PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیک با ویندوز

miladddd
28-07-2009, 09:05
سلام

تو انجمن xp مطرح کردم گفتن اینجا بگم

من همین تازگیها یه گرافیک ati 4770 خریدم

تو درایو c یه xp 64 دارم تو d هم یه vista 32

تو ویستا باهاش هیچ مشکلی ندارم

تو xp هم تقریبا مشکلی ندارم ولی زمانی که سیستمو خاموش میکنم و بعد دوباره میخوام xp رو بالا بیارم تا لحظه بالا آمدن میاد و یهو ریست میشه

ولی وقتی در حالت safe mode میام بالا راحت ویندوز اجرا میشه، از تو safe mode کارت گرافیک رو disable میکنم بعد دوباره در حالت عادی میام بالا، ویندوز راحت اجرا میشه، بعد تو ویندوز دوباره گرافیکو enable میکنم، در کمال ناباوری بدون هیچ مشکلی کارتو میشناسه و حتی بازی ها و نرم افزار هارو اجرا میکنه

ولی اگه دوباره ریست کنم همون آشو همون کاسس، مگر اینکه اول disable کنم بعد ریست کنم

خودم حدس میزنم با اینکه درایورشم تو cd بود یا با xp 64 مشکل داره یا شاید گرافیک قبلیمو درست پاک نکردم

لطفا میشه راهنماییم کنید

Lord_theOne
28-07-2009, 15:30
ويندوزت را از اول نصب كن و درايور گرافيكت را از سايت ATI Driver Downloads ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml&ei=4AVvSuzpOo6mnQONorSvBw&rct=j&q=ati+driver&usg=AFQjCNHb4stpYyVWyYKDcZPzyO0ysR1iDA)

نسخه جديدش را بگير و نصب كن
ببين مشكل داري هنوز يا نه و براي 64 biti‌بايد بگيري درايور را

Kianoosh
28-07-2009, 17:41
سلام
تو انجمن xp مطرح کردم گفتن اینجا بگم

سلام روال عادی اداریشه:دی

آخرین کاتالیست رو براش دانلود کن باز اگه مشکلی بود از ویندوزته...

miladddd
29-07-2009, 09:21
فقط خواهشا زودتر جواب بدین که کارم گیره
درایورش مال همین دو سه ماه پشه، لازمه دانلود کنم؟

miladddd
29-07-2009, 09:32
خود cd کارت درایور 64 بیتو داره
منم همونو نصب کردم
حالا به نظرتون لازمه باز با دایل آپ 64 بیتو دانلود کنم

Kianoosh
29-07-2009, 11:59
بله بله لازمه با درایور جدید بسیار مشکلها حل میشه بعدش اگه نبود ویندوز.

miladddd
30-07-2009, 20:13
آقا من رفتم تو همون لینکی که داده بودید

هم فایل 52 مگی رو دانلود کردون هم 5 مگی رو(بعد از 5 ساعت!!!)

اول کل کارت گرافیکو پاک کردم و بعد شروع به نصب این دوفایل کردم

یه بارم همون cd کارت گرافیکو نصب کرم و بعد اینارو نصب کردم

52 مگیه که در دوحالت اصلا نصب نمیشه و ارور زیرو میده

5 مگیه هم نصب کردم و بعد گفت که باید کامپیوتر ریست بشه و من هم قبول کردم، ولی بعد از بالا اومدن ویندوز هیچ اتفاقی نیفتاده بود

من دیگه داره مخم صوت میکشه، یعنی کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

از کجا معلوم که بعد از نصب دوباره ویندوز درست بشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kianoosh
30-07-2009, 21:23
از اینجا د انلود کنید جدید ترین درایور رو با توجه به نسخه ویندوز:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

miladddd
31-07-2009, 10:17
از اینجا د انلود کنید جدید ترین درایور رو با توجه به نسخه ویندوز:

دوست من یه چهار پنج ساعتی طول کشید تا همون فایلو دانلود کردم
میارزه دوباره با این لینک شما ریسک کنم ؟

javad2015
31-07-2009, 10:56
شما به جای اینکه 5 ساعت وقت بزاری دانلود کنی با اون هزینه تلفن و کارت اینترنت نیم ساعت وقت میزاشتی ویندوز عوض میکردی بعدشم شما اگه میرفتین درایور رو بخرین که به نفعتون بود
به نظر من با ید به احتمال 90% اشکال از ویندوزای 64 بیت و 32 بیتتون باشه که با هم سازگار نیسن دیگه بدتر که یکیش ویستاست یکی دیگش اکس پی

Kianoosh
31-07-2009, 16:34
دوست من یه چهار پنج ساعتی طول کشید تا همون فایلو دانلود کردم
میارزه دوباره با این لینک شما ریسک کنم ؟

دوست عزیز اگه سرعتتون پایین هست برید کافی نت

می تونی یه ویندوز سریع نصب کنی چون تو ویستا مشکلی با درایور نداشتی بعید هست از درایور باشه ولی در هر صورت برای افزایش کارایی و رفع مشکلات و باگها قبلی باید درایور و کاتالیست بروز بشن و این هیچ هدر داد ن وقت و هزینه نیست!

به نظر من با ید به احتمال 90% اشکال از ویندوزای 64 بیت و 32 بیتتون باشه که با هم سازگار نیسن دیگه بدتر که یکیش ویستاست یکی دیگش اکس پی

هیچ ربطی به عد م سازگار ی نداره!میشه همزمان چندیدن ویندو ز با نسخه های مختلف داشت!

Lord_theOne
02-08-2009, 13:19
ويندوز XP Sp2‌بگير 64 بيتي وقتي نصب كردي Farmware 2‌را نصب كن بعدش معرفي كارت گرافيك ATI براي نسخه 64 بيتي مشلت را حل مي كند چون درايور هاي ATI احتياج به Framwork 2 دارند

vatan2009
02-08-2009, 13:45
ويندوز XP Sp2‌بگير 64 بيتي وقتي نصب كردي Farmware 2‌را نصب كن بعدش معرفي كارت گرافيك ATI براي نسخه 64 بيتي مشلت را حل مي كند چون درايور هاي ATI احتياج به Framwork 2 دارند
تایید میشه منم قبلا یسار این مشکل برام پیش اومد که همینجوری درستش کردم

adac_data
05-08-2009, 11:04
امروز روي يك سيستم ويندوز نصب كردم و زماني كه خواستم درايور گرافيك رو نصب كنم وستاي نصب مانيتور خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه حتي با ريست كردن كامپيوتر و فقط از طريق safe mode بالا مياد كه به ناچار بايد درايورو پاك كنم تا بالا بياد. چرا اين اتفاق ميوفته و راه حل چيست؟

Lord_theOne
05-08-2009, 17:00
اول بايد درايور چيپست مادربرد نصب شود

احتماله زياد يا درست نصب نشده يا درايور ماله خودش نيست
شما وقتي سيستم را ريستارت مي كنيد قبل از بالا آمدن ويندوز F8‌بزن اونجا مي خواهي Safe Mode را انتخاب بكنيد گزينه LAST را بزن فكر كنم مشكلت را حل كند
بعدشم درايور هاي ATI نياز به FARMWORK 2 دارند براي نصب در ويندوزهاي XP ويستا خودش داره قبل از نصب بايد FARMWORK نصب كنيد

Kianoosh
06-08-2009, 04:28
مروز روي يك سيستم ويندوز نصب كردم و زماني كه خواستم درايور گرافيك رو نصب كنم وستاي نصب مانيتور خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه حتي با ريست كردن كامپيوتر و فقط از طريق safe mode بالا مياد كه به ناچار بايد درايورو پاك كنم تا بالا بياد. چرا اين اتفاق ميوفته و راه حل چيست؟

کارت گرافیک و مین؟