مشاهده نسخه کامل
: عنوان یک کتاب
سلام دوستان
خوب هستیند؟
من 1 کتاب برای آموزش maya 2009 میخواستم
من مبتدی هستم!
1 کتاب برای مبتدی ها
ممنون
hosienmax100
18-07-2009, 20:53
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اصلا از کتاب فارسی (اگه منظورتونه ) استفاده نکنید فاقد معلومات لازم هستن
یه دلیلشم اینه که شما رو کند میکنه و نمیزاره به اون صورت وارد جزئیات بشید و همون بعدآ براتون دردسر ساز میشه /
استفاده از سایت های از این قبیل (کارشون عالیه اینجا ) و کتب و ویدیو های انگلیسی سرعت یادگیری شما رو بالا میبره
و ایشالله خیلی زود به اون چیزی که میخوای میرسی تو مایا /
ببخشید کلا قصد امر ونهی نداشتم ولی یادگرفتم که همیشه بزنم برا منابع ایرانی (کتب ) :دنبال سودجویی هستن فقط !
موفق باشید
SSS_HHH_OOO
18-07-2009, 23:55
خوب از یه نظرایی حرف دوستمون رو قبول دارم ولی خوب کتاب به عنوان مرجع خیلی خوبه
کتابای مرجه رو نمیشه خوندشون ولی در کنارت باشن کمکت میکنه
البته بهترین مرجع هلپ هست که خیلی کمک میکنه
Oracle_Eldorado
19-07-2009, 00:01
به نظرم بهترین راه آموزش این برنامه ها ( مکس و مایا ) رفتن به کلاس های حضوریه .
چون موقع یادگیری 1000 تا سئوال پیش میاد .
هم کتاب ، هم سیدی آموزشی و اینطور چیزایی .
ولی خوب وقتی کسی نیست همون لحظه سئوال ها رو بپرسی اصلا خوب نیست .
ولی وقتی یه نفر کنارت باشه و واست توضیح بده و هرسئوالی داشته باشی بپرسی خیلی بهتره .
Animators
19-07-2009, 00:21
به نظرم بهترین راه آموزش این برنامه ها ( مکس و مایا ) رفتن به کلاس های حضوریه .
چون موقع یادگیری 1000 تا سئوال پیش میاد .
هم کتاب ، هم سیدی آموزشی و اینطور چیزایی .
ولی خوب وقتی کسی نیست همون لحظه سئوال ها رو بپرسی اصلا خوب نیست .
ولی وقتی یه نفر کنارت باشه و واست توضیح بده و هرسئوالی داشته باشی بپرسی خیلی بهتره
موافق نیستم....ایشون می تونند از سی دی های آموزشی و کتب مرجع(به قول شهاب) استفاده کنن و اگر به مشکلی برخوردن بیان توی انجمن و مشکل را حل کنند..من که تا به حال تو این یه ساله همین کارو کردم...تواون چند سال همن که شروع به کار کردم اصلا از کسی یا کرجعی سوال نمی کردم چون اصلا کسی نبود که سوال کنم....فقط با آزمایش و خطا جلو رفتم...
خب میشه گفت با کلاس رفتن منم موافق نیستم چونکه یه پول هدر دادنه بله با سی دی های آموزشی خیلی بهتر آمدم راه میبوفته
من خیلی جاها و به خیلی از دوستان و آشنایان که مشتاق یادگیری برنامه های سه بعدی هستند گفتم که هیچ جایی ندیدم که
درست آموزش بدن یعنی هیج استادی که بخواد هنر جو بگیره نمیاد تمام تجروبیاتشو در اختیار هنرجو بذاره چون با این کار باعث
شده کار خودشو کساد کرده و از همه مهمتر اینکه چیزی جالب یاد نمیگیره چون هر سوالی که براش پیش اومده از استاد پرسیده و
خودش گیر نداده تا یادشون بگیره بهترین کار کتاب و سی دی هست
موفق باشید...
Oracle_Eldorado
19-07-2009, 07:28
موافق نیستم....ایشون می تونند از سی دی های آموزشی و کتب مرجع(به قول شهاب) استفاده کنن و اگر به مشکلی برخوردن بیان توی انجمن و مشکل را حل کنند..من که تا به حال تو این یه ساله همین کارو کردم...تواون چند سال همن که شروع به کار کردم اصلا از کسی یا کرجعی سوال نمی کردم چون اصلا کسی نبود که سوال کنم....فقط با آزمایش و خطا جلو رفتم...
منتظر بودم یه نفر این حرف رو بزنه :دی
عزیز منم خودم خیلی وقته از کمک اساتید اینجا بهره میگیرم و واقعا عالی بوده .
ولی خوب هرسئوالی رو که نمیشه مطرح کرد .
چون بعضی وقتا عنوان کردن بعضی سئوالا خیلی سخته .
من الان هنوزم خودم 3 ، 4 تا سئوال دارم نمیدونم چطوری با نوشته توضیحش بدم !
منتظر بودم یه نفر این حرف رو بزنه :دی
عزیز منم خودم خیلی وقته از کمک اساتید اینجا بهره میگیرم و واقعا عالی بوده .
ولی خوب هرسئوالی رو که نمیشه مطرح کرد .
چون بعضی وقتا عنوان کردن بعضی سئوالا خیلی سخته .
من الان هنوزم خودم 3 ، 4 تا سئوال دارم نمیدونم چطوری با نوشته توضیحش بدم !
سلام دوست من
خب عزیز ... من خودم شخصا نمیگم که حرف شما درست نیست ولی به نظر من کسی که اول می خواد شروع کنه
به یادگیری ، نباید بره پول بده خب مثلا چقدر باید پول بده تا یاد بگیره...؟ 1000 تومان 100.000 یا 1000.000 چقدر
باید بده خب به این سادگیا نیست من خودم زمانی که میخواستم یاد بگیریم اولش دنبال استاد بودم استاد به
درستی پیدا نمیشد با زحمت یکی پیدا کردم وقتی رفتم بهش گفتم مبتدی هستم انگار دنیا رو بهش داده بودن
جون اون شغلشه
براش مهم نیست تو چی یاد میگیری همینطوری باید پول بدی تا اون یه سری چیزای بدرد نخور بهت یاد بده بعدشم
میاد میگه ساعتی میگیرم خب حالا می خواد واست یه ماشین درست کنه یه ماشینو می خوای با جزئیات بالا
درست کنی میبینی 3 یا 4 روز تول میکشه حالا استاد می خواد به تو یاد بده چقدر طولش میده.....؟ معلومه کمه
کم 1 هفته ساعتی مثلا 20 هزار کم میگم بعد روزی 2 ساعت خب مشه توی یه هفته 280 هزار باید برای ساخت
مشاین تازه بدی حالا تازه این یه مدل بود رندر هست... تکسچر هست....نور هست که استاد خب هم کم داریم
تکنیک های دوربین هست که خوده این کارگردانی می خواد متاسفانه ما توی ایران از برنامه های سه بعدی خیلی
بد استفاده میکنم مثلا همه چیز برنامه رو میخوایم یاد بگیریم بعد به صورت حرفه ای این که نشد خود شرکت
های خارجی که دران بزرگترین فیلم های روز دنیا رو میسازن برای هر قسمتی یه استاد یا یه دکتروای اون زمینه رو دارن
نه یه استاد دارن همه ای برنامه رو حفظ کرده باشه بهر حال استاد زمانی اونم توی ایران که همه به فکر خودشن
هستن بدرد میخوره که خودت یه سری چیزا بدل باشی بعد اشکالاتتو به استاد بگی نه از صفر بخوایی شروع کنی
موفق باشید :11:
N O V A L I S
19-07-2009, 13:29
بهترین راه آموزش، هلپ مکس، کتاب و فیلم و بچه های انجمن اینجا یا انجمن های اونجاست! (سایت های خارجی)
کلاس اصلا به درد نمی خوره.. (لااقل برای آدم های گیج گیری مثل من که روی هر خط 5 دقیقه "فکر" میکنم!) مشکلات دیگه ای هم که دوستان گفتن داره.. کنسی معنوی و مادی استاد و...
آدم دوست داره هر چی یاد می گیره یا کنار هر معمائی که داره حلش می کنه حتما جوابی باشه که اگه نتونستی حلش کنی بهش مراجعه کنی... ولی اینکه دیر سراغ اون جواب بری دیگه هنر خودته.. چون که تو این فاصله که حتی به جواب هم نرسی به 100 تا سوال ِ با جواب می رسی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.