ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد CPU چهار هسته ای AMD

gamekhor2007
20-07-2009, 11:10
این CPU های 4 هستهای ، 4 هستشون باهم کارمیکنه یا اینکه هسته 1 که پر بشه به هسته 2 میره.ممنون

aluminum
20-07-2009, 11:13
نه با هم کار می کنن

ولی میشه تنظیم کرد فکر کنم که کدوم هسته چقدر در پردازش نقش داشته باشه

Kianoosh
21-07-2009, 03:42
سلام

دوست عزیز بستگی به اپلیکیشنی داره که استفاده می کنی که اصلا برای چه تعداد هسته و تریت بهینه شده و ..!؟

و همونطوری که د وستمون گفت اگه محدودیت نباشه میشه تنظیمش کرد.

BLACK-BLACK
21-07-2009, 11:20
این CPU های 4 هستهای ، 4 هستشون باهم کارمیکنه یا اینکه هسته 1 که پر بشه به هسته 2 میره.ممنون

مگه مخزن ابه که پر بشه!:31:

4 هسته ای مثل اینه که انگار 4 تا سی پی یو با هم دارن کار میکنن البته کاراییش از 4 تا سی پی یو واقعی صد درصد کمتره چون این 4 تا هسته تو یه چیزهایی به هم وابسته هستند مثل ضربان ساز سی پی یو و چند تا چیز دیگه

میشه از داخل task manager تنظیم کنی که هر برنامه ای روی چه هسته ای اجرا بشه(این قابلیت بسیار باحاله!)

Kianoosh
22-07-2009, 01:40
میشه از داخل task manager تنظیم کنی که هر برنامه ای روی چه هسته ای اجرا بشه(این قابلیت بسیار باحاله!)

یعنی امکانش هست بر ای نرم افزاری یا بازی که مولتی تریت و مولتی کور نیست این تنظیمات رو انجام بدیم بعدش هسته های براش لود کامل بشن!؟!؟

BLACK-BLACK
22-07-2009, 06:03
یعنی امکانش هست بر ای نرم افزاری یا بازی که مولتی تریت و مولتی کور نیست این تنظیمات رو انجام بدیم بعدش هسته های براش لود کامل بشن!؟!؟

بحث سر ایه که اکثر بازی ها و برنامه ها اصلا برای استفاده از چند تا هسته بهینه نیستن و فقط با همون یک یا دوهسته کار میکنن.
خب اگه شما بخای کاری کنی که یه برنامه روی هر چهار تا هسته اجرا بشه این کار خودش به طور پیشفرض انجام میشه اون حالتی که من گفتم برای این بود که که یه هسته رو به طور کامل بذاری در اختیار یه برنامه مثل برنامه های دانلود افلاین که نیاز دارن سی پی یو دائم براشون کار کنه.

راستی این تنظیمات تو برنامه task manager نیست تو یه برنامه دیگه دیده بودم که متاسفانه اسمش رو فراموش کردم.

Kianoosh
22-07-2009, 06:19
بحث سر ایه که اکثر بازی ها و برنامه ها اصلا برای استفاده از چند تا هسته بهینه نیستن و فقط با همون یک یا دوهسته کار میکنن.
خب اگه شما بخای کاری کنی که یه برنامه روی هر چهار تا هسته اجرا بشه این کار خودش به طور پیشفرض انجام میشه اون حالتی که من گفتم برای این بود که که یه هسته رو به طور کامل بذاری در اختیار یه برنامه مثل برنامه های دانلود افلاین که نیاز دارن سی پی یو دائم براشون کار کنه.

راستی این تنظیمات تو برنامه task manager نیست تو یه برنامه دیگه دیده بودم که متاسفانه اسمش رو فراموش کردم.

خب اخیرا اکثر نرم افزار ها برای چند هسته هم بهینه میشن ولی بازی ها به جز یکی دو مو رد فعلا خیر در اون حالت هم نیازی نیست اگه هسته ها هردو 50% باشند بهتره و توی نرم افزار های دیگه هم هست ولی توی تسک منجر Processor Affinity از تب processes هست!

doste_naghola
22-07-2009, 06:22
این سی پی یو مثل سرور نیستن فقط 4 هسته مجازی دارن که هرکدام کارای خاصی انجام میدن

mhdt199
15-08-2009, 16:27
تو تسک منیجر بخش پروسس با کیلک راست روی برنامه های در حال اجرا می شه تعیین کرد که با کدوم هسته اجرا بشن

Kianoosh
17-08-2009, 06:37
تو تسک منیجر بخش پروسس با کیلک راست روی برنامه های در حال اجرا می شه تعیین کرد که با کدوم هسته اجرا بشن

1-تاپیک مال 1500 سال پیشه!

2- قبلا اشاره شده:

ولی توی تسک منجر Processor Affinity از تب processes هست!

لطفا همکاری کنید.

alidoran
19-08-2009, 16:51
سلام
من cpu قبلیم 7750 بود که شامل دو هسته بود.چند تا برنامه گرفته بودم که رس سی پی یو رو بکشه مثل کانورتور هایی که از چند هسته استفاده میکنن یا winrar اخرین ورژن که از هر دو cpu 100% استفاده میکنه.
الان که 9650 خریدم هیچ برنامه ای این قابلیت رو نداره که از هر 4 هسته استفاده کنه و در نهایت 50% سیستم cpu usage داره.
میخوام ببینم یعنی نرم افزارها اینقدر ضعیفن؟آخه آخرین ورژن نرم افزارها تنها از دو cpu پشتیبانی میکنن

Kianoosh
20-08-2009, 01:26
سلام

نرم افزارت چیه اگه مولیتی کور و ... بهینه شده باشه از تمام هسته ها استفاده می کنه می تونی از تستهای پردازنده برای حداکثر فشار و باردهی استفاده کنی...

millad1388
23-08-2009, 05:10
سلام
من cpu قبلیم 7750 بود که شامل دو هسته بود.چند تا برنامه گرفته بودم که رس سی پی یو رو بکشه مثل کانورتور هایی که از چند هسته استفاده میکنن یا winrar اخرین ورژن که از هر دو cpu 100% استفاده میکنه.
الان که 9650 خریدم هیچ برنامه ای این قابلیت رو نداره که از هر 4 هسته استفاده کنه و در نهایت 50% سیستم cpu usage داره.
میخوام ببینم یعنی نرم افزارها اینقدر ضعیفن؟آخه آخرین ورژن نرم افزارها تنها از دو cpu پشتیبانی میکنن
بله !!!...که ظعیفند...

سلام

نرم افزارت چیه اگه مولیتی کور و ... بهینه شده باشه از تمام هسته ها استفاده می کنه می تونی از تستهای پردازنده برای حداکثر فشار و باردهی استفاده کنی...

مثل 3d max و برنامه های دیگه

Kianoosh
23-08-2009, 07:34
مثل 3d max و برنامه های دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aluminum
23-08-2009, 20:17
دوستان از کجا میشه فهمید که برنامه ها به طور همزمان از چند تا هسته استفاده میکنن؟

Kianoosh
24-08-2009, 03:42
دوستان از کجا میشه فهمید که برنامه ها به طور همزمان از چند تا هسته استفاده میکنن؟

راحتترینش با نرم افزارهای مانیتورینگ هست که نشون میده هسته ها رو و لود شدن هر کدوم رو

اگه منظورت قابلیت نرم افزار باشه تو مشخصاتش و سیستم مورد نیازش ذکر شده.

millad1388
29-08-2009, 07:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم منظورم همین بود دیگه!! تو کارهای چند وظیفه ایی عالیند و تو بعضی از نرم افزار ها که برای کار با 4 هسته بهسازی شدند مثل 3D MAX و کلا کارهای رندر گیری و ...

aseman_ssm
03-09-2009, 23:14
دوست عزیز این که برنامه به طور همزمان از چند هسته استفاده کنه بستگی به برنامه داده که آیا قابلیت استفاده همزمان از چند هسته رو داشته باشهو این که برنامه به طور چه هسته هایی استفاده می کنه سیستم عامل مدیریت می کنه البته شما می تونید در Task Manager در Tab Processes با راست کلیک بر روی پردازش مورد نظر و انتخاب Set Affinity مشخص کنید برنامه از چه هسته هایی استفاده کنه(اگر قابلیت چند پردازشی رو داشته باشه)