مشاهده نسخه کامل
: ساخت کاراکتر شنی؟
Hamidreza2007
31-07-2009, 15:41
سلام به همه ی دوستان
راستش من چند روزی هست که می خوام یک کاراکتری رو بسازم که از شن ساخته شده باشه و مثلاً می خوام زمانی که راه میره ازش شن بریزه و از بدنش کم بشه این کاراکتر حدوداً مثل کاراکتری است که داخل فیلم SpiderMan که یک آدمی از شن درست میشه هست. اگه کسی هست که می دونه باید چی کار کنهم کمکم کنه
متشکر.
SSS_HHH_OOO
31-07-2009, 16:38
کار خیلی خیلی سختیه
این که از رو بدنش شن بریزه باید با پارتیکل ها کار کنی
یعنی اگه مثلا با مکس کار میکنی pf source رو انتخاب کنی و تو صحنه بذاری
بعد تو اون کلی چیز میز هست که باید مسلط باشی بهش
قابلیت برنامه نویسی هم داره
بعد باید طوری تنظیم کنی به طور رندم از یه فیس شروع کنه پارتیکل در بیاد بریزه
بعد تو انیمیتن میتونی ورتکس انیمیت کنی و اون فیس رو یکم بدی تو که مثلا کم شده
یکمی سخته
mohsen_3
31-07-2009, 17:17
من یه چند سال پیش همچین برنامه ای رو در یه سایت معروف دیدم که مخصوص همین کار بود
یه سرچی کن
Hamidreza2007
31-07-2009, 22:27
با عرض تشکر
آقا محسن اگه امکان داره اسم نرم افزار رو برام پیدا کن خیلی لازمش دارم
از جناب SSS_HHH_OOO می خوام اگه می تونید یه کمکی به من بکنید تا اینو درست کنم
Hamidreza2007
31-07-2009, 22:35
آیا منظورتون اینه که اول بیام متریال شن بدم بعد با پارتیکل ها شن رو بریزم روی زمین
آخه من اولش می خواستم خود کاراکترمو با پارتیکل ها درست کنم ولی دیدم یلی خیلی سنگین میشه و صرف نظر کردم
SSS_HHH_OOO
31-07-2009, 23:27
بله منظورم اینه
اگه از دیسپلیس استفاده کنی خیلی خیلی طبیعی میشه شنهای تن کاراکتر
بعد با استفاده از همین پارتیکل ها میتونبه صورت رندم تنظیم کنی از فیس های مختلف شن برزیه و اگه مکس اسکریپت بتونی کار کنی میتونی همزمان همون فیس رو هم بدی داخل که مثلا کم شده
کلا کار سنگینیه و به این سادگی نمیشه انجامش داد
Borhan72
01-08-2009, 07:39
جناب حميد رضا من فكر كنم اگه تو سيستم ذره ای حرفه ای هستی با پلاگين Thinking Partickle هم راحت بتونيد اين كارا رو انجام بديد...
:4:
دوست عزیز اولا باید بگم که ساخت یه همچین کاراکتری حتما به دست یه نفر ساخته نشده...
شما مطمئن باش که برنامه نویس , مدل ساز , انیماتور, جلوه های ویژه, و. هزار حقه او کلک دیگه میزنن تا اینو درست کنن.
شما باید Partical هارو خوب بلد باشی و بتونی راحت روی اونا تسلط داشته باشی..
بعد شما باید خوده کاراکترو کلا با partical درست کرده باشی که بتونی ازش کم کنی...
برای این کار باید به deflector ها هم مسلط باشی و چیزهای دیگه ای از قبیل wind ( باد ) Gravity (جاذبه ) و حتی باید در مورد reactor هم اطلاعات کاملی داشته باشی....پس میبینی برای ساخت یه همچین صحنه ای چقدر باید کار کرد...
اینم بگم که برای ساخت یه همچین صحنه ای کمه کم 5 ماه یا بیشتر کار میکنن....
البته اگه بخوای چیزی مشابه و ساده درست کنی میتونی از صحبت های دوستان استفاده کنی ...
دوستان گفتند که کار خیلی خیلی سختیه و یه تیم فلان نفره لازم داره . ؟؟ نه اینطور نیست نمی گم خیلی راحته ولی اینقدر ها هم سخت نیست رندرش هم می تونی در کمترین زمان انجام بدی
فقط اول به من بگو مایا بلدی یا نه ؟ چقدر داینامیک کار کردی ؟؟
یه توضیح کوچیک می دم :
اول از همه آبجکت رو بساز انیمیت کن و کل حرکاتش رو شبیه سازی کن
بعد آبجکت رو انتخاب کن و از منوی پارتیکال emit for object رو انتخاب کن بعد آبجکت رو مخفی کن که صحنه سبک تر شه ، اینم بگم هرچه رمت بالاتر باشه کارت راحت تره حداقل 3 gb بعد در منوی سمت راست rate رو برابر حداقل 100000 بزار حالا speed رو برابر صفر قرار بده و سپس play کن به فریم حدوداً 350 برسه (بستگی به خودت داره ) انسان شنی ساخته شده .
حالا می مونه ریختن : اول از همه به فریمی که خواستی رسیدی به منوی solver / set for selection برو البته قبلش شی رو انتخاب کن حالا روی emitter کلیک کن و rate رو برابر 0 بزار تا دیگه پارتیکال بوجود نیاد و صحنه سنگین نشه و الان اگه play کنی می بینی صحنه خیلی سبک تر شده خاصیت پارتیکال هم همینه که شما برای بار اول اگه play کنی سنگین باشه در بار دوم سبکتر می شه
خوب بریم برای ریختن شن دوباره پارتیکال بساز مثل بار اول ولی اینبار rate رو روی 3 هزار بزار speed رو روی صفر spreed رو روی 0.6 بعد با انتخاب پارتیکال و دادن gravity جاذبه ایجاد کن شکل شما آماده ست حالا برای رندر از hard ware رندرینگ استفاده کن شاید هر فریمت رو اگه فقط این اشیاء ی که من گفتم توی صحنه باشه رندر کنی بین 30 - 50 ثانبه طول بکشه
بازم سوالی بود در خدمتم
Hamidreza2007
02-08-2009, 22:15
با تشکر از دوستان گرامی
راستش من بامکس کار می کنم این مراحلی رو که برام گذاشتین مال مایا است اگه میشه راه حل رو توی مکس برام بنویسید
با عرض تشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.