مشاهده نسخه کامل
: perfect world international
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
ایول من میگم میرم دم در زنگ میزنم کسی باز نمیکنه نگو لول89 میخواد راستی این hell کجاست همون demon world هست؟
اره همون demon world رو بهش hell هم میگن و به sage world میگن heaven .
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
راستی محدودیتی در روز برای استفاده از wine وجود داره؟
برای bh29 باببو استفاده کردم جالب بود!:31:
نه وجود نداره.
البته wine رو معمولا از bh69 به بعد استفاده میکنن چون بدون wine خیلی طولانی میشه.
بی ادب لر کیه :31::27:
چرا میزنی:18:
من 5 mil exp میخوام کی میفروشه:27::27:
رفیقم میگفت من 5 بیلیون میخوام تو لول 102!
من 5 mil exp میخوام کی میفروشه:27::27:
رفیقم میگفت من 5 بیلیون میخوام تو لول 102!
از 100 به بعد به شکل تصاعدی میره بالا.یعنی از 99 به 100 باید 30 میلیون بگیری از 100 به101 میشه 60 میلیون.البته معمولا خیلی ها رو همون 100 میمونن چون از 100 تا 105 که بالاترین لول هست چیز جدیدی به دست نمیارید و دیگه از 100 به بعد باید دنبال پول جمع کردن باشید برای خرید ایتمهای قویتر.
2.2 گیگ اپدیت چه خبره با این نت کلنگ:19::13:
p30 arman
02-03-2011, 19:44
:18: مثل اینکه دوباره باید برم کافینت!!!!! میشه به صورت دستی دانلودش کرد؟
:18: مثل اینکه دوباره باید برم کافینت!!!!! میشه به صورت دستی دانلودش کرد؟
1.06 gb هست. من از اینجا دارم می گیرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 2.2 رو از کجا اوردی؟
خودمم نمیدونم از کجا اوردم :18: پس امشب گرفتمش:31::31:
چه قدر fly mount کلاس جدید بیریخته !
من از کلاس Mystic بیشتر خوشم اومده کلا به نظره من pw بیریخت شده به جای اینکه بهتر بشه شاید چون جدیده اینجوریه
یکی یه توضیح کلی در مورد فکشن بیس بده فقط میدونم فکشن ما داره:18:
چه قدر fly mount کلاس جدید بیریخته !
من از کلاس Mystic بیشتر خوشم اومده کلا به نظره من pw بیریخت شده به جای اینکه بهتر بشه شاید چون جدیده اینجوریه
یکی یه توضیح کلی در مورد فکشن بیس بده فقط میدونم فکشن ما داره:18:
توی قسمت شرقی archo یک npc هست که با اون حرف بزنی میتونی وارد faction base بشی.
در مورد کلاسها،تجربه نشون داده کلاسهای magic کلا بی خاصیت هستن.حالا اینا رو باید ببینیم چی پیش میاد چون هنوز skill های sage و demon شون معلوم نیست و تا کسی به لولهای بالا نرسه نمیشه فهمید قدرت این کلاسها در چه حد هست.باید دو سه هفته ای صبر کنیم تا قدرتشون مشخص بشه.البته بعید می دونم به پای کلاسهای aps برسن،چون seeker که فقط میتونه از sword استفاده کنه و mystic هم که کلاس magic هست.
در مورد زیبایی که اون مناطق جدید خیلی قشنگ طراحی شدن.کاراکترها هم همینطور.کایتها رو هنوز ندیدم.در مورد interface مشکلی که خیلی ها دارن اینه که ایکونها و فونتها و پنجره ها یک مقداربزرگ شده ولی در کل به نظر من این رنگ ابی فعلی خیلی از اون رنگ قهوه ای سابق شیکتر و قشنگتره.
در مناطق جدید هم موسیقی پخش نمیشه.که اینم باگی هست که باید در اپدیت اینده برطرف بشه.
کلا رو همین sin و venom خودم بمونم بهتره!
چه قدر base خوشگله o.o
quest خفن داره یه mini boss 101 دیدم سریع town portal رو زدم
راستی تو بیس اگه بمیری exp از دست نمیدی درسته؟مثله cube
ادیت:
لینک build seekers
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم exp از دست میدی یا نه.من تا حالا نرفتم.میگن این امکان وجود داره که در اثر حمله دیگران base کاملا نابود بشه و در این صورت مجبور هستی دوباره 400 mil برای بازسازیش بدی.به همین دلیل فعلا خیلی ها دست نگه داشتن تامطمئن بشن این قضیه درسته یا نه.اگه درست باشه base رو کسی نمیسازه غیر از چند تا faction بزرگ.
این build mystic مثله کلاسای مجیک هست یا چیز دیگه هم داره
هر 2 لول 9mag 1 str؟
این build mystic مثله کلاسای مجیک هست یا چیز دیگه هم داره
هر 2 لول 9mag 1 str؟
اره البته میتونی light armor هم بری ولی برای magic همون arcane بهتره.
در مورد faction base امتحان کردم اگه اونجا کشته بشی exp از دست نمیدی.3 تا quest روزانه هم داره که انجام بدی contribution point میگیری که به اپگرید base کمک میکنه
p30 arman
05-03-2011, 10:56
دوستان یه چنتا اسکرین شات بگیرید از نمای بازی و جاهای دیگه بزارید!!! ما مردیم چند روزه بازی نکردیم حجم 1 gb هم برام یه کمی سنگینه !!!
خوب یواش یواش بگیر بالاخره تموم میشه.
این ها از سایت رسمی بازی هست.
اینها هم خودم گرفتم اونجا چون lag زیاد بود تنظیمات رو روی حد پایین گذاشتم و بعد حجم عکسها رو کم کردم که راحت بشه اپلود کرد به همین دلیل کیفیتش پایین هست.
این یکی از اتاقهای base هست که میتونی اونجا quest بگیری.
این seeker من هست توی شهر tellus که شهر اصلی earth guard هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
اینها هم از شهر talus هست
اینم یکی از راهروهای faction base هست.کلا 4 تا راهرو داره که هر کدوم به یک اتاق منتهی میشه.هر کدوم هم به یک رنگ هستن و یک اتاق مرکزی وجود داره.درواقع به شکل + هست.از یکی از اتاقها میشه quest گرفت و به یک اتاق دیگه ای teleport کرد که از اونحا میشه وارد اتاقهایی شد که mob ها و boss های quest ها انجا هستند.
از اینجا میشه به اتاقهایی که mob ها در اون هستند منتقل شد.هر لولی quest متناسب با لول خودشو میگیره.
دوستان قبول دارید کلاس جدید چندان جالب نیست اصلا وقتی پک tide اومد pw ترکید! ولی این......
یه seeker لول 80 تو snowy village دیدم پدر alt fc رو در اورده بود کلاس جدید هم که نمیتونه aps باشه بره حالشو ببره xD
راستی این alt fc یه تو ضیحی میدی
این skill craft جدید رو چه طوری یاد بگیریم؟
دوستان قبول دارید کلاس جدید چندان جالب نیست اصلا وقتی پک tide اومد pw ترکید! ولی این......
یه seeker لول 80 تو snowy village دیدم پدر alt fc رو در اورده بود کلاس جدید هم که نمیتونه aps باشه بره حالشو ببره xD
راستی این alt fc یه تو ضیحی میدی
این skill craft جدید رو چه طوری یاد بگیریم؟
البته در tideborn هم فقط assassin کلاس خوبی هست.psychic توی لولهای بالا کاملا بی خاصیت هست.
توی این دو تا از نظر dd هیچکدوم نمیتونن به پای کلاسهای aps برسن اما buff های مفیدی دارن که میتونه به squad خیلی کمک کنه.مثلا mystic یک autores داره که هر کی اون buff رو داشته باشه بعد از مردن می تونه res بشه و نیازی به کلریک نداره.یا میگن یک buff هست که aps رو زیاد میکنه.باید صبر کنیم اینا به لولهای بالا برسن ببینیم چه خواصی دارن.
در مورد alt fc :یک عده افراد لول بالا هستند که میتونن FF یا همون FC رو solo کنن.اینهایی که لول پایین هستن به اونا پول میدن که اینا رو ببرن FF و اینجوری میتونن خیلی سریع لول رو ببرن بالا مخصوصا تو قسمت head .یکی میگفت تو هر run حدود 2 میلیون exp میگیره و میگفت گاهی تا 4-5 mil هم ممکنه برسه .یعنی اگه مثلا طرف لول 20 باشه یک دفعه حدود 10 لول میاد بالا.
اینجوری افراد میتونن خیلی سریع به لول 80 برسن و بعد خودشون شروع میکنن به FF .
اره منظورم همون sin جیگر بود کلا 3 تا کلاس تو این بازی هست که من لقب قصاب بهشون میدم bm, sin, barb پس این mystic خوراک اونایی هست که solo میکنن البته بافش xD
میگم الان یادم افتاد این کلاس mystic شبیه heretic battle of immortal هست که خودشو هیل میکنه boi برا همین pw هست(البته اینو برا اونایی که نمیدونن گفتم)
p30 arman
06-03-2011, 10:22
به نظر من همه کلاس ها یه قدرت خوب رو دارن و میتونن موفق باشن البته بستگی به بازیکنش هم داره!!!!!
به نظر من همه کلاس ها یه قدرت خوب رو دارن و میتونن موفق باشن البته بستگی به بازیکنش هم داره!!!!!
تو لولهای پایین مشخص نمیشه.وقتی به لول بالای 90 رسیدی بهتر میتونی تفاوت رو احساس کنی
این mystic
3 یا 4 تا skill داره که هم خودشو هم دیگرانو هیل میکنه attack rate pet هم از ونوم بالاتره walker 0.60
herc0.80
پت mystic 1 هست قویترین pet رو هم تو لول 59 میگیره
هر دو کلاس اسکیل لول 79 و 100 ندارن
جفت کلاسا اسکیلای خوبی برا squad دارن
پت mystic فود هم نمیخواد البته به پای ونوم نمیرسه
رفیقم سیکر برداشته از لول 25 بردش fc الان 40 شده تو 1 روز
این mystic
3 یا 4 تا skill داره که هم خودشو هم دیگرانو هیل میکنه attack rate pet هم از ونوم بالاتره walker 0.60
herc0.80
اون skill های 79 و 100 بعدا اضافه میشه.
ماله tideborn هم یک مدت بعدش اضافه شد.
p30 arman
06-03-2011, 20:38
این mystic
herc0.80
ماشاااااااااااله چطوری ؟؟؟؟ با hyper ؟؟؟؟ یا چیزاری دیگه هم هست
اره alt همین جوریه الان 55 شده تعداد هم هر چی کمتر exp بیشتر البته اون فقط وای میسه نگاه میکنه چون 1 هیت میشه xD
یادمه یه کلریک لول22 تو snowy village میگفت 200k به یه barb میدم که Fc رو برام solo کنه
از چه لولی میتونیم بریم alt از 25 یا کمتر چون تو لول خیلی پایین هیچی نمیگیری؟
اره alt همین جوریه الان 55 شده تعداد هم هر چی کمتر exp بیشتر البته اون فقط وای میسه نگاه میکنه چون 1 هیت میشه xD
یادمه یه کلریک لول22 تو snowy village میگفت 200k به یه barb میدم که Fc رو برام solo کنه
از چه لولی میتونیم بریم alt از 25 یا کمتر چون تو لول خیلی پایین هیچی نمیگیری؟
بیشترین exp که میشه گرفت تو قسمت head هست که اون یارو لول بالاهه از squad خارج میشه و اینجوری بقیه میتونن کلی exp بگیرن.تو قسمتهای دیگه تقریبا چیزی گیرشون نمیاد.لولش هم مهم نیست.اونچیزی که مهمه اینه که لول اون alt ها نزدیک به هم باشه و اختلافشون با هم از 10 لول بیشتر نباشه.الان ما لول 67 هم داریم توی faction. برای یک عده هم کاسبی خوبی شده،نفری 1 میلیون میگیرن تا head می برن.
این mystic غیر از اینکه pet داره یه جونورایی هم داره کمکش میکنن تو squad برا boss ها خوبه
seeker میگن aoe های قوی داره
soha is the beSt
07-03-2011, 16:29
سلام من اینو دیشب دان کردمو بازی کردم
ولی رفتم یه جایی تو مپ که غول هاش هلثشون 70000تاس :18:
چجوی تلپورت کنم؟
بعد ایتم هام دارن هی قرمز میشن اونارو چی کار کنم؟
یعنی چی قرمز میشن؟
شاید منظورت اینه کجا repair کنم که پیش هر npc بری ریپیر میکنه
70 k؟ پس world boss ها رو ببینی چی میگی کمشون 7 Mil hp داره
اقا چه حالی داد mystic رو از قصد زدم کشتم خودم خودمو rez کردم:31:
این اسکیلش برا cleric های مادر مرده خوبه که بمیرن کسی نیست rez کنه تا 15 دقیقه هم هست
3 تا mystic بودیم ریختیم سره یه boss 65k hp پوکید باسه:31: 2 تا لول 19 1 لول 20:27:
سلام من اینو دیشب دان کردمو بازی کردم
ولی رفتم یه جایی تو مپ که غول هاش هلثشون 70000تاس :18:
چجوی تلپورت کنم؟
بعد ایتم هام دارن هی قرمز میشن اونارو چی کار کنم؟
برای تله پورت یک skill هست که به نزدیکترین شهر یا روستا تله پورتت میکنه.البته 1 ساعت cooldown داره.تو همون skill bar هست.
برای تعمیر ایتمها پیش یکی از فروشنده ها برو(blacksmith ,tailor ,merchant ,jewelcraftman) بعدgoods رو بزن و fix all .البته ایتم باید equip شده باشه تا repair بشه.برای ایتمهای equip نشده اول repair رو بزن و بعد روی ایتم کلیک کن.
soha is the beSt
07-03-2011, 18:17
مرسی
ولی من اصلا از اون ایتم ها که قرمز میشن تا به حال استفاده نکردم که ریپیر بخواد
p30 arman
07-03-2011, 18:45
اینطوری که شما از mystic تعریف میکنید دارم از veno ناامید میشما!!!!!!:41:
ونوم برا اسکیلاش mana کمتری مصرف میکنه میتونه سریع mana از دست رفتشو هم برگردونه ولی mystic نمیتونه و mana زیادی برا اسکیلاش مصرف میشه به نظره من همه کلاسای بازی خوبن تنها کلاسی که در پیته psy هست که از همون اول نشون میده چیه
rez mystic جلوی از دست دادن 80% exp رو میگیره ولی rez کلریک 90% البته rez mystic بعد از rez سریع 50% hp و10% mp هم میده
p30 arman
07-03-2011, 18:49
مرسی
اگه کل رنگ ایتم قرمز هست یعنی نمیتونی استفاده کنی روی موست رو نگه دار اطلاعاتش که اومد
باید یه نوشته های قرمز رنگ هم باشه که دلیل اینکه نمیتونی استفاده کنی رو نوشته که احتمالا لول پایین هست
دادا یادته یه روز داشتی می امدی secret یه یارویی رو دیدم قیافش خیلی ضایع بود اسکرینش رو پیدا کردم خدا وکیلی نگا به چه امیدی بازی میکنه!!!!
مرسی
یه اسکرین شات بزار
اگه broke شده با mirage میتونی درستش کنی
این که خوبه یکی هست اسمشو خواستی تو pm برات میزارم tele میخره شعر میگه تو wc کلا مریض تو این بازی زیاده جدی نگیر
راستی pet mystic تو هوا و اب و زمین یکی هست کلا 4 تا pet داره
soha is the beSt
07-03-2011, 20:14
یه اسکرین شات بزار
اگه broke شده با mirage میتونی درستش کنی
این که خوبه یکی هست اسمشو خواستی تو pm برات میزارم tele میخره شعر میگه تو wc کلا مریض تو این بازی زیاده جدی نگیر
راستی pet mystic تو هوا و اب و زمین یکی هست کلا 4 تا pet داره
فهمیدم یه سری هاشون واسه لول من نبود یه سری واسه کلاس های دیگه بود :13:
ولی هنوز تلپورت رو یاد نگرفتم :19:
p30 arman
07-03-2011, 20:20
فهمیدم یه سری هاشون واسه لول من نبود یه سری واسه کلاس های دیگه بود :13:
ولی هنوز تلپورت رو یاد نگرفتم :19:
یه اسکیل ابی رنگ هست که توی قسمت سمت چپ یا پایین که اسکیلهات هست اون هم هست دقت کنی میبینیش
ونوی بیچاره هم 2 تا جا داره که یکیش میره برای مونت میمونه یکی ! اگه هم بخوای اضافه کنی که هم پت هوایی هم زمینی هم اب داشته باشی باید 3 تا 30 تا hey داشته باشی:13:
خوب hay بخر یا این dragon تو هوا اونایی که سبزن hay میندازن
خوب میپردازیم به تجزیه و تحلیل یکی از قدرت های خفن mystic که خوراک باس و aoe هست:18:
یادتونه گفتم یه جونور کوچیک تو کشتن موبا میارهpet نه ها شما با یه اسکیل دیگه میتونی اون جونور کوچولوه رو بترکونی:18:
حالا این طفلی رو بترکونی چی میشه:19:
کلا magic و فیزیک defence یه چند تا چیزه دیگه که یادم رفته:31: همچین فرتی میاد پایین باسه نمیفهمه از کجا خورده:27:
ادیت:
attack rate و chaneling رو هم کم میکنه
p30 arman
08-03-2011, 10:25
خوب hay بخر یا این dragon تو هوا اونایی که سبزن hay میندازن
خوب میپردازیم به تجزیه و تحلیل یکی از قدرت های خفن mystic که خوراک باس و aoe هست:18:
یادتونه گفتم یه جونور کوچیک تو کشتن موبا میارهpet نه ها شما با یه اسکیل دیگه میتونی اون جونور کوچولوه رو بترکونی:18:
حالا این طفلی رو بترکونی چی میشه:19:
کلا magic و فیزیک defence یه چند تا چیزه دیگه که یادم رفته:31: همچین فرتی میاد پایین باسه نمیفهمه از کجا خورده:27:
ادیت:
attack rate و chaneling رو هم کم میکنه
مثل همون امپی روباه ونو میمونه تقریبا ؟ یا به شکل یه پت هست که تند تند همین بختک رو روی سر باس میندازه؟
soha is the beSt
08-03-2011, 16:23
اسلحه رو چه ادمی ریپیر میکنه؟
نه ampliy damage فرق داره یه اسکیل برا 20 ثانیه هست ولی جونور mystic رو تند تند میتونی بزنی و بترکونی البته هر جونور یه کاری میکنه این جونور دوم هست اولی میترکه aoe میشه
باحالترین اسکیل venom bramble هست که تو Fc مثل یه aoe دائم عمل میکنه
کلا gears رو هر npc مثل black smith یا tailor ریپیر میکنه
اسلحه رو چه ادمی ریپیر میکنه؟
برای تعمیر اسلحه یا هر ایتم دیگه پیش یکی از فروشنده ها برو(blacksmith ,tailor ,merchant ,jewelcraftman) بعدgoods رو بزن و fix all .البته ایتم باید equip شده باشه تا repair بشه.برای ایتمهای equip نشده اول repair رو بزن و بعد روی ایتم کلیک کن.
خب میریم برسیم به تجزیه و تحلیل seeker
seeker aoe های فوق العاده قوی داره ولی یه seeker lvl 75 از bm lvl 75 نمیتونه aggro رو بزده و bm خیلی بهتر میتونه tank بشه و کمتر میمیره حتی یه لول 72 archer هم میتونه aggro با bow ازش بگیره عملا تو bh59 دیدم به قوله یکی از کاربرای سایت pw
سیکر بالاتنه bm هست یا به قول خودمون نصف bm هست
ادیت:
خب برای اینکه پشت سره هم من پست ندم این پست ویرایش میشود!:18:
این lucky points برای geinu چیه؟
mystic تنهای خسته من بدون alt fc لول 20 میشود:27: میرویم امشب چند لول بهش بدهیم:31:
جالب اینه که mystic هم magic هم فیزیک attack بالایی داره
absorb soul ار پی جی mystic هست:18: لول 1 هنوز ولی میزنه میترکونه موبا رو!
یه چیزه جالب در مورد summon mystic حرف میزنه با summoner ش xD
وقتی هم میمیره سامون میگه this is a tragedy:18:
این lucky points برای geinu چیه؟
هر 10 لول بین 1 تا 10 attribute points به طور تصادفی به genie اضافه میشه.تعداد این point ها مشخص میکنه که genie طبق این جدول حداکثر چندتاskill میتونه یاد بگیره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Points
در ضمن ظاهر genie هم با بالا رفتن lucky point تغییر میکنه.باز هم طبق همون جدول بالا
کسی میدونه بین summonهای meystic کدوم بهتره؟ چون اخری رو تو لول 59 میگیره
p30 arman
09-03-2011, 14:20
راستی من یادم رفت چرا به کلاس های مجیک نباید bramble داد؟ :13:
و یه چیز دیگه بیلد جینی برای ونو چیه؟
soha is the beSt
09-03-2011, 14:41
چه شکلی میشه اسکیل هارو قوی یا عوض کرد؟
p30 arman
09-03-2011, 14:57
منظورت از عوض کردن رو نمیفهمم
ولی برای بالا بردن سطح اسکیل ها باید بری پیش ترینر کلاس خودت که داخل شهر های اصلی هستن (همه شهر های ترینر ندارن)
و یه شرط دیگه هم داره اینکه که به لولی رسیده باشی که بتونی اسکیلت رو اپ کنی اگه روی اسکیل موست رو نگه داری روی یه قسمتی نوشته در چه لول هایی میتونی لول بالاتر اونو یاد بگیری
بالاترین حد اسکیل هم 10 هست
بالاترین حد اسکیل 11 هست.(sage n demon)
چون aggro رو میگیرن اگه bramble بدی بعضی ونومها خودشون رو هم bramble نمیکنن برا تانک خوبه
البته بعضیskill ها هم یک پیش نیاز cultivation دارند.یعنی باید ماموریت cultivation مربوطه که با رنگ نارنجی مشخص هست رو انجام بدی تا درجه cultivation بالا بره و بتونی اون skill رو بگیری.
راستی من یادم رفت چرا به کلاس های مجیک نباید bramble داد؟
و یه چیز دیگه بیلد جینی برای ونو چیه؟
چون باعث میشه aggro بگیرن.شمااگر به یک mob حمله کنید اونم به شما حمله می کنه حالا اگه طرف bramble داشته باشه و یک mob بهش حمله کنه اونم حمله mob رو reflect میکنه و باعث میشه mob به حمله کردن ادامه بده.
در مورد genie بستگی داره به skill هایی که گرفتی باید ببینی برای اون skill ها کدوم point ها موثر هست و همونا رو افزایش بدی.معمولا skill های مفید برای همه کلاسهای magic یکی second wind هست و یکی هم holly path که تقریبا همه دارن موارد دیگه انتخابی هست مثلا deep poison میتونه مفید باشه چون قدرت حمله رو افزایش میده
134 مگ دیگه اپدیت شد:weird::blink:
اپدیت برای sound بازی بود الان شهر tellus هم صدا از خودش در میکنه.
p30 arman
09-03-2011, 19:04
بازم سری جدید اومدو روزی دو سه بار اپدیت اومدن شروع شد!:2:
روزی 2 3 بار:18:
این طفلی بعد از چند روز از genesis اپ کرده اونم چون sound مشکل داشت که به نظره من مشکل نداشت از اول sound نداشت تازه درست کردن:27:
خوب ما مونت هوا زمین هم برا mystic خریدیم:31:
ما در حالت یوگا summon mob میکشه:21:
ادیت:
ظاهرا این Pillar های جدید تو fb ها برای Mystic هست تو 51 که برا mystic بود
دوباره ادیت!
summon اول mystic تانک هست
summon دوم تانک کلاس مجیک هست summon شما برای اجرای اسکیلها به chi نیاز داره که با اسکیل mana خودتونه منتقل میکنید به summon وتبدیل به chi میشه
p30 arman
10-03-2011, 17:28
اقا من خوره این Seeker شدم بیلدش چیه ؟ یه کمی بیشتر در موردش توضیح میدید؟:31:
اقا من خوره این Seeker شدم بیلدش چیه ؟ یه کمی بیشتر در موردش توضیح میدید؟:31:
seeker همون dex+str هست به اندازه ای که بتونی از اسلحه استفاده کنی.بقیش رو می تونی به str اضافه کنی یا به vit ولی vit رو از 50 point بیشتر اضافه نکن.اگه به قدرت حمله بیشتر اهمیت میدی اون point های اضافه رو به str اضافه کن.
p30 arman
10-03-2011, 21:36
فقط از شمشیر میتونه استفاده کنه؟
راستی اگه بخوای یه ایتمم رو از یه کاراکتر به یه کاراکتر توی یه سرور انتقال بدم میتونم؟
فقط از شمشیر میتونه استفاده کنه؟
راستی اگه بخوای یه ایتمم رو از یه کاراکتر به یه کاراکتر توی یه سرور انتقال بدم میتونم؟
اره.نکته منفیش همینه.
ایتم ها و پول روهم از طریق mail box میتونی به هر کسی توی سرور انتقال بدی.پول بلافاصله میرسه ولی ایتم 1 ساعت طول میکشه.
seeker خیلی پر خرجه یه اسکیل داره که attack lvl squad رو بالا میبره برا هر بار اجراش 1 mirage لازم داره الان قیمت mirage بین 13kتا 15k هست
راستی bow هم نمیتونه استفاده کنه
p30 arman
11-03-2011, 14:00
هر بار یه mirage !!! :18:
همون لول lord of sword به همه چی میارزه صاف میکنی میری جلو!:27:
اسکیلشم برا 30 min بیشتر نیست
به جاش sin هم dagg داره هم فیست هم claw هم bow:5:
خوب تو نمیتونی بگی مثلا من ازش استفاده نمیکنم اگه تو squad باشی اعضا ازت میخوان و باید اسکیلو اجرا کنی یا پرتت میکنن بیرون از squad:31::31:
p30 arman
11-03-2011, 16:17
30 مین !!! فکر کنم اشتباه مینی اسکیلش حداکثر 20 ثانیست!
قلط میکنن بندازن بیرون pvp میکنم!!!:31:
نه 30 min هست
pvp که چی بشه وقتی kick شدی:34:
البته این به اون در که sin بیچاره حتما باید aps باشه:27:
p30 arman
11-03-2011, 19:50
مطمعنی؟؟؟؟؟30 مین هست اخه اسکیلش aoe هستنا!!!! اینطوری که ظرف 20 ثانیه باس میکشه !!داخل سایت پرفکت وردل ویدیو یوتیوب اسکیل را نگاه کن!
قضیه اون pvp هم خوبه یارو میمیره (البته حدف اول کلریک هست) بعد دوباره باید از اول بیاد :34:
خفم کردی:31:
اسکیل attack lvl max 30 min هست فقط +3 میده +300000 که نمیده باس رو بکشه:27:
مطمعنی؟؟؟؟؟30 مین هست اخه اسکیلش aoe هستنا!!!! اینطوری که ظرف 20 ثانیه باس میکشه !!داخل سایت پرفکت وردل ویدیو یوتیوب اسکیل را نگاه کن!
قضیه اون pvp هم خوبه یارو میمیره (البته حدف اول کلریک هست) بعد دوباره باید از اول بیاد :34:
مگه تو سرور pvp بازی میکنی؟
p30 arman
11-03-2011, 22:50
نه بابا از این جیگرا نداریم!!!dream بازی میکنم
اگه سرور pvp لول اپ شدن با کشتن بقیه بود خیلی حال میداد ولی خب فرقی نمیکنه اونجا هم باید کوئست بزنی و موب و باس بکشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lord of Sword
AOE Channeling Skill that attacks nearby enemies every 1.5 seconds! Lasts until canceled, or until no mana remains. One of the skills that makes the Seeker a fearsome sight on any battlefield.
نه بابا از این جیگرا نداریم!!!dream بازی میکنم
اگه سرور pvp لول اپ شدن با کشتن بقیه بود خیلی حال میداد ولی خب فرقی نمیکنه اونجا هم باید کوئست بزنی و موب و باس بکشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lord of Sword
AOE Channeling Skill that attacks nearby enemies every 1.5 seconds! Lasts until canceled, or until no mana remains. One of the skills that makes the Seeker a fearsome sight on any battlefield.
این شبیه dragon breath هست که یکی از skill های wizard هست اما attack rate بالاتری داره.اما range و قدرتت حملش هم مهمه.ماله wizard 10 متر هست هر حمله هم حدود 7k damage میزنه البته رو mob معمولی.این چجوریه؟
seeker لول 78 تو fc 12 بار مرد:31::27:
من 78 بودم فقط 5 یا 6 بار اونم سره غول دوم میمردم چون charm نداشتم
تازه seek heavy arm هست sin light
seeker لول 78 تو fc 12 بار مرد:31::27:
من 78 بودم فقط 5 یا 6 بار اونم سره غول دوم میمردم چون charm نداشتم
تازه seek heavy arm هست sin light
اون کلریکش خیلی ضعیف بوده.اون boss دوم یک debuff داره که کلریک باید سریع purify و heal کنه.aggro هم random هست گاهی خود کلریک هم hp پایین داشته باشه سر این boss می میره.
همون بهتر که charm نداشتی وگرنه به فنا رفته بود با اون کلریک.
راستی شما تو tw شرکت میکنید؟بعد از expansion ساعت tw رو تغییر دادن به همین دلیل برای ما مناسبتر شده زمانش.
یک نکته برای خرید hyper و wine :بهتره hyper رو با token بخرید ارزونتردر میاد.برای اینکار 8 تا token بخرید و اون رو در pwi boutique agent در قسمت gift exchange با hyper عوض کنید.هر hyper اینجوری حدود 80k در میاد.
در مورد wine برای bh هم همینطور هست فقط وقتی wine رو گرفتید بعد باید در eldest match maker اون wine رو که از pwi boutique agent گرفتین با wine مورد نظر عوض کنید.
p30 arman
12-03-2011, 15:33
این شبیه dragon breath هست که یکی از skill های wizard هست اما attack rate بالاتری داره.اما range و قدرتت حملش هم مهمه.ماله wizard 10 متر هست هر حمله هم حدود 7k damage میزنه البته رو mob معمولی.این چجوریه؟
برای این باید بچسبی به دشمن
به صورت هر یک ثانیه یک بار یه بار دمیج بالا میزنه توی سایت ویدیوش هست میتونی ببینی
الان hyper ارزون شده قیمتش نزدیکه token در میاد
من تو warlock عضوم خوشم نمیاد وقت و herb ها مو برای tw تلف کنم بهشونم گفتم گفتن مشکلی نیست
دو تا سوال جریانه اینhorn چیه نزدیک 6~8 mil درمیاد برا چی میخرن؟
چه طوری میشه رفت lunar من دوستم میگفت هر run 500k میده البته پولش جبران میشه نزدیک 7mil درمیاره
من اصلا تو fc نمیمیرم مشکل همیشه باس دوم هست کلریک خوب هم کم پیدا میشه
p30 arman
12-03-2011, 18:02
کلریک ها که همه مخشون تاب داره نمیدونم چرا؟؟؟ همه افراد sq hp کم بود کلریک داشت موب اتک میداد:24:
الان hyper ارزون شده قیمتش نزدیکه token در میاد
من تو warlock عضوم خوشم نمیاد وقت و herb ها مو برای tw تلف کنم بهشونم گفتم گفتن مشکلی نیست
دو تا سوال جریانه اینhorn چیه نزدیک 6~8 mil درمیاد برا چی میخرن؟
چه طوری میشه رفت lunar من دوستم میگفت هر run 500k میده البته پولش جبران میشه نزدیک 7mil درمیاره
من اصلا تو fc نمیمیرم مشکل همیشه باس دوم هست کلریک خوب هم کم پیدا میشه
کدوم horn ؟ اسم کامل ایتم چیه؟
در مورد lunar برای squad mode باید 3 میلیون بدین تا وارد بشین.که میشه نفری 500k .فکر میکنم 95 به بالا بتونن وارد بشن. ولی squad کم پیدا میشه.البته درامدش هم بستگی به شانس داره اگه drop ها خوب نباشه ممکنه ضرر کنید.حالت single هم داره که drop هاش جالب نیست و ارزش رفتن نداره.
مکانش هم توی اسمون هست.از arrowhead manor هم میشه بهش teleport کرد.
من ندارم که بخوام دقیق اسمشو بگم قیمتش 7mil هست یه چیزی مثله tele هست منتها فرقش اینه که همه میبینن حتی اگه تو squad chat باشی البته اینجوری که من دیدم بیشتر برا اسپ*م هست همون که smile ماهی داره
پس بی خیاله lunar
30% تا لول 85 @.@
p30 arman
13-03-2011, 16:52
اقا ما بازم برگشتیم چقدر تغییر کرده!!!!
یه کاراکتر seeker ساختم اسمشم XdastanX هست !:31: البته کلمه پرنس قبلش یادتون نره!!!!!(شوخی)
چه کلاس خوفی هست!!!!
دوتا skill attack lvl داره دوستم seek ورداشته یکی فقط برا خودش هست که mirage نمیخواد اون یکی برا squad mirage میخواد
p30 arman
14-03-2011, 16:22
اونو یخ میزاریم!!!!:31: کلا با اومدن mystic ، وضع veno خیلی خراب شد دیگه veno گیر نمیاد:22: و کسی هم بر نمیداره چون همون پت mystic هر سه پت هوا زمین و اب هست و همه چیزش هم از herc بالاتره! اسکیل هاشم هم که خدا به خیر کنه هم cleric هست هم barb هست هم veno هست هم wizard !!!:24:
mystic purify نداره ih نداره
جای wiz رو میتونه بگیره هیچی جای barb رو نمیگیره حتی خفنترین Bm ها این که کلاس مجیک هست
جاتون خالی fc زدیم به بدن ترکوندم امشب یه 2.8mil کاسب شدیم من بودم و یکی دیگه همچین exp رو قلمبه ور داشتیم رفت پی کارش:31:
تا حالا 3 تا summon گرفتم فقط summon اولی خوبه!
p30 arman
15-03-2011, 11:13
شما 2.8 ، 2.8 کاسب میشین مای بیچاره seeker مون پول teleport نداره:31:تاکسی میگیرم بعد یه دفعه پیاده میشیم میپیچونیم!!!!!
دوستمم که mystic برداشته همیشه Su 1 همراشه گفتم مگه دیگه su نداری گفت اون دوتا زیاد به درد نمیخورد ولی su اخری از همش بهتره! فکر کنم lvl 59 میگیره نه؟:20:
p30 arman
15-03-2011, 18:49
یه مشکل بزرگ من سیستم جدید گرفتم اومدم پرفکت ورلد رو از سیستم فبلیم بریزم روی جدیده اجازه کپی کردن دو تا فایل model و loddata رو بهم نداد پس نتونستم با کپی کردن درستش کنم نسخه اصلی بازی که روی دیویدی دارم 402 هست و نسخه بعدی که همون جنسیس هست فایل پتچش رو 468 : to 481 هست :41: و اپدیت بعدی رو هم دارم چتوری میتونم نسخه 402 رو الان به 468 که اخرین پتچ rising tide هست برسونم؟؟؟؟؟:45:
هیچی بازی رو اجرا کن خودش اپ میشه منتها adsl سرعت نور میخوای:31:
چرا اجازه کپی نداد چه error میده read only شاید
من که summon سوم هم گرفتم خیلی درپیته:18: یکی هم پیدا نمیکنیم ببره ما رو alt fc ترکیدم انقدر pq انجام دادم:32::3:
p30 arman
15-03-2011, 20:36
ارورش عجیب هست هیچی نمینویسه فقط یه ضربدر قرمز همین!!
خود بازی هم شروع به اپدیت نمیکنه توی downloaded listed file گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیافته
یه پتچ هم پیدا کردم 402 به 463 ولی هیچ جا پتچ 463 نداره!!!!! 463 به 468 هم نیست ! هر چی گشتم 402 به 468 تبدیل بشه نشد انگار باید بیخیال pw بشم!:41:
ویرایش:
بعد از 20 دقیقه صبر کردن نوشت game update terminated :13: و اجازه ورود داد (چه فایده!)
pw دیتا بیست نداره که پتچ های قبلی توش موجود باشه؟؟؟؟
بازم ویرایش!:27:
کارم درست شد هر کسی هر پتچی میخواد از پتچ 1 تا پتچ 491 میتونه به این ادرس بره
یه Fc squad پیدا کردم طفلیا لول بالاشون من بودم هر چی exp بود خوردیم یه ابم روش:18::27:
داداش ارمان اون forum pw کلی از سوالات پاسخ داده فروم خوبیه همچین فرتی جواب میدن
p30 arman
18-03-2011, 16:06
در مورد درخشش های Weapon و Armour میشه یه توضیح بدید؟
در مورد درخشش های Weapon و Armour میشه یه توضیح بدید؟
در مورد سلاح
ابی ها 3 ستاره،زرد هاlegendary .و سبزها TT هستند.
یک سری درخشش ها هم هست که با gem به وجود میاد.که برای درخشش زره یا سلاح باید به اونها 2 تا gem لول 5 یا بالاتر متصل کنی.هر نوع gem هم یک رنگی ایجاد میکنه.مثلا در مورد زره ،garnet قرمز یا critine صورتی یا sapphire رنگ سفید ایجاد میکنه.همین gem ها روی دسته سلاح حلقه های رنگی ایجاد میکنند.
اقا امروز pw پوکید:18: سرور منفجر شد همه قطع شدن:27:
حوصلم سره رفته بود 100k دادم برا mystic فکشن ساختم:18::31:
p30 arman
19-03-2011, 19:59
اقا قضیه این free zen چیه من که هرچی نگاه کردم نفهمیدم باید اکانت ms داشته باشی؟؟؟؟ شما گرفتید ؟
360 تا zen چنتا gold میشه؟؟؟؟
اینجوری که من دیدم باید offer پر کنی تولبار bing هم نصب کنی ولی....
برا ایران مثله اینکه امکان پذیر نیست
p30 arman
20-03-2011, 19:37
راستی دیشم یه ایرانی تو bh دیدم اسمش
Night_King هست lvl 76 barb
میگه یه رفیق هم دارم لول 91 veno و sin 92 داره :31:
اقا قضیه این free zen چیه من که هرچی نگاه کردم نفهمیدم باید اکانت ms داشته باشی؟؟؟؟ شما گرفتید ؟
360 تا zen چنتا gold میشه؟؟؟؟
فقط برای امریکا امکان پذیره.
البته با تغییر ip میشه اون offer رودید انجام داد.ولی چون sevice pack 3 برای نصب اون تولبار لازم هست من انجام ندادم.
هر 100 zen برابر 1 gold هست.یعنی میشه یک چزی حدود 3 میلیون.
این بازی بلافاصله بعد از تغییر ip شما رو بن میکنه دنبالش نرید دوست من از ایران رفت چین برا کار اکانتشو بن کردن چون نسخه international رو داشت بازی میکرد
ارمان داداش دنباله ایرانیا تو این بازی نباش بعدا دردسر برات میشه از ما گفتن XD
این بازی بلافاصله بعد از تغییر ip شما رو بن میکنه دنبالش نرید دوست من از ایران رفت چین برا کار اکانتشو بن کردن چون نسخه international رو داشت بازی میکرد
البته اگه با ip متغیر وارد بازی بشین بن میشین.ولی توی سایتش فکر نمیکنم مشکلی باشه.به هر حال 3 تا gold هم رقم قابل توجهی نیست.ارزششو نداره.
دقیقا اصلا ارزش نداره
اقا ما چند وقت دیگه باید sage یا demon انتخاب کنیم موندیم برا sin چی ور دارم؟
تو این سایت هم نگاه کردم
ساعت 3 صبح یه tele زدم عید رو به ایرانی تبریک گفتم دریغ از یه pm
:31::31:
p30 arman
21-03-2011, 15:14
پس دور تو هم خط بکشم:21:
برای اون سه Gold هم بیخیالش شدم !
دقیقا اصلا ارزش نداره
اقا ما چند وقت دیگه باید sage یا demon انتخاب کنیم موندیم برا sin چی ور دارم؟
تو این سایت هم نگاه کردم
ساعت 3 صبح یه tele زدم عید رو به ایرانی تبریک گفتم دریغ از یه pm
:31::31:
برای sin اکثریت demon رو انتخاب میکنن،به این دلیل که demon spark سرعت حمله یا همون aps رو 25% افزایش میده.
ارمان داداش این ای دی منو به هر کی نده حوصلشونو ندارم
تو فرق میکنی
p30 arman
22-03-2011, 19:42
چشم :10:اینم زیاد سوال نمیکنه اکثرا از خودم میپرسه گفتم همینوری ادت کنه اخه داشتم ادد کردن رو یادش میدادم
راستی کاراکتری رو که ساختی نمیشه پاک کرد گزینه دلیت کجاست!؟:13:
میشه پاک کرد
فقط باید 7 روز صبر کنی از روی سرور هم delete شه یعنی از تو لیستت هم بره
قبل از پاک کردن پول و مونت و چیزای دیگه رو یادت نره ور داری
تو لیست گزینه delete داره
من از الان دارم میگم این seeker کلاسه خوبی نیست اشتباه نکنی ور داری پشیمون میشیا یه کلاس melee خوب میخوای bm خوبه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی میتونی هم خرج کنی sin وردار
p30 arman
23-03-2011, 11:02
میشه پاک کرد
فقط باید 7 روز صبر کنی از روی سرور هم delete شه یعنی از تو لیستت هم بره
قبل از پاک کردن پول و مونت و چیزای دیگه رو یادت نره ور داری
تو لیست گزینه delete داره
من از الان دارم میگم این seeker کلاسه خوبی نیست اشتباه نکنی ور داری پشیمون میشیا یه کلاس melee خوب میخوای bm خوبه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی میتونی هم خرج کنی sin وردار
seeker به همه کلاس ها میارزه با سه تا bm هم لول خودم duel کردم سه تاشو ترکوندم
sin هم زیاد حال نمیکنم چون توی بازی های قبلی هم همش ninja برداشته بودم از چاقو خسته شدم!!!!:8:
p30 arman
23-03-2011, 21:13
امشب سرور های PW ترکیدند با یک باگ به بزرگی کره زمین !!! همه داخل secret مرده بودند
امشب سرور های PW ترکیدند با یک باگ به بزرگی کره زمین !!! همه داخل secret مرده بودند
این مربوط میشه به سرورهای Harshlands, Dreamweaver, Raging Tide که ظاهرا مورد حمله قرار گرفتند.
تو سرور ما که خبری نیست.البته حس میکنم جمعیت نسبت به قبل یک مقدار کمتر شده بود.
p30 arman
25-03-2011, 09:57
اره فقط همین چنتا سرور قطع وصل میشن داخل فروم خود pw هم اشوبه!
این bh39 هم که 3 ساعت کار داره !
پینگ شماها چطوره مال من تند تند زیاد کم میشه!
راستی من خوبه شروع کنم به ترین شغل؟ برای ارمور؟
لول 51 رفتم دیروز کی برم tt و fc?
راستی من از10 لول قبل دارم p همو میزارم کامل روی mag درسته یا تغییرش بدم؟
اره فقط همین چنتا سرور قطع وصل میشن داخل فروم خود pw هم اشوبه!
این bh39 هم که 3 ساعت کار داره !
پینگ شماها چطوره مال من تند تند زیاد کم میشه!
راستی من خوبه شروع کنم به ترین شغل؟ برای ارمور؟
لول 51 رفتم دیروز کی برم tt و fc?
راستی من از10 لول قبل دارم p همو میزارم کامل روی mag درسته یا تغییرش بدم؟
پینگ من که مشکلی نداره.این زیاد و کم شدن پینگ اثرات همون حمله به سرور شماست.
در مورد شغل tailor و black smith هر دو خوبن ولی با tailor ایتمهای بیشتری میشه ساخت.
برای TT باید حداقل تا 70 صبر کنی اگرچه از 60 به بعد میتونی وارد بشی ولی چون قدرت حمله تو اون لول پایینه معمولا لولهای 70 به بالا رو میگیرن برای TT.
برای FF هم حداقل باید 75 باشی خیلی کم دیدم تو لول کمتر از این کسی squad درست کنه.تو لولهای پایینتر هم میتونی پول بدی دیگران برات FF رو solo کنن.
برای veno اگه arcane هستی حداکثر تا 50 تا point میتونی روی vit بذاری چون اگه خواستی میتونی بعدا با یک reset note میتونی تا 50 point رو reset کنی بقیش هم روی mag و به اندازه کافی رو str فقط در حدی که بتونی از زره و سلاح استفاده کنی.
fc از 80 به بعد برو squad زیر 80 خیلی ضعیفن و خیلی طول میکشه
tt هم از 60 شروع میشه لول 60 tt فقط weapon داره از 70 ارمور هم میگیری از 80 neck و چیزای دیگه میگیری
بعد یادت نره مثلا weap 60 که ساختی باید نگهش داری برای decompose که لول 70 رو بسازی و 70 برای 80
p30 arman
25-03-2011, 17:50
باشه ممنون از کمکتون فقط کمک کنه این سرور هارو هر چه زودتر روبراه کنن!
امروزم ترکید اینجوری باشه خیلی از player ها رو از دست میده اخه anti ddos که قیمتی نداره اونم برا این بازی
سرور dream و harshland و raging tide نزدیک 3 ساعته off شدن
سرور sanctuary هم off شد.
p30 arman
26-03-2011, 19:51
کسی داخل فروم یه تاپیک جامع در مورد این مشکل پیدا کرد بیا د اینجا اعلام کنه ها!
تاپیک نمیخواد حمله ddos کاریش نمیشه کرد
2 شبه به سرورا حمله نشده فکر کنم بالاخره انتی ddos گرفتن freeze screen و lag هم تا حدودی برطرف شده
سلام به همه دوستان
من ارش هستم تقریبا توی بازی جدیدم
رفیق ارمان هم هستم اون یادم داد و خوشحال میشم که با شما ها هم دوست باشم ایدیم هم
king_hosein
هست توی pw راستی olosuti از کنارت رد شدم اددت هم کردم یه دفعه در رفتی
!!!!!!!!
oden tall
12-04-2011, 16:37
به نام خدا
سلام میکنم به همه دوستان عزیز و گل
دوستان من تازه امدم داخل بازی و داخل این سایت و این سایت رو هم اقا علی به من معرفی کردن و ممنون هستم از ایشون
امیدوارم که در منار شما بتونم بازی رو خوب بلد بشم
دوستان من داخل perfect world با این اسم بازی میکنم oden_tall اگه دوستان مایل بودن و افتخار دادن ما رو اونجا add کنن ممنون میشم
راستی دوستان من بلد نیستم اینجا باس چیکار کنم اگه میشه یکی برام توضیح بده
ممنون
سلام
در شروع خود بازی یک راهنما داره که قدم به قدم میگه باید چیکار کنی.اول یک سری quest ها هست که باید بگیری و انجام بدی تا لولت بالا بره.برای دیدن لیست quest ها q رو بزن.بعد روی quest dispatcher که کلیک کنی به سمت کسی که quest رو میده به طور اتوماتیک حرکت میکنی.وقتی quest انجام شد پیش quest awarder میری و جایزت رو میگیری.توی همون quest های اولیه هم یک سری زره و سلاح بهت جایزه میده.لولهای اولیه رو سریع میتونی طی کنی بعد چند لول اول باید پیش trainer کلاس خودت بری و skill یاد بگیری.فعلا اینا برای چند لول اول کافیه.
oden tall
12-04-2011, 19:47
سلام داداش اینقدر هم که شما فکر میکنی من ضعیف نیستم
الان لول 30 شدم دیگه و سه تا اکانت هست که هر کدوم 31،30،23 هست و الان دارم با 30 بازی میکنم
فقط من یه کم انگلیسیم ضعیف هست و نمی تونم با اونا درست صحبت کنم
اگه چند تا ایرانی بود خوب بود بازی رو بیشتر یاد می گرفتم
اقا علی هست و ارمان ولی اونا 4 روزی میشه انلاین نشدن
گفتم ببینم کسی دیگه بازی میکنه که ما رو add کنه که اگه مشکلی داشتیم سوال کنیم
سلام داداش اینقدر هم که شما فکر میکنی من ضعیف نیستم
الان لول 30 شدم دیگه و سه تا اکانت هست که هر کدوم 31،30،23 هست و الان دارم با 30 بازی میکنم
فقط من یه کم انگلیسیم ضعیف هست و نمی تونم با اونا درست صحبت کنم
اگه چند تا ایرانی بود خوب بود بازی رو بیشتر یاد می گرفتم
اقا علی هست و ارمان ولی اونا 4 روزی میشه انلاین نشدن
گفتم ببینم کسی دیگه بازی میکنه که ما رو add کنه که اگه مشکلی داشتیم سوال کنیم
متاسفانه من تو سرور شما نیستم وگرنه حتما کمک میکردم.حالا هر سوالی هست می تونی همینجا بپرسی.
تو لول 30 حتما crazy stone رو هر روز انجام بده.exp خوبی میده.به 40 هم که رسیدی bounty hunter هست که بیشترین exp رو از اون می تونی بگیری.اون ماموریتهای نارنجی یا cultivation هم حتما انجام بده چون برای یاد گیری skill های جدید بهش نیاز داری.اگه میخوای یک کاراکتر رو لول اپ کنی تا 100 ، بهتره یا sin باشه یا bm البته cleric یا archer و barb هم بد نیستن چون cleric که به هر حال نیازه برای heal اما بازی کردن باهاش دردسر داره چون پر مسئولیت هست و archer و barb هم قابلیت استفاده از aps رو دارن.بقیه کلاسها ارزش وقت گذاشتن رو ندارن،مگه اینکه به عنوان alt یا کاراکتر دوم بخوای لول اپشون کنی.خیلی ها وقتی به 100 میرسن با کمک مالی کاراکتر اصلی کاراکتر دوم رو سریع تا 100 میارن بالا ولی کاراکتر اصلی یا همون main باید حتما قدرت پول در اوردن داشته باشه.
oden tall
13-04-2011, 18:24
داداش من کلاسم باربارین هست
یا به قول خودمون همون ببر سیاه
با اون بازی میکنم من نمیدونم داداش crazy stone چیه شاید رفته باشم ولی با این اسم بلد نیستم
داداش اگه میتونی برای این کلاس بهم توضیح بدی ممنون میشم ازت
داداش سایتی نیست که str dex اینا رو داخلش نوشته باشه برای کلاس من که من هر لول میرم بالا بفهمم چقدر باید به اینا اضافه کنم .
راستی کسی غیر از اقا علی دیگه نیست که تو سرور ما باشه ازش سوال کنم
ممنون
p30 arman
13-04-2011, 19:49
سلام برو بچز ! به یه بدبختی یه اینترنت ذغالی فعلا جور کردم چون isp ترکید!!!! واقعا دلم داره رییییییییییس میره برا PW ولی خوب با این اینترنت ذغالی نمیشه بازی کرد ! در کل فعلا هم نمیتونم بیام چون کلاس های زبان و موسیقیم خیلی با هم تداخل داره از ساعت 6 تا 8 خونه نیستم ! نوکرتونم فعلا بای بای
oden tall
15-04-2011, 17:10
به به
چطوری اقا ارمان
کجایی رفتی از این جا دیگه گوشیت رو هم خاموش کردی تو اینتر نتم که نیستی
کجایی معلومه ؟
:41:
داداش من کلاسم باربارین هست
یا به قول خودمون همون ببر سیاه
با اون بازی میکنم من نمیدونم داداش crazy stone چیه شاید رفته باشم ولی با این اسم بلد نیستم
داداش اگه میتونی برای این کلاس بهم توضیح بدی ممنون میشم ازت
داداش سایتی نیست که str dex اینا رو داخلش نوشته باشه برای کلاس من که من هر لول میرم بالا بفهمم چقدر باید به اینا اضافه کنم .
راستی کسی غیر از اقا علی دیگه نیست که تو سرور ما باشه ازش سوال کنم
ممنون
برای barb باید در حدی که برا استفاده از سلاح و زره نیاز داری به str اضافه کنی و بقیو روی vit بگذاری تا بتونی تانک خوبی باشی.البته به لول 100 که رسیدی و خواستی aps بشی باید restat کنی و به اندازه لازم به dex اضافه کنی ولی الان اصلا به dex نیاز نیست. barb به hp بالا نیاز داره.
crazy stone یک ماموریتی هست که روزی یک بار میتونی انجام بدی و باید یک سری gem رو بخری و ببری به یک npc تحویل بدی.درکل 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.توی available quests تو قسمت cycle یا یک همچین چیزی میتونی پیدا کنیش.
oden tall
15-04-2011, 21:00
سلام
داداش من این رو که میگی نمیدونم چیه !!!!!
ولی من امروز رفتم لول 35 یه ماموریت بهم داد که هی باید وسایل میخریدم و میبردم پیشش بهش میدادم در اخر یه ماموریت داد که اومدم تو شهر. میام اونجایی که پر censigment shop هست حالا نمیدونم شما چی میگیدیا همون مغازه ها بعد چیزی نیست که بشه روش کلیک کنی و quesr بگیری من نمیدونم چیکار کنم؟:41:
ممنون میشم کمکم کنی
oden tall
15-04-2011, 21:01
داداش راستی میشه تو بازی من از اون یکی کلاسم به این کلاس barb وسایلی رو email کنم ؟
بچه ها میگفتم که میشه ؟
ممنون
oden tall
16-04-2011, 13:14
داداش من مشکلیم حل شد ممنون
اون سوالی رو که ازتون پرسیدم جوابش رو فهمیدم
خوب اگه میشه یه کم درباره این کلاس بیشتر بهم بگید تا من بفهمم چیکار کنم
باید پیش کی برم زره بخرم ؟
چیکار کنم زود بتونم پیشرفت کنم ؟
خودتون هر چی میدونید بهم بگید
ممنون
داداش من مشکلیم حل شد ممنون
اون سوالی رو که ازتون پرسیدم جوابش رو فهمیدم
خوب اگه میشه یه کم درباره این کلاس بیشتر بهم بگید تا من بفهمم چیکار کنم
باید پیش کی برم زره بخرم ؟
چیکار کنم زود بتونم پیشرفت کنم ؟
خودتون هر چی میدونید بهم بگید
ممنون
زره رو از tailor و سلاح رواز blacksmith میشه خرید.یا از auction house. البته ایتمهای auction house یا AH بهتر هستن.تو AH بازیکنای دیگه ایتمهای خودشون رو به فروش می گذارن و میتونی اونجا ایتمهایی که اسمشون به رنگ بنفش هست بخری که از ایتمهای سفید بهترن.اون ایتمهای بنفش هم از یک تا سه ستاره دارن که سه ستارش از همشون بهتره.
البته باید قیمتها رو باهم مقایسه کنی تا یک وقت جنس رو با قیمت گرونتر از ارزشش نخری.
برای پیشرفت سریع توی لولهای پایین معمولا از oracle یا hyper stone استفاده میشه اما برای هر دوی اینها پول نسبتا زیادی لازمه .اگه بدون اینها بخوای پیشرفت کنی تا لول 40 همون crazy stone و quest های معمولی هست و از لول 40 bounty hunter هست که از head hunter در سکوی وسط archo میتونی بگیری.از 40 به بعد دیگه لازم نیست quest های عادی رو انجام بدی.فقط BH و CS کفایت میکنه.در ضمن یک سری ماموریتهای tideborn هست که exp و پول خوبی میده اونها رو حتما انجام بده+یک ماموریت که وقتی به لول 50 رسیدی میتونی از elder در thousand stream بگیری.
از 75 به بعد هم میتونی FF رو شروع کنی.
قبل از 40 اگه بتونی یکی رو پیدا کنی که توی quest ها بهت کمک کنه پیشرفتت سریعتر میشه.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
داداش راستی میشه تو بازی من از اون یکی کلاسم به این کلاس barb وسایلی رو email کنم ؟
بچه ها میگفتم که میشه ؟
ممنون
بله میشه.پول بلافاصله میرسه ولی ایتمها 1 ساعت طول میکشه تا به مقصد برسن.
oden tall
17-04-2011, 12:00
ممنون داداش من فعلا لول 35 هستم و کسی ایرانی نیست که بهم کمک کنه
بازیکن هست و باهام دوست هستن که لولشون بالاست بالای 95 ولی من نمیفهمم چی بهشون بگم
داداش یکی هست که هر وقت منو تو بازی می بینه یهو رو اسمش رنگش صورتی میشه و منو میکشه ایا منم میتونم این کارو بکنم ؟چطوری باید این کارو کنم بهم یاد بدید؟
oden tall
17-04-2011, 12:01
راستی داداش من چه جور باید پول بفرستم یا وسایل برام توضیح بده که کجا برم و چی بزنم که برسه به دستم؟
:20:
oden tall
17-04-2011, 15:25
داداش بلد شدم چه جور باید انتقال داد
ممنون
شما فقط اون رو بهم بگید که چه طور میشه یکی رو بکشی
مثل کسی که گفتم رنگش میشه صورتی بعد منو میزنه ولی من نمیتونم اونو بزنم
ممنون داداش من فعلا لول 35 هستم و کسی ایرانی نیست که بهم کمک کنه
بازیکن هست و باهام دوست هستن که لولشون بالاست بالای 95 ولی من نمیفهمم چی بهشون بگم
داداش یکی هست که هر وقت منو تو بازی می بینه یهو رو اسمش رنگش صورتی میشه و منو میکشه ایا منم میتونم این کارو بکنم ؟چطوری باید این کارو کنم بهم یاد بدید؟
طرف وقتی میتونه شما رو بکشه که یا player kill رو فعال کرده باشید یا تو سرور pvp باشید.وگرنه نمیتونه شما رو بکشه.شما هم به همین شکل وقتی میتونی کسی رو بکشی که هم خودت و هم اون pk رو فعال کرده باشه.یک ایکونی کنار همون قطب نما در گوشه بالا و سمت راست صفحه هست که اونو بزنی pk فعال میشه و تا 10 ساعت نمی تونی اونو غیر فعال کنی.
برای کشتن هم که مثل حمله معمولی به mob ها به اون هم میتونی حمله کنی .
اگه خواستی یک کاراکتر تو heavens tear بساز کمک میکنم سریع level up کنی.
راستی داداش من چه جور باید پول بفرستم یا وسایل برام توضیح بده که کجا برم و چی بزنم که برسه به دستم؟
:20:
باید یک mail box پیدا کنی.بغل هر banker یا auctioneer یکی هست.بعد اونو که باز کنی open mail box رو میزنی و در اون پنجره که باز میشه write رو میزنی.بعد در اون پنجره جدید اون بالای صفحه id گیرنده رو می نویسی.یک چیزی هم توی متن نامه بنویس
در حد یکی دو حرف،وگرنه نمیشه نامه رو ارسال کرد.اون پایین پنجره هم یک مربع هست که هر ایتمی رو بخوای drag میکنی اونجا و بعد send رو میزنی.برای پول هم رو اون سکه کلیک میکنی و بعد مقدار پولی که میخوای می نویسی و بعد از تائید send رو میزنی.بعد روی کاراکتر گیرنده باز همین کارو انجام میدی و open mailbox رو میزنی و میتونی نامه ارسال شده رو دریافت کنی.برای دریافت هم دو بار روی عنوان نامه کلیک میکنی که یک پنجره باز میشه.بعد item رو میزنی و ایتم یا پول رو دزیافت میکنی
oden tall
17-04-2011, 19:11
داداش درست شد
تو کدوم سرور میگی میشه ازش یه لینک بهم بدی بیام اونجا که کمک کنی بیام بالا
oden tall
17-04-2011, 19:17
داداش لینک بده تا ثبت نام کنم
تو همون که شما هستی بیام اونجا که زود برسم بالا
oden tall
17-04-2011, 21:09
داداش اونو پیدا کردم با چه کلاسی شروع کنم
میخوام حالا که شما میخوای بهم کمک کنی از اول خوب باشه که همه دنگ و فنگش رو بلد باشی از اول بهم بگی چیکار کنم تا اخر
ممنون
oden tall
17-04-2011, 21:12
داداش شما شماره ای چیزی نداری به من بدی کارتون دارم
هم بیشتر اشنا بشیم و هم کاری داشتم بهتون بگم البته اگه مایلی چون شما که اکثرا نیستی من جایی گیر کردم نمیفههم چیکار کنم کسی هم غیر شما اینجا نیست که
ممنون
داداش لینک بده تا ثبت نام کنم
تو همون که شما هستی بیام اونجا که زود برسم بالا
لینک لازم نداره ,وارد بازی که شدی اون دگمه choose server رو بزن و بعد سرور heavens tear رو انتخاب کن.بعد با همون اکانت خودت که login کردی یک کاراکتر بساز و id شو بگو تا add کنم.
oden tall
18-04-2011, 13:11
باشه
نمیگی چی بسازم چه کلاسی باشه که خوب باشه بتونم زود بیام بالا
اصلا کلاس شما چیه؟
راستی داداش شما چه ساعتی بیشتر انلاین میشی کی ها انلاینی؟
باشه
نمیگی چی بسازم چه کلاسی باشه که خوب باشه بتونم زود بیام بالا
اصلا کلاس شما چیه؟
راستی داداش شما چه ساعتی بیشتر انلاین میشی کی ها انلاینی؟
بهتره assassin یا blade master بسازی.
منم یک bm دارم با یک wizard .
بعد از ظهرها 5-6 به بعد معمولا انلاین میشم.
oden tall
18-04-2011, 15:35
داداش من یه blademaster ساختم رسوندمش لول 9 هر وقت انلاین شدی تو بازی ادم کن
نامش اینه :XlllolllX
داداش شماره نداری بهم بدی ممنون میشم اگه این کارو کنی
منتظرت هستم
oden tall
18-04-2011, 16:05
من تو بازی هستم منتظرتم
ADD کن منو
oden tall
18-04-2011, 17:13
داداش چرا جواب نمیدی
چیکار کنم میای تو بازی؟
oden tall
26-04-2011, 15:24
سلام
داداش علی اگه اومدی یه تیکت بزار بینم کارت دارم
ممنون
هروقت انلاین شدی جوابمو بده:20:
oden tall
22-05-2011, 07:01
سلام
دوستان چرا همه دارن از بازی میرن
اقا علی که رفت
داداش مهدی هم که گفت تا دو هفته دیگه میام هنوز خبری ازش نشده
اقا مهدی هر وقت برگشتی خبرم کن
ممنون عزیز
oden tall
28-05-2011, 13:47
سلام
دوستان build کلاس brb رو کسی داره بهم بده ؟
خیلی وقته دنباشم گیرم نمیاد
ممنون
oden tall
22-06-2011, 14:36
مهدی هر وقت اومدی شماره موبایلت رو برام بزار تو رو خدا
معلوم نیست این همه وقت کجا رفتی؟
میشه براک تو ضیح بدی
راستی کی میای تو بازی
p30 arman
26-06-2011, 16:52
میدونم هیج کس نمیاد توی این تاپیک دیگه ولی گفتم بپرسم بهتره
میشه یکه ایتم رو از یک سرور به یک سرور دیگه انتقال داد؟
کی هنوز بازی میکنه؟
من دانلود کردم کدوم سرور بیام؟
p30 arman
31-10-2011, 16:13
من ول کردم خخخ سرور شلوغ بو که خسته نشی ! pvp هم نرو کلاس هم فقط asiss یا barb بردار
p30 arman
03-11-2011, 14:32
منم حوس کردم دوباره بازی کنم ببینم اپدیتا چقدره دوباره میام
کسی دیگه بازی نمی کنه ؟
من بازی می کنم و اما با بد بختی .
قبلا خوب بود ها ، اما جدیدن خیلی freeze میشه screen بازی ، بعضی وقت ها هم اصلا نمی تونم کانکت شم ، روی صفحه Entering perfect world می مونه ، هر تر فندیم بگی زدم اما درست بشو نیست که نیست .
بیشتر اگه کانکت شم می رم یه گوشه خلنت وای میستم که صفحه ام freeze نشه . به محض اینکه وارد Arch city میشم دیگه هیچی لود نمیشه (و همینطور city های شلوغ)
کسی راه حلی داره برای این موضوع ؟ مشکل از نت ما هست یا server اونا ؟
من 512 شاتل دارم . یه بازی دیگه هم دارم ، اون رو هم که آنلاین می کنم صفحه بازی فریز میشه .
قبلا همه چی خوب بود الان یه ما هی هست اونطور شده
اگه راه حلی چیزی کسی می دونه یه راهنمایی بکنید :دی
p30 arman
24-12-2011, 19:03
راه حلی نیست و درست هم نمیشه دیگه بازی نکن هیچ بازی نکن !!!! منم زدم توی کار افلاین ! مشکل از سیستم فیلترینگ جدید هست
hadi_gamer
24-12-2011, 19:58
من بازی می کنم و اما با بد بختی .
قبلا خوب بود ها ، اما جدیدن خیلی freeze میشه screen بازی ، بعضی وقت ها هم اصلا نمی تونم کانکت شم ، روی صفحه Entering perfect world می مونه ، هر تر فندیم بگی زدم اما درست بشو نیست که نیست .
بیشتر اگه کانکت شم می رم یه گوشه خلنت وای میستم که صفحه ام freeze نشه . به محض اینکه وارد Arch city میشم دیگه هیچی لود نمیشه (و همینطور city های شلوغ)
کسی راه حلی داره برای این موضوع ؟ مشکل از نت ما هست یا server اونا ؟
من 512 شاتل دارم . یه بازی دیگه هم دارم ، اون رو هم که آنلاین می کنم صفحه بازی فریز میشه .
قبلا همه چی خوب بود الان یه ما هی هست اونطور شده
اگه راه حلی چیزی کسی می دونه یه راهنمایی بکنید :دی
با چیز پی ان تست کن احتمالا حل میشه.
با چیز پی ان تست کن احتمالا حل میشه.
می گم با چیز پی ان آنلاین کنم که اکانت درجا بن میشه ، نمیشه ؟
آهان یه چیز دیگه ، چیز پی ان ای هم مونده که احتمالا کار کنه ؟ :دی
p30 arman
24-12-2011, 20:52
نه همچین کاری نکن رفیق خودم asiss 76 داشت با وی پی ان رفته تو اکانتش بن شده باز هم نشده تا حالا از ما گفتن بود:31:
اینطور که نمیشه :دی
شما ها اگه ISP تون شاتل نیست یه تست بزنید ببینیم همین مشکل رو دارید یا نه :دی (نیست همچین حجمشم کمه ، ما هم که سر عتا بالاااااااااااااااااااااا )
من اگه ببینم مشکل از شاتل هست ، یه وایمکس میگیرم تا وقتی این درست شه :دی
p30 arman
24-12-2011, 22:18
داداش من همه توی همه بازی ها این مشکل رو دارن ربطی به isp نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید سماق بمکی اینجا تا درست بشه
M.I.6_Æxpert
24-12-2011, 22:40
سلام به همهی برو بکس
اقا این بازی نته بالا میخواد
حالا من توی سایتش روی Direct کلیک کنم بعدم نسب ؟
اول یه 3 یا 4 گیگ دانلود می کنی ، بدش 1 گیگ هم آپدیت داره .
128 جواب می ده ، 128 خوب ها :دی
Amoo_Adolf
19-01-2012, 19:07
سلام بر تمام دوستان با مرام
دوستان عزیز من پوریا 21 ساله بچه خوزستان هستم
با یک سری از بچه های ایرانی یک جا در ریدکال ردیف کردیم برای بازی پرفکت اگه دوست داشتید به ما ملحق بشید
میتونید به این ادرس ریدکال بیاین
Persians Faction
874602:ID
دوستان زمانی که ما بازی را شروع کردم 7 نفر بودیم ولی الان ماشالله بازیکنای بیشتری بهمون پیوستن
ما توی بازی یک فدراسیون {فکشن} خوبی داریم میتونید عضو بشید
اسم من اونجا عمو ادولف هست میتونید منو پیدا کنید تا با بچه ها اشناتون کنم
منتظر حضور گرمتان هستیم
kingstreet
19-01-2012, 23:05
سلام بر تمام دوستان با مرام
دوستان عزیز من پوریا 21 ساله بچه خوزستان هستم
با یک سری از بچه های ایرانی یک جا در ریدکال ردیف کردیم برای بازی پرفکت اگه دوست داشتید به ما ملحق بشید
میتونید به این ادرس ریدکال بیاین
Persians Faction
874602:ID
دوستان زمانی که ما بازی را شروع کردم 7 نفر بودیم ولی الان ماشالله بازیکنای بیشتری بهمون پیوستن
ما توی بازی یک فدراسیون {فکشن} خوبی داریم میتونید عضو بشید
اسم من اونجا عمو ادولف هست میتونید منو پیدا کنید تا با بچه ها اشناتون کنم
منتظر حضور گرمتان هستیم
به زودی اضاف میشویم:دی
p30 arman
20-01-2012, 14:14
کدوم سرور هستید؟؟ چه لولی؟؟؟
چه کلاس هایی؟
Amoo_Adolf
25-01-2012, 16:39
سلام
بیشتر بچه های ایران سرور Raging Tide بازی میکنن
خوشحال میشم به جمع ما بپیوندین
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
کدوم سرور هستید؟؟ چه لولی؟؟؟
چه کلاس هایی؟
من داخل سرور Raging Tied بازی میکنم الان هم لولم 74 چهاز هست البته دوماه بازی کردم نت قطع شد بعد از 2 ماه برگشتم به بازی
ولی من خیلی از کلاس سیکر خوشم میاد اگه تتو میخوای کلاس بگیری آرچر یا بربر یا ویزاد بردار چون در لبل های بالا خیلی قوی هستن
p30 arman
25-01-2012, 22:12
سیکرررررررررررررررررررررر ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟ بری tt میترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!! امتحان کن !!! فقط برای ff خوبه کلاس melee خوب میخوای blade master توی tt aow تا 120k crit میرفت ولی سیکر با heaven نمیتونست دووم بیاره!!! توی guild war هم اگه یه assassin بیفته روت درجا دراپ شدی !!! کلاس های قوی توی 104 به بالا فقط و فقط
cleric & barb& asiss& wiz& blade & veno هستند بقیه کلاس ها همه فان هستند البته mystic هم خوبه ولی به پای ونو نمیرسه به خاطر اینکه veno اگه مانا کم بیاره سریع ریکاوریش میکنه ولی mystic باید جون بکنه تا دوباره full بشه به خواطر همین خیلی زود میشه خستش کرد!
Amoo_Adolf
26-01-2012, 01:05
سیکرررررررررررررررررررررر ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟ بری tt میترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!! امتحان کن !!! فقط برای ff خوبه کلاس melee خوب میخوای blade master توی tt aow تا 120k crit میرفت ولی سیکر با heaven نمیتونست دووم بیاره!!! توی guild war هم اگه یه assassin بیفته روت درجا دراپ شدی !!! کلاس های قوی توی 104 به بالا فقط و فقط
cleric & barb& asiss& wiz& blade & veno هستند بقیه کلاس ها همه فان هستند البته mystic هم خوبه ولی به پای ونو نمیرسه به خاطر اینکه veno اگه مانا کم بیاره سریع ریکاوریش میکنه ولی mystic باید جون بکنه تا دوباره full بشه به خواطر همین خیلی زود میشه خستش کرد!
اره داداش سیکر بعضی جاها کم میاره
ولی من زیاد از لباس خریدن و چیزهای که شخصتم را قشنگ کنه بیشتر خوشم میاد
تا درباره tt , fc فکر کنم
من بیشتر از assassin خوشم میاد
ولی اینم بگم ورتکسهای که سیکر میزنه خیلی قوی و خیلی جالبه
اگه بخوای حساب کنی هر نژاد کارایی خودش را داره
بعضی های از کارهای که سیکر میکنه شاید نژاد دیگه ای نتونه انجام بده
ولی من خیلی خوشم میاد از سیکرشاید چند وقت دیگه براش زن گرفتم:31:
p30 arman
26-01-2012, 11:10
اوکی !!!! اینکه اسکیل های سیکر فشنگ هستند شکی نیست ولی اگه تونستی یه ff برای فارم با blade برو ببین کدومتون قوی میشید!!! رفیق منم سیکس 104 داشت رفت یه cleric اپ کرد !!!!! مهم ترین و عجیب ترین مشکل سیکر اینه که نمیتونه bow برداره !!! که توی زمستون وقتی میخوای ادم برفی بزنی ps جمع کنی همه رو قبل از اینکه تو بزنی میزنن!!!!
kingstreet
27-01-2012, 14:27
منم با یوزر pezhool اومدم:دی
hadi_gamer
27-01-2012, 15:21
هی یادش بخیر یه زمان چه حالی میکردم با این بازی.جوون بودیم دیگه.خوشحالم میبینم تاپیکم دوباره داره جون میگیره.
kingstreet
27-01-2012, 19:34
اشتباه شد با اسم pezhman اومدم:دی
Amoo_Adolf
28-01-2012, 14:59
اوکی !!!! اینکه اسکیل های سیکر فشنگ هستند شکی نیست ولی اگه تونستی یه ff برای فارم با blade برو ببین کدومتون قوی میشید!!! رفیق منم سیکس 104 داشت رفت یه cleric اپ کرد !!!!! مهم ترین و عجیب ترین مشکل سیکر اینه که نمیتونه bow برداره !!! که توی زمستون وقتی میخوای ادم برفی بزنی ps جمع کنی همه رو قبل از اینکه تو بزنی میزنن!!!!
============================================
سلام
داداش درست میگید ولی من از ورتکس چرخشی سیکر خیلی خوشم میاد من الان لول 75 کردن که این اسکیل را بگیرم
بنظر من این اسکیل را وقتی سیکر داشته باشه هیچ غمی نداره
البته باید لباسهای خوبی را براش بگیری
و درمورد ttگفتی نمیتونه جمعش کنه من الان یک رفیق دارم که ttرا مثل اب خوردن جمعش میکنه اونم سیکر
راستی داداش شما توی کدوم سرور بازی میکنید
kingstreet
28-01-2012, 20:56
سلام
بیشتر بچه های ایران سرور Raging Tide بازی میکنن
خوشحال میشم به جمع ما بپیوندین
یه 2 تا بازیکن بگو ادد کنم :31:
p30 arman
28-01-2012, 21:26
============================================
سلام
داداش درست میگید ولی من از ورتکس چرخشی سیکر خیلی خوشم میاد من الان لول 75 کردن که این اسکیل را بگیرم
بنظر من این اسکیل را وقتی سیکر داشته باشه هیچ غمی نداره
البته باید لباسهای خوبی را براش بگیری
و درمورد ttگفتی نمیتونه جمعش کنه من الان یک رفیق دارم که ttرا مثل اب خوردن جمعش میکنه اونم سیکر
راستی داداش شما توی کدوم سرور بازی میکنید
HT بازی میکردم قبلا بهترین پینگ رو داشت الان رو نمیدونم:31:
tt چند رو میره؟
Amoo_Adolf
29-01-2012, 01:56
HT بازی میکردم قبلا بهترین پینگ رو داشت الان رو نمیدونم:31:
tt چند رو میره؟
========================================
دوست من tt سلو میره
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
یه 2 تا بازیکن بگو ادد کنم :31:
داداش اگه اونجا بازی میکنی بیا منو اد کن
َAmoo_Adolf
:11:
mhv_kntu
07-02-2012, 19:31
آقایون هنوز کسی بازی میکنه ؟!
من از شدت بیکاری این بازی رو شروع کردم !
کسی Raging Tide هست ما رو تو بازی راهنمایی کنه ؟!
خیلی گاگول زدم روز اولی ! 7-8 ساعت طول کشید لول 6 بشم ! :31: کل نقشه رو دویدم و گشت زدم !
سلام
من تو سرور Dream هستم اگه کسی میخواد بیاد میتونم بهش کمک کنم یا اگه تو این سرور هستید پیام بده تا با هم آشنا شیم من تو این سرور حدود ده نفری ایرانی میشناسم
خوشحال میشم با هم بازی کنیم
mhv_kntu
10-03-2012, 18:17
سلام
من تو سرور Dream هستم اگه کسی میخواد بیاد میتونم بهش کمک کنم یا اگه تو این سرور هستید پیام بده تا با هم آشنا شیم من تو این سرور حدود ده نفری ایرانی میشناسم
خوشحال میشم با هم بازی کنیم
ما یه 10-15 نفری تو سرور Raging Tide هستیم !
خوب من یه 30 40 نفر تو سرور RT میشناسم همشونو هم خودمون اوردیم ، کسی هنوز فعال هست ؟
من دیشب دانلود کردم زدم اجرا شد ولی بعدش بستمش دوباره که بازش کردم آپدیت فایل داد الان دقیقا گیم ورژن آخر چنده؟
از کجا بفهمم ریلمم چیه ؟ چون اصلا درباره ریلم سوالی نکرد !
Vahidking.75
27-08-2012, 00:35
سلام ... دوستان ارزش نصب و بازی کردن رو داره ؟
پینگ بنده با 4.2.2.4 حدود 150 - 200 هست ... میتونم راحت بازی کنم ؟
من که دارم راحت بازی می کنم ولی بازی مال آسیای دوره دیگه پرشش اندازه پروازه :دی با این که بیش از اندازه تخیلیه اما فجیه حال میده :27:
اول یکی یکی ،
بگم که ما خیلی وقته که با ساکس و htpps بازی میکنیم ، پینگ فوق العاده هس الان پشت سیستم نیستم که عکس بزارم ولی حسابی میده پایین اینقد که بعضی وقت ها من با ایرانسل 2 تا اکانت میارم بالا بازی میکنم ، لول با ایرانسل
اول اینکه سرور بازی رو Ragin tide انتخاب کن ، دوم من واست لینک منوعال پچ ها میزارم که راحت تر دانلود کنی سریع تر ، الان لیستشو تو فروم بازی پیدا نمیکنم
خودتم یه نگاهی کن
من یه ارچر دارم که تو فکشن کیو کیو می هستم الان بیشتر بچه های ایران دارن میان کیو کیو ، یه جواریی فکشن خودمون خورد بهم !! چون یه نعداد از بچه ها رفتن سرور های پرایویت !!!
در مورد ساکس هم بگم بعضی از این یلتر شکن ها ای پی شون تو بلک لیست بازی قرار داره و بن میشه که با ثبت کردن یه تیکت تو ساپرت بازی حل میشه ولی اون ساکس بدرد بازی نمیخوره چون ای پیش مناسب نیس باید ساکس هار و تست کنی بعد با اکانتت بازی کنی که بن نشی
ما خودمون از یه اشنایی میگیریم که حال میده ، پینگ بیرون بازی روی سرور لیست میاد روی 30-40 ، تو بازی روی 200-300 بدون لگ و هرچیزی ، البته فقط به اونایی که با نت مشکل دارن برای توصیعه میکنم
parmidapapi
18-11-2012, 23:07
اون بازی که نشد منم میخام بازی کنم البته اکگر بازم تو این سایت باشین نرفته باشین لطفن ادد کنین اونایی که بلدن مگه چی ازشون کم میشه یک دقیقه اددم کنن دوتا سوال منو جواب بدن من بخدا با اون قدرتو سرکمایه ام دارم جوابه همه رو میدم حالا نمیدونم شما ایرانیسا چتونه parmidapapi@yahoo.com
اوکی ،
ایپدیت جدیدی از بازی اومده که تایم جنگ های بازی شده به تایم ایران 10.5 شب یعنی فوق العاده شده برامون ، کلی تغییرات اومده توبازی به علاوه یه ایونت جدید که منتها 4.5 صبح شروع میشه ، نیشن وار ، که تغییر اصلی این اپدیت جدید هست و خیلی فان هست و جایزه هم مواد مورنیاز ساخت لباس ها و اصله های قدرت مند بازیه ، الان لول اپ کردن خیلی اسون تر شده و اسکیل ها بهبود پیدا کردن ، خلاصه بازی کلی فرق کرده !
یکی دیگه از مزیت ها یاین اپدیت جدید واسه ما ، اینه که ما فقط هفته ای 2 بار میایمم این ایونت رو انجام میدیم با یه تعداد کوئست های روزانه بعد ، فقط واسه جنگ های فکشن انلاین میشیم ، یعنی نیازی نیس گرین کنیم تو بازی برای لباس و پول ، وقت هم لازم نیست کلی بزاریم راحت تر به درسامون میرسیم !!
parmidapapi
26-11-2012, 15:09
هر چند میدونم در این مقاله نمیای ولی ممنون شما همش اطلاعاتتو به دیگران منتقل میکنی فکر کنم ادم پخته و مفیدی باشی بهرحال قشنگ بود ون تونستم بازیشو پیدا کنم با مقاله شما یا همون پستتون
درود من با رم 4 و گرافیک 1 و با اینترنت 256 مخابرات ولی 2تا سیستم ازش استفاده میشه میتونم بازی کنم؟
hosein67
25-03-2013, 19:15
سلام دوستان من امشب دانلود می کنم :) :n11:
نکن بازی خیلی بد شده! 5 اتک در ثانیه... دیگه کلاس های mage نمیتونن هیچ کاری بکنن
پیشنهاد میکنم allods online eu رو دانلود کنی
جان ؟ APS از ویژگی های کلاس اسیسن هست و اوجش 5 ضربه در ثانیه ، کلاس های مجیک بازی همیشه از قوی ترین کلاس ها بودن ، الان تمایل بیشتر سرور به سمت سیکر هست ، کلاسی که برای همه ایونت های بازی به خوبی جواب میده و تو PvP و PvE فوق العاده با باف هایی داره هست :n09:
peralone
22-06-2013, 18:45
آقا بنده الان ساله دارم بازی میکنم
توی سرور Ragingn Tides
90% ایرانیا تو این سرور هستن
و بنده الان با مهم ترین مشکل خودم بر خوردم
من گلد میخوام بخرم ولی نمیشه!!!
چون واقعا بازی بدون گلد اصلا امکان نداره خیلی سخته
هر کسی میتونست بگه من براش پول بدم اون برام گلد بگیره
peralone
22-06-2013, 18:46
در ضمن Aps از ویژگی های Sin هست و به نظر من اصلا ربطی به موضوعی که اشاره کردید نداره آقای Darzin !!!!!!!!
p30 arman
13-07-2013, 23:54
ای تاپیک زنده شو خخخخ
برادران هنوز بازی میکنن؟:n02:
من هوس کردم بازی کنم 2 3 روز دیگه دانلود تمومه دارم تورنت میگیرم خود لانچر که سرعتش! گلاب به روی عمو فیلتر چی ری@^%ده!:n22:
اگه کسی اومده به سرور Ragingn Tides
میتونه بهم پیام بده ، هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم
Princess_Arc اسم اکانتمه و توی فکشن QQme هستم ، الان بچه های ایران دوباره فکشن پرشین رو راه انداختن و به همیدگه کمک میکنن
بهترین راه خرید گلد خرید التیمت گیم کارد هست ، کارت رو میخردی ، کد رو وارد سایت بازی میکنی ، پول ترنسفر میشه به همین راهتی
ای تاپیک زنده شو خخخخ
برادران هنوز بازی میکنن؟:n02:
من هوس کردم بازی کنم 2 3 روز دیگه دانلود تمومه دارم تورنت میگیرم خود لانچر که سرعتش! گلاب به روی عمو فیلتر چی ری@^%ده!:n22:
شما فقط ورژن کلاینت بده من لینک منوعال پتچ ها رو بدم
تغریبا از 658 رو دارم :))))))))
چون تازه واسه بازی اکسپنشن جدید اومده و سیستم اپدیت بازی الان توسط یه برنامه مزخرف به اسم ارک هست و همه ازش ناراضی هستن هر ورژن کلاینتی که دانلود کردی بهم بگو که لینک منوعال پتچ ها رو بدم
ما خودمون منوعال پتچ میکنیم خیلی راحت ، من از 658 به بالا رو دارم ،
رو ریدکال بچه ها ، شبا زیاد میان ، هرچند بچه ها که مشغول میشن کم کم بازی رو میزارن کنار ولی همیشه یه عده جاشونو پر میکنن
874602 - Persians Faction
1686486 - (Perfect World International)
خوب یکم راجب اکسپنشن جدید بازی اشنا شیم
The PWI Team and Perfect World Entertainment are proud to announce and launch our latest content update, PWI: Rising Call! Note: For those of you who already have the game client, the quickest way to get into the expansion is by downloading the manual patch here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) under "Patch Updates"!
For full patch notes, click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
From an expanded Nation Wars with all new battlefields, to new Venomancer pets, new quests, and new ways to power up, the rising call of the sirens of war has reached a fevered pitch, and the fate of Perfect World once again lies in your hands!
The Rising Call content update includes:
Expanded Nation Wars Regional Map
New Nation Wars battlefield maps: the Crystal Contest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])and the Bridge Battle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
New Venomancer Pets and Evolution system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Updated and revamped high level instances
The powerful and potent Meridian System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New quests
New equipment
And more!
!
From all of us here at Perfect World Entertainment, thank you for playing, and we'll see you in game!
- The PWI Team
Discuss this in the forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Free MMORPG – Perfect World International (PWI) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند روز پیش یه tw داشتیم با فکشن vicious ، فکشنی که بیتشر اعضاش فول R9rr+10 هستن ، بازی این قد داغه که جنگ به صورت لایو استریم پخش میشده
اینم فیلمش که یک ارچر vicious ضبطش کرده ، البته ما جنگو بعد 2 ساعت باختیم ، ولی جنگ های QQme با Vicious همیشه جذاب و سرگرم کننده هست ، خیلی هم بار فنی پلیر های Vicious تو جنگ و Pk زیاده ،
خلاصه اینم لینک : Vicious vs QQme TW on RT
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم با این ارمور و اصلحه بازی میکنم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30 arman
16-07-2013, 21:09
امروز اپدیت تموم شد ! نیومده توی بازی amo adolf رو پیدا کردم XD هورن زده بود !! :n19:
کسی هست مایه باشه hyper بده ما سریع بیایم بالا ! حس لول اپ و BH و این حرفا نیست
XcutebellaX اسم کارمه !
اصلا میخوای اکانت بهت بدیم ؟؟؟ انصافا به صرفه تره :)))
بچه های زیادی بودن که الان دیگه بازی نمیکنن ولی اکانتشون موجوده ، چه کلاسی گرفتی ؟
میتونی بیا ریدکال
p30 arman
16-07-2013, 22:25
:دی
ایدی یاهو بده بحرفیم :
sin گرفتم
Drogon_HeX
17-08-2013, 21:43
دوستان کسی لینکو دانلودو میده سایتش میگه از همین ارک باید دان کنی ولی از ارک دان نمیشه من بیرون میتونم بخرم؟ اگه بشه کــــــــــــــــــــــــ ـ...:n19:
هرکی میتونه کمکی کنه این آیدیمه: erfan.r0131@yahoo.com:n18:
والله این ارک که اومده کار همه رو خراب کرده ، باید بیرون لینک کلاینت رو پیدا کنیم واست ، و اپدیتا رو نصب کنی ، ببینم چیکار میتونم بکنم
بهرتین کار اینه ادرستو بدی واست پست کنیم :) ، دیگه نیازی به اپدیت کردن
arminkhan2
27-10-2013, 22:31
من آردس بدم برام میرفستی؟:n12:
سلام به همه ، یک سری اپدایتای جدید به بازی قراره اضافه شه که یک اکسپنشن خیلی توپه توی این چند سال اخیر ، چون تیم سازنده اصلی بازی به کمپانی این بازی برگشته و دارن بچه شونو حسابی پرو بال میدن :n02:
این ویدیوی قسمت انتخاب کاراکتره که عوض شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n07:
پیش نمایشی زیبا از هر کلاس رو نشون میده و کلا قسمت یواسه مقایسه توانایی کلاس ها داره
عکس اصلحه های جدید
new group 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه :
new group 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
new group 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییرات در اسکیل های کلاس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدی ویدیو تو اینکه با گرفیک خیلی کم توی بازی ریکورد شده
loading screan jadid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Dungeon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر مکان جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مهم ترین قسمت برسی جزیی تغییرات در مورد محتوای اکسپنشن هست
It's that time of year again...
PWCN: Glory and Rebirth
PWI: ???
Please note:
PWCN = Perfect World China = Our mother version
Wanmei = PW Beijing = Developer/Publisher of PWCN
Everything that is listed here may be Chinese only or may never happen at all.
Information pulled from Chinese sites are subject to misinterpretation.
Table of Contents:
1. Release Dates
2. Overview
3. Official links
4. Archosaur Studio
5. The Old World
6. Skills Updates
7. Reincarnation
8. Misc Content
9. Picture Galleries
10. Sources
11. Changelog
1. Release Dates
PWCN Beta: Oct 17th
PWCN Patch Notes (Test Server) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Attempt at Translation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PWCN Official: Oct 24th
PWI: ???
2. Overview
Confirmed:
Return of Archosaur Studios (the devs of old PW)
Raccoons
Reincarnation
New Map
New Skills/Skill updates
NOT Confirmed:
New races/classes
R10
3. Official links
PWE:
PWE has not officially acknowledged this expansion yet.
Wanmei:
Announcement ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Backstory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Backstory 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Archosaur Studio Development Log ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Archosaur Studio Development Log (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(video includes footage of new areas)
Enemies in the Old World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Old World Trailer (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reincarnation System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Skills Update Trailer (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Dungeon(s) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Glory and Rebirth Launches Today ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Other:
[DEAD] Teaser Site ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PW Convention ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PW Convention 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PW Creative Vision (News Link) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PW Creative Vision (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Website Layout is Up ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Login, Char gen, and Character Select Screens (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. Archosaur Studio
Also referred to as "Zu Long Studio", Archosaur Studio is responsible for the mmo that we know and love.
Archosaur Studio did the main framework of the game, from the engine to the three races to the main map.
The content that has followed after PWI's launch has been done by Wanmei.
I made a timeline of some of Archosaur Studio's work:
Archosaur Studio Time Line
1997 - Archosaur Studio Founded
1999 - Honor and Glory
2003 - Militarism (E-pie Entertainment) / Shanghai Dragon (E-pie Entertainment)
2005 - Perfect World (Wanmei/PW Beijing)
2007 - Jade Dynasty / Dragon Oath
2009 - Genghis Khan / Beijing Infinite World Co.,Ltd founded
2010 - Infinite World
2013 - Arch works on PW again
Sources ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Archosaur Studio stopped working for Wanmei sometime in 2007/2008.
As a result, PW has had patches and expansions that do little to expand on the older parts of PW. The claim here is that Wanmei is unable to effectively changed what Archosaur Studio did. Whether that's due to inexperienced devs or lack of documentation on the source code is not known.
In Wanmei's announcement post ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Wanmei officially announced that Archosaur Studio will start developing for PW again. It appears they will be working towards a long time goal of renovating pw.
It is not known whether the current team of Archosaur Studio is the same team that worked on PW.
For fun, here is a picture of the Arch team back on 12/31/2004. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
This picture was fished up from the p2p pw site on the internet archive. This was before p2p pw or pwcn was released.
Looking on the bright side, if Arch Studio is indeed deving for PW again, we may have a useful expansion here.
5. The Old World
Until I see a better name for this, the new region will be called The Old World.
The Old World:
The new map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is the old world where the five races used to live in.
There will be an underwater kingdom to explore.
There is a "Pan labyrinth-like wonderful room" that will have a "challenge treasure hunt".
There will be wraith army invasions involving a sea wraith army.
The new map won't be fully available at once. We'll have to work to unlock certain areas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Since there are only multiple maps of the lower left side of the full map, we'll need to wait to unlock the other parts of the map.
I don't know if it'll be a one time goal that the server works towards (say a public event) or if it'll be a long quest line that every player will have to do.
Locations in the Old World:
Camp Pa Ti
Camp Pa Ti 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Camp Pa Ti 2
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A camp led by the son of a tyrant. He wields a powerful White Emperor Sword and commands a big human army containing "icy darkness cavalry, sharp shooter, as well as floating ghostly marching Conjurer". They treat their enemies ruthlessly.
Apparently they'll be a big enemy.
Qinglongtai
Qinglongtai 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Qinglongtai 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Home to the green emperor sword. A source of all life force.
Might play a role in reincarnation.
Tree Huan Village
Tree Huan Village 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Home to an ethnic tribe with a special ability.
May be friend or foe.
Underwater Kingdom
Underwater Kingdom 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A hidden region home to the xi tribe and to many coveted treasures.
The path to the region will open up when the prophecy told by a prophet about warriors fulfilling a certain deed is fulfilled.
Sounds like an unlockable area.
6. Skill Updates
The initial patch released for the pwcn test servers has revealed that there are new skill ids that suggest a few skills have been upgraded for each class.
I and a few others have attempted to line up what each skill is supposed to be and what might have been changed.
Do note that this is machine translation here at work.
Post on Recipes for Skill Books here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Post on Skill Upgrades here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7.
قسمت مهم تغییرات >>>>>>>>>>>>> Reincarnation
Reincarnation
Requirements: 100+, must have sage/demon fairy
(not sure which fairy it's asking for)
You will be set back to level 1.
You will get a certain amount of stats points at level 1 depending on when you reincarnate.
This level 102 character got 32 stat points after being reborn. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
You will gain 2x exp.
Even though you're set back at level 1, the server keeps track of the highest level you were at.
This means you will still be able to use some of your items and keep some of your stats.
Confirmed for carrying over:
Ability to use gear without stat requirements (such as belts). ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spirit
Not known if carried over:
Culti
Order Prestige/Influence
Ability to enter level restriction areas
Ability to enter OHT/unlockable areas
In order to use some of your gear or pots, the server will record your highest level and gear set up before being reborn.
You won't be able to use regular mediation pills at first. There will be special green ones.
There could be different cycles in the reincarnation system kinda like meditation.
The skills updates might come from this system. Some skills are apparently merged.
The Book
You will be given a book to help you on your path from 1 to 99 as a newly reborn.
The book in mention sounds a lot like the red book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) I was given for the Instant 80 thing back in Rising Call.
At level 1, I was given items such as weapon, gear, accessories, and charms. The items I wasn't given at level 1 I got later on via his book. Each time I did culti, the book would give more items at a mailbox.
Perhaps the instant 80 was a trial for the reincarnation system?
8. Misc Content
Spirit
There is a new attribute called spirit.
It is the pvp version of warding and slaying.
It will increase your damage in pvp and decrease your damage from players.
Pets and summons will benefit 100% from this new stat.
Spiritual Warfare
In game trading cards. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I assume you go around and find them.
Events Calender
A calender I presume will have regular events to complete.
Auto Teaming
A perfect match-like system, but for grouping people together for quests.
Can be turned off.
Auto-botting?
The new menu is set to F12.
Here, you can choose what skills you use and certain other features.
Optimization
-Quest levels 1-20 have been streamlined further.
-Reduced the amount of money needed for skills pre-90. Something about strengthening them.
-Increased Order prestige/influence in the dailies
-Updated FB Dungeon Maps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) that I mentioned early have been reduced in difficulty and have a higher chance to drop gear/molds.
-Treasure maps have been optimized to make it easier to locate treasure.
-UI has been optimized.
New practice menu with categories such as meditation, skills, and spiritual warfare.
-Auto-pathing has been optimized.
-Help menus optimized.
9. Picture Galleries
Galleries of screenshots, pictures, and concept arts go here.
Wanmei:
Concept Art ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dungeon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Screenshots:
New Weapons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asterelle:
Weapon Group 26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Weapon Group 27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Weapon Group 28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Other:
Login Screen Background ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Unlocking the New Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Updated Dungeon Maps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Dungeon Maps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Loading Screens:
16-9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1024 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1280 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10. Sources
The bulk of the content in this thread comes from Wanmei's news posts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Without the help of community and fan sites, these threads would not be possible.
PWI forums:
First post I saw about the expansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Old thread on the expansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fansites:
Japanese blog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chinese site ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11. Changelog
10/10/13-
Thread Creation
10/11/13-
Added Wanmei Post PW Convention 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Wanmei Post PW Creative Vision (News Link) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Wanmei Post Backstory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10/12/13-
Added Wanmei Post Backstory 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added in note that a beta will be on the 24th
10/13/13-
Various typos fixed.
Added Mirror for the Music Video PW Creative Vision (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery Concept Art ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery Dungeon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery New Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery New Weapons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10/14/13-
Fixed video for PW Creative Vision (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Archosaur Studio Development Log ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Archosaur Studio Development Log (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(video includes footage of new areas)
10/15/13-
Added Picture Gallery Unlocking the New Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery Updated Dungeon Maps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Login Screen Background ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Picture Gallery New Dungeon Maps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Asterelle's Gallery Weapon Group 26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Asterelle's Gallery Weapon Group 27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Updated Announced Content Section
Updated Archosaur Studio Section
10/16/13-
Added Asterelle's Gallery Weapon Group 28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Skill Updates Section
Added Wanmei Post Enemies in the Old World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Mirror for The Old World Trailer (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Wanmei Post Reincarnation System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Mirror for Skills Update Trailer (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10/17/13-
Clarified dates for beta patch and official patch
Added PWCN Patch Notes (Test Server) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Attempt at Translation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Wanmei Post New Website Layout is Up ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Reincarnation Section
Changed Announced Content to The Old World
Removed Rumor Section
Added Misc Content Section
10/18/13-
Clarified that "spiritual warfare" is actually about trading cards
Added New Login, Char gen, and Character Select Screens (Youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Updated Reincarnation Section
Added Wanmei Post New Dungeon(s) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added More Pictures to Picture Gallery Dungeon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Added Loading Screens to Picture Galleries
10/24/13-
Added Wanmei Post Glory and Rebirth Launches Today ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدیوی اسکیل که بعد از تولد دوباره کسب میشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکیل کلریک و بربر و سیکر خیلی خداست ، نکته مهم ویدیو اینه که بین همه کلاس ها ، ونو منستر داره دمیج زیادی میزنه و اون موبی که داره روش تست میکنن فقط این کلاس یک شات میکنه
اینم اسکرین شاتی از ارچر و اسسینم توی بازی
چند تا اس اس قدیمی از بازی :)
من و بابک رفیقم :) ، she is beautiful and she know it
Archer با کت شلوار :)
اینم از sin ام :)
mahyar_soft
04-05-2014, 12:17
سلام كسي هنوز بازي ميكنه ؟
اکسپنشن جدید داره میاد ، یه سیستم PvP جدیده
چند تا مپ جدید باز میشه و یه سری اسکیلا ارتقاع پیدا میکنن ، جزیات به زودی :n07:
cloudysky1
09-07-2014, 14:41
خوشحالم که این بازی این همه طرفدار داره
:n12:
میخواستم یه راهنماییتون کنم در این بازی به صورت آنلاین که دارید بازی میکنید میتوانید با خرید کردن یه سری کارت های ریکستی اعتبار خود را افزایش بدید و از مزایای بیشتر بازی استفاده کنید
خیلی از افراد اطلاعات زیادی رو ندارند ولی اگه یه چند باری استفاده کنید خواهید دید که لذت و کارایی بیشتری رو در بازی دارید
برای خرید این کارت ها می توانید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
amir_dante93
20-07-2014, 00:00
سلام خسته نباشین
آقا من قبلا pw international فک کنم داشتم و رو گارنا بازی میکردم
اما الان که اومدم باز بازی کنم دیدم رو گارنا نیست؟
کسی میتونه کمکم کنه چیکار کنم؟
ورژن کلاینتم 1.4.6
بعد چطور میشه سرور عوض کنم
یا از آرک برم داخلش
تو روحه کسی که از گارنا داد به آرک:|
Arc الان یه پلفورم کلی واسه همه هس
باید بازی تو ارک دانلود کنی که خیلی داغونه
ورژن کلاینتت خیلی قدیمی الان :D ، بهترین کار اینه ادرس بدی بچه ها بدم واست بفرستن
یه سری اپدیت جدید هفته دیگه اضافه میشه
مپ پریمال یه قسمتس باز میشه و کوئست داستانی ادامه پیدا میکنه
اپدیت بعدی
Territory Resource War
هست که گیلد هایی که سرزمین در اختیار دارن توی مناطقشون یه سری ore carts متحرک ظاهر میشن که فکشن های دیگه میتونن به اونها اتک بدن و دزدی کنن ، این توی سرور های PvE مصلمن PK رو زیادتر و جذاب تر میکنه
این سیستم مشابه هش توی بازی Sword man هست
Sword man بازی هست که روی موتور انجلیکا 3 ساخته شده و پرفکت روی انجلیکا 2 هست ، بجای ارتقای پرفکت یه بازی جدید دادن بیرون و تقریبا جز اونت های PvP پرفکت ازش سر تره ، گرافیک بالا و بازی انگار واقعا فری تو پلی هس و خیلی راحت و فارم کردن اسونه حیف که خواستن شبیه پرفکت نشه ریدن توش
perfect world 2
......
نسخه ارتقا یافنه پرفکت 2 روی موتور کاملا جدید با قابلیت های جدید و 2 کلاس جدید ، 24 سپتامبر توی چین سرور تستش لانچ میشه
mhv_kntu
20-09-2014, 20:20
یعنی همه چی ریست و از صفر همه شروع می کنن؟
اگه اینطور باشه که خفن پابه ام دوباره شروع کنم بازی رو !
نه ریست نمیشه ! مطمعنا از اخرین بازی که بازی میکردین بازی خیلی فرق کرده
اینم یکم اطلاعات از تغییرات جدید
Whats this about PW2 and a new engine?
This update is being marketed as PW2 in Chinea but it is most definitely just an expansion. The engine upgrade is also overstated and the new areas don't look noticeably improved from what we've seen in recent expansions.
Expansion Notes
New Race:
"Hazy" race with two new classes: "Night Shadow" and "Moon Fairy".
Character creation screenshots ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Flyer Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and another ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Night Shadow
Night Shadow Skills translated by Eoria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A LA sword user (class restricted sword)
- has a passive to reduce ranged damage taken
- a squad buff to reduce crit damage taken.
- can enter a temporary transformed state with increased APS and reduced skill cooldowns
- has combo skills that can only be used if chained together
- has a teleport stun with a cooldown that is reset when the target dies
- can use blood paint
Character creation and gameplay level 1-13 and commentary (Jarken) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameplay level 13-21 and commentary (Jarken) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameplay level 21-32 and commentary (Jarken) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meditation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Transformation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) of the LA class.
Moon Fairy
Moon Fairy Skills translated by Eoria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
an AA class with a sickle (class restricted).
- most skills can be channeled while moving
- a passive to reduce melee damage taken.
- squad buff lowers damage taken from normal attacks by 20% (lvl 10).
- There are a lot of skills that produce these swirling Ice/Thunder balls around you and other skills that use them. You can have (max?) 3 balls around you and they can be 2 of one kind and 1 of the other.
Level 44 skill showcase from Mel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Character Creation and Initial Gameplay (youtube) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meditation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Transformation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Skill Descriptions
Raw Chinese ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Partial Translation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Full Machine Translation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Night Shadow Skills translated by Eoria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Moon Fairy Skills translated by Eoria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New starting area
This is replacement for the old Origination one
Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Screenshots ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@N07/sets/72157645218484373/)
- Players have to be level20+ to leave the new area ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- My alt that was in the old origination land was auto-teled to the new start area.
- My lvl 1 alt that was already in arch got a popup prompting it to tele to the new area.
- You can ignore the prompt though and stay in arch.
New Land / City
There is a new island east of Misfortune
Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New TW MAP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Screenshots ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HD Youtube video of the area (Mel) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New instance
Desert-themed instance that is randomly generated
Uses random tiles like these ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Entrance Location ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Entrance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HD video of instance entrance and peak inside ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Moon Fairy squad run of the instance (level 50 ver) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Requires:
1. 2nd awakening lvl 100
2. Mirage Sky X ?
3. Can enter 3 times a day
4. 7 - 10 people
Boss drops materials to upgrade r8r gear
There is a baby version of this instance too:
1. level 50+
2. 6 player squad
3. Boss drops materials to make low level gear (lvl 55-85)
Equipment Upgrades
R8r, Morai gear, and Warsoul weapons can be upgraded
Youtube video of all the forges ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Video of archo forges and nirvana forges ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
R8rr Gear
-same set bonus
-no new weapon effects
-higher base stats
-higher refine bonus
-random stats are basically the same but come with higher values
-there's a spirit of forge where you can use chienkuns to preview stats before you reroll
Stat comparison of R8rr vs R8r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gallery of some of the r8rr sets ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gallery of all the new R8rr weapons + the new race weapons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warsoul Weapons
Two new Warsoul Weapons added.
-One half way between normal warsoul and first recast
-Second after first recast with guaranteed 65 attack level and better refine
Stat comparison of the new Warsoul Weapons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Morai
Morai gear recast is a little buffed. Weapon has +70 slaying levels and is now a part of the set.
Stat comparison of Morai G15 recast vs Morai G15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Morai Recast set (plus weapon):
3/6 = Warding Level +5
4/6 = Slaying Level +5
5/6 = Chan -6% (AA) Int -.05 (LA/HA)
6/6 = HP+600 (AA) / HP+650 (LA) / HP+750 (HA)
New Systems
1) Skill learning window revamp with new interface Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) New system to auto unlock a teleporter when you enter a town
3) New daily registration system. Can miss <= 3 days a month and get full credit. There are daily rewards too on a schedule. Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4) Mounts can be upgraded to go underwater
5) Advanced Cultivation conversion. I think it will allow you to switch cultivation and keep level 11 skills
6) Quest NPCs can be selected from quest tracker without clicking on them
7) Character creation has better camera controls
8) Equipment comparison function Screenshot, very basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9) Can click on URLs in system chat
10) Easier to see fashion colors
11) Easier to enter 'complex characters' in chat
12) New TW land, the one next to Misfortune New TW MAP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quest Optimization
1) Low level quests are made easier
2) Low level cultivation has been simplified?
3) Some new level 80+ daily
4) New 8x and 9x BHs
5) New quests in each race's main city
6) level 28-105 quests have their XP buffed
7) New quest reward interface
8) Crazy stone buffed
9) New daily for lvl 83-95
10) Optimization for World Quest daily
11) Learning manufacturing skills unchanged
12) NPC locations in Archo and major cities have been adjusted
13) XP increase for Morai quests
14) New teleporter in Mirrorflower ?
Interface Optimization
1) New beginner guide
2) Event Calendar filtering
3) Better blacklist and shortcut key interface
4) Keyboard map entry for the shortcut keys
5) Better dressing room camera controls
6) New character switching menu
7) Better shortcut bar lock control
8) New aggressive mob indicator, can tell if mob will aggro Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9) Square minimap (if you have rotating minimap it will still be round) Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10) Better backpack interface with fashion
11) More pictures for beginner guide
12) Overhaul of the ingame encyclopedia
Other
1) Revelation Potion can be used by assassins to increase awareness by 1 point
2) Cash shop update for new race
New loading screens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All DQ Items are 1 COIN (death of bot induced inflation!) Screenshot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- No new Nuema / RB level / Sky Levels / Avatars / History Advancement, all primal stuff seems the same
- Only 3 new titles but they seem like some sort of website promotion
Misc Screenshots
FB19 Boss ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PW رسما ای پی ایران رو تو تمام بازیاش بن کرد !
مشکل اینه اکانتا رو هم بن کرده !
>.<
mhv_kntu
18-02-2015, 20:53
عجب الاغین !
خبر بدی بود رضا
دلیلشون چیه؟ مشکلشون با ایران چی بود؟
ایران و سوریه بن شددن دلیل واضحه که شبیه تحریم بود
هرچی بیشتر میگزره دلم واسه این بازی بیشتر تنگ میشه
سیستم هوسینگ به یازی اضافه شده ، جنگ های بین سروری راه افتاده ، بدتر از همه g17 اومده تو بازی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.