ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ E72

صفحه ها : 1 [2]

Mr_sh933
18-09-2011, 16:41
یگن اگه گوشی رو upکنی مشکل دار میشه من شخصا واسه n97 و5800 n79 دیدمکه مشکل پیدا کردن در حال حاضر گوشی من هیچ ایرادی نداره یه ساله دستمه یکی دو بار بیشتر هنگ نکرده به نظرتون up کنم؟ورژن گوشیم022.007

LordMMD
18-09-2011, 17:56
یگن اگه گوشی رو upکنی مشکل دار میشه من شخصا واسه n97 و5800 n79 دیدمکه مشکل پیدا کردن در حال حاضر گوشی من هیچ ایرادی نداره یه ساله دستمه یکی دو بار بیشتر هنگ نکرده به نظرتون up کنم؟ورژن گوشیم022.007
اگه اینطوریه که میگن آپ نکن !

اما من و چندین ملیون یوزر سراسر دنیا آپ میکنن مشکلی پیش نمیاد
بعضا البته یه ریزه کاری هایی تغییر میکنه که ممکنه اذیت کننده باشه
بهتره changelog ها و نظرات کاربران مختلف رو بخونید تا مطمئن بشید.

amins2007
24-09-2011, 10:48
سلام
من دیروز صبح گوشیمو خاموش کردم. شب که برگشتم و روشن کردم دیدم فونت ها بشدن ریز شدن. طوری که اصلا قابل خوندن نیست.
تنظیماتی که برای فونت داره هم هیچ تاثیری نداره.
فاکتوری ریست هم کردم اما با فرقی نکرد.
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم بگم که برنامه خاصی نصب نکردم. کلا از این گوشی زیاد استفاده نمیکردم. همش خونه بود.

hossein_dig
28-09-2011, 18:24
سلام
من دیروز صبح گوشیمو خاموش کردم. شب که برگشتم و روشن کردم دیدم فونت ها بشدن ریز شدن. طوری که اصلا قابل خوندن نیست.
تنظیماتی که برای فونت داره هم هیچ تاثیری نداره.
فاکتوری ریست هم کردم اما با فرقی نکرد.
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم بگم که برنامه خاصی نصب نکردم. کلا از این گوشی زیاد استفاده نمیکردم. همش خونه بود.
شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بکنید 100 درصد مشکل حل میشه
البته همچی میپره

nemesis
10-11-2011, 23:49
دوستان راهی نیست که بشه زبان نوشتاری رو سریع عوض کرد؟مخصوصاً وقتی داری تو کانتکت میگیردی اذیت می کنه.مسیج رو فارسی میدم ولی کانتکت انگلیسی دارم.باید کلی درد سر بکشم تا زبان رو عوض کنم

LordMMD
11-11-2011, 00:08
دوستان راهی نیست که بشه زبان نوشتاری رو سریع عوض کرد؟مخصوصاً وقتی داری تو کانتکت میگیردی اذیت می کنه.مسیج رو فارسی میدم ولی کانتکت انگلیسی دارم.باید کلی درد سر بکشم تا زبان رو عوض کنم
کلی درد سر ؟؟
دکمه shift + sym رو فقط باید بزنی دیگه .

LordMMD
16-11-2011, 15:24
FW نسخه 80.003 هم آمد
البته changelog خاصی ازش ندیدم
مثل این که بروزر و ایمیل آپدیت شدن.

LordMMD
12-05-2012, 18:17
دوستان من محافظ lcd رو عوض کردم
این مارک رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما دقیق ساخته نشده و اون قسمت بالاش رو کامل نمیگیره و فیت هم نیست زیر اون قسمت اسپیکر...خواستم ببینم کسی مارک درست حسابی سراغ داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5DII
11-06-2012, 16:33
سلام

من یکی از دوستام E72 داره، بعد وقتی گوشی رو به PC وصل میکنه (PcSuite)، گوشی شروع به شارژ شدن میکنه، حالا برای جلوگیری کردن از اینکه وقتی گوشی رو به PC وصل میکنیم شارژ نشه باید دقیقا چیکار کنیم؟؟

ممنون

5DII
11-06-2012, 20:44
سلام

من یکی از دوستام E72 داره، بعد وقتی گوشی رو به PC وصل میکنه (PcSuite)، گوشی شروع به شارژ شدن میکنه، حالا برای جلوگیری کردن از اینکه وقتی گوشی رو به PC وصل میکنیم شارژ نشه باید دقیقا چیکار کنیم؟؟

ممنون

نبود؟!؟!؟!؟!؟

LordMMD
14-06-2012, 09:21
نبود؟!؟!؟!؟!؟

نمیشه کاریش کرد
حالا چه مشکلی داره که کمی هم شارژ بشه ؟

DJ.Mamal
14-06-2012, 11:01
نبود؟!؟!؟!؟!؟

دوست خوبم...اون قابلیت سخت افزاریه..و نمیشه دستکاری کرد

5DII
15-06-2012, 08:40
نمیشه کاریش کرد
حالا چه مشکلی داره که کمی هم شارژ بشه ؟

ممنون
ولی باطری هی شارژ، دشارژ بشه که عمر باطری کم میشه، من خودم E71 دارم اینطوری نیست، حالا اینکه E72 یه مدل بالاتر هم هست پس رفت داشته؟!
نمیدونم، خودمم موندم چیکار کنم:44:

Steps-Rap
22-06-2012, 09:16
سلام دوستان...این گوشی دیگه خیلی قدیمی شده؟؟؟ ینی دیگه زیاد به درد نمیخوره؟؟
من یه دونه جدیدا ازعموم همینجوری مفتی گرفتم حالا به نظرتون نگهش دارم یابفروشم؟؟به نظر گوشی خوبی میادد. خودمم یه lg kp500 دارم.

LordMMD
22-06-2012, 22:01
سلام دوستان...این گوشی دیگه خیلی قدیمی شده؟؟؟ ینی دیگه زیاد به درد نمیخوره؟؟
من یه دونه جدیدا ازعموم همینجوری مفتی گرفتم حالا به نظرتون نگهش دارم یابفروشم؟؟به نظر گوشی خوبی میادد. خودمم یه lg kp500 دارم.

هنوز هم خیلی حرف برا گفتن داره !
سری بیزینسه ها !

اگه با اینترنت زیاد کار نداشته باشید این گوشی حالا حالا ها جواب میده . مخصوصا که کیبور عالی ای داره.

Steps-Rap
22-06-2012, 22:23
هنوز هم خیلی حرف برا گفتن داره !
سری بیزینسه ها !

اگه با اینترنت زیاد کار نداشته باشید این گوشی حالا حالا ها جواب میده . مخصوصا که کیبور عالی ای داره.

مگه اینترنتش چطوره؟؟
من یه ارانسل انداختم توش و از nimbuzz استفاده میکنم.خوبم جواب میده...اشکال داره؟؟
بعد این گوشیو از سوئد فرستادن واسه همین فارسی نداره.برم بدم نمایندگیش فارسی بریزه؟؟
اگه بخوام بفروشمش چند میگیرن نهایاتا؟؟ (البته از گوشیش خیلی خوشم اومده)