمله pes2009 و fear2 تست كردم كاملا بدون مشكل جواب داد
همچنين در خود ويندوز هم رزوليشن را حداقل گذاشتم (800*600)
حتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
البته بزرگتر شدن ايكونها و كاهش تراكم تصوير را نميگم كه عادي هستند
بلكه در مانيتورهاي ديگه رنگ ايكونها و كلا رنگ بندي دچار افت ميشه كه در aoc v22 چنين چيزي ديده نميشه
minizoro
03-08-2009, 22:13
حتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
100% تایید میشه
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون
من از تبریز بازار سهند خریدم از نمایندگی فروشش گرفتم تو هم برو شهرتون ببین کدوم بازار کامپیوتر هست که نمایندگیش توش مغازه داره
گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد
چطوری ؟ میشه بگی؟
تو خودت اینطوری کردی؟
.bahman.
04-08-2009, 06:28
یکی v22 و دیگری 220p نمایندگی هم یافت ننمیشه فعلا
golmohammadi
04-08-2009, 10:14
100% تایید میشه
من از تبریز بازار سهند خریدم از نمایندگی فروشش گرفتم تو هم برو شهرتون ببین کدوم بازار کامپیوتر هست که نمایندگیش توش مغازه داره
چطوری ؟ میشه بگی؟
تو خودت اینطوری کردی؟
يكي از بچه ها كه اين كارو كرده بود توي سايت اشاره كرده بود به موضوع
منم خودم از نمايندگي پرسيدم گفت ميشه
بعدشم همين 12 ماه بسه مگه ميخواهيم چيكار كنيم
دوست ندارم هزينه اضافي كنم
نظر شخصي خودمه بقيه را كاري ندارم
راستي الانم پس 250 هست
از اون موقع كه خريدم تا حالا يعني افت نكرده ؟
اولين بار خريد ميكنم و افت قيمتي نميبينم
پس افت قيمت مانيتورها همون عيد توقف شده ظاهرا
hamedjanam
07-08-2009, 16:21
سلام به همه دوستان عزیز .از همتون به خاطر راهنمایی هایی که کردین ممنونم مخصوصا از minizoro عزیز .
یه سوال دیگه داشتم که اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم . می خواستم بدنم متن های word یا حالا هر متنی که از اینترنت دانلود میشه تو مانیتور aoc خوانا هست یانه چون من شنیدم کلا تو مانیتورهای wide چون تصویر کشیده میشه متن ها و نوشته ها خوب دیده نمیشن یا باید خیلی دقت کنی تا متنو بتونی بخونی.آیا درسته؟
mojtabaalemi
08-08-2009, 05:09
کشیده شدن تصویری وجود نداره . اون مالهگذاشتن عکس غیر واید رو دسکتاپ واید ه . عالم و آدم تو دنیا n ساله که دارن واید استفاده می کنن اگه مشکلات تابلوی اینجوری داشت ... بودن که استفاده کنن یا وایستادن ایرانیا مشکلو بفهمن .
sadeghlinux
13-08-2009, 00:21
سلام به دوستان گل
من میخوام مانیتور بخرم اما بین انتخاب در سه مورد زیر موندم! نمیدونم کدومو بخرم
1-T200 Samsung
W2053S LG -2
WLED V22 AOC -3
لطفا دوستان هرچه زودتر تجربیات و راهنمایی هاشون به بنده بگن ممنون میشم
با تشکر
Persian_Gun's
13-08-2009, 09:44
سلام...
من W2053S رو دارم و خیلی ام ازش راضی هستم...
Persian_Gun's
13-08-2009, 09:45
سلام...
من W2053S رو دارم و خیلی ام ازش راضی هستم...
اگه میشه بگو که مانیتور رو واسه چه کاری میخوای؟
syamak790
13-08-2009, 11:16
سلام
منم 2053 دارم خوبه
تازه گرفتم 205 تومن
اما از الان بدون فیلم divx رو از نزدیک نمیتونی نگاه کن
چون یه کم شطرنجی میشه
اما فیلمهای 720p , 1080p عالیه تصویرش
t200 هم اصلا گیر نمیاد
نمایندگیشم گفت تولید نمیشه دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.