ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ E72

صفحه ها : [1] 2

mf.designing
30-07-2009, 14:00
NOKIA E72
خوب اینم کلوپ E72 که هنوز به بازار نیومده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات :

این گوشی اولین 5 مگاپیکسلی سری E خواهد بود .
این گوشی دارای قدرت پردازش مناسب 600 مگاهرتز هست .
باطریش هم 1500 mah هست که به نظر بسیار خوب میاد .

shamim19
06-08-2009, 12:59
با توجه به این که هنوز به بازار نیومده حدود قیمتش رو کسی نمی دونه؟

*M!L4D*
06-08-2009, 19:42
مسلما بیشتر از 500 تومن خواهد بود ...

mf.designing
27-11-2009, 00:00
بچه ها این گوشی به قیمت 580 با گارانتی اصلی وارد شده و الان فروشگاه های آنلاین برا فروش گذاشتن ...

yee_pesare
27-11-2009, 13:21
سلام.گوشیه خیلی خوبیه حداقل از لحاظ امکانات ارتباطی ولی این قیمت نمی ارزه و قیمتش کاذبه.فکر کنم نسبت به ای 71 بجز دور بین 5 و سی پیو قویتر ( cpu e52 همون 600 مگا هرتز ) و چندتا اختلاف جزئی دیگه چیز دیگه نداره.حداقل اختلاف 270 تومنیش غیر منطقیه.
به نظر میرسه کیفیت ساخت ای 71 بهتره چون در قسمت جلوی گوشی فلز بیشتری بکار رفته و لی ای 72 پلاستیکش بیشتره البته بجز کاوره پشتی.
400 تا 450 بشه ارزش خرید داره :20:

mf.designing
27-11-2009, 13:50
سلام.گوشیه خیلی خوبیه حداقل از لحاظ امکانات ارتباطی ولی این قیمت نمی ارزه و قیمتش کاذبه.فکر کنم نسبت به ای 71 بجز دور بین 5 و سی پیو قویتر ( cpu e52 همون 600 مگا هرتز ) و چندتا اختلاف جزئی دیگه چیز دیگه نداره.حداقل اختلاف 270 تومنیش غیر منطقیه.
به نظر میرسه کیفیت ساخت ای 71 بهتره چون در قسمت جلوی گوشی فلز بیشتری بکار رفته و لی ای 72 پلاستیکش بیشتره البته بجز کاوره پشتی.
400 تا 450 بشه ارزش خرید داره :20:

این قیمت کاذبه و مطمئنا پایین میاد . در ضمن کیفیت ساخت این گوشی واقعا بی نظریره و حتی میتونم بگم باکیفیت ترین هستش
برتریش هم فقط دوربین و CPU و پردازش نیست ! اطلاعاتشون رو با هم مقایسه کن !

yee_pesare
27-11-2009, 16:26
منبا توجه به حرفهای کسانی که خریدن و تو فرومهای خارجی نظر دادن میگم.گفتن کیفیت ساختش خوبه ولی ای 71 بخاطر بکار برن فلز بیشتر محکمتر به نظر میرسه و احساس بهتری داره.یه سری برتری تو قسمت ارتباطی داره که تو ایران زیاد کاربرد نداره و البته رم بیشتری هم داخل جعبشه و ساپورت میکنه
ولی خودم از طرفداراشم کاشکی یکم قسمت فلزیشو بیشتر میکردن اومد پائینتر فنلاندشو پیدا کردم میگیرم البته باید قید کیبورد فارسیو عربیرو بزنم :20:

reza.mansori
29-11-2009, 17:00
از دوستان عزیزی که این موبایل را دارند خواهش می کنم که نظزرشون را بفرمایند. جون خودم قصد خرید این موبایل را دارم.

با تشکر

reza.mansori
01-12-2009, 10:28
دوستان من از کجا میتونم این گوشی را با کیبرد فقط اینگلیسی پیدا کنم ؟

yee_pesare
01-12-2009, 12:32
وقتی به طور عمده اومد تو بازار بدون گارانتیش فقط کیبورد انگلیسی داره چون قاچاقه.
با گارانتی اصلی نوکیا چون از کارخونه نوکیا تو چین یا کره وارد میشه کیبورد فارسی داره و مخصوص ایرانه.
اما بدون گارانتی دو حالت داره اونائی که از چین وارد میشه و اونائی که بطور قاچاق از اروپا (روسیه .رومانی ..)میارن که فنلاندیه.
البته بعضی از فروشنده ها یه لیبل کاغذی تابلو میزنن میگن فنلاند که باید حواس ادم جمع باشه.لیبل اصلی حالت فلزی داره و خیلی محکمه.(قبلا تجربه خرید دارم)
چون خوده منم این گوشیو میخوام اگه خبری شد میگم.فعلا تو سایت گوشی شاپ داره که چینیه با گارانتیه اصلی و کیبورد فارسی

yee_pesare
01-12-2009, 12:57
ولی من فرومهای خارجیو میخونم نمیدونم چرا زیاد تعریف نمیکنن.مثلا یکی هم ای 52 داشته هم ای 72 میگه ای 52 بهتره و سرعتش بالاتره یا میگن کیفیت ساختش از ای 71 پائینتره.فقط میگن دوربینش بهتره و صدای اسپیکر خیلی پائین ولی تو هدست خیلی خوب:41:

reza.mansori
01-12-2009, 16:17
وقتی به طور عمده اومد تو بازار بدون گارانتیش فقط کیبورد انگلیسی داره چون قاچاقه.
با گارانتی اصلی نوکیا چون از کارخونه نوکیا تو چین یا کره وارد میشه کیبورد فارسی داره و مخصوص ایرانه.
اما بدون گارانتی دو حالت داره اونائی که از چین وارد میشه و اونائی که بطور قاچاق از اروپا (روسیه .رومانی ..)میارن که فنلاندیه.
البته بعضی از فروشنده ها یه لیبل کاغذی تابلو میزنن میگن فنلاند که باید حواس ادم جمع باشه.لیبل اصلی حالت فلزی داره و خیلی محکمه.(قبلا تجربه خرید دارم)
چون خوده منم این گوشیو میخوام اگه خبری شد میگم.فعلا تو سایت گوشی شاپ داره که چینیه با گارانتیه اصلی و کیبورد فارسی

با تشکر از شما

شما آیا فروشگاه معتبری میشناسید که نوع بدون گارانتی ولی اصل فنلاند داشته باشه ؟

yee_pesare
01-12-2009, 23:21
اومد تو بازار سعی میکنم پیدا کنم و بگم

reza.mansori
07-12-2009, 14:42
کسی از دوستان از این گوشی استفاده کرده؟

reza.mansori
10-12-2009, 11:32
دوستان آیا رنگ مشکی این گوشی در بازار هست؟

reza.mansori
14-12-2009, 08:57

yee_pesare
14-12-2009, 17:24
سلام .نه دوست عزیز.فقط رنگ قهوهای و فعلا با گارانتی و بدون گارانتی چینی.رنگش قشنگه ولی منم دنبال مشکیشم.البته گوشیو دست گرفتم خوبو محکمه ولی به محکمیه ای71 و قشنگیه اون نیست صدای اسپیکرش کمه.قیمت بدون گارانتیم 525 و با گارانتی 580 .
به نظر من الان خریدن غیر منطقیه چون قیمتش کاملا کاذبه.در ضمن یه مقدار باگ داره که حتما تو سریهای بعد با اپدیت رفع میشه .چون یکی از دوستانم خریده میگم.

reza.mansori
28-12-2009, 17:02

mf.designing
28-12-2009, 21:59

دوستمون تو پست بالائی جواب دادن خوب ! همون تک رنگ اصلی هستش !

reza.mansori
29-12-2009, 09:17
آیا بدون گارانتی مشکی هست؟

hazamid
14-01-2010, 00:34
بله هست من اروز گرفتم 390

ali_ir_bsd
16-01-2010, 00:04
سلام دوستان

چندتا مساله هستش دوستاني كه E72 دارن خواهشن جواب بدن ممنون دوستان عزيز هم هستم .

گفته مي شه E72

1 : صداي بسيار ضعيف و اسپيكرهاي بي كيفيتي داره ؟

2 : سرعتش همانطوري كه مي گن قوي نيست و هنگ مي كنه ؟

3 : كليداش درست كار نمي كنن و بعضا گير دارن ؟ ( اين قسمت خيلي مهمه لطفا دوستان امتحان كنن ببينيد واقعا اينطوريه )

4 : كيفيت ساخت پايني داره و مرغوب نيست ؟

و در نهايت اصلا فنلاند داره يا خير ؟

من قصد دارم يه دونه بخرم خدا كنه چيزايي كه شنيدم و گفتن درست نباشه .

راستي با گارانتي اصل بخرم يا فرقي نمي كنه ؟

منتظر جواب دوستان هستم موفق و سبز باشيد .

yee_pesare
16-01-2010, 19:49
1- دوست عزیز صداش تو هدفون عالیه ولی ت اسپیکر ضعیفه حداقل نسبت به ای71
2- اینکه هنگ میکنه یا نه بستگی به شانس شما داره واسه بعضیا هنگ نمیکنه و بعضیا که کمترا هنگ میکنه ولی چون تازه اومده با اپدیت و اومدن سریهای بعدی حل میشه.همیشه سری اول یکممشکل داره
3- کلیداش خوبه و من مشکلی ندیدم ولی چون کوچیکه دستهای بزرگ مشکل دارن.فقط پدش به اندازه کافی در بعضی مواقع حساس نیست.
4- کیفیت ساختش خوبه ولی به ای 71 نمیرسه چون اون بسیار محکم و عالی بود و فلز بیشتری در گوشی بکار رفته بود.
5- قبلا فقط چینیش تو بازار بود که اونم اصله و برای سایت نوکیا تو اسیاست ولی الان کره ای شم اومده.اگه فنلاندشم بیاد که وجود داره ولی تو بازار اروپا باید قاچاق بیاد که فعلا نیومده
.در کل گوشی خوبیه ولی تفاوت زیادی با ای 71 نداره. و اختلاف قیمتشون همون 50 60 می :20:ارزه
چون فنلاندش تو بازار نیست و اختلاف گارانتی اصلی با بدون گارانتی زیاد نیس با گارانتی اصلی بخرین حتما ،بخصوص که کر ه ای شم اومده و تفاوت زیادی با فنلاندیش نداره حداقل از لحاظ باطری هندسفری و رم 4گیگ گوشی خیالتون راحته

ali_ir_bsd
19-01-2010, 01:49
دوست عزيز جناب yee_pesare ممنون از توضيحاتتون متشكرم .

اون سري اشكالات جزيي كه فرموديد در رابطه با هنگ خوب اين سري كره ايش بهتر شده يا مثل همون چينيا است يعني ممكنه مشكل حل شده باشه ؟

خوب دوست عزيز من قصد دارم با گارانتي اصل نوكيا بخرم ولي از كجا مي شه فهميد مثلا گوشي كره اي هستش يا خير ؟

اين فلانديش اگر به طور قاچاق وارد بشه كيبوردش فارسي داره يا فقط انگليسيه ؟

باز هم ممنونم از لطفتون اميدوارم پيروز و سر بلند باشيد .

reza.mansori
19-01-2010, 09:18
با سپاس از دوستان عزیز،

میشه لطفا بفرمائید که در تهران از کجا میشه مدل فنلاندی و یا حداقل کره ای این گوشی را تهیه کرد ؟ در ضمن راه تشخیص اون چی است؟

با تشکر

yee_pesare
20-01-2010, 14:24
الان با ضمانت اصلی کره ایش اومده و تو بازار هست پشتش نوشته ساخت کره،یا چین.چون گوشیهای با گارانتی اصلی از سایت نوکیا تو اسیا وارد میشن اصلا فنلاندی نیست.کره یا چین،این گوشی چون تازه وارد بازار شده هنوز فنلاندیش که به صورت قاچاقه نیومده که معمولا از روسیه رومانی المان.....وارد میشه.
فنلاندیش کیبورد فارسی نخواهد داشت.
پاساژ علاالدین وسطاش فروشگاه نوکیا کره ایشو داشت،ولی عصرم ممکنه پیدا بشه ،سایت گوشی شاپ هم داره هم چینی هم کره ای که قیمتش مناسبه،قبل خرید بپرسین ساخت کجاست.
ببینید مشکل هنگ خیلی محدوده و تکو توک اینطوری در میاد،بله با اومد سری جدید کره ای ممکنه مشکل حل شده باشه

ali_ir_bsd
21-01-2010, 02:13
ممنون دوست عزيز از لطفتون .

ولي ظاهرا E72 غير از چيني نداره و همين ساخت چين حتي براي اروپا و آمريكا نيز ساخته مي شه و اون كره ايش صرفا براي تبليغات و محدوده بعضي دوستان در دانمارك اين گفتن و نمي دونم چقدر درسته ؟

در ضمن شكايتهاي زيادي به شركت نوكيا از آسيا سرازير شده مبني بر عدم رضايت مشتريها از محصولات ساخت چين كه نوكيا اين فيلم رو ساخته تا نشون بده محصولات چيني نيز از كيفيت بالايي برخوردارن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته من فيلما رو نديدم .

خودم به شخصه نظرم اينه كه محاله فرقي بين ساخت فنلاند و چين نباشه حتي كورايه ؟

به هر حال از تخصص شما و باقي دوستان در اين زمينه نهايت استفاده رو مي بريم .

موفق باشيد .

yee_pesare
21-01-2010, 12:13
سلام دوست عزیز شما میتونی بری سایت جی اس ام ارنا و تو بخش رویو گوشی عکسهائی هست ،یه عکس از پشت گوشی بدون باطری است که اگه دقت کنین نوشته ساخت فنلاند،در ضمن همونجا تو مشخصات ای 72 پائین نظرات مردم هست که نوشته مثلا من نوکیا ساخت فنلاند دارم یا چین و چطوره ،
اکثر گوشیهای نوکیا تو اسیا ساخت چینن و لی سری ای همش تا حالا ساخت کره و فنلاند بوده: ای 71 ای 52 ای 66 .....
جدیدا ای 75 و ای 72 رو دادن چین که مثل اینکه خوب در نیومد دوباره دادن کره.
مطمئن باشین ساخت کره هم وجود داره ،لیبل اصل کاملا مشخصه و پشت گوشی زده ،فروشگاه اصلی نوکیا با گارانتی اصلی جدیدا اورده ،اره گوشیهائی مثل ان97 ، 5530 ، 5800، ان 86 ، و.......چینین و لی ان 900 و سری ای کره ایشم هست ،
من یکی از دوستام گرفته و راضیه کره ای ولی خودم منتظرم ببینم فنلاندش میاد بگیرم حتی فارسیم نداشته باشه ایرادی نداره چون ای 71 ساخت فنلاند داشتم و خیلی راضی بودم

ali_ir_bsd
22-01-2010, 01:32
سلام دوست عزیز شما میتونی بری سایت جی اس ام ارنا و تو بخش رویو گوشی عکسهائی هست ،یه عکس از پشت گوشی بدون باطری است که اگه دقت کنین نوشته ساخت فنلاند،در ضمن همونجا تو مشخصات ای 72 پائین نظرات مردم هست که نوشته مثلا من نوکیا ساخت فنلاند دارم یا چین و چطوره ،
اکثر گوشیهای نوکیا تو اسیا ساخت چینن و لی سری ای همش تا حالا ساخت کره و فنلاند بوده: ای 71 ای 52 ای 66 .....
جدیدا ای 75 و ای 72 رو دادن چین که مثل اینکه خوب در نیومد دوباره دادن کره.
مطمئن باشین ساخت کره هم وجود داره ،لیبل اصل کاملا مشخصه و پشت گوشی زده ،فروشگاه اصلی نوکیا با گارانتی اصلی جدیدا اورده ،اره گوشیهائی مثل ان97 ، 5530 ، 5800، ان 86 ، و.......چینین و لی ان 900 و سری ای کره ایشم هست ،
من یکی از دوستام گرفته و راضیه کره ای ولی خودم منتظرم ببینم فنلاندش میاد بگیرم حتی فارسیم نداشته باشه ایرادی نداره چون ای 71 ساخت فنلاند داشتم و خیلی راضی بودم

ممنون شما دوست عزيز .

مي دوني دوست عزيز من برام كيبورد فارسي مهمه خصوصا بعضي از نرم افزارها رو مي خوام نصب كنم كه كارم با زبان فارسي هستش بنابراين كيبورد فارسي لازمه كارم هست براي همينه مي پرسم چقدر تفاوت داره و گرنه كه قطعا فنلانديش بهتره حداقل يه سر و گردن و در نهايت چيكار كنم كره ايش الان فروشگاه اصلي نوكيا دارن يا نه ؟

راستي ممكنه فنلانديش بيات و كيبوردش حروف فارسي رو داشته باشه يا نه ؟

ان شاء الله تعالي بخريد و امكانات اين گوشي را شرح دهيد كه من و همه ما استفاده كنيم .

باز هم ممنون از لطفتون موفق باشيد .

yee_pesare
22-01-2010, 12:17
مرسی لطف دارید ، نه فنلا ندیش کیبورد فارسی نداره مگر اینکه شاید عربی داشته باشه اونم شاید،
وقتی خریدم میام به بچه ها مزایا و معایبشو جزئی تر میگم.
بله فروشگاه نوکیا داره هفته پیش پرسیدم بپرسید ساخت کجا خودشون میگن چینیه یا کره چون شما با یه اس ام اس به خدمات نوکیا میتونین از اصل بودن گوشی مطمئن باشین امکان تقلب وجود نداره

ali_ir_bsd
23-01-2010, 01:22
سلام دوست عزيز

ممنون از لطفت عزيز .

اميدوارم هر چه زودتر موبايل رو بخري و از شما استفاده كنيم بيشتر .

من هم يه مدتي صبر مي كنم شايد فنلانديش بيات و اگر واقعا كيبورد عربي داشته باشه باز هم خوبه مي شه ازش استفاده كرد .

راستي چرا گارانتي اصل نوكيا در ايران فنلانديش رو وارد نمي كنه علت چيه ؟

اميدوارم موفق باشيد .

reza.mansori
23-01-2010, 09:57
به نظر من همیشه در ابتدا گوشی های اصل فنلاند وارد میشه و در ادامه چینی میاد. یعنی گذر زمان باعث ورود گوشی های فنلاندی نمیشه!

reza.mansori
23-01-2010, 10:09
در تهران میدونید از چه فروشگاهی میتونم ساخت کره این گوشی را پیدا کنم ؟

yee_pesare
23-01-2010, 15:25
در تهران پاساژ علاالدین قسمت وسطش یه فروشگاه نوکیا هست که داره ، میدان ولی عصرم داره .....باید بپرسین ،
بخاطر اینه که گوشیهای ساخت فنلاند در اروپا توزیع میشه چون توجیح اقتصادی داره و فاصله نزدیکه قبلا که همه گوشیهای نوکیا ساخت فنلاند یا المان بود نمیصرفید از اونجا برای چین یا عربستان یا استرالیا بفرستن،نوکیا هم مثل سایر کمپانیها ( سونی اریکسون ، اپل ، موتورولا .....) تصمیم گرفت سایتی تو اسیا ( کره و چین ) بزنه چون هزینه کارمندو کارگر کمتره ،
گارانتی اصلیم چون با خود نوکیا مستقیما قرارداد میبندن مجبورا به حرفه نوکیا گوش کنن و نوکیا برای ایران و خاورمیانه از چین و کره گوشی میفرسته ، برا همین اگه دقت کنین فروشنده های گارانتی اصلی میگن اصلا فنلاند وجود نداره و لیبله در صورتی که هست ولی فقط قاچاق

reza.mansori
23-01-2010, 16:07
با سپاس از شما دوست عزیز

سوال اول اینکه در صورتی که از نمایندگیهای نوکیا سوال شود که گوشی شما ساخت کره یا چین است جواب واقعی رو میدهند؟ در ضمن بین ساخت کره و چین تفاوت هستش؟ در ضمن اگر بدون گارانتی و با صفحه کلید لاتین پیدا کنیم ، آیا میشه تصور کرد که احتمالا فنلاندی است ؟ چون من شخصا ترجیح میدهم که صفحه کلیدم لاتین باشه .

با سپاس

yee_pesare
24-01-2010, 21:33
سلام،بله نمایندگی نمیتونه دست به لیبل گوشی بزنه پشت گوشی هر جا نوشته ساخت همونجاست،اگه صفحه کلید لاتین بود الزاما فنلاندی نیست چون ممکنه از چین یا کره قاچاق اورده باشن ،ولی لیبل اصل کاملا مشخصه نوشته ساخت فنلاند و شماره سریال گوشی هم هست،اگه فروشنده ها لیبلشو عوض کنن و نوشته باشه فنلاند کاملا تابلو ، اینو دیگه نمیدونم بین چینو کره تفاوت هست چون چینی نداشتم ولی چون سری ای رو کره بیشتر میزنه ترجیحا کره بهتره ، چون نوکیا گوشیهای خوبشو مثل ان900 و ایکس 6 هم جدیدا داده کره

reza.mansori
25-01-2010, 09:39
شما تا حالا جائی فنلاندیش رو دیدید در تهران و یا اینکه با صفحه کلید لاتین تو جمهوری پیدا میشه ؟

yee_pesare
25-01-2010, 14:47
اگه دیدم یا پیدا کردم میگم به دوستان

reza.mansori
31-01-2010, 14:57
دوستان این گوشی شارژش چطور است ؟

reza.mansori
07-02-2010, 11:41
دوستان این گوشی شارژش چطور است ؟

yee_pesare
07-02-2010, 16:15
شارژش عالیه تقریبا 5 روز بدون کار کردن زیاد با گوشی و 3 روز با کارکردن زیاد با گوشی

reza.mansori
08-02-2010, 09:57
دوستان آیا میدانید این گوشی را با صفحه کلید فقط انگلیسی از کجا می توانم پیدا کنم ؟ صفحه کلید فارسی خیلی شلوغ است!

با سپاس

farzad48
15-02-2010, 02:52
اعلاالدین بدون صفحه کلیدفارسی داشتن که 370 تومان بدون گارانتی میگفتن ورنگش هم مشکی و زیبا بود

reza.mansori
16-02-2010, 10:32
اعلاالدین بدون صفحه کلیدفارسی داشتن که 370 تومان بدون گارانتی میگفتن ورنگش هم مشکی و زیبا بود

میشه لطفا بفرمائید که کدام مغازه دقیقا داره؟ اونجا مشخص است یا باید بگردم؟ در ضمن آیا خرید گوشی بدون گارانتی مطمئن هست؟

با سپاس

farzad48
17-02-2010, 04:44
طبقه همكف اكثر مغازه ها دارن . براي سالم بودن گوشي همه چيزشو خوب همونجا تست كن . گارانتي مگر ميخواد چكاركنه. گارانتي توي ايران بي معنيه

reza.mansori
17-02-2010, 11:04
طبقه همكف اكثر مغازه ها دارن . براي سالم بودن گوشي همه چيزشو خوب همونجا تست كن . گارانتي مگر ميخواد چكاركنه. گارانتي توي ايران بي معنيه

این گوشی های بدون گارانتی پلمپ است ؟

reza.mansori
23-02-2010, 16:16
دوستان یک سوال. وقتی گوشی را خریدیم راهی هست که بفهمیم واقعا فنلاندی اصل است یا لیبل خورده ؟ در ضمن در قسمت پائین این گوشی بالای حسگر یک علامتی هست شکل پاکت پست که همش چشمک میزنه. با اینکه من هیچ پیام کوتاهی هم در گوشی ندارم کسی علت رو میدونه؟

reza.mansori
25-02-2010, 14:31
دوستان سلام. من این گوشی رو دارم والی یک مشکلی پیدا کردم. در پایین صفحه همش یک علامتی شکل پاکت پست همش چشمک میزنه . من SMS رو چک کردم والی هیچ پیام نخونده ندارم! کسی میدونه الات چی میتونهباشه؟
با تشکر

yee_pesare
26-02-2010, 14:21
سلام دوست عزیز اون مشکلی نیست و گوشی همیشه اون چشمکو میزنه ،درسته پاکت پیسی نیست ولی چون گوشیه هوشمنده مثله پاکت پیسیا و بلکبری چشمک داره:11:،نوکیا ای 71 هم همینطوری بود ،نگران نباش اصلا ،این چشمک با فاصله چند ثانیه ای ولی اگه اس ام اس بیاد زود زود میزنه ،
یه سوال سرعته گوشی خوبه؟ کجائی گرفتین ؟

reza.mansori
27-02-2010, 09:12
سلام، گوشی خیلی خوبی است. صفحه کلید لاتین گرفتم. فروشنده ادعا میکنه فنلاندی است هر چند خودم خیلی مطمئن نیستم. کیفیت ساخت و سرعت بی نظیر است. در کل بهترین گوشی است که تا حالا داشتم.

ali_ir_bsd
02-03-2010, 02:16
سلام دوستان

جدیدترین آپدیتش چی هست و چطوری باید آپدیت کنیم .

ممنون .

---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------

سلام دوستان

جدیدترین آپدیتش چی هست و چطوری باید آپدیت کنیم .

ممنون .

reza.mansori
02-03-2010, 14:08
دوستان به نظر من تنها مشکلش این است که کلیدهاش کمی زود به صدا میفته! شما هم همین مشکل را دارید؟

yee_pesare
03-03-2010, 22:15
از کجاگرفتی؟

hossein_dig
09-03-2010, 19:36
سلام
من 5800 نوکیا داشتم که نمیدونم چی شد ترکید یه 65 تومنی خرج رو دستم گذاشت بعد دلمو زد و فروختمش
حالا از این گوشی گرفتم رنگ مشلی - چینی - گارانتی اصلی اصلی (دی) 385 3 روز پیش - کیبرد فارسی
خوبیش اینه که مثل 5800 جواد نشده که دست هر بچه ای باشه
از 5800 خوش دست تره و چون لمسی نیست کیفیت صفحه ش بهتر .بدنش عالیی داره که اصلا سرو صدا نداره تازه علاوه بر جی پی اسش هم قطب نمای مغناطسیس داره که خیلی حال میده
ولی کلیپ های با کیفیت بالای که تو 5800 پخش این ریپ میزنه

ولی در کل من به 5800 که بدنه پلاستیکی که هی هنگ میکنه تاچش ضیعفه توی تمها ریپ میزنه ترجیح میدم

hossein_dig
14-03-2010, 01:06
سلام
من وقتی فیلم میگیرم هر چند ثانیه یه بار مکث میکنه مال شما هم این جوریه ؟
فریم ورش
021.024
مشکل چیه؟

emankh101
16-03-2010, 01:18
سلام دوستان.
من به یکی از آشنا ها گفتم گوشی e72 از دبی برای من تهیه کنه.
الان یکی واسم خریده که میگه اصلی هست اما کیبوردش عربی هم داره.
میخواست بدون کیبورد عربی ساخت فلاند هم موجوده؟

ali_ir_bsd
19-03-2010, 03:14
سلام دوستان.
من به یکی از آشنا ها گفتم گوشی e72 از دبی برای من تهیه کنه.
الان یکی واسم خریده که میگه اصلی هست اما کیبوردش عربی هم داره.
میخواست بدون کیبورد عربی ساخت فلاند هم موجوده؟

بله ، ظاهرا اصل فنلانده RM529 هستش .

کیبوردش نیز عربی هستش .

siaavaash
19-03-2010, 18:03
سلام بچه ها میشه لطف کنین بگین شما توی قسمت اس ام اس ها باهاش مشکل پیدا کردین یا نه ؟ ساعت اس ام اس ها رو درست می زنه ؟ واسه من ساعت هارو اشتباه میزنه یعنی اگر مثلا ساعت گوشی 5 باشه و همون موقع ها اس ام اس بیاد ساعتش 4 یا یکی ساعتش 6 نوشته شده . نمی دونم مشکل چیه ... :13:

hossein_dig
22-03-2010, 23:37
بابا بیخیال فلاندی
تو این مملکت فقط گارانتی مهمه نه کشور سازنده
برای من گارانتی معتبر از کشور سازنده هم مهم تر آقا اگه شما اپل آمریکا رو خرید آوردی اینجا روشن کردی روشن نشد خر کی رو میخای بگیری !؟

ولی خدای گوشی خیلی توپی من که کلی باهاش حال میکنم :46:
سیاوش جان من مشکلی ندارم درست نشون میده
نهاینه یه 7370 بکن البت بکاپ یادت نره

_ermia
03-04-2010, 15:13
سلام بچه ها
ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه:

1- نسخه 5 اپرا مینی (جاوا) روی گوشیم صفحات فارسی رو درست نشون نمیده، اما ورژن 4 درست نشون میده. کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلی داره؟

2- برنامه ای که برای ایمیل تو قسمت مسیج برای E72 تعبیه شده، مزیتی که داره اینه که خیلی راحت میشه ایمیل رو براش تعریف کرد و به میل وصل شد، بدون دنگ و فنگ دادن سرویس دهنده میل و غیره یا رفتن تو broswer و این یکی از ویژگی های E72 بوده، اما متاسفانه وقتی ایمیل یاهو یا جیمیل رو براش تعریف می کنم اصلا وصل نمیتونه بشه، مشکل چیه؟ اکانت رو که میسازه و آیکون یاهو یا جیمیل که اضافه میشه به لیستم، بعد که میرم داخلش که اینباکسم رو چک کنم، نمیتونه کانکت بشه و یه ضربدر قرمز میزنه، مسی این مشکل رو نداره؟ (هم با اینترنت همراه اول چک کردم هم با وایرلس وصل شدم)

rayhaneh
06-04-2010, 12:06
سلام
منم همین دیشب E72 گرفتم (:31:)
موبایل خیلی خوش دست و خوبیه .. :10:
فقط این کلیدهای جهتی اش یکم مشکل داره :13:

2- برنامه ای که برای ایمیل تو قسمت مسیج برای E72 تعبیه شده، مزیتی که داره اینه که خیلی راحت میشه ایمیل رو براش تعریف کرد و به میل وصل شد، بدون دنگ و فنگ دادن سرویس دهنده میل و غیره یا رفتن تو broswer و این یکی از ویژگی های E72 بوده، اما متاسفانه وقتی ایمیل یاهو یا جیمیل رو براش تعریف می کنم اصلا وصل نمیتونه بشه، مشکل چیه؟ اکانت رو که میسازه و آیکون یاهو یا جیمیل که اضافه میشه به لیستم، بعد که میرم داخلش که اینباکسم رو چک کنم، نمیتونه کانکت بشه و یه ضربدر قرمز میزنه، مسی این مشکل رو نداره؟ (هم با اینترنت همراه اول چک کردم هم با وایرلس وصل شدم)

ermia عزیز منم دقیق همین مشکل رو دارم :27:
اومدم اینجا ببینم کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل سراغ داره یا نه...

:11:

_ermia
08-04-2010, 12:30
سلام
منم همین دیشب E72 گرفتم (:31:)
موبایل خیلی خوش دست و خوبیه .. :10:
فقط این کلیدهای جهتی اش یکم مشکل داره :13:

ermia عزیز منم دقیق همین مشکل رو دارم :27:
اومدم اینجا ببینم کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل سراغ داره یا نه...

شما اپرا مینی 5 رو نصب کردید؟ اگه آره فارسی رو درست میده؟

Vahid579
08-04-2010, 14:31
سلام . کیفیت صدای اسپیکر e72 خویه ؟ هم کیفیت هم بلندی .
الان من 5800 دارم.

rayhaneh
09-04-2010, 09:32
شما اپرا مینی 5 رو نصب کردید؟ اگه آره فارسی رو درست میده؟
نه هنوز...

سلام . کیفیت صدای اسپیکر e72 خویه ؟ هم کیفیت هم بلندی .
الان من 5800 دارم.

خوبه بدک نیست...ولی نمیتونم بگم عالیه !
قبلا هم تو صفحه های قبل همین تاپیک دراین مورد صحبت شده ..
اینم جواب یکی از دوستان به این سوال

1- دوست عزیز صداش تو هدفون عالیه ولی ت اسپیکر ضعیفه حداقل نسبت به ای71

+
کسی نظری درمورد طریقه فعال کردن ایمیل در E72 نداشت؟؟؟

rayhaneh
09-04-2010, 18:09
سلام دوباره
کسی جواب سوال قبلی منو نداد خب :41: بگذریم (:31:)
من یه مشکل دیگه برام پیش اومده و اون اینکه:

وقتی یه عکسی میگیرم و میرم تو گالری که ببینمش از بیرون رو جلد پوشه نشون میده ولی داخل که میرم اصلا لای عکسا نیست!!! گوشی رو یه بار خاموش روشن کردم فرقی نکرد ولی چند دقیقیه بعداز اینکه چندتا عکس دیگه هم گرفتم درست شد

می خواستم بدونم کسی میدونه این مشکل از کجاست و دلیلش + راه حل پیشنهادیتون چیه؟
با تشکر قبلی از کمک راهنمایی دوستان

Vahid579
11-04-2010, 10:22
کار کاردن با صفحه کیبورده این گوشی راحت هست ؟؟؟ در کل ایرادات این گوشی چیه ؟؟؟

hossein_dig
11-04-2010, 12:56
سلام
والا من که از سایت دانلود کردم ورژنش تو about زده 10 !؟:31:
نه من مشکلی نداشتم سایت ها رو درست نشون میداد ولی عنوان ها رو از آخر به اول مینویش
صدای این گوشی از 5800 خیلی ضعیف تر ه 5800 بانداش بیس داره ولی این نه (خودم 5800 داشتم ) ولی به 5800 ترجیج میدم :46:
والا منم هرجی زور زدم نتونستم ایمیل وصل بشم

غیب شدن عکسهای گرفته شده از مموری کارت!
اگه عکس پاک بشه یعنی ویروس که همن مشکل دوست بنده با 5800 بود
به بار مموری رو خالی کن بعد از تو کامپیوتر همه چی رو پاکن (فرمت نکنیا !!:5:) فایل ها رو هم از مخفی خارج کن

کار کاردن با صفحه کیبورده این گوشی راحت هست ؟؟؟ در کل ایرادات این گوشی چیه ؟؟؟
من از کار کردن باهاش لذت میبرم فقط با یک دست میتونی همه کار بکنی ولی با 5800 نمیشد
کیبردش حرف نداره بشین یه کتاب باهاش تایپ کن :21:
ایرادات :
صفحه یه مقدار کوچیکه 2.3 اینچ ولی خیلی واضح و پر نور
ان گیج نیست . ولی بازی شیفت رو رون اجرا میکنه
هدفونش یه تیکست (البته ما ریموت 5800 رو بهش زدیم ریموت کار میکنه میتونی جدا 7-8 تومن بخری)
شارژش تقریبا 2 ساعت طول میکشه
نمیشه با وایرلس لنش از فایل های کامپیوتر استفاده کرد ، اگه کسی تونسته به ما هم بگه :11:
جی پی اس زیاد طول میکشه تا وصل شه ( برعکس روز اول تا روشن کردم وصل شد :18:)
چون لمسی نیست ممکن کمی سرعت کارت با منو ها پایین بیاد و لی میتونی با کلید ها و میان بر ها جبران کنی
دکمه بین کم و زیاد صدا بی استفاده ( فقط برای وویس کاماندر)
سویچ بین دو تم طول میکشه ، نوکیا خواسته از سام سونگ عقب نمونه (بیزینس و پرسون آل)
موقع کلیپ نگاه کرده لذت صدای بلند و صفحه بزرگ 5800 رو ندارید :41:
گوشی کمی سنگینه ولی خوب تو دست میپچسبه
لنز دوربین درب نداره

بسه یا بازم بگم !؟:21:

mahya1362
11-04-2010, 21:51
سلام منم e72 دارم ولی وقتی زبان نوشتاری رو فارسی می کنم نمیتونم با دکمه ها شماره بگیرم و ماشین حسابم کار نمی کنه. زبان گوشی انگلیسی یا اتوماتیک است. شما راه حلی پیدا کردید؟:41:

The_Last_Samurai
12-04-2010, 19:16
دوستان شارژ خوب نگه می داره؟؟
اگه کسی تست کرده لطفا بگه که چه کارایی باهاش کرده وچقدر شارژ نگه داشته؟؟
ممنون.

hossein_dig
12-04-2010, 23:41
سلام منم e72 دارم ولی وقتی زبان نوشتاری رو فارسی می کنم نمیتونم با دکمه ها شماره بگیرم و ماشین حسابم کار نمی کنه. زبان گوشی انگلیسی یا اتوماتیک است. شما راه حلی پیدا کردید؟:41:
منم همین مشکل رو دارم فعلا راهی جزء تغییر زبان با shift ,sys نداریم

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

ممنون.
برای من هم حداقل 3 رو کار میکنه
موزیک دیدن عکس ، کلیپ ، عکاسی ، جی پی اس ، حرف زدن متوسط ، زیاد اس ام اس ، گاهی هم چراغ قوه

rayhaneh
13-04-2010, 05:56
اگه عکس پاک بشه یعنی ویروس که همن مشکل دوست بنده با 5800 بود
به بار مموری رو خالی کن بعد از تو کامپیوتر همه چی رو پاکن (فرمت نکنیا !!) فایل ها رو هم از مخفی خارج کن

نه پاک نمیشن...
فقط بعضی هاشون رو تو slide show وfile manager نشون میده ولی
موقع دیدن تک تک عکس ها تو گالری نمیشه پیداشون کرد

یه سوال چرا فرمت نکنم؟ آخه یه جایی خوندم گفته بود بعد از بک آپ گرفتن میتونیم فرمت کنیم و بعد فرمت از فایل بک آپ که تو کامپیوتر گذاشتیم دوباره فایلامون رو برگردونیم..

برای منم تا حالا درحد دو سه روز بوده
بیشتر هم موسیقی،نت، و عکس دیدن
به نظرم من نسبت به بقیه موبایل هایی که دیدم خیلی زودتر شارژ تموم میکنه
شارژ شدنش هم بیشتر طول میکشه

سلام منم e72 دارم ولی وقتی زبان نوشتاری رو فارسی می کنم نمیتونم با دکمه ها شماره بگیرم و ماشین حسابم کار نمی کنه. زبان گوشی انگلیسی یا اتوماتیک است. شما راه حلی پیدا کردید؟
یعنی از حالت واردکردن حروف به اعداد میبرید بازم نمی نویسه؟

یه چیز دیگه اینکه برا من گاهی وسط برنامه ای خاموش روشن میشه
و مجبور میشم از سر شروع کنم....کسی دیگه ای همچین مشکلی نداره؟

hossein_dig
13-04-2010, 08:45
نه پاک نمیشن...
فقط بعضی هاشون رو تو slide show وfile manager نشون میده ولی
موقع دیدن تک تک عکس ها تو گالری نمیشه پیداشون کرد

یه سوال چرا فرمت نکنم؟ آخه یه جایی خوندم گفته بود بعد از بک آپ گرفتن میتونیم فرمت کنیم و بعد فرمت از فایل بک آپ که تو کامپیوتر گذاشتیم دوباره فایلامون رو برگردونیم..

خوب پس فعلا روش خالی کردن مموری رو امتحان که معمولا وقتی عکسا رو میبینی سیستم عامل به سرعت یه نمونه از عکس با سایز خیلی کوچیک میسازه و توه یه پوشه (مخفی) کنار سورس عکس میذاره ، چیزی شبیه کاری که ویندوز میکنه اما ویندوز فایل Thumbs رو میسازه و اونها رو تو اون قرار میده

من توی مقاله های علمی خوندم که فرمت باعث کاهش سرعت و کاهش عمر مموری میشه ( منبعش یادم نیست)
فورمت برای زمانی خوب هست که چاره دیگه ای نداری

یه چیز دیگه اینکه برا من گاهی وسط برنامه ای خاموش روشن میشه
و مجبور میشم از سر شروع کنم....کسی دیگه ای همچین مشکلی نداره؟

من با گوشی های نوکیای که سیستم عامل سیمبیون داشتن کار کردماکثرا این مورد رود داشتن این مورد مریوط میشه به سازگاری برنامه شما به سیستم عامل من حتی این مورد رو در 6600 معظم هم دیدم
خود من هم معدود این مشکل رو دارم البته من نرم افزار زیادی نصب نکردم چون خود گوشی هر چیزی که بخوام داره
راستی شما ها آنتی ویروس نصب کردید !؟ لازمه ؟
من من اصلا اهل بلوتوث بازی نیستم ، شما ها چی نصب کردین ، راضی هستین ؟

_ermia
13-04-2010, 11:30
من من اصلا اهل بلوتوث بازی نیستم ، شما ها چی نصب کردین ، راضی هستین ؟

من کاسپر نصب کردم، منم فقط از کامپیوتر خودم فایل میگیرم، این از بلوتوث
اما به شدت اهل اینترنتم

من خودم همیشه رو کامپیوتر و موبایل از کاسپر استفاده می کنم (شاید چون تاحالا باهاش به مشکل بر نخوردم)
خود آنتی ویروس راحت نصی میشه اما کرکش یخورده منو اذیت کرد برای نصب شدن، البته بعدا متوجه شدم مشکل از چیه (ه ک )

hossein_dig
13-04-2010, 13:19
من کاسپر نصب کردم، منم فقط از کامپیوتر خودم فایل میگیرم، این از بلوتوث
اما به شدت اهل اینترنتم

من خودم همیشه رو کامپیوتر و موبایل از کاسپر استفاده می کنم (شاید چون تاحالا باهاش به مشکل بر نخوردم)
خود آنتی ویروس راحت نصی میشه اما کرکش یخورده منو اذیت کرد برای نصب شدن، البته بعدا متوجه شدم مشکل از چیه (ه ک )
یعنی گوشی رو باید -- کرد ، یا برنامه رو !؟
اگه حال داشتی مراحلشو بنویس اگه لینکش رو هم داری بزار (یه جور توضیح بده که نریم دوباره برگردیم)

سرعت کار رو کم نکرده ؟!
مشکلی ایجاده نکرده!؟
بک آپ بگیری و دوباره برگردونی بازم کار میکنه ؟!

rayhaneh
13-04-2010, 17:00
خوب پس فعلا روش خالی کردن مموری رو امتحان کنید که معمولا وقتی عکسا رو میبینی سیستم عامل به سرعت یه نمونه از عکس با سایز خیلی کوچیک میسازه و توه یه پوشه (مخفی) کنار سورس عکس میذاره ، چیزی شبیه کاری که ویندوز میکنه اما ویندوز فایل Thumbs رو میسازه و اونها رو تو اون قرار میده

آها... اگه درست فهمیده باشم
باید از کامپیوتر نسخه کپی شده و مخفی عکس ها رو پاک کنم ؟

من با گوشی های نوکیای که سیستم عامل سیمبیون داشتن کار کردماکثرا این مورد رود داشتن این مورد مریوط میشه به سازگاری برنامه شما به سیستم عامل من حتی این مورد رو در 6600 معظم هم دیدم
خود من هم معدود این مشکل رو دارم البته من نرم افزار زیادی نصب نکردم چون خود گوشی هر چیزی که بخوام داره

راه حلی نداره...
منم برنامه اضافه خاصی اضافه نکردم البته ...به جز آنتی ویروس کاسپر و آپدیت یکی دو برنامه خود موبایل

اگه اهل نت گردی و دانلود یا بلوتوث باشید لازمه!

دقیقا ...من همینطور !

+
من فعلا فقط از خود سایت کاسپر اینجا:

نسخه تریال که فک کنم یه ماهه باشه رو دانلود کردم و با بلوتوث فرستادم به موبایل
وقتی فایل دریافت شد تو موبایل بازش کنی خودش اتوماتیک نصب میشه

اما مشکل اینجاست که بعد یک ماه باید سریال براش گیر بیاریم و مرتب آپدیت کنیم
ولی من که هنوز تاپیک سریال برای کاسپر موبایل رو تو انجمن خودمون پیدا نکردم
کسی منبعی برای سریال داشت از ما دریغ نکنه!

سرعت کار رو کم نکرده ؟!
مشکلی ایجاده نکرده!؟
سرعت کار:نه خیلی ...حداقل اونقدر ملموس که نبوده برا من
مشکلی هم که من نداشتم باهاش تا حالا .
بک آپ رو هم من منظورتون رو دقیق نفهمیدم!

_ermia
13-04-2010, 18:51
یعنی گوشی رو باید -- کرد ، یا برنامه رو !؟
اگه حال داشتی مراحلشو بنویس اگه لینکش رو هم داری بزار (یه جور توضیح بده که نریم دوباره برگردیم)

برنامه ه ک رو باید ساین کرد بعد با اون برنامه گوشی رو ه ک کرد.
من با برنامه زیر گوشی رو ه ک کردم، البته تو تاپیکی یکی از دوستان گفت E72 نیاز به ه ک نداره البته درست میگفتن، یه قسمت گوشی هست که اینکه نیاز به ساین کردن برنامه ها باشه یا نه رو میشه انتخاب کرد،، اما خب برای کرکش که به ه ک نیاز شد، فقط با ه ک نصب شد.
برنامه ه ک رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید: (خود این برنامه رو باید اول ساین کنید اگه همینطوری نصب نشد رو گوشی که فکر هم نکنم بشه، نحوه ساین کردن هم تو انجمن هست نگاه کنید)

کاسپر رو هم از لینک زیر بگیرید با کرکش:

برای نحوه نصب کرک هم این مطلب رو بخونید:

سرعت کار رو کم نکرده ؟!
مشکلی ایجاده نکرده!؟

برای من که نه[/RIGHT]

چی کار میکنه، کاسپر؟ قاعدتا باید بکنه! تست نکردم

The_Last_Samurai
14-04-2010, 14:57
دوستان جوابها ضد و نقیضه...:13:
البته خوب استفاده ها متفاوته..
اگه من بخوام در روز 20 تا sms بدم و 10 دقیقه حرف بزنم به نظر شما که باهاش کار کردین 3 روز تمام رو دوام میاره؟؟
تو مشخصاتش که باتری خوبی داره..
منم که از اینترنتش استفاده نمی کنم..به احتمال خیلی زیاد..

rayhaneh
15-04-2010, 11:54
دوستان جوابها ضد و نقیضه...:13:
البته خوب استفاده ها متفاوته..
اگه من بخوام در روز 20 تا sms بدم و 10 دقیقه حرف بزنم به نظر شما که باهاش کار کردین 3 روز تمام رو دوام میاره؟؟
تو مشخصاتش که باتری خوبی داره..
منم که از اینترنتش استفاده نمی کنم..به احتمال خیلی زیاد..
همونطور که گفتید استفاده ها متفاوته ...به همین خاطر مدت زمانم هم باید متفاوت باشه
اون سه روزی که من گفتم مال روزای اولی بود که خریده بودم و مسلما از 24 ساعت 20 ساعت با موبایل ور می رفتم خب!:31:
گذشته از شوخی ....
با شرایطی که شما گفتید به نظرم سه روز بتونه دوام بیاره.
تا نظر بقیه دوستان چی باشه؟

king.zimen
18-04-2010, 11:43
ALL prodecy Code of E72 :

------------------------------------------------------------
0587220: AFRICAN ENGLISH QW BLACK
0587220: AFRICAN ENGLISH QW BLACK
0587265: AFRICAN ENGLISH QW BROWN
0587265: AFRICAN ENGLISH QW BROWN
0587125: AFRICAN ENGLISH QW GREY
0587125: AFRICAN ENGLISH QW GREY
0587222: AFRICAN FRENCH AZ BLACK
0587222: AFRICAN FRENCH AZ BLACK
0587269: AFRICAN FRENCH AZ BROWN
0587269: AFRICAN FRENCH AZ BROWN
0587129: AFRICAN FRENCH QW GREY
0587129: AFRICAN FRENCH QW GREY
0587221: AFRICAN PORTUGUESE QW BLACK
0587221: AFRICAN PORTUGUESE QW BLACK
0587267: AFRICAN PORTUGUESE QW BROWN
0587267: AFRICAN PORTUGUESE QW BROWN
0587127: AFRICAN PORTUGUESE QW GREY
0587127: AFRICAN PORTUGUESE QW GREY
0587253: ARABIC KSA TPO1 QW BROWN
0587253: ARABIC KSA TPO1 QW BROWN
0587113: ARABIC KSA TPO1 QW GREY
0586204: ARABIC AZ BLACK
0587258: ARABIC AZ BROWN
0587258: ARABIC AZ BROWN
0587118: ARABIC AZ GREY
0587118: ARABIC AZ GREY
0587211: ARABIC KSA TPO1 QW BLACK
0587211: ARABIC KSA TPO1 QW BLACK
0586763: ARABIC QW BLACK
0586763: ARABIC QW BLACK
0586764: ARABIC QW BROWN
0586764: ARABIC QW BROWN
0586762: ARABIC QW GREY
0586762: ARABIC QW GREY
0586765: ARABIC QW WHITE
0586765: ARABIC QW WHITE
0586203: ARABIC TPO2 QW BLACK
0587254: ARABIC TPO2 QW BROWN
0587254: ARABIC TPO2 QW BROWN
0587114: ARABIC TPO2 QW GREY
0587114: ARABIC TPO2 QW GREY
0586213: AUSTRALIA QW BLACK
0586213: AUSTRALIA QW BLACK
0587049: AUSTRALIA QW BROWN
0587036: AUSTRALIA QW GREY
0587333: AUSTRIA QW BLACK
0587333: AUSTRIA QW BLACK
0587275: AUSTRIA QW BROWN
0587275: AUSTRIA QW BROWN
0584252: AUSTRIA QW GREY
0587342: BALCANS QW BLACK
0587342: BALCANS QW BLACK
0587281: BALCANS QW BROWN
0587281: BALCANS QW BROWN
0584260: BALCANS QW GREY
0587352: BALTIAN QW BLACK
0587352: BALTIAN QW BLACK
0587291: BALTIAN QW BROWN
0587291: BALTIAN QW BROWN
0584275: BALTIAN QW GREY
0586216: BANGLADESH QW BLACK
0586216: BANGLADESH QW BLACK
0587051: BANGLADESH QW BROWN
0587038: BANGLADESH QW GREY
0591739: BENELUX QW BLACK
0591739: BENELUX QW BLACK
0591740: BENELUX QW BROWN
0591740: BENELUX QW BROWN
0591738: BENELUX QW GREY
0591738: BENELUX QW GREY
0586209: CAMBODIA QW BLACK
0586209: CAMBODIA QW BLACK
0587046: CAMBODIA QW BROWN
0587033: CAMBODIA QW GREY
0587350: CIS SOUTH QW BLACK
0587350: CIS SOUTH QW BLACK
0587289: CIS SOUTH QW BROWN
0587289: CIS SOUTH QW BROWN
0584270: CIS SOUTH QW GREY
0587328: CZECH QW BLACK
0587328: CZECH QW BLACK
0587271: CZECH QW BROWN
0587271: CZECH QW BROWN
0584246: CZECH QW GREY
0592810: E72 RM-530 Country Variant Denmark DK ZODIUM BLACK
0591869: E72 RM-530 Country Variant Finland FI METAL GREY V1_COLOR
0589141: E72 RM-530 Country Variant Finland FI TOPAZ BROWN V1_COLOR
0589139: E72 RM-530 Country Variant Finland FI ZODIUM BLACK V1
0593556: E72 RM-530 Country Variant France FR Zodium Black V1
0593556: E72 RM-530 Country Variant France FR Zodium Black V1
0591945: E72 RM-530 Country Variant Hongkong HK Black v1
0591950: E72 RM-530 Country Variant Hongkong HK Grey v1_COLOR
0591954: E72 RM-530 Country Variant India IN New India T Brown V1
0591952: E72 RM-530 Country Variant India IN New India Z Black V1
0593426: E72 RM-530 Country Variant Italy IT Brown V1 STORE_COLOR
0592515: E72 RM-530 Country Variant United Kingdom GB CU Black_COLOR
0590447: E72 RM-530 Country Variant United Kingdom GB V1 GRAY
0590196: E72 RM-530 Mobistar BE Zodium Black V1 GV
0595907: E72 RM-530 MTN ZA Metal Grey V1_COLOR
0590448: E72 RM-530 MTN ZA Z.Black V1
0590195: E72 RM-530 Optimus PT Zodium Black v1 GV
0590145: E72 RM-530 Orange Switzerland CH Zodium Black v1 GV
0593811: E72 RM-530 SingTel Singapore SG Black V1
0595472: E72 RM-530 SingTel Singapore SG Brown CU V1
0591307: E72 RM-530 Swisscom CH Black V1
0592807: E72 RM-530 T-Mobile Hungary HU BLACK V1 Light (SL)
0594728: E72 RM-530 T-Mobile NL NL GV v1 Black GV
0595214: E72 RM-530 Telenor Mobil NO NO Metal Grey_COLOR
0595752: E72 RM-530 Vodacom ZA Metal Grey V1_COLOR
0591153: E72 RM-530 Vodacom ZA Z.Black V1
0591110: E72 RM-530 Vodafone GR GR Black V1 GV
0591305: E72 RM-530 Vodafone New Zealand NZ Black V1 GV
0590128: E72 RM-530 Vodafone UK GB contract black GV
0586218: EMERGING ASIA QW BLACK
0586218: EMERGING ASIA QW BLACK
0587052: EMERGING ASIA QW BROWN
0587039: EMERGING ASIA QW GREY
0587351: ESTONIA QW BLACK
0587351: ESTONIA QW BLACK
0587290: ESTONIA QW BROWN
0587290: ESTONIA QW BROWN
0584272: ESTONIA QW GREY
0584245: EURO QW GREY
0573569: EURO QW1 BLACK
0584221: EURO QW1 BROWN
0584209: FINLAND-SWEDEN QW BLACK
0584223: FINLAND-SWEDEN QW BROWN
0584249: FINLAND-SWEDEN QW GREY
0586724: FINLAND-SWEDEN QW WHITE
0586724: FINLAND-SWEDEN QW WHITE
0586719: FRANCE QW BLACK
0586719: FRANCE QW BLACK
0586722: FRANCE QW BROWN
0586722: FRANCE QW BROWN
0584255: FRANCE QW GREY
0586726: FRANCE QW WHITE
0586726: FRANCE QW WHITE
0586718: GERMAN-LXB QW BLACK
0586718: GERMAN-LXB QW BLACK
0586721: GERMAN-LXB QW BROWN
0586721: GERMAN-LXB QW BROWN
0584251: GERMAN-LXB QW GREY
0584251: GERMAN-LXB QW GREY
0586725: GERMAN-LXB QW WHITE
0586725: GERMAN-LXB QW WHITE
0587344: GREECE CYPRUS QW BLACK
0587344: GREECE CYPRUS QW BLACK
0587283: GREECE CYPRUS QW BROWN
0587283: GREECE CYPRUS QW BROWN
0584262: GREECE CYPRUS QW GREY
0586202: HONG KONG QW BLACK
0586202: HONG KONG QW BLACK
0586668: HONG KONG QW BROWN
0586667: HONG KONG QW GREY
0586667: HONG KONG QW GREY
0587345: HUNGARY QW BLACK
0587345: HUNGARY QW BLACK
0587284: HUNGARY QW BROWN
0587284: HUNGARY QW BROWN
0584263: HUNGARY QW GREY
0586219: INDIA QW BLACK
0587053: INDIA QW BROWN
0587053: INDIA QW BROWN
0587040: INDIA QW GREY
0586210: INDONESIA QW BLACK
0587047: INDONESIA QW BROWN
0587034: INDONESIA QW GREY
0587262: IRAN AFGANISTAN QW BROWN
0587262: IRAN AFGANISTAN QW BROWN
0587121: IRAN AFGANISTAN QW GREY
0587217: IRAN AFGANISTAN QW BLACK
0587217: IRAN AFGANISTAN QW BLACK
0587354: ISRAEL QW BLACK
0587354: ISRAEL QW BLACK
0587292: ISRAEL QW BROWN
0587292: ISRAEL QW BROWN
0584276: ISRAEL QW GREY
0586720: ITALY QW BLACK
0586720: ITALY QW BLACK
0586723: ITALY QW BROWN
0586723: ITALY QW BROWN
0584257: ITALY QW GREY
0586727: ITALY QW WHITE
0586727: ITALY QW WHITE
0587212: JORDAN LEBANON QW BLACK
0587212: JORDAN LEBANON QW BLACK
0587255: JORDAN LEBANON QW BROWN
0587255: JORDAN LEBANON QW BROWN
0587115: JORDAN LEBANON QW GREY
0587115: JORDAN LEBANON QW GREY
0587215: LEBANON QW BLACK
0587215: LEBANON QW BLACK
0587260: LEBANON QW BROWN
0587260: LEBANON QW BROWN
0587119: LEBANON QW GREY
0587119: LEBANON QW GREY
0587343: MACEDONIA QW BLACK
0587343: MACEDONIA QW BLACK
0587282: MACEDONIA QW BROWN
0587282: MACEDONIA QW BROWN
0584261: MACEDONIA QW GREY
0586208: MALAYSIA QW BLACK
0586208: MALAYSIA QW BLACK
0587045: MALAYSIA QW BROWN
0587032: MALAYSIA QW GREY
0587349: MOLDOVA QW BLACK
0587349: MOLDOVA QW BLACK
0587288: MOLDOVA QW BROWN
0587288: MOLDOVA QW BROWN
0584269: MOLDOVA QW GREY
0586206: MOZAMBIQUE QW BLACK
0586206: MOZAMBIQUE QW BLACK
0587268: MOZAMBIQUE QW BROWN
0587268: MOZAMBIQUE QW BROWN
0587128: MOZAMBIQUE QW GREY
0587128: MOZAMBIQUE QW GREY
0586215: NEW ZEALAND QW BLACK
0586215: NEW ZEALAND QW BLACK
0587050: NEW ZEALAND QW BROWN
0587037: NEW ZEALAND QW GREY
0586205: NIGERIA QW BLACK
0587266: NIGERIA QW BROWN
0587266: NIGERIA QW BROWN
0587126: NIGERIA QW GREY
0587126: NIGERIA QW GREY
0587219: PAKISTAN QW BLACK
0587219: PAKISTAN QW BLACK
0587264: PAKISTAN QW BROWN
0587264: PAKISTAN QW BROWN
0587124: PAKISTAN QW GREY
0587124: PAKISTAN QW GREY
0587216: PAN MEA QW BLACK
0587216: PAN MEA QW BLACK
0587261: PAN MEA QW BROWN
0587261: PAN MEA QW BROWN
0587120: PAN MEA QW GREY
0587120: PAN MEA QW GREY
0586212: PHILIPPINES QW BLACK
0586212: PHILIPPINES QW BLACK
0587048: PHILIPPINES QW BROWN
0587035: PHILIPPINES QW GREY

0587331: POLAND QW BLACK
0587331: POLAND QW BLACK
0587273: POLAND QW BROWN
0587273: POLAND QW BROWN
0584248: POLAND QW GREY
0587339: PORTUGAL QW BLACK
0587339: PORTUGAL QW BLACK
0587279: PORTUGAL QW BROWN
0587279: PORTUGAL QW BROWN
0584258: PORTUGAL QW GREY
0587346: ROMANIAN QW BLACK
0587346: ROMANIAN QW BLACK
0587285: ROMANIAN QW BROWN
0587285: ROMANIAN QW BROWN
0584264: ROMANIAN QW GREY
0584601: RUSSIA-BELARUS QW BLACK
0586909: RUSSIA-BELARUS QW BROWN
0586909: RUSSIA-BELARUS QW BROWN
0584266: RUSSIA-BELARUS QW GREY
0587332: SCANDINAVIA QW BLACK
0587332: SCANDINAVIA QW BLACK
0587274: SCANDINAVIA QW BROWN
0587274: SCANDINAVIA QW BROWN
0584250: SCANDINAVIA QW GREY
0586224: SCANDINAVIA QW WHITE
0586207: SINGAPORE QW BLACK
0586207: SINGAPORE QW BLACK
0587043: SINGAPORE QW BROWN
0587031: SINGAPORE QW GREY
0587329: SLOVAKIA QW BLACK
0587329: SLOVAKIA QW BLACK
0587272: SLOVAKIA QW BROWN
0587272: SLOVAKIA QW BROWN
0584247: SLOVAKIA QW GREY
0584210: SOUTH AFRICA QW BLACK
0584224: SOUTH AFRICA QW BROWN
0584224: SOUTH AFRICA QW BROWN
0586524: SOUTH AFRICA QW GREY
0586226: SOUTH AFRICA QW WHITE
0586226: SOUTH AFRICA QW WHITE
0587341: SPAIN QW BLACK
0587341: SPAIN QW BLACK
0587280: SPAIN QW BROWN
0587280: SPAIN QW BROWN
0584259: SPAIN QW GREY
0587214: SUDAN QW BLACK
0587214: SUDAN QW BLACK
0587257: SUDAN QW BROWN
0587257: SUDAN QW BROWN
0587117: SUDAN QW GREY
0587117: SUDAN QW GREY
0587335: SWITZERLAND QW BLACK
0587335: SWITZERLAND QW BLACK
0587276: SWITZERLAND QW BROWN
0587276: SWITZERLAND QW BROWN
0584253: SWITZERLAND QW GREY
0587213: SYRIA QW BLACK
0587256: SYRIA QW BROWN
0587256: SYRIA QW BROWN
0587116: SYRIA QW GREY
0586220: THAI QW BLACK
0586220: THAI QW BLACK
0587054: THAI QW BROWN
0587041: THAI QW GREY
0587336: TURKEY QW BLACK
0587336: TURKEY QW BLACK
0587277: TURKEY QW BROWN
0587277: TURKEY QW BROWN
0584254: TURKEY QW GREY
0587218: UAE QW BLACK
0587218: UAE QW BLACK
0587263: UAE QW BROWN
0587263: UAE QW BROWN
0587122: UAE QW GREY
0587122: UAE QW GREY
0587348: UKRAINA QW BLACK
0587348: UKRAINA QW BLACK
0587287: UKRAINA QW BROWN
0587287: UKRAINA QW BROWN
0584267: UKRAINA QW GREY
0586222: VIETNAM QW BLACK
0586222: VIETNAM QW BLACK
0587055: VIETNAM QW BROWN
0587042: VIETNAM QW GREY

yee_pesare
20-04-2010, 14:02
سلام بچه ها ، منم دیشب یه مشکیشو خریدم اصل فنلاند خیلی گشتم، گوشیه توپیه البته فارسی نداره ولی صفحه کلید عربی داره :20:

merikh_merikh
21-04-2010, 09:22
دوستان لطفن کسانی که مدتی با این گوشی کار کردن بدون تعصب نظرشونو در مورد این گوشی بگن.
چه طور گوشیه؟ هدفتون از خرید این گوشی چی بوده؟

yee_pesare
21-04-2010, 12:13
سلام. بچه ها واسه من صفحه کلید عربی داره ولی نمیشه تایپ کرد یعنی تو قسمت اس ام اس وقتی میخوام زبان نوشتاریرو تغییر بدم فقط انگلیسی و روسی داره ؟ اگه نمیشه پس صفحه کلید واسه چیه

M @ j i d
21-04-2010, 18:13
سلام

فریمور جدید

31.023

خوش باشید!

yee_pesare
21-04-2010, 21:09
سلام. بچه ها این گوشیه من زود شارژ میشه بعد اروز با نهایتا روز بعد یه دفعه شارژ خالی میشه ، ایراد از چیه ؟ باطری ؟ وقتی اخرین شارژ گوشی پر شد باید بمونه بیشتر ؟ توروخدا کمک که اگه ایرادی داره برم پیش فروشنده اخه دوروزه گرفتم، راستی کدی که بشه فریمور گوشیو فهمید چیه ؟

king.zimen
22-04-2010, 09:22
سلام
من دو هفته میشه این گوشیو خریدم
و قبلا E71
داشتم
و نظرم :
1 - از نظر سرعت چندان تفاوتی احساس نکردم
2 - GPS خیلی سریعتر کانکت میشه
3 - از نظر بدنه E71 خیلی بهتره و مقاوم تره
4- OVI map کامل روی خود گوشی هست( با نقشه دقیق از تهران و کالیب شده - خیلی دقیق )
5- کیبور فارسی - کاملا کار میکنه ( گچپژ )
6 - ست کردن Email خیلی خوب و راحت شده
7- کیبورد E71 خیلی بهتره

hossein_dig
22-04-2010, 12:27
سلام

فریمور جدید

31.023

خوش باشید!

یه میگفتی چیه فرق کرده چه مشکلیاتی حل شده
راستی من نمیتونم تگ ها م رو ادیت کنم شماها چطور

The_Last_Samurai
23-04-2010, 10:31
اساتید محترم..زیر نور مستقیم خورشید ال سی دیش چطور عمل می کنه؟؟ مثلا مثل n95 هست؟

hossein_dig
24-04-2010, 15:28
اساتید محترم..زیر نور مستقیم خورشید ال سی دیش چطور عمل می کنه؟؟ مثلا مثل n95 هست؟
بله عالیه

راستی برای من آپدیت نداره چرا ؟!

yee_pesare
25-04-2010, 18:20
سلام بچه ها ، یه مشکل کوچک پیدا کردم
گوشیه من صفحه کلیدش سمت راست اسپیس به ترتیب علامت سوال تعجب و....... در حالیکه به جایه علامت سوالو و تعجبو اینا موقع تایپ نقطه و ویرگول میزنه .علامت سوالش ردیف بالا سمت راست عدد صفره ...... در کل 5 6 تا کلیدش جابه جا میزنه کسی نمیدونه علتش چیه ؟ بخاطر فریمورشه ؟
اخه موقع خرید یه گوشیه دیگه ام بود که اون علامت سوالاش بالا بودو نقطه ویرگول پائین ....... من اتفاقی اینو گرفتم
راستی وقتی ورژن گوشیمو میبینم نوشته : 002. 023 software version

custom version 023.002.c00.01
از بچه هائی که این گوشیو خریدین میشه بگین ترتیبه صفحه کلیدتون چه جوریه اگه مثل منه ورژن گوشیتون چه طوریه؟
مربوط به این کدائی که صفحه قبل بود میشه با توجه به کشورو منطقه ؟:41:

reza.mansori
27-04-2010, 09:11
سلام

فریمور جدید

31.023

خوش باشید!

سلام

من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم گوشی خودم را با ورژن جدید update کنم؟ علت خاصی داره؟

با تشکر

merikh_merikh
27-04-2010, 14:06
دوستان لطفن کسانی که مدتی با این گوشی کار کردن بدون تعصب نظرشونو در مورد این گوشی بگن.
چه طور گوشیه؟ هدفتون از خرید این گوشی چی بوده؟
دوستان لطفن یکی جواب پست ما هم بده.
ممنون

yee_pesare
27-04-2010, 15:36
سلام ببین دوست عزیز اگه بخوام بدون تعصب بگم از نظر مولتی مدیا ( دوربین موزیکو ....) سری ان بهتره شما فقط از نظر اینترنتو .... میتونه خیالتون راحت باشه ، منم ای 71 داشتم و تفاوت زیادی با این نداره به قول دوستومن اون محکمتر و خوشدست ترم هست صدای تو هدفون ای 72 بهتره ولی صدایه بیرونش نه ، از نظر سرعتم تفاوت چندانی حس نکردم و تو بخش ایمیلم به مشکل خوردم .کلا یه سری ایرادای نرم افزاری داره شاید زمان که بگذره با اپدیت حل شه .
هدف خوده من از خرید این گوشی این بود که از این استیل گوشیها خوشم میاد مثله بلک بریو ...

reza.mansori
28-04-2010, 08:03
سلام

فریمور جدید

31.023

خوش باشید!

سلام

من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم گوشی خودم را با ورژن جدید( 31.023 )update کنم؟ علت خاصی داره؟

با تشکر

hossein_dig
28-04-2010, 09:03
سلام

من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم گوشی خودم را با ورژن جدید( 31.023 )update کنم؟ علت خاصی داره؟

با تشکر
خوب توی این شات که گذاشتی مشکلی نیست برای آپ دیدت
از پیغامی که میده یه شات بذار

reza.mansori
28-04-2010, 10:07
خوب توی این شات که گذاشتی مشکلی نیست برای آپ دیدت
از پیغامی که میده یه شات بذار

راستش وقتی با برنامه آپدیت کننده می خواهم گوشی را آپدبت کنم میگه گوشی شما آپدیت است و نیاز به آپدیت ندارید!

hossein_dig
08-05-2010, 09:30
من از وقتی که به ورژن 31 آپ دیدت کردم مپ ش فرق کرده و توی این ورژن قطب نمای دیجیتالش کار نمیکنه !!!!!!!!!!:19:
7370 هم کردم خاک برسر رفته جزء فریم ورش

راه حلی داره؟!

hossein_dig
08-05-2010, 09:45
زنگ زدم نوکیا حل شد گفت دکمه 5 رو نگه داره . مشکل حل شد

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

راستش وقتی با برنامه آپدیت کننده می خواهم گوشی را آپدبت کنم میگه گوشی شما آپدیت است و نیاز به آپدیت ندارید!
من وقتی از شرکت چک میکردم میگفت آپ دیدت نداره ولی وقتی از جای دیگه تست کردم ، 31 رو با خود گوشی 15 مگ بود گرفتم و آپ دیدت کردم چند تا برنامه اضافه کرده که یکیش بلک لیست هم برای مسیج هم تماس خیلی باحال ه
سرعت گوشی کمی هم بالا رفته
من قبلا نمیتونستم تگ ها رو تو گالری ادیت کنم ولی الان تونم درست شد

reza.mansori
09-05-2010, 08:10
زنگ زدم نوکیا حل شد گفت دکمه 5 رو نگه داره . مشکل حل شد

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

من وقتی از شرکت چک میکردم میگفت آپ دیدت نداره ولی وقتی از جای دیگه تست کردم ، 31 رو با خود گوشی 15 مگ بود گرفتم و آپ دیدت کردم چند تا برنامه اضافه کرده که یکیش بلک لیست هم برای مسیج هم تماس خیلی باحال ه
سرعت گوشی کمی هم بالا رفته
من قبلا نمیتونستم تگ ها رو تو گالری ادیت کنم ولی الان تونم درست شد

یک سوال داشتم،

اول اینکه بعد از آپدیت این برنامه بلاک کردن مسیج و تماس رو ا زکجا میشه پیدا کرد و به چه اسمی است؟ ثانیا من نقشع ایران رو با برنامه OVI دانلود کردم ولی نمیدانم که از کجا و چگونه می توانم آن را بصورت آفلاین اجرا کنم؟

با سپاس

reza.mansori
19-05-2010, 08:57
دوستان من با E72 یک مشکل در تنظیمات email دارم.

آنهم این است که وقتی مثلا اکانت gmail خودم را وارد میکنم ، بر خلاف همیشه، E72 تنظیمات ان را اتوماتیک انجام نمیده! یعنی مثلا من مجبورم که incoming یا outgoing mail server را خودم وارد کنم! کسی راه حلی برای این موضوع سراغ داره؟

Delkook
19-05-2010, 13:34
سلام دوستان
من این گوشی خوشگل رو خریدم و یه سوال برام پیش اومده... وقتی توی منوها به صفحه lcd خیلی دقت میکنم احساس میکنم صفحه مقدار خیلی خیلی کمی حالت رگه رگه داره البته وقتی رو صفحه اصلی هستم و روی والپیپر اصلا متوجه نمیشم. میخواستم ببینم این مشکلی نیست؟ البته شاید هم من زیادی حساسیت به خرج میدم!

Delkook
20-05-2010, 07:17
سلام کسی جواب سوال پست قبل من رو بده ممنون میشم.

hossein_dig
20-05-2010, 09:05
سلام دوستان
من این گوشی خوشگل رو خریدم و یه سوال برام پیش اومده... وقتی توی منوها به صفحه lcd خیلی دقت میکنم احساس میکنم صفحه مقدار خیلی خیلی کمی حالت رگه رگه داره البته وقتی رو صفحه اصلی هستم و روی والپیپر اصلا متوجه نمیشم. میخواستم ببینم این مشکلی نیست؟ البته شاید هم من زیادی حساسیت به خرج میدم!
اگه با تعوضی چند تا وال پیپر متوجه شدی مشکل پا برجاست برو گارانتی

hossein_dig
20-05-2010, 09:17
یک سوال داشتم،

اول اینکه بعد از آپدیت این برنامه بلاک کردن مسیج و تماس رو ا زکجا میشه پیدا کرد و به چه اسمی است؟ ثانیا من نقشع ایران رو با برنامه OVI دانلود کردم ولی نمیدانم که از کجا و چگونه می توانم آن را بصورت آفلاین اجرا کنم؟

با سپاس
تو برنامه ها با نام
Ad.Com.Mgr
دومی رو نمیدونم من با خود گوشی نقشه رو لود کردم

یه خبر بد ::18:
37:
من چند روز پیش میخواستم از موتور پیداشم که یهو یه چیزی صدا داد نگاه کردم دیدم گوشی عزیز تر از جانم روی زمین است خوش بختانه تو کیفش بود ولی کیف خودش تون قسمتیش که بازه کمی رو لبه فلزیش خط افتاده !
بعد پایین قابش (زیر کلید فاصله ) جای که پشت و روش بهم وصل میشن شاید به اندازه نیم میلمتر فاصله پیدا کرده و بازی میکنه این داره اعصاب مو داغون میکنه :weird:شاید فروختمش یکی دیگه گرفتم:9:[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

Delkook
20-05-2010, 15:17
اگه با تعوضی چند تا وال پیپر متوجه شدی مشکل پا برجاست برو گارانتی

ممنون عزیز ولی همونطور که گفتم توی والپیپرها شاید اصلا نشه متوجه شد ولی وقتی والپیپر رو از روی صفحه حذف میکنم با دقت زیاد میشه متوجه شد. اگه ممکنه یکی دو نفر از بچه هایی که این گوشی رو دارند جواب بدن ثواب داره!:31:

Delkook
20-05-2010, 20:47
آقا خواهشمندیم یکی دو نفر بیان بگن که گوشی اونها از این لحاظ چطوره ما بریم پی کارمون!:)

hossein_dig
20-05-2010, 23:40
ممنون عزیز ولی همونطور که گفتم توی والپیپرها شاید اصلا نشه متوجه شد ولی وقتی والپیپر رو از روی صفحه حذف میکنم با دقت زیاد میشه متوجه شد. اگه ممکنه یکی دو نفر از بچه هایی که این گوشی رو دارند جواب بدن ثواب داره!:31:
من که متوجه نمیشم شما چی میگی اگه موج داره ایراد داره اگه پیکسل ها به نظرت درشت میاد زیاد حساسی

merikh_merikh
30-05-2010, 10:15
دوستان ميگم يي72 را براي شارژ اوليه چه قدر بايد بزاريم شارژ؟(در کل شارژ اوليه ي گوشي به چه صورته هر کي يه چيزي ميگه....)
ايشالا تو اين هفته ميخوام بخرم.

rayhaneh
30-05-2010, 12:46
دوستان ميگم يي72 را براي شارژ اوليه چه قدر بايد بزاريم شارژ؟(در کل شارژ اوليه ي گوشي به چه صورته هر کي يه چيزي ميگه....)

من خودم برای بار اول تقریبا 8 ساعت گذاشتم
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم بخونید بد شاید نباشه:

hossein_dig
30-05-2010, 13:02
ايشالا تو اين هفته ميخوام بخرم.
این حرف های که همه میگن توهمه
تو دفتر چه چیزی ننوشته
شما وقتی خریدی بزار تا آخر شارژش تخلیه بشه (خاموش بشه) بعد خاموش بزار شارژ تا فول بشه
معمولا به طور عادی باید 3 روز شارژ نگه داره البته بستگی به مصرف هم داره
باتری بعد چندین بار شارژ ظرفیت واقیش رو پیدا میکنه (تجربه)

FreeMagic
06-06-2010, 09:06
سلام به همگی
خواستم بدونم کسی هست اینجا که گوشیش رو ه ک کرده باشه؟
از چه روشی میشه واسه ه ک گوشی استفاده کرد؟

FreeMagic
06-06-2010, 11:11
راستی چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد؟
مثل 5800 یا ان 97 میشه گوشی رو با وایرلس آپدیت کرد؟

FreeMagic
06-06-2010, 11:22
ببخشید اینجا رو شلوغ کردم
من اشتباهی برنامه modo رو که نمدونم چی بود از توی application manager پاک کردم
میشه بگید این برنامه چی بود و از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟

hossein_dig
06-06-2010, 16:48
راستی چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد؟
مثل 5800 یا ان 97 میشه گوشی رو با وایرلس آپدیت کرد؟
بله من خودم همی جور آپدیت کردم

Saman-tci
06-06-2010, 17:58
ببخشید اینجا رو شلوغ کردم
من اشتباهی برنامه modo رو که نمدونم چی بود از توی application manager پاک کردم
میشه بگید این برنامه چی بود و از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟

دوست من برنامه modo یه فایل منیجر اختیاری هست که همراه با برنامه هایی که برای هکک کردن گوشی استفاده میکنید روی گوشیتون نصب میشه ... برنامه خاصی نیست شما میتونید به جای اون از یه فایل منیجر بهتر استفاده کنید ..

FreeMagic
06-06-2010, 20:24
بله من خودم همی جور آپدیت کردم
خوب میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینم از کجا باید آپدیت کنم

دوست من برنامه modo یه فایل منیجر اختیاری هست که همراه با برنامه هایی که برای هکک کردن گوشی استفاده میکنید روی گوشیتون نصب میشه ... برنامه خاصی نیست شما میتونید به جای اون از یه فایل منیجر بهتر استفاده کنید ..
آره
برنامه HelloOx 2.03 (اگه درست نوشته باشم) واسه ه ک گوشی نصب کردم که کار هم نکرد. واسه همین پاکش کردم. دیدم این برنامه Modo توی add.man مونده واسه همین پاکش کردم و فکر کردم مال خود گوشی بود

hossein_dig
07-06-2010, 09:32
خوب میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینم از کجا باید آپدیت کنم

آره
برنامه HelloOx 2.03 (اگه درست نوشته باشم) واسه ه ک گوشی نصب کردم که کار هم نکرد. واسه همین پاکش کردم. دیدم این برنامه Modo توی add.man مونده واسه همین پاکش کردم و فکر کردم مال خود گوشی بود
کد زیر رو بزن
#0000#*
تو option
گزینه check for update
رو بزن اگه برای گوشی آپ دیت باشه بهت میگه (البته باید وصل شی به اکسس پوینت).قبل آپ دیت بکاب یادت نره

FreeMagic
07-06-2010, 15:57
یه سوال دیگه
یه دیکشنری داره که مثل آب خوردن با وایرلس میشه بهش یه زبان اضافه کرد. به زبان های پیش فرض گوشی میشه فارسی رو هم اضافه کرد؟ واسه نوشتن پیام فارسی میخواستم

t2download
15-06-2010, 10:42
این گوشی رو یکی از دوستام خریده و ازش راضی هست سرعتش خوبه تنها رم اون 4 گیگ هست و صداش ضعیفه و یاد گوشی بلک بری میاندازه آدم رو .:20:

hossein_dig
15-06-2010, 11:43
یه سوال دیگه
یه دیکشنری داره که مثل آب خوردن با وایرلس میشه بهش یه زبان اضافه کرد. به زبان های پیش فرض گوشی میشه فارسی رو هم اضافه کرد؟ واسه نوشتن پیام فارسی میخواستم
مگه گوشی فارسی نیست؟
اگه زبان فارسی نداره نمیتونی کاری بکنی. باید یا ه ک ش کنی (باید پرواداکت کد رو عوض کنی و بعد آپدیت کنی . من توصیه نمیکنم) یا ببری نمایدندگی نوکیا برات فریم ور فارسی بریزن

FreeMagic
16-06-2010, 05:45
مگه گوشی فارسی نیست؟
اگه زبان فارسی نداره نمیتونی کاری بکنی. باید یا ه ک ش کنی (باید پرواداکت کد رو عوض کنی و بعد آپدیت کنی . من توصیه نمیکنم) یا ببری نمایدندگی نوکیا برات فریم ور فارسی بریزن

چه عجب یکی به این تاپیک هم سر زد
خوب داداش اون پروداکت کد رو که گفتی باید عوض کنم و بعد اپدیت کنم من نفهمیدم یعنی چی! اگه میشه یا توضیحی بدین یا جایی رو معرفی کنید که توضیح داده باشه. شرمنده چون نمیدونم چی هست نمیدونم کجا هم باید بگردم دنبالش
و اون راه دوم که باید ببرم نوکیا فریمور فارسی بریزن اگه میشه بگید چه جوریه ما خودمون این کار رو بکنیم. واسه گوشی خودم و گوشی Vivaz فریمور رو عوض کردم حالا سر این گوشی موندم
ظاهرا زیاد کسی هم به این تاپیک سر نمیزنه:41:

t2download
16-06-2010, 07:29
خوب داداش اون پروداکت کد رو که گفتی باید عوض کنم و بعد اپدیت کنم من نفهمیدم یعنی چی! اگه میشه یا توضیحی بدین یا جایی رو معرفی کنید که توضیح داده باشه. شرمنده چون نمیدونم چی هست نمیدونم کجا هم باید بگردم دنبالش
و اون راه دوم که باید ببرم نوکیا فریمور فارسی بریزن اگه میشه بگید چه جوریه ما خودمون این کار رو بکنیم. واسه گوشی خودم و گوشی Vivaz فریمور رو عوض کردم حالا سر این گوشی موندم
نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟
اتظار روزهای خوبی داشته باش :10:

hossein_dig
16-06-2010, 10:35
دوست من با یه نرم افزار به نام jaf سریال گوشی رو عوض میکنی تو فروم بگرد هست توضیحاتش هم هست
از اول گوشی فارسی میگرفتی بهتر نبود !؟
ولی من توصیه میکنم ببرم نمایندگی نوکی 15 تومن بده آدرسش تو سعادت آباده . همونجا بران فرت آپدیدت فارسی میکنه من 5800 خدا بیامورزم همین کارو کردم
من -- رو توصیه نمیکنم ریسک داره ، اگه چیزی بشه دستت به جای بند نیست.

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟
اتظار روزهای خوبی داشته باش :10:
چی میگی تو یه بار پست رو بخون ؟! اومدیم پارک !؟:27: هوا خوبه !؟
خدا رو شکر این گوشی مثل 5800 خز نشده برای همین زیاد داغ نیست اتفاقا بهتر
هرجا که میری گوشی رو در میاری چون فلزیه سریع میره تو چشم:40:

FreeMagic
16-06-2010, 20:13
دوست من با یه نرم افزار به نام jaf سریال گوشی رو عوض میکنی تو فروم بگرد هست توضیحاتش هم هست
از اول گوشی فارسی میگرفتی بهتر نبود !؟
ولی من توصیه میکنم ببرم نمایندگی نوکی 15 تومن بده آدرسش تو سعادت آباده . همونجا بران فرت آپدیدت فارسی میکنه من 5800 خدا بیامورزم همین کارو کردم
من -- رو توصیه نمیکنم ریسک داره ، اگه چیزی بشه دستت به جای بند نیست.

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

چی میگی تو یه بار پست رو بخون ؟! اومدیم پارک !؟:27: هوا خوبه !؟
خدا رو شکر این گوشی مثل 5800 خز نشده برای همین زیاد داغ نیست اتفاقا بهتر
هرجا که میری گوشی رو در میاری چون فلزیه سریع میره تو چشم:40:

در مورد این jaf هم که گفتی من اصلا نفهمیدم یعنی چی! میرم دنبالش میگردم یعنی چی و از کجا باید شروع کنم
من خیلی وقت پیش نوکیا داشتم و اون موقع جف نبود که:27: حالا این گوشی مال بابامه:31:
در ضمن من که گوشی رو نخریدم که بخوام از اول فارسی باشه یا هر زبون دیگه

mjorh
16-06-2010, 22:30
كدوم برنامه ها روي اين گوشي نصب ميشن ؟.سيمبين ورژن 5 يا 3 يا ...؟

mjorh
16-06-2010, 22:38
چجوري بايد شماره ها يي كه تو سيم كارت بوده رو به گوشي انتقال داد ؟

mesa1014
18-06-2010, 14:23
چجوري بايد شماره ها يي كه تو سيم كارت بوده رو به گوشي انتقال داد ؟

مي ري تو Contact بعدش Option بعدش Setting بعد Contacts بعدش گزينه اول رو مي ري توش مي زني SIM Memory بعد OK مي كني حالا ليستت مي ياد بعدش همه رو مارك كن و كپي كن تو Phone Memory. تا اونجا كه يادمه اينطوري بود. :31:

mesa1014
18-06-2010, 14:25
دوستان لطفا يه آنتي ويروس كه Expire نشه و Update بشه و مجاني باشه معرفي كنن. مرسي.
اين گوشي واقعا عاليه!

mjorh
18-06-2010, 18:34
مي ري تو Contact بعدش Option بعدش Setting بعد Contacts بعدش گزينه اول رو مي ري توش مي زني SIM Memory بعد OK مي كني حالا ليستت مي ياد بعدش همه رو مارك كن و كپي كن تو Phone Memory. تا اونجا كه يادمه اينطوري بود. :31:

ممنونم از نظري كه دادي ، دمت گرم .

mjorh
19-06-2010, 01:31
تو نوشتن چطوري بايد فاصله داد؟

يه سئوال ديگه ، من وقتي ميخوام عكس بگيرم يه زره كه دستم ميلرزه ، عكس رو كه ميگيرم تار ميشه . ميگم تو تنظيماتش جايي هست كه بشه اين تاري رو درست كرد؟

mesa1014
19-06-2010, 15:57
تو نوشتن چطوري بايد فاصله داد؟

يه سئوال ديگه ، من وقتي ميخوام عكس بگيرم يه زره كه دستم ميلرزه ، عكس رو كه ميگيرم تار ميشه . ميگم تو تنظيماتش جايي هست كه بشه اين تاري رو درست كرد؟

خواهش ميكنم. دكمه بزرگ پايين وسط كه روش عكس چراغ قوه هم داره واسه فاصله است.
اگه موقع عكس گرفتن دستت رو Pad باشه و كادر سبز شه و بعدش عكس بگيري با يه كوچولو لرزش نبايد مشكلي باشه. اگه بري تو گالريت رو عكس مورد نظر بعد Option و بعد Edit يه سري تنظيمات هست ولي فكر نكنم لرزشو درست كنه!

afshinjj
19-06-2010, 23:35
سلام دوستان من یک e72 چینی خریدم که دو سیم کارت بهش می خوره ولی نمی تونم روش نرم افزار بریزم چون با nokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه .لطفا یک راهی بگین که روش بتونم نرم افزار بریزم . نه جاوا تونستم بریزم نه سیمبین .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .

rayhaneh
20-06-2010, 12:55
سلام دوستان من یک e72 چینی خریدم که دو سیم کارت بهش می خوره ولی نمی تونم روش نرم افزار بریزم چون با nokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه .لطفا یک راهی بگین که روش بتونم نرم افزار بریزم . نه جاوا تونستم بریزم نه سیمبین .

میتونیین با خود موبایل آنلاین بشین و نرم افزار مورد نظرتون رو دانلود کرده و مستقیم نصب کنید

كدوم برنامه ها روي اين گوشي نصب ميشن ؟.سيمبين ورژن 5 يا 3 يا ...؟

فک میکنم سیمین سری 60 ویرایش 3

84104
21-06-2010, 07:17
دوستانی که اینجان میشه چند موردی که من توی این گوشی دیدم رو چک کنن و بهم کمک کنن ... البته من خیلی خیلی روی گوشیهام حساسم شاید همین موضوع باعث سوالام شده باشه !

1- دکمه ی وسط شما ! هم کمی لقی داره ! ( لطفا تست کنید و مطمئن بگید چون لقی زیاد نیست )

2- عکس هارو میشه نگاه کنید ... برای شما هم دکمه ی بین ولوم کم و زیاد کمی کجه !!! ؟؟؟ و از کنار کیپد گوشیتون کمی نور میزنه بیرون ؟

3- برایم من فاصله دکمه تا صفحه ( در منتها الیه دکمه ی چپ و راست ) فاصله سمت راست کمی از چپ بیشتره !

ببخشید سوالام کمی خنده دار بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

mesa1014
22-06-2010, 09:38
دوستانی که اینجان میشه چند موردی که من توی این گوشی دیدم رو چک کنن و بهم کمک کنن ... البته من خیلی خیلی روی گوشیهام حساسم شاید همین موضوع باعث سوالام شده باشه !

1- دکمه ی وسط شما ! هم کمی لقی داره ! ( لطفا تست کنید و مطمئن بگید چون لقی زیاد نیست )

2- عکس هارو میشه نگاه کنید ... برای شما هم دکمه ی بین ولوم کم و زیاد کمی کجه !!! ؟؟؟ و از کنار کیپد گوشیتون کمی نور میزنه بیرون ؟

3- برایم من فاصله دکمه تا صفحه ( در منتها الیه دکمه ی چپ و راست ) فاصله سمت راست کمی از چپ بیشتره !

ببخشید سوالام کمی خنده دار بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

1- دكمه وسط خيلي خيلي كم لقي داره ولي اصلا تا دقت نكني محسوس نيست. البته طبيعيه كاملا و مشكلي نيست.
2- من خيلي دقت كردم ولي كجي نديدم!
نور از كنار دكمه هاي بالا يه كوچولو مي زنه ولي از پايين اصلا.
3- فكر كنم خوب اين مورد رو متوجه نشدم ولي فكر نكنم.
در مجموع اينا هيچ كدوم اشكالي محسوب نمي شه. خيلي حساس نباش و از اين گوشي واقعا عالي لذت ببر دوست عزيز

amir200812
23-06-2010, 20:59

99% گوشی شما کلا نوکیا نیست! از نوع تقلبی چینی هست!

hossein_dig
24-06-2010, 09:45
:11::11::11::11::11:
پوزش

amir200812
24-06-2010, 10:13
:18:
یعنی چی !؟
بابا خود نوکیا چون تو فلاند براش نمی صرفه همه گوشی ها رو تولید کنه کارخونه ها رو برده تو کشور های دیگه البته یه سری گوشی های گرونش رو هنوز خودش میزنه

یه حرفی میخواید بزنید اولش یکم فکر کنید ضرر نمیکنید:27:
شما برای این حرف یعنی فکر کردید؟

ایشون گفتند:باnokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه!
و گفتند: یک e72 چینی خریدم !
و گفتند: دو سیم کارت بهش می خوره !
و گفتند:نمی تونم روش نرم افزار بریزم!
و گفتند: نه جاوا تونستم نه سیمبین!

اینا یعنی چی؟ یعنی گوشی کلا نوکیا نیست!

rayhaneh
26-06-2010, 16:11
دوستان یه سوال درمورد اوپرا مینی و بروسر خود موبایل

چطور می تونیم متنی رو در یکی از سایت هایی که درحال بازدید از طریق موبایل هستیم رو کپی کرده و در یه جای دیگه موبایل (مثلا تو برنامه نونتس یا ویرایشگر مسیج موبایل ) پیست کنیم؟؟

تو بروسر خود موبایل که من اصلا نمی دونم چطوری متن سایتی رو انتخاب و کپی پیست کنم؟
تو اوپرا مینی هم که کپی میشه ولی فقط داخل خود برنامه اوپرا میشه ازش استفاده کرد! از برنامه که بیرون میرم تا جای دیگه سیوش کنم اصلا تو حافظه موقت موبایل موجود نیست تا من پیست کنم!

aydin_eb7777
26-06-2010, 17:06
دوستان یه سوال درمورد اوپرا مینی و بروسر خود موبایل

چطور می تونیم متنی رو در یکی از سایت هایی که درحال بازدید از طریق موبایل هستیم رو کپی کرده و در یه جای دیگه موبایل (مثلا تو برنامه نونتس یا ویرایشگر مسیج موبایل ) پیست کنیم؟؟

تو بروسر خود موبایل که من اصلا نمی دونم چطوری متن سایتی رو انتخاب و کپی پیست کنم؟
تو اوپرا مینی هم که کپی میشه ولی فقط داخل خود برنامه اوپرا میشه ازش استفاده کرد! از برنامه که بیرون میرم تا جای دیگه سیوش کنم اصلا تو حافظه موقت موبایل موجود نیست تا من پیست کنم!
دوست من شما تا بحال این کار رو تو حالت Tab انجام دادی؟؟
یعنی اول توسط دکمه مداد گوشی از متن مورد نظرت کپی بگیری و بدون اینکه برنامه رو ببندی توسط نگه داشتن 3 ثانیه دکمه منو به حالت Tab بری و محیط دیگه ای که می خوای داخلش Past کنی را انتخاب کنی
شاید اینجوری مشکلت حل بشه

rayhaneh
26-06-2010, 17:28
دوست من شما تا بحال این کار رو تو حالت Tab انجام دادی؟؟
یعنی اول توسط دکمه مداد گوشی از متن مورد نظرت کپی بگیری و بدون اینکه برنامه رو ببندی توسط نگه داشتن 3 ثانیه دکمه منو به حالت Tab بری و محیط دیگه ای که می خوای داخلش Past کنی را انتخاب کنی
شاید اینجوری مشکلت حل بشه
این مراحلی که گفتین برای اپرا مینی هستش؟
اگه اینطوره منظورتون رو از دکمه مداد نگرفتم ! دی
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
باتشکر

aydin_eb7777
26-06-2010, 17:56
این مراحلی که گفتین برای اپرا مینی هستش؟
اگه اینطوره منظورتون رو از دکمه مداد نگرفتم ! دی
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
باتشکر
-----------------------

نه این مراحل مخصوص گوشی نوکیاست برای Copy و Paste کردن یک متن از جایی به جای دیگه اما گویا دکمه مداد در گوشی مدل شما وجود نداره پس شما با همان روش خودت از متن کپی بگیر و فقط از حالت Tab استفاده کن یعنی بدون بستن برنامه مورد نظر 3 ثانیه دکمه Meno را نگه دار تا وارد حالت Tab بشی و محیط جدید را انتخاب کن و متنت را Paste کن ببین انجام میشه یا نه
موفق باشی

farzad48
27-06-2010, 12:33
بچه ها دکمه مداد در این گوشی همان دکمه ctrl ‎هست

rayhaneh
28-06-2010, 18:16
آها...
راستش سوال اصلی من اینه که اصلا چطوری متن رو توی بروسر گوشی هایلایت یا انتخاب کنیم؟؟
سوال دوم هم اینه که متن که انتخاب کردیم چطوری کپی پیست کنیم؟؟

hossein_dig
29-06-2010, 09:14
مثل کامپیوتر
CTRL+C=COPY
CTRL+X=CUT
CTRL+V=PASTE
SHIFT + کلید پیمایش= انتخاب متن
امید وارم دست راهنمایت کرده باشم:46:

rayhaneh
29-06-2010, 23:36
بله سوالم رو که درست فهمیدن ...ممنون

منم تو قسمت های دیگه موبایل از همین کلید های میانبر که اشاره کردید استفاده می کنم و کار می کنند
ولی فقط تو بروسر این میانبر ها جواب نمی دن!!

hossein_dig
30-06-2010, 13:19
بله سوالم رو که درست فهمیدن ...ممنون

منم تو قسمت های دیگه موبایل از همین کلید های میانبر که اشاره کردید استفاده می کنم و کار می کنند
نه متاسفانه فقط برای متن هست و رو فایل ها جواب نمیده (نوکیا دیگه !! )
ولی با فایل اکسپرور میتونی با میانبر کار کنی ولی میانبر هاش فرق میکنه

rayhaneh
30-06-2010, 23:34
منظورم اینترنت اکسپلورر یا اینترنت بروسر بود نه فایل بروسر D:
برای متن های توی اینتر نت بروسر هم جواب نمیده ؟

ardalan_zapata
05-07-2010, 10:49
سلام
دوستان من شنیدم که موقع تایپ کردن اسمس یا متن یکم لگ داره
یعنی مثل گوشی های سونی اریکسون که وقتی یک حرف رو تایپ میکنی یک مکث خیلی کم میکنه و بعد اون حرف تایپ میشه
میخام بدونم این گوشی هم همینطوره ؟

aydin_eb7777
05-07-2010, 11:11
سلام
دوستان من شنیدم که موقع تایپ کردن اسمس یا متن یکم لگ داره
یعنی مثل گوشی های سونی اریکسون که وقتی یک حرف رو تایپ میکنی یک مکث خیلی کم میکنه و بعد اون حرف تایپ میشه
میخام بدونم این گوشی هم همینطوره ؟
--------------
این چه حرفیه؟
ببین هیچ وقفه ای وجود نداره فقط زمانی که بخوای کلمه ای را بنویسی که از شانس چند تا از حروف اون کلمه پشت سر هم روی یک دکمه باشه مثل کلمه mona که اگه دقت کنی سه تا از حروف در یک دکمه پشت هم قرار گرفته اونوقت مجبوری کمی صبر کنی تا حروف را وارد کنی! البته اینم راه حل خودش را داره و اگر نمی خوای برای این هم صبر کنی یک بار دکمه جهت نما را بزن! امیدورام منظور من را فهمیده باشی
موفق باشی

ardalan_zapata
05-07-2010, 11:28
--------------
این چه حرفیه؟
ببین هیچ وقفه ای وجود نداره فقط زمانی که بخوای کلمه ای را بنویسی که از شانس چند تا از حروف اون کلمه پشت سر هم روی یک دکمه باشه مثل کلمه mona که اگه دقت کنی سه تا از حروف در یک دکمه پشت هم قرار گرفته اونوقت مجبوری کمی صبر کنی تا حروف را وارد کنی! البته اینم راه حل خودش را داره و اگر نمی خوای برای این هم صبر کنی یک بار دکمه جهت نما را بزن! امیدورام منظور من را فهمیده باشی
موفق باشی

سلام
نه منظورم رو بد متوجه شدید
انگلیسیش میشه Laging یعنی مثلا من میخام جرف P رو بنویسم وقتی P رو میزنم در حد چند میلی ثانیه توی گوشی های سونی اریکسون معمولا Lag داره تا روی صفحه نمایش داده بشه
توی چندتا ریویو درباره E72 دیدم که نوشته اینم همینطوره
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید :40:

farzad48
05-07-2010, 22:42
ardalan jan man manzoretono motevajjeh shodam. In goshi aslan max nadare balke yeki az hosnash hast ke mitoni ba sorate noor sms bedi, man khodam in goshi ra daram, sharmande fingelish taipe kardam

mesa1014
12-07-2010, 09:22
سلام
نه منظورم رو بد متوجه شدید
انگلیسیش میشه Laging یعنی مثلا من میخام جرف P رو بنویسم وقتی P رو میزنم در حد چند میلی ثانیه توی گوشی های سونی اریکسون معمولا Lag داره تا روی صفحه نمایش داده بشه
توی چندتا ریویو درباره E72 دیدم که نوشته اینم همینطوره
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید :40:

دوست عزيز چند ميلي ثانيه براي هيچ بشري محسوس نيست. من نمي دانم اين اندازه گيري چه جوري انجام شده ولي اصلا تاخيري حس نكردم. يكي از اصلي ترين نقاط قوت اين گوشي اس ام اس بازيشه!

keshmeshpolo
21-07-2010, 16:54
سلام من 3 روزه این گوشی رو خریدم فعلا که دارم خیلی باهاش حال میکنم

برام هورا بکشید :31::27:

Hadi King
21-07-2010, 17:16
سلام من 3 روزه این گوشی رو خریدم فعلا که دارم خیلی باهاش حال میکنم

برام هورا بکشید :31::27:
سلام دوست عزیز مبارکـــت باشه ایشاالله مثل ساعت برات کار کنــــه :11:
موفق باشید!:40:

napo_40
16-08-2010, 22:46
سلام دوستان میشه به من بگید که چطوری و بدون استفاده از ovi میتونم نقشه تایلند یا سایر جاها رو بگیرم و بریزم تو گوشیم؟

LordMMD
17-08-2010, 04:46
سلام !

گوشی خوبیه ، حیف که صفحش رزولوشن معمولی داره.

و اگر Numpad اش مثل جدش (E62 ! ) رنگ متمایزی داشت خبلی بهتر میشد.

varriorman
17-08-2010, 09:12
دوستان اگه کسی مشخصات دقیق و تایید شده ی این گوشیو میدونه لطفا بگه

LordMMD
17-08-2010, 12:53
salam
man alan daram ba hamin gooshi minevisam.
MoshakhAsat ke too Gsmarena hast dige

albatte man hanooz az Gps va Accelerometer estefade nakardam (natoonestam)

ba Opera ham ke bekhai farsi benevisi in tori mishe :

نمونه متن فارسی

(dorost neshoon mide valy too khode editor az chap be rast va joda joda e)

lllpixielll
18-08-2010, 21:30
من e71 دارم، بنظر شما آپگرید کنم به e72 ؟:31:

farzad48
21-08-2010, 21:42
man farsi nadaram sharmande. Dostane aziz be nazare shoma az nazare estehkam badane goshi va hamchenin zahere zibatar e71 hast ya e72؟??

aydin_eb7777
21-08-2010, 22:19
man farsi nadaram sharmande. Dostane aziz be nazare shoma az nazare estehkam badane goshi va hamchenin zahere zibatar e71 hast ya e72؟??
--------
نظری راجع به این حرفت ندارم اما در مورد فارسی نوشتن این قانونه و باید فارسی بنویسید مثل من که فارسی ندارم اما می رم به لینک زیر

و چون کیبورد فارسی در این سایت موجوده متن خودم را اونجا تایپ می کنم و ازش کپی می گیرم و در فروم استفاده می کنم البته بهتره سازنده این فروم کیبورد فارسی را به این فروم اضافه کنه

LordMMD
24-08-2010, 17:45
این Gsmarena همچین Cpu این گوشی رو زده بود 600 mhz من کفم بریده بود!

امروز که با یه برنامه تست کردم دیدم 192 MHz هست گفتم ای تو روحت Gsmarena !

bandary
25-08-2010, 13:14
دوست عزیز یه مقدار جستجو کنید معمولا نرم افزار ها اطلاعات درستی ارائه نمیدن بعضی اوقات
مثلا اگر با xplorer سرعت cpu رو اندازه بگیری یه مقدار دیگه میبینی
تو این لینک مشخصات کامل هست

LordMMD
25-08-2010, 13:54
دوست عزیز یه مقدار جستجو کنید معمولا نرم افزار ها اطلاعات درستی ارائه نمیدن بعضی اوقات

اتفاقا در این مورد XPlore هم به درستی داره 192 MHz رو نشون میده.

شاید در جریان نباشید ولی نوکیا برای طولانی نگه داشتن زمان شارژ باطری دستگاه، cpu های مورد استفاده رو down clock میکنه.

aydin_eb7777
25-08-2010, 14:26

شاید در جریان نباشید ولی نوکیا برای طولانی نگه داشتن زمان شارژ باطری دستگاه، cpu های مورد استفاده رو down clock میکنه.
-----------------
واقعا عجیبه!!

amir200812
25-08-2010, 15:51

-----------------
واقعا عجیبه!!

من زمانی که N95 داشتم یک بار بعد از اپدیت فریمور CPU گوشی رو که 323 بود رو 203 نشون میداد!
بعد اومدن فریمور جدید اپدیت کردم و تست، همون 323 برگشته بود سرجاش!:18:

LordMMD
02-09-2010, 06:30
نسخه جدید FW هم آمد !
051

یک باگی که اینجا اشاره کردم هم رفع شده :

LordMMD
04-09-2010, 16:11
خوشم میاد که بچه ها فعالن ها اینجا !

برای بهره بردن از سنسور این گوشی این رو تست کنید :

LordMMD
18-09-2010, 06:16
خودم دارم یکه و تنها در این تاپیک غوغا میکنم ها !

میگم این هدست خود گوشی تنها مشکلی که داره اینه که این پلاستیک سفید دور گوشی اش اکثرا خیلی راحت جدا میشه...برای شما هم این طوره ؟

bandary
18-09-2010, 08:53
نه دوست عزیز برای من مشکلی نداره و راحت و محکم مونده و راحت هم تو گوش جا میشه و نمی افته

GiggleClub
09-10-2010, 13:49
کسی E72شو نمی فروشه؟

DaRyUsH AkRaMi
23-10-2010, 12:16
کسی گوشیشو نمیفروشه؟

GiggleClub
25-10-2010, 21:57
من e72 گرفتم ولی مشکلی که دارم اینه که پروداکت کدش واسه UKه و زبان فارسی یا عربی نداره
من کیبورد فارسی خیلی برام مهمه

راه حل چیه؟
خواهشا عزیزان کمک کنند کارم گیره
ایا دردسر داره؟
مثل اینکه باید پروداکت کد رو عوض کنند و آپدیت کنند؟!

DaRyUsH AkRaMi
29-10-2010, 00:39
من e72 گرفتم ولی مشکلی که دارم اینه که پروداکت کدش واسه UKه و زبان فارسی یا عربی نداره
من کیبورد فارسی خیلی برام مهمه

راه حل چیه؟
خواهشا عزیزان کمک کنند کارم گیره
ایا دردسر داره؟
مثل اینکه باید پروداکت کد رو عوض کنند و آپدیت کنند؟!

دست دوم گرفتی؟

LordMMD
07-11-2010, 15:25
دوستان برچسب محافظ lcd این گوشی پیدا میشه ؟
مال من از اون گوشه که یه زانده نقره ای داره بلند شده و دیگه نمیچسبه خیلی بد شده.
قیمت هم دارید !؟

LordMMD
24-11-2010, 07:27
سلام
Firmware جدید هم اومده: 52.0005
البته نمیدونم مال ایران هم موجود باشه ولی دوستان چک کنن.

فقط یکی گفته بود که بعد از آپدیت کردن، وقتی delivery report برای sms هم میاد، اون چراغ شروع به چشمک زدن میکنه که چون خیلی اذیت کنندست من فعلا آپدیت نکردم. اگر کسی به روز کرد ممنون میشم یه گزارش بده اینجا.

Camera Auto Focus works much better
Changes in time zones available
Adobe Reader updated to version 2.5.202
Default system start date changed (11/10/2010)
Clock time font changed to normal size ,not tiny anymore !
Device Management fix
Email client 2.2.0 is available now.
Dual Mode UMTS/ GSM works now
More RAM Space available now(let us know ,true or not )
Keypad Auto lock fix (auto lock now restricted to home scree

LordMMD
26-11-2010, 23:14
من الان تست کردم اما آپدیت هنوز برای ایران (کد RM 530) نیومده...

LordMMD
27-11-2010, 17:31
امروز یه محافظ lcd از بازار موبایل ایران گرفتم، طرف همونجا برام انداخت.
5 تومن هم گرفت.

یه نکته جالبی هم گفت و اون این که برچسبی که به صورت فابریک رو گوشیه ، محافظ نیست ! یعنی ضد خش نیست.

bandary
28-11-2010, 11:45
سلام
Firmware جدید هم اومده: 52.0005
البته نمیدونم مال ایران هم موجود باشه ولی دوستان چک کنن.

فقط یکی گفته بود که بعد از آپدیت کردن، وقتی delivery report برای sms هم میاد، اون چراغ شروع به چشمک زدن میکنه که چون خیلی اذیت کنندست من فعلا آپدیت نکردم. اگر کسی به روز کرد ممنون میشم یه گزارش بده اینجا.

Camera Auto Focus works much better
Changes in time zones available
Adobe Reader updated to version 2.5.202
Default system start date changed (11/10/2010)
Clock time font changed to normal size ,not tiny anymore !
Device Management fix
Email client 2.2.0 is available now.
Dual Mode UMTS/ GSM works now
More RAM Space available now(let us know ,true or not )
Keypad Auto lock fix (auto lock now restricted to home scree

فعلا كه تست ميشه ميگه اپديت جديد موجحود نيست
ممعمولا چقدر طول مي كشه از طريق OTA بشه آپديت كرد؟؟؟؟

hossein_dig
03-12-2010, 15:26
من e71 دارم، بنظر شما آپگرید کنم به e72 ؟:31:
اگه فاز گوشی بازی گرفتی آره اگه نه بیخیال شو
البته دوربینش عالیه ، صدای موزیکش عالی (از 5800 بهتره) صفخه نمایشش هم LED هست
با USB هم شارژ میشه که مزایای خوبیه اگه برات مهمه عوضش کن

hossein_dig
03-12-2010, 15:33

بله 5800 هم مینوشت 192 در صورتی که 340 بود
قضیش اینکه گوشی مثل لپتاپ قدرت پردازنده به نصب نیاز کم و زیاد میشه

به نظر من که گوشی نیاز خاصی به آپ دیدت نداره
البته بعضی وقتا خود به خود ریست میشه که این از نعمت های سیمبیون هست
و بعضی وقت ها تو گالری عکس یه چیزیه و وقتی روش زوم میکنی یه چیز دیگه رو نشون میده که من در 5800 تجربه کرده با خالی کردن مموری و فرمت با گوشی حل میشه

ناوی اوپتیکال (تاچ پد ، صفحه لمسی) وقتی توی نور آفتاب باشی چت میزنه هی بالا پایین میشه یا چپ راست میکنه

hossein_dig
03-12-2010, 15:50
خوشم میاد که بچه ها فعالن ها اینجا !

برای بهره بردن از سنسور این گوشی این رو تست کنید :

آقا لینک میزارید تو رو بخدا یه جا بزارید داستان نباشه
20 دیقه است دارم با این ساین مزخرف کل انجار میزنم دهنم صاف شد
از قدیم توش عضوم بودم :19: :19: :19: :19: :19:

LordMMD
03-12-2010, 23:15
آقا لینک میزارید تو رو بخدا یه جا بزارید داستان نباشه
20 دیقه است دارم با این ساین مزخرف کل انجار میزنم دهنم صاف شد
از قدیم توش عضوم بودم :19: :19: :19: :19: :19:
آخرش نگفتی که تونستی بگیریش یا نه،
در هر حال برای شما یه جای دیگه:

bandary
09-12-2010, 11:53
آپديت جديد به صورت OTA ارائه شده :يعني اينكه با گوشي و وايرلس ميتونيد آپديت كنيد RM530 ديشب آپديت كردم به ورژن 53

LordMMD
09-12-2010, 18:31
آپديت جديد به صورت OTA ارائه شده :يعني اينكه با گوشي و وايرلس ميتونيد آپديت كنيد RM530 ديشب آپديت كردم به ورژن 53
چرا این آپدیت انقدر سنگینه ؟! 184 MB !!!
بعدش کسی میدونه چرا میگه که گوشی باید در حالتی باشه که بتون تماس برقرار کنه و یه سیمکارت باید توش باشه ؟!

LordMMD
09-12-2010, 21:07
خوب من هم نصب کردم،
چقدر حجیم بود.

اما من که تغییری احساس نکردم.
صرفا جهت به روز بودن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bandary
09-12-2010, 21:56
چرا این آپدیت انقدر سنگینه ؟! 184 MB !!!
بعدش کسی میدونه چرا میگه که گوشی باید در حالتی باشه که بتون تماس برقرار کنه و یه سیمکارت باید توش باشه ؟!

خوب من هم نصب کردم،
چقدر حجیم بود.

اما من که تغییری احساس نکردم.
صرفا جهت به روز بودن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما با کابل و برنامه نوکیا آپدیت ،آپدیت کردید که 184 مگ شده من با وایرلس فقط 2.5 مگ دانلود کردم و رفت تو مرحله آپدیت و آپدیت شد

DaRyUsH AkRaMi
09-12-2010, 23:13
برسید به دادم...
من چطوری میتونم wlan اینو off کنم
همه بلایی سرش اوردم
تمام تنظیماتشو off کردم
ولی بازم search میکنه!!
چیکار کنم
به خاطر همین هر روز دارم گوشیرو شارش میکنم..

bandary
09-12-2010, 23:19
برسید به دادم...
همه بلایی سرش اوردم
تمام تنظیماتشو off کردم
ولی بازم search میکنه!!
چیکار کنم
ctrl.panel>settings>connection>wireless lan>show wlan availbility=never
internet connectivity test= never run

DaRyUsH AkRaMi
10-12-2010, 10:36
ctrl.panel>settings>connection>wireless lan>show wlan availbility=never
internet connectivity test= never run

تشکر ولی این کارم افاقه نکرد..
بازم wizardesh میاد بالا که مرتبا باید hidden بزنی

LordMMD
10-12-2010, 11:39
برسید به دادم...
همه بلایی سرش اوردم
تمام تنظیماتشو off کردم
ولی بازم search میکنه!!
چیکار کنم
تو صفحه اصلی اسکن wlan رو خاموش کردید احیانا ؟!!

بعدشم اگر واقعا هیچ راهکاری جواب نمیده، گوشیتون رو آپدیت کردید ؟! اگر نه با همون OTA به روز کنید که به گفته دوستمون حجمش خیلی کمتر میشه.

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

احتمالا شما با کابل و برنامه نوکیا آپدیت ،آپدیت کردید که 184 مگ شده من با وایرلس فقط 2.5 مگ دانلود کردم و رفت تو مرحله آپدیت و آپدیت شد
درسته ، دفعه قبل هم با خود گوشی آپدیت کردم حجمش چند مگ بود برا همین ایندفعه خیلی تعجب کردم.

DaRyUsH AkRaMi
10-12-2010, 20:48
بله خاموش کردم دوست عزیز
ولی بازم select access point میاد..
اپدیت نه
چون وقتی از طریق *#0000# اقدام میکنم میگه نرم افزار جدیدی برای فریمویرت نیومده

LordMMD
11-12-2010, 05:15
بله خاموش کردم دوست عزیز
ولی بازم select access point میاد..
اپدیت نه
چون وقتی از طریق *#0000# اقدام میکنم میگه نرم افزار جدیدی برای فریمویرت نیومده
شما از طریق software Updater خود گوشی در قسمت تنظیمات هم اقدام کن، ضرر نداره !
آخرین نسخه باید
053.001
باشه. که اگه هست به روزه.

DaRyUsH AkRaMi
11-12-2010, 13:55
شما از طریق software Updater خود گوشی در قسمت تنظیمات هم اقدام کن، ضرر نداره !
آخرین نسخه باید
053.001
باشه. که اگه هست به روزه.

ورژن خودش که 021.024 هستش
ولی با su میخوام اپدیت کنم فقط یک گزینه update via pc هست
با این گزینه هم که فقط باید از طریق pc suit اقدام کرد
با وایرلس چطوری باید اپدیت کرد؟
گزینه دیگه ای پیدا نکردم

bandary
11-12-2010, 14:06
ورژن خودش که 021.024 هستش
ولی با su میخوام اپدیت کنم فقط یک گزینه update via pc هست
با این گزینه هم که فقط باید از طریق pc suit اقدام کرد
با وایرلس چطوری باید اپدیت کرد؟
گزینه دیگه ای پیدا نکردم
*#0000#
ستاره مربع چهار تا صفر مربع
بعد option
بعد
chek for update
بعد
search for wlan
يا انتخاب كانكشن اپراتور تلفن همراه مورد نظر.
اگر وايرلس انتخاب كنيد= انتخاب اكسس پونت مورد نظر
ارتباط با نوكيا و بعد هم آپديت
و ترجيحا رم رو در بياريد و حتما هم گوشي روي حالت general باشه

DaRyUsH AkRaMi
11-12-2010, 23:34
*#0000#
ستاره مربع چهار تا صفر مربع
بعد option
بعد
chek for update
بعد
search for wlan
يا انتخاب كانكشن اپراتور تلفن همراه مورد نظر.
اگر وايرلس انتخاب كنيد= انتخاب اكسس پونت مورد نظر
ارتباط با نوكيا و بعد هم آپديت
و ترجيحا رم رو در بياريد و حتما هم گوشي روي حالت general باشه

اپدیت کردم ولی زبان فارسی دیگه ندارم!!
ای خدا ی مشکلو رفع میکنی یکی دیگه میاد سراغت
حالا اینو چی کار کنم؟
زبان فارسیو میگم

LordMMD
12-12-2010, 09:38
اپدیت کردم ولی زبان فارسی دیگه ندارم!!
ای خدا ی مشکلو رفع میکنی یکی دیگه میاد سراغت
حالا اینو چی کار کنم؟
زبان فارسیو میگم
گوشیت مگه از همین گارانتی اصلیای اینجا که رو دکمه هاش حروف فاررسی دارن نیست ؟
اگه از اونا باشه ، مثل مال ماها، که بعد آپدیت هم زبان همون فارسیه....

DaRyUsH AkRaMi
12-12-2010, 12:37
گوشیت مگه از همین گارانتی اصلیای اینجا که رو دکمه هاش حروف فاررسی دارن نیست ؟
اگه از اونا باشه ، مثل مال ماها، که بعد آپدیت هم زبان همون فارسیه....

بله روی کیبرد فارسی هم دارم.. البته بگیم عربی بهتره
چون گ . پ . ژ . چ نداره
گارانتی متفرقست

n72mafia
12-12-2010, 19:57
باسلام به همه دوستان عزيز
من اين گوشي رو3روزه خريدم تمام قسمتهاش كارمي كنه ولي وقتي عكس ميگيرم زيادطول ميكشه كه به حالت عادي برگده وبشه دوباره ازش عكس گرفت وموقع فيلم برداري مكس ميكنه بعد فيلم برداري ميكنه وهنگ ميكنه وبعضي اوقات اصلاًذخيره نميكنه چيكاكنم؟البته اين مشكل هادردوربين 70%اوقات رخ ميده ولي خودگوشي هنگ نمكينه دوربين مشكل داره!!آياازرم 4گيگشه!حال بايدچيكاركنم؟تورروخداجواب بدين

DaRyUsH AkRaMi
20-12-2010, 10:50
بله روی کیبرد فارسی هم دارم.. البته بگیم عربی بهتره
چون گ . پ . ژ . چ نداره
گارانتی متفرقست

کسی نیست کمک کنه؟

saamy4
21-12-2010, 10:46
سلام به همه دوستان.
من میخواستم این گوشی رو بخرم ولی انگار مشکلات نرم افزاری زیادی داره؟
شما اگه دوباره حق انتخاب داشتی آیا باز هم همین گوشی رو انتخاب میکردی؟
راستی این گوشی تا کی براش آپدیت میاد؟ آیا برای خرید این گوشی دیر اقدام نکردم؟

cummins
24-12-2010, 15:51
سلام
لطفا اگه کسی آموزش تصویری باز کردن قاب e72 رو داره بذاره . ممنون میشم
یا علی

bandary
26-12-2010, 07:59
سلام به همه دوستان.
من میخواستم این گوشی رو بخرم ولی انگار مشکلات نرم افزاری زیادی داره؟
شما اگه دوباره حق انتخاب داشتی آیا باز هم همین گوشی رو انتخاب میکردی؟
راستی این گوشی تا کی براش آپدیت میاد؟ آیا برای خرید این گوشی دیر اقدام نکردم؟
دوست عزيز منظور شما از مشكل نرم افزاري چيه؟ من كه نزديك به 1 سال هست اين گوشي رو دارم با هاش مشكلي ندارم
بله باز هم اين گوشي رو انتخاب ميكردم به خاطر خاص بودنش و اينكه باطري رو فوق العاده خوب مصرف ميكنه
آخرين آپديت اين گوشي نزديك به 1 ماه پيش ارائه شده

سلام
لطفا اگه کسی آموزش تصویری باز کردن قاب e72 رو داره بذاره . ممنون میشم
یا علی
يوتيوب

مانی 22
26-12-2010, 12:01
سلام دوستان
بین این و E75 به نظرتون کدوم بهتره ؟
جدای از چیزایی که توی ظاهر معلومه مثل دوربین و سی پی یو ، توی مواردی مثل بلندی صدا توی هندزفری و اسپیکر، راحتی استفاده و یه سری ایرادای عجیب و غریبی که هر گوشی میتونه داشته باشه، شما کدوم رو ترجیح میدین ؟
:8:

sltavakoli
01-01-2011, 14:31
دوستان من همین امروز این گوشی رو خریدم؟

میشه راهنمایی کنید چه جوری باید اپدیتش کنم؟

+cd هم تو جعبش نبود.همشون بدون cd هستن؟

LordMMD
01-01-2011, 15:22
دوستان من همین امروز این گوشی رو خریدم؟

میشه راهنمایی کنید چه جوری باید اپدیتش کنم؟

+cd هم تو جعبش نبود.همشون بدون cd هستن؟
در منوی تنظیمات گوشی یک قسمت داره که نسخه فعلی فیرمویر گوشی رو نوشته، یکی از گزینه های موجود در منوی اون قسمت، گزینه به روز اوری هست که باید یا به wlan یا به یه اینترنتی دسترسی داشته باشید (مثلا gprs)

fariborz_1
01-02-2011, 09:16
سلام
من یه گوشی e72 گرفتم گاهی اوقات می زنه sim not registered بعد درست میشه.
و اینکه این shortcut های روی صفحه اش را بعضی هاشو که نمی خوام حذف می کنم بعد که روشن خاموش می کنم دوباره همشون میاد
ممنون می شم کمکم کنید

fariborz_1
04-02-2011, 13:00
کسی جواب ما رو نمیده ؟

sisa
12-02-2011, 00:20
سلام بچه ها
من بین e72 و e52 موندم
میدونم e72 بهتره اما واسه من دوربین اصلا ملاک نیست
میخواستم بودن که با صفحه کلید e72 اس ام اس زدن یا شماره گیری سریع مقدوره؟
یعنی دستها اشتباهی نمیخورن؟
یا مثلا تو اجرای برنامه های جاوا یا مخصوص سیمبین با توجه به صفحه نمایش افقیش بر خلاف بقیه ی گوشیها که صفحشون عمودین مشکلی نداره؟
یعنی برنامه ها نصفه یا کوچیک شده باز نمیشن؟
درب پشتش واسه شما لق نشده ؟
جوی پد لمسیش خراب نشده؟
ممون میشم کمکم کنید

LordMMD
12-02-2011, 09:12
سلام بچه ها
من بین e72 و e52 موندم
یا مثلا تو اجرای برنامه های جاوا یا مخصوص سیمبین با توجه به صفحه نمایش افقیش بر خلاف بقیه ی گوشیها که صفحشون عمودین مشکلی نداره؟
جوی پد لمسیش خراب نشده؟
ممون میشم کمکم کنید
برو از نزدیک گوشی رو بگیر دستت باهاش یکم تایپ کن ببین شماره ها اشتباهی میخورن یا نه.

bandary
12-02-2011, 09:37
برو از نزدیک گوشی رو بگیر دستت باهاش یکم تایپ کن ببین شماره ها اشتباهی میخورن یا نه.
دقیقا باید گوشی رو تو دستتون بگیرید تا ببینید که راحت هستید یا نه

سلام بچه ها
من بین e72 و e52 موندم
جوی پد لمسیش خراب نشده؟
ممون میشم کمکم کنید
e52 سبکتر از e72 هست ولی e72 یه سبک خاص هست که توی e52 اثری ازش نیست
بستگی داره که چقدر عادت کنید با گوشی که تند پیام یا شماره بزنید
چرا به علت نزدیک بودن کلید ها ممکنه اشتباهی بزنید
توی اجرای بعضی از برنامه های جاوا هم به علت سایز خاص صفحه نمایش بعضی از برنامه ها بد اجرا میشن مثال همراه بانک ملت نسخه گرافیکی
برای من که حدودا 7 ماه هست که دارم و چند باری زمین خورده یک مقدار خیلی کم لق شده
تراک پد لمسی هیچ مشکلی نداره و به راحتی داره کار میکنه فقط ممکنه دستتون اشتباهی بخوره روش و منو جا به جا بشه
من کلا آدم گوشی بازی نیستم و با توجه به نیازم گوشی انتخاب میکنم یه 6630 دارم که الان 5 ساله بدون مشکل دستمه و بعدش یه 5800 خریدم که یه روز صبح اتفاقی دیدم دیگه تاچش کار نمیکنه و تاچش رو عوض کردم بدون هزینه تعوض چون خودم عوض کردم 30 تومن خرجش شد و ردش کردم رفت بعدش یه E72 گرفتم که تا الان نیازم رو برآورده کرده
شما باید ببینید چی از گوشی میخواید
به مقدار خیلی زیاد مشاوره بگیرید و تحقیق کنید البته اگر حوصله دارید

sisa
12-02-2011, 11:38
دقیقا باید گوشی رو تو دستتون بگیرید تا ببینید که راحت هستید یا نه

e52 سبکتر از e72 هست ولی e72 یه سبک خاص هست که توی e52 اثری ازش نیست
بستگی داره که چقدر عادت کنید با گوشی که تند پیام یا شماره بزنید
چرا به علت نزدیک بودن کلید ها ممکنه اشتباهی بزنید
توی اجرای بعضی از برنامه های جاوا هم به علت سایز خاص صفحه نمایش بعضی از برنامه ها بد اجرا میشن مثال همراه بانک ملت نسخه گرافیکی
برای من که حدودا 7 ماه هست که دارم و چند باری زمین خورده یک مقدار خیلی کم لق شده
تراک پد لمسی هیچ مشکلی نداره و به راحتی داره کار میکنه فقط ممکنه دستتون اشتباهی بخوره روش و منو جا به جا بشه
من کلا آدم گوشی بازی نیستم و با توجه به نیازم گوشی انتخاب میکنم یه 6630 دارم که الان 5 ساله بدون مشکل دستمه و بعدش یه 5800 خریدم که یه روز صبح اتفاقی دیدم دیگه تاچش کار نمیکنه و تاچش رو عوض کردم بدون هزینه تعوض چون خودم عوض کردم 30 تومن خرجش شد و ردش کردم رفت بعدش یه E72 گرفتم که تا الان نیازم رو برآورده کرده
شما باید ببینید چی از گوشی میخواید
به مقدار خیلی زیاد مشاوره بگیرید و تحقیق کنید البته اگر حوصله دارید

راستش من یه مقدار گوشی باز هستم
الان خودم یه desire hd دارم
منتها چون java رو به سختی اونم باید با برنامه ی مخصوص اجرا کنه یکم باهاش مشکل دارم ولی از چیزهای دیگش راضیم
میخوام یه گوشی دیگه هم بخرم که کارهای بانکیمو باهاش انجام بدم
یعنی همون همراه بانکی که شما گفتی
با این اوصاف اگه برنامه بد بالا بیاد یکم به مشکل میخورم و دوباره میشه همون آشو همون کاسه
پس برم سراغ e52 به نظرت ؟

bandary
12-02-2011, 12:52
اگر گوشي باز هستي كه هيچ چيزي راضيت نميكنه براي برنامه هاي جاوا مخصوصا همراه بانك با e72 به مشكل ميخوري حتي ممكنه با e52 هم به مشكل بخوري به نظرم برو سراغ مثلا6300 يا مثلا n82 dh n70 ya 279 برو طرف سري هايي كه صفحه نمايش و كيبورد استاندارد دارن من يا E72 &E52 &5800&6630 كار كردم و همشون رو هم دارن فعلا بهترين كه با تمام برنامه هاي جاوا هماهنگ بوده فقط و فقط 6630بوده باقيشون هر كروم به طريقي اذيت كردن

sisa
12-02-2011, 14:35
اگر گوشي باز هستي كه هيچ چيزي راضيت نميكنه براي برنامه هاي جاوا مخصوصا همراه بانك با e72 به مشكل ميخوري حتي ممكنه با e52 هم به مشكل بخوري به نظرم برو سراغ مثلا6300 يا مثلا n82 dh n70 ya 279 برو طرف سري هايي كه صفحه نمايش و كيبورد استاندارد دارن من يا E72 &E52 &5800&6630 كار كردم و همشون رو هم دارن فعلا بهترين كه با تمام برنامه هاي جاوا هماهنگ بوده فقط و فقط 6630بوده باقيشون هر كروم به طريقي اذيت كردن

گوشی باز به طور افراطی نه
الان از دزایر اچ دیم کاملا راضیم
چون دوتا سیم کارت دارم
میخوام یه گوشی خوب هم واسه اون یکی سیمم بخرم که دیگه واسم دوربین مهم نیست
و از طرفی گوشی فعلیم همونطور که گفتم چون جاوارو اجرا نمیکنه و هزار ترفند باید اجراش کرد واسه راحتی کار گفتم یه نوکیا بگیرم
تو نوکیا های صفحه کلید دار هم که e72 حرف اول و آخر رو میزنه
منتها چون کار من اینطوره که میخوام موبایل بانکهارو روش بریزم طبق گفته دوستمون تو اجراش به خاطر صفحه ی افقیش به مشکل میخوره
پس باید کلا قید صفحه کلید کامل رو بزنم و برم سراغ گوشی های دکمه دار کلاسیک
میخواستم صفحش حد اقل 2.4 باشه و باتریش هم قوی باشه چون اینایی که شما گفتی به غیر n82 بقیه صفحشون خیلی کوچیکن و عمر مکالمه همشون بین 3 و 4 ساعت بیشتر نیست
با تحقیقاتم به e52 رسیدم که سری مدیریت و بیزنس هم هست و به نظرم راسته ی کارم باشه
اما شما گفتی که ممکنه با e52 هم به مشکل بخورم ؟
چرا ؟
میشه یکم توضیح بدی
ممنون میشم:11:

LordMMD
12-02-2011, 15:03
من موبایل بانک ملی رو دارم روش و مشکلی ندارم!
اون برادر هم نسخه گرافیکی رو گفت مشکل داره، خوب نسخه معمولی اش رو نصب کن.

sisa
12-02-2011, 16:01

یعنی موبایل بانک ملی رو نصفه باز نکرده؟
تمام صفحه میادش؟
آخه یه بنده خدایی گفته بود باید بگردی دنبال برنامه های مخصوصش که 320*240 هستن وگرنه برنامه ها رو درست و حسابی بالا نمیاره و خیلی کوچیک نشون میده و از این جور حرفها
حالا شما که e72 دارید یعنی این رو رد میکنید؟
چون e52 صفحش عین e72 هست فقط عمودیه یعنی دیگه شک و شبهه واسه نشون دادن برنامه ها باقی نمیذاره

bandary
12-02-2011, 16:24
نسخه گرافيكي كه به شدت مشكل داره نسخه متني هم خيلي باگ داره چون يه سري از گوشيب ها مثل E72 نميتونن جدول رو نشون بدن مثلا جدول سه گردش آخر يا جدول خريد شارژ بانك ملت هم به اين اشكال اشاره كرده و راه حلي هم نداره

تمام صفحه میادش؟
آخه یه بنده خدایی گفته بود باید بگردی دنبال برنامه های مخصوصش که 320*240 هستن وگرنه برنامه ها رو درست و حسابی بالا نمیاره و خیلی کوچیک نشون میده و از این جور حرفها
چون e52 صفحش عین e72 هست فقط عمودیه یعنی دیگه شک و شبهه واسه نشون دادن برنامه ها باقی نمیذاره
نه بانك ملي اقتصاد نوين و پاسارگاد مشكلي نداره ولي پارسيان با قلق خاصي كار ميكنه باقي بانك ها رو هم تست نكردم البته ملت هم متنيش به زور جواب ميده
e52 رو با اينكه دارم ولي تست نكردم
باز بستگي به نظر خودتون داره

sisa
12-02-2011, 16:56
نسخه گرافيكي كه به شدت مشكل داره نسخه متني هم خيلي باگ داره چون يه سري از گوشيب ها مثل E72 نميتونن جدول رو نشون بدن مثلا جدول سه گردش آخر يا جدول خريد شارژ بانك ملت هم به اين اشكال اشاره كرده و راه حلي هم نداره

نه بانك ملي اقتصاد نوين و پاسارگاد مشكلي نداره ولي پارسيان با قلق خاصي كار ميكنه باقي بانك ها رو هم تست نكردم البته ملت هم متنيش به زور جواب ميده

من خودم میخواسم e72 رو تا چندی پیش بخرم چون واقعا از استیلش و صفحه کلید کاملش و طول عمر مکالمش خوشم اومده بود اما به خاطر کیفیت فیلم برداری متوسطش منصرف شدم و رفتم سراغ یه گوشی دیگه
ولی الان دیگه قضیه برام فرق کرده اصلا دوربین و مولتی مدیا برام مهم نیست
فقط برنامه ها مخصوصا کارهای بانکی با همراه بانکها
انتحابم هم بین e72 و e52 هستش
خیلی جالبه که شما هر دوش رو دارید
میتونی یه لطفی برام بکنی و رو e52 اونایی که رو e72 مشکل دارن یه تست بکنی و اطلاع بدی
من بیشتر گردش کارم تو صادرات و ملی و سپه هستش
و دیگه اینکه گفتی e72 جدول نمیتونه نشون بده ؟ e52 چی؟
جدول میتونه نمایش بده؟

یه سوال دیگه هم داشتم
اینکه شما مثلا میگی تو اجرای پارسیان مشکل ایجاد شده یعنی چی؟
یا نسخه ی گرافیکی ملی رو باز نکرد ؟
باز نمیکنه؟
نصفه میاد بالا؟ یا چی؟
و دیگه اینکه مثلا بانک ملی یا پاسارگاد رو که بدون مشکل اجرا میکنه چه جوری میشه؟
یعنی دقیق فیکس صفحه میاد بالا یا از چپ . راست خالی میذاره ، صفحه رو یعنی کوچیک میکنه؟
ببخشید دارم یکم زیاد سوال میکنما
ممنونتون میشم کمکم کنید
پیشا پیش تشکر
:10:

LordMMD
12-02-2011, 18:24
تمام صفحه میادش؟
بله، مثلا برخی بازی ها رو باید حتما نسخه Landscape اشون رو بگیری وگرنه اجرا نمیشن، یا خوب نصفه نیمه اجرا میشن.

در هر حال مسلما بهترین compatibility رو گوشی های صفحه portrait دارند خوب.
ولی سری E سری بیزینس هست دیگه ! یعنی باید امکانات زیاد رو ترجیح بدی به یه سری مشکلات کوچیک ! (منش بیزینسی :دی )

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

جدول ملت رو نمیدونم ولی مال ملی چون فقط متنیه و جدول نداره خوب مشکلی نیست.

sisa
12-02-2011, 19:58
بله، مثلا برخی بازی ها رو باید حتما نسخه Landscape اشون رو بگیری وگرنه اجرا نمیشن، یا خوب نصفه نیمه اجرا میشن.

در هر حال مسلما بهترین compatibility رو گوشی های صفحه portrait دارند خوب.
ولی سری E سری بیزینس هست دیگه ! یعنی باید امکانات زیاد رو ترجیح بدی به یه سری مشکلات کوچیک ! (منش بیزینسی :دی )

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

جدول ملت رو نمیدونم ولی مال ملی چون فقط متنیه و جدول نداره خوب مشکلی نیست.

پس اون چیزی که شنیده بودم راست بود
خاب e52 هم جز سری e حساب میشه دیگه
اگه شما جای من بودی و برات فقط همراه بانک و اجرای بدون نقص برنامه ها مهم بود بین e72 و e52 کدوم رو انتخاب میکردی؟
خوشحال میشم بقیه ی دوستان هم نظرشون رو بگن
:40:

LordMMD
12-02-2011, 21:28
پس اون چیزی که شنیده بودم راست بود
خاب e52 هم جز سری e حساب میشه دیگه
اگه شما جای من بودی و برات فقط همراه بانک و اجرای بدون نقص برنامه ها مهم بود بین e72 و e52 کدوم رو انتخاب میکردی؟
خوشحال میشم بقیه ی دوستان هم نظرشون رو بگن
:40:
e52 رو ....

LordMMD
28-03-2011, 15:22
مثل این که یک فیرمویر جدید اومده اما من چک کردم گفت که که آپدیتی موجود نیست.
شمام یه چک کنید.

KET123
03-04-2011, 15:19
این گوشی رو شرکت سازندش برای مهندسان زده

shahrashoob
04-04-2011, 17:29
من گوشی را به ورژن054.005 آپدیت کردم از طریق خود گوشی و بصورت WiFi

LordMMD
04-04-2011, 19:18
این گوشی رو شرکت سازندش برای مهندسان زده
اگه منظورت e72 هست ، که این گوشی سری بیزینس هست :دی
برا مهندسان رو اولین باره که میشنوم....

yee_pesare
06-04-2011, 19:12
کسی میتونه مشکل منو حل کنه واین گوشی من وقتی کابلشو وصل میکنی نمیشناسه. هر کاری کردم نشد. بعد میخام گوشیو بروز کنم باز از اون طریق وصل نمیشه چه با ایرانسل چه همراه اول. تنظیمات ایرانسلو....انجام دادم

LordMMD
08-04-2011, 17:12
v54.005 changelog

SIM Lock 3.0
B2B Certificate, phase 1
Startup settings baseline updated (wk47, 2010)
First use experience baseline updated (wk47, 2010)

Menu layout changes

Camera shortcut is replaced with Ovi Store shortcut in the Home screen Removal of Ovi Files
Vlingo application removed

bandary
16-04-2011, 13:46
هنوز هم میگه که آپدیتی موجود نیست باید با کابل چک کنم!!!

rayhaneh
24-04-2011, 15:57
مثل این که یک فیرمویر جدید اومده اما من چک کردم گفت که که آپدیتی موجود نیست.
شمام یه چک کنید.

بله اومده ولی...
اینطور که معلومه فعلا دریافت آپدیت از طریق اتصال به کامپیوتر فقط ممکنه...

behrooz.shie
19-05-2011, 03:15
هنوز هم میگه که آپدیتی موجود نیست باید با کابل چک کنم!!!

معمولا تو نرم افرار خودش چند روز دیر تر میاد :31:

Actros
28-05-2011, 19:17
سلام
آقا من از سال 84 85 یه 7610 دارم :31:
خدایی تا حالا 1 بار فلش شده فقط . این یعنی made in finland:27:
بارها زمین خورده حتی یه بار موند لای در صندوق عقب ماشین . یعنی درو آوردم روش :31::31::31:
=======
حالا بعد از اندی تصمیم به ارتقا گرفتیم . با توجه به اینکه اصلا به گوشی های لمسی عادت ندارم و برای اس ام اس زدن به کیبرد عادت دارم این گوشی رو انتخاب کردم . الان وضعیت این گوشی چه طور هست در بازار ؟ ساخت کجا هستن ؟ کیفیت ساخت به چه صورته ؟ مشکلات نرم افزاری و هنگ کردن داره ؟
ممنون:11:

esmigel
02-06-2011, 11:28
سلام
بچه ها تو رو خدا كمك....لاك كد گوشيم يادم رفته...گوشي روشنم نميشه... با اون روش ستاره 3 سبز پاورم كار نميكنه...چيكار كنم؟
كد ديگه اي هست؟...ممنون گوشي e72

amir200812
04-06-2011, 19:44
سلام
بارها زمین خورده حتی یه بار موند لای در صندوق عقب ماشین . یعنی درو آوردم روش :31::31::31:
=======
حالا بعد از اندی تصمیم به ارتقا گرفتیم . با توجه به اینکه اصلا به گوشی های لمسی عادت ندارم و برای اس ام اس زدن به کیبرد عادت دارم این گوشی رو انتخاب کردم . الان وضعیت این گوشی چه طور هست در بازار ؟ ساخت کجا هستن ؟ کیفیت ساخت به چه صورته ؟ مشکلات نرم افزاری و هنگ کردن داره ؟
گوشی های جدید همش ساخت چین هستند!
درضمن به گوشی های تاچ کیبورد دار هم فکر کن! گوشی تاچ چیز دیگه ای هست، از ما گفن!:31::31:

behrooz.shie
04-06-2011, 20:16
سلام
بچه ها تو رو خدا كمك....لاك كد گوشيم يادم رفته...گوشي روشنم نميشه... با اون روش ستاره 3 سبز پاورم كار نميكنه...چيكار كنم؟
كد ديگه اي هست؟...ممنون گوشي e72

فلش كن :31: ورزن چديد نرم افزار هم بريز روش

sisa
05-06-2011, 01:01
گوشي نوكيا e6 هم با قيمت ٥٠٠،٠٠٠ تومن تك و توك تو بازار هست
كسي نميخواد براش تاپيك بزنه؟

bandary
23-06-2011, 11:03
انگار ورژن 71.4 برای این گوشی اومده با naviframe نگاه کردم هنوز تست نکردم

LordMMD
23-06-2011, 14:11
من با گوشی چک کردم خبری نیست.

hamid_uha
25-06-2011, 20:40
سلام
=======

چین هستش ، کیفیت ساختش حرف نداره ولی
وهنگ خیلی کم داره ولی بدون هنگ هم نیست
یکم تو گالری هم کنده
در کل آدم رو راضی میکنه

من الان ورژنم 51.004 هست
سرچ هم می کنم آپدیت نداره

bandary
01-07-2011, 21:14
بالاخره ورژن 71 اومد و تونستم با گوشی آپدیت کنم

ardalan_zapata
03-08-2011, 13:01
دوستان آیا مییشه از چیز پی ان روی این گوشی استفاده کرد؟

behrooz.shie
06-08-2011, 16:10
تعقیرات ورزن جدید چی هست کسی تست کرده ؟ :13:

LordMMD
06-08-2011, 16:36
والا من که راضی نیستم
همون قبلی بهتر بود
این چراغ چشمک زن خنگ شده واقعا

قفل لاک کد که رو گوشی گذاشته بودم از بین رفت منم حال دوباره ست کردن نداشتم
کلا تغییرات الکی نسبت به نسخه قبل داره و به درد نمیخوره.

MORINIO
11-08-2011, 02:11
دوستان ممکنه نحوه تنظیم V__P__N رو روی این گوشی توضیح بدین ؟

LordMMD
11-08-2011, 04:56
نداره چنین قابلیتی
(اگر پیدا کردی به مام بگو)

راستی این فیرمویر جدید موقع نوشتن sms اگر دکمه sym رو بزنید یه سری شکلک میاره میشه گذاشت تو پیام جالبه !

MORINIO
18-08-2011, 23:35
چجوری میشه از شر این پنجره connection راحت شد که گاه و بیگاه ظاهر میشه ؟؟ !!!

خیلی رو اعصابه !

HitchcocK
28-08-2011, 17:09
چجوری میشه از شر این پنجره connection راحت شد که گاه و بیگاه ظاهر میشه ؟؟ !!!

خیلی رو اعصابه !

اگه منظورتون اینه ..
ما هم هستیم...
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا..

bibak_fa
02-09-2011, 14:43
سلام.
دوستان به نظره شما یی6 نسبت به یی72 ارزش خرید داره؟
اخه برای من نرم افزار خیلی مهمه و البته انتخاب هام همه یکی از گوشی های سیمبین میباشد.
حالا میخواستم بدونم از نظر وضعیت نرم افزاری یی72 بهتره یا یی6؟

hossein_dig
02-09-2011, 17:21
نداره چنین قابلیتی
(اگر پیدا کردی به مام بگو)

راستی این فیرمویر جدید موقع نوشتن sms اگر دکمه sym رو بزنید یه سری شکلک میاره میشه گذاشت تو پیام جالبه !
من و دوستم هر دو e72 داریم این شکلک ها میخوای بفرستی هست ولی میفرستی نشون نمیده و میاد هم نشون نمیده
بیخود 118 مگ آپ دیدتش کردم هیچ فرقی نکرده
البته این گوشی ایرادی نداشت که که بخواد ایرادهاش برطرف بشه
گوشی ایراد دار میخوای برو 5800 بگیر حال کنی

راستی شد تو گالری میرین عکس یه چیز باشه زوم میکنی یه چیز دیگه نشون بده ؟
میگن مشکل از مموری نوکیاست

bandary
03-09-2011, 14:36
ميشه كتار نشد نداره خود نوكيا براي اجراي وي پ...ي ان روي اين گوشي و گوشي هاي ديگر نرم افزار خاصي ارائه داده كه خروجيش يك فايل هست كه روي گوشي نصب ميشه فقط 2 تا شرط داره
اول اينكه نوعي چيز پي ان خاص مياخواد كه در خارج كشور ارائه ميشه و ميشه خريدش
دوما اينكه تنظيمات بسيار سختي داره من خودم تونستم به سختي راش بندازم

سلام.
دوستان به نظره شما یی6 نسبت به یی72 ارزش خرید داره؟
اخه برای من نرم افزار خیلی مهمه و البته انتخاب هام همه یکی از گوشی های سیمبین میباشد.
حالا میخواستم بدونم از نظر وضعیت نرم افزاری یی72 بهتره یا یی6؟
من هر دو تا گوشي رو دارم اگر دنبال نرمافزار هستي برو سراغ 72 اي 6 زياد نرم افزار براش نيست و دوما 72 بيشتر باطري نگه ميداره (تست شخي من)

من و دوستم هر دو e72 داریم این شکلک ها میخوای بفرستی هست ولی میفرستی نشون نمیده و میاد هم نشون نمیده
بیخود 118 مگ آپ دیدتش کردم هیچ فرقی نکرده
البته این گوشی ایرادی نداشت که که بخواد ایرادهاش برطرف بشه
گوشی ایراد دار میخوای برو 5800 بگیر حال کنی

راستی شد تو گالری میرین عکس یه چیز باشه زوم میکنی یه چیز دیگه نشون بده ؟
میگن مشکل از مموری نوکیاست

ديروز داشتم نويفريم رو نگاه ميكردم ديدم آپديدت 73.1 هم براي اين گوشي و e52 اومده هنوز وقت نكردم تست كنم

hossein_dig
04-09-2011, 00:07
ما که زدیم چیزی نداد .

راستی دوستان عزیز از گوشیتون خوب مراقبت کنید چون قاب فابریکش 65 تومنه !