مشاهده نسخه کامل
: نوكيا 2630 واقعا كسي باهاش كار نكرده؟؟؟
IMANOKIA
08-07-2009, 19:32
سلام به همه دوستان
بخدا خسته شدم از بس تو اينترنت و سايتهاي مختلف گشتم ولي با يك مطلب بر نخوردم كه كسي نظري در مورد اين گوشي شيك و خوشدست نوكيا داده باشه واقعا خيلي برام عجيبه
از دوستان خواهش مي كنم در مورد اين گوشي اگر باهاش كار كرديد يا صاحب اين گوشي هستيد يا با آن به طور عملي برخوردي داشتيد ممنون ميشم راهنمايي كنيد آيا گوشي خوبي هست؟ عيب خاصي داره؟
البته من اطلاعات كاملي از اين گوشي دارم از نظر امكاناتش و فقط مي خوام كسي كه باهاش كار كرده يا اونو خريداري كرده از اين گوشي برام بگه كه خيالم راحت بشه براي خريدش
ضمنا من نوكيا ان95 دارم و بچه هاي قديمي اين سايت شايد منو بشناسند و كلوب ان95 هم خودم ساختم و اين گوشي رو به عنوان گوشي دوم مي خوام ...از دوستان خواهش مي كنم راهنمايي كنيد.
IMANOKIA
08-07-2009, 22:23
اي روزگار .....
ما يك عمر تو اين فروم به دوستان مشاوره مي داديم
حالا كه ديگه گرفتار مشغله هاي زياد شديم و ديگه مثل قديم فرصت نمي كنيم اينجا بياييم ...
واقعا كسي پيدا نميشه با اين گوشي كار كرده باشه و به من مزايا و معايب قابل لمسش رو بگه ؟؟؟؟
caca_caca888
08-07-2009, 22:46
آره من واقعا باهاش کار نکردم:31:
میشه یه عکسم بذار تا ببینیم کار کردیم یا نه...
اين صفحه مشخصات كامل اين گوشي رو داره! به نظرم آش دهن سوزي نيست....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IMANOKIA
08-07-2009, 23:42
با سلام دوباره
من خيلي اصرار و تاكيد كردم و گفتم كه خودم هزارتا سايت رفتم و آمارش رو دارم و مي خوام كسي كه باهاش كار كرده برام بگه
در هر صورت از دوستي كه لينك داد متشكرم
اي به چشم عكس هم ميگذاريم براتون ..... در نهايت فكر كنم خودم بايد براتون درباره اين گوشي توضيح بدم ...البته اول مرداد مي گيرمش و تا اون موقع اينجا مزاحم ميشيم شايد قبل از ما كسي باهاش كار كرده باشه (:پي)
اين هم عكس اين شاهكار پنهان نوكيا
خوشدست . ظريف . با اين امكاناتش و قيمت مناسبي كه داره بسيار عالي به نظر ميرسه
امكان اتصال به اينترنت- بلوتوث-11 مگ حافظه داخلي - دوربين وي جي اي - راديو اف ام و هزار جايزه نقدي ديگر....... (:دندون)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قيمت استثنايي 70 تومن ......... خدايا نمي خوام دوباره معتاد پي سي وورلد بشم وگر نه يك تاپيك هم براي اين گوشي ميزدم.
kalepoook
08-07-2009, 23:50
سلام
خوب من با یان گوشی کار نکردم ولی تا اونجا که شما گفتی و من میدونم رم همون 11 مگ هست این نبود کارت حافظه مشکل ساز میشه،با قیمت میشه کنار اومد حالا یه چند تومان بالا تر در عوض در آینده این ضعف نبود کارت حافشه به چشم میاد،بازم میل خودتونه،ولی با یه چند تومان بیشتر هزینه به مشکل نمیخورین،من نوکیا 3120 گرفتم برای پدر با گارانتی نوکیا منو فارسی 104،خودمم 5220 123.
caca_caca888
09-07-2009, 02:25
بابا من به این کار کردم.خیلی نازکه:31:
مگه رم 11 چیه؟؟؟ 2 تا آهنگ نمیتونی توش بریزی.
فامیلامون داره میخوای هروقت دیدمش ازش بپرسم.
1100 بهتره...بلوتوث رو میخوای چی کار؟؟؟ برای 2 تا دونه عکس؟؟یا یکی آهنگ؟؟
از نظر من با قیمت پایین میشه تو سونی اریکسون یه گوشی خوب و خوشگل پیدا کرد.
حالا چنده؟؟؟
IMANOKIA
09-07-2009, 07:41
با سلام دوباره و عرض تشكر وافر
همانطور كه گفتم من در زمينه موبايل تجربه نسبتا زيادي دارم و گفتم كه اين گوشي را به عنوان گوشي دوم مي خوام و طراحي زيبا و امكان اتصال به اينترنتش برام مهمه و جالبه بدونيد كه من بر عكس شما از اينكه مموري كارت نمي خوره خوشحالم واي كاش اي كاش دوربين هم نداشت ....
من بيشتر به خاطر ظاهر زيبا و دلفريبش مي خوامش و به قول شما گوشي بهتر از اين زياد هست ولي من اعتقاد دارم كه گوشي دوم بايد يك سر و گردن از گوشي اول پايينتر باشه .
كسايي كه از دو سال پيش به قبل و اون اوايل ان95 گرفتن مي فهمن كه من چي مي گم ... و مي دونن كه با ان95 آدم ديگه دلش نمي خواد به گوشيهاي ديگه حتي نگاه هم كنه ( من كه به ان95 وفادار مي مونم)
ولي به هر صورت يك گوشي دوم براي ايرانسل لازمه كه زيادم بي كلاس نباشه ....
اي كاربر فعال گالري عكس از راهنماييهات ممنون - ضمنا لازم نيست جلو اون فاميل خوش سليقت كلاستو بياري پايين واز اين گوشي چيزي بپرسي واقعا اينقدر ارزش نداره ... ضمنا از سوني اريكسون هم خوشم نمياد ... قيمت گوشي هم كه زير عكسش نوشتم ولي عنايت نفرموده بودي .... راستي چرا امضات دوتا الله توش بكار رفته ؟ حضرت ابراهيم اين همه بت رو شكست كه يكتايي خدا رو ثابت كنه ...
من از اون آدما هستم كه اگه از يه چيزي خوشم اومد بايد بگيرمش و معمولا هم انتخابهام بهترينه .......
از همه دوستان متشكرم انشالله اول مرداد اين گوشي رو مي گيرم موفق باشيد
soranstar
09-07-2009, 08:30
داداشم داره به جز بلوتوثش که بلوتوث چه عرض کنم اینفراره یعنی از فاصله 20 سانتی بیشتر نمیگیره . مشکلی نداره .
caca_caca888
09-07-2009, 09:57
داداشم داره به جز بلوتوثش که بلوتوث چه عرض کنم اینفراره یعنی از فاصله 20 سانتی بیشتر نمیگیره . مشکلی نداره .
نه بابا این طوریام نیست.معمولیه.
با سلام دوباره و عرض تشكر وافر
همانطور كه گفتم من در زمينه موبايل تجربه نسبتا زيادي دارم و گفتم كه اين گوشي را به عنوان گوشي دوم مي خوام و طراحي زيبا و امكان اتصال به اينترنتش برام مهمه و جالبه بدونيد كه من بر عكس شما از اينكه مموري كارت نمي خوره خوشحالم واي كاش اي كاش دوربين هم نداشت ....
من بيشتر به خاطر ظاهر زيبا و دلفريبش مي خوامش و به قول شما گوشي بهتر از اين زياد هست ولي من اعتقاد دارم كه گوشي دوم بايد يك سر و گردن از گوشي اول پايينتر باشه به نظر شما درسته مثلا من كه ان 95 سري اول و اصلي دارم ب%
خوب n95 از هر گوشی که با این پول میخوای بخری دو سرگردن بالاتره.
نمیگم گوشی بدی هستا میپم گوشی بهترم هست.
شما ان 73 هم بخری بازم ان 95 یه سر گردن بالاتره(شتابسنج)
IMANOKIA
09-07-2009, 10:34
راستش مي خوام گوشي جمع و جور و ساده اي باشه
نمي دونم شايد سليقه و طرز تفكر من با شما فرق مي كنه
واقعا به نظر شما جالب به نظر مياد كه من توي يك دستم ان95 باشه و توي جيبم ان 73 ؟ كه هر دوش خصوصيات شبيه به هم دارن ... شايد هم حق با شما باشه
راستش من همه گوشيهاي نوكيا رو بررسي كردم و اين با توجه به نيازم كه فقط اينترنت ايرانسل هست و اينكه گوشي باشه كه تو جيب جا بشه و زياد هم پيچيده نباشه ، اين بهترين مورد هست ...
قبلا هم گفتم يا از چيزي خوشم نمياد يا اگه خوشم بياد و به نتيجه برسم ميخرمش ....(به قول مادرم كاش از يك دختر خوشم ميومد )
دوتا سوال از دوستمون SORANSTAR
1. اول اينكه كانكتور شارژرش از اين سوزنياست يا نه؟ اخه مي خوام از يك شارژر براي هر دو گوشيم استفاده كنم ...
2. از داداشت درمورد شارژ نگه داشتنش هم بپرس آيا راضي هست يا نه ؟
كلا از نوكياهاي پرشارژ هست يا معموليه؟
ممنون مي شم منتظر جوبت مي مونم:10:
amin khan
09-07-2009, 12:32
اوه..............
بابا شما خوبه بازار یاب نوکیا نیستی
اینقدر تعریف کردی از این گوشی من خودم به شک افتادم
من جاتون بودم 2600classic میگرفتم
خیلی هم خوشگلتره
IMANOKIA
09-07-2009, 15:25
اوه..............
بابا شما خوبه بازار یاب نوکیا نیستی
اینقدر تعریف کردی از این گوشی من خودم به شک افتادم
من جاتون بودم 2600classic میگرفتم
خیلی هم خوشگلتره
سلام امين خان ممنون از پيشنهادت اين گوشي رو هم بررسي كردم ولي به نظر من از لحاظ ظاهري 2630 به نظر من زيبا تر و جديد تر هست و همچنين در مقايسه اين دو گوشي بايد گفت كه امكان اتصال 2630 به كامپيوتر با كابل راحت تره و همچنين شنيدم 2630 صداي زنگ جالبي داره ضمنا 2600 كلاسيك اسپيكر هم نداره شايد يه وقتي لازم شد...
به هر صورت اين دو گوشي خيلي به هم نزديك هستند و پيشنها بسيار بجايي بود ممنون
در رابطه با بازاريابي هم اون موقعي كه تو اينجا فعال بودم پيشنهاداتي داشتم :5: ولي خوب به خاطر اينكه هميشه بين چندتا شهر در حال رفت و امد هستم نتوستم همكاري كنم ... دوستان من الان همه در اينجا مدير قسمتهاي مختلف هستند با تعداد پستهاي بالا ....... ياد باد ان روزگاران ياد باد .... دل بر و بچه هاي پي سي وورلد هميشه شاد باد.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.